Montana Tech

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Montana Polytechnic ήταν το προτιμώμενο ίδρυμα για φοιτητές.

Το Πανεπιστήμιο της Montana Polytechnic έχει μια ισχυρή ιστορία στον τομέα της μηχανικής, των φυσικών επιστημών και της τεχνολογίας, ενώ ακολουθεί το συνδυασμό της θεωρίας και της πρακτικής για να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας, να προωθήσει και να αναπτύξει αίσθημα ευθύνης και να υποστηρίξει την αειφόρο χρήση των φυσικών πόρων. Το σχολείο μας ιδρύθηκε το 1900 με βάση το "νόμο του Κογκρέσου", παλαιότερα γνωστός ως Ινστιτούτο Μεταλλείων της Μοντάνα, και η Μοντάνα ιδρύθηκε επίσης βάσει του νόμου.

Με θέα στην πόλη Butte, Μοντάνα, αυτή η ορυκτή πόλη ονομαζόταν κάποτε "ο πλουσιότερος λόφος στον κόσμο". Υπάρχουν πολλά μέρη αναψυχής κοντά στο Πολυτεχνείο του Πανεπιστημίου της Μοντάνα, όπως εκδρομές σε ιστορικούς χώρους, κυνήγι, ψάρεμα, πεζοπορία, σκι, ιαματικές πηγές και εκδρομές σε μεγάλα πάρκα και φυσικά καταφύγια. Ωστόσο, η μεγαλύτερη δύναμη του σχολείου μας είναι ότι είμαστε ένα μοντέλο εκπαίδευσης μεταπτυχιακών σπουδών, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη ανθρώπινων πόρων και την επιστημονική έρευνα και μπορούμε να προσφέρουμε πρακτικές ευκαιρίες για τους φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη και σε πολλές περιοχές του χώρου.

Καθορίστε την καριέρα σας, την επιτυχία, την επιτυχία σας και συνεχίστε το ταξίδι σας στην επιτυχία, παρακαλούμε να συμμετάσχετε στο Πανεπιστήμιο της Montana Polytechnic

Πανεπιστήμιο Montana Πολυτεχνικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Διδακτορικό και Διδακτορικό στην Επιστήμη των Υλικών για το Διεπιστημονικό Πρόγραμμα Διδακτορικών Διατριβών - ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που διεξάγεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο της Μοντάνα (Missura) και το Πανεπιστήμιο της Μοντάνα (Bozmann City). Η τεχνογνωσία της έρευνας περιλαμβάνει βιοϋλικά, ηλεκτρονικά, φωτονικά και μαγνητικά υλικά (υλικά ΕΡΜ), υλικά αποθήκευσης, μετατροπής και εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και σύνθεση, επεξεργασία και κατασκευή υλικών. Το έργο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τομέων επιστήμης και μηχανικής και την ευρεία του εφαρμογή στην υγεία και την ιατρική, τη νανοτεχνολογία, την ενέργεια, το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών / Διδακτορικού Προγράμματος - Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σχεδιασμένο από όλους τους φοιτητές και σπουδαστές για την επίτευξη των ακαδημαϊκών, δημιουργικών και επαγγελματικών τους στόχων. Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για μεταπτυχιακούς φοιτητές σε τομείς μηχανικής και επιστήμης.

Master of Science (MS) πρόγραμμα σπουδών

Ηλεκτρολογία - Αυτό το μάθημα προσφέρει πολλές ερευνητικές ευκαιρίες, όπως η ανάπτυξη συστημάτων διαγνωστικών οργάνων μπαταρίας για τη NASA, η αύξηση της αποτελεσματικότητας των ανεμογεννητριών μέσω αλγορίθμων ελέγχου βημάτων και η βελτίωση της απόδοσης του δικτύου μέσω πρωτοποριακών συστημάτων ελέγχου για την αποφυγή διακοπών ρεύματος.

Περιβαλλοντική Μηχανική - Το μάθημα αυτό επικεντρώνεται στην αποκατάσταση των υδάτων, των λυμάτων, του εδάφους και των υπόγειων υδάτων, της ανάκτησης ρευμάτων, της μηχανικής ρύπανσης του αέρα, της ανάλυσης του κινδύνου για την υγεία και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας Αν επιλέξετε το πρόγραμμα διατριβής "γραπτές διατριβές", τα βασικά ερευνητικά έργα που θα επιλέξουν είναι η νανοτεχνολογία, οι νέες τεχνολογίες επεξεργασίας των υδάτων και των λυμάτων, η βιολογική δειγματοληψία, οι επιπτώσεις της ρύπανσης, η ποιότητα του αέρα και η χύτευση. Αυτό το μάθημα προσφέρει επίσης ένα σχέδιο αποφοίτησης που δεν γράφει διατριβή.

Γενική Μηχανική - Τα βασικά μαθήματα περιλαμβάνουν: «Πολιτικός Μηχανικός» - Διαρθρωτική Επεξεργασία, Γεωτεχνική Επεξεργασία και Επεξεργασία Εδάφους / Λυμάτων, «Μηχανολογία» - Μηχανική Ενέργεια και Εξοπλισμός, Ενεργειακή Έρευνα, Αυτοματοποιημένη Βιομηχανία και Νανοτεχνολογία. Ηλεκτροσυγκόλληση - αυτοματοποιημένη συγκόλληση, σχεδιασμός συγκόλλησης και μη καταστροφικές δοκιμές.

Επιστήμη της γης - Κύρια μαθήματα περιλαμβάνουν: Γεωχημεία - Θερμοδυναμική ορυκτών, μετανάστευση μολυσμένων ειδών στο έδαφος και το νερό, και έδαφος φυτών / βιογεωχημικός εντοπισμός καταθέσεων. Γεωλογική Μηχανική / Γεωλογία - Σταθερότητα κλίσης, αριθμητική προσομοίωση και σεισμική μηχανική. Γεωφυσική Μηχανική - Παλαιοκλίμα και Κρυοσφαιρική Έρευνα, Εξερεύνηση Πετρελαίου και Μεταλλείων, Νευρωνικά Δίκτυα, Αναστροφή Δεδομένων, Σεισμική Αντανάκλαση, Τηλεπισκόπηση, Αξιολόγηση Υδατικών Πόρων, Ρητή Γεωφυσική, Δομική Γεωλογία και Ραδιενεργός Πηγή Σεισμολογίας Μάθηση. Υδρολογία / Υδρολογία: θέματα ποιότητας νερού και ύδρευσης, συμπεριλαμβανομένων των επιφανειακών και υπογείων υδάτων.

Πιστοποιητικό τεχνολογίας οικολογικής επισκευής - Αυτό το πολυεπιστημονικό πρόγραμμα που απαιτεί 17-18 μονάδες παρέχει στους φοιτητές την εμπειρία και την πρακτική εμπειρία που απαιτείται για την επιδιόρθωση των φυσικών οικοσυστημάτων και των κατεστραμμένων τοπίων. Οι σπουδαστές θα μάθουν πώς να αποφεύγουν το βιομηχανικό σχεδιασμό για μακροπρόθεσμες βλάβες στο οικοσύστημα, να συμμετέχουν στην αποκατάσταση των πρακτικών που έχουν υποστεί βλάβες στη γη και να γνωρίζουν την ανασυγκρότηση, την παρακολούθηση και τη συντήρηση της φυσικής βλάστησης.

Βιομηχανική Υγιεινή - Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στους κινδύνους του χώρου εργασίας στη χημεία, τη βιολογία, τη φυσική και την εργονομία. Οι φοιτητές μπορούν να συνεργαστούν με ομάδες διεπιστημονικών εμπειρογνωμόνων για την ανάπτυξη ερωτήσεων ή έργων που απαιτούν διεπιστημονική εμπειρία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα αποκτήσουν δεξιότητες στην πρόβλεψη, τον εντοπισμό, την αξιολόγηση, τον έλεγχο και την πρόληψη των θεμάτων ασφάλειας και υγείας στην εργασία. Οι απαιτήσεις γραπτής συγγραφής για αυτό το μάθημα βασίζονται σε ερευνητικές έρευνες.

Μεταλλουργικές και μεταλλευτικές μηχανές επεξεργασίας - Βασικά μαθήματα περιλαμβάνουν: Μεταλλουργία μεταλλουργίας - μεταποίηση ορυκτών, υδρομεταλλουργία, πυρομεταλλουργία, ανακύκλωση και περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως η ανακύκλωση αποβλήτων και η διάθεση των αποβλήτων. Φυσική Μεταλλουργία - κράματα / χύτευσης, συγκόλλησης, βιοϋλικά, αεροδιαστημικά υλικά, χάλυβας και συγκόλλησης. Υλικών Μηχανικών - Σύνθετα, Κεραμικά, Διαμεταλλικά, Μονό Κρύσταλλα, Γυαλί και Τσιμέντο / Σκυρόδεμα.

Μηχανική εξόρυξης - Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να διαχειριστούν ανοικτά ορυχεία, υπόγεια ορυχεία και λατομεία. Για τη διδασκαλία αυτού του μαθήματος, ένα νέο υπόγειο κέντρο εκπαίδευσης ορυχείων χτίζεται στο σχολείο. Το κέντρο επιτρέπει στους μαθητές να διεξάγουν έρευνες σε γεωτρήσεις, ανατινάξεις, εξοπλισμό, μηχανική ροκ, αερισμό, όργανα και αυτοματισμούς.

Μηχανική πετρελαίου - Ο βαθμός σε αυτό το μεγάλο απαιτείται για να ολοκληρωθεί η έρευνα ή πρακτική του έργου. Σε αυτό το μάθημα, οι σπουδαστές υποχρεούνται να δημοσιεύσουν ένα έγγραφο ή μια έκθεση βασισμένη στην αρχική έρευνα. Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στη βελτίωση της διαδικασίας ανάκτησης πετρελαίου, με ιδιαίτερη έμφαση στις μεθόδους ανάμειξης και θερμικής δοκιμής που εφαρμόζονται στη δεξαμενή Rocky Mountain. Ένας άλλος ερευνητικός στόχος είναι η υδραυλική θραύση και η διέγερση των προπλαστικών, τα οποία είναι σημαντικά για την ανάπτυξη μη παραδοσιακών δεξαμενών.

Ηλεκτρονικό μάθημα

Πιστοποιητικό Πληροφορικής Υγείας - Αυτό το πιστοποιητικό απαιτεί 15 μονάδες που θα ολοκληρωθούν εντός δύο εξαμήνων. Συνδυάζει την τεχνολογία των πληροφοριών και την υγειονομική περίθαλψη για να ανταποκριθεί στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία των ηλεκτρονικών ιατρικών αρχείων, της ανταλλαγής πληροφοριών για την υγεία και άλλων εργαλείων πληροφορικής της υγειονομικής περίθαλψης Αυτό το πιστοποιητικό παρέχει ικανότητες διαχείρισης και ηγεσίας σε επαγγελματίες του χώρου.

Μάστερ της Βιομηχανικής Υγείας Από απόσταση Εκπαίδευση - Οι επαγγελματίες στο χώρο εργασίας μπορούν να κερδίσουν αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα χωρίς να αφήσουν τις θέσεις τους. Αυτό το μάθημα μη-διατριβής που βασίζεται στην ηλεκτρονική μάθηση περιλαμβάνει όχι μόνο τα παραδοσιακά δείγματα IH, αλλά και μια έκθεση IH που βασίζεται στην έρευνα. Αυτό το διαδικτυακό μάθημα έχει μια σύνδεση με την πανεπιστημιούπολη - ολοκληρώστε τη δειγματοληψία και την αξιολόγηση κινδύνου για την υγεία στο εργαστήριό μας.

Master of Engineering Project Management - ένα μάθημα μη διατριβής βασισμένο στην ηλεκτρονική μάθηση που βοηθά τους μηχανικούς σε λειτουργία να προχωρήσουν στη διαχείριση. Αυτό το μάθημα απαιτεί 30 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων τριών μερών: Προχωρημένες Εφαρμογές Μηχανικών, Βιομηχανική και Διοικητική Μηχανική, και Εταιρική και Οργανωτική Διοίκηση. Πάρτε μια τάξη κάθε εβδομάδα και να δώσει διαλέξεις, ερωτήσεις και συζητήσεις στην εικονική αίθουσα διδασκαλίας.

Οικονομική Βοήθεια: Το Πανεπιστήμιο της Montana Polytechnic παρέχει υποτροφίες μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές και δίδακτρα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν τις υποτροφίες Ron and Jesse Little και την υποτροφία του Sloan Local Graduate. Αμερικανοί πολίτες και μόνιμοι κάτοικοι είναι επίσης επιλέξιμοι για ομοσπονδιακή οικονομική βοήθεια (με τη μορφή δανείων).

Τοποθεσίες

Butte

Montana Tech

Address
1300 W. Park Street
MT 59701 Butte, Montana, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 406 496 4304

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη