Midway University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Midway University , που βρίσκεται στο Midway, Kentucky, είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό κολέγιο φιλελεύθερων τεχνών, το οποίο ιδρύθηκε το 1847 από τον Dr. Lewis L. Pinkerton, ως το πρώτο σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες για να εξυπηρετήσει ορφανά και μειονεκτούσες γυναίκες. Μέσα από τα χρόνια η σχολή εξελίχθηκε και έγινε Γυμνάσιο Pinkerton, Midway Junior College, Midway College και την 1η Ιουλίου 2015 στο Midway University .

Σήμερα, το Midway University είναι ηγέτης στην παροχή εκπαιδευτικών ευκαιριών σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Η κύρια πανεπιστημιούπολη προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία μάθησης, διαβίωσης για τους φοιτητές που αναζητούν τα προπτυχιακά πτυχία τους. Το Midway προσφέρει επίσης προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε επιταχυνόμενη μορφή, όπου οι μαθητές παρακολουθούν μαθήματα το βράδυ ή σε απευθείας σύνδεση.

Midway University είναι γνωστό από καιρό για την αριστεία του σε ολόκληρο το Κεντάκι και πέρα από τους τομείς των Επιχειρήσεων, Μελέτες Ίππου, Νοσηλευτική / Υγειονομική περίθαλψη και Εκπαίδευση Καθηγητών. Με περισσότερες από 30 μεγάλες εταιρείες και περιοχές συγκεντρώσεων, τα προγράμματά μας συνδυάζονται με τις ανάγκες της εργατικής δύναμης της περιοχής και εφαρμόζονται σε πολλά επιχειρηματικά τμήματα.

Το Πανεπιστήμιο έχει εγκριθεί για την απονομή πτυχίων συνεργάτη, απολυτηρίου και μεταπτυχιακού τίτλου.

Είμαστε ένα ιδιωτικό, φιλελεύθερο ίδρυμα που βασίζεται σε τέχνες με μεγάλες καριέρας. Προσφέρουμε παραδοσιακά προπτυχιακά προγράμματα εξάμηνο, καθώς και επιταχυνόμενα προγράμματα βράδια και σε απευθείας σύνδεση προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Οι μαθητές μας είναι από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές διεθνείς χώρες. Η ιστορία μας είναι μια μοναδική που γεννήθηκε από μια ιδέα για την εκπαίδευση των ορφανών γυναικών.

Η πανέμορφη πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε 200 στρέμματα στο Midway, Kentucky στο County Woodford και είναι ένα αγρόκτημα που λειτουργεί άλογο. Μόλις δεκαπέντε λεπτά από το Λέξινγκτον, η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στο κέντρο της διεθνούς φήμης χώρας αλόγων του Κεντάκυ και περιβάλλεται από μερικά από τα κορυφαία αγροτικά φυτά του κόσμου.

Midway, Kentucky είναι μια γραφική, ιστορική πόλη που ιδρύθηκε από μια εταιρεία σιδηροδρόμων στη δεκαετία του 1830. Τα τρένα εξακολουθούν να τρέχουν μέσα στην πόλη, και η πανεπιστημιούπολη μας καθημερινά. Το κέντρο της πόλης Midway είναι γνωστό ως περιφερειακός προορισμός για φαγητό και τις μοναδικές μπουτίκ του που προσελκύουν επισκέπτες καθημερινά.

Midway University φιλοξενεί εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη κάθε εξάμηνο για τους μαθητές μας και πολλοί είναι ανοιχτοί στην κοινότητα του Midway. Κάθε καλοκαίρι το Midway University και το Renaissance Midway, μη κερδοσκοπική κοινότητα, φιλοξενούν το Φεστιβάλ Αγροτικών Τεχνών του Φρανσίσκο, το οποίο είναι ένα φεστιβάλ καλλιτεχνικών εκθέσεων. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες επισκέπτονται την πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ.

Δήλωση αποστολής

Midway University δεσμεύεται και προτρέπει τους σπουδαστές να επιτύχουν την ατομική ανάπτυξη, την υπεύθυνη ιδιότητα του πολίτη και τη σημαντική σταδιοδρομία τους μέσω εξατομικευμένων εκπαιδευτικών εμπειριών. (Που εγκρίθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2018)

Όραμα Δήλωση

Midway University είναι ένα ζωντανό και ποικίλο ίδρυμα που δεσμεύεται στην ακαδημαϊκή αριστεία και την ατομική ανάπτυξη.

Αξίες

Midway University ενισχύει τις βασικές αξίες που διαδίδει η Χριστιανική Εκκλησία (Μαθητές του Χριστού) και αντικατοπτρίζει τις πεποιθήσεις του ιδρυτή μας, Dr. LL Pinkerton. Αυτές οι τιμές περιλαμβάνουν:

  • Αξιολογώντας την αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπων
  • Ενεργώντας με ακεραιότητα και ευθύνη
  • Προβολή εαυτού ως μέρους της κοινότητας
  • Ζώντας τη ζωή σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο
  • Παροχή υπηρεσιών σε άλλους
  • Συνέχιση της δια βίου μάθησης

Διαπίστευση

Midway University είναι διαπιστευμένο από το Νότιο Σύνδεσμο Σχολών και Σχολών της Επιτροπής για τα κολλέγια να απονείμει συνεργάτες, απολυτήριο και μεταπτυχιακά. Επικοινωνήστε με την Επιτροπή στα κολέγια στο 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 ή τηλεφωνήστε στο 404.679.4500 για ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση του Midway University . (Αναθεωρημένο Φεβρουάριο του 2013)

Η διαπίστευση προγράμματος έχει ως εξής:

Προγράμματα νοσηλευτικής

Τα νοσηλευτικά προγράμματα ADN, BSN και MSN είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση στην Νοσηλευτική, Inc. (ACEN), 3343 Peachtree Road ΝΕ, Σουίτα 850, Ατλάντα, GA 30326, Τηλέφωνο 404.975.5000, Φαξ 404.975.5020 (www. acenursing.org)
Το πρόγραμμα ADN του Midway University εγκρίνεται από το Κέντρου Νοσηλευτικής του Κεντάκυ (KBN), 312 Whittington Parkway, Louisville, KY 40222, Τηλέφωνο 800.305.2042, Φαξ 502.696.5762 (www.kbn.ky.gov)

Προγράμματα Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό και Επαγγελματικό Πρότυπο του Κεντάκυ (EPSB), 100 Αεροδρόμιο Road, 3ος όροφος, Frankfort, KY 40601, Τηλέφωνο 502.564.4606, Φαξ 502.564.7080 (www.kyepsb.net).

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Οι φοιτητές στο Midway έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία κολλεγίων. Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη ή ακόμα και μετακινούμενοι οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε μικρές τάξεις και σπουδαίους ακαδημαϊκούς αλλά κερδίζουν επίσης ένα δίκτυο φίλων και μια πραγματική αίσθηση κοινότητας. Η εγγύτητα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές μας γίνεται θεμέλιο της διαρκούς φιλίας καθώς και των δεσμών που σχηματίζουν με τους καθηγητές και τα μέλη του προσωπικού.

Διάρκεια ζωής κατοικίας

Το Τμήμα Ζωής του Midway στοχεύει στη δημιουργία μιας ισχυρής και εμπλεκόμενης κοινότητας μαθητευόμενων. Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη, είναι η ειλικρινή ελπίδα μας να αγκαλιάσετε πλήρως την εξέλιξη σας μέσα και έξω από την τάξη. Η ζωή στην κοινότητα μπορεί να έρθει με μοναδικές προκλήσεις, αλλά εκπληκτικές ανταμοιβές φιλίας, ανάπτυξης και σύνδεσης. Κατά τη διάρκεια των ετών που ζείτε μαζί μας, θα προσπαθήσουμε να σας υποστηρίξουμε ακαδημαϊκά, κοινωνικά, προσωπικά και πνευματικά.

Υπάρχουν τρεις αίθουσες διαμονής για τους φοιτητές για την στέγαση πανεπιστημιουπόλεων - Buster Hall, Belle Wisdom και Pinkerton Hall. Για να σας υποστηρίξουμε, έχουμε κατοίκους βοηθούς που ζουν σε κάθε όροφο. Αυτοί οι προπτυχιακοί ηγέτες του Midway είναι αφιερωμένοι στη σύνδεσή σας με άλλους κατοίκους και με την πανεπιστημιούπολη μέσα από συναρπαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Ένας επαγγελματίας διευθυντής κατοικίας διαμένει επίσης σε κάθε κτίριο και εργάζεται για να γνωρίσει κάθε μαθητή μέσα από εκδηλώσεις και ατομικές συνομιλίες. Ο Βοηθός σας Resident Assistant και ο Διευθυντής Κατοικίας είναι εδώ για εσάς.

Τοποθεσίες

Στα μισά του δρόμου

Address
Midway University, 512 E. Stephens St.
KY 40347 Στα μισά του δρόμου, Κεντάκι, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη