Kogod School of Business, American University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Kogod, είναι αποστολή μας να προετοιμάσει τους αποφοίτους μας να εργαστούμε και να οδηγήσει σε όλους τους τομείς της επιχείρησης: δημόσιες, ιδιωτικές, και όχι για κέρδος.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα διαδραστικό περιβάλλον μάθησης, με ιδιαίτερη έμφαση στη βιωματική μάθηση. Οι μαθητές μας παίρνουν hands-on εμπειρία σε όλες τις πτυχές των επιχειρήσεων μέσω του πραγματικού κόσμου τα έργα μέσα και έξω από την τάξη. ευρύ δίκτυο αποφοίτων Kogod και θέση στο έργο κεφάλαιο χέρι-χέρι έθνους μας για να συνδέσετε τους μαθητές μας στον επιχειρηματικό κόσμο πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη.

Η Kogod School of Business στο Πανεπιστήμιο American είναι το παλαιότερο διαπιστευμένο σχολείο των επιχειρήσεων στην Ουάσιγκτον, DC

Τα πραγματικά περιστατικά και βαθμολογίες

Kogod είναι αφιερωμένο στην παροχή αυστηρή εκπαίδευση των επιχειρήσεων και της έρευνας, ενώ ενθαρρύνει ένα ποικίλο και προνοητική κοινότητα. περισσότερους από 1.000 φοιτητές μας και το 75 πλήρους απασχόλησης σχολή χαλάζι από δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε αναγνωρίζονται σε σταθερή βάση για τη δέσμευσή μας για τους μαθητές μας και την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.

 • Διευθύνων Σύμβουλος Magazine κατετάγη Kogod School of Business στο Tier 1 Βόρεια Αμερική MBA Σχολεία
 • Νο 58: Bloomberg Businessweek 2015 Best Graduate Business Schools (2015)
 • Νο 78: Ποιητές & Quants «Top 100 Προγράμματα MBA ΗΠΑ (2015)
 • Νο 21: US News & World Report Best Προπτυχιακά Επιχειρησιακό Ειδικότητα - International Business (2016)
 • Νο 80: Προπτυχιακό US News & World Report (2016)
 • Νο 99: PT-MBA US News & WR (2016)
 • Νο 65: Forbes «πλήρους απασχόλησης Κατάταξη MBA (2015)
 • Νο 18: καλύτερα κολλέγια για την απόκτηση πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων από το περιοδικό Fortune και Money.com (2015)
 • Νο 5: GraduatePrograms.com Top Λογιστικά Προγράμματα (2015)
 • Νο 17: GraduatePrograms.com Top Marketing MBA Προγράμματα (2015)
 • Νο 9: TaxTalent Best MS φορολογικά προγράμματα (2014)
 • Νο 10: Ποιητές & Quants για το Top 20 Business Schools πιο δημοφιλή Προπτυχιακά »με τα Διεθνή Φοιτητές (2014)
 • Νο 51: Ποιητές & Quants για Best Προγράμματα Προπτυχιακά Προπτυχιακά »(2014)
 • Νο 45: Προγράμματα Περιβαλλοντικής Βιωσιμότητας: Καθαρή Business Impact ασυνήθιστη (2014)
 • Νο 1: Bloomberg Businessweek Best Προπτυχιακά B-σχολεία για την Αειφορία (2013)

Προγράμματα Βαθμός

Εκτός από την πλήρη χρόνο μας, Professional (Part-time), και τα προγράμματα σε απευθείας σύνδεση MBA, Kogod προσφέρει επίσης επτά εξειδικευμένα Master of Science προγράμματα σπουδών, όλα έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματώσει μια εκπαίδευση των επιχειρήσεων με μια παγκόσμια προοπτική.

Σας προσφέρουμε προπτυχιακά πτυχία των επιχειρήσεων με απαράμιλλη ευκαιρίες για εξειδίκευση. Από την πολύπλευρη BS μας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και ψυχαγωγία για νέες δευτερεύουσες Επιχειρηματικότητας μας, Kogod είναι αφοσιωμένοι στο να παρέχουν μια ισχυρή επιχειρηματική βάση για τους ηγέτες του αύριο να αξιοποιήσει, ανεξάρτητα από τη διαδρομή που θα επιλέξουν να λάβουν.

Φοιτητές στο Kogod έχουν επίσης πρόσβαση σε state-of-the-art εγκαταστάσεις, όπως Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες μας και Εργαστήριο Πληροφορικής, και ακαδημαϊκή και επαγγελματική υπηρεσιών μέσω Kogod Κέντρο μας για Καριέρα Ανάπτυξης και Kogod Κέντρο Business Communications.

Kogod είναι επίσης περήφανοι που συνεργαζόμαστε με άλλα σχολεία και κολέγια στο Πανεπιστήμιο της Αμερικής για την υποστήριξη προγραμμάτων διπλής βαθμό με ισχυρή διεπιστημονική βάσεις.

Διαπίστευση και συμμετοχές

Kogod School of Business του Πανεπιστημίου της Αμερικής είναι διαπιστευμένο από την Ένωση να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων (AACSB International). AACSB διαπίστευσης αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο επιτυχίας για σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Ιδρύθηκε το 1955, το Kogod School of Business έχει ένα ποικίλο πληθυσμό που οδηγείται να κάνει τη διαφορά μέσα στις οργανώσεις και στον κόσμο γενικότερα.

Kogod είναι ένα υπερήφανο μέλος του Συμβουλίου Admissions Graduate Management (GMAC), Αρχές για Υπεύθυνα Εκπαίδευση Διαχείρισης (PRME) ομάδα, η Κοινοπραξία για Προπτυχιακά Διεθνών Επιχειρήσεων Εκπαίδευση (CUIBE), και το Συμβούλιο Διαχείρισης Δράσης (SAC).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MS στη Λογιστική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες District of Columbia +1 περισσότερα

Δάσκαλος μας of Science στη Λογιστική πρόγραμμα (MSA) προετοιμάζει τους μαθητές για την επιβράβευση της σταδιοδρομίας σε όλες τις πτυχές του τομέα, από μη κερδοσκοπικό με ιατροδικαστική λογιστική. [+]

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών. Βραβευμένη σχολή. Εξαιρετική επαγγελματικού προσανατολισμού. Μας Μάστερ of Science στη Λογιστική (MSA) πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για την επιβράβευση της σταδιοδρομίας σε όλες τις πτυχές του τομέα, από μη κερδοσκοπικό με ιατροδικαστική λογιστική. Είτε είστε προώθηση της σταδιοδρομίας σας, τη μετάβαση σε ένα νέο, ή απλά να ξεκινάμε, το πρόγραμμα MSA θα σας βάλει στο σωστό δρόμο για να ανταγωνιστούν σε μια ανθηρή τομέα-ένα που προβλέπεται να αυξηθεί 22 τοις εκατό κατά την επόμενη δεκαετία. Στην τάξη Μικρό μέγεθος της τάξης κρατήσει μαθημάτων διαδραστικό. Σχολή είναι πραγματικό κόσμο επαγγελματίες που φέρνουν διαφορετικές εμπειρίες τους στην τάξη. Και εξέχοντες εμπειρογνώμονες λογιστές από τις επιχειρήσεις "Big Four" είναι τακτική ομιλητές. Θα έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα προγράμματα σπουδών σας. Οι μαθητές με ένα υπόβαθρο της λογιστικής μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά μαθημάτων στη χρηματοοικονομική πληροφόρηση και τη διασφάλιση, ιατροδικαστική λογιστική, ή φορολόγηση. Και όλοι οι μαθητές επιλέγουν μαθήματα επιλογής για να συμπληρώσει ειδικότητας, όπως τους καθώς και να λάβει μέρος σε άσκηση και ομάδες ηγεσία. Οι απόφοιτοι βγει από το πρόγραμμα του πλοιάρχου καλά προετοιμασμένοι για τις εξετάσεις CPA, και, το σημαντικότερο, μια επιτυχημένη καριέρα. Ρεαλιστική μάθηση σε μια προνομιακή τοποθεσία Με υψηλό ποσοστό επιτυχίας για πλήρη απασχόληση, το πρόγραμμα MSA σας δίνει την ενέργεια για μια έκβαση δουλειά που ταιριάζει τους στόχους σας. προνομιακή τοποθεσία ΑΕ στην πρωτεύουσα του έθνους προσφέρει στους φοιτητές πρόσβαση σε εκτενείς ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και απασχόλησης σε όλη την εταιρική, όχι-για-κέρδος, και κυβερνητικών τομέων. Οι μαθητές, είτε πλήρους απασχόλησης ή επαγγελματίες που εργάζονται, να επωφεληθούν πλήρως από τα ισχυρά δίκτυα αποφοίτων DC και Kogod. Και την προετοιμασία καριέρα υποβοηθείται από καλά συνδεδεμένο Kogod Κέντρο μας για την επικοινωνία των επιχειρήσεων. Είτε θέλετε να εργαστείτε σε τοπικό επίπεδο ή σε παγκόσμιο επίπεδο, θα πρέπει να συσταθεί με ένα δίκτυο επαγγελματιών ηγέτες. Ποια είναι τα αποτελέσματα της σταδιοδρομίας του προγράμματος MSA; Οι απόφοιτοι του προγράμματος εργασίας MSA για μια ποικιλία εταιρειών σε ένα ευρύ φάσμα θέσεων, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε: Deloitte / Deloitte & Touche ΕΥ KPMG PwC CohnReznick RSM LLP ΗΠΑ Fannie Mae FTI Consulting Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Navigant Consulting SC & H Ομάδα [-]

MS Οικονομικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες District of Columbia

Δάσκαλος μας of Science in Finance πρόγραμμα (ΓΧΣ) προσφέρει ένα καινοτόμο και πνευματικά εξελιγμένα πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους αποφοίτους για τις ηγετικές θέσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα. [+]

Θέλετε να αυξηθεί η εμπορευσιμότητα σας στο πεδίο χρηματοδότηση; Μας Μάστερ of Science in Finance (ΓΧΣ) πρόγραμμα προσφέρει ένα καινοτόμο και πνευματικά εξελιγμένα πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους αποφοίτους για τις ηγετικές θέσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Πάρτε μια αίσθηση για την Wall Street. Αποκτήστε hands-on εμπειρία με ένα ταμείο μαθητή Διαχείριση. Είτε είστε προώθηση της σταδιοδρομίας σας, prepping για τις εξετάσεις CFA, ή την επέκταση σουίτα σας Οικονομικών δεξιότητες, το πρόγραμμα των ΓΧΣ θα σας βάλει στο σωστό δρόμο για να ανταγωνιστούν σε μια ακμάζουσα τομέα. Θέλετε να ανοίξετε τις πόρτες σε νέες ευκαιρίες στην καριέρα σας; Καινοτόμες μάθηση, Hands-On Εκπαίδευση Μικρό μέγεθος της τάξης και της θεωρίας χρηματοδότηση βιωματική μάθηση μείγμα με εφαρμόζονται πρακτικές δεξιότητες και να προετοιμάσει τους μαθητές για τις μεγάλες ευκαιρίες σε μια ανταγωνιστική αγορά. Διαχειριστείτε $ 500K σε περιουσιακά στοιχεία μέσω του Student για τη διαχείριση του προγράμματος επενδύσεων του Ταμείου μας, η οποία παρέχει σε πραγματικό κόσμο τεχνογνωσία στην ανάλυση κινητών αξιών και της διαχείρισης χαρτοφυλακίων. Ή να πάρετε εικονική εμπειρία αίθουσα συναλλαγών σε μας αιχμής Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες πληροφορικής και εργαστήριο. Σκάφος το δικό σας βαθμό με μαθήματα στην επενδυτική τραπεζική, τη χρηματοπιστωτική διαμεσολάβηση στις αναδυόμενες αγορές, ανάλυση των επενδύσεων, και πολλά άλλα. Και να προετοιμαστούν για επαγγελματικές πιστοποιήσεις, όπως Chartered Financial Analyst (CFA) και των Ορκωτών Alternative Investment Analyst (CAIA), μεταξύ άλλων. Πρωτεύουσα Δικτύωση και Ευκαιρίες καριέρας Με υψηλό ποσοστό επιτυχίας για πλήρη απασχόληση, το πρόγραμμα σας θέσεις για την καριέρα που θέλετε. Σε μια πόλη με υψηλή ζήτηση για εργαζόμενους με τη χρηματοδότηση των δεξιοτήτων top-notch, θα προχωρήσει γρήγορα με βαθμό ΓΧΣ μας. Ο Πρωθυπουργός της Ουάσιγκτον ΑΕ, DC, η τοποθεσία προσφέρει πρόσβαση σε πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης και πρακτικής σε όλη την εταιρική, όχι-για-κέρδος, και κυβερνητικών τομέων. Οι μαθητές, είτε πλήρους απασχόλησης ή επαγγελματίες που εργάζονται, να μάθουν και να δικτυωθούν με τους αποφοίτους και καθηγητές οι οποίοι λειτουργούν στο πλέγμα της ρύθμισης των χρηματοπιστωτικών αγορών και της πολιτικής. Είτε θέλετε να ανεβείτε την εταιρική σκάλα, γυρίστε τις δεξιότητες ηγεσίας σας σε εμπορευσιμότητα, ή την προετοιμασία των βασικών εξετάσεων, θα πρέπει να συσταθεί με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ανταγωνιστεί-και να πετύχει. Όπου απασχολούνται οι απόφοιτοι των ΓΧΣ; Οι εργοδότες των αποφοίτων των ΓΧΣ μας περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε: Η Παγκόσμια Τράπεζα Cambridge Associates Freddie Mac Merrill Lynch Navigant Consulting / Navigant Capital Advisors Stacklimited Μαύρη πέτρα Bloomberg LP Standard & Poors 3M Deloitte Financial Advisory Services Ο Όμιλος Carlyle Μήπως το πρόγραμμα των ΓΧΣ έχουν συγκεντρώσεις βαθμό; οι απόφοιτοι των ΓΧΣ έχουν την ευκαιρία να λάβουν εξειδικευμένα μαθήματα στην Επενδυτική Τραπεζική, Χρηματοοικονομική Διαμεσολάβηση στις αναδυόμενες αγορές, Ανάλυση Επενδύσεων, και πολλά άλλα. Με την επιλογή επικεντρώθηκε μαθήματα, οι μαθητές μπορούν να καλλιεργήσουν τη χρηματοοικονομική εμπειρογνωμοσύνη ώστε να επιτύχει σε συγκεκριμένες σταδιοδρομίες, όπως η διακυβέρνηση, τη διαχείριση κινδύνων, την εταιρική χρηματοδότηση και πολλά άλλα. Τι δουλειά τοποθέτηση πόροι είναι διαθέσιμοι για τους φοιτητές; Η πρόσβαση στην Kogod Κέντρο για την Ανάπτυξη Καριέρας παρέχει στους φοιτητές των ΓΧΣ με τις ευκαιρίες να δικτυωθούν, να παρακολουθήσουν εκθέσεις σταδιοδρομίας, και να συμμετέχουν σε on-πανεπιστημιούπολη πρόσληψη. Η μοναδική τοποθεσία του προγράμματος κατά το nexus της ρύθμισης των χρηματοπιστωτικών αγορών και της πολιτικής στην Ουάσιγκτον, DC, προσφέρει πολλές ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και πλήρους απασχόλησης των αποφοίτων. [-]

Master Of Science σε θέματα φορολογίας (MST)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες District of Columbia

Masters Kogod στο πρόγραμμα Φορολογία (MST) είναι ένα εξαιρετικά μοναδικό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει επαγγελματίες με απαράμιλλη ευκαιρίες να μάθουν από τη σχολή των εμπειρογνωμόνων, με καρυκεύματα στελέχη-in-residence, και μείζονες παράγοντες της βιομηχανίας. [+]

Με μια ματιά 30 διδακτικές ώρες Μπορεί να ολοκληρωθεί με πλήρη ή μερική απασχόληση δικτύου Εκτεταμένες αποφοίτων Masters Kogod στο πρόγραμμα Φορολογία (MST) είναι ένα εξαιρετικά μοναδικό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει επαγγελματίες με απαράμιλλη ευκαιρίες να μάθουν από τη σχολή των εμπειρογνωμόνων, με καρυκεύματα στελέχη-in-residence, και μείζονες παράγοντες της βιομηχανίας. Το πρόγραμμα MST αναπτύσσει ικανότητες των μαθητών στο φορολογικό κώδικα και την κατάσταση της φορολογίας των ΗΠΑ, και προσδίδει τη συνολική εμπειρία που τοποθετεί Kogod αποφοίτων από τα πιο in-ζήτησης προσλήψεις και εκτιμάται ιδιαίτερα των εργαζομένων στον τομέα. Καριέρα Αποτελέσματα Η Kogod Κέντρο για την Ανάπτυξη Καριέρας παρέχει στους φοιτητές με τις ευκαιρίες να δικτυωθούν, να παρακολουθήσουν εκθέσεις σταδιοδρομίας και on-πανεπιστημιούπολη πρόσληψη για να διευκολύνει τη θετική έκβαση της σταδιοδρομίας. Φορολογία ΔΕΠ και Φορολογική Κέντρο Kogod εργαστήρια παρέχουν μια άλλη ευκαιρία για MST φοιτητές να συνδεθεί με πιθανούς εργοδότες. 99 τοις εκατό των αποφοίτων MST ανέφερε ένα θετικό αποτέλεσμα καριέρα, * σημαίνει ότι αποδέχθηκε μια νέα θέση, προήχθησαν, ξεκίνησε μια νέα εταιρεία, ή επέλεξαν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. [-]

Ms Analytics

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες District of Columbia

Το Master of Science στο πρόγραμμα Analytics (MSAN) στην Kogod School of Business προετοιμάζει τους μαθητές να είναι ειδικοί στην ανάλυση δεδομένων, για να κάνουν τις οργανωτικές αποφάσεις και για την επίλυση δυναμικών προβλημάτων των επιχειρήσεων. [+]

Με μια ματιά 33 διδακτικές ώρες Πλήρους και μερικής απασχόλησης, την ολοκλήρωση μεταξύ 12 έως 24 μήνες Επιλέξτε από επτά ειδικότητες ή ένα ευρύ φάσμα μαθήματα Ο Master of Science στο πρόγραμμα Analytics (MSAN) στην Kogod School of Business προετοιμάζει τους μαθητές να είναι ειδικοί στην ανάλυση δεδομένων, για να κάνουν τις οργανωτικές αποφάσεις και για την επίλυση δυναμικών προβλημάτων των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα παρέχει το πλήρες φάσμα των analytics βέλτιστων πρακτικών για την ενίσχυση της δημοσιονομικής επίδοσης ενός οργανισμού και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα. Το πρόγραμμα MSAN εστιάζει στις δεξιότητες που απαιτούνται για τον εντοπισμό και τη συλλογή των σχετικών δεδομένων για τη διαμόρφωση προσφυγής αποφάσεις μέσω μοντελοποίησης και ανάλυσης, προσφέροντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους εργοδότες. Οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία ως αναλυτές επιχειρηματική ευφυΐα, οικονομικούς αναλυτές, ειδικούς λογιστικές εγκληματολογίας, Business Analytics συμβούλους, και άλλες θέσεις σε ζήτηση. Στο επίκεντρο του προγράμματος είναι η εμπειρία επιστέγασμα. Οι μαθητές θα συνεργαστεί με τοπικές οργανώσεις να εργάζονται σε πραγματικό κόσμο τα έργα analytics και λύσεις. Εξέλιξη καριέρας MSAN οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σταδιοδρομίας που παρέχονται από το Kogod Κέντρο για την Ανάπτυξη Καριέρας, συμπεριλαμβανομένων των one-on-one coaching σταδιοδρομίας, εκδηλώσεις δικτύωσης, καθώς και την πρόσβαση σε online εργαλείων. Σε απευθείας σύνδεση MS Analytics Kogod είναι Συνδεδεμένοι MS Analytics πτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές την ευελιξία, παρέχοντας παράλληλα μια σταθερή βάση στην ανάλυση των δεδομένων και τις επιχειρηματικές πρακτικές. Η διεπιστημονική προσέγγιση παράγει καλά στρογγυλεμένη πτυχιούχους έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με τα δεδομένα με γνώμονα τη λήψη αποφάσεων. [-]

Ms Marketing

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες District of Columbia

Η Masters in Marketing πρόγραμμα σπουδών (MSMKTG) στην Kogod School of Business σας δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους φοιτητές που αναζητούν σταδιοδρομία στο μάρκετινγκ. Παρέχει μια κατανόηση των εργαλείων μάρκετινγκ και τις έννοιες που προετοιμάζει τους αποφοίτους να ξεχωρίζουν από τους συνομηλίκους τους, να κάνουν σημαντικές συνεισφορές από την πρώτη τους μέρα στη δουλειά, και να επιταχύνει την πρόοδό τους. [+]

30 διδακτικές ώρες? Πρόγραμμα ομάδα που βασίζεται Πλήρους απασχόλησης, την ολοκλήρωση εντός ενός έτους πρόγραμμα lock-βήμα σειρά Executive ηχείων Ο Masters στο πρόγραμμα πτυχίο Marketing (MSMKTG) στην Kogod School of Business σας δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους φοιτητές που αναζητούν σταδιοδρομία στο μάρκετινγκ. Παρέχει μια κατανόηση των εργαλείων μάρκετινγκ και τις έννοιες που προετοιμάζει τους αποφοίτους να ξεχωρίζουν από τους συνομηλίκους τους, να κάνουν σημαντικές συνεισφορές από την πρώτη τους μέρα στη δουλειά, και να επιταχύνει την πρόοδό τους. Μοναδικό στο πρόγραμμα MS Μάρκετινγκ, οι μαθητές θα εργαστούν σε διατμηματικές ομάδες εργασίας, παράλληλα με RedPeg Marketing, ένα βραβευμένο εμπορική αντιπροσωπεία στην Ουάσιγκτον, DC, περιοχή μέσω του έργου Εφαρμοσμένων πελάτη μας. Το έργο Εφαρμοσμένης Client είναι μια εμπειρία επιστέγασμα σχεδιαστεί για να εκθέσει τους μαθητές σε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης, την εκτέλεση και την αξιολόγηση μιας εκστρατείας μάρκετινγκ. Οι μαθητές θα οδηγήσουν το έργο από την αρχή μέχρι το τέλος, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας αγοράς, το στρατηγικό σχεδιασμό, δημιουργική εφαρμογή, και, τέλος, την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της εκστρατείας. [-]

Ms ακινήτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες District of Columbia

Το Master of Science στο πρόγραμμα πτυχίο Real Estate (MSRE) είναι έτοιμη να εισέλθουν στην αγορά εργασίας των ακινήτων σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης, όπως η εμπορική ανάπτυξη και την επενδυτική τραπεζική, τη χρηματοδότηση ενυπόθηκων δανείων, τη διεθνή ανάπτυξη, και πολλά άλλα. [+]

Με μια ματιά 30 διδακτικές ώρες Μπορεί να ολοκληρωθεί με πλήρη ή μερική απασχόληση Επιδιώκουν μαθήματα σε άλλους επιχειρηματικούς κλάδους Ο Master of Science στο πρόγραμμα πτυχίο Real Estate (MSRE) έτοιμοι να εισέλθουν στην αγορά εργασίας των ακινήτων σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης, όπως η εμπορική ανάπτυξη και την επενδυτική τραπεζική, τη χρηματοδότηση ενυπόθηκων δανείων, τη διεθνή ανάπτυξη, και πολλά άλλα. Ενώ στο Kogod, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με και να συμμετέχετε σε επαγγελματικές ενώσεις των ακινήτων, συμπεριλαμβανομένης της National Association of Industrial και το Office Professionals (NAIOP), Εμπορικά Ακίνητα Γυναικών (CREW), το Διεθνές Συμβούλιο Εμπορικών Κέντρων (ICSC), και η Urban Land Institute (ULI). Το πρόγραμμα MSRE οργανώνει συχνά εκδηλώσεις δικτύωσης, διοργανώνει η εταιρεία και η ιστοσελίδα του έργου επισκέψεις, και ομιλητές φιλοξενεί ειδικός στην πανεπιστημιούπολη. Πολλοί εξέχοντες Washington, DC και περιφερειακή ανάπτυξη ακίνητων περιουσιών και οι επαγγελματίες είναι Kogod αποφοίτων, και να καθίσει στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο Real Estate, ένα ενεργό συμβούλιο αφιερωμένο στην ανάπτυξη του προγράμματος. Επιπλέον, ευεργέτη του σχολείου, ο Robert Kogod, είναι ο πρώην συμπρόεδρος / Co-CEO της Charles E. Smith Κτηματική Εταιρεία. Το πρόγραμμα MSRE έχει κατατάσσεται στο top 30 σε όλο τον κόσμο μεταξύ των ερευνητικών ιδρυμάτων. [-]

διαχείρισης βιωσιμότητας Ms

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες District of Columbia

Το πρόγραμμα στην Αειφορία πτυχίο Διοίκησης (MSSM) Μάστερ από το Kogod School of Business έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώσει την εκπαίδευση των επιχειρήσεων με την περιβαλλοντική επιστήμη και τη δημόσια πολιτική. [+]

36 διδακτικές ώρες Ειδικεύονται σε επιχειρήσεις, την επιστήμη ή την Πολιτική Μπορεί να ολοκληρωθεί με πλήρη ή μερική απασχόληση Ο Μάστερ στη Διοίκηση Αειφορία πτυχιακό πρόγραμμα (MSSM) από το Kogod School of Business έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώσει την εκπαίδευση των επιχειρήσεων με την περιβαλλοντική επιστήμη και τη δημόσια πολιτική. Επίσης, προετοιμάζει τους μαθητές που θέλουν να είναι μέρος της πρώτης γενιάς των επαγγελματικά καταρτισμένων εμπειρογνωμόνων της αειφορίας και των διαχειριστών. Η MSSM είναι η μοναδική διεπιστημονική επιχειρήσεων με βάση το βαθμό του είδους του στη χώρα, και προσφέρεται από ένα από τα πιο πράσινα πανεπιστήμια στα απόφοιτοι του προγράμματος των ΗΠΑ θα είναι καλά έτοιμη να οδηγήσει με επιτυχία στην ανάπτυξη και εφαρμογή πολύπλευρη λύσεις σε περιβαλλοντικά , κοινωνικά και άλλα προβλήματα διατομεακή σε επιχειρηματικές οργανώσεις, όχι-για-κέρδος, ή η κυβέρνηση. Σχολή από όλη αμερικανικό πανεπιστήμιο κλάδους φέρει μια διαφορετική προοπτική στην τάξη. Τα μαθήματα που προσφέρονται από διακεκριμένους καθηγητές από το Kogod School of Business, καθώς και από το Κολλέγιο των Τεχνών και των Επιστημών, Σχολή Διεθνών Υπηρεσιών, και της Σχολής Δημόσιας Πολιτικής. [-]

Επικοινωνία

Kogod School of Business, American University

Διεύθυνση Massachusetts Avenue Northwest 4400
20016 Washington, United States
Ιστοσελίδα http://www.american.edu/kogod/
Τηλέφωνο +1 202-885-1000