Metropolitan State University Saint Paul

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η ιστορία και η αποστολή του μητροπολιτικού κράτους

Από το 1971, το Μητροπολιτικό Κρατικό Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί να καλύψει τις ανάγκες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του λαού της Μινεάπολης – Αγίου Παύλου. Είμαστε ένα πλήρως διαπιστευμένο πανεπιστήμιο και μέλος του συστήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Μινεσότα.

Δήλωση αποστολής πανεπιστημίου

Το Metropolitan State University είναι ένα ολοκληρωμένο αστικό πανεπιστήμιο δεσμευμένο για την κάλυψη των αναγκών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης των Twin Cities και του μεγαλύτερου μητροπολιτικού πληθυσμού.

Το πανεπιστήμιο θα παρέχει προσιτές, υψηλής ποιότητας φιλελεύθερες τέχνες, επαγγελματική και μεταπτυχιακή εκπαίδευση στους πολίτες και τις κοινότητες της μητροπολιτικής περιοχής, με συνεχή έμφαση σε ανεπαρκείς ομάδες, συμπεριλαμβανομένων ενηλίκων και κοινοτήτων χρώματος.

Στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης, το πανεπιστήμιο θα βασιστεί στην εθνική του φήμη για καινοτόμα προγράμματα με επίκεντρο τους φοιτητές που επιτρέπουν στους μαθητές από διαφορετικό υπόβαθρο να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους.

Το πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί για την ακαδημαϊκή αριστεία και τις κοινοτικές συνεργασίες μέσω προγράμματος σπουδών, διδασκαλίας, υποτροφιών και υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν μια αστική αποστολή.

Δήλωση για το Πανεπιστήμιο

Το Metropolitan State University, μέλος του Minnesota State College και University System, θα είναι το κορυφαίο αστικό, δημόσιο, ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο συστημάτων στη μητροπολιτική περιοχή Twin Cities και θα παρέχει υψηλής ποιότητας, οικονομικά προσιτά εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες σε περιβάλλον με φοιτητές .

Η σχολή, το προσωπικό και οι μαθητές του Metropolitan State θα αντικατοπτρίζουν την πλούσια ποικιλομορφία της περιοχής, θα χτίσουν μια πολιτιστικά ικανή και αντιρατσιστική κοινότητα μάθησης και θα επιδείξουν μια ακλόνητη δέσμευση για την αστική συμμετοχή.

Πανεπιστημιακές αξίες

Υπεροχή

Η εκπαίδευσή σας πρέπει να είναι η καλύτερη. Επειδή δεν επενδύετε μόνο χρήματα, επενδύετε χρόνο και πάθος. Έτσι, καθιστούμε προτεραιότητα να παρέχουμε καινοτόμες, υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές εμπειρίες από εκπαιδευτές που είναι ειδικοί στους τομείς τους. Δεν σας βοηθάμε να κερδίσετε πτυχίο. Θα σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για το μέλλον σας.

Σύμπλεξη

Είμαστε συνδεδεμένοι στην κοινότητά μας και αναλαμβάνουμε ενεργό ρόλο στην επιτυχία της. Συνεργαζόμαστε με τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς για να προσφέρουμε στους μαθητές μας πραγματικές εμπειρίες μάθησης. Και προσφέρουμε τον εαυτό μας ως πόρο σε τοπικές ομάδες που εργάζονται για τη βελτίωση της τοπικής μας κοινότητας.

Διαφορετικότητα και ένταξη

Γιορτάζουμε και συμπεριλαμβάνουμε όλες τις φωνές στην προσπάθειά μας για ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εκτιμούμε όλες τις μορφές ποικιλομορφίας, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τις θρησκευτικές ή σεξουαλικές προτιμήσεις, το επίπεδο εισοδήματος, το στυλ μάθησης ή τον τομέα της ακαδημαϊκής εστίασης. Όλα είναι ευπρόσδεκτα. Όλα εκτιμούνται.

Ανοιχτό, σεβαστό κλίμα

Οι μαθητές μαθαίνουν καλύτερα σε ένα ασφαλές, ανοιχτό και σεβαστό περιβάλλον. Θα βρείτε ένα εδώ. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές και τους καθηγητές να συμμετέχουν σε ουσιαστικές συνομιλίες που περιλαμβάνουν διαφορετικές απόψεις και προοπτικές. Αυτά παρέχουν πλούσιες εμπειρίες και ένα υγιές μοντέλο επικοινωνίας που οι μαθητές μπορούν να πάρουν στην καριέρα τους.

Ακεραιότητα

Η ακεραιότητα δεν είναι μονόδρομος. Όσο περιμένουμε από τους μαθητές μας να συμπεριφέρονται με ειλικρίνεια, ηθικό τρόπο, απαιτούμε επίσης το ίδιο από εμάς. Είμαστε διαφανείς στον τρόπο λειτουργίας μας. Φροντίζουμε να ακουστούν όλες οι φωνές. Και είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Δεν αξίζετε τίποτα λιγότερο.

Τοποθεσίες

Άγιος Παύλος

Address
East 7th Street,700
55106 Άγιος Παύλος, Μινεσότα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη