Northeastern Illinois University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ξεκινήστε στα βορειοανατολικά

Παρακολουθήστε τους στόχους σας με κορυφαία ικανότητα και μικρά μεγέθη τάξης.

Εξερευνήστε πάνω από 80 αυστηρά προγράμματα στις τέχνες, τις επιστήμες, την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις. Στα βορειοανατολικά, βρείτε τον εαυτό σας ανάμεσα σε μια φιλόξενη και ποικίλη κοινότητα μελετητών που είναι τόσο σοβαροί για την εκπαίδευσή τους όσο και εσείς.

Η Βορειοανατολική ιδρύθηκε το 1867 ως το πρώτο ίδρυμα κατάρτισης δασκάλων του County Cook. Σήμερα, το Northeastern προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο και η κύρια εκστρατεία μας των 67 στρεμμάτων στο Σικάγο είναι μια φιλόξενη κοινότητα στους περίπου 12.000 φοιτητές που παρευρίσκονται στο NEIU. Παρέχουμε στους μαθητές μας ποιοτικές επιλογές, προσφέροντας περισσότερα από εβδομήντα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στις τέχνες και τις επιστήμες, την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις. Οι πρόσθετες τοποθεσίες του Northeastern στο Σικάγο και το Lake County βοηθούν την παγκόσμια τάξη να ενθαρρύνει τους μαθητές να ενσωματώσουν τις διδασκαλίες στην τάξη με την εκμάθηση, την έρευνα και τις υπηρεσίες σε τοπικό επίπεδο και σε όλο τον κόσμο.

Αποστολή

Το Πανεπιστήμιο του Βορειοανατολικού Ιλλινόις, ως δημόσιο πλήρες πανεπιστήμιο με τοποθεσίες σε όλο το Σικάγο, παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον για μάθηση, διδασκαλία και υποτροφία. Προετοιμάζουμε μια διαφορετική κοινότητα σπουδαστών για ηγεσία και υπηρεσίες στην περιοχή μας και σε έναν δυναμικό πολυπολιτισμικό κόσμο.

Όραση

Το Πανεπιστήμιο του Βορειοανατολικού Ιλλινόις θα είναι ηγέτης στα μητροπολιτικά πανεπιστήμια, γνωστός για την αφοσίωσή του στην αστική αποστολή, για την ποιότητα των προγραμμάτων του, για την επιτυχία των αποφοίτων του και για την ποικιλομορφία του μαθησιακού του περιβάλλοντος.

Αξίες

Το Πανεπιστήμιο του Βορειοανατολικού Ιλλινόις είναι αφοσιωμένο σε μια σειρά κοινών αξιών οι οποίες, συλλογικά, καθοδηγούν τις ενέργειες και τις αλληλεπιδράσεις μας καθώς εργαζόμαστε μαζί για να προετοιμάσουμε τους αποφοίτους για την υπεύθυνη άσκηση της ιδιότητας του πολίτη. Εμείς, η κοινότητα NEIU, πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμο για τη δημοκρατία μας να δημιουργήσει ένα χώρο όπου η δέσμευση σε αυτές τις αξίες οδηγεί σε μια ακμάζουσα εκπαιδευτική κοινότητα που μεταμορφώνει τις ζωές όλων. Καθώς αποτιμάμε το παρόν και εξετάζουμε το μέλλον, αυτές οι αξίες χρησιμεύουν ως αψίδα για τον προγραμματισμό του τρόπου με τον οποίο θα επιτύχουμε καλύτερα την εκπαιδευτική αποστολή που μας έχει ανατεθεί.

Ακεραιότητα

Η NEIU είναι υπεύθυνη σε όσους υπηρετούμε και σε εκείνους από τους οποίους λαμβάνουμε υποστήριξη. Δεσμευόμαστε στην ειλικρίνεια, το σεβασμό και τη διαφάνεια στα λόγια μας και στις πράξεις μας. Από αυτή την άποψη, εργαζόμαστε για να είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε τους πόρους που μας εμπιστεύονται να χρησιμοποιήσουμε. Αυτό περιλαμβάνει ανθρώπινους, φυσικούς, φορολογικούς και περιβαλλοντικούς πόρους.

Υπεροχή

Στην επιδίωξη και τη δέσμευσή μας στην αριστεία, εκτιμούμε την υψηλότερη ποιότητα της μάθησης και της διδασκαλίας, της υποτροφίας και της υπηρεσίας. Αξιολογούμε τις ευκαιρίες και τις εμπειρίες που υποστηρίζουν την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη όλων των μελών της κοινότητάς μας. Σε όλα όσα λέμε και κάνουμε, δεσμευόμαστε στη διαδικασία και τα προϊόντα αριστείας.

Πρόσβαση στην ευκαιρία

Το NEIU αποτιμά την πρόσβαση στην ευκαιρία. Εκτιμούμε ένα φιλόξενο περιβάλλον που παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη και ενθαρρύνει την αμοιβαία ευθύνη και τη δέσμευση για μάθηση.

Ποικιλία

Το NEIU αξίζει να συμπεριληφθεί ένα ευρύ φάσμα σπουδαστών, προσωπικού και καθηγητών στη ζωή του Πανεπιστημίου. Γιορτάζουμε και καλλιεργούμε παγκόσμιες προοπτικές. Ενθαρρύνουμε την ανοικτή και σεβαστή έκφραση ιδεών και διαφορών στις σκέψεις, τις εμπειρίες και τις απόψεις.

ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ

Ως φορέας μετακίνησης, η NEIU έχει ειδική υποχρέωση να παρέχει ένα περιβάλλον που να υποστηρίζει, να καλλιεργεί και να συμμετέχει. Ένα τέτοιο περιβάλλον χαρακτηρίζεται από ευγένεια, ενθάρρυνση της ανθρωπότητας και δέσμευση και δημιουργεί μια αίσθηση κοινότητας μέσω της ένταξης, του αμοιβαίου σεβασμού και της χειραφέτησης. Το NEIU εκτιμά το μητροπολιτικό περιβάλλον μας ως εργαστήριο μάθησης και προωθούμε συνεργασίες για μάθηση, έρευνα και υπηρεσίες σε όλη αυτή τη δυναμική περιοχή για την προώθηση του δημόσιου συμφέροντος.

Ενδυνάμωση μέσω της μάθησης

Το NEIU είναι αφιερωμένο στη δημιουργία μιας κουλτούρας που προσφέρει ευκαιρίες δια βίου μάθησης για όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας. Είμαστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στη μετατροπή της ζωής των μαθητών με την εμπλοκή τους σε μια εκπαιδευτική εμπειρία που τους εξουσιοδοτεί να αποφοιτήσουν με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να γίνουν αποτελεσματικοί ηγέτες και πολίτες στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Το Πανεπιστήμιο μας με μια ματιά

17_about_graphics-01
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Διαπιστεύσεις

Northeastern Illinois University has regional accreditation through the Higher Learning Commission of the North Central Association of Schools and Colleges. The Higher Learning Commission web address is www.hlcommission.org. Read more information about Northeastern's accreditations.

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Health BScs » Όψη Health Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Μαθήματα » Όψη Πτυχία » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

ΑΣΑ στην κοινωνική εργασία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +2 περισσότερα

Το Master of Social Work (MSW) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για επαγγελματική πρακτική κοινωνικής εργασίας με άτομα, οικογένειες και κοινότητες. Υπάρχουν δύο επίπεδα στο μάστερ - ίδρυμα και προχωρημένο. Το πρόγραμμα διδασκαλίας των ιδρυμάτων παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις, τις αξίες και τις δεξιότητες ενός γενικού κοινωνικού λειτουργού παρόμοιου με αυτόν του πτυχίου Κοινωνικής Εργασίας και έχει σχεδιαστεί για όσους εισέρχονται στο πρόγραμμα χωρίς πτυχίο στην Κοινωνική Εργασία. [+]

Το Master of Social Work (MSW) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για επαγγελματική πρακτική κοινωνικής εργασίας με άτομα, οικογένειες και κοινότητες. Υπάρχουν δύο επίπεδα στο μάστερ - ίδρυμα και προχωρημένο. Το πρόγραμμα διδασκαλίας των ιδρυμάτων παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις, τις αξίες και τις δεξιότητες ενός γενικού κοινωνικού λειτουργού παρόμοιου με αυτόν του πτυχίου Κοινωνικής Εργασίας και έχει σχεδιαστεί για όσους εισέρχονται στο πρόγραμμα χωρίς πτυχίο στην Κοινωνική Εργασία. Το προηγμένο πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους φοιτητές συγκεντρώσεις σε ειδικευμένους τομείς πρακτικής ή σε προηγμένους γενικούς που καθορίζονται από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις στην κοινότητα στην οποία βρίσκεται το πρόγραμμα. Αυτές οι συγκεντρώσεις είναι γενικά στο μικροσκοπικό, mezzo και / ή μακροοικονομικό επίπεδο και λαμβάνονται μόνο αφού ο φοιτητής έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών της ίδρυσης.... [-]


Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc στα Μαθηματικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 6 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +2 περισσότερα

Το MS στα Μαθηματικά έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το μαθηματικό υπόβαθρο που απαιτείται για να ακολουθήσει σταδιοδρομία στα εφαρμοσμένα μαθηματικά, τις στατιστικές, τη βιομηχανία και τη διδασκαλία. [+]

Το MS στα Μαθηματικά έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το μαθηματικό υπόβαθρο που απαιτείται για να ακολουθήσει σταδιοδρομία στα εφαρμοσμένα μαθηματικά, τις στατιστικές, τη βιομηχανία και τη διδασκαλία.

Οι μαθητές του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να επικεντρωθούν σε:

Εφαρμοσμένα Μαθηματικά: Σχεδιάστηκε για εκείνους με ισχυρό προπτυχιακό υπόβαθρο στα μαθηματικά που επιθυμούν να προετοιμαστούν καλύτερα για σταδιοδρομίες που περιλαμβάνουν στατιστικά στοιχεία, εφαρμοσμένα μαθηματικά ή που σκοπεύουν να ακολουθήσουν διδακτορικό δίπλωμα. πτυχίο σε άλλο ίδρυμα.Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Προετοιμάζει τους μαθητές να διδάξουν με επιτυχία τα μαθηματικά σε επίπεδο Λυκείου. Έχει σχεδιαστεί για εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να βελτιώσουν το επίπεδο ικανοτήτων τους στα μαθηματικά ή επιθυμούν να υπηρετήσουν ως Ειδικοί Μαθηματικών Γυμνασίου ή επιθυμούν να διδάξουν τα μαθηματικά στο επίπεδο των Γυμνασίων.... [-]

MSc στη Βιολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 6 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +2 περισσότερα

Το πρόγραμμα Master of Science στη Βιολογία εξυπηρετεί όσους ενδιαφέρονται για την προηγμένη κατάρτιση σε εφαρμοσμένη ή βασική βιολογική έρευνα και διδασκαλία. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης τη βάση για περαιτέρω μεταπτυχιακές ή επαγγελματικές σπουδές. Το MS στη Βιολογία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό, επιτρέποντας στους μαθητές να προσαρμόσουν τα μαθήματά τους για να ταιριάξουν τα ενδιαφέροντά τους. Οι εργαστηριακές δεξιότητες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος πολλών σταδιοδρομιών βιολογίας, έτσι οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμπεριλάβουν εργαστήρια στο πρόγραμμα σπουδών τους. Το Τμήμα στο Πρόγραμμα MS στην Βιολογία έχει πείρα σε ένα φάσμα υπο-κλάδων όπως η Οικολογία, ο Οργανισμός, η Κυτταρική και η Μοριακή Βιολογία. [+]

Το πρόγραμμα Master of Science στη Βιολογία εξυπηρετεί όσους ενδιαφέρονται για την προηγμένη κατάρτιση σε εφαρμοσμένη ή βασική βιολογική έρευνα και διδασκαλία. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης τη βάση για περαιτέρω μεταπτυχιακές ή επαγγελματικές σπουδές. Το MS στη Βιολογία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό, επιτρέποντας στους μαθητές να προσαρμόσουν τα μαθήματά τους για να ταιριάξουν τα ενδιαφέροντά τους. Οι εργαστηριακές δεξιότητες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος πολλών σταδιοδρομιών βιολογίας, έτσι οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμπεριλάβουν εργαστήρια στο πρόγραμμα σπουδών τους. Το Τμήμα στο Πρόγραμμα MS στην Βιολογία έχει πείρα σε ένα φάσμα υπο-κλάδων όπως η Οικολογία, ο Οργανισμός, η Κυτταρική και η Μοριακή Βιολογία. Όλοι οι νεοαποδεκτοί σπουδαστές διδάσκονται στο εξάμηνο του φθινοπώρου.... [-]


MSc στη διδασκαλία και την έρευνα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +1 περισσότερα

Το Master of Science στη διδασκαλία [+]

Το Master of Science στη διδασκαλία

Το Master of Science στη διδασκαλία

Οι μαθητές σχεδιάζουν το ήμισυ του προγράμματος τους για να επικεντρωθούν στους τομείς της επαγγελματικής ανάπτυξης που ενδιαφέρονται περισσότερο για την επιδίωξη.Το πρόγραμμα απαιτεί πέντε όρους για να ολοκληρωθεί. Κάθε όρος φοιτητές λαμβάνουν ένα απαιτούμενο κύριο μάθημα και ένα εκλεκτικό. (Ο όρος 4 περιλαμβάνει επίσης ένα απαιτούμενο ερευνητικό σεμινάριο 1 ωρών.)Με την αποδοχή του προγράμματος, οι μαθητές συναντώνται με έναν σύμβουλο προγράμματος για να δημιουργήσουν ένα σχέδιο επιλογής βάσει των επαγγελματικών τους στόχων. Αυτό το σχέδιο μπορεί να αλλάξει καθώς οι μαθητές προχωρούν μέσω του προγράμματος βάσει των εξελισσόμενων ενδιαφερόντων τους.Ένα εκλεκτικό μπορεί να είναι ένα γενικό εκπαιδευτικό μάθημα στο Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών για τη βελτίωση της γνώσης περιεχομένου σε ένα μάθημα που διδάσκει ο σπουδαστής (ιστορία, γραφή, μαθηματικά κ.λπ.)Οι φοιτητές θα σχεδιάσουν και θα εφαρμόσουν ένα πρωτότυπο ερευνητικό πρόγραμμα δράσης στην τάξη τους με βάση ένα συγκεκριμένο ερευνητικό / εκπαιδευτικό ενδιαφέρον που αναπτύσσεται με την ικανότητα του προγράμματος.... [-]

MSc στη Λογιστική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +1 περισσότερα

Το MS στη Λογιστική σας προσφέρει μια ευρεία βάση γνώσεων σχετικά με τη λογιστική και την επιχειρηματική θεωρία και πρακτική, προσαρμοσμένη για τους φοιτητές που επιθυμούν να πληρούν τις προϋποθέσεις του Illinois 150 ωρών πίστωσης για να γίνουν Certified Public Accountant (CPA). Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των φοιτητών με ή χωρίς προπτυχιακό προετοιμασία στην επιχείρηση ή τη λογιστική. [+]

Το MS στη Λογιστική σας προσφέρει μια ευρεία βάση γνώσεων σχετικά με τη λογιστική και την επιχειρηματική θεωρία και πρακτική, προσαρμοσμένη για τους φοιτητές που επιθυμούν να πληρούν τις προϋποθέσεις του Illinois 150 ωρών πίστωσης για να γίνουν Certified Public Accountant (CPA). Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των φοιτητών με ή χωρίς προπτυχιακό προετοιμασία στην επιχείρηση ή τη λογιστική.... [-]


MSc στην Επιστήμη Άσκησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα MS in Exercise Science έχει σχεδιαστεί ως μια διεπιστημονική μελέτη της ανθρώπινης κίνησης και των επιδόσεων καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής. Μέσα από την τάξη, το εργαστήριο και τις εμπειρίες που βασίζονται στο πεδίο, οι απόφοιτοι μας μαθαίνουν για την ανθρώπινη απόδοση και την πρόληψη των ασθενειών από την παιδική ηλικία έως την ενηλικίωση μεγαλύτερης ηλικίας. Οι σπουδαστές χρησιμοποιούν τις δεξιότητες για να προσδιορίσουν, να αναλύσουν και να εξηγήσουν τη φυσιολογική, δομική και λειτουργική δυναμική που επηρεάζει την ικανότητα, την υγεία και τις επιδόσεις στις ρυθμίσεις του αθλητισμού και της άσκησης. Οι μαθητές μαθαίνουν για τις ενσωματώσεις της ανθρώπινης φυσιολογίας, της κίνησης και της γνώσης τόσο μέσω κλινικών όσο και εφαρμοσμένων μαθημάτων. [+]

Το πρόγραμμα MS in Exercise Science έχει σχεδιαστεί ως μια διεπιστημονική μελέτη της ανθρώπινης κίνησης και των επιδόσεων καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής. Μέσα από την τάξη, το εργαστήριο και τις εμπειρίες που βασίζονται στο πεδίο, οι απόφοιτοι μας μαθαίνουν για την ανθρώπινη απόδοση και την πρόληψη των ασθενειών από την παιδική ηλικία έως την ενηλικίωση μεγαλύτερης ηλικίας. Οι σπουδαστές χρησιμοποιούν τις δεξιότητες για να προσδιορίσουν, να αναλύσουν και να εξηγήσουν τη φυσιολογική, δομική και λειτουργική δυναμική που επηρεάζει την ικανότητα, την υγεία και τις επιδόσεις στις ρυθμίσεις του αθλητισμού και της άσκησης. Οι μαθητές μαθαίνουν για τις ενσωματώσεις της ανθρώπινης φυσιολογίας, της κίνησης και της γνώσης τόσο μέσω κλινικών όσο και εφαρμοσμένων μαθημάτων.... [-]


MSc στην Πληροφορική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 6 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +2 περισσότερα

Ο στόχος του μεταπτυχιακού προγράμματος Northeastern στον τομέα της Επιστήμης των Υπολογιστών είναι να παρέχει άτομα που έχουν ένα υπόβαθρο στην επιστήμη των υπολογιστών ως μέσο για να αποκτήσουν ένα υψηλότερο επίπεδο εκλέπτυνσης υπολογιστών. Τα άτομα με τίτλους εργασίας όπως ο προγραμματιστής / αναλυτής εφαρμογών, ο προγραμματιστής συστημάτων ή ο μηχανικός λογισμικού που επιθυμούν να επεκτείνουν το εύρος του υπόβαθρου υπολογιστών τους ή για τους οποίους απαιτείται προηγμένος πτυχίο για την εξέλιξη θα αντλήσουν μακροπρόθεσμα οφέλη από αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα. [+]

Ο στόχος του μεταπτυχιακού προγράμματος Northeastern στον τομέα της Επιστήμης των Υπολογιστών είναι να παρέχει άτομα που έχουν ένα υπόβαθρο στην επιστήμη των υπολογιστών ως μέσο για να αποκτήσουν ένα υψηλότερο επίπεδο εκλέπτυνσης υπολογιστών. Τα άτομα με τίτλους εργασίας όπως ο προγραμματιστής / αναλυτής εφαρμογών, ο προγραμματιστής συστημάτων ή ο μηχανικός λογισμικού που επιθυμούν να επεκτείνουν το εύρος του υπόβαθρου υπολογιστών τους ή για τους οποίους απαιτείται προηγμένος πτυχίο για την εξέλιξη θα αντλήσουν μακροπρόθεσμα οφέλη από αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα.... [-]


MSc στη Χημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 6 χρόνια January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +2 περισσότερα

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Χημεία στο Northeastern παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές για φοιτητές που σχεδιάζουν σταδιοδρομία στη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις, τη διδασκαλία ή το σχεδιασμό πρόσθετων μεταπτυχιακών εργασιών ή επαγγελματικών σπουδών. [+]

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Χημεία στο Northeastern παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές για φοιτητές που σχεδιάζουν σταδιοδρομία στη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις, τη διδασκαλία ή το σχεδιασμό πρόσθετων μεταπτυχιακών εργασιών ή επαγγελματικών σπουδών.

Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές στο πρόγραμμα:

Επιστήμη διαχωρισμού Έμφαση: Οι φοιτητές στο πρόγραμμα μπορούν να ακολουθήσουν την Έμφαση στην Επιστήμη Διαχωρισμού προκειμένου να προετοιμαστούν για σταδιοδρομίες σε φαρμακευτικές, καλλυντικές και βιομηχανίες τροφίμων, καθώς και περιβαλλοντικά εργαστήρια.Γενικό Πρόγραμμα Έμφαση: Το Γενικό Πρόγραμμα Έμφαση προετοιμάζει τους μαθητές να εισέλθουν σε επαγγελματικά σχολεία ή να συνεχίσουν περαιτέρω μεταπτυχιακές εργασίες στη χημεία.Έμφαση στη Χημική Εκπαίδευση: Ο Χημικός Εκπαιδευτικός Έμφαση εξυπηρετεί καθηγητές μέσης και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν αποκτήσει πτυχίο στη χημεία και διαθέτουν πιστοποιητικό διδασκαλίας / άδεια για να αποκτήσουν υψηλά προσόντα εκπαιδευτικούς εκπαιδευμένους στην προηγμένη γνώση χημείας και παιδαγωγικής περιεχομένου της διδακτικής επιστήμης στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης . Επίσης, θα είναι καλά προετοιμασμένοι να διεξάγουν έρευνες στον τομέα της χημικής εκπαίδευσης ή να διδάσκουν στα κολέγια διάρκειας 2 ετών.... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

MA στη Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +1 περισσότερα

Το Master of Arts στην Γεωγραφία και τις Περιβαλλοντικές Σπουδές είναι ένα πρόγραμμα που προσφέρεται τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές με διαφορετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο που ενδιαφέρονται για μια σταδιοδρομία που καλύπτει το ανθρώπινο και φυσικό περιβάλλον - τις κοινωνικές και φυσικές επιστήμες - και που επιθυμούν τις χωρικές αναλυτικές δεξιότητες της γεωγραφίας. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές αναπτύσσουν ένα πεδίο επάρκειας στο ευρύ πεδίο της περιβαλλοντικής πολιτικής, του σχεδιασμού και της διαχείρισης ή στο γεωγραφικό πεδίο της χωρικής ανάλυσης. Το πρόγραμμα είναι τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό. οι μαθητές αποκτούν γνώσεις, εννοιολογικές δεξιότητες και τεχνικές δεξιότητες. Το πρόγραμμα παρέχει μια σταθερή βάση για μια σταδιοδρομία, μια μετατόπιση σταδιοδρομίας, βελτίωση σταδιοδρομίας ή προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές. [+]

Το Master of Arts στην Γεωγραφία και τις Περιβαλλοντικές Σπουδές είναι ένα πρόγραμμα που προσφέρεται τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές με διαφορετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο που ενδιαφέρονται για μια σταδιοδρομία που καλύπτει το ανθρώπινο και φυσικό περιβάλλον - τις κοινωνικές και φυσικές επιστήμες - και που επιθυμούν τις χωρικές αναλυτικές δεξιότητες της γεωγραφίας. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές αναπτύσσουν ένα πεδίο επάρκειας στο ευρύ πεδίο της περιβαλλοντικής πολιτικής, του σχεδιασμού και της διαχείρισης ή στο γεωγραφικό πεδίο της χωρικής ανάλυσης. Το πρόγραμμα είναι τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό. οι μαθητές αποκτούν γνώσεις, εννοιολογικές δεξιότητες και τεχνικές δεξιότητες. Το πρόγραμμα παρέχει μια σταθερή βάση για μια σταδιοδρομία, μια μετατόπιση σταδιοδρομίας, βελτίωση σταδιοδρομίας ή προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές... [-]


MA στη Γλωσσολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +2 περισσότερα

Η ΜΑ στη Γλωσσολογία επικεντρώνεται στη διερεύνηση της γλώσσας τόσο από τις θεωρητικές όσο και από τις λειτουργικές προσεγγίσεις. Το δυναμικό μας πρόγραμμα συνδυάζει τις βασικές σπουδές στη δομή της γλώσσας (φωνολογία, μορφολογία, σύνταξη, σημασιολογία) με τις σύγχρονες προσεγγίσεις στην κοινωνιογλωσσολογία, την απόκτηση γλωσσών, την ψυχογλωσσολογία, την επικοινωνία με τις γλώσσες, τις παγκόσμιες Englishes, τις γλώσσες και την γλώσσα που απειλούνται με εξαφάνιση. [+]

Η ΜΑ στη Γλωσσολογία επικεντρώνεται στη διερεύνηση της γλώσσας τόσο από τις θεωρητικές όσο και από τις λειτουργικές προσεγγίσεις. Το δυναμικό μας πρόγραμμα συνδυάζει τις βασικές σπουδές στη δομή της γλώσσας (φωνολογία, μορφολογία, σύνταξη, σημασιολογία) με τις σύγχρονες προσεγγίσεις στην κοινωνιογλωσσολογία, την απόκτηση γλωσσών, την ψυχογλωσσολογία, την επικοινωνία με τις γλώσσες, τις παγκόσμιες Englishes, τις γλώσσες και την γλώσσα που απειλούνται με εξαφάνιση.... [-]


MA στη Διδασκαλία στην Παιδική Εκπαίδευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +1 περισσότερα

Το Master of Arts στη διδασκαλία (MAT) στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση είναι σχεδιασμένο για τους φοιτητές που αναζητούν πτυχίο και Licensure για να διδάξουν τα μικρά παιδιά ηλικίας 0-8 ετών. Το πρόγραμμα παρέχει ένα σταθερό ακαδημαϊκό μάθημα καθώς και ποικίλες, δυναμικές και εμπλουτιστικές μαθησιακές εμπειρίες. Το πρόγραμμα στοχεύει στην προετοιμασία εκπαιδευτών υψηλής ποιότητας για να δώσει στα μικρά παιδιά ένα ισχυρό θεμέλιο για την εκμάθηση και την ανάπτυξη του 21ου αιώνα. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις διαθέσεις που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική εργασία με τα μικρά παιδιά σε μαθησιακά περιβάλλοντα. [+]

Το Master of Arts στη διδασκαλία (MAT) στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση είναι σχεδιασμένο για τους φοιτητές που αναζητούν πτυχίο και Licensure για να διδάξουν τα μικρά παιδιά ηλικίας 0-8 ετών. Το πρόγραμμα παρέχει ένα σταθερό ακαδημαϊκό μάθημα καθώς και ποικίλες, δυναμικές και εμπλουτιστικές μαθησιακές εμπειρίες. Το πρόγραμμα στοχεύει στην προετοιμασία εκπαιδευτών υψηλής ποιότητας για να δώσει στα μικρά παιδιά ένα ισχυρό θεμέλιο για την εκμάθηση και την ανάπτυξη του 21ου αιώνα. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις διαθέσεις που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική εργασία με τα μικρά παιδιά σε μαθησιακά περιβάλλοντα.... [-]


MA στη διδασκαλία των αγγλικών σε ομιλητές άλλων γλωσσών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 χρόνια January 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +3 περισσότερα

Η MA στη διδασκαλία αγγλικών σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) προετοιμάζει κάποιον για να διδάξει αγγλικά στις ΗΠΑ ή στο εξωτερικό. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι απόφοιτοι μας διδάσκουν ESL σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, καθώς και στην πόλη σε κοινοτικά κολέγια και προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων. Οι μαθητές της αγγλικής γλώσσας είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ομάδα φοιτητών στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα. [+]

Η MA στη διδασκαλία αγγλικών σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) προετοιμάζει κάποιον για να διδάξει αγγλικά στις ΗΠΑ ή στο εξωτερικό. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι απόφοιτοι μας διδάσκουν ESL σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, καθώς και στην πόλη σε κοινοτικά κολέγια και προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων. Οι μαθητές της αγγλικής γλώσσας είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ομάδα φοιτητών στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα.... [-]


MA στη μουσική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +2 περισσότερα

Το Τμήμα Μουσικής στο Northeastern προσφέρει ένα Master of Arts in Music (Applied Pedagogy). Η παιδαγωγική ορίζεται ως η τέχνη της διδασκαλίας. Αυτό το πτυχίο προετοιμάζει φοιτητές που έχουν ήδη πτυχίο στη μουσική για την επιτυχή διδασκαλία σε επίπεδο κολλεγίων. σε επίπεδο στοιχειώδους και δευτεροβάθμιας δημόσιας ή ιδιωτικής σχολικής διδασκαλίας · ή τη συνέχιση της διδακτορικής εργασίας. [+]

Το Τμήμα Μουσικής στο Northeastern προσφέρει ένα Master of Arts in Music (Applied Pedagogy). Η παιδαγωγική ορίζεται ως η τέχνη της διδασκαλίας. Αυτό το πτυχίο προετοιμάζει τους φοιτητές που έχουν ήδη πτυχίο στη μουσική για επιτυχή:

διδασκαλία σε επίπεδο κολλεγίωνσε επίπεδο στοιχειώδους και δευτεροβάθμιας δημόσιας ή ιδιωτικής σχολικής διδασκαλίας · ήσυνέχιση της διδακτορικής εργασίας.

Το Βορειοανατολικό είναι ένα από τα μοναδικά πανεπιστήμια της περιοχής που προσφέρει πτυχίο παιδαγωγικής.... [-]


MA στην αγγλική λογοτεχνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +2 περισσότερα

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα αγγλικά έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προηγμένη μελέτη στις μελέτες σύνθεσης. Προβλέπει προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, ιδίως στη διδασκαλία, την έρευνα, τη γραφή, τη δημοσιογραφία, τη δημοσίευση και τη σύνταξη των εκδόσεων. Το πρόγραμμα προετοιμάζει επίσης τους φοιτητές για σπουδές στο Ph.D. επίπεδο. [+]

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα αγγλικά έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προηγμένη μελέτη στις μελέτες σύνθεσης. Προβλέπει προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, ιδίως στη διδασκαλία, την έρευνα, τη γραφή, τη δημοσιογραφία, τη δημοσίευση και τη σύνταξη των εκδόσεων. Το πρόγραμμα προετοιμάζει επίσης τους φοιτητές για σπουδές στο Ph.D. επίπεδο.

Δύο σημαντικές επιλογές:

Συγκέντρωση στη σύνθεση, MAΣυγκέντρωση στη λογοτεχνία, MA... [-]

MA στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +1 περισσότερα

Το Master of Arts στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού παρέχει πτυχιούχους τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με τις ομάδες και τα άτομα? να αξιολογήσει τη φύση των προβλημάτων απόδοσης σε οργανισμούς και να προτείνει λύσεις · αξιολόγηση των σχετικών χαρακτηριστικών των ενηλίκων εκπαιδευομένων · εφαρμόσουν τεχνικές ανάλυσης εργασιών και ανάλυσης περιεχομένου. Σχεδιασμός και παροχή προγραμμάτων κατάρτισης και υποστήριξης απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών υπηρεσιών. αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των προγραμμάτων κατάρτισης · διαχείριση σχεδίων και προγραμμάτων ανάπτυξης ανθρωπίνων πόρων · να σχεδιάσετε, να αναπτύξετε και να εφαρμόσετε τεχνικές για τη βελτίωση της οργανωτικής απόδοσης. [+]

Το Master of Arts στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού παρέχει πτυχιούχους τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα με τις δεξιότητες που απαιτούνται για:

επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με ομάδες και άτομα.να αξιολογήσει τη φύση των προβλημάτων απόδοσης σε οργανισμούς και να προτείνει λύσεις.αξιολογούν τα σχετικά χαρακτηριστικά των ενηλίκων εκπαιδευόμενων.εφαρμόσουν τεχνικές ανάλυσης εργασιών και ανάλυσης περιεχομένου.Σχεδιάστε και παραδώστε προγράμματα κατάρτισης και υποστήριξης απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων των online.αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των προγραμμάτων κατάρτισης.διαχείριση έργων και προγραμμάτων ανάπτυξης ανθρωπίνων πόρων.να σχεδιάσετε, να αναπτύξετε και να εφαρμόσετε τεχνικές για τη βελτίωση της οργανωτικής απόδοσης.Προνόμια προγράμματος... [-]

MA στην επικοινωνία, μέσα μαζικής ενημέρωσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 6 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +2 περισσότερα

Το Master of Arts (MA) στην επικοινωνία, τα μέσα ενημέρωσης και το θέατρο παρέχει μια εις βάθος μελέτη των αρχών και των πρακτικών της επικοινωνίας, των μέσων ενημέρωσης και του θεάτρου. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται για προχωρημένες εταιρικές θέσεις, για εκείνους που προετοιμάζονται για θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή για μεταπτυχιακές σπουδές και για καθηγητές στο στοιχειώδες ή δευτεροβάθμιο επίπεδο. [+]

Το Master of Arts (MA) στην επικοινωνία, τα μέσα ενημέρωσης και το θέατρο παρέχει μια εις βάθος μελέτη των αρχών και των πρακτικών της επικοινωνίας, των μέσων ενημέρωσης και του θεάτρου. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται για προχωρημένες εταιρικές θέσεις, για εκείνους που προετοιμάζονται για θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή για μεταπτυχιακές σπουδές και για καθηγητές στο στοιχειώδες ή δευτεροβάθμιο επίπεδο.... [-]


MA στην Πολιτική Επιστήμη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +2 περισσότερα

Η πολιτική επιστήμη έχει κεντρική σημασία για την κατανόηση όλων των βασικών κοινωνικών θεμάτων. Επομένως, η κατανόηση της πολιτικής ζωής είναι απαραίτητη για κάθε μορφωτικό άτομο. Το τμήμα προσφέρει σήμερα ένα προπτυχιακό μάθημα, έναν ανήλικο στην πολιτική επιστήμη, έναν ανήλικο στη δημόσια διοίκηση, και ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί στο μεταπτυχιακό. [+]

Η πολιτική επιστήμη έχει κεντρική σημασία για την κατανόηση όλων των βασικών κοινωνικών θεμάτων. Επομένως, η κατανόηση της πολιτικής ζωής είναι απαραίτητη για κάθε μορφωτικό άτομο. Το τμήμα προσφέρει σήμερα ένα προπτυχιακό μάθημα, έναν ανήλικο στην πολιτική επιστήμη, έναν ανήλικο στη δημόσια διοίκηση, και ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί στο μεταπτυχιακό.

Οι τομείς πολιτικής επιστήμης στις οποίες προσφέρονται μαθήματα περιλαμβάνουν:... [-]


MA στη Συμβουλευτική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 4 χρόνια August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Grayslake +2 περισσότερα

Το πρόγραμμα που οδηγεί στο πτυχίο Master of Arts in Counseling αποτελείται από τις ακόλουθες τρεις ακολουθίες: σχολική συμβουλευτική, κλινική συμβουλευτική ψυχικής υγείας και συμβουλευτική αποκατάστασης. [+]

Το πρόγραμμα που οδηγεί στο πτυχίο Master of Arts in Counseling αποτελείται από τις ακόλουθες τρεις ακολουθίες:

Σχολική συμβουλευτικήΚλινική Συμβουλευτική Ψυχικής ΥγείαςΣυμβουλευτική αποκατάστασηςΑπαιτήσεις εισδοχής

Οι αιτούντες και στις τρεις ακολουθίες πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις εισδοχής του Κολλεγίου Μεταπτυχιακών Σπουδών και Ερευνών και τις ακόλουθες πρόσθετες απαιτήσεις:... [-]


Επικοινωνία

NEIU

Διεύθυνση 5500 North St. Louis Avenue
60625-4699 Chicago, Illinois, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα http://www.neiu.edu/
Τηλέφωνο +1 773-583-4050

Διεύθυνση 3390 North Avondale Avenue
60618 Chicago, Illinois, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο undefined

Διεύθυνση 700 East Oakwood Boulevard
60653 Chicago, Illinois, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο undefined

Διεύθυνση 1200 University Center Drive
60030 Grayslake, Illinois, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο undefined

Διεύθυνση 770 North Halsted Street, Suite 420
60642 Chicago, Illinois, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο undefined