Michigan State University College of Human Medicine

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από το 1966, το Κολλέγιο Ανθρώπινης Ιατρικής έχει εκπαιδεύσει γιατρούς και διεκδικεί μια εθνική φήμη για την κοινωνική του αποστολή - που παράγει MD για να ασκήσει ιατρική στις ανεπαρκείς περιοχές του Michigan. Σήμερα το κολέγιο αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για την αριστεία του και τη δέσμευσή του για ιατρική με επίκεντρο τον ασθενή.

Από το 1959-161, αρκετές αναφορές έδειξαν την ανάγκη για μια τρίτη ιατρική σχολή στο Μίσιγκαν, επικεντρωμένη ειδικά στην εξυπηρέτηση του πληθυσμού της πολιτείας μέσω της άμεσης συμμετοχής στην κοινοτική υγειονομική περίθαλψη. Το 1961, το Διοικητικό Συμβούλιο του Michigan State Board of Trustees αποφάσισε να ξεκινήσει ένα διετές ιατρικό πρόγραμμα που θα ενισχύσει και θα ενισχυθεί από συμπληρωματικούς τομείς του πανεπιστημίου. Η προπαρασκευαστική εργασία πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Ιατρικής και Βιολογίας στο γραφείο του provost, υπό τη διεύθυνση του Bill Knisley, ο οποίος έπαιξε βασικό ρόλο στη δημιουργία του Κολλεγίου Ανθρώπινης Ιατρικής και στην οικοδόμηση του Κτιρίου Επιστημών Ζωής του MSU. Αρκετές επιχορηγήσεις βοήθησαν στην ανάπτυξη του προγράμματος και το 1964 το Διοικητικό Συμβούλιο με την ονομασία Andrew D. Hunt, MD, πρύτανης του Κολλεγίου Ανθρώπινης Ιατρικής.

Τον Ιούνιο του 1965, η Επιτροπή Συνδέσμου για την Ιατρική Εκπαίδευση, το σκέλος διαπίστευσης της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, έδωσε μια επιστολή "εύλογης διαβεβαίωσης" στο Κολλέγιο Ανθρώπινης Ιατρικής, επιτρέποντας στην MSU να δεχτεί τους πρώτους φοιτητές της ιατρικής - 26 το φθινόπωρο του 1966 και 23 το φθινόπωρο του 1967. Μετά από δύο χρόνια προκλινικής εκπαίδευσης, αυτοί οι μαθητές μετέφεραν σε άλλες ιατρικές σχολές για να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις τους για ιατρικό πτυχίο. Το 1967, το Κολλέγιο Ανθρώπινης Ιατρικής έλαβε έγκριση για την ανάπτυξη ενός τετραετούς προγράμματος χορήγησης πτυχίων. Οι πρώτοι MD αποφοίτησαν το 1972.

Δεδομένου ότι το MSU College of Human Medicine δημιουργήθηκε σε ένα κρατικό χρηματοδοτούμενο ίδρυμα για να εξυπηρετήσει τους ανθρώπους του Μίτσιγκαν, θεωρήθηκε σημαντικό και κατάλληλο για τους μαθητές να αποκτήσουν την κλινική τους κατάρτιση στις κοινότητες του κράτους. Αναδείχθηκε μια επίσημη φιλοσοφία τοποθέτησης κλινικής εκπαίδευσης σε κοινοτικά νοσοκομεία Για να εφαρμόσει αυτή τη φιλοσοφία, το κολέγιο δημιούργησε μια κοινοπραξία διδακτικών νοσοκομείων σε πολλές κοινότητες του Μίσιγκαν, καθεμία με έναν βοηθό πρύτανη και ένα προσωπικό συντονιστών καθηγητών για μεγάλες ιατρικές ειδικότητες.

Σε συνδυασμό με την ιδρυτική του αποστολή να εξυπηρετήσει όλους τους ανθρώπους του Μίσιγκαν, ξεκίνησε στην Άνω Χερσόνησο το 1974 ένα ειδικό πρόγραμμα για την κάλυψη των αναγκών υγειονομικής περίθαλψης των αγροτών. Οι φοιτητές που εισήλθαν στο Κολλέγιο Ανθρώπινης Ιατρικής που σχεδίαζαν να υπηρετήσουν μια αγροτική κοινότητα μετά την ολοκλήρωση της ιατρικής τους εκπαίδευσης θα μπορούσε να υποβάλει αίτηση για την ολοκλήρωση των κλινικών ετών στην Άνω Χερσόνησο.

Τον Ιούνιο του 2015, η MSU ανακοίνωσε σχέδια για την κατασκευή του ερευνητικού κέντρου Grand Rapids κοντά στο Secchia Center στο κέντρο της πόλης Grand Rapids. Το ερευνητικό κέντρο ύψους 88 εκατομμυρίων δολαρίων θα πέσει στα τέλη του 2017 και τελικά θα φιλοξενήσει έως και 44 κύριους ερευνητές και τις ερευνητικές τους ομάδες τα επόμενα χρόνια.

Επίσης το 2015, ο Dean Marsha Rappley παραιτήθηκε και ο Ανώτερος Αναπληρωτής Πρύτανης για Ακαδημαϊκά Θέματα, Aron Sousa, MD, έγινε προσωρινός πρύτανης. Την 1η Οκτωβρίου 2016, το Κολλέγιο Ανθρώπινης Ιατρικής καλωσόρισε τον νέο του πρύτανη, Norman Beauchamp, Jr., MD, τον δεύτερο απόφοιτο του κολεγίου που υπηρετεί ως πρύτανης. Στις 25 Οκτωβρίου 2019, ο Beauchamp προήχθη σε εκτελεστικό αντιπρόεδρο για τις επιστήμες υγείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο ονόμασε και πάλι την προσωρινή πρύτανη της Σούσα

Το MSU College of Human Medicine είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Επιτροπή Συνδέσμου για την Ιατρική Εκπαίδευση. Με 5.138 αποφοίτους, οι απόφοιτοι του Κολλεγίου Ανθρώπινης Ιατρικής ασκούνται πλέον σε σχεδόν κάθε κομητεία του Μίσιγκαν, σχεδόν σε κάθε πολιτεία του έθνους και σε πολλές ξένες χώρες. Καθώς συνεχίζει να εκπαιδεύει γιατρούς υψηλής ποιότητας, το Κολλέγιο Ανθρώπινης Ιατρικής προσβλέπει στις ιατρικές ευκαιρίες της επόμενης χιλιετίας.

Τοποθεσίες

Grand Rapids

Address
Michigan Street Northeast,15
49503 Grand Rapids, Μίτσιγκαν, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη