Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

60610_ScreenShot2017-11-14at11.19.40.png

Το New England College είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό κολέγιο, που βρίσκεται στην πεμπτουσία πόλη της Νέας Αγγλίας Henniker του Νιου Χάμσαϊρ, αφιερωμένο στην παροχή εξαιρετικής εκπαίδευσης σε φοιτητές προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών από όλο τον κόσμο.

Κατατάσσονται από την US News και World Report στην κορυφή της βαθμίδας των σχολών απολυτηρίου στο βορρά, το New England College προετοιμάζει τους σπουδαστές με έναν τρόπο που είναι γερός, διεξοδικός και αφοσιωμένος. Το ονομάζουμε "βιωματική μάθηση", ή μάθηση-από-κάλεσμα. Είτε πρόκειται για ένα μάθημα επιχειρήσεων είτε φιλοσοφία, οι καθηγητές NEC ενσωματώνουν την πρακτική εμπειρία στο πρόγραμμα σπουδών, έτσι οι φοιτητές αποφοιτούν με κάτι περισσότερο από ένα βαθμό.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία για το κολέγιο της New England που μπορεί να σας ρωτήσουν - μια μοναδική εκπαιδευτική φιλοσοφία, ένα γραφικό περιβάλλον πανεπιστημιούπολης ή όλες οι δραστηριότητες που μπορούν να συμβάλουν στον προσωπικό σας μετασχηματισμό - και ίσως να ανακαλύψετε ότι είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Καλώς ήρθατε!

Ίσες Εκπαιδευτικές Ευκαιρίες

Είναι πολιτική της New England College να διαχειρίζεται όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις συναφείς υπηρεσίες υποστήριξης και τα οφέλη με τρόπο που δεν δημιουργεί διακρίσεις λόγω της φυλής, του χρώματος, της θρησκείας, του φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού, της ηλικίας, της εθνικής καταγωγής, τα μειονεκτήματα ή άλλα χαρακτηριστικά που δεν μπορούν νομίμως να αποτελέσουν τη βάση για την παροχή τέτοιων προγραμμάτων ή υπηρεσιών. Επιπλέον, κάθε τομέας εντός του ιδρύματος θα ενθαρρύνει την εφαρμογή φοιτητών μειονοτήτων και γυναικών για την εξάλειψη των επιπτώσεων οποιασδήποτε προηγούμενης διάκρισης στις διατάξεις των εκπαιδευτικών και συναφών υπηρεσιών και για τη θέσπιση διαδικασιών που θα εξασφαλίζουν ίση μεταχείριση και ισότιμη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και τα εκπαιδευτικά οφέλη σε όλους τους φοιτητές, όπως απαιτείται από το νόμο.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC με μια ματιά

Campus : Henniker, Νιού Χάμσαϊρ είναι ένα γρήγορο 15 λεπτά από την πρωτεύουσα του κράτους (Concord, NH), 30 λεπτά από τη μεγαλύτερη πόλη (Μάντσεστερ, NH), και 90 λεπτά από τη Βοστώνη. Οι αίθουσες συσκέψεων, την ομορφιά της πανεπιστημιούπολης των 220 στρεμμάτων και του ποταμού Contoocook.

Προγράμματα : 37 προγράμματα πτυχίου, 12 προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών και ένα διδακτορικό πρόγραμμα προσφέρονται στην παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών και με έμφαση στη βιωματική μάθηση από αφοσιωμένη και ολοκληρωμένη σχολή.

Φοιτητές : Περίπου 1.000 φοιτητές και 900 online φοιτητές και 900 μεταπτυχιακοί φοιτητές από όλο τον κόσμο παρακολουθούν το New England College. Η εμπειρία του NEC είναι συνεργατική και υποστηρικτική. Πολύ διαφοροποιημένες, πάνω από το ένα τρίτο των σπουδαστών της NEC αναγνωρίζονται ως σπουδαστές του χρώματος.

Δραστηριότητες : 18 αθλητικά γεγονότα, πολυάριθμα αθλητικά γεγονότα και πάνω από 40 συλλόγους και οργανώσεις όλων των ειδών, μαζί με ένα ατελείωτο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, καθιστούν εύκολη την αίσθηση ότι ανήκεις στο NEC. Γίνετε μέλος του Έθνους Pilgrim!

Πρακτική εξάσκηση : Οι σπουδαστές της NEC έχουν επωφεληθεί από περισσότερες από 1.000 ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, συνεχή πρόσβαση στην πραγματική εμπειρία και πρακτική κατάρτιση μέσω ενεργού συνεργασίας με τους εταίρους της βιομηχανίας και τις υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας.

Αποστολή & Όραμα

Δήλωση αποστολής

Το New England College είναι μια δημιουργική και υποστηρικτική μάθηση κοινότητα που προκαλεί τα άτομα να μεταμορφώσουν τον εαυτό τους και τον κόσμο τους.

Δήλωση Όραμα

Το New England College θα είναι το πιο σεβαστό και περιζήτητο μικρό ιδιωτικό κολέγιο στο Νιου Χάμσαϊρ, γνωστό για τα καινοτόμα ακαδημαϊκά του προγράμματα και ως ηγέτης στη βιωματική εκπαίδευση.

60612_ScreenShot2017-11-14at11.21.31.png

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

New England College

Το Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα Πληροφορικής έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιδιώκουν να συνδυάσουν την ανάπτυξη της τεχνικής ικανότητας στα πληροφορια ... [+]

Το Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα Πληροφορικής έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιδιώκουν να συνδυάσουν την ανάπτυξη της τεχνικής ικανότητας στα πληροφοριακά συστήματα με την απόκτηση γνώσεων και την προαγωγή των δεξιοτήτων σε διαχειριστικούς και οργανωτικούς τομείς. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος θα μπορούν να εργάζονται σε διάφορους τομείς για να μεγιστοποιήσουν τα εργαλεία και τις τεχνικές του σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος για την προώθηση της οργανωτικής επιτυχίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Henniker ΗΠΑ Online
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
New England College

Εφαρμόστε δεξιότητες ηγεσίας για να οδηγήσετε διεπιστημονικές ομάδες σε διάφορες καταστάσεις. Να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν οικονομικές και λογιστικές πληροφορίες γι ... [+]

Εφαρμόστε δεξιότητες ηγεσίας για να οδηγήσετε διεπιστημονικές ομάδες σε διάφορες καταστάσεις. Να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν οικονομικές και λογιστικές πληροφορίες για την υποστήριξη των τακτικών και στρατηγικών αποφάσεων. Κατανοήστε τις διαχειριστικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση σύνθετων έργων με επιτυχημένα συμπεράσματα. [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Henniker ΗΠΑ Online
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
New England College

Με την ανάπτυξη της ψηφιακής εποχής, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί είχαν πρόσβαση σε άνευ προηγουμένου ποσά δεδομένων. ... [+]

Στην Πανεπιστημιούπολη [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Henniker ΗΠΑ Online
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
New England College

Το Master of Science (MS) της New England College σε προγράμματα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών προσφέρει στους φοιτητές ένα πρόγραμμα σπουδών 36 πιστωτικών μονάδων, το οποίο περιλ ... [+]

Το Master of Science (MS) της New England College σε προγράμματα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών προσφέρει στους φοιτητές ένα πρόγραμμα σπουδών 36 πιστωτικών μονάδων, το οποίο περιλαμβάνει πολλά από τα μαθήματα της MS 60 στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας, χωρίς την εντατική συνιστώσα πρακτικής εξάσκησης. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος είναι προετοιμασμένοι για ηγετικές θέσεις στις κοινωνικές υπηρεσίες, την εκπαίδευση, τη διαχείριση της συμπεριφοράς της υγείας, τις συμβουλευτικές οργανώσεις και την υγειονομική περίθαλψη. Τα συγκεκριμένα στάδια σταδιοδρομίας που μπορούν να επιδιώξουν οι απόφοιτοι περιλαμβάνουν τη διαχείριση περιπτώσεων, τους ειδικούς θεραπείας της ημέρας, τους ψυχολογικούς βοηθούς και τους επαγγελματίες αξιολογητές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Henniker ΗΠΑ Online
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
98 Bridge Street
03242 Henniker, Νιού Χάμσαϊρ, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
603.428.2000
Address
ΗΠΑ Online, Ηνωμένες Πολιτείες