Midway University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

* Η απάντηση του Πανεπιστημίου μας στο Covid-19 *

Midway University σχεδιάζει να συνεχίσει στην πανεπιστημιούπολη, πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση και οικιακές λειτουργίες για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21. Θα ξεκινήσουμε μαθήματα τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Έχουμε ήδη εφαρμόσει εκτεταμένες νέες πολιτικές και κάνουμε τροποποιήσεις στην πανεπιστημιούπολη για να διασφαλίσουμε την ασφαλή απόσταση στις αίθουσες διδασκαλίας, τις αίθουσες διαμονής, την τραπεζαρία, τους χώρους εργασίας, τις αθλητικές εγκαταστάσεις (συμπεριλαμβανομένου του νέου Hunter Field House) και σε άλλους κοινούς χώρους.

Αν και η πολιτεία του Κεντάκυ έχει επί του παρόντος σταθερά, χαμηλά ποσοστά μόλυνσης, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους διεθνείς φοιτητές μας και προσφέρουμε κατ 'εξαίρεση μια διαδικτυακή επιλογή μάθησης από απόσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την online επιλογή για το φθινόπωρο εξάμηνο.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Midway University , που βρίσκεται στο Midway του Κεντάκι, είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό φιλελεύθερο κολέγιο τεχνών, που ιδρύθηκε το 1847 από τον Δρ Lewis L. Pinkerton, ως το πρώτο σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες που εξυπηρετεί ορφανές και μειονεκτούσες γυναίκες. Με τα χρόνια το σχολείο εξελίχθηκε και έγινε Pinkerton High School, Midway Junior College, Midway College και την 1η Ιουλίου 2015 στο Midway University .

Σήμερα, το Midway University είναι ηγέτης στην παροχή εκπαιδευτικών ευκαιριών σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Η κύρια πανεπιστημιούπολη προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία μάθησης, διαβίωσης για τους φοιτητές που αναζητούν τα προπτυχιακά πτυχία τους. Το Midway προσφέρει επίσης προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε επιταχυνόμενη μορφή, όπου οι μαθητές παρακολουθούν μαθήματα το βράδυ ή σε απευθείας σύνδεση.

Midway University είναι από καιρό γνωστό για την αριστεία του σε όλο το Κεντάκι και πέραν αυτού στους τομείς του προγράμματος Business, Equine Studies, Nursing / Healthcare και Teacher Education. Με περισσότερες από 30 μεγάλες εταιρείες και περιοχές συγκέντρωσης, τα προγράμματά μας ταιριάζουν με τις ανάγκες του εργατικού δυναμικού της περιοχής και ισχύουν για πολλούς επιχειρηματικούς τομείς.

Το Πανεπιστήμιο έχει εγκριθεί για την απονομή πτυχίων συνεργάτη, απολυτηρίου και μεταπτυχιακού τίτλου.

Είμαστε ένα ιδιωτικό, φιλελεύθερο ίδρυμα που βασίζεται σε τέχνες με μεγάλες καριέρας. Προσφέρουμε παραδοσιακά προπτυχιακά προγράμματα εξάμηνο, καθώς και επιταχυνόμενα προγράμματα βράδια και σε απευθείας σύνδεση προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Οι μαθητές μας είναι από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές διεθνείς χώρες. Η ιστορία μας είναι μια μοναδική που γεννήθηκε από μια ιδέα για την εκπαίδευση των ορφανών γυναικών.

Η όμορφη πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε 200 στρέμματα στο Midway, Κεντάκι στην κομητεία Woodford και είναι ένα αγρόκτημα αλόγων. Μόλις δεκαπέντε λεπτά από το Λέξινγκτον, η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στο κέντρο της διεθνούς φήμης χώρας αλόγου του Κεντάκι και περιβάλλεται από μερικές από τις κορυφαίες φάρμες Thoroughbred στον κόσμο.

Midway, Κεντάκι είναι μια γραφική, ιστορική πόλη που ιδρύθηκε από μια εταιρεία σιδηροδρόμων το 1830. Τα τρένα συνεχίζουν να διασχίζουν την πόλη και την πανεπιστημιούπολη μας καθημερινά. Το Downtown Midway είναι γνωστό ως τοπικός προορισμός για φαγητό και οι μοναδικές μπουτίκ που προσελκύουν επισκέπτες καθημερινά.

Midway University διοργανώνει εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη κάθε εξάμηνο για τους μαθητές μας και πολλοί είναι ανοιχτοί στην κοινότητα Midway. Κάθε καλοκαίρι, το Midway University και το Renaissance Midway, ένας μη κερδοσκοπικός κοινοτικός οργανισμός, διοργανώνει το Francisco's Farm Arts Festival, το οποίο είναι ένα φεστιβάλ κριτικών τεχνών. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες έρχονται στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ.

Δήλωση αποστολής

Midway University δεσμεύεται και προτρέπει τους σπουδαστές να επιτύχουν την ατομική ανάπτυξη, την υπεύθυνη ιδιότητα του πολίτη και τη σημαντική σταδιοδρομία τους μέσω εξατομικευμένων εκπαιδευτικών εμπειριών. (Που εγκρίθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2018)

Όραμα Δήλωση

Midway University είναι ένα ζωντανό και ποικίλο ίδρυμα που δεσμεύεται στην ακαδημαϊκή αριστεία και την ατομική ανάπτυξη.

Αξίες

Midway University καλλιεργεί βασικές αξίες που μοιράζονται η Χριστιανική Εκκλησία (Disciples of Christ) και αντανακλά τις πεποιθήσεις του ιδρυτή μας, Δρ. Αυτές οι τιμές περιλαμβάνουν:

  • Αξιολογώντας την αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπων
  • Ενεργώντας με ακεραιότητα και ευθύνη
  • Προβολή εαυτού ως μέρους της κοινότητας
  • Ζώντας τη ζωή σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο
  • Παροχή υπηρεσιών σε άλλους
  • Συνέχιση της δια βίου μάθησης

Διαπίστευση

Midway University είναι διαπιστευμένο από το Νότιο Σύνδεσμο Σχολών και Σχολών της Επιτροπής για τα κολλέγια να απονείμει συνεργάτες, απολυτήριο και μεταπτυχιακά. Επικοινωνήστε με την Επιτροπή στα κολέγια στο 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 ή τηλεφωνήστε στο 404.679.4500 για ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση του Midway University . (Αναθεωρημένο Φεβρουάριο του 2013)

Η διαπίστευση προγράμματος έχει ως εξής:

Προγράμματα νοσηλευτικής

Τα προγράμματα νοσηλευτικής ADN, BSN και MSN είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Διαπίστευσης για Εκπαίδευση στη Νοσηλευτική, Inc. (ACEN), 3343 Peachtree Road NE, Suite 850, Atlanta, GA 30326, Phone 404.975.5000, Fax 404.975.5020 (www .acenursing.org)
Το πρόγραμμα ADN του Midway University έχει εγκριθεί από το Kentucky Board of Nursing (KBN), 312 Whittington Parkway, Louisville, KY 40222, Phone 800.305.2042, Fax 502.696.5762 (www.kbn.ky.gov)

Προγράμματα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό και Επαγγελματικό Πρότυπο του Κεντάκυ (EPSB), 100 Αεροδρόμιο Road, 3ος όροφος, Frankfort, KY 40601, Τηλέφωνο 502.564.4606, Φαξ 502.564.7080 (www.kyepsb.net).

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Οι φοιτητές στο Midway έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία κολλεγίων. Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη ή ακόμα και μετακινούμενοι οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε μικρές τάξεις και σπουδαίους ακαδημαϊκούς αλλά κερδίζουν επίσης ένα δίκτυο φίλων και μια πραγματική αίσθηση κοινότητας. Η εγγύτητα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές μας γίνεται θεμέλιο της διαρκούς φιλίας καθώς και των δεσμών που σχηματίζουν με τους καθηγητές και τα μέλη του προσωπικού.

Διάρκεια ζωής κατοικίας

Το Τμήμα Ζωής του Midway στοχεύει στη δημιουργία μιας ισχυρής και εμπλεκόμενης κοινότητας μαθητευόμενων. Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη, είναι η ειλικρινή ελπίδα μας να αγκαλιάσετε πλήρως την εξέλιξη σας μέσα και έξω από την τάξη. Η ζωή στην κοινότητα μπορεί να έρθει με μοναδικές προκλήσεις, αλλά εκπληκτικές ανταμοιβές φιλίας, ανάπτυξης και σύνδεσης. Κατά τη διάρκεια των ετών που ζείτε μαζί μας, θα προσπαθήσουμε να σας υποστηρίξουμε ακαδημαϊκά, κοινωνικά, προσωπικά και πνευματικά.

Υπάρχουν τρεις αίθουσες διαμονής για τους φοιτητές για την στέγαση πανεπιστημιουπόλεων - Buster Hall, Belle Wisdom και Pinkerton Hall. Για να σας υποστηρίξουμε, έχουμε κατοίκους βοηθούς που ζουν σε κάθε όροφο. Αυτοί οι προπτυχιακοί ηγέτες του Midway είναι αφιερωμένοι στη σύνδεσή σας με άλλους κατοίκους και με την πανεπιστημιούπολη μέσα από συναρπαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Ένας επαγγελματίας διευθυντής κατοικίας διαμένει επίσης σε κάθε κτίριο και εργάζεται για να γνωρίσει κάθε μαθητή μέσα από εκδηλώσεις και ατομικές συνομιλίες. Ο Βοηθός σας Resident Assistant και ο Διευθυντής Κατοικίας είναι εδώ για εσάς.

Τοποθεσίες

Στα μισά του δρόμου

Address
Midway University,
512 E. Stephens St.

KY 40347 Στα μισά του δρόμου, Κεντάκι, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη