Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μιλγουόκι Πολυτεχνική Σχολή είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο που προσφέρει μεταπτυχιακά στη μηχανική, τις επιχειρήσεις, τα μαθηματικά και τη νοσηλευτική και ένα εντατικό Αγγλικά για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς πρόγραμμα για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τα αγγλικά γνώσεις τους Bachelor και. Στο MSOE, θα βρείτε μια φροντίζοντας κοινότητα των φοιτητών και των διδασκόντων. Μαζί, είμαστε δεσμευμένοι στην προώθηση ένα υψηλότερο επίπεδο της ακαδημαϊκής προγραμματισμού και της έρευνας, καθώς και εξατομικευμένες υπηρεσίες, εκπαίδευση και καθοδήγηση.

Γιατί να επιλέξετε MSOE;

Οι μαθητές παίρνουν εμπειρία του πραγματικού κόσμου στην κορυφαία προγράμματα, από τη σχολή των εμπειρογνωμόνων. Στην αποφοίτηση, θα είστε έτοιμοι να εισέλθουν μερικές από τις πιο σταδιοδρομία σε ζήτηση. Στην πραγματικότητα, το 2014-15, το 96% των αποφοίτων μας πήρε τη δουλειά ή στο σχολείο απόφοιτος της επιλογής τους.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους MSOE ξεχωρίζει σε σχέση με άλλες υψηλή θέση πανεπιστήμια. Εδώ είναι μερικά μόνο.

εμπειρογνώμονας Καθηγητές

Διδασκαλία έρχεται πρώτα στο MSOE. Κάθε τάξη (η οποία κατά μέσο όρο μόλις 21 φοιτητές) και το εργαστήριο που προσφέρουμε διδάσκεται από ωριμασμένο μέλη ΔΕΠ. Δεν υπάρχουν βοηθοί διδασκαλίας εδώ.

Εμπειρία του πραγματικού κόσμου

Τα περισσότερα πανεπιστήμια μιλούν για την προσφορά hands-on εργασία, αλλά λίγοι μπορούν να ταιριάξουν με το μέσο όρο των 600 ωρών εργαστηριακή εμπειρία που θα πάρετε ως φοιτητής στο MSOE. Στην πραγματικότητα, έχουμε περισσότερους εργαστήρια στην πανεπιστημιούπολη μας από αίθουσες διδασκαλίας, και είναι όλα διαθέσιμα σε προπτυχιακούς φοιτητές.

Top-Κατάταξη Προγράμματα

έχουν προπτυχιακά προγράμματα μηχανικής MSOE έχουν κατετάγη 10ος στο έθνος από την US News & World Report.

Τετραετής αποφοίτησης Εγγύηση

MSOE είναι ένα από μόνο μια χούφτα των πανεπιστημίων σε όλη τη χώρα που εγγυάται μαθητές θα πάρουν τα μαθήματα που χρειάζονται για να αποφοιτήσουν μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Καριέρα Τοποθέτηση Τιμές

Λίγα πανεπιστήμια στη χώρα μπορεί να κτυπήσει μέσο ποσοστό τοποθέτηση μας 96 τοις εκατό - για να μην αναφέρουμε μέσος μισθός των αποφοίτων των $ 56.522.

Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία

Ζώντας και μαθαίνοντας στην Ανατολική Πόλη - ζωντανή γειτονιά στο κέντρο της πόλης και ένα από μας Μιλγουόκι πιο συναρπαστικά και ασφαλέστερο - θα σας τοποθετήσει μέσα σε λίγα βήματα από επαγγελματικές ευκαιρίες, ακαδημαϊκές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ευκαιρίες. Και είμαστε μόλις τετράγωνα από τη λίμνη Μίσιγκαν!

Ένα μέρος για να χωρέσει σε

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να πάρει ταιριάζει, να συμμετάσχουν ή απλά να πάρετε την κοινωνική με τους ομοϊδεάτες φίλους που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα. MSOE προσφέρει περισσότερα από 70 ακαδημαϊκά, επαγγελματικές και κοινωνικές οργανώσεις και κλαμπ και ενδοκολλεγιακός σπορ.

Είναι όλα σχετικά με το πού ήρθαμε.

Από την ίδρυσή μας το 1903, φοιτητές, καθηγητές, το πρόγραμμα σπουδών και την ιστορία MSOE συνέχισαν να εξελίσσονται. Οι ηγέτες των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας συνεργάστηκαν στην ανάπτυξη του ιδρύματος, καθώς και μια στενή σχέση διαπιστώθηκε ότι συνεχίστηκε σε όλη την ιστορία MSOE του.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

MSOE θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της επαγγελματικής εκπαίδευσης με έμφαση στη θεωρία και την τεχνολογία, σε συνδυασμό με την εντατική εργαστήρια και πρακτική καριέρα.

Δήλωση αποστολής

MSOE παρέχει μια σταθερή διαδραστικό εκπαιδευτικό κλίμα για τους μαθητές να γίνουν καλά στρογγυλεμένες, τεχνολογικά έμπειρους πτυχιούχους και άκρως παραγωγική τους επαγγελματίες και τους ηγέτες.

λειτουργικά Φιλοσοφία

Η αποστολή θα πρέπει να επιτευχθεί μέσω ενός οργανωμένου περιβάλλον που τοποθετεί προσεκτικά προσλαμβάνονται φοιτητές μεταξύ των ικανότερων σχολή, ένα αφοσιωμένο προσωπικό υποστήριξης και τους στρατηγικούς εταίρους σε επιχειρήσεις και τη βιομηχανία - όλοι δεσμευμένοι στην επίτευξη του απώτερου στόχου τους αποφοίτους πλήρως προετοιμασμένοι για άμεση παραγωγικότητα και την προηγμένη μελέτη. Τέτοια συνέργεια περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

Σχολή - συλλογικά κατέχουν την έννοια του προγράμματος σπουδών σε ειδικότητες τους? δεσμευτεί για την αριστεία στη διδασκαλία και το υπόλοιπο ρεύμα μέσω βιομηχανικών / εμπειρία καριέρα, επιστημονικά επιτεύγματα, την εφαρμοσμένη έρευνα, την επαγγελματική δραστηριότητα της κοινωνίας και τη συνεχή εκπαίδευση? αξιολογούνται διαρκώς τρόπους για να ενσωματώσουν αιχμής της τεχνολογίας των πληροφοριών που απαιτούνται για την μελλοντική εφαρμογή.

προσωπικό - δεσμεύεται να παρέχει ένα περιβάλλον της συνολικής στήριξης, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών, διοικητικών, οικονομικών και ανάπτυξης, για να βοηθήσει τους φοιτητές και διδακτικό προσωπικό, εφόσον είναι σκόπιμο, στην απόκτηση γνώσεων, την εργασία-έτοιμος εμπειρία και την ηγεσία. Επίσης, η εργασία σε συνδυασμό με τη σχολή για να παρέχει και υποστηρικτικές δραστηριότητες που επιτρέπουν στους μαθητές να επωφεληθούν από τις εμπειρίες με τις επιχειρήσεις, βιομηχανικές / σταδιοδρομίας και τις δραστηριότητες της κοινότητας, μαζί με την άμεση εμπλοκή με όλα τα επίπεδα των επαγγελματιών ... επίπεδο εισόδου σε ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων.

Επιχειρήσεις και Βιομηχανία - δεσμευτεί για αμοιβαία επωφελή στήριξη του Πανεπιστημίου και των αποφοίτων του. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης προσπάθειές της, MSOE θα παρέχει εκτεταμένες ευκαιρίες σε δραστηριότητες προβολής, οι οποίες περιλαμβάνουν τα προγράμματα σπουδών χορήγηση, πιστωτικές και noncredit μαθήματα, και προσαρμοσμένες προσφορές για όσους αναζητούν προσωπική ή / και επαγγελματική ανέλιξη.

θεσμικές Αρχές

Οι θεμελιώδεις πεποιθήσεις του Μιλγουόκι Σχολή Μηχανικών είναι η ακόλουθη:

Η εστίαση είναι στην κάθε φοιτητή. Η δια βίου μάθηση είναι απαραίτητη για την επιτυχία. Αφιερωμένο ΔΕΠ με σχετική, up-to-σήμερα εμπειρία είναι η καρδιά της διαδικασίας της διδασκαλίας μας. Επιστημονική και μαθηματική λογική και οι διαδικασίες είναι απαραίτητη. Η εφαρμοσμένη έρευνα και εξελισσόμενη και διεπιστημονικές τεχνολογίες έχουν ζωτική σημασία για την αξιοποίηση των ευκαιριών. Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων επικοινωνίας είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Η εμπειρία των φοιτητών ενισχύεται από την αλληλεπίδραση με τους τομείς των επιχειρήσεων, της βιομηχανίας και της υγειονομικής περίθαλψης. Η ανάπτυξη της ηγεσίας και του επιχειρηματικού χαρακτηριστικά είναι απαραίτητη. Φοιτητές, διδάσκοντες, προσωπικό και εθελοντές όλοι μοιράζονται την ευθύνη της μάθησης. Ισχυρές προσωπικές αξίες είναι απαραίτητες για την επιτυχία. Οι απόφοιτοι ενισχύσει το ίδρυμα μέσω του συνηγόρου, την ενθάρρυνση και την υποστήριξή τους. Η ελευθερία με υπευθυνότητα είναι το θεμέλιο της ελεύθερης επιχείρησης. Υπάρχει δύναμη στην πολυμορφία. Παγκόσμια ευαισθητοποίηση πρέπει να αντανακλάται σε όλες τις δραστηριότητες. Η έναρξη και η αποδοχή της αλλαγής απαιτείται να προβλεφθούν και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη MBA » Όψη BScs - HealthcareStudies » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη BAs » Όψη BScs - Bachelor » Όψη Μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Msc αρχιτεκτονική μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 5 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee +1 περισσότερα

Φτάσετε στο επόμενο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης με ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα Αρχιτέκτονα Μηχανικού. Θα απολαύσετε άνετη προγραμματισμό και one-on-one αλληλεπίδραση με εξειδικευμένους καθηγητές που φέρνουν πραγματικό κόσμο εμπειρία τους στην τάξη. [+]

Φτάσετε στο επόμενο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης με ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα Αρχιτέκτονα Μηχανικού. Θα απολαύσετε άνετη προγραμματισμό και one-on-one αλληλεπίδραση με εξειδικευμένους καθηγητές που φέρνουν πραγματικό κόσμο εμπειρία τους στην τάξη.

Master of Science στην Αρχιτεκτονική Μηχανικών (MSaE) βαθμού MSOE προσφέρει μια έμφαση είτε σε δομικές κατασκευές ή σε συστήματα μηχανικής-ηλεκτρικών-υδραυλικών εγκαταστάσεων (ΒΕΚ). Οι φοιτητές που επιλέγουν την επιλογή ευρωβουλευτής έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μαθήματα επιλογής για να επικεντρωθεί σε μηχανικά, ηλεκτρικά συστήματα, ή υδραυλικά. Ικανοποιεί τις ανάγκες της αρχιτεκτονικής, αστικού ή πολιτικούς μηχανικούς που επιθυμούν την αύξηση των γνώσεων για το σχεδιασμό δομικών, μηχανικών, ηλεκτρικών, ή υδραυλικά συστήματα για σύγχρονα κτίρια.... [-]


MSc Διοίκησης

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee

Συχνά ονομάζεται "MBA του μηχανικού," ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση μηχανικής συνδυάζει τεχνικό υπόβαθρο σας με μια βασική δραστηριότητα του προγράμματος σπουδών. Η μορφή παράδοσης αναμειγνύονται-Διαδίκτυο παρέχει ευελιξία. [+]

MS Μηχανικών Διαχείρισης Συχνά ονομάζεται "MBA του μηχανικού," ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση μηχανικής συνδυάζει τεχνικό υπόβαθρο σας με μια βασική δραστηριότητα του προγράμματος σπουδών. Η μορφή παράδοσης αναμειγνύονται-Διαδίκτυο παρέχει ευελιξία.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις διοικούνται από ανθρώπους με εμπειρία στη βασική δραστηριότητα της εταιρείας. Στην περίπτωση των εταιρειών τεχνολογικής βάσης, αυτό σημαίνει ότι οι μηχανικοί ή άλλα τεχνικά προσανατολισμένη άτομα. Πολύ συχνά, η έλλειψη ένα στερεό υπόβαθρο στη διαχείριση εμπόδισε τους μηχανικούς από την άνοδο σε θέσεις λήψης αποφάσεων.... [-]


Msc μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee

Προωθήσουν την καριέρα σας με ένα μεταπτυχιακό στη μηχανική. βολικό βραδινά μαθήματα μας παρέχει την ευελιξία απαιτήσεις πρόγραμμά σας. [+]

Προωθήσουν την καριέρα σας με ένα μεταπτυχιακό στη μηχανική. βολικό βραδινά μαθήματα μας παρέχει την ευελιξία απαιτήσεις πρόγραμμά σας.

Μεταπτυχιακό MSOE της Επιστήμης στη Μηχανική πρόγραμμα (MSE) είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα μηχανικής με πρωταρχικό έμφαση στους τομείς της ηλεκτρολογίας (EE) και μηχανολογία (ΜΕ). Ένα βασικό στοιχείο του προγράμματος MSE είναι το εύρος του τεχνικό υπόβαθρο που αποκτούν οι μαθητές σε τομείς της μηχανικής συστημάτων, EE και ME. Επιπλέον, κάθε μαθητής προσφέρεται κάποιο βαθμό συγκέντρωσης μέσω της επιλογής ενός δικαιώματος προαίρεσης μηχανικής και μαθήματα επιλογής.... [-]


Msc πολιτική διοίκηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee

Προωθήσουν την καριέρα σας με ένα μεταπτυχιακό πολιτικού μηχανικού. βολικό βραδινά μαθήματα μας παρέχει την ευελιξία απαιτήσεις πρόγραμμά σας. [+]

Προωθήσουν την καριέρα σας με ένα μεταπτυχιακό πολιτικού μηχανικού. βολικό βραδινά μαθήματα μας παρέχει την ευελιξία απαιτήσεις πρόγραμμά σας.

Μεταπτυχιακό MSOE της Επιστήμης στη Μηχανική πρόγραμμα Διοίκησης (MSCVE) έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική πρακτική. Το πρόγραμμα MSCVE σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τη νέα έργα πολιτικού μηχανικού σώματος των απαιτήσεων της γνώσης για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που αναπτύχθηκαν από την Αμερικανική Εταιρεία Πολιτικών Μηχανικών. Οι μαθητές θα είναι σε θέση να ειδικεύονται σε έναν από τους ακόλουθους τρεις τομείς: (1) διαχείριση κατασκευών, (2) μηχανικού περιβάλλοντος και των υδάτινων πόρων, και (3) δομικές κατασκευές.... [-]


Επικοινωνία

Milwaukee School of Engineering

Διεύθυνση Milwaukee School of Engineering 1025 N. Broadway
53202-3109 Milwaukee, Ουισκόνσιν, WI, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα http://www.msoe.edu/
Τηλέφωνο +1 414-277-6763