McCombs School of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όπου κερδίζεται Leadership ™

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διακεκριμένα επιχειρηματικά σχολεία στη χώρα, η Σχολή Επιχειρήσεων McCombs στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Austin είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση των ηγετών των επιχειρήσεων του αύριο, ενώ παράλληλα δημιουργεί γνώσεις για τη βιομηχανία και την κοινωνία. Οι βαθμολογίες λένε μόνο ένα μέρος της ιστορίας για το τι κάνει τα McCombs τόσο μεγάλα, αλλά είναι μια καλή αρχή. Είμαστε ένα από τα λίγα σχολεία της χώρας για να λάβουμε κορυφαία σημάδια σε όλες σχεδόν τις επαγγελματικές περιοχές που κατατάσσονται ετησίως από την US News

McCombs εκπαιδεύει περισσότερα από 6.000 προπτυχιακά, MBA, MPA, και Ph.D. κάθε χρόνο, δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες σωρευτικές επιπτώσεις οποιασδήποτε σχολής επιχειρήσεων στον κόσμο. Περίπου 2.000 επαγγελματίες συμμετέχουν κάθε χρόνο σε προσαρμοσμένα προγράμματα σχεδιασμένα για στελέχη εργασίας και τις επιχειρήσεις τους. Τα προγράμματα αυτά διεξάγονται στην κορυφαία μας AT

Η Σχολή Επιχειρήσεων της McCombs ευθυγραμμίζεται με την πρωτοβουλία του πανεπιστημίου να ακολουθήσει ένα νέο όραμα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, παράλληλα με την εκπαίδευση των ηγετών που θα δημιουργήσουν αξία για την κοινωνία. Το όραμά μας είναι να γίνει μία από τις σημαντικότερες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο. τα επόμενα χρόνια, το στρατηγικό μας σχέδιο θα επικεντρωθεί σε επτά πρωτοβουλίες για την επίτευξη του στόχου μας.

Διδασκαλία Αριστείας

Ρωτήστε τους μαθητές της McCombs για τις αγαπημένες τους πτυχές του σχολείου και αναφέρουν πάντοτε την ποιότητα και την προσβασιμότητα της σχολής. Αυτή η δυναμική ομάδα ηγετών της γνώσης είναι γνωστή για τη δημιουργία σχετικής επιχειρηματικής έρευνας (είμαστε από τα πιο παραγωγικά ερευνητικά σχολεία της χώρας) με διδασκαλία που προκαλεί και αναδεικνύει. Τα μέλη των σχολών McCombs δεν καλύπτουν μόνο τις συνήθεις επιχειρηματικές υποθέσεις, δημιουργούν επιχειρηματικές γνώσεις.

Κέντρο Εκπαίδευσης Αριστείας

Μια πρωτοβουλία για το σχολείο περιλαμβάνει αυξημένη υποστήριξη για τη διδασκαλία της αριστείας με τη δημιουργία μιας θεσμικής μονάδας που θα υποστηρίζει τις προσπάθειες των διδασκόντων για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της διδασκαλίας. Το Κέντρο Εκπαίδευσης Αριστείας θα διευκολύνει τις συνεργασίες των σχολών μέσω επίσημων προγραμμάτων καθοδήγησης, των επικοινωνιών μεταξύ τους, της επίσκεψης υποτρόφων και άλλων πρωτοβουλιών.

McCombs Διδασκαλία Fellows

Η διάκριση των δασκάλων McCombs Teaching Fellows θα δημιουργηθεί για να τιμήσει τους καλύτερους καθηγητές μεταξύ των σχολών. Επί του παρόντος, οκτώ μέλη ΔΕΠ είναι μέλη της Ακαδημίας Διακεκριμένων Καθηγητών του Πανεπιστημίου. Η McCombs έχει επίσης ηγετικό ρόλο στην παροχή βιωματικών εκπαιδευτικών ευκαιριών όπως τα μαθήματα πρακτικής 366P και το πρόγραμμα Leadership στο προπτυχιακό επίπεδο, το Ταμείο Επενδύσεων και τα Προγράμματα Marketing και Venture Fellows στο επίπεδο MBA και το MPA taxum practiceum.

Κοινωνικές προκλήσεις

Τα σπουδαιότερα επαγγελματικά σχολεία στον κόσμο αντιμετωπίζουν σημαντικές ανθρώπινες προκλήσεις και η τεχνογνωσία συγκεντρώνεται για να παράγει έρευνα και προγραμματισμό σύγχρονης κοινωνικής συνάφειας. Η Σχολή Επιχειρήσεων McCombs βρίσκεται σε μοναδική θέση για να συμβάλει στον διάλογο γύρω από δύο από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα στον κόσμο, την ενεργειακή επάρκεια και την αειφορία, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα.

Οι πόλεις που φιλοξενούν τα ακαδημαϊκά προγράμματα του McCombs έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα στην παραδοσιακή και εναλλακτική παραγωγή και παραγωγή ενέργειας. Το Τέξας είναι ο ηγέτης του έθνους στην παραγωγή αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου καθώς και η παραγωγή αιολικής ενέργειας και το Ώστιν είναι ένα αναδυόμενο τεχνολογικό κόμβο για καινοτόμες μορφές παροχής και συντήρησης ενέργειας.

Κοινότητα

Οι στόχοι της Σχολής Επιχειρήσεων της McCombs μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσα σε μια πλήρως αφοσιωμένη και σκόπιμη κοινότητα. Για τους McCombs, αυτή η κοινότητα περιλαμβάνει τη σχολή, το προσωπικό, τους σπουδαστές, τους ευεργέτες και τους αποφοίτους.

Αυτή η πανεπιστημιούπολη και οι άνθρωποι που διδάσκουν και σπουδάζουν εδώ θα σας εκπλήξουν. Οι μαθητές μας μοιράζονται την τάξη με ταλαντούχους και διαφορετικούς ανθρώπους από όλα τα μέρη του πλανήτη σε ένα συλλογικό μάθημα το οποίο προσδιορίστηκε από έναν σπουδαστή ως «συνεργατικό ανταγωνισμό». Η μάθηση αρχίζει στην τάξη αλλά συνεχίζεται στις σπουδαστικές εγκαταστάσεις του σχολείου, την πανέμορφη πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Ώστιν, γύρω από την πόλη και μέσω πρακτικών έργων για επιχειρήσεις στο Τέξας και στον κόσμο. Πιθανώς σε καμία άλλη εποχή στη ζωή σας δεν θα βιώσετε μια τέτοια πλήρη βύθιση σε ένα περιβάλλον αριστείας, μάθησης και προόδου της ζωής.

Η πόλη μας

Το Ώστιν αποτελούσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους φοιτητές και τους επισκέπτες από το εξωτερικό, αλλά ο μεγάλος καιρός της πόλης, η φιλική ατμόσφαιρα και η ακμάζουσα οικονομία δεν είναι πλέον μυστικά. Τον Μάιο του 2010, ο Kiplinger ονομάστηκε Austin

Οι δημογράφοι καλούν το Ώστιν μια "Πόλη των Ιδεών", μία από τις χούφτες των αμερικανικών περιφερειών, όπου μια νέα δημιουργική τάξη επιχειρηματιών, επιχειρηματικών ηγετών, καλλιτεχνών και οραματιστών αναδιαμορφώνει το πρότυπο για την αμερικανική ευημερία.

Ένα καλά εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό, ένα πανεπιστήμιο έρευνας παγκόσμιας κλάσης, ένα ευνοϊκό επιχειρηματικό κλίμα, μια εύλογη φορολογική διάρθρωση και μια εξαιρετική ποιότητα ζωής είναι οι πέντε κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες επιλέγουν το Austin. Πάνω από 800 εταιρείες ημιαγωγών, ενέργειας, ηλεκτρονικών υπολογιστών και λογισμικού καλούν το Ώστιν στο σπίτι. Άλλες βιομηχανίες, όπως οι βιοεπιστήμες, τα πολυμέσα, η ταινία, η μουσική και η εφοδιαστική και η διανομή, εκπροσωπούνται καλά και αναπτύσσονται.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας εδώ .

Τοποθεσίες

Ώστιν

Address
2110 Speedway, b6000
TX 78705 Ώστιν, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Υποβολή ερώτησης

Άλλη