NYU | Tisch

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με

Κανένα άλλο σχολείο δεν υπάρχει στον κόσμο όπως η Tisch School of Arts.

Όταν η Σχολή Καλών Τεχνών ιδρύθηκε στο NYU το 1965, ανακοινώθηκε ως μια τολμηρή περιπέτεια - να είναι σχολείο σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο. Συναντηθήκαμε αυτή την πρόκληση και αυτό που προέκυψε τα τελευταία 50 χρόνια είναι το κυρίαρχο κέντρο της χώρας για τη μελέτη των κινηματογραφικών και αναδυόμενων τεχνών των μέσων ενημέρωσης.

Το σχολείο

Το εύρος αριστείας μας σε όλα τα τμήματα είναι μοναδικό και παγκοσμίου φήμης. Μπορείτε να κερδίσετε ένα πτυχίο BA, BFA, MA, MFA, MPS ή PhD σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων που είναι μοναδικά ενσωματωμένοι σε ένα σχολείο. Καλλιτέχνες και ακαδημαϊκοί προέρχονται από όλο τον κόσμο για να σπουδάσουν acting, dance, design, performance, movie, animation, writing για μουσικό θέατρο, stage, screen

Οι μαθητές

Αναζητούμε και γιορτάζουμε κάθε είδους μοναδικές φωνές από 48 κράτη και 39 χώρες. Οι μαθητές μας υποβάλλονται στην πιο αυστηρή διαδικασία αποδοχής οποιουδήποτε σχολείου στη NYU. Παίρνουμε πολύ χρόνο για να αποφασίσουμε ποιον προσκαλούμε στο σχολείο. Η σχολή μας εκθέτει τα ακαδημαϊκά ιστορικά, τα δοκίμια, τα χαρτοφυλάκια, τα δείγματα γραφής, τις εικόνες και τις παραστάσεις για να εντοπίσει τους πιο ενδιαφέρουσες ανθρώπους που έχουν την επιθυμία να δημιουργήσουν, να εφεύρουν, να πειραματιστούν, να παράγουν, να γράψουν, να κωδικοποιήσουν να αναλύσει, να εκτελέσει και να κάνει

Μόλις είστε εδώ, θα συναντήσετε άλλους ανθρώπους σαν εσάς - ανθρώπους που έχουν μια βαθιά περιέργεια για τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους. Θα γίνουν φίλοι και συνεργάτες σας για τη ζωή. Θα βαρεθείτε βαθιά στην πειθαρχία σας, αλλά θα πάρετε επίσης το εύρος μιας φιλελεύθερης εκπαίδευσης τέχνης σε ένα μεγάλο παγκόσμιο πανεπιστήμιο έρευνας. Αυτό θα σας προετοιμάσει για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε στο ταξίδι σας για ζωή. Θα δημιουργείτε, ΕΣΑΣ.

Η σχολή

Η σχολή μας είναι γνωστοί επαγγελματίες καλλιτέχνες και επιστήμονες, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη σταδιοδρομία τους για να παρέχουν πρακτική εκπαίδευση. Αυτό εγγυάται ότι η εκπαίδευσή σας θα είναι πάντα συναφής με τον τομέα σας. Θα διαπιστώσετε ότι καταλαβαίνουν τι πρέπει να γνωρίζετε επειδή το κάνουν αυτό καθαυτό. Μοιράζονται το πάθος σας και θα σας οδηγήσουν να γίνετε κύριοι της πειθαρχίας σας. Θα ακολουθήσουν επίσης τη σταδιοδρομία σας και θα είναι οι πόροι σας σε ένα παγκόσμιο δίκτυο της Tisch για τα επόμενα χρόνια.

Νέα Υόρκη

Η έδρα μας είναι η πόλη της Νέας Υόρκης και ποια είναι μια μεγάλη πόλη! Η πόλη θα γίνει το σετ για την πρώτη σας ταινία ή φωτογραφία. Θα εκπαιδεύσετε σε ένα από τα στούντιο των επαγγελματιών ηθοποιών. Οι ήχοι των δρόμων θα εμπνεύσουν τη μουσική σας. Θα μετακινηθείτε στη γέφυρα για να παρακολουθήσετε μια τάξη στο Κέντρο Παιχνιδιών στο Μπρούκλιν. Μπορείτε να κάνετε intern στις καλύτερες οργανώσεις της χώρας. Και η αξεπέραστη πολιτιστική ζωή της Νέας Υόρκης θα συμπληρώσει την εκπαίδευσή σας με τρόπο που δεν μπορεί να συγκριθεί. Από τους δρόμους προς τα πάρκα, στους φορείς παγκόσμιας κλάσης εδώ, αυτή η μεγάλη πόλη είναι η πανεπιστημιούπολη σας.

Πλατεία Ουάσιγκτον

Έχουμε το ξεχωριστό προνόμιο να είμαστε μέρος της NYU - αυτό το διαφορετικό, παγκόσμιο πανεπιστήμιο που ευδοκιμεί σε μεγάλες πόλεις. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε συλλόγους, να είστε αθλητές και να παρακολουθήσετε μαθήματα που συμπληρώνουν και διευρύνουν τα ενδιαφέροντά σας.

Μπορείτε επίσης να μάθετε για τους πολιτισμούς γύρω από το πανεπιστήμιο παγκόσμιου δικτύου. Θα πρέπει να σπουδάσετε στις άλλες πανεπιστημιουπόλεις του NYU στο Αμπού Ντάμπι της Σαγκάης ή στα άλλα παγκόσμια ακαδημαϊκά κέντρα στην Άκρα, στο Βερολίνο, στο Μπουένος Άιρες, στη Φλωρεντία, στο Λονδίνο, στη Μαδρίτη, στο Παρίσι, στην Πράγα, στο Σίδνεϊ, στο Τελ Αβίβ και στην Ουάσινγκτον


Οι απόφοιτοι μας

Υπάρχει ένα ακόμα δίκτυο στο οποίο θα συμμετέχετε - το δίκτυο αποφοίτων μας Tisch. Θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος της επαγγελματικής σας ζωής. Τα μεγάλα νέα είναι ότι είναι παντού και κάνουν τα πάντα. Υπάρχουν περισσότεροι από 25.000 άλλοι αποφοίτοι του Tisch που δουλεύουν με επιμέλεια στις τέχνες και τα σχετικά επαγγέλματα. Με πολλούς τρόπους, επηρεάζουν τον κόσμο γύρω τους. Δεν είναι μυστικό ότι μερικοί έχουν κερδίσει μεγάλη φήμη και υπάρχουν αμέτρητες ιστορίες επιτυχίας στους τρόπους με τους οποίους οι απόφοιτοι μας αναζωογονούν και αλλάζουν κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 50 ετών, οι αποφοίτοι και η σχολή της Tisch θα συνεχίσουν να είναι οι κορυφαίες δημιουργικές δυνάμεις για την καινοτομία. Σε έναν κόσμο που χρειάζεται λιγότερη καταστροφή και περισσότερη δημιουργία, η Tisch είναι όπου αρχίζει ένα λαμπρό μέλλον. Ελπίζουμε να συμμετάσχετε μαζί μας!


Tisch σελίδα εισαγωγής μεταπτυχιακών

Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

NYU | Tisch

Ιστότοπος

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη