Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από την ίδρυσή της το 1919, το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν έχει αναπτύξει μια καινοτόμο και πολυπολιτισμικής εκπαίδευσης. Βρίσκεται στο κέντρο του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, το Πανεπιστήμιο παρέχει πρακτικές και οικονομικά προγράμματα.

Επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν, εσείς επιλέγετε μια εκπαίδευση που θα καταστήσει δυνατή μια ζωή γεμάτη ευκαιρίες και θα σας δώσει τις δεξιότητες για να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο επί των δικών σας μοίρα.

Πανεπιστήμιο του Λίνκολν είναι ένα μοναδικό ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπου εκπαιδευτικής αριστείας, την επαγγελματική τεχνογνωσία, και up-to-ημερομηνία των διεθνών προτύπων σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα και φιλική ατμόσφαιρα, δίνοντας αφορμή για μια εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης.

Στο Λίνκολν, εμείς οι ίδιοι τόσο περήφανοι για την ποιότητα της εκπαίδευσης μας και τη σημασία του στο σημερινό επαγγελματικό κόσμο. Κάθε πρόγραμμα εντός του πανεπιστημίου έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει ότι το σύνολο των αποκτηθεισών γνώσεων και δεξιοτήτων θα είναι πολύτιμο για τους αποφοίτους του, παρέχοντας ένα πρακτικό και γερό θεμέλιο για το μέλλον του μαθητή. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε μέρος της εκπαίδευσης των μαθητών μας εξυπηρετεί ένα σκοπό και να τους φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Από την ίδρυσή της το 1919, περίπου την ίδια στιγμή που πολλά από τα κορυφαία σχολεία της Αμερικής, το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να παραδώσει το καλύτερο, custom-fit εκπαίδευση στην λίγοι εκλεκτοί, αντί να παρέχει το ευρύτερο φάσμα των θεμάτων και να καλύψουν όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό . Λίνκολν αρχίζει με μια εξαιρετικά ικανούς καθηγητές και τα πιο χρήσιμα εκπαιδευτικά προγράμματα, και τους συμβούλους κάθε μαθητής σε όλη τη διαδρομή μέχρι την αποφοίτηση. η επιτυχία των μαθητών μας αποδεικνύει ότι έχουμε κάνει τις σωστές επιλογές.

Λίνκολν έχει γίνει ένα πραγματικά παγκόσμιο πανεπιστήμιο λόγω των διαφορετικών πολυπολιτισμική φοιτητικού σώματος του και το διδακτικό προσωπικό. Βρίσκεται σε ένα ισχυρό διεθνές κέντρο - το San Francisco Bay Area - παρέχει μια πληθώρα πολύτιμες ευκαιρίες μάθησης. Επειδή μια επιτυχημένη καριέρα στον 21ο αιώνα απαιτεί βαθιά κατανόηση των διεθνών σχέσεων και των επιπτώσεων της παγκοσμιοποίησης, Λίνκολν είναι καλά τοποθετημένη για να δώσουν στους μαθητές του ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις και επαγγελματικούς τομείς σε όλο τον κόσμο. εξαιρετική και αυστηρό πρόγραμμα σπουδών, εξαιρετική σχολή μας και βολικές εγκαταστάσεις παρέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για να εξασφαλιστεί πορεία των μαθητών μας για ένα επιτυχημένο μέλλον.

Συνεργασίες

Πανεπιστήμιο του Λίνκολν είναι θεσμικό μέλος της American Association of Collegiate καταχωρητών και υπαλλήλους αποδοχών (AACRAO), Η Αμερικανική Ένωση για την Ανώτατη Εκπαίδευση και Διαπίστευσης (AAHEA), Το Ινστιτούτο Διεθνούς Εκπαίδευσης (IIE), Η Εθνική Ένωση Ξένων Φοιτητών Συμβούλων (NAFSA) Και η Εθνική Ένωση Ανεξάρτητων Κολεγίων και Πανεπιστημίων (NAICU)? είναι συνδεδεμένη με την Καλιφόρνια Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (CAPPS).

Το Campus

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται σε ένα όμορφο ιστορικό κτήριο στο 15ο και Franklin Streets στο κέντρο του Όκλαντ, στην καρδιά του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στο κέντρο ενός ζωτικής σημασίας, αναπτυσσόμενη πόλη και προσφέρει ελκυστικό περιβάλλον για τους μαθητές του. Διαθέτει ευρύχωρα αίθουσες διδασκαλίας, μια αίθουσα, και μια βιβλιοθήκη, καθώς και τον υπολογιστή, αγγλικά, και διαγνωστικά εργαστήρια απεικόνισης. Τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης και τους φούρνους μικροκυμάτων που παρέχονται στην καφετέρια και το σαλόνι σπουδαστών, όπου οι μαθητές μπορούν να συγκεντρωθούν για conversa¬tions, τηλεόραση watching, και παιχνίδια. Bay Area Rapid Transit (BART) και πολλές γραμμές λεωφορείων βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο Λίνκολν

Από το 1919, το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν έχει διατηρήσει πάντα ένα διαφυλετικό και διαπολιτισμικό προσανατολισμό. Η γεωγραφική και ιστορική επιρροή του Bay Area του Σαν Φρανσίσκο έχει προσελκύσει φοιτητές από πολλές χώρες, ιδιαίτερα τις χώρες σε όλο τον Ειρηνικό. Κατά συνέπεια, το πανεπιστήμιο έχει επιδιώξει να παρέχει ένα διεθνές περιβάλλον για τους μαθητές του. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να είναι διανοητικά περίεργο στην αναζήτηση της γνώσης και της κατανόησης των πολιτιστικών διαφορών και ομοιοτήτων, και σοβαρές προσπάθειες για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα του κόσμου σήμερα. Τα τελευταία χρόνια, έχουν φοιτητές από περισσότερες από σαράντα χώρες έχουν εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο του Λίνκολν.

Πανεπιστήμιο του Λίνκολν είναι μια κοινότητα μάθησης, της οποίας τα μέλη συμπεριλαμβανομένης της διοίκησης, καθηγητές και φοιτητές, κρατήστε μια ποικιλία από μοναδικά πολιτιστικά υπόβαθρα και γνωρίσματα. Το πρόγραμμα σπουδών στηρίζεται σε γενικές μελέτες και έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την ατομική εξερεύνηση των προηγμένων μελετών. Το Πανεπιστήμιο διεξάγει τα προγράμματά της με μια συνειδητή εστίαση στις διαπολιτισμική διάσταση της μάθησης.

Πανεπιστήμιο Λίνκολν παρέχει ευκαιρίες μετα-δευτεροβάθμια εκπαίδευση για όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από τη χώρα καταγωγής τους, κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο, τη φυλή, την εθνοτική ή θρησκευτικό υπόβαθρο. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει μια πολιτική ανοικτών είσοδο σε όλα τα προσόντα τους μαθητές.

Κάθε μαθητής είναι μια ξεχωριστή και μοναδική άτομο που είναι σεβαστή ως τέτοια. Ένας από τους στόχους για κάθε μέλος ΔΕΠ είναι να σέβονται και να ενισχύσει την αξιοπρέπεια και την αξία του κάθε μαθητή. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο διακρίνονται από συγκεκριμένες ικανότητά τους να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μαθητών που φτάνουν στο μοναδικό τους στόχους τους. Για το σκοπό αυτό, κάθε μέλος ΔΕΠ και το προσωπικό συμβάλλει στη διαδικασία της καθοδήγησης και παροχής συμβουλών.

Η αποστολή του Πανεπιστημίου του Λίνκολν

Η αποστολή του Πανεπιστημίου του Λίνκολν είναι να παρέχει μια σύνθεση καινοτόμων και παραδοσιακών εκπαίδευση που οδηγεί σε εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες για τις αμερικανικές και διεθνείς φοιτητές. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για μεταπτυχιακές και προπτυχιακές σπουδές, καθώς και τα προγράμματα πιστοποιητικό, που αναπτύχθηκε για να παρέχει την είσοδο στην επιτυχή σταδιοδρομία και τα εργαλεία για την επαγγελματική ανάπτυξη. Με τις προπτυχιακές τους σπουδές στην επιχείρηση και διαγνωστικής απεικόνισης και πιστοποιητικά συμμαχικές τομείς της υγείας, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Λίνκολν είναι καλά προετοιμασμένοι για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας με τις δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου χώρου εργασίας. Μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο επίπεδο των δύο μάστερ και διδακτορικό, παρέχουν τις επιτυχείς σπουδαστές με ένα ολοκληρωμένο και πρακτικό υπόβαθρο στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Οι βασικοί στόχοι του Πανεπιστημίου είναι:

  1. για να βοηθήσει τους μαθητές στην ανάπτυξη της αναλυτικής ικανότητας τους?
  2. να παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις για τις επιλεγμένες θεματικές περιοχές?
  3. να εισαγάγει τη στάση της προσωπικής ευθύνης που απαιτείται για να λειτουργήσει ως πολίτης σε έναν αλληλοεξαρτώμενο κόσμο?
  4. παρέχει ένα τερματικό βαθμό στα κίνητρα και ικανοί μαθητές.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Lincoln University

Η MS στο Διεθνές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα βαθμός επιτρέπει στους μαθητές με προπτυχιακές ή / και μεταπτυχιακών τίτλων στην επιχείρηση για να αποκτήσουν μια σε βάθος και να ... [+]

Master of Science (MS) Πτυχία Εισαγωγή

Πανεπιστήμιο Λίνκολν προσφέρει το Master of Science in International Business (MS στην ΙΒ) και το Master of Science στη Διοίκηση Οικονομικών (MS στην FM) βαθμούς. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν ευρεία αρμοδιότητα και να επιτρέψει στους πτυχιούχους να λειτουργούν σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών καταστάσεων, ενδεδειγμένη για την ειδικότητά τους. Τα προγράμματα Λίνκολν Πανεπιστήμιο MS διατηρήσει μια ισχυρή διεθνή παρουσία. Προκειμένου να εκπληρώσει τη γενική αποστολή, δίνεται έμφαση σε όλη την επί σημαντικών επιστημονικών κλάδων και δεξιοτήτων καθώς και ειδικές θεματικές περιοχές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Oakland
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
54 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Lincoln University

Η MS in Finance πρόγραμμα σπουδών Διοίκηση δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές προπτυχιακών ή / και μεταπτυχιακών τίτλων στην επιχείρηση για να αποκτήσουν μια σε βάθος και ... [+]

Master of Science (MS) Πτυχία Εισαγωγή

Πανεπιστήμιο Λίνκολν προσφέρει το Master of Science in International Business (MS στην ΙΒ) και το Master of Science στη Διοίκηση Οικονομικών (MS στην FM) βαθμούς. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν ευρεία αρμοδιότητα και να επιτρέψει στους πτυχιούχους να λειτουργούν σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών καταστάσεων, ενδεδειγμένη για την ειδικότητά τους. Τα προγράμματα Λίνκολν Πανεπιστήμιο MS διατηρήσει μια ισχυρή διεθνή παρουσία. Προκειμένου να εκπληρώσει τη γενική αποστολή, δίνεται έμφαση σε όλη την επί σημαντικών επιστημονικών κλάδων και δεξιοτήτων καθώς και ειδικές θεματικές περιοχές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Oakland
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
54 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Lincoln University, Oakland, CA

Location address
401 15th Street
Oakland, California 94612
USA

Oakland, California, 94612 US