NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την NYU Steinhardt

Η μοναδική ενσωμάτωση της εκπαίδευσης, της υγείας, των τεχνών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης του NYU του Steinhardt μας φέρνει στο επίκεντρο ενός κινήματος: την εκπαίδευση για κοινωνική αλλαγή.

Οι μαθητές του Steinhardt είναι παθιασμένοι με το να βοηθούν τους άλλους.

Αποστολή μας είναι να προωθήσουμε τη γνώση, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στο σταυροδρόμι του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της ανθρώπινης ανάπτυξης. Παραδείγνυται η δέσμευση της NYU να είναι δημόσιας υπηρεσίας.

Τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων χωρών.

Τα προγράμματα μάστερ του Steinhardt του NYU στην εφαρμοσμένη ψυχολογία, την εκπαίδευση, την υγεία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη μουσική και τα επαγγέλματα των τεχνών, καθώς και τα επαγγέλματα τέχνης και τέχνης προσελκύουν πρόσφατους πτυχιούχους κολλεγίων, επαγγελματίες που επιδιώκουν άδεια ή πιστοποίηση και επαγγελματίες μεταβαλλόμενους. Το πρόγραμμα σπουδών μας δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές να σπουδάσουν στο εξωτερικό και να βιώσουν πρακτική μάθηση.

Τα προχωρημένα προγράμματα πιστοποιητικών σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε σπουδές σε εξειδικευμένους τομείς της εφαρμοσμένης ψυχολογίας, της εκπαίδευσης, της μουσικής και των τεχνών του θεάματος, και της φυσικής θεραπείας.

Προσφέρουμε επίσης προγράμματα διδακτορικών διατριβών που προετοιμάζουν πτυχιούχους για σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή έρευνα και διδασκαλία, καθώς και επαγγελματικά προγράμματα διδακτορικών σπουδών για προχωρημένη πρακτική σε τομείς εκπαίδευσης, τέχνες, επαγγελματική θεραπεία και φυσικοθεραπεία.

Επαναπροσδιορίζουμε την ολιστική εκπαίδευση.

Οι φοιτητές μας ανήκουν σε μια ισχυρή και υποστηρικτική κοινότητα μελετητών - ένα ζεστό περιβάλλον που ενθαρρύνει την εξερεύνηση νέων ιδεών. Η σχολή μας οδηγεί στους επαγγελματικούς τομείς και συνεργάζεται σε ακαδημαϊκούς κλάδους: καθηγητές που εργάζονται με ψυχολόγους και επαγγελματίες υγείας, μουσικούς με παθολογοανατόμους, εκπαιδευτικούς με εικαστικούς καλλιτέχνες. Εργάζονται με φοιτητές για να διερευνήσουν θέματα όπως οι επιπτώσεις της μετανάστευσης στη μάθηση, η παιδική διατροφή και η παχυσαρκία και πώς τα ψηφιακά μέσα μετασχηματίζουν τις κοινωνικές σχέσεις. Τα ερευνητικά ινστιτούτα μας επηρεάζουν τις υποτροφίες και τις πολιτικές ανά τον κόσμο.

Στο Steinhardt, η μάθηση λαμβάνει χώρα μέσα και έξω από την τάξη.

Για περισσότερο από έναν αιώνα, οικοδομούμε συνεργασίες στην κοινότητά μας: με τοπικά σχολεία, οικογένειες, κοινοτικούς οργανισμούς, οργανώσεις τέχνης, πολιτιστικά ιδρύματα και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Μια εκπαίδευση Steinhardt συνίσταται στην αυστηρή διδασκαλία στην τάξη καθώς και στην είσοδο στις κορυφαίες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης της Νέας Υόρκης, σε κλινικές τοποθετήσεις σε γνωστά νοσοκομεία ή στη διδασκαλία σπουδαστών σε ένα από τα πιο διαφορετικά σχολικά συστήματα του κόσμου. Αυτό σημαίνει ασυναγώνιστες ευκαιρίες για επαγγελματική κατάρτιση και επαγγελματική εξέλιξη.

Σας προετοιμάζουμε να οδηγήσετε σε μια παγκόσμια κοινωνία.

Όπως και η πόλη, αποκαλούμε σπίτι, η σχολή, οι σπουδαστές και το προσωπικό μας αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα υποβάθρων, απόψεων και προοπτικών. Και παρόλο που οι ρίζες μας πηγαίνουν βαθιά στη Νέα Υόρκη, η δουλειά μας στο σπίτι επηρεάζει - και επηρεάζεται από - τις συνδέσεις μας στο εξωτερικό. Κάθε μέρα, οι απόφοιτοι του Steinhardt συνεχίζουν να αλλάζουν τον κόσμο.

Διεθνής κατάταξη της NYU

  • # 7 - Νέα των ΗΠΑ
  • # 27 - Τάξη της παγκόσμιας πανεπιστημιακής κατάταξης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
  • # 29 - Ακαδημαϊκή Κατάταξη των Παγκόσμιων Πανεπιστημίων
  • # 52 - Κατατάξεις Παγκόσμιου Πανεπιστημίου QS

Σχολικό Χρονολόγιο

Ιδρύθηκε το 1890 ως Σχολή Παιδαγωγικής, το NYU Steinhardt ήταν το πρώτο επαγγελματικό σχολείο αφιερωμένο στην εκπαίδευση των εκπαιδευτικών που ιδρύθηκε σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο. Η πρώιμη αποστολή της Σχολής ήταν να εκπαιδεύσει τους διευθυντές των σχολείων και να προετοιμάσει άνδρες και γυναίκες για εργασία σε κολέγια εκπαίδευσης εκπαιδευτικών. Μέχρι το 1921, η Σχολή εκπαιδεύει καθηγητές σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των τεχνών και της υγείας, προσφέροντας προπτυχιακά διδακτορικά διπλώματα. Καθώς ο τομέας της εκπαίδευσης διευρύνθηκε, η Σχολή διευρύνθηκε με έμφαση στην ενσωμάτωση νέων γνώσεων και επιστημονικών εξελίξεων και αναδύθηκαν νέα προγράμματα.

Σήμερα, το NYU Steinhardt προσφέρει περισσότερα από 100 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα μέσω των 11 ακαδημαϊκών τμημάτων του. Οι σπουδαστές προετοιμάζονται για σταδιοδρομία στην εκπαίδευση, τα μέσα ενημέρωσης, τη μουσική και τις τέχνες του θεάματος, τη διατροφή, τη σωματική και επαγγελματική θεραπεία, την ψυχολογία, την παθολογία ομιλίας και τις εικαστικές τέχνες. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, ο Steinhardt υπήρξε ένα ζωντανό θεσμό που ανταποκρίνεται στις κοινωνικές αλλαγές.

Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

Address
82 Washington Square East
10003 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη