Moravian College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Moravian College βρίσκεται στη διασταύρωση της ιστορικής και ιστορικής διαδικασίας. Ως το 6ο παλαιότερο πανεπιστήμιο της Αμερικής, έχουμε κερδίσει τη φήμη μας ως ένα άνοιγμα των ματιών και ένα χώρο που αλλάζει στον κόσμο για να μάθει και να εξερευνήσει. Επιπλέον, κατατάσσονται μεταξύ των "καλύτερων σχολών στις ΗΠΑ" και των "καλύτερων σχολών πανεπιστημίων στην Π.Α.".

Η ακαδημαϊκή αριστεία της Μοραβίας, η κορυφαία σχολή και η αφοσίωσή της στην ποικιλομορφία και την ένταξη είναι ό, τι καλούν τους σπουδαστές από όλο το κράτος της Πενσυλβάνια και πέρα από αυτό να σπουδάσουν στο καινοτόμο ίδρυμά μας.

Ως φοιτητής της Μοραβίας, θα έχετε την κλασική αμερικανική πανεπιστημιακή εμπειρία. Και θα το γνωρίζαμε - το κάνουμε αυτό για περισσότερα από 275 χρόνια. Υπάρχουν ατελείωτες ερευνητικές ευκαιρίες, η ελληνική ζωή, η τελευταία τεχνολογία, οι αθλητικές εκδηλώσεις, οι φοιτητικές λέσχες, και ακόμη και στο εξωτερικό. Δεν σχεδιάζουμε να θέσουμε όρια στην εκπαίδευση σας. Στην πραγματικότητα, θα ξεκαθαρίσουμε μια διαδρομή για να ακολουθήσετε τα πάθη σας.

Ας κάνουμε την ιστορία μαζί.

Προπτυχιακοί ακαδημαϊκοί

Moravian College προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε τέσσερις βαθμούς απολυτηρίου - Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Music και Bachelor of Science in Nursing.

Με περισσότερες από 55 μεγάλες εταιρείες και προγράμματα σπουδών για να διαλέξετε, μπορείτε να μελετήσετε οτιδήποτε από τη Λογιστική μέχρι τη Studio Art. Διπλό ή τριπλό μεγάλο αν θέλετε. Ή δημιουργήστε το δικό σας κύριο για να ταιριάζει με τους στόχους καριέρας και τα πάθη σας. Ό, τι κι αν αποφασίσετε, έχετε την υποστήριξή μας.

Δείτε όλα τα προπτυχιακά προγράμματα .

Επιπλέον, μπορείτε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Αξιών μας, στην έρευνα SOAR, στις τοπικές πρακτικές πρακτικές, στις φοιτητικές λέσχες, στις σπουδές στο εξωτερικό και πολλά άλλα.

Το μέσο μέγεθος της τάξης μας είναι 17 φοιτητές, με αναλογία σπουδαστών 11: 1 προς σχολή. Αυτό σημαίνει ότι οι καθηγητές σας σας γνωρίζουν με το όνομα και ενδιαφέρονται για την επιτυχία σας! Θα σας δοθεί ένα Macbook Pro και ένα iPad που θα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων του σχολείου και μπορείτε να τα κρατήσετε ακόμη και όταν αποφοιτήσετε.

Πτυχιούχοι ακαδημαϊκοί

Το Moravian Graduate προσφέρει περισσότερα από 25 προγράμματα μεταπτυχιακών και πιστοποιητικών, στους τομείς των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης, της νοσηλευτικής, των επιστημών αποκατάστασης και των τεχνών.

Τα προγράμματα μεταπτυχιακών και πιστοποιητικών της Moravian έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάζουν κορυφαίους πτυχιούχους για να καλύψουν τις ανάγκες των αναπτυσσόμενων βιομηχανιών - και είναι επίσης σχεδιασμένες για να χωρέσουν στη ζωή σας, όχι να ξεριζωθούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μεταπτυχιακά μαθήματα προσφέρονται σε παραδοσιακές, επιταχυνόμενες, μεικτές και σε απευθείας σύνδεση μορφές. Επίσης, θα έχετε τα καλύτερα Moravian College της Moravian College στη διάθεσή σας, και η σχολή, το προσωπικό και οι εκπαιδευτές της Mentor της Φοιτητικής Εμπειρίας έχουν δεσμευτεί για την επιτυχία σας.

Δείτε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα .

Τοποθεσία

Βρίσκεται κατά μήκος της ανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Μοραβίας καλεί τη Βηθλεέμ, την Πενσυλβάνια στο σπίτι. Σε αυτή την πολυσύχναστη μικρή πόλη θα βρεθείτε σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από μεγάλες πόλεις, όπως η Φιλαδέλφεια, η Νέα Υόρκη και η Ουάσιγκτον, DC Φανταστείτε όλα τα ταξίδια του Σαββατοκύριακου και τις νέες περιπέτειες! Αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στην κοιλάδα Lehigh επίσης. Είτε παρακολουθείτε ένα από τα καλύτερα μουσικά φεστιβάλ στη Βόρεια Αμερική (Musikfest) είτε απολαμβάνετε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ στο στάδιο Coca Cola, δεν υπάρχει ποτέ θαμπή στιγμή στη Βηθλεέμ, PA.

Η κοινότητα της Βηθλεέμ είναι πάντα ευπρόσδεκτη από τους φοιτητές της Μοραβίας και συχνά συνεργάζεται με το Κολέγιο για να προσφέρει πρακτική εξάσκηση, πρακτικές ευκαιρίες μάθησης και δωρεάν εκδηλώσεις.

Καιρός

Η κοιλάδα Lehigh Valley της Πενσυλβανίας δοκιμάζει τις τέσσερις εποχές στο μέγιστο. Φθινόπωρο φέρνει τραγανό πουλόβερ καιρικές συνθήκες και πολύχρωμα φύλλα. Χειμώνας παλτά πανεπιστημιούπολη μας με χιόνι. Η άνοιξη προσφέρει ντους βροχής και ανθισμένα λουλούδια. Και το καλοκαίρι είναι ηλιόλουστο και ζεστό. Κάθε εποχή φέρνει κάτι διαφορετικό στη Βηθλεέμ και το αγαπάμε!

Ασφάλεια

Ναί! Η ασφάλεια των σπουδαστών μας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στο Moravian College . Η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης εργάζεται για να διατηρεί ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον για όλους και είναι πάντοτε διαθέσιμο για να βοηθήσει, αν προκύψει ανάγκη. Προσφέρουμε επίσης 24ωρη συνοδεία και καθημερινή υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο, καθώς και κινητά τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

Φοιτητική ζωή

Υπάρχουν πολλά να κάνετε στο Moravian College , αν ενδιαφέρεστε για τον αθλητισμό, την τέχνη ή τη συμμετοχή της κοινότητας. Ως σχολείο NCAA Division III, ο Μοραβίας έχει 20 αθλητικές ομάδες σε επίπεδο ακτινοβολίας, καθώς και 10 ομάδες εντός του σώματος αν ψάχνετε ακριβώς να διασκεδάσετε! Υπάρχουν περισσότεροι από 80 φοιτητικοί σύλλογοι στις οποίες θα συμμετάσχετε, συμπεριλαμβανομένων των μουσικών συλλόγων, της φοιτητικής κυβέρνησης, των φοιτητικών ενώσεων και άλλων.

Κόστος και βοήθεια

Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας - και αυτό περιλαμβάνει την παροχή προσιτής ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Moravian College προσφέρει ένα διεθνές βραβείο σπουδαστών που βασίζεται κυρίως σε ακαδημαϊκά επιτεύγματα: βαθμούς, δύναμη του ακαδημαϊκού σας προγράμματος, βαθμολογίες TOEFL ή IELTS και βαθμολογίες SAT, εάν υποβληθούν.
Επικοινωνήστε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή Διεθνούς Εγγραφής μέσω εντύπου έρευνας στη σελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Βραβείο Διεθνούς Φοιτητικής Μέριμνας.

Τοποθεσίες

Βηθλεέμ

Address
1200 Main Street
Bethlehem, PA 18018

18018 Βηθλεέμ, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη