Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Montana Polytechnic ήταν το προτιμώμενο ίδρυμα για φοιτητές.

Το Πανεπιστήμιο της Montana Polytechnic έχει μια ισχυρή ιστορία στον τομέα της μηχανικής, των φυσικών επιστημών και της τεχνολογίας, ενώ ακολουθεί το συνδυασμό της θεωρίας και της πρακτικής για να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας, να προωθήσει και να αναπτύξει αίσθημα ευθύνης και να υποστηρίξει την αειφόρο χρήση των φυσικών πόρων. Το σχολείο μας ιδρύθηκε το 1900 με βάση το "νόμο του Κογκρέσου", παλαιότερα γνωστός ως Ινστιτούτο Μεταλλείων της Μοντάνα, και η Μοντάνα ιδρύθηκε επίσης βάσει του νόμου.

Με θέα στην πόλη Butte, Μοντάνα, αυτή η ορυκτή πόλη ονομαζόταν κάποτε "ο πλουσιότερος λόφος στον κόσμο". Υπάρχουν πολλά μέρη αναψυχής κοντά στο Πολυτεχνείο του Πανεπιστημίου της Μοντάνα, όπως εκδρομές σε ιστορικούς χώρους, κυνήγι, ψάρεμα, πεζοπορία, σκι, ιαματικές πηγές και εκδρομές σε μεγάλα πάρκα και φυσικά καταφύγια. Ωστόσο, η μεγαλύτερη δύναμη του σχολείου μας είναι ότι είμαστε ένα μοντέλο εκπαίδευσης μεταπτυχιακών σπουδών, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη ανθρώπινων πόρων και την επιστημονική έρευνα και μπορούμε να προσφέρουμε πρακτικές ευκαιρίες για τους φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη και σε πολλές περιοχές του χώρου.

Καθορίστε την καριέρα σας, την επιτυχία, την επιτυχία σας και συνεχίστε το ταξίδι σας στην επιτυχία, παρακαλούμε να συμμετάσχετε στο Πανεπιστήμιο της Montana Polytechnic

Πανεπιστήμιο Montana Πολυτεχνικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Διδακτορικό και Διδακτορικό στην Επιστήμη των Υλικών για το Διεπιστημονικό Πρόγραμμα Διδακτορικών Διατριβών - ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που διεξάγεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο της Μοντάνα (Missura) και το Πανεπιστήμιο της Μοντάνα (Bozmann City). Η τεχνογνωσία της έρευνας περιλαμβάνει βιοϋλικά, ηλεκτρονικά, φωτονικά και μαγνητικά υλικά (υλικά ΕΡΜ), υλικά αποθήκευσης, μετατροπής και εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και σύνθεση, επεξεργασία και κατασκευή υλικών. Το έργο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τομέων επιστήμης και μηχανικής και την ευρεία του εφαρμογή στην υγεία και την ιατρική, τη νανοτεχνολογία, την ενέργεια, το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών / Διδακτορικού Προγράμματος - Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σχεδιασμένο από όλους τους φοιτητές και σπουδαστές για την επίτευξη των ακαδημαϊκών, δημιουργικών και επαγγελματικών τους στόχων. Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για μεταπτυχιακούς φοιτητές σε τομείς μηχανικής και επιστήμης.

Master of Science (MS) πρόγραμμα σπουδών

Ηλεκτρολογία - Αυτό το μάθημα προσφέρει πολλές ερευνητικές ευκαιρίες, όπως η ανάπτυξη συστημάτων διαγνωστικών οργάνων μπαταρίας για τη NASA, η αύξηση της αποτελεσματικότητας των ανεμογεννητριών μέσω αλγορίθμων ελέγχου βημάτων και η βελτίωση της απόδοσης του δικτύου μέσω πρωτοποριακών συστημάτων ελέγχου για την αποφυγή διακοπών ρεύματος.

Περιβαλλοντική Μηχανική - Το μάθημα αυτό επικεντρώνεται στην αποκατάσταση των υδάτων, των λυμάτων, του εδάφους και των υπόγειων υδάτων, της ανάκτησης ρευμάτων, της μηχανικής ρύπανσης του αέρα, της ανάλυσης του κινδύνου για την υγεία και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας Αν επιλέξετε το πρόγραμμα διατριβής "γραπτές διατριβές", τα βασικά ερευνητικά έργα που θα επιλέξουν είναι η νανοτεχνολογία, οι νέες τεχνολογίες επεξεργασίας των υδάτων και των λυμάτων, η βιολογική δειγματοληψία, οι επιπτώσεις της ρύπανσης, η ποιότητα του αέρα και η χύτευση. Αυτό το μάθημα προσφέρει επίσης ένα σχέδιο αποφοίτησης που δεν γράφει διατριβή.

Γενική Μηχανική - Τα βασικά μαθήματα περιλαμβάνουν: «Πολιτικός Μηχανικός» - Διαρθρωτική Επεξεργασία, Γεωτεχνική Επεξεργασία και Επεξεργασία Εδάφους / Λυμάτων, «Μηχανολογία» - Μηχανική Ενέργεια και Εξοπλισμός, Ενεργειακή Έρευνα, Αυτοματοποιημένη Βιομηχανία και Νανοτεχνολογία. Ηλεκτροσυγκόλληση - αυτοματοποιημένη συγκόλληση, σχεδιασμός συγκόλλησης και μη καταστροφικές δοκιμές.

Επιστήμη της γης - Κύρια μαθήματα περιλαμβάνουν: Γεωχημεία - Θερμοδυναμική ορυκτών, μετανάστευση μολυσμένων ειδών στο έδαφος και το νερό, και έδαφος φυτών / βιογεωχημικός εντοπισμός καταθέσεων. Γεωλογική Μηχανική / Γεωλογία - Σταθερότητα κλίσης, αριθμητική προσομοίωση και σεισμική μηχανική. Γεωφυσική Μηχανική - Παλαιοκλίμα και Κρυοσφαιρική Έρευνα, Εξερεύνηση Πετρελαίου και Μεταλλείων, Νευρωνικά Δίκτυα, Αναστροφή Δεδομένων, Σεισμική Αντανάκλαση, Τηλεπισκόπηση, Αξιολόγηση Υδατικών Πόρων, Ρητή Γεωφυσική, Δομική Γεωλογία και Ραδιενεργός Πηγή Σεισμολογίας Μάθηση. Υδρολογία / Υδρολογία: θέματα ποιότητας νερού και ύδρευσης, συμπεριλαμβανομένων των επιφανειακών και υπογείων υδάτων.

Πιστοποιητικό τεχνολογίας οικολογικής επισκευής - Αυτό το πολυεπιστημονικό πρόγραμμα που απαιτεί 17-18 μονάδες παρέχει στους φοιτητές την εμπειρία και την πρακτική εμπειρία που απαιτείται για την επιδιόρθωση των φυσικών οικοσυστημάτων και των κατεστραμμένων τοπίων. Οι σπουδαστές θα μάθουν πώς να αποφεύγουν το βιομηχανικό σχεδιασμό για μακροπρόθεσμες βλάβες στο οικοσύστημα, να συμμετέχουν στην αποκατάσταση των πρακτικών που έχουν υποστεί βλάβες στη γη και να γνωρίζουν την ανασυγκρότηση, την παρακολούθηση και τη συντήρηση της φυσικής βλάστησης.

Βιομηχανική Υγιεινή - Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στους κινδύνους του χώρου εργασίας στη χημεία, τη βιολογία, τη φυσική και την εργονομία. Οι φοιτητές μπορούν να συνεργαστούν με ομάδες διεπιστημονικών εμπειρογνωμόνων για την ανάπτυξη ερωτήσεων ή έργων που απαιτούν διεπιστημονική εμπειρία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα αποκτήσουν δεξιότητες στην πρόβλεψη, τον εντοπισμό, την αξιολόγηση, τον έλεγχο και την πρόληψη των θεμάτων ασφάλειας και υγείας στην εργασία. Οι απαιτήσεις γραπτής συγγραφής για αυτό το μάθημα βασίζονται σε ερευνητικές έρευνες.

Μεταλλουργικές και μεταλλευτικές μηχανές επεξεργασίας - Βασικά μαθήματα περιλαμβάνουν: Μεταλλουργία μεταλλουργίας - μεταποίηση ορυκτών, υδρομεταλλουργία, πυρομεταλλουργία, ανακύκλωση και περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως η ανακύκλωση αποβλήτων και η διάθεση των αποβλήτων. Φυσική Μεταλλουργία - κράματα / χύτευσης, συγκόλλησης, βιοϋλικά, αεροδιαστημικά υλικά, χάλυβας και συγκόλλησης. Υλικών Μηχανικών - Σύνθετα, Κεραμικά, Διαμεταλλικά, Μονό Κρύσταλλα, Γυαλί και Τσιμέντο / Σκυρόδεμα.

Μηχανική εξόρυξης - Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να διαχειριστούν ανοικτά ορυχεία, υπόγεια ορυχεία και λατομεία. Για τη διδασκαλία αυτού του μαθήματος, ένα νέο υπόγειο κέντρο εκπαίδευσης ορυχείων χτίζεται στο σχολείο. Το κέντρο επιτρέπει στους μαθητές να διεξάγουν έρευνες σε γεωτρήσεις, ανατινάξεις, εξοπλισμό, μηχανική ροκ, αερισμό, όργανα και αυτοματισμούς.

Μηχανική πετρελαίου - Ο βαθμός σε αυτό το μεγάλο απαιτείται για να ολοκληρωθεί η έρευνα ή πρακτική του έργου. Σε αυτό το μάθημα, οι σπουδαστές υποχρεούνται να δημοσιεύσουν ένα έγγραφο ή μια έκθεση βασισμένη στην αρχική έρευνα. Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στη βελτίωση της διαδικασίας ανάκτησης πετρελαίου, με ιδιαίτερη έμφαση στις μεθόδους ανάμειξης και θερμικής δοκιμής που εφαρμόζονται στη δεξαμενή Rocky Mountain. Ένας άλλος ερευνητικός στόχος είναι η υδραυλική θραύση και η διέγερση των προπλαστικών, τα οποία είναι σημαντικά για την ανάπτυξη μη παραδοσιακών δεξαμενών.

Ηλεκτρονικό μάθημα

Πιστοποιητικό Πληροφορικής Υγείας - Αυτό το πιστοποιητικό απαιτεί 15 μονάδες που θα ολοκληρωθούν εντός δύο εξαμήνων. Συνδυάζει την τεχνολογία των πληροφοριών και την υγειονομική περίθαλψη για να ανταποκριθεί στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία των ηλεκτρονικών ιατρικών αρχείων, της ανταλλαγής πληροφοριών για την υγεία και άλλων εργαλείων πληροφορικής της υγειονομικής περίθαλψης Αυτό το πιστοποιητικό παρέχει ικανότητες διαχείρισης και ηγεσίας σε επαγγελματίες του χώρου.

Μάστερ της Βιομηχανικής Υγείας Από απόσταση Εκπαίδευση - Οι επαγγελματίες στο χώρο εργασίας μπορούν να κερδίσουν αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα χωρίς να αφήσουν τις θέσεις τους. Αυτό το μάθημα μη-διατριβής που βασίζεται στην ηλεκτρονική μάθηση περιλαμβάνει όχι μόνο τα παραδοσιακά δείγματα IH, αλλά και μια έκθεση IH που βασίζεται στην έρευνα. Αυτό το διαδικτυακό μάθημα έχει μια σύνδεση με την πανεπιστημιούπολη - ολοκληρώστε τη δειγματοληψία και την αξιολόγηση κινδύνου για την υγεία στο εργαστήριό μας.

Master of Engineering Project Management - ένα μάθημα μη διατριβής βασισμένο στην ηλεκτρονική μάθηση που βοηθά τους μηχανικούς σε λειτουργία να προχωρήσουν στη διαχείριση. Αυτό το μάθημα απαιτεί 30 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων τριών μερών: Προχωρημένες Εφαρμογές Μηχανικών, Βιομηχανική και Διοικητική Μηχανική, και Εταιρική και Οργανωτική Διοίκηση. Πάρτε μια τάξη κάθε εβδομάδα και να δώσει διαλέξεις, ερωτήσεις και συζητήσεις στην εικονική αίθουσα διδασκαλίας.

Οικονομική Βοήθεια: Το Πανεπιστήμιο της Montana Polytechnic παρέχει υποτροφίες μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές και δίδακτρα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν τις υποτροφίες Ron and Jesse Little και την υποτροφία του Sloan Local Graduate. Αμερικανοί πολίτες και μόνιμοι κάτοικοι είναι επίσης επιλέξιμοι για ομοσπονδιακή οικονομική βοήθεια (με τη μορφή δανείων).

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Montana Tech

Το πρόγραμμα Διεπιστημονικών Μεταπτυχιακών Σπουδών (IMS) απαιτεί από τους φοιτητές να συνεργαστούν με τη σχολή για να σχεδιάσουν ένα αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσ ... [+]

Το πρόγραμμα Διεπιστημονικών Μεταπτυχιακών Σπουδών (IMS) απαιτεί από τους φοιτητές να συνεργαστούν με τη σχολή για να σχεδιάσουν ένα αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στους μοναδικούς ακαδημαϊκούς, δημιουργικούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο τόσο για μηχανικούς όσο και για μεταπτυχιακούς φοιτητές. Το πρόγραμμα IMS προσφέρει μια επιλογή μη-διατριβής (37 μονάδες) και μια επιλογή διδακτορικής διατριβής (31 μονάδες). Η επιλογή μη-διατριβής θα είναι συνήθως διαθέσιμη μόνο σε εκείνους τους φοιτητές που μπορούν να τεκμηριώσουν ιστορικό γραπτών και προφορικών δημοσιεύσεων και παρουσιάσεων. Απαιτείται μια προπτυχιακή ΣΔΣ 3.0.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Butte
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Montana Tech

Βιομηχανική υγιεινολόγων είναι υπεύθυνοι για την πρόβλεψη, αναγνώριση, την αξιολόγηση και τον έλεγχο των περιβαλλοντικών παραγόντων στο χώρο εργασίας που μπορούν να επηρε ... [+]

Master of Science (MS) στη βιομηχανική υγιεινή

Βιομηχανική υγιεινολόγων είναι υπεύθυνοι για την πρόβλεψη, αναγνώριση, την αξιολόγηση και τον έλεγχο των περιβαλλοντικών παραγόντων στο χώρο εργασίας που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία, την άνεση ή την παραγωγικότητα του εργαζομένου. Βιομηχανική υγιεινή θεωρείται «επιστήμη»? Ωστόσο, είναι επίσης μια τέχνη που περιλαμβάνει την απόφαση, δημιουργικότητα, και την ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Δεξιότητες επικοινωνίας είναι πολύ σημαντική.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Butte
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Montana Tech

Μεταλλουργών / Μηχανικών Ορυκτών Επεξεργασίας ασχολείται με όλες τις πτυχές του μετάλλου και επεξεργασίας μη μεταλλικών και την κατασκευή. Μεταλλουργών Μηχανικών και Ορυκ ... [+]

Master of Science (MS) στη Μεταλλουργία και Επεξεργασίας Ορυκτών

Μηχανική Μεταλλουργών και Ορυκτών Επεξεργασίας - Συγκεντρώσεις περιλαμβάνουν: Εξορυκτική Μεταλλουργία - Επεξεργασία ορυκτών, υδρομεταλλουργία, πυρομεταλλουργική, οι αιτήσεις για την ανακύκλωση και τα περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως η ανακύκλωση και επεξεργασία των αποβλήτων. Φυσική Μεταλλουργία - Κράμα / χύτευση, συγκόλληση, βιοϋλικά, η αεροδιαστημική υλικά, χάλυβα, και συγκόλληση. Τεχνολογία Υλικών - Σύνθετα, κεραμικά, intermetallics, ενιαία κρύσταλλα, ποτήρια, και τσιμέντο / σκυρόδεμα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Butte
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Montana Tech

Μηχανικών Περιβάλλοντος - Φυσικά το έργο τονίζει νερού, των λυμάτων, του εδάφους και υπεδάφους, την αποκατάσταση ρεύματος, της μηχανικής της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της α ... [+]

Master of Science (MS) στη Μηχανική Περιβάλλοντος

Περιβαλλοντική μηχανική - Φυσικά το έργο τονίζει νερού, των λυμάτων, του εδάφους και υπεδάφους, την αποκατάσταση ρεύματος, της μηχανικής της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της ανάλυσης κινδύνου για την υγεία, και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Φοιτητές επιλογή διατριβή εργάζονται σε ερευνητικά έργα που περιλαμβάνουν τη νανοτεχνολογία, νέες τεχνολογίες νερού και επεξεργασίας λυμάτων, βιο δειγματοληψίας, οι επιπτώσεις πρόσμειξη, την ποιότητα του αέρα, και μοντελοποίηση. Μια επιλογή μη διατριβή είναι επίσης διαθέσιμη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Butte
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Montana Tech

Το πρόγραμμα επιστήμης και τεχνολογίας των υλικών στο Montana Tech προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία σε τομείς που σχετίζονται με υλικά, όπως η αεροδιαστημική, τ ... [+]

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Επιστημών και Μηχανικών Υλικών

Το πρόγραμμα επιστήμης και τεχνολογίας των υλικών στο Montana Tech προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία σε τομείς που σχετίζονται με υλικά, όπως η αεροδιαστημική, τα βιοϋλικά, τα χημικά, τα ηλεκτρονικά υλικά, η ενέργεια και τα μέταλλα. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση στη σχολή σε πόρους των συμμετεχόντων τμημάτων STEM, που επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν βάθος στο εξειδικευμένο επιστημονικό πεδίο της επιλογής τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Butte
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Montana Tech

Ένας μεταπτυχιακός φοιτητής στον τομέα της ηλεκτρολογίας παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Montana Tech προσφέρει μεταπτυχιακά μαθήματα και ερευνητικά προγράμμ ... [+]

Ένας μεταπτυχιακός φοιτητής στον τομέα της ηλεκτρολογίας παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Montana Tech προσφέρει μεταπτυχιακά μαθήματα και ερευνητικά προγράμματα στους τομείς της ηλεκτρικής ενέργειας και της ηλεκτρικής ενέργειας, των συστημάτων αυτοματισμού και ελέγχου, της επεξεργασίας σημάτων και των οργάνων. Άλλοι τομείς έμφασης μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες των μαθητών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Butte
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Montana Tech

Σχεδιάστε, κατασκευάστε και διαχειριστείτε τα υπόγεια και υπόγεια ορυχεία σε όλο τον κόσμο με πτυχίο Μηχανικής Ορυχείων. Συνεχίστε την καριέρα σας στον τομέα της Μηχανική ... [+]

Ενδιαφέρεστε για την Μεταλλευτική Βιομηχανία και θέλετε να εργαστείτε σε όλο τον κόσμο;

Σχεδιάστε, κατασκευάστε και διαχειριστείτε τα υπόγεια και υπόγεια ορυχεία σε όλο τον κόσμο με πτυχίο Μηχανικής Ορυχείων. Συνεχίστε την καριέρα σας στον τομέα της Μηχανικής Μεταλλείων και προετοιμαστείτε να ανταποκριθείτε στις έντονες απαιτήσεις της περιβαλλοντικά υπεύθυνης ανάπτυξης φυσικών πόρων σε όλο τον κόσμο. Λάβετε ένα ολοκληρωμένο μηχανολογικό υπόβαθρο με εξειδικευμένη κατάρτιση στη μηχανική γεωλογικών υλικών, ανατινάξεις, χειρισμό υλικών, εκτίμηση ορυχείων, αερισμός, περιβαλλοντικές εκτιμήσεις και σχεδιασμό και λειτουργία επιφανειακών και υπόγειων μεταλλείων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Butte
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Montana Tech

地球科学——重点课程包括:《地球化学》——矿物质热力学、土壤和水中受污染的物种迁移以及矿床的地植物/生物地球化学定位。《地质工程学/地质学》——坡面稳定性、数值模拟和地震工程。《地球物理工程学》——古气候和冰冻圈的研究、石油和矿业勘探、神经网络、数据反演、地震波反射、遥感、水资源评估、浅层地球物理法、构造地质学和放射源地震学。《水文学/水 ... [+]

地球科学理科硕士(MS)学位项目

地球科学——重点课程包括:《地球化学》——矿物质热力学、土壤和水中受污染的物种迁移以及矿床的地植物/生物地球化学定位。《地质工程学/地质学》——坡面稳定性、数值模拟和地震工程。《地球物理工程学》——古气候和冰冻圈的研究、石油和矿业勘探、神经网络、数据反演、地震波反射、遥感、水资源评估、浅层地球物理法、构造地质学和放射源地震学。《水文学/水文地质学》——水质和水供应问题,包括地表水和地下水资源。

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες Butte
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Montana Tech is the Solution

Montana University System Materials Science Ph.D.

Montana Tech
Address
1300 W. Park Street
MT 59701 Butte, Montana, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 406 496 4304