Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εφεύρεση, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και

Είναι Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Tandon Σχολή θεμελιώδη τρόπο Μηχανικών του πλησιάζει ακαδημαϊκών και ερευνητικών οπλίζοντας καθηγητές και φοιτητές με τα εργαλεία και τους πόρους για να ενεργοποιήσετε την έμπνευσή τους σε εφαρμογές, προϊόντα και υπηρεσίες που λαμβάνουν πτήση προς την αγορά.

Online - Μάθετε οποτεδήποτε, οπουδήποτε

NYU Tandon Πολυτεχνική Σχολή είναι μία από τις πιο σεβαστές σχολεία του έθνους της μηχανικής, εφαρμοσμένων επιστημών, της διαχείρισης και της τεχνολογίας. Τώρα, NYU Tandon online (πρώην NYU-ePoly) προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσουν ένα προηγμένο μεταπτυχιακό πτυχίο ή πιστοποιητικό πλήρως σε απευθείας σύνδεση.

Πρόσβαση στο Internet δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, γρηγορότερη, ή πιο οικονομικά, καθιστώντας δυνατή τη λήψη μεταπτυχιακών μαθήματα με NYU Tandon Σχολή Μηχανικών όπου και όποτε θέλετε και - στη δουλειά, στο σπίτι, από 35.000 πόδια, όπως σας πετάξει για την κάλυψη ενός πελάτη ή επιστρέψει από ένα hard-earned διακοπές.

Αν νομίζετε ότι το πρόγραμμά σας είναι πολύ απασχολημένος για την κατηγορία, το ξανασκεφτούν. Εάν η εργασία σας ή ο ρυθμός της καθημερινής ζωής σας αποτρέπει από το να παρακολουθήσουν την τάξη στην πανεπιστημιούπολη, μπορείτε τώρα με βεβαιότητα στραφούν σε NYU Tandon on-line για να κερδίσουν το πιστοποιητικό μεταπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα σε απευθείας σύνδεση προγράμματα περισσότερο από μια ντουζίνα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά