Marshall University - College of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο σχολή του Graduate School of Management αποτελείται από άτομα με εκπαιδευτικό υπόβαθρο και εμπειρία στις λειτουργικές στους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων, λογιστικής, τη χρηματοδότηση, τη διαχείριση, την εμπορία, την οικονομία, τους ανθρώπινους πόρους, την υγειονομική περίθαλψη, την επικοινωνία οργάνωση, και το δίκαιο. Η σχολή, σε συνδυασμό με άλλες σχολές του Graduate College, προσφέρει μια ποικιλία των μεταπτυχιακών εκπαιδευτικών ευκαιριών για τους άνδρες και τις γυναίκες προετοιμασία για τη διοικητική σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις, τη βιομηχανία, την εργασία, την κυβέρνηση, τα νοσοκομεία, και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Διαπίστευση

Το Σώμα των Επιχειρήσεων είναι διαπιστευμένο από AACSB: Η Διεθνής Ένωση για σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων (αμερικανική Συνέλευση των Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων) και της Επιτροπής σχετικά με Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Βορείου Κεντρικής Ένωσης κολέγια και σχολεία.

Προγράμματα Πιστοποιητικό

Προγράμματα πιστοποιητικό που προσφέρονται σήμερα περιλαμβάνουν το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Ιδρύματα.

Προγράμματα Βαθμός

Πτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται σήμερα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), Executive MBA (MBA), Master of Science στη Διοίκηση Υγείας Φροντίδας (MS), και Master of Science στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (MS). Η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι ο γιατρός της Διαχείρισης Πρακτική Νοσοκόμα Αναισθησία να προσφερθούν σε μια επίλεκτη ομάδα στο εγγύς μέλλον.

Απαιτήσεις Είσοδος

Τα άτομα που επιθυμούν να ακολουθήσουν τους βαθμούς της MS στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού ή MS στην Υγεία Διοίκηση Φροντίδας θα πρέπει να ακολουθούν τις διαδικασίες και πληρούν τις προϋποθέσεις του Marshall University Graduate College, όπως ορίζεται στις επόμενες ενότητες αυτού του καταλόγου. Τα άτομα που επιθυμούν να συνεχίσουν το βαθμό MBA ή Executive MBA πρέπει να ακολουθούν τις εξειδικευμένες διαδικασίες που περιγράφονται στις ακόλουθες ενότητες.

Απαλλαγή των εισαγωγών Εξέταση

Ένας υποψήφιος για το πρόγραμμα MBA ή είτε το πρόγραμμα MS με κερδίσει διδακτορικό δίπλωμα από αναγνωρισμένο ίδρυμα δεν υποχρεούται να λάβει το GRE ή GMAT. Ο αιτών με ένα μεταπτυχιακό καλείται να λάβει το GRE ή GMAT.

Το σχέδιο της μελέτης

Ο φοιτητής και σύμβουλος του / της πρέπει να προετοιμάσει ένα σχέδιο της μελέτης που πρέπει να εγκριθεί κατά τη διάρκεια του εξαμήνου στο οποίο ο φοιτητής εγγεγραμμένος ή θα εγγραφεί αρχικά. Ένα σχέδιο θα πρέπει να είναι κατάλληλη για να καλύψει τις ανάγκες του μαθητή στον τομέα της προτίμησής του / της. Περιλαμβάνει τα ειδικά μαθήματα ο φοιτητής αναμένεται να ολοκληρωθεί? και καταγράφει επίσης όλες τις άλλες απαιτήσεις του προγράμματος ή το σχολείο. Μαθήματα που αναγράφονται σχετικά με το σχέδιο της μελέτης είναι εκείνες που κρίνονται κατάλληλα από τη σχολή. Μεταγενέστερες αιτήσεις για αλλαγές στο σχέδιο πρέπει να εγκριθεί επίσημα από το MBA διευθυντή ή τον ακαδημαϊκό σύμβουλο. Οποιαδήποτε απόκλιση από το τελικό σχέδιο της μελέτης και / ή ασυμφωνίας μεταξύ αυτού και επίσημη αναλυτική βαθμολογία του φοιτητή θα καθυστερήσει την αποφοίτηση. Κάθε σχέδιο της μελέτης που εγκρίθηκε ενδέχεται να καταστούν άκυρες εάν ένας φοιτητής είναι ανενεργό για ένα χρόνο (εκτός αν σε επίσημο άδεια απουσίας).

Μέσο όρο βαθμολογίας σημείο Απαίτηση

Ένας φοιτητής πρέπει να έχει ένα 3,0 συνολική ΣΔΣ σε κάθε πρόγραμμα μαθημάτων, με όχι περισσότερα από δύο C στο πρόγραμμα του, Επιπλέον, ο φοιτητής πρέπει να διατηρήσει μια 3.0 GPA στο Graduate College. Το πρότυπο αυτό πρέπει να πληρούνται για το μαθητή να αποφοιτήσουν. Αν ο μαθητής πέφτει κάτω από τα πρότυπα αυτά, στη συνέχεια, ο φοιτητής πρέπει να διατίθενται στην ακαδημαϊκή επιτήρηση ή θα υπόκειται σε απόλυση από το πρόγραμμα.

Ολοκληρωμένη Αξιολόγηση

Οι υποψήφιοι βαθμό που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η συνολική αξιολόγηση, πριν από τη λήψη του πτυχίου του πλοιάρχου. Ο χρόνος και η μορφή της συνολικής αξιολόγησης του μαθητή πρέπει να εγκρίνονται εκ των προτέρων από τον Διευθυντή του Graduate School of Management. Η συνολική εκτίμηση είναι συνήθως ένα γραπτό έγγραφο όρου που απαιτούνται στα πλαίσια του τελικού, ολοκληρωμένο μάθημα επιστέγασμα, MGT 699, «Επιχειρησιακή Πολιτική και Στρατηγική," ή MGT 696, «Διοικητική πολιτικής και στρατηγικής."

Φυσικά Πολιτική εγγραφής

Προκειμένου να προβεί σε οποιαδήποτε πορεία 600-επίπεδο στο Graduate School of Management (GSM), ο φοιτητής πρέπει να εισαχθεί σε ένα πρόγραμμα GSM. Στη βάση εξαίρεση, ένας φοιτητής δεν εγγραφεί στο GSM μπορεί να λάβει μόνο ένα 600- επίπεδο μάθημα GSM με τη γραπτή έγκριση του GSM Ακαδημαϊκό Σύμβουλο ή τον Διευθυντή GSM MBA. Προγράμματα συνεργασίας με τις άλλες υπηρεσίες πρέπει από εγκεκριμένο από το GSM διευθυντή. Είναι ευθύνη του μαθητή να αποκτήσει την έγκριση αυτή πριν επιχειρήσετε να εγγραφείτε. Επιπλέον, ο φοιτητής πρέπει να πληρούν τις ειδικές προϋποθέσεις του μαθήματος. Οι μαθητές που παραβιάζουν αυτή την πολιτική θα αποσυρθεί διοικητικά.

Τοποθεσίες

Χάντινγκτον

Address
John Marshall Drive,1
25755 Χάντινγκτον, Δυτική Βιρτζίνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη