King's College - Pennsylvania, USA

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το King's College είναι για σένα.

Είστε τελικά ο λόγος που είμαστε εδώ. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα προσωπικό, φιλόξενο περιβάλλον που θα σας δώσει τα εργαλεία για να πετύχετε ενώ είστε εδώ και πολύ καιρό μετά την αποφοίτησή σας. Θα βρείτε αυστηρά μαθήματα, ανταγωνιστικά αθλήματα και μια σειρά από δραστηριότητες τόσο εύκολα όσο θα υποστηρίξετε καθηγητές, εντυπωσιακούς προπονητές και φίλους για τη ζωή.

Το King's College είναι για αξίες.

Ο βασιλιάς είναι ένα καθολικό, ολοκληρωμένο κολλέγιο στην παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών που ιδρύθηκε το 1946 από την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού από το Πανεπιστήμιο της Notre Dame. Την στιγμή που πατήσετε στο πανεπιστήμιο, θα νιώσετε τη ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα. θα παρατηρήσετε το άψογο περιβάλλον και τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις. θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο άνετο, αστικό περιβάλλον. Το King's College είναι ένα σπίτι μακριά από το σπίτι - ένα μέρος που ξεχειλίζει με αξίες για μια ζωή.126906_17980-20191126-154946-Leoaddedsky.jpg

Το King's College είναι για την ευκαιρία.

Οι τάξεις κατά μέσο όρο 18 φοιτητές, οι οποίες ενθαρρύνουν ένα δυναμικό, προσωπικό περιβάλλον για να αλληλεπιδράσετε με τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας, να πετύχετε ακαδημαϊκά, κοινωνικά και πνευματικά. Το King's College είναι το σχολείο σου, για τη ζωή.

Το King's College είναι από τα καλύτερα.

ΗΠΑ News

Οι διαπιστεύσεις μας μιλούν τόμους.

Τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα λαμβάνουν περισσότερο από τον απλό σεβασμό. λαμβάνουν επίσης εθνική αναγνώριση. Το William G. McGowan School of Business είναι ένα από τα 53 προπτυχιακά σχολεία επιχειρήσεων σε εθνικό επίπεδο για να λάβει τη διαπίστευση από τον Σύνδεσμο στις Advance Collegiate Schools of Business (AACSB-International).

Απόδειξη θετική, αναμένουμε την ίδια επιτυχία από το θεσμικό μας όργανο, όπως και από τους μαθητές μας.

Προσφέρουμε κάτι περισσότερο από μια παράδοση αριστείας.

Προσφέρουμε τη δύναμη μιας κοινότητας που έχει ρίζες στην Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού από το Πανεπιστήμιο της Notre Dame. Όταν πατήσετε το πόδι στην πανεπιστημιούπολη, θα ζήσετε τη ζεστασιά του περιβάλλοντος φροντίδας και φροντίδας μας.

Έχουμε καθοδηγηθεί από αρχές πίστης και εμπιστοσύνης.

Ο βασιλιάς ιδρύθηκε το 1946 για να εκπαιδεύσει τους γιους των ανθρακωρύχων και εργολάβων. Ενώ πολλά έχουν αλλάξει με την πάροδο των ετών, η δέσμευσή μας να παρέχουμε μια σταθερή βάση στις φιλελεύθερες τέχνες, μαζί με τα επαγγελματικά εργαλεία για να πετύχουμε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία σε ορισμένους τομείς, συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Οι σπουδαστές όλων των θρησκειών και του υποβάθρου επωφελούνται από ένα πρόγραμμα σπουδών που επικεντρώνεται στο μυαλό όπως είναι και η ψυχή.126907_17980-20191126-154941-Campusaerialnew2014.jpg

Αποστολή

Το King's College είναι ένα καθολικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κινούμενο και καθοδηγούμενο από την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού. Ο βασιλιάς επιδιώκει την αριστεία στη διδασκαλία, τη μάθηση και την υποτροφία μέσα από ένα αυστηρό βασικό πρόγραμμα σπουδών, μεγάλα προγράμματα σε όλες τις φιλελεύθερες τέχνες και επιστήμες, εθνικά διαπιστευμένα επαγγελματικά προγράμματα στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο και προσωπική προσοχή στο σχηματισμό σπουδαστών σε μια κοινότητα που καλλιεργεί.

Οραμα

Από την ίδρυσή της το 1946, ο βασιλιάς έχει αφιερωθεί στον ιδανικό Τίμιο Σταυρό για να μεταμορφώσει τα μυαλά και τις καρδιές με ζήλο σε κοινότητες ελπίδας. Η δέσμευση της Ακαδημίας προς τους σπουδαστές εκφράζεται τόσο στο πρόγραμμα σπουδών όσο και στα συνοδευτικά προγράμματα που ενθαρρύνουν την υπηρεσία, προωθώντας τον προβληματισμό και καλλιεργώντας δεξιότητες ηγεσίας. Εμπνευσμένο από τη διδασκαλία και το παράδειγμα του ομώνυμου του, ο Χριστός ο βασιλιάς, που διδάσκει με παράδειγμα και κυριαρχείται από την αγάπη, οι αποφοίτοι του βασιλιά μορφές που θα υπερασπιστούν την εγγενή αξιοπρέπεια κάθε ατόμου και θα κινητοποιήσουν τα ταλέντα και τις επαγγελματικές τους δεξιότητες για να υπηρετήσουν το κοινό καλό. Σύμφωνα με τα λόγια του ιδρυτή του προέδρου, «ο βασιλιάς διδάσκει στους σπουδαστές του όχι μόνο πώς να ζει, αλλά πώς να ζήσει».

Τοποθεσίες

Wilkes-Barre

Address
133 N River St
Wilkes-Barre, Pennsylvania 18711

Wilkes-Barre, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη