Millsaps College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Millsaps ιδρύθηκε το 1890 από την Εκκλησία των Μεθοδιστών. Η φιλανθρωπία της Major Ρούμπεν Webster Millsaps και άλλους ηγέτες των Μεθοδιστών στο Μισισιπή είναι ενεργοποιημένη η Κολέγιο να ανοίξει δύο χρόνια αργότερα, σε ό, τι ήταν τότε τα περίχωρα της Jackson. Οι απαρχές ήταν μέτρια: δύο κτίρια, 149 μαθητές και πέντε εκπαιδευτές. Πάνω από έναν αιώνα αργότερα, Millsaps έχει μια εγγραφή των περίπου 1.100 φοιτητές και καθηγητές και το προσωπικό άνω των 300. Το όμορφο 100-στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη βρίσκεται τώρα στην καρδιά του κέντρου της πόλης Jackson. Αναγνωρισμένο από πολλούς εθνικούς οργανισμούς, η Κολέγιο συνεχίζει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη φιλελεύθερες τέχνες εκπαίδευση σε φοιτητές από περισσότερες από 27 πολιτείες και 24 χώρες.

Όραση

Με βάση το σύνθημα της διαφήμισης Excellentiam, ισχυρή κληρονομιά της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ελευθερίας της σκέψης και προβληματισμού σχετικά με τα σημαντικότερα ερωτήματα της ζωής, και την κεντρική τοποθεσία στην πρωτεύουσα του Μισισιπή, Millsaps εμπλέκει τους μαθητές σε μια μετασχηματιστική μάθηση και την εμπειρία ηγεσία που έχει ως αποτέλεσμα στην προσωπική και πνευματική ανάπτυξη, δέσμευση για την καλή ιδιότητα του πολίτη στην παγκόσμια κοινωνία μας, και μια επιθυμία να πετύχει και να κάνει τη διαφορά σε κάθε κοινότητα αγγίζουν.

Αποστολή

Millsaps College είναι αφιερωμένο στην ακαδημαϊκή αριστεία, ανοιχτή έρευνα και την ελεύθερη έκφραση, η εξερεύνηση της πίστης για να ενημερώσει την κλίση, και η πρωτοποριακή διαμόρφωση της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής προόδου της περιοχής μας.

Διεθνής πρώτο έτος οι φοιτητές

Επίσημο αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας γυμνάσιο σας στη γλώσσα του πρωτοτύπου με επίσημη μετάφραση στα αγγλικά. Εξετάσεις αγγλικής γλώσσας, επίσημη IELTS ή TOEFL σκορ (αν τα αγγλικά είναι η μητρική γλώσσα μπορεί να αρθεί η απαίτηση IELTS / TOEFL). Για τους φοιτητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική, Millsaps απαιτεί το IELTS μπάντα των 6.5 ή ανώτερο, ελάχιστη βαθμολογία 80 στην iBT TOEFL, 220 στο computer-based TOEFL ή 550 στο χαρτί-based TOEFL. TOEFL κωδικός Millsaps είναι 1471. Συμπεριλάβετε εφαρμόζονται τυποποιημένες ή εθνικές εξετάσεις (SAT, ACT, AP, IB, A-level ή άλλα κριτήρια). Αντίγραφο της σελίδας του διαβατηρίου ταυτότητας. Millsaps «διεθνή έλεγχο της χρηματοδοτικής στήριξης.

Διεθνής μεταφορά μαθητών

Τη μεταφορά μαθητών πρέπει να υποβάλουν μεταγραφές για κάθε σχολή που έχουν παρακολουθήσει στη γλώσσα του πρωτοτύπου με επίσημη μετάφραση στα αγγλικά. Εξετάσεις αγγλικής γλώσσας, επίσημη IELTS ή TOEFL σκορ (αν τα αγγλικά είναι η μητρική γλώσσα μπορεί να αρθεί η απαίτηση IELTS / TOEFL). Για τους φοιτητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική, Millsaps απαιτεί το IELTS μπάντα των 6.5 ή ανώτερο, ελάχιστη βαθμολογία 80 στην iBT TOEFL, 220 στο computer-based TOEFL ή 550 στο χαρτί-based TOEFL. TOEFL κωδικός Millsaps είναι 1471. Οι μαθητές με λιγότερο από τριάντα ωρών εργασίας κολλέγιο-επίπεδο, θα πρέπει να υποβάλουν επίσημο αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας γυμνάσιο σας στη γλώσσα του πρωτοτύπου και επίσημη μετάφραση στα Αγγλικά και τυποποιημένες ή εθνικό βαθμολογίες του τεστ (SAT, ACT, AP, IB, A-level ή άλλες δοκιμές ). Αντίγραφο της σελίδας του διαβατηρίου ταυτότητας. Millsaps «διεθνή έλεγχο της χρηματοδοτικής στήριξης.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν με βάση τις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους, την εργασία σειράς μαθημάτων που λαμβάνονται, την απόδοση σε αυτό το έργο πορεία και τις επιδόσεις στις τυποποιημένες δοκιμές. Βιογραφικά στοιχεία του αιτούντος, εξωσχολικές δραστηριότητες και το δοκίμιο, μαζί με έναν σύμβουλο και δάσκαλο σύσταση, θα πρέπει επίσης να εξεταστεί στο πλαίσιο της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Διεθνής Ανταλλαγή Φοιτητών

Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στη σελίδα Διεθνών Ανταλλαγών Φοιτητών μας.

Διεθνής Μεταπτυχιακοί Φοιτητές

Οι υποψήφιοι για μεταπτυχιακές σπουδές ή MAcc προγράμματα Millsaps θα πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στο Graduate School.

2015-16 Διεθνής Φοιτητική Εκτιμώμενο κόστος (9 μήνες)

Δίδακτρα - 33.306 $ Τέλη - $ 2.204 Στέγαση - $ 7006 Γεύματα - $ 5.406 Βιβλία & Προμήθειες - $ 1.100 Εγχώριο Transportation- $ 550 Ασφάλισης Υγείας - $ 600 Διάφορα - $ 1.100 Εκτιμώμενη ΣΥΝΟΛΟ: $ 51.272

*Αυτό είναι το ελάχιστο κόστος για τη στέγαση? το κόστος διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του καταλύματος που επιλέγει.

**Αυτή είναι μια κατ 'εκτίμηση κόστος με βάση το πρότυπο «7 Corners" πρότυπο σχέδιο και τη μέση ηλικία των φοιτητών. Το κόστος είναι μεταβλητό ανάλογα με την ηλικία και την κάλυψη.

***Οι ανωτέρω δαπάνες περιλαμβάνουν τις ελάχιστες απαιτήσεις. Οι μαθητές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για επιπλέον προσωπικές δαπάνες, απροβλέπτων, και τα έξοδα θερινές διακοπές / χειμώνα. Αν δεν θα ταξιδέψει το σπίτι για το καλοκαίρι φροντίστε να προγραμματίσουν αναλόγως για πρόσθετη δαπάνη.

Διεθνείς Υποτροφίες σπουδαστών Αξίας

Οι αλλοδαποί φοιτητές θα πρέπει να θεωρούνται αυτομάτως για αξιοκρατική υποτροφίες. Παρακάτω είναι διεθνής απλοποιημένο σύστημα επιλογής υποτροφιών του Millsaps να σας βοηθήσει να εκτιμήσουμε υποτροφία σας. Λύκειο του μαθητή ή / και το κολλέγιο το έργο μετατρέπεται από Millsaps σε ΗΠΑ ΣΔΣ σε μια κλίμακα 4.0. Το τελικό βραβείου θα εξαρτηθεί από πρόσθετα κριτήρια, όπως η αυστηρότητα του ακαδημαϊκού προγράμματος του φοιτητή και το γυμνάσιο και / ή το πρόγραμμα σπουδών κολλεγίων, την ηγεσία, εξωσχολικές συμμετοχή, συστατικές επιστολές, απόφοιτοι / κληρονομιά σχέσεις, θεσμικές φόρμα και επέδειξε ενδιαφέρον. Δεν απαιτείται ξεχωριστή αίτηση απαιτείται για την αξιοκρατική υποτροφίες. Οι μαθητές μπορούν να είναι επιλέξιμες για καλλιτεχνικών, μουσικών ή το θέατρο ταλέντο. Χρειάζεστε βοήθεια βάση δεν είναι διαθέσιμα για διεθνείς φοιτητές μέσω Millsaps College.

Tier 1 $ 30,000 - Πλήρης Δίδακτρα Διεθνής αιτούντες με ένα ισοδύναμο 3,9 ΣΔΣ ή παραπάνω θα θεωρηθούν αυτομάτως κατά την υποβολή ενός πλήρους προπτυχιακών αίτηση εισδοχής.

Βαθμίδα 2 - $ 23.000 - 27.000 Διεθνής αιτούντες με ένα ισοδύναμο 3,5 έως 3,89 ΣΔΣ θα θεωρηθούν αυτομάτως κατά την υποβολή ενός πλήρους προπτυχιακών αίτηση εισδοχής.

Βαθμίδα 3 - 16.000 $ - 22.000 Διεθνής αιτούντες με ένα ισοδύναμο 3,0 έως 3,49 ΣΔΣ θα θεωρηθούν αυτομάτως κατά την υποβολή ενός πλήρους προπτυχιακών αίτηση εισδοχής.

Σημείωση: Όλοι οι ανανεώσιμες υποτροφίες εξαρτώνται από την εκπλήρωση συγκεκριμένων κριτηρίων επιλεξιμότητας που παρέχεται με το βραβείο. Υποτροφίες Merit δεν αυξάνουν ετησίως. Η μέση αύξηση του κόστους της συμμετοχής υπολογίζεται σε 5% ετησίως.

Η έγκαιρη δράση

Η έγκαιρη δράση είναι μια μη δεσμευτική επιλογή εισδοχής, η οποία επιτρέπει στους πρωτοετείς φοιτητές να λάβουν έγκαιρη κοινοποίηση της απόφασης αποδοχής Millsaps, ενώ δεν χρειάζεται να αφήσει το know κολέγιο της απόφασής σας μέχρι την 1η Μαΐου. Οι μαθητές έγιναν δεκτές στο πλαίσιο της πρόωρης δράσης είναι ελεύθερα να εφαρμόζουν σε άλλα σχολεία. Σύμφωνα με έγκαιρη δράση, θα πρέπει να εφαρμόζονται και να υποβάλουν όλα τα δικαιολογητικά μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Εισερχόμενοι φοιτητές θα πρέπει να κοινοποιούνται το αργότερο έως τις 15 Ιανουαρίου. Εισερχόμενοι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν κατάθεση την εγγραφή τους, ανά πάσα στιγμή μέχρι μέχρι του Υποψηφίου Απάντηση ημερομηνία της 1ης Μαΐου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη BBA » Όψη BScs » Όψη Μονοετή MBAs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master of Λογιστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Jackson

Το Master of Λογιστικής διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με μεγαλύτερο βάθος και το εύρος στον τομέα της λογιστικής της εκπαίδευσης από το Bachelor of Λογιστικής ή Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων βαθμούς. Φοιτητές με τις προπτυχιακές τους σπουδές στον τομέα της λογιστικής και οι μαθητές με πτυχία σε τομείς άλλους από τη λογιστική μπορεί να συνεχίσει την MACC βαθμό, αν και οι μαθητές με ελάχιστη ή καμία ακαδημαϊκό υπόβαθρο στην ... [+]

Master of Λογιστικής

Το Master of Λογιστικής διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με μεγαλύτερο βάθος και το εύρος στον τομέα της λογιστικής της εκπαίδευσης από το Bachelor of Λογιστικής ή Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων βαθμούς. Οι μαθητές με πτυχίο στη λογιστική και οι μαθητές με πτυχία σε τομείς άλλους από τη λογιστική μπορεί να συνεχίσει την MACC βαθμό, αν και οι μαθητές με ελάχιστη ή καμία ακαδημαϊκό υπόβαθρο στον τομέα της λογιστικής ή των επιχειρήσεων που απαιτείται να λάβει πρόσθετα προπτυχιακών ή ίδρυμα μαθήματα για να πληρούν τις προϋποθέσεις για τα μαθήματα 600-επίπεδο .... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc στις νευροεπιστήμες και γνωστικές μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Jackson

Από όλους την τεράστια ποικιλία των συνδυασμών της ύλης στο σύμπαν, ο μόνος συνδυασμός που γνωρίζουμε ότι είναι συνειδητή - που αισθάνεται, σκέφτεται, αναρωτιέται, θυμάται, δικαστές, τις ελπίδες, τα όνειρα, υπολογίζει και επιθυμεί - είναι ο εγκέφαλος. Αυτό από μόνο του είναι μια αξιόλογη μυστήριο. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι περίπου 75% νερό, 10% λίπος, 8% πρωτεΐνη, και λίγες ποσοστιαίες μονάδες των υδατανθράκων και των ανόργανων αλάτων ... [+]

MSc στις Νευροεπιστήμες και Γνωσιακές Σπουδών

Από όλους την τεράστια ποικιλία των συνδυασμών της ύλης στο σύμπαν, ο μόνος συνδυασμός που γνωρίζουμε ότι είναι συνειδητή - που αισθάνεται, σκέφτεται, αναρωτιέται, θυμάται, δικαστές, τις ελπίδες, τα όνειρα, υπολογίζει και επιθυμεί - είναι ο εγκέφαλος. Αυτό από μόνο του είναι μια αξιόλογη μυστήριο. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι περίπου 75% νερό, 10% λίπος, 8% πρωτεΐνη, και λίγες ποσοστιαίες μονάδες των υδατανθράκων και των ανόργανων αλάτων. Λαμβάνονται ξεχωριστά, κανένα από αυτά τα πράγματα νομίζω. Βάλτε μαζί σε μια μάζα, ακόμα καμία σκέψη. Αλλά οργανώνουν το υλικό με το σωστό τρόπο ... και ξυπνάει.... [-]


Βίντεο

Millsaps College - A Closer Look

Millsaps College Tour