Millsaps College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited
ε

Millsaps ιδρύθηκε το 1890 από την Εκκλησία των Μεθοδιστών. Η φιλανθρωπία της Major Ρούμπεν Webster Millsaps και άλλους ηγέτες των Μεθοδιστών στο Μισισιπή είναι ενεργοποιημένη η Κολέγιο να ανοίξει δύο χρόνια αργότερα, σε ό, τι ήταν τότε τα περίχωρα της Jackson. Οι απαρχές ήταν μέτρια: δύο κτίρια, 149 μαθητές και πέντε εκπαιδευτές. Πάνω από έναν αιώνα αργότερα, Millsaps έχει μια εγγραφή των περίπου 1.100 φοιτητές και καθηγητές και το προσωπικό άνω των 300. Το όμορφο 100-στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη βρίσκεται τώρα στην καρδιά του κέντρου της πόλης Jackson. Αναγνωρισμένο από πολλούς εθνικούς οργανισμούς, η Κολέγιο συνεχίζει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη φιλελεύθερες τέχνες εκπαίδευση σε φοιτητές από περισσότερες από 27 πολιτείες και 24 χώρες.

W

Όραση

Με βάση το σύνθημα της διαφήμισης Excellentiam, ισχυρή κληρονομιά της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ελευθερίας της σκέψης και προβληματισμού σχετικά με τα σημαντικότερα ερωτήματα της ζωής, και την κεντρική τοποθεσία στην πρωτεύουσα του Μισισιπή, Millsaps εμπλέκει τους μαθητές σε μια μετασχηματιστική μάθηση και την εμπειρία ηγεσία που έχει ως αποτέλεσμα στην προσωπική και πνευματική ανάπτυξη, δέσμευση για την καλή ιδιότητα του πολίτη στην παγκόσμια κοινωνία μας, και μια επιθυμία να πετύχει και να κάνει τη διαφορά σε κάθε κοινότητα αγγίζουν.

Αποστολή

Millsaps College είναι αφιερωμένο στην ακαδημαϊκή αριστεία, ανοιχτή έρευνα και την ελεύθερη έκφραση, η εξερεύνηση της πίστης για να ενημερώσει την κλίση, και η πρωτοποριακή διαμόρφωση της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής προόδου της περιοχής μας.

Διεθνής πρώτο έτος οι φοιτητές

s
 • Επίσημο αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας γυμνάσιο σας στη γλώσσα του πρωτοτύπου με επίσημη μετάφραση στα αγγλικά.
 • Εξετάσεις αγγλικής γλώσσας, επίσημη IELTS ή TOEFL σκορ (αν τα αγγλικά είναι η μητρική γλώσσα μπορεί να αρθεί η απαίτηση IELTS / TOEFL). Για τους φοιτητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική, Millsaps απαιτεί το IELTS μπάντα των 6.5 ή ανώτερο, ελάχιστη βαθμολογία 80 στην iBT TOEFL, 220 στο computer-based TOEFL ή 550 στο χαρτί-based TOEFL. TOEFL κωδικός Millsaps είναι 1471.
 • Συμπεριλάβετε εφαρμόζονται τυποποιημένες ή εθνικές εξετάσεις (SAT, ACT, AP, IB, A-level ή άλλα κριτήρια).
 • Αντίγραφο της σελίδας του διαβατηρίου ταυτότητας.
 • Millsaps «διεθνή έλεγχο της χρηματοδοτικής στήριξης.

Διεθνής μεταφορά μαθητών

 • Τη μεταφορά μαθητών πρέπει να υποβάλουν μεταγραφές για κάθε σχολή που έχουν παρακολουθήσει στη γλώσσα του πρωτοτύπου με επίσημη μετάφραση στα αγγλικά.
 • Εξετάσεις αγγλικής γλώσσας, επίσημη IELTS ή TOEFL σκορ (αν τα αγγλικά είναι η μητρική γλώσσα μπορεί να αρθεί η απαίτηση IELTS / TOEFL). Για τους φοιτητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική, Millsaps απαιτεί το IELTS μπάντα των 6.5 ή ανώτερο, ελάχιστη βαθμολογία 80 στην iBT TOEFL, 220 στο computer-based TOEFL ή 550 στο χαρτί-based TOEFL. TOEFL κωδικός Millsaps είναι 1471.
 • Οι μαθητές με λιγότερο από τριάντα ωρών εργασίας κολλέγιο-επίπεδο, θα πρέπει να υποβάλουν επίσημο αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας γυμνάσιο σας στη γλώσσα του πρωτοτύπου και επίσημη μετάφραση στα Αγγλικά και τυποποιημένες ή εθνικό βαθμολογίες του τεστ (SAT, ACT, AP, IB, A-level ή άλλες δοκιμές ).
 • Αντίγραφο της σελίδας του διαβατηρίου ταυτότητας.
 • Millsaps «διεθνή έλεγχο της χρηματοδοτικής στήριξης.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν με βάση τις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους, την εργασία σειράς μαθημάτων που λαμβάνονται, την απόδοση σε αυτό το έργο πορεία και τις επιδόσεις στις τυποποιημένες δοκιμές. Βιογραφικά στοιχεία του αιτούντος, εξωσχολικές δραστηριότητες και το δοκίμιο, μαζί με έναν σύμβουλο και δάσκαλο σύσταση, θα πρέπει επίσης να εξεταστεί στο πλαίσιο της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Διεθνής Ανταλλαγή Φοιτητών

Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στη σελίδα Διεθνών Ανταλλαγών Φοιτητών μας.

Διεθνής Μεταπτυχιακοί Φοιτητές

Οι υποψήφιοι για μεταπτυχιακές σπουδές ή MAcc προγράμματα Millsaps θα πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στο Graduate School.

2015-16 Διεθνής Φοιτητική Εκτιμώμενο κόστος (9 μήνες)

 • Δίδακτρα - 33.306 $
 • Τέλη - $ 2.204
 • Στέγαση - $ 7006 *
 • Γεύματα - $ 5.406
 • Βιβλία & Προμήθειες - $ 1.100
 • Εγχώριο Transportation- $ 550
 • Ασφάλισης Υγείας - $ 600 **
 • Διάφορα - $ 1.100
 • Εκτιμώμενη ΣΥΝΟΛΟ: $ 51.272 ***

*Αυτό είναι το ελάχιστο κόστος για τη στέγαση? το κόστος διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του καταλύματος που επιλέγει.

**Αυτή είναι μια κατ 'εκτίμηση κόστος με βάση το πρότυπο «7 Corners" πρότυπο σχέδιο και τη μέση ηλικία των φοιτητών. Το κόστος είναι μεταβλητό ανάλογα με την ηλικία και την κάλυψη.

***Οι ανωτέρω δαπάνες περιλαμβάνουν τις ελάχιστες απαιτήσεις. Οι μαθητές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για επιπλέον προσωπικές δαπάνες, απροβλέπτων, και τα έξοδα θερινές διακοπές / χειμώνα. Αν δεν θα ταξιδέψει το σπίτι για το καλοκαίρι φροντίστε να προγραμματίσουν αναλόγως για πρόσθετη δαπάνη.

Διεθνείς Υποτροφίες σπουδαστών Αξίας

Οι αλλοδαποί φοιτητές θα πρέπει να θεωρούνται αυτομάτως για αξιοκρατική υποτροφίες. Παρακάτω είναι διεθνής απλοποιημένο σύστημα επιλογής υποτροφιών του Millsaps να σας βοηθήσει να εκτιμήσουμε υποτροφία σας. Λύκειο του μαθητή ή / και το κολλέγιο το έργο μετατρέπεται από Millsaps σε ΗΠΑ ΣΔΣ σε μια κλίμακα 4.0. Το τελικό βραβείου θα εξαρτηθεί από πρόσθετα κριτήρια, όπως η αυστηρότητα του ακαδημαϊκού προγράμματος του φοιτητή και το γυμνάσιο και / ή το πρόγραμμα σπουδών κολλεγίων, την ηγεσία, εξωσχολικές συμμετοχή, συστατικές επιστολές, απόφοιτοι / κληρονομιά σχέσεις, θεσμικές φόρμα και επέδειξε ενδιαφέρον. Δεν απαιτείται ξεχωριστή αίτηση απαιτείται για την αξιοκρατική υποτροφίες. Οι μαθητές μπορούν να είναι επιλέξιμες για καλλιτεχνικών, μουσικών ή το θέατρο ταλέντο. Χρειάζεστε βοήθεια βάση δεν είναι διαθέσιμα για διεθνείς φοιτητές μέσω Millsaps College.

Tier 1 $ 30,000 - Πλήρης Δίδακτρα

Διεθνής αιτούντες με ένα ισοδύναμο 3,9 ΣΔΣ ή παραπάνω θα θεωρηθούν αυτομάτως κατά την υποβολή ενός πλήρους προπτυχιακών αίτηση εισδοχής.

Βαθμίδα 2 - $ 23.000 - 27.000

Διεθνής αιτούντες με ένα ισοδύναμο 3,5 έως 3,89 ΣΔΣ θα θεωρηθούν αυτομάτως κατά την υποβολή ενός πλήρους προπτυχιακών αίτηση εισδοχής.

Βαθμίδα 3 - 16.000 $ - 22.000

Διεθνής αιτούντες με ένα ισοδύναμο 3,0 έως 3,49 ΣΔΣ θα θεωρηθούν αυτομάτως κατά την υποβολή ενός πλήρους προπτυχιακών αίτηση εισδοχής.

Σημείωση: Όλοι οι ανανεώσιμες υποτροφίες εξαρτώνται από την εκπλήρωση συγκεκριμένων κριτηρίων επιλεξιμότητας που παρέχεται με το βραβείο. Υποτροφίες Merit δεν αυξάνουν ετησίως. Η μέση αύξηση του κόστους της συμμετοχής υπολογίζεται σε 5% ετησίως.

Η έγκαιρη δράση

Η έγκαιρη δράση είναι μια μη δεσμευτική επιλογή εισδοχής, η οποία επιτρέπει στους πρωτοετείς φοιτητές να λάβουν έγκαιρη κοινοποίηση της απόφασης αποδοχής Millsaps, ενώ δεν χρειάζεται να αφήσει το know κολέγιο της απόφασής σας μέχρι την 1η Μαΐου. Οι μαθητές έγιναν δεκτές στο πλαίσιο της πρόωρης δράσης είναι ελεύθερα να εφαρμόζουν σε άλλα σχολεία. Σύμφωνα με έγκαιρη δράση, θα πρέπει να εφαρμόζονται και να υποβάλουν όλα τα δικαιολογητικά μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Εισερχόμενοι φοιτητές θα πρέπει να κοινοποιούνται το αργότερο έως τις 15 Ιανουαρίου. Εισερχόμενοι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν κατάθεση την εγγραφή τους, ανά πάσα στιγμή μέχρι μέχρι του Υποψηφίου Απάντηση ημερομηνία της 1ης Μαΐου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Λογιστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Jackson

Το Master of Λογιστικής διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με μεγαλύτερο βάθος και το εύρος στον τομέα της λογιστικής της εκπαίδευσης από το Bachelor of Λογιστικής ή Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων βαθμούς. Φοιτητές με τις προπτυχιακές τους σπουδές στον τομέα της λογιστικής και οι μαθητές με πτυχία σε τομείς άλλους από τη λογιστική μπορεί να συνεχίσει την MACC βαθμό, αν και οι μαθητές με ελάχιστη ή καμία ακαδημαϊκό υπόβαθρο στην ... [+]

Master of Λογιστικής Το Master of Λογιστικής διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με μεγαλύτερο βάθος και το εύρος στον τομέα της λογιστικής της εκπαίδευσης από το Bachelor of Λογιστικής ή Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων βαθμούς. Οι μαθητές με πτυχίο στη λογιστική και οι μαθητές με πτυχία σε τομείς άλλους από τη λογιστική μπορεί να συνεχίσει την MACC βαθμό, αν και οι μαθητές με ελάχιστη ή καμία ακαδημαϊκό υπόβαθρο στον τομέα της λογιστικής ή των επιχειρήσεων που απαιτείται να λάβει πρόσθετα προπτυχιακών ή ίδρυμα μαθήματα για να πληρούν τις προϋποθέσεις για τα μαθήματα 600-επίπεδο . Προϋποθέσεις Το πρόγραμμα MACC περιλαμβάνει 15 ώρες λογιστικών προϋποθέσεις. * Αυτά τα προαπαιτούμενα προετοιμάσει το μαθητή για την προηγμένη μελέτη της λογιστικής. Ολοκλήρωση ή παραίτηση από την προϋπόθεση απαιτείται για την προηγμένη μελέτη. Επαγγελματική ονομασίες μπορεί επίσης να γίνει αποδεκτό να παραιτηθούν από τα αντίστοιχα προαπαιτούμενα μαθήματα. Οι ακόλουθες λογιστικές προϋπόθεση μαθημάτων που απαιτούνται για την MACC: Ενδιάμεσα Λογιστική Ι Ενδιάμεσα Λογιστική ΙΙ Ελεγκτική Ι Φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων Προχωρημένη Χρηματοοικονομική Λογιστική * Πρόσθετες εργασίες πορεία μπορεί να απαιτείται ο φοιτητής να καθίσει για τις εξετάσεις CPA. Υποχρεωτικά Μαθήματα Οι MAcc φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν τουλάχιστον 30 ώρες σε προχωρημένες εργασίες πορεία να περιλαμβάνει τα υποχρεωτικά μαθήματα. Τα υποχρεωτικά μαθήματα είναι τα εξής: Λογιστική 642 - Προηγμένη Φορολογία Λογιστική 653 - Προηγμένες Ελεγκτικά Θέματα Λογιστική 681 - Αναλυτική Λογιστική Κόστους Λογιστική 675 - Προχωρημένη Θεωρία Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης και προβλήματα Λογιστική 676, Κυβέρνηση / Μη Κερδοσκοπικός Λογιστική, απαιτείται εάν δεν έχει ολοκληρωθεί στο... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc στις νευροεπιστήμες και γνωστικές μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Jackson

Από όλους την τεράστια ποικιλία των συνδυασμών της ύλης στο σύμπαν, ο μόνος συνδυασμός που γνωρίζουμε ότι είναι συνειδητή - που αισθάνεται, σκέφτεται, αναρωτιέται, θυμάται, δικαστές, τις ελπίδες, τα όνειρα, υπολογίζει και επιθυμεί - είναι ο εγκέφαλος. Αυτό από μόνο του είναι μια αξιόλογη μυστήριο. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι περίπου 75% νερό, 10% λίπος, 8% πρωτεΐνη, και λίγες ποσοστιαίες μονάδες των υδατανθράκων και των ανόργανων αλάτων ... [+]

MSc στις Νευροεπιστήμες και Γνωσιακές Σπουδών Από όλους την τεράστια ποικιλία των συνδυασμών της ύλης στο σύμπαν, ο μόνος συνδυασμός που γνωρίζουμε ότι είναι συνειδητή - που αισθάνεται, σκέφτεται, αναρωτιέται, θυμάται, δικαστές, τις ελπίδες, τα όνειρα, υπολογίζει και επιθυμεί - είναι ο εγκέφαλος. Αυτό από μόνο του είναι μια αξιόλογη μυστήριο. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι περίπου 75% νερό, 10% λίπος, 8% πρωτεΐνη, και λίγες ποσοστιαίες μονάδες των υδατανθράκων και των ανόργανων αλάτων. Λαμβάνονται ξεχωριστά, κανένα από αυτά τα πράγματα νομίζω. Βάλτε μαζί σε μια μάζα, ακόμα καμία σκέψη. Αλλά οργανώνουν το υλικό με το σωστό τρόπο ... και ξυπνάει. Με περίπου 100 δισεκατομμύρια νευρώνες και λαμβάνοντας μόνο το 2% του σωματικού βάρους του μέσου ατόμου, ο εγκέφαλος καταφέρνει να ελέγχει τη συντριπτική πλειοψηφία της σκέψης και της συμπεριφοράς ενός ατόμου, κάνοντάς μας ποιοι είμαστε. Η μελέτη του εγκεφάλου, στη συνέχεια, είναι η μελέτη του ποιοι είμαστε, τι είμαστε και πώς δουλεύουμε. Νευροεπιστήμες και Γνωσιακές Σπουδών είναι η διεπιστημονικό πεδίο, όπου όλα αυτά τα ερωτήματα έρχονται μαζί. Από φυσιολογικής έρευνας σε δραστηριότητα των νευροδιαβιβαστών, στην ψυχολογική έρευνα για την εκμάθηση της γλώσσας και της μνήμης, με φιλοσοφική έρευνα σχετικά με τη φύση της συνείδησης και της ύλης, τα ερωτήματα σχετικά με τον εγκέφαλο είναι αμέτρητες και δημιουργούν ένα από τα πιο συναρπαστικά και έντονη τομείς της ακαδημαϊκής έρευνας. Τι μπορείτε να κάνετε με ένα πτυχίο στις Νευροεπιστήμες και Γνωστικές μελέτες; Ιατρική σχολή Απόφοιτος Λυκείου Βιοϊατρική μηχανική Φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές Επιχειρήσεων Science Teacher Εκπαιδευτικά και ψυχολογικά τεστ Ιατρική Τεχνικός Τεχνικός Έρευνας Κυβερνητικές... [-]

Βίντεο

Millsaps College - A Closer Look

Millsaps College Tour