Mercyhurst University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με

Βρίσκεται στην Erie, Pennsylvania, σε ένα λόφο με θέα στη λίμνη Erie, η πανεπιστημιούπολη των 75 στρεμμάτων είναι γνωστή ως μία από τις πιο όμορφες στην περιοχή. Στοιχεία Αγγλικής γοτθικής αρχιτεκτονικής μεταφέρονται σε ολόκληρο το παλαιό μας κέντρο, ακαδημαϊκά κτίρια και φοιτητικές αίθουσες φοιτητών.

Αδραξε την μερα.

Με βάση τα ιδανικά της υπηρεσίας, της φιλοξενίας και της επιχειρηματικότητας που ενέπνευσαν τους ιδρυτές μας, μια εκπαίδευση Mercyhurst ενθαρρύνει την ανάπτυξη δια βίου παθών και τη δέσμευση με τον μεγαλύτερο κόσμο. Εμπνευσμένο από το σύνθημά μας, "Carpe Diem", η σχολή και οι σπουδαστές μας αγκαλιάζουν την καινοτομία και την ηγεσία στην υπηρεσία, καθώς κάνουν τη διαφορά στις πύλες μας και σε όλο τον κόσμο.

Αποστολή

Πίστη και Εξυπηρέτηση σε Πανεπιστήμιο Έλεος

«Η χαρά και η ελπίδα, η θλίψη και η αγωνία των γυναικών και των ανθρώπων της εποχής μας, ειδικά εκείνων που είναι φτωχοί ή προσβλημένοι με κάθε τρόπο, είναι η χαρά και η ελπίδα, η θλίψη και η αγωνία των οπαδών του Χριστού "Τίποτα πραγματικά ανθρώπινο δεν κατάφερε να βρει μια ηχώ στις καρδιές τους ... Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χριστιανοί αγαπούν την αίσθηση της βαθιάς αλληλεγγύης με την ανθρώπινη φυλή και την ιστορία της". (Gaudium et Spes, Πρόλογος 1)

Τέτοια όνειρα και πραγματικότητες ασχολούνται με κάθε καθολικό πανεπιστήμιο. Κάνουν μια ιδιαίτερη έκκληση προς τα πανεπιστήμια Mercy που ιδρύθηκαν από τις Αδελφές του Έλεος, οι οποίοι έχουν διαπράξει τη ζωή τους και εργάζονται για να υπηρετήσουν εκείνους που είναι φτωχοί, άρρωστοι και αδαήτες. Η έμπνευση που εκφράζεται στο Gaudium et Spes, επομένως, βρίσκεται στην καρδιά της ταυτότητας και της αποστολής μας. Μια εκπαίδευση Mercyhurst στοχεύει στη δέσμευση των μαθητών για τη ζωή και στη δημιουργία ηγετών στη δικαιοσύνη και την υπηρεσία. Σε μια εποχή πολλών κοινωνικών αλλαγών και προκλήσεων, αυτή η έμπνευση αποσαφηνίζει το όραμά μας για τον ειδικό χαρακτήρα του Καθολικού Πανεπιστημίου Mercy.

Η έμπνευσή μας μας οδηγεί σε θέματα μελέτης και ασχολείται με τις προοπτικές μας στη μάθηση, την έρευνα και τις ακαδημαϊκές προσπάθειες. Αυτή η έμπνευση αποτελεί τη βάση της διάστασης της κοινωνικής δικαιοσύνης σε πολλά ακαδημαϊκά και υπηρεσιακά μας προγράμματα. Πράγματι, μια τέτοια έμπνευση κατευθύνει τους στόχους του πανεπιστημίου μας. Επιθυμούμε να μοιραστούμε αυτήν την έμπνευση με εκείνους που έρχονται από τις πύλες μας, αναζητώντας ακαδημαϊκή αριστεία, επαγγελματική εμπειρία και ένα μέλλον γεμάτο ελπίδες.

Το όραμά μας

Mercyhurst University επιδιώκει να είναι ένα κορυφαίο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα που ενσωματώνει την αριστεία στα προγράμματα φιλελεύθερων τεχνών, επαγγελματικών προγραμμάτων και σταδιοδρομιών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών σε περιφερειακές και παγκόσμιες κοινότητες.

Η δήλωση αποστολής μας

Σύμφωνα με την καθολική ταυτότητά του και την κληρονομιά του Mercy, Mercyhurst University εκπαιδεύει τις γυναίκες και τους άνδρες σε μια κουλτούρα όπου η πίστη και ο λόγος ανθίζουν μαζί, όπου η ομορφιά και η δύναμη των φιλελεύθερων τεχνών συνδυάζονται με εκτίμηση για την αξιοπρέπεια της εργασίας και δέσμευση για την εξυπηρέτηση άλλων. Η πανεπιστημιακή κοινότητα εμπνέεται από την εικόνα των μαθητών, των οποίων οι επιλογές στη ζωή και την εργασία θα τους επιτρέψουν να συνειδητοποιήσουν τις ανθρώπινες και πνευματικές αξίες που ενσωματώνονται στις καθημερινές πραγματικότητες και να ασκήσουν ηγεσία στην υπηρεσία προς την κατεύθυνση έναν δίκαιο κόσμο.

Βασικές αξίες μας

Είμαστε:

 • Κοινωνικά φιλεύσπλαχνος, - ο Mercy αποκαθιστά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, διευρύνει τις κοινωνικές μας σχέσεις και μας εξουσιοδοτεί να φτάσουμε σε συμπόνια στους άλλους.
 • Παγκόσμια ευθύνη - Η παγκοσμιοποίηση μας προκαλεί να μάθουμε πώς να διαχειριστούμε σωστά τους πόρους της Γης και να ενεργούμε αλληλέγγυα με τους διαφορετικούς λαούς της.
 • Ικανοποιητικά φιλόξενοι - Η φιλανθρωπία του Mercy ξεκινάει με την αποδοχή του, δέχεται λαούς διαφορετικής πίστης, εθνικής και πολιτιστικής παράδοσης και έτσι οικοδομεί κοινότητες που ξεπερνούν την απλή ανοχή.
 • Διανοητικά δημιουργικοί - Οι γενναιόδωρες, διερευνητικές και κρίσιμες συνήθειες του νου, που υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες για αριστεία που εκδηλώνονται μέσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα, μας ενθαρρύνουν στη δια βίου αναζήτηση μας για αυτό που είναι αληθινό, καλό και όμορφο.
 • Το χριστιανικό μας περιβάλλον ενθαρρύνει τον αυτο-προβληματισμό και την παρατήρηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, προάγει την ισορροπία του νου, του σώματος και του πνεύματος και τελικά προσφέρει την ευκαιρία να αναπτυχθεί ηθική πυξίδα για μια ζωή ακεραιότητας.
 • Πρεσβευτές της υπηρεσίας.

Επικοινωνία

Το Γραφείο Ενσωμάτωσης Αποστολών, που ιδρύθηκε το 2008, βοηθάει τον Πρόεδρο του Mercyhurst University προωθήσει και να ενσωματώσει την εκπαιδευτική αποστολή του πανεπιστημίου και τις πεποιθήσεις και τις αξίες της καθολικής ταυτότητας και κληρονομιάς των Αδελφών του Ελέους, αξίες του ιδρύματος. Το έργο του γραφείου είναι πολύ διασκεδαστικό αλλά ουσιαστικά απευθύνεται στην εκπαίδευση και την ενθάρρυνση όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας από φοιτητές σε διευθυντές για να προωθήσουν την αποστολή του Mercyhurst. Ως εκ τούτου, έχει ιδιαίτερη μέριμνα για την Καθολική και τη χορηγία Sisters of Mercy παραδόσεις και εξυπηρέτηση.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Γρήγορα γεγονότα

 • Το Mercyhurst είναι ένα τετραετές, καθολικό, φιλελεύθερο πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε από τις Αδελφές του Ελέους το 1926
 • Το Mercyhurst έλαβε το καθεστώς του πανεπιστημίου το 2012
 • Πάνω από 59 προπτυχιακές σπουδές (με 67 συγκεντρώσεις), 10 μεταπτυχιακά και 12 μεταπτυχιακά πιστοποιητικά είναι διαθέσιμα στο πανεπιστήμιο
 • Mercyhurst University προσφέρει 24 αθλητικά αθλήματα, με τους Lakers να διοργανώνουν ομάδες σε 12 αθλήματα γυναικών και 12 αθλημάτων ανδρών. Δύο από τα προγράμματα ανταγωνίζονται στο επίπεδο NCAA Division I (χόκεϊ επί πάγου ανδρών και γυναικών), ενώ 21 ομάδες συμμετέχουν στο στάδιο ΙΙ. Το μπόουλινγκ θα γίνει το 25ο αθλητικό γεγονός της Mercyhurst το 2019-20
 • Η κύρια συνοικία των 75 στρεμμάτων του Mercyhurst βρίσκεται στην Erie, Pennsylvania., Η μόνη πόλη του λιμανιού του κράτους. η πανεπιστημιούπολη είναι περίπου 100 μίλια από το Κλίβελαντ, το Οχάιο και το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης και 130 μίλια βόρεια του Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας
 • Πιστοποίηση: Το Υπουργείο Παιδείας της Πενσυλβανίας. Το Συμβούλιο για την Εκπαίδευση Κοινωνικής Εργασίας Η Επιτροπή Διαπίστευσης για Προγράμματα στη Διοίκηση Φιλοξενίας. Εθνική Ένωση Σχολών Χορού Ο Σύνδεσμος Εθνικών Αθλητικών Εκπαιδευτών. Η Αμερικανική Ένωση Φυσικοθεραπείας. Η Εθνική Ένωση Σχολών Μουσικής. και τη Διεθνή Συνέλευση των Κολλεγίων Επαγγελματικών Εκπαιδευτικών
 • Πλήρεις φοιτητές: 300
 • Μέσος όρος τάξης: 20; Όλα τα μαθήματα διδάσκονται από τη σχολή, όχι από πτυχιούχους ή βοηθοί διδασκόντων

Προπτυχιακό Προφίλ

 • 41% άνδρες, 59% γυναίκες
 • Περίπου το 40% των μαθητών αναγνωρίζονται ως καθολικοί. μια ποικιλία άλλων παραδόσεων πίστης αντιπροσωπεύονται
 • Μέση GPA: 3,41
 • Μέση 50% SAT: 1170
 • Μέση 50% ACT: 24
 • Γεωγραφική κατανομή: Πενσυλβάνια, Νέα Υόρκη, Οχάιο, 41 άλλα κράτη και 46 χώρες

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

 • Όταν η Mother Borgia Egan έψαχνε να χτίσει το κολέγιο της, τον συμβούλευσε ο πατέρας Garson να το χτίσει "σε ένα λόφο" και "κοντά στο νερό". Όταν κατασκευάστηκε, Mercyhurst κάθισε πάνω από το μεγαλύτερο λόφο της Erie, με θέα τη λίμνη Erie. Το τμήμα "Hurst" του ονόματος του πανεπιστημίου αποτίει φόρο τιμής στην "δασώδη περιοχή στο λόφο" όπου βρήκε το σπίτι του Mercyhurst.
 • Το Grotto ονομάστηκε και μοντελοποιήθηκε μετά το Grotto στο πανεπιστήμιο Notre Dame. Το Σπήλαιο κατασκευάστηκε στην κορυφή της Μεγάλης Ύφεσης, από άνεργους εργάτες που εργάστηκαν με τον πατέρα Σουλιβάν για να κατασκευάσουν το Σπήλαιο από τις ευχαριστίες για την καθημερινή κουζίνα σούπας, οι αδελφές έτρεχαν για τους φτωχούς και χωρίς δουλειά.
 • Το λόμπι του παρεκκλησίου έχει λάβει πολλούς διάσημους επισκέπτες, όπως η οικογένεια Von Trapp και η Eleanor Roosevelt.
 • Το πρώτο αρσενικό που αποφοίτησε από το Mercyhurst College ήταν ο Daniel Burke. Σήμερα είναι μέλος της σχολής τέχνης του πανεπιστημίου.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Τοποθεσίες

Erie

Address
501 East 38th Street
16546 Erie, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη