Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μιλγουόκι Πολυτεχνική Σχολή είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο που προσφέρει μεταπτυχιακά στη μηχανική, τις επιχειρήσεις, τα μαθηματικά και τη νοσηλευτική και ένα εντατικό Αγγλικά για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς πρόγραμμα για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τα αγγλικά γνώσεις τους Bachelor και. Στο MSOE, θα βρείτε μια φροντίζοντας κοινότητα των φοιτητών και των διδασκόντων. Μαζί, είμαστε δεσμευμένοι στην προώθηση ένα υψηλότερο επίπεδο της ακαδημαϊκής προγραμματισμού και της έρευνας, καθώς και εξατομικευμένες υπηρεσίες, εκπαίδευση και καθοδήγηση.

Γιατί να επιλέξετε MSOE;

Οι μαθητές παίρνουν εμπειρία του πραγματικού κόσμου στην κορυφαία προγράμματα, από τη σχολή των εμπειρογνωμόνων. Στην αποφοίτηση, θα είστε έτοιμοι να εισέλθουν μερικές από τις πιο σταδιοδρομία σε ζήτηση. Στην πραγματικότητα, το 2014-15, το 96% των αποφοίτων μας πήρε τη δουλειά ή στο σχολείο απόφοιτος της επιλογής τους.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους MSOE ξεχωρίζει σε σχέση με άλλες υψηλή θέση πανεπιστήμια. Εδώ είναι μερικά μόνο.

εμπειρογνώμονας Καθηγητές

Διδασκαλία έρχεται πρώτα στο MSOE. Κάθε τάξη (η οποία κατά μέσο όρο μόλις 21 φοιτητές) και το εργαστήριο που προσφέρουμε διδάσκεται από ωριμασμένο μέλη ΔΕΠ. Δεν υπάρχουν βοηθοί διδασκαλίας εδώ.

Εμπειρία του πραγματικού κόσμου

Τα περισσότερα πανεπιστήμια μιλούν για την προσφορά hands-on εργασία, αλλά λίγοι μπορούν να ταιριάξουν με το μέσο όρο των 600 ωρών εργαστηριακή εμπειρία που θα πάρετε ως φοιτητής στο MSOE. Στην πραγματικότητα, έχουμε περισσότερους εργαστήρια στην πανεπιστημιούπολη μας από αίθουσες διδασκαλίας, και είναι όλα διαθέσιμα σε προπτυχιακούς φοιτητές.

Top-Κατάταξη Προγράμματα

έχουν προπτυχιακά προγράμματα μηχανικής MSOE έχουν κατετάγη 10ος στο έθνος από την US News & World Report.

Τετραετής αποφοίτησης Εγγύηση

MSOE είναι ένα από μόνο μια χούφτα των πανεπιστημίων σε όλη τη χώρα που εγγυάται μαθητές θα πάρουν τα μαθήματα που χρειάζονται για να αποφοιτήσουν μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Καριέρα Τοποθέτηση Τιμές

Λίγα πανεπιστήμια στη χώρα μπορεί να κτυπήσει μέσο ποσοστό τοποθέτηση μας 96 τοις εκατό - για να μην αναφέρουμε μέσος μισθός των αποφοίτων των $ 56.522.

Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία

Ζώντας και μαθαίνοντας στην Ανατολική Πόλη - ζωντανή γειτονιά στο κέντρο της πόλης και ένα από μας Μιλγουόκι πιο συναρπαστικά και ασφαλέστερο - θα σας τοποθετήσει μέσα σε λίγα βήματα από επαγγελματικές ευκαιρίες, ακαδημαϊκές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ευκαιρίες. Και είμαστε μόλις τετράγωνα από τη λίμνη Μίσιγκαν!

Ένα μέρος για να χωρέσει σε

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να πάρει ταιριάζει, να συμμετάσχουν ή απλά να πάρετε την κοινωνική με τους ομοϊδεάτες φίλους που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα. MSOE προσφέρει περισσότερα από 70 ακαδημαϊκά, επαγγελματικές και κοινωνικές οργανώσεις και κλαμπ και ενδοκολλεγιακός σπορ.

Είναι όλα σχετικά με το πού ήρθαμε.

Από την ίδρυσή μας το 1903, φοιτητές, καθηγητές, το πρόγραμμα σπουδών και την ιστορία MSOE συνέχισαν να εξελίσσονται. Οι ηγέτες των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας συνεργάστηκαν στην ανάπτυξη του ιδρύματος, καθώς και μια στενή σχέση διαπιστώθηκε ότι συνεχίστηκε σε όλη την ιστορία MSOE του.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

MSOE θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της επαγγελματικής εκπαίδευσης με έμφαση στη θεωρία και την τεχνολογία, σε συνδυασμό με την εντατική εργαστήρια και πρακτική καριέρα.

Δήλωση αποστολής

MSOE παρέχει μια σταθερή διαδραστικό εκπαιδευτικό κλίμα για τους μαθητές να γίνουν καλά στρογγυλεμένες, τεχνολογικά έμπειρους πτυχιούχους και άκρως παραγωγική τους επαγγελματίες και τους ηγέτες.

λειτουργικά Φιλοσοφία

Η αποστολή θα πρέπει να επιτευχθεί μέσω ενός οργανωμένου περιβάλλον που τοποθετεί προσεκτικά προσλαμβάνονται φοιτητές μεταξύ των ικανότερων σχολή, ένα αφοσιωμένο προσωπικό υποστήριξης και τους στρατηγικούς εταίρους σε επιχειρήσεις και τη βιομηχανία - όλοι δεσμευμένοι στην επίτευξη του απώτερου στόχου τους αποφοίτους πλήρως προετοιμασμένοι για άμεση παραγωγικότητα και την προηγμένη μελέτη. Τέτοια συνέργεια περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

Σχολή - συλλογικά κατέχουν την έννοια του προγράμματος σπουδών σε ειδικότητες τους? δεσμευτεί για την αριστεία στη διδασκαλία και το υπόλοιπο ρεύμα μέσω βιομηχανικών / εμπειρία καριέρα, επιστημονικά επιτεύγματα, την εφαρμοσμένη έρευνα, την επαγγελματική δραστηριότητα της κοινωνίας και τη συνεχή εκπαίδευση? αξιολογούνται διαρκώς τρόπους για να ενσωματώσουν αιχμής της τεχνολογίας των πληροφοριών που απαιτούνται για την μελλοντική εφαρμογή.

προσωπικό - δεσμεύεται να παρέχει ένα περιβάλλον της συνολικής στήριξης, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών, διοικητικών, οικονομικών και ανάπτυξης, για να βοηθήσει τους φοιτητές και διδακτικό προσωπικό, εφόσον είναι σκόπιμο, στην απόκτηση γνώσεων, την εργασία-έτοιμος εμπειρία και την ηγεσία. Επίσης, η εργασία σε συνδυασμό με τη σχολή για να παρέχει και υποστηρικτικές δραστηριότητες που επιτρέπουν στους μαθητές να επωφεληθούν από τις εμπειρίες με τις επιχειρήσεις, βιομηχανικές / σταδιοδρομίας και τις δραστηριότητες της κοινότητας, μαζί με την άμεση εμπλοκή με όλα τα επίπεδα των επαγγελματιών ... επίπεδο εισόδου σε ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων.

Επιχειρήσεις και Βιομηχανία - δεσμευτεί για αμοιβαία επωφελή στήριξη του Πανεπιστημίου και των αποφοίτων του. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης προσπάθειές της, MSOE θα παρέχει εκτεταμένες ευκαιρίες σε δραστηριότητες προβολής, οι οποίες περιλαμβάνουν τα προγράμματα σπουδών χορήγηση, πιστωτικές και noncredit μαθήματα, και προσαρμοσμένες προσφορές για όσους αναζητούν προσωπική ή / και επαγγελματική ανέλιξη.

θεσμικές Αρχές

Οι θεμελιώδεις πεποιθήσεις του Μιλγουόκι Σχολή Μηχανικών είναι η ακόλουθη:

 • Η εστίαση είναι στην κάθε φοιτητή.
 • Η δια βίου μάθηση είναι απαραίτητη για την επιτυχία.
 • Αφιερωμένο ΔΕΠ με σχετική, up-to-σήμερα εμπειρία είναι η καρδιά της διαδικασίας της διδασκαλίας μας.
 • Επιστημονική και μαθηματική λογική και οι διαδικασίες είναι απαραίτητη.
 • Η εφαρμοσμένη έρευνα και εξελισσόμενη και διεπιστημονικές τεχνολογίες έχουν ζωτική σημασία για την αξιοποίηση των ευκαιριών.
 • Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων επικοινωνίας είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.
 • Η εμπειρία των φοιτητών ενισχύεται από την αλληλεπίδραση με τους τομείς των επιχειρήσεων, της βιομηχανίας και της υγειονομικής περίθαλψης.
 • Η ανάπτυξη της ηγεσίας και του επιχειρηματικού χαρακτηριστικά είναι απαραίτητη.
 • Φοιτητές, διδάσκοντες, προσωπικό και εθελοντές όλοι μοιράζονται την ευθύνη της μάθησης.
 • Ισχυρές προσωπικές αξίες είναι απαραίτητες για την επιτυχία.
 • Οι απόφοιτοι ενισχύσει το ίδρυμα μέσω του συνηγόρου, την ενθάρρυνση και την υποστήριξή τους.
 • Η ελευθερία με υπευθυνότητα είναι το θεμέλιο της ελεύθερης επιχείρησης.
 • Υπάρχει δύναμη στην πολυμορφία.
 • Παγκόσμια ευαισθητοποίηση πρέπει να αντανακλάται σε όλες τις δραστηριότητες.
 • Η έναρξη και η αποδοχή της αλλαγής απαιτείται να προβλεφθούν και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Ms Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 5 χρόνια September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee +1 περισσότερα

Φτάσετε στο επόμενο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης με ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα Αρχιτέκτονα Μηχανικού. Θα απολαύσετε άνετη προγραμματισμό και one-on-one αλληλεπίδραση με εξειδικευμένους καθηγητές που φέρνουν πραγματικό κόσμο εμπειρία τους στην τάξη. [+]

Φτάσετε στο επόμενο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης με ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα Αρχιτέκτονα Μηχανικού. Θα απολαύσετε άνετη προγραμματισμό και one-on-one αλληλεπίδραση με εξειδικευμένους καθηγητές που φέρνουν πραγματικό κόσμο εμπειρία τους στην τάξη. Master of Science στην Αρχιτεκτονική Μηχανικών (MSaE) βαθμού MSOE προσφέρει μια έμφαση είτε σε δομικές κατασκευές ή σε συστήματα μηχανικής-ηλεκτρικών-υδραυλικών εγκαταστάσεων (ΒΕΚ). Οι φοιτητές που επιλέγουν την επιλογή ευρωβουλευτής έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μαθήματα επιλογής για να επικεντρωθεί σε μηχανικά, ηλεκτρικά συστήματα, ή υδραυλικά. Ικανοποιεί τις ανάγκες της αρχιτεκτονικής, αστικού ή πολιτικούς μηχανικούς που επιθυμούν την αύξηση των γνώσεων για το σχεδιασμό δομικών, μηχανικών, ηλεκτρικών, ή υδραυλικά συστήματα για σύγχρονα κτίρια. Με το βαθμό MSaE, θα ενισχύσει ανάλυσης και του σχεδιασμού των δυνατοτήτων σας και να αυξήσετε την επαγγελματική σας ευελιξία. Για τις πρόσφατες αποφοίτους με πτυχίο αστικές ή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, κερδίζοντας μια MSaE θα επιταχύνει την Επαγγελματική πιστοποίηση Μηχανικός. Επισκόπηση προγράμματος Η MSaE προϋποθέτει ότι έχετε ολοκληρώσει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών είτε σε αρχιτεκτονικό μηχανικού ή πολιτικού μηχανικού, ή άλλο σχετίζεται στενά με τον τομέα. Το πρόγραμμα MSaE έχει δύο κομμάτια ειδικότητα, η οποία εστιάζει σε δομικά συστήματα, και ένα που εστιάζει σε συστήματα μηχανικής-ηλεκτρικών-υδραυλικών εγκαταστάσεων. Κάθε ειδικότητα έχει μια ομάδα των βασικών κατηγοριών στη συγκεκριμένη περιοχή ειδικότητας, καθώς και μεταπτυχιακά μαθήματα επιλογής που επιτρέπουν στους μαθητές να ειδικεύονται σε μαθήματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για την καριέρα τους. Ένας πλήρης κατάλογος των βασικών και μαθήματα επιλογής για κάθε ειδικότητα μπορούν να βρεθούν στον κατάλογο μεταπτυχιακό. Προπτυχιακοί φοιτητές στο πρόγραμμα ΑΕ έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζουν στο κατώτερο έτος τους για να προσθέσετε το βαθμό MSaE ως επιλογή προγράμματος 5 ετών. Μορφή πρόγραμμα σπουδών Το MSaE είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα, με μαθήματα που προσφέρονται βραδιές με την επιλογή ενός δύο, τριών ή πενταετές πρόγραμμα. Μαθήματα ανταποκρίνονται σε ένα βράδυ την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού τριμήνου. Οι φοιτητές που εγγράφονται στο εργένης MSOE στο αρχιτεκτονικό πρόγραμμα μηχανικής μπορεί να ακολουθήσει μια διπλή βαθμό. Το πρόγραμμα MSaE απαιτεί την ολοκλήρωση των 45 μεταπτυχιακών πιστώσεων, με τουλάχιστον 36 από τις πιστώσεις που λαμβάνονται σε μαθήματα τεχνικής ειδικότητας. Υπάρχουν δύο κομμάτια του προγράμματος σπουδών είναι διαθέσιμα - η Διπλωματική Εργασία Έκθεση Track και το επιστέγασμα του έργου Track. Οικονομική Βοήθεια Όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές MSOE είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για την Ομοσπονδιακή Άμεση Graduate PLUS δανείου. Οι περισσότεροι από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές MSOE για απασχολούνται με πλήρες ωράριο και πάνω από το 70% λαμβάνει ο εργοδότης υποστήριξη των διδάκτρων. Εάν είστε μισθωτός, σας προτείνουμε επίσης ότι θα μιλήσει με τον εργοδότη σας για βοήθεια επιστροφή διδάκτρων. Μορφή πρόγραμμα σπουδών Το MSaE είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα, με μαθήματα που προσφέρονται βραδιές με την επιλογή ενός δύο, τριών ή πενταετές πρόγραμμα. Μαθήματα ανταποκρίνονται σε ένα βράδυ την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού τριμήνου. Οι φοιτητές που εγγράφονται στο εργένης MSOE στο αρχιτεκτονικό πρόγραμμα μηχανικής μπορεί να ακολουθήσει μια διπλή βαθμό. Το πρόγραμμα MSaE απαιτεί την ολοκλήρωση των 45 μεταπτυχιακών πιστώσεων, με τουλάχιστον 36 από τις πιστώσεις που αποκτώνται στο πλαίσιο των διαρθρωτικών μηχανικού. Υπάρχουν δύο κομμάτια του προγράμματος σπουδών είναι διαθέσιμα - η Διπλωματική Εργασία Έκθεση Track και το επιστέγασμα του έργου Track. Διπλωματική Εργασία Έκθεση Track: Περιλαμβάνει την ανάληψη ενός λογοτεχνία ερευνητική μελέτη, γράφοντας μια επίσημη έκθεση και παρουσίαση των ευρημάτων. Διπλωματική Εργασία Έκθεση Βιογραφικό AE-610 Εφαρμοσμένη Πεπερασμένων Στοιχείων AE-616 δομική σταθερότητα AE-732 Steel Σχεδιασμός Κτιρίων (AISI) AE-612 Δυναμική των Κατασκευών AE-614 πλευρικά φορτία για τα διαρθρωτικά Συστήματα AE-742 Ιδρύματος Σχεδιασμού AE-740 Οπλισμένο Σκυρόδεμα κράτη AE-720 τοιχοποιίας Σχεδιασμός AE-750 Ξύλου Σχεδιασμού AE-730 AISC Steel Σχεδιασμός AE-760 διαρθρωτικών Σύγχρονα Συστήματα AE-746 οπλισμένο σκυρόδεμα Σχεδιασμός AE-744 Προεντεταμένο Σκυρόδεμα Σχεδιασμός Επιλογής (κάθε μάθημα μεταπτυχιακού επιπέδου) AE-800 Έρευνας και Παρουσίαση Επιστέγασμα του έργου Track: Επιτρέπει στο μαθητή να ενσωματώσει τις έννοιες μάθει στην τάξη σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Το έργο μπορεί να επικεντρωθεί σε θέματα σχεδιασμού, της έρευνας, ή άλλα συναφή θέματα. Στο συμπέρασμα, μια παρουσίαση του έργου θα δοθεί σε μια επιτροπή σχολής. Βιογραφικό επιστέγασμα του έργου AE-610 Εφαρμοσμένη Πεπερασμένων Στοιχείων AE-616 δομική σταθερότητα AE-750 Ξύλου Σχεδιασμού AE-612 Δυναμική των Κατασκευών AE-614 πλευρικά φορτία για τα διαρθρωτικά Συστήματα AE-742 Ιδρύματος Σχεδιασμού AE-740 Οπλισμένο Σκυρόδεμα κράτη AE-720 τοιχοποιίας Σχεδιασμός Αιρετός AE-730 AISC Steel Σχεδιασμός AE-760 διαρθρωτικών Σύγχρονα Συστήματα Αιρετός AE-800 Έρευνας και Παρουσίαση AE-890 Διαρθρωτικών Μηχανικών Σχεδίασης I AE-892 Διαρθρωτικών Μηχανικών Σχεδίασης ΙΙ Αποτελέσματα και Στόχοι Φοιτητής Αποτελέσματα Τα αποτελέσματα του Master of Science στην Αρχιτεκτονική πρόγραμμα Engineering είναι τέτοια ώστε, κατά το χρόνο της αποφοίτησης, κάθε απόφοιτος θα είναι σε θέση να: εκτελέσει δομική ανάλυση για δομικά συστήματα και δομικά στοιχεία που αποτελούνται από πολλά είδη υλικών υποβάλλονται σε βαρύτητα, άνεμος ή / και σεισμικά φορτία. σχεδιάσει δομικά συστήματα που αποτελούνται από πολλά δομικά συστατικά και δομικά υλικά? δομικά στοιχεία? και τις συνδέσεις σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές για τα κτίρια και τις προδιαγραφές. ατομικά την ολοκλήρωση ενός έργου δομικές κατασκευές αντιμετώπιση των σύνθετων απαιτήσεων των σύγχρονων κατασκευών. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Στόχοι Το Master of Science στην Αρχιτεκτονική πρόγραμμα Engineering θα παράγει αποφοίτους οι οποίοι: θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί με αυτοπεποίθηση τις ευθύνες ενός επαγγελματία πολιτικό μηχανικό θα, εάν αυτό είναι επιθυμητό, ​​να χρησιμοποιηθούν στον τομέα της δομικής μηχανικής θα, αν το επιθυμεί, να είναι σε θέση να γίνει άδεια επαγγελματίες μηχανικούς θα, αν το επιθυμεί, να είναι σε θέση να αποκτήσει ένα Ph.D. στις διαρθρωτικές μηχανική ή πολιτικού μηχανικού. [-]

Ms αστικές Egineering

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee

Προωθήσουν την καριέρα σας με ένα μεταπτυχιακό πολιτικού μηχανικού. βολικό βραδινά μαθήματα μας παρέχει την ευελιξία απαιτήσεις πρόγραμμά σας. [+]

Προωθήσουν την καριέρα σας με ένα μεταπτυχιακό πολιτικού μηχανικού. βολικό βραδινά μαθήματα μας παρέχει την ευελιξία απαιτήσεις πρόγραμμά σας. Μεταπτυχιακό MSOE της Επιστήμης στη Μηχανική πρόγραμμα Διοίκησης (MSCVE) έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική πρακτική. Το πρόγραμμα MSCVE σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τη νέα έργα πολιτικού μηχανικού σώματος των απαιτήσεων της γνώσης για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που αναπτύχθηκαν από την Αμερικανική Εταιρεία Πολιτικών Μηχανικών. Οι μαθητές θα είναι σε θέση να ειδικεύονται σε έναν από τους ακόλουθους τρεις τομείς: (1) διαχείριση κατασκευών, (2) μηχανικού περιβάλλοντος και των υδάτινων πόρων, και (3) δομικές κατασκευές. Ολοκλήρωση του προγράμματος MSCVE ικανοποιεί την προτεινόμενη εκπαιδευτική απαίτηση που εκδίδονται από το Εθνικό Συμβούλιο Εξεταστών για Μηχανικών και Τοπογράφων έκκληση για τουλάχιστον ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα ή ισοδύναμο ως προϋπόθεση για την επαγγελματική μηχανική αδειών. πρόγραμμα MSCVE MSOE είναι προσαρμοσμένες στο μαθητή ο οποίος έχει ήδη ένα πτυχίο από ένα ABET-διαπιστευμένο πρόγραμμα έργων πολιτικού μηχανικού. Οι φοιτητές που δεν έχουν ABET-διαπιστευμένο πτυχίο πολιτικού μηχανικού μπορεί να πρέπει να λάβει πρόσθετα προαπαιτούμενα μαθήματα, όπως ορίζεται από το Διευθυντή του Προγράμματος. Αυτές οι πρόσθετες προαπαιτούμενα μαθήματα θα επιλεγούν από την MSCVE Πρόγραμμα διευθυντή με βάση ακαδημαϊκό υπόβαθρο του μαθητή ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο μαθητής είναι εξοπλισμένο για να είναι επιτυχής σε μεταπτυχιακές σπουδές πολιτικού μηχανικού στο MSOE. Μορφή πρόγραμμα σπουδών Το πρόγραμμα MSCVE απαιτεί την ολοκλήρωση των 45 μεταπτυχιακών πιστώσεων. Τουλάχιστον 36 από αυτές τις πιστώσεις θα πρέπει να λαμβάνονται από τα μαθήματα εντός της επιλεγμένης ειδικότητας του φοιτητή? έως 9 μονάδες μπορούν να ληφθούν από τα μαθήματα σε άλλους τομείς ειδικότητας πολιτικού μηχανικού ή από τα μαθήματα που προσφέρονται από άλλα τμήματα. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους μεταπτυχιακών σπουδών του φοιτητή, ο φοιτητής πρέπει να συμπληρώσει είτε (α) εννέα πίστωσης, τα τρία τέταρτα Capstone έργου αποτελείται από CV-800, CV-890, και CV-892, ή (β) σε τρία πίστωσης, το ένα τέταρτο Διπλωματική Εργασία Έκθεση που αποτελείται από μόνο CV-800. Το πρώτο είναι κατάλληλο για φοιτητές που επιθυμούν να διεξάγουν έρευνα μεταπτυχιακού επιπέδου για προσωπικό πλουτισμό ή ως προετοιμασία για τις επόμενες μεταπτυχιακές σπουδές? η τελευταία είναι κατάλληλη για τους σπουδαστές που επιθυμούν να λάβουν επιπλέον μαθημάτων στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πρακτική των Πολιτικών Μηχανικών. Οικονομική Βοήθεια Όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές MSOE είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για την Ομοσπονδιακή Άμεση Graduate PLUS δανείου. Οι περισσότεροι από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές MSOE για απασχολούνται με πλήρες ωράριο και πάνω από το 70% λαμβάνει ο εργοδότης υποστήριξη των διδάκτρων. Εάν είστε μισθωτός, σας προτείνουμε επίσης ότι θα μιλήσει με τον εργοδότη σας για βοήθεια επιστροφή διδάκτρων. Βιογραφικό Περιεχόμενο Το πρόγραμμα MSCVE έχει τις ακόλουθες πιστωτικές απαιτήσεις από κάθε μία από τις παρακάτω ειδικότητες: Του περιβάλλοντος και Υδατικών Πόρων Μηχανικών Ειδικότητα CV-512 Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών CV-550 Φυσική Υδρογεωλογίας CV-760 Δίκαιο Περιβάλλοντος CV-730 Πρόληψη της Ρύπανσης και την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων CV-5311 Περιβαλλοντικής Χημείας Μοντελοποίηση CV-712 Ποιότητα νερού CV-710 Περιβαλλοντική Στατιστική και Μοντελοποίηση CV-6370 Εγκαταστάσεις Σχεδιασμού CV-756 Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Έργου / LCCA Τρία μεταπτυχιακά μαθήματα * CV-800 Έρευνας και Παρουσίαση CV-890 Διπλωματική Μελέτη Ι ή Απόφοιτος εκλεκτική * CV-892 Διπλωματική Εργασία Πρόγραμμα II ή Πτυχιούχος Επιλογής * Δομοστατικής Ειδικότητα AE-610 Εφαρμοσμένη Πεπερασμένων Στοιχείων AE-616 δομική σταθερότητα AE-612 Δυναμική των Κατασκευών AE-614 πλευρικά φορτία για τα διαρθρωτικά Συστήματα AE-740 Οπλισμένο Σκυρόδεμα κράτη AE-730 AISC Steel Σχεδιασμός Έξι μεταπτυχιακών μαθήματα * CV-800 Έρευνας και Παρουσίαση CV-890 Διπλωματική Μελέτη Ι ή Πτυχιούχος Επιλογής * CV-892 Διπλωματική Εργασία Πρόγραμμα II ή Πτυχιούχος Επιλογής * Κατασκευή Διαχείρισης Ειδικότητα MG-660 Εφαρμοσμένη Οργανωτική Συμπεριφορά MG-610 Η εφαρμογή των Στατιστικών MG-7020 Εξαγορές Έργων και Ανάπτυξης Μάρκετινγκ MG-670 MG-7040 Κατασκευή Επιχειρήσεων και Στρατηγικές Διαχείρισης MG-7050 Κατασκευή διαχείριση δεδομένων και πληροφοριών MG-7005 αειφόρο δομημένο περιβάλλον MG-800 Στρατηγικό Μάνατζμεντ MG-7045 Lean Κατασκευή και διαχείριση των πόρων Τρία μεταπτυχιακά μαθήματα * CV-800 Έρευνας και Παρουσίαση CV-890 Διπλωματική Μελέτη Ι ή Πτυχιούχος Επιλογής * CV-892 Διπλωματική Εργασία Πρόγραμμα II ή Πτυχιούχος Επιλογής * * Κάθε 400-επίπεδο (ή 4000-επίπεδο) ή παραπάνω φυσικά ικανοποιεί το μεταπτυχιακό εκλεκτική απαίτηση. * MSOE ακολουθεί ένα ακαδημαϊκό σύστημα τρίμηνο. Τα 45 τριμήνου πιστώσεις που απαιτούνται σε αυτό το πρόγραμμα ισοδυναμούσε με περίπου 30 μονάδες εξάμηνο του χρόνου επαφής και της τάξης. Στόχοι και Αποτελέσματα Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Στόχοι Διατύπωσης και επίλυσης ασαφή μηχανικού ή ανέγερση προβλήματα κατάλληλα για έργα πολιτικού μηχανικού. Διεξαγωγή μια επισκόπηση της βιβλιογραφίας σε ένα εξειδικευμένο τεχνικό τομέα σκόπιμο να πολιτικού μηχανικού. Αναλύστε και / ή να σχεδιάσετε ένα περίπλοκο σύστημα ή διαδικασία σε ένα εξειδικευμένο τεχνικό τομέα σκόπιμο να πολιτικού μηχανικού. Φοιτητής Αποτελέσματα Απόφοιτος του προγράμματος MSCVE θα: να είναι σε θέση να αξιολογήσει τα σύνθετα συστήματα ή διεργασίες εντός ρεαλιστικών περιορισμών, όπως συνηθίζεται τα πρότυπα της πρακτικής, το κόστος, και τη βιωσιμότητα. να είναι σε θέση να επιλέξει να συνεχίσει την εγγραφή ως επαγγελματίας μηχανικός ή πιστοποίηση ως επαγγελματίας κατασκευή διευθυντή, μετά από την επίτευξη των απαιτούμενων ετών εργασιακής εμπειρίας που ορίζεται από τη σχετική συμβούλιο αδειοδότησης, να επιτύχουν αυτή τη διάκριση. συνεχίσει τις ευκαιρίες για να προωθήσει τεχνικές και επαγγελματικές τους ικανότητες μέσω της δια βίου μάθησης. να είναι σε θέση να αποκτήσει ένα Ph.D. στην περιοχή τους του πολιτικού μηχανικού εξειδίκευσης, εάν αυτό είναι επιθυμητό. [-]

Ms μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee

Προωθήσουν την καριέρα σας με ένα μεταπτυχιακό στη μηχανική. βολικό βραδινά μαθήματα μας παρέχει την ευελιξία απαιτήσεις πρόγραμμά σας. [+]

Προωθήσουν την καριέρα σας με ένα μεταπτυχιακό στη μηχανική. βολικό βραδινά μαθήματα μας παρέχει την ευελιξία απαιτήσεις πρόγραμμά σας. Μεταπτυχιακό MSOE της Επιστήμης στη Μηχανική πρόγραμμα (MSE) είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα μηχανικής με πρωταρχικό έμφαση στους τομείς της ηλεκτρολογίας (EE) και μηχανολογία (ΜΕ). Ένα βασικό στοιχείο του προγράμματος MSE είναι το εύρος του τεχνικό υπόβαθρο που αποκτούν οι μαθητές σε τομείς της μηχανικής συστημάτων, EE και ME. Επιπλέον, κάθε μαθητής προσφέρεται κάποιο βαθμό συγκέντρωσης μέσω της επιλογής ενός δικαιώματος προαίρεσης μηχανικής και μαθήματα επιλογής. Αυτή η διεπιστημονική προσέγγιση είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του προγράμματος MSOE και οι μαθητές ενθαρρύνονται να λάβουν μαθήματα μηχανικής, τόσο εντός όσο και εκτός του κλάδου τους. Μαθήματα καλύπτουν θέματα όπως η προσομοίωση και μοντελοποίηση, επιχειρησιακή έρευνα, την ποιότητα της μηχανικής, προηγμένα μαθηματικά μηχανικού, ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων, προηγμένη μηχανική, συστήματα ισχύος υγρό, επικοινωνίες δεδομένων, συστήματα ελέγχου και προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα. μεγάλη έμφαση του προγράμματος MSE είναι για την περαιτέρω ανάπτυξη της μηχανικής γνώσεων και δεξιοτήτων, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την παραγωγικότητα των εν ενεργεία μηχανικός. Το πρόγραμμα παρέχει μια ευέλικτη πλατφόρμα για τους μαθητές να λάβουν είτε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση ή μια εξειδικευμένη προσέγγιση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της καριέρας τους. Το έργο μάθημα τονίζει μηχανικής έννοιες και θεωρία μέσα από την παρουσίαση, και το διδακτικό προσωπικό να φέρει εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο στην τάξη. Μια επιστέγασμα επιλογή μηχανικού έργου εννέα πίστωσης περιλαμβάνεται ως μέρος του προγράμματος. Μια επιλογή μη του έργου είναι επίσης διαθέσιμη, η οποία περιλαμβάνει δύο μαθήματα ειδικότητας και ένα έγγραφο μηχανικής τριών πιστωτικών ειδικότητας. Μορφή πρόγραμμα σπουδών Όλα τα μαθήματα προσφέρονται το βράδυ, παρέχοντας βολικές προγραμματισμό. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για άτομα που κατέχουν πτυχία Bachelor στη μηχανική, την τεχνολογία μηχανικής ή άλλες συναφείς τομείς. Κάθε μαθητής δουλεύει με τον διευθυντή προγράμματος για να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Συνήθως, συνολικά 45 μονάδες μεταπτυχιακών απαιτείται για την ολοκλήρωση του προγράμματος, αλλά οι απαιτήσεις βαθμός μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του πτυχίο. MSE Επιλογές προγράμματος Κάθε μαθητής επιλέγει είτε ένα έργο επιστέγασμα μηχανικής ή την επιλογή μη του έργου. Η επιλογή μηχανικού έργου μπορεί είτε να αντλούν από τις πολλαπλές ειδικότητες που μελετήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος ή να επικεντρωθεί περισσότερο σε τεχνικά θέματα εντός της επιλεγμένης μηχανική πειθαρχία του μαθητή. Μετά από διαβούλευση με έναν σύμβουλο σχολή, κάθε μαθητής αναπτύσσει μια πρόταση μηχανικού έργου και παρουσιάζει για έγκριση πριν από μια επιτροπή. Η επιλογή μη του έργου απαιτεί μια ακολουθία δύο πιάτων στο 700- ή 800-επίπεδο EE / ME μαθήματα ειδικότητας και μια τελική πορεία (GE-791), στην οποία είναι γραμμένο ένα ειδικό χαρτί. Κάθε φοιτητής ολοκληρώνει μια ανάλυση / σχεδίαση μια συγκεκριμένη πτυχή του επιλεγμένου ειδικότητα και το παρουσιάζει τόσο προφορικά όσο και γραπτά. Οικονομική Βοήθεια Όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές MSOE είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για την Ομοσπονδιακή Άμεση Graduate PLUS δανείου. Οι περισσότεροι από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές MSOE για απασχολούνται με πλήρες ωράριο και πάνω από το 70% λαμβάνει ο εργοδότης υποστήριξη των διδάκτρων. Εάν είστε μισθωτός, σας προτείνουμε επίσης ότι θα μιλήσει με τον εργοδότη σας για βοήθεια επιστροφή διδάκτρων. Βιογραφικό Περιεχόμενο Το πρόγραμμα MSE έχει τις ακόλουθες πιστωτικές απαιτήσεις από κάθε μία από τις παρακάτω ειδικότητες: Μαθηματικά MA-703 Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις μηχανικής συστημάτων GE-601 Σύστημα Δυναμικής GE-611 Αριθμητικές Μέθοδοι GE-703 Προσομοίωση και Μοντελοποίηση Βιομηχανική μηχανική IE-612 Επιχειρησιακή Έρευνα Μηχανική Ποιότητα IE-613 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών / Μηχανολόγων Μηχανικών Επιλογή των τεσσάρων βασικών μαθημάτων από την ΕΕ, ή / και ME Μαθήματα Δύο μαθήματα από AE, EE, η GE, IE, ME, PH, CS ή Option ΕΜ Μηχανικού Έργου Ανάπτυξη Πρόταση GE-796 GE-797 Μηχανικών Έργων Ι GE-798 Μηχανικών Έργων ΙΙ Ή Option Μη έργου: EE / ME 7-8XX Πυρήνα V EE / ME 7-8XX πυρήνα VI GE-791 Ειδικότητα Paper Μηχανικών * MSOE ακολουθεί ένα ακαδημαϊκό σύστημα τρίμηνο. Τα 45 τριμήνου πιστώσεις που απαιτούνται σε αυτό το πρόγραμμα ισοδυναμούσε με περίπου 30 μονάδες εξάμηνο του χρόνου επαφής και της τάξης. Στόχοι και Αποτελέσματα Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Στόχοι Οι απόφοιτοι δημιουργούν νέα αξία, σε μια διαδικασία ή το προϊόν στο χώρο εργασίας τους, μέσω της εφαρμογής της προηγμένης μηχανικής δεξιοτήτων και γνώσεων Απόφοιτοι των προτέρων στην καριέρα τους ως άμεσο αποτέλεσμα της ολοκλήρωσης του βαθμού Φοιτητής Αποτελέσματα Οι απόφοιτοι του προγράμματος MSE θα: να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν προηγμένα μαθηματικά, με επίκεντρο κυρίως την αριθμητικές μεθόδους και μοντέλα, για την επίλυση προβλημάτων μηχανικής που αφορούν πολυπαραγοντική διαφορικών συστημάτων έχουν αποδείξει την ικανότητα να εφαρμόζουν προηγμένες αρχές της μηχανικής σε σύνθετα προβλήματα σε επιλέξει ειδικότητά του ή της έχουν αποδείξει την ικανότητα να ενσωματώσουν και να αναλύει τις πληροφορίες σε ένα επιλεγμένο ειδικότητα με τη μορφή της επιστημονικής εργασίας, είτε ως ανεξάρτητο ειδικό χαρτί ή ως ανεξάρτητο έργο μηχανικού έχουν την ικανότητα να αποτελεσματικά παρόν και επικοινωνούν τεχνικές έννοιες, τόσο προφορικά όσο και γραπτά [-]

διαχείρισης της μηχανικής Ms

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Milwaukee

Συχνά ονομάζεται "MBA του μηχανικού," ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση μηχανικής συνδυάζει τεχνικό υπόβαθρο σας με μια βασική δραστηριότητα του προγράμματος σπουδών. Η μορφή παράδοσης αναμειγνύονται-Διαδίκτυο παρέχει ευελιξία. [+]

MS Μηχανικών Διαχείρισης Συχνά ονομάζεται "MBA του μηχανικού," ένα μεταπτυχιακό στη διαχείριση μηχανικής συνδυάζει τεχνικό υπόβαθρο σας με μια βασική δραστηριότητα του προγράμματος σπουδών. Η μορφή παράδοσης αναμειγνύονται-Διαδίκτυο παρέχει ευελιξία. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις διοικούνται από ανθρώπους με εμπειρία στη βασική δραστηριότητα της εταιρείας. Στην περίπτωση των εταιρειών τεχνολογικής βάσης, αυτό σημαίνει ότι οι μηχανικοί ή άλλα τεχνικά προσανατολισμένη άτομα. Πολύ συχνά, η έλλειψη ένα στερεό υπόβαθρο στη διαχείριση εμπόδισε τους μηχανικούς από την άνοδο σε θέσεις λήψης αποφάσεων. Master of Science in Engineering μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης (MSEM) MSOE βασίζεται στη φιλοσοφία που, για τις αμερικανικές εταιρείες να αναπτυχθούν και να ανταγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο, το τεχνικό προσωπικό τους πρέπει να έχουν τα εργαλεία για να διαχειριστούν αποτελεσματικά και να συμμετέχουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Το πρόγραμμα διαχείρισης της μηχανικής περιγράφεται καλύτερα ως ένα μεταπτυχιακό στη γενική διαχείριση με ένα τεχνολογικό προσανατολισμό. Σχεδιασμένο για να φιλοξενήσει πολυάσχολους επαγγελματίες που εργάζονται, τα μαθήματα είναι διαθέσιμα μέσω μορφή αναμειγνύονται-Διαδίκτυο. Αυτό συνδυάζει τα οφέλη της πρόσωπο-με-πρόσωπο αλληλεπίδραση με την ευκολία των online μάθησης. Τα περισσότερα μαθήματα ανταποκρίνονται σε ένα βράδυ την εβδομάδα. Πλεονεκτήματα του βαθμού MSEM: Η MSEM έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώσει προπτυχιακό τεχνική πτυχίο σας. Η MSEM είναι ένα πρόγραμμα με προσανατολισμό στην τεχνολογία, ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες των μηχανικών και λοιπών τεχνικών και επιχειρηματικών επαγγελματίες προχωρούν στη διαχείριση. Τα περισσότερα μέλη του διδακτικού προσωπικού στο πρόγραμμα MSEM έχουν ένα Ph.D. και τουλάχιστον ένα από τα πτυχία τους στη μηχανική, τα μαθηματικά, την επιστήμη ή την επιχείρηση. ακαδημαϊκό τους υπόβαθρο ενισχύεται από εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο. Blended παράδοσης Internet Η μικτή επιλογή του Internet δημιουργεί ένα μονοπάτι για τους μαθητές να ολοκληρώσουν την MSEM σε λιγότερο από δύο χρόνια. Blended παράδοσης Internet συνδυάζει την πλούσια αλληλεπίδραση διδασκόντων / διδασκομένων που είναι το σήμα κατατεθέν ενός MSOE εκπαίδευσης με την ευελιξία της μάθησης σε απευθείας σύνδεση. Ο χρόνος που περνούν οι μαθητές στην τάξη μειώνεται, ενώ ο χρόνος που αφιερώνεται στην εκμάθηση επικεντρώνονταν στο σχέδιο ενισχύεται. αναμειγνύονται τάξεις MSOE πληρούν γεγονός με πρόσωπο κατά τη διάρκεια εναλλασσόμενο εβδομάδες. Συναντήσεις συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της βραδιάς στο "ακόμη και" αρίθμηση ή "περίεργο" αριθμημένα εβδομάδες κάθε ακαδημαϊκού χρόνου. Οι online δραστηριότητες μάθησης προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της μη συνάντησης εβδομάδες και διευκολύνονται μέσω Blackboard εκπαιδευτική πλατφόρμα MSOE του. Ψηφιακή διαλέξεις, διαδραστικές συζητήσεις, μελέτες διερεύνησης υπόθεσης, μηχανογραφημένη προσομοιώσεις και σύγχρονη συνομιλίες αποτελούν παραδείγματα της online εμπειρίες μάθησης που χρησιμοποιείται από MSOE σχολή. 100% παράδοση σε απευθείας σύνδεση Γεωγραφία δεν αποτελεί εμπόδιο για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ολοκλήρωση της MSEM σε μια απόσταση. Εκτός από το Blended, τη μορφή του Διαδικτύου που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχει επίσης μια επιλογή για να πάρει μαθήματα μέσω του 100% σε απευθείας σύνδεση παράδοση απόσταση. Το πλούσιο διδακτικό προσωπικό, την αλληλεπίδραση των φοιτητών που είναι το σήμα κατατεθέν της MSEM αντιγράφεται στο online μαθήματα δημιουργία δυναμικών και ευέλικτων περιβάλλοντα μάθησης. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ποια μορφή ταιριάζει καλύτερα τη ζωή τους, ενώ προωθούν τη μάθηση και τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Οικονομική Βοήθεια Όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές MSOE είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για την Ομοσπονδιακή Άμεση Graduate PLUS δανείου. Οι περισσότεροι από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές MSOE για απασχολούνται με πλήρες ωράριο και πάνω από το 70% λαμβάνει ο εργοδότης υποστήριξη των διδάκτρων. Εάν είστε μισθωτός, σας προτείνουμε επίσης ότι θα μιλήσει με τον εργοδότη σας για βοήθεια επιστροφή διδάκτρων. μαθήματα -600 MG Αρχές Διαχείρισης MG-610 Η εφαρμογή των Στατιστικών MG-620 Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής MG-631 Έρευνα και Συγγραφή (Ενότητα 1) MG-632 Έρευνα και Συγγραφή (Ενότητα 2) MG-633 Έρευνα και Συγγραφή (Ενότητα 3) MG-645 Λειτουργιών και Συστημάτων Διαχείρισης MG-660 Εφαρμοσμένη Οργανωτική Συμπεριφορά Μάρκετινγκ MG-670 MG-800 Στρατηγικό Μάνατζμεντ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ: 24 credits * MSEM Μαθήματα Πέντε MSEM μαθήματα ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ: 15 μονάδες * Με αποκορύφωμα Εμπειρία (επιλέξτε διατριβή ή έργου) ΕΡΓΑΣΙΑ OPTION Διατριβή MG-804 Μηχανικών Διαχείρισης - ή - Επιλογή Έργου Ένα μάθημα επιλογής έργο MSEM Διπλωματική Εργασία ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΟΛΟ: 6 ΔΜ * ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 45 τριμήνου πιστώσεις * * MSOE ακολουθεί ένα ακαδημαϊκό σύστημα τρίμηνο. Τα 45 τριμήνου πιστώσεις που απαιτούνται σε αυτό το πρόγραμμα ισοδυναμούσε με περίπου 30 μονάδες εξάμηνο του χρόνου επαφής και της τάξης. Στόχοι του προγράμματος στόχοι του προγράμματος είναι γενικές δηλώσεις που περιγράφουν την καριέρα και τα επαγγελματικά επιτεύγματα ότι το ακαδημαϊκό πρόγραμμα προετοιμάζει τους αποφοίτους να επιτύχουν. Οι απόφοιτοι του προγράμματος MSEM θα: κατέχουν ηγετικές θέσεις σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο, τεχνολογικά οδηγείται επιχειρηματικό κλίμα. αναπτύξει και να εκτελέσει τη στρατηγική, καθώς και τακτικά σχέδια. να αρχίζουν την επιχειρηματική επιχειρήσεις, τη διαχείριση των προγραμμάτων, την οδήγηση εστιασμένη αλλαγή και τη δημιουργία αξίας. οδηγείτε συνεργατική επικοινωνία και την οικοδόμηση σχέσεων σε όλη την οργανωτική, πολιτιστικές και κοινωνικές γραμμές. τόνωση της καινοτομίας για βιώσιμη επιτυχία Φοιτητής Αποτελέσματα τα αποτελέσματα των μαθητών είναι στενότερες δηλώσεις που περιγράφουν τι οι μαθητές οφείλουν να γνωρίζουν και να είναι σε θέση να κάνει από τη στιγμή της αποφοίτησης. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν MSEM: ρεαλιστική δεξιοτήτων και γνώσεων μεταξύ των λειτουργικών περιοχών των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας, οργανωσιακής συμπεριφοράς, διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, τη στρατηγική διαχείριση, λογιστική / τη χρηματοδότηση, τη λειτουργία και την τεχνολογία των πληροφοριών. η ικανότητα να αναγνωρίζουν και χρησιμοποιούν σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης, τις δεξιότητες και τα εργαλεία. η ικανότητα να ηγηθεί και να συμβάλει στην πολλαπλή λειτουργική ομάδες σε παγκόσμια και πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα. μια εις βάθος κατανόηση των επαγγελματικών, ηθική και κοινωνική ευθύνη. η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μια σειρά από εργαλεία για να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε σχετική χώρους. η αναγνώριση της ανάγκης για και την επιθυμία να συμμετάσχουν στη δια βίου μάθηση. [-]

Επικοινωνία

Milwaukee School of Engineering

Διεύθυνση North Broadway 1025
53202 Milwaukee, US
Ιστοσελίδα http://www.msoe.edu/
Τηλέφωνο +1 414-277-6763