Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Milwaukee School of Engineering είναι ένα ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο που προσφέρει πτυχίο Bachelor και Master στη μηχανική, τις επιχειρήσεις, τα μαθηματικά και το νοσηλευτικό και ένα πρόγραμμα έντασης αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς για όσους θέλουν να βελτιώσουν την αγγλική τους επάρκεια. Στο MSOE, θα βρείτε μια φροντίδα κοινότητα των φοιτητών και της σχολής. Μαζί, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε ένα υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκού προγραμματισμού και έρευνας και εξατομικευμένων υπηρεσιών, διδασκαλίας και καθοδήγησης.

Γιατί να επιλέξετε το MSOE;

Οι σπουδαστές απολαμβάνουν πραγματική εμπειρία στα κορυφαία προγράμματα, από την εξειδικευμένη σχολή. Κατά την αποφοίτησή σας, θα είστε έτοιμοι να εισέλθετε σε ορισμένες από τις πιο απαιτητικές σταδιοδρομίες. Στην πραγματικότητα, το 2014-15, το 96% των αποφοίτων μας πήρε την εργασία ή στο μεταπτυχιακό σχολείο της επιλογής τους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το MSOE ξεχωρίζει σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια που έχουν υψηλή βαθμολογία. Εδώ είναι μερικά.

Εμπειρογνώμονες

Η διδασκαλία έρχεται πρώτη στο MSOE. Κάθε τάξη (που σημαίνει μόνο 21 φοιτητές) και το εργαστήριο που προσφέρουμε διδάσκονται από έμπειρα μέλη ΔΕΠ. Δεν υπάρχουν βοηθοί διδασκαλίας εδώ.

Πραγματική εμπειρία στον κόσμο

Τα περισσότερα πανεπιστήμια μιλούν για την προσφορά εργασίας, αλλά λίγοι μπορούν να ταιριάξουν με το μέσο όρο των 600 ωρών εργαστηριακής εμπειρίας που θα πάρετε ως φοιτητής στο MSOE. Στην πραγματικότητα, έχουμε περισσότερα εργαστήρια στην πανεπιστημιούπολη μας από τις αίθουσες διδασκαλίας - και είναι όλα διαθέσιμα στους προπτυχιακούς φοιτητές.

Κορυφαία προγράμματα

Τα προπτυχιακά προγράμματα μηχανικής MSOE έχουν καταταγεί 10η στο έθνος από την US News

Τετραετής εγγύηση αποφοίτησης

Το MSOE είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια σε ολόκληρη τη χώρα που εγγυάται ότι οι μαθητές θα αποκτήσουν τις τάξεις που χρειάζονται για να αποφοιτήσουν σε τέσσερα χρόνια.

Τιμές τοποθέτησης σταδιοδρομίας

Λίγα πανεπιστήμια στη χώρα μπορεί να κερδίσει το μέσο ποσοστό τοποθέτησης 96% - για να μην αναφέρουμε τον μέσο μισθό αρχαιότητας των 56.522 δολαρίων.

Τοποθεσία, Τοποθεσία, Τοποθεσία

Η ζωή και η μάθηση στην East Town - η ζωντανή γειτονιά μας στο κέντρο της πόλης και η πιο συναρπαστική και ασφαλέστερη περιοχή του Milwaukee, θα σας βάλει σε βήματα από επαγγελματικές ευκαιρίες, ακαδημαϊκές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ευκαιρίες. Και είμαστε μόλις τετράγωνα από τη λίμνη Μίτσιγκαν!

Ένα μέρος για να ταιριάζει

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ενταχθείτε, να εμπλακείτε ή να πάρετε κοινωνικά με φίλους που έχουν παρόμοια συμφέροντα. Το MSOE προσφέρει πάνω από 70 ακαδημαϊκές, επαγγελματικές και κοινωνικές οργανώσεις και κλαμπ και διακλαδικά αθλήματα.

Είναι όλα σχετικά με το πού προήλθαν

Από την ίδρυσή μας το 1903, οι σπουδαστές, η σχολή, το πρόγραμμα σπουδών και η ιστορία του MSOE συνέχισαν να εξελίσσονται. Οι ηγέτες επιχειρήσεων και βιομηχανίας συνεργάστηκαν στην ανάπτυξη του θεσμού και δημιουργήθηκε στενή σχέση που συνεχίστηκε σε όλη την ιστορία του MSOE.

Όραμα Δήλωση

Το MSOE θα είναι πάντα στο προσκήνιο της επαγγελματικής εκπαίδευσης με έμφαση τόσο στη θεωρία όσο και στην τεχνολογία, σε συνδυασμό με εντατικά εργαστήρια και πρακτική σταδιοδρομίας.

Δήλωση αποστολής

Το MSOE παρέχει ένα διαρκές εκπαιδευτικό περιβάλλον αλληλεπίδρασης για τους σπουδαστές ώστε να αποκτήσουν ολοκληρωμένους, τεχνολογικά πεπειραμένους πτυχιούχους και εξαιρετικά παραγωγικούς επαγγελματίες και ηγέτες.Λειτουργική Φιλοσοφία

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί μέσα από ένα οργανωμένο περιβάλλον που τοποθετεί προσεκτικά προσληφθέντες σπουδαστές ανάμεσα σε υψηλά προσόντα, προσωπικό υποστήριξης και στρατηγικούς συνεργάτες στον τομέα των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας - όλοι δεσμεύονται να επιτύχουν τον τελικό στόχο ενός μεταπτυχιακού φοιτητή πλήρως προετοιμασμένου για άμεση παραγωγικότητα και προηγμένη μελέτη. Αυτή η συνεργία περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

Σχολή - που διαθέτουν συλλογικά την έννοια του προγράμματος σπουδών στις ειδικότητες τους. δέσμευση για την αριστεία στη διδασκαλία και τη διατήρηση της τρέχουσας κατάστασης μέσω της βιομηχανικής / επαγγελματικής εμπειρίας, των ακαδημαϊκών επιτευγμάτων, της εφαρμοσμένης έρευνας, της δραστηριότητας της επαγγελματικής κοινωνίας και της συνεχούς εκπαίδευσης. συνεχώς αξιολογούνται τρόποι ενσωμάτωσης πληροφοριών τεχνολογίας αιχμής που απαιτούνται για μελλοντική εφαρμογή.

Το προσωπικό - έχει δεσμευτεί να παρέχει ένα περιβάλλον συνολικής υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένης της ακαδημαϊκής, διοικητικής, οικονομικής και αναπτυξιακής, για να βοηθήσει τους φοιτητές και τους καθηγητές όποτε είναι απαραίτητο να αποκτήσουν γνώσεις, εμπειρία και ηγεσία. Επίσης, εργάζονται σε συνεργασία με τη σχολή για να παρέχουν και να υποστηρίζουν δραστηριότητες που επιτρέπουν στους μαθητές να επωφεληθούν από τις εμπειρίες τους με τις επιχειρήσεις, τη βιομηχανία / σταδιοδρομία και τις κοινοτικές δραστηριότητες, μαζί με την άμεση συμμετοχή όλων των επιπέδων των επαγγελματιών σε ανώτερα στελέχη εταιρειών.

Επιχειρήσεις και Βιομηχανία - αφοσιωμένοι στην αμοιβαία επωφελής υποστήριξη του πανεπιστημίου και των αποφοίτων του. Στις προσπάθειές της για συνεχιζόμενη εκπαίδευση, το MSOE θα παρέχει εκτεταμένες ευκαιρίες σε δραστηριότητες προβολής, που περιλαμβάνουν προγράμματα χορήγησης πτυχίου, μαθήματα πίστωσης και μη πιστώσεων και εξατομικευμένες προσφορές σε όσους αναζητούν προσωπική ή / και επαγγελματική εξέλιξη.

Θεσμικές αρχές

Οι θεμελιώδεις πεποιθήσεις της Σχολής Μηχανικών του Milwaukee είναι οι εξής:

 • Η έμφαση δίνεται στον κάθε φοιτητή.
 • Η δια βίου μάθηση είναι απαραίτητη για την επιτυχία.
 • Η αφοσιωμένη σχολή με σχετική και ενημερωμένη εμπειρία είναι η καρδιά της διδακτικής μας διαδικασίας.
 • Η επιστημονική και μαθηματική συλλογιστική και οι διαδικασίες είναι απαραίτητες.
 • Η εφαρμοσμένη έρευνα και οι εξελισσόμενες και διεπιστημονικές τεχνολογίες είναι ζωτικής σημασίας για την αξιοποίηση των ευκαιριών.
 • Η ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.
 • Η εμπειρία των σπουδαστών ενισχύεται από την αλληλεπίδραση με τους τομείς των επιχειρήσεων, της βιομηχανίας και της υγειονομικής περίθαλψης.
 • Η ανάπτυξη ηγετικών και επιχειρηματικών χαρακτηριστικών είναι απαραίτητη.
 • Οι σπουδαστές, η σχολή, το προσωπικό και οι εθελοντές μοιράζονται την ευθύνη της μάθησης.
 • Οι ισχυρές προσωπικές αξίες είναι απαραίτητες για την επιτυχία.
 • Οι απόφοιτοι ενισχύουν το ίδρυμα μέσω της συμβουλής, της ενθάρρυνσης και της υποστήριξής τους.
 • Η ελευθερία με ευθύνη είναι το θεμέλιο της ελεύθερης επιχείρησης.
 • Υπάρχει δύναμη στην ποικιλομορφία.
 • Η παγκόσμια συνειδητοποίηση πρέπει να αντικατοπτρίζεται σε όλες τις δραστηριότητες.
 • Η εκκίνηση και η αποδοχή της αλλαγής απαιτούνται για την πρόβλεψη και την αξιοποίηση των ευκαιριών.

Πιστοποιήσεις


Είμαστε ένα πλήρως διαπιστευμένο πανεπιστήμιο./>

Τα δύο μεγάλα είδη οργανισμών διαπίστευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι περιφερειακές ενώσεις και επαγγελματικές ενώσεις. Οι ενώσεις αυτές είναι ανεξάρτητες από την κυβέρνηση και αποτελούνται από σεβαστούς εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες. Ομάδες ειδικών από ενώσεις επισκέπτονται τακτικά κολλέγια και πανεπιστήμια τακτικά για να αξιολογούν και να αναφέρουν την ποιότητα τους. Η Milwaukee School of Engineering είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή Ανώτερης Εκμάθησης , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

Τα ακόλουθα προγράμματα MSOE είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ABET , http://www.abet.org

 • Αρχιτεκτονική Μηχανική (BS)
 • Βιοϊατρική Τεχνολογία (BS)
 • Βιομοριακή Μηχανική (BS)
 • Μηχανική Υπολογιστών (BS)
 • Ηλεκτρολογία (BS)
 • Μηχανική (ΣΕΒ)
 • Βιομηχανική Μηχανική (BS)
 • Μηχανολογία (BS)
 • Μηχανική Λογισμικού (BS)

Το πρόγραμμα απολυτηρίου στο νοσηλευτικό ίδρυμα είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή για την Κολλεγιακή Νοσηλευτική Εκπαίδευση (CCNE) , Circle One Dupont, NW, Σουίτα 530, Washington, DC 20036. phone (202) 887-6791 και έχει πλήρη έγκριση από το συμβούλιο κανονισμών και αδειοδότησης του Wisconsin, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Το πρόγραμμα απολυτηρίου στην διαχείριση κατασκευών είναι διαπιστευμένο από το Αμερικανικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης Κατασκευών (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570. τηλέφωνο (210) 495-6161, φαξ (210) 495-6168, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο acce@acce-hq.org

Το Master of Science in Perfusion είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή για τη διαπίστευση Allied Health Education Programs (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Clearwater, FL 33763, τηλέφωνο (727) 210-235, φαξ (727) 210-2354

Τοποθεσίες

Μιλγουόκι

Milwaukee School of Engineering

Address
Milwaukee School of Engineering
1025 N. Broadway

53202-3109 Μιλγουόκι, Wisconsin, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 414-277-6763

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη