Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ.

Moravian College προσφέρει ένα διεθνές βραβείο σπουδαστών που βασίζεται κυρίως σε ακαδημαϊκά επιτεύγματα: βαθμούς, δύναμη του ακαδημαϊκού σας προγράμματος, βαθμολογίες TOEFL ή IELTS και βαθμολογίες SAT, εάν υποβληθούν.
Επικοινωνήστε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή Διεθνούς Εγγραφής μέσω εντύπου έρευνας στη σελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Βραβείο Διεθνούς Φοιτητικής Μέριμνας.

ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΙΡΙΚΗ ΙΔΕΑ.

Αυτή η μάθηση πρέπει να ανοίγει τα μάτια, να αγωνίζεται στην καρδιά, να αλλάζει τα παιχνίδια και - πιο σημαντικό - να διασκεδάζει. Όταν ο John Amos Comenius, ένας Μοραβικός επίσκοπος, ήρθε με αυτή τη μικρή θεωρία μέχρι το 1600, πιθανότατα δεν περίμενε να έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο. Αποδεικνύει, εξακολουθούμε να συμφωνούμε με τη φιλοσοφία του. Και πιστεύουμε ότι οι μαθητές μας, όπως το Comenius, μπορούν να είναι λίγο επαναστατικοί. Μπορούν επίσης να μετατρέψουν κάτι φαινομενικά μικρό σε κάτι εκπληκτικό, αδιανόητο και μεγαλύτερο από τον εαυτό τους.

Καλώς ήρθατε στη μικρή σας ευκαιρία - γνωρίζουμε ότι είστε έτοιμοι να την μετατρέψετε σε μια μεγάλη αλλαγή. Καν 'το. Να είστε λίγο επαναστατικός.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ

Η Μοραβία εντοπίζει την προέλευσή της σε σχολή κοριτσιών που ιδρύθηκε το Μάιο του 1742 από την δεκαεξάχρονη κοντέσσα Benigna von Zinzendorf. Η νεαρή πατριάρχη, σε δεκαοκτάμηνη επίσκεψη στους Μοραβικούς οικισμούς του Νέου Κόσμου με τον πατέρα της, τον κόμη Νικόλαο Φον Ζιντζεντόρφ, ακολουθούσε μια παράδοση της Μοραβίας που ήταν ήδη παλιά στην εποχή της.

Οι ρίζες της μοραβικής ονομασίας πηγαίνουν πίσω στον Βοημό Προτεσταντισμό μάρτυρα Ιωάννη Χους, ο οποίος πέθανε στην κτήνα το 1415. Το 1457 η ονομασία οργανώθηκε επίσημα με το όνομα Unitas Fratrum, "η Ενότητα των Αδελφών". Οι Αδελφοί (που αργότερα αποκαλούν τους Μοραβώνες στον Νέο Κόσμο) έδωσαν στον κόσμο τον πρωτοπόρο εκπαιδευτή Τζων Άμο Κοменίου (1592-1670), ο οποίος ήταν ένας από τους επισκόπους τους.

Ονομάστηκε "ο πατέρας της σύγχρονης εκπαίδευσης" για τις επαναστατικές του εκπαιδευτικές αρχές, ο Comenius ήταν άνθρωπος της εποχής του στην σκέψη της εκπαίδευσης με θρησκευτικούς όρους. Θεώρησε την εκπαίδευση ως μέσο σωτηρίας (επειδή η ψυχή έπρεπε να εκπαιδεύεται για να ψάξει για την αλήθεια και να την αναγνωρίσει όταν βρεθεί). Δεδομένου ότι οι Μοραβιανοί θεωρούσαν ότι κάθε ανθρώπινη ψυχή ήταν πιθανός υποψήφιος για σωτηρία, κάθε άνθρωπος έπρεπε να μορφωθεί. Ο Comenius έγραψε το 1632 ότι «δεν πρέπει να στέλνουν τα παιδιά των πλουσίων ή των ισχυρών μόνο, αλλά όλοι ομοειδών, αγοριών και κοριτσιών, τόσο ευγενών και ασεβών, πλούσιων και φτωχών, σε όλες τις πόλεις, τα χωριά και τους οικισμούς σχολείο." Οι Μοραβιανοί, λοιπόν, θεωρούσαν σχολεία δευτερεύουσας σημασίας μόνο για εκκλησίες.

Μετά από μια περίοδο έντονων διωγμών κατά τη διάρκεια των οποίων απειλείται η εξαφάνιση της αγωνιστικής εκκλησίας, οι Αδελφοί, το 1722, έλαβαν άσυλο στο κτήμα της Σαξονίας ενός οικουμενιστή Λουθηρανικού ευγενή, του Νικολάου Φον Ζιντζεντόρφ, ο οποίος έγινε ηγέτης τους καθώς και ο ευεργέτης τους . Το 1732 οι έποικοι από τη Γερμανία και τη Μοραβία (τώρα μέρος της Τσεχικής Δημοκρατίας) ήρθαν στο Νέο Κόσμο. Την Παραμονή των Χριστουγέννων το 1741 ίδρυσαν τη κοινότητα της Βηθλεέμ σε εκείνη που ήταν τότε έρημο, εξήντα μίλια βόρεια της Φιλαδέλφειας. Ο βασιλιάς Νικόλαος και η κόρη του ήταν εκεί για την περίσταση.

Η σχολή Benigna von Zinzendorf ήταν η πρώτη οικοτροφείο κοριτσιών στην Αμερική. Έχει κερδίσει τόσο μεγάλη φήμη ότι ο George Washington, κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του ως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, προσωπικά υπέβαλε αίτηση στον διευθυντή για την αποδοχή δύο από τις μεγάλες ανιψιά του. Το γυναικείο σχολείο της Βηθλεέμ, όπως έγινε γνωστό το σχολείο, προσλήφθηκε για να απονείμει βαθμούς απολυτηρίου το 1863, και το 1913 έγινε το Μοραβιακό Σεμινάριο και το Κολλέγιο για τις Γυναίκες.

Ένα σχολείο αγοριών ιδρύθηκε στη Βηθλεέμ τον Ιούλιο του 1742 και ένα άλλο στη κοντινή Ναζαρέτ το 1743. Αυτά τα σχολεία συγχωνεύθηκαν το 1759 για να σχηματίσουν την αίθουσα Ναζαρέτ, ένα θεσμό που επέζησε μέχρι το 1929. Το 1807 ιδρύθηκε κολέγιο και θεολογικό σεμινάριο ανδρών ως επέκταση της αίθουσας Ναζαρέτ. Το ίδρυμα αυτό, το Moravian College και το Θεολογικό Σεμινάριο, μετακόμισε στη Βηθλεέμ το 1858 και είχε ναυλωθεί να απονείμει βαθμούς απολυτηρίου το 1863, το ίδιο έτος με το γυναικείο κολέγιο.

Το 1954, μετά από δύο αιώνες χωριστής ανάπτυξης και ανάπτυξης, τα όργανα των γυναικών και των ανδρών συνδυάστηκαν για να σχηματίσουν ένα ενιαίο κολέγιο coeducational. Το Μοραβιακό Θεολογικό Σεμινάριο διατήρησε μια στενά συνδεδεμένη, αλλά ακαδημαϊκά ξεχωριστή ταυτότητα, ως μεταπτυχιακή σχολή θεολογίας. Ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης, το Moravian College έγινε το πρώτο coeducational ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της κοιλάδας Lehigh.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Promotional video

Address
Main Street,1200
18018 Bethlehem, Pennsylvania, Ηνωμένες Πολιτείες