Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μαϊτρίπα College είναι το πρώτο του Θιβέτ βουδιστές κολέγιο του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, και ήταν ο οικοδεσπότης της Συνόδου Κορυφής του Δαλάι Λάμα Περιβάλλοντος Μάιος 2013. Μαϊτρίπα College βασίζεται στην πεποίθηση ότι η βουδιστική σκέψη και πράξη έχουν σημαντική συμβολή που θα κάνουν στην αμερικανική κοινωνία και τον πολιτισμό. Με επικεφαλής τον Γκέσε Lharampa, Yangsi Ρίνποτσε, εκπαιδευτικό μοντέλο Μαϊτρίπα βασίζεται σε τρεις πυλώνες των Υποτροφιών, Διαλογισμός και υπηρεσία, παρέχοντας μια στοχαστική και μετασχηματιστική εκπαιδευτική εμπειρία. Υποτροφίες και χειροτονήθηκε υποτροφίες Sangha, ευέλικτο ωράριο, και τα αξιοθέατα του Πόρτλαντ, Όρεγκον, βάλτε προσιτή μεταπτυχιακό πτυχίο σας ή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης εφικτός. Μαϊτρίπα είναι τόσο το κολέγιο και βουδιστική Διαλογισμός Κέντρο.

Μαϊτρίπα College

Φιλοσοφία μας Εκπαίδευση: Οι τρεις πυλώνες

Πιστεύουμε στη δύναμη της εκπαίδευσης για την καλλιέργεια των δυνατοτήτων μας για να δημιουργήσουμε μια ζωή με νόημα. Στον πυρήνα της εκπαίδευσης Μαϊτρίπα College είναι οι τρεις πυλώνες της Υποτροφιών, Διαλογισμός και υπηρεσία.

Τρεις πυλώνες της εκπαίδευσης σε Μαϊτρίπα College

Τόσο για το Master of Arts στην βουδιστική μελέτες και το Master of Divinity βαθμούς, οι τρεις πυλώνες της Υποτροφιών, διαλογισμός, και η εξυπηρέτηση είναι θεμελιώδεις. Αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε μία από αυτές τις τρεις πυλώνες είναι διαθέσιμα σε μια σειρά από διαφορετικούς τρόπους σε προπονήσεις ζωή-mindfulness μας, κέντρα Ντάρμα, κολέγια, και μη-κέρδη είναι παντού. Μόνο στο Μαϊτρίπα College είναι αυτοί συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια μεταμορφωτική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση, η οποία στηρίζεται στην παράδοση.

Μοναδική να Μαϊτρίπα College είναι το γεγονός ότι ο διαλογισμός και η φιλοσοφία μαθήματα μας διδάσκονται τόσο από εκπαιδευμένους δυτική μελετητές και παραδοσιακά εκπαιδευμένους Θιβέτ πλοιάρχων, συμπεριλαμβανομένου του πυρήνα της σχολής μας προς το παρόν, Γκέσε Lharampa Yangsi Ρίνποτσε, ο οποίος μιλάει άπταιστα αγγλικά και δίνει οδηγίες με τρόπο ότι είναι χαλαρή, αγαπώντας, και απ 'ευθείας από τη δική του εμπειρία.

Υποτροφία

Μέσω της αυστηρής ακαδημαϊκής έρευνας, συμπεριλαμβανομένων και των μαθημάτων στο Lamrim, Madhyamaka, Ασχολούνται Βουδισμός, ιστορία της βουδιστικής φιλοσοφίας, Θεωρίες και Μέθοδοι, και περισσότερο, έχουμε πρόσβαση σε τόσο το εύρος των υποτροφιών διατίθεται σε δυτική ακαδημία και το βάθος της γνώσης και της σοφίας που μεταδίδονται μέσω της Γκελούγκ παράδοση του θιβετιανού βουδισμού. Μέσα από τις κατηγορίες ανοικτό διάλογο και το σεμινάριο στιλ, καθηγητές και φοιτητές μας κάνουν βουδιστές υποτροφία ζωντανεύουν.

Στοχασμός

Σε αντίθεση με πολλά μέρη όπου μπορεί κανείς να ασκήσει mindfulness ή διαλογίζεται σήμερα, τα μαθήματα διαλογισμού μας σε συνδυασμό με τη μελέτη και να προσφέρει μια σαφή και άμεση διαδρομή προς τον εαυτό του συμβολαίου με το μυαλό κάποιου. Μέσα από την αρχική έκθεση στον διαδρομή μέσα από την κλασική και σύγχρονη λογοτεχνία, ακολουθούμενη αμέσως από συνεδρίαση πρακτικών σχετικά με την ίδια, έχουμε δημιουργήσει ένα χάρτη για την κατανόηση εμπειρίες μας στο διαλογισμό. Ως αποτέλεσμα του πυλώνα διαλογισμό, μαθαίνουμε τα αντίδοτα σε μια ανήσυχη ή θαμπό μυαλό τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη. τάξεις μας είναι ταυτόχρονα μοντέρνα, επικεντρώθηκε σε κοινά θέματα και παρανοήσεις της σύγχρονης πρακτικής, και τα αρχαία, αξιοποιώντας τις παραδοσιακές και δοκιμασμένες στο χρόνο μεθόδους για την εξοικείωση τον εαυτό του με το μυαλό.

Υπηρεσία

Ο πυλώνας υπηρεσία είναι όπου το "λάστιχο συναντά το δρόμο", κατά την εκπαίδευση Μαϊτρίπα College. Εξερευνώντας τις σχέσεις έξω από λόγους College, οι φοιτητές σε συνδυασμό με μια κοινότητα εταίρο με τον οποίο αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια στην υπηρεσία τους. Δουλεύοντας σε ξενώνα, στις φυλακές, στα σχολεία, με τους άστεγους της κοινότητας, σε περιβάλλοντα διαθρησκευτικός, ή σε οποιοδήποτε αριθμό άλλων εθελοντών ικανότητες μέσα και γύρω από Πόρτλαντ, οι μαθητές καθοδηγούνται να αναπτύξουν τις προσωπικές πνευματικές σχηματισμό ως βάση από την οποία να αναλάβουν τη μελέτη τους και πρακτική από το μαξιλάρι και στον κόσμο για να ωφελήσει τους άλλους.

Στην πρώτη τους εξάμηνο της εκπαίδευσης Υπηρεσία Learning, οι μαθητές επικεντρώνονται σε μια μελέτη των αναγκών-ανάλυση των στοχευμένων ομάδων κοινωνικής υπηρεσίας στο Πόρτλαντ. Στα επόμενα εξάμηνα, οι φοιτητές τρένο και τελικά εξυπηρετούν με επιλεγμένους οργανισμούς-εταίρους, και να συμμετέχουν σε τακτικές συνόδους των δομημένων προβληματισμού και ανάλυσης σε μικρές ομάδες με Yangsi Ρίνποτσε και το λοιπό προσωπικό Μαϊτρίπα. Ταυτόχρονα, οι μαθητές να επωφεληθούν από την εμπειρία ενός αριθμού των προσκεκλημένων ομιλητών από τις τοπικές οργανώσεις υπηρεσιών, οι οποίοι θα ενταχθούν στην τάξη για να μοιραστούν τις γνώσεις και την έμπνευσή τους.

Η Υπηρεσία πρόγραμμα εκμάθησης κορυφώνεται στο τέλος των δύο ετών με προφορικές και γραπτές παρουσιάσεις που επιδιώκουν να ενσωματώσουν τις εσωτερικές και εξωτερικές εμπειρίες των μαθητών στην υπηρεσία, καθώς και την πλαισίωση εμπειρία των υπηρεσιών τους στο μεγαλύτερο μοντέλο της εκπαίδευσης τους στο Μαϊτρίπα.Δεν είναι αρκετό να γίνει πάθος. Θα πρέπει να δράσουμε. Υπάρχουν δύο πτυχές στη δράση. Ο ένας είναι να ξεπεραστούν οι στρεβλώσεις και βάσανα του μυαλού σας, η οποία είναι, από την άποψη της ηρεμώντας και τελικά διάλυση θυμό. Αυτή είναι η δράση από συμπόνια. Η άλλη είναι πιο κοινωνική, πιο κοινό. Όταν χρειάζεται να γίνει στον κόσμο κάτι για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αν κάποιος είναι πραγματικά ασχολείται με την ωφέλεια άλλων, κάποιος πρέπει να αναλάβει, εμπλέκονται. -την Αυτού Αγιότητα τον Δαλάι Λάμα

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Maitripa College

Μαϊτρίπα College προσφέρει μια στιβαρή, 72 πιστωτικές τουλάχιστον, τριών έως τεσσάρων ετών Master of Divinity (MDiv) βαθμό υπό τη διεύθυνση του Yangsi Ρίνποτσε. Το MDiv ε ... [+]

Μαϊτρίπα College προσφέρει μια στιβαρή, 72 πιστωτικές τουλάχιστον, τριών έως τεσσάρων ετών Master of Divinity (MDiv) βαθμό υπό τη διεύθυνση του Yangsi Ρίνποτσε. Το MDiv είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο επικεντρώθηκε σε μια βουδιστική προσέγγιση για την καλλιέργεια πνευματική, πνευματική και επαγγελματικά προσόντα για να εργαστεί ως πράκτορας των θετικών αλλαγών στον κόσμο. Σχολαστική και στοχαστική εκπαίδευση αποτελεί μια σταθερή βάση για την επιδέξια τη θέσπιση πολιτιστική άνθηση- σχετικές σοφία και συμπόνια. Οι υποψήφιοι προετοιμάζονται για μια ζωή της υπηρεσίας και την ηγεσία στον τομέα των μη κερδοσκοπικών και των παραδοσιακών ρόλων ποιμαντικές μέσα σε βουδιστικό, διαθρησκειακή, ή κοσμικά ιδρύματα και κοινότητες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Πόρτλαντ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Maitripa College

Το Μεταπτυχιακό στη βουδιστική Πρόγραμμα Σπουδών είναι ένα 44-πιστωτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακό πτυχίο υπό τη διεύθυνση του Yangsi Ρίνποτσε. Ο βαθμός MA εστιάζει σε συνδυα ... [+]

Το Μεταπτυχιακό στη βουδιστική Πρόγραμμα Σπουδών είναι ένα 44-πιστωτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακό πτυχίο υπό τη διεύθυνση του Yangsi Ρίνποτσε. Ο βαθμός MA εστιάζει σε συνδυασμό αυστηρή ακαδημαϊκή μελέτη με τις απαιτήσεις του διαλογισμού και η κοινωνική υπηρεσία να προσφέρει μια ανώτερη, ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε βουδιστικό Σπουδών, και είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που αναζητούν σε βάθος και κριτική κατανόηση της βουδιστικής σκέψης στο πλαίσιο τόσο των παραδοσιακών και των ακαδημαϊκών υποτροφία. Ο βαθμός ζευγάρια στοχαστική εμπειρία της διαδρομής και της κατάρτισης για την ενσωμάτωση βουδιστική αρχές σε ενεργό υπηρεσία, σε συνεργασία με έναν πυρήνα φιλοσοφικό πρόγραμμα σπουδών σχεδιαστεί για να γειωθεί η φοιτητής στη βουδιστική αρχές, λογική, φιλοσοφικά επιχειρήματα και τεχνικές διαλογισμού. Η ολοκλήρωση της υποτροφίας, ο διαλογισμός και η υπηρεσία τονίζεται, με πρόσθετες απαιτούμενες μαθημάτων στις ερευνητικές μεθόδους, την ιστορία, και τουλάχιστον δύο όρους της κλασικής θιβετιανή γλώσσα. Περιεκτικές εξετάσεις, ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μια διατριβή, είναι η απαίτηση βαθμό επιστέγασμα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Πόρτλαντ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά