Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Μινέρβα καλλιεργεί κρίσιμη σοφία για χάρη του κόσμου.

Επειδή το μέλλον μας εξαρτάται από καλύτερους ηγέτες, πιο έξυπνους πρωτοπόρους και πιο ενημερωμένους παγκόσμιους πολίτες, ετοιμάζουμε τις επόμενες γενιές εξαιρετικών, δια βίου μαθητευόμενων να συνεργαστούν για την επίλυση των πιο πολύπλοκων προκλήσεων της εποχής μας.

Η Minerva είναι βαθιά κυρίαρχη και αφοσιωμένη στην ενίσχυση των δυνατοτήτων σας και στην επιτυχία σας.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε το συλλογικό μας μέλλον προωθώντας την ατομική σας ανάπτυξη. Η οργάνωσή μας ορίζεται από επτά κατευθυντήριες αρχές, οι οποίες ενημερώνουν κάθε απόφαση που λαμβάνουμε, από την εμβάθυνση και την αποδοχή στους ακαδημαϊκούς, την οικιακή ζωή και την επαγγελματική εξέλιξη.

Τα Minerva Schools at KGI βασίζονται σε μια ισχυρή συμμαχία.

Η Minerva προσφέρει τα εξαιρετικά προγράμματα σπουδών της σε συνεργασία με ένα από τα πιο καινοτόμα μεταπτυχιακά ιδρύματα στον κόσμο: KGI (Keck Graduate Institute). Το KGI, ηγέτης στις εφαρμοσμένες επιστήμες, είναι το νεότερο μέλος της αξιέπαινης Consortium Claremont, που συχνά ονομάζεται "Ivies of the West".

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MINERVA

Ο Μπεν Νέλσον, ιδρυτής της Minerva, και ο Stephen M. Kosslyn, Ph.D., ιδρυτής Κοσμήτορας των Minerva Schools at KGI , παρέχουν μια εισαγωγή στο όραμα, την παιδαγωγική και τη μαθησιακή πλατφόρμα στην καρδιά της επανεξέτασης της πανεπιστημιακής εμπειρίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Minerva Schools at KGI

Το 21μηνο Master of Science στην ανάλυση αποφάσεων (MDA) με μερική απασχόληση έχει σχεδιαστεί για να μεταδίδει κρίσιμες επαγγελματικές δεξιότητες, με έμφαση στην έρευνα, ... [+]

Στον ολοένα και πιο πολύπλοκο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο, η αποτελεσματική λήψη αποφάσεων απαιτεί υψηλό βαθμό κριτικής σκέψης και ικανότητα συλλογής, ερμηνείας και δράσης σε διάφορα δεδομένα. Η Μινέρβα έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα πρώτης ύλης το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για να προετοιμάσει τους ηγέτες του 21ου αιώνα να λάβουν αποφάσεις. Το 21μηνο Master of Science στην ανάλυση αποφάσεων (MDA) με μερική απασχόληση έχει σχεδιαστεί για να μεταδίδει κρίσιμες επαγγελματικές δεξιότητες, με έμφαση στην έρευνα, την ανάλυση και την πρακτική λήψη αποφάσεων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
21 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
1145 Market St, 9th Floor
94103 San Francisco, California, Ηνωμένες Πολιτείες