NewSchool of Architecture and Design

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ newschool

Newschool Αρχιτεκτονικής & Design είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο σχεδιασμό γνωστή για καθηγητές προνοητική, συνδέσεις βιομηχανία μας και εμπνέει πανεπιστημιακή κοινότητα. Οι μαθητές μας είναι καινοτόμους σχεδιαστές που είναι παθιασμένοι με την επιδίωξη συναρπαστικές σταδιοδρομίες στους τομείς του σχεδιασμού, Αρχιτεκτονική και Ψηφιακών Τεχνών. Από την πρώτη μέρα σας στην κατηγορία, θα σας βοηθήσουμε να ωθήσει τη δημιουργική όριά σας, ενώ σας δίνει τα εργαλεία για να αναπτυχθεί ως σχεδιαστής.

Οι συνεργασίες μας με βραβευμένα σχολεία του σχεδιασμού, όπως ο σχεδιασμός Σχολής Μέσων στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και της Domus Academy στο Μιλάνο, η Ιταλία θα σας δώσει μια σφαιρική άποψη σχεδιασμού. Θα πρέπει να συνδέσεις επιρροή εταιρείες σε όλο τον κόσμο μέσω εταιρικών σχέσεων επιτυγχάνεται δίκτυο αποφοίτων και τη βιομηχανία μας. Καριέρα Υπηρεσία μας σύμβουλοι είναι αφιερωμένο να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για τη δημιουργική σταδιοδρομία σας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

Τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα με τη μελλοντική σας σταδιοδρομία στο μυαλό. Θα εργαστούν σε πραγματικό κόσμο τα έργα, να αναπτύξουν τις δεξιότητές σας με τη βιομηχανία τυποποιημένο λογισμικό και να μάθουν από καθηγητές που έχουν επιτευχθεί επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα τους. Το δίκτυό μας από τα πανεπιστήμια του σχεδιασμού μπορεί να σας δώσει τις συνδέσεις με μερικές από τις πλέον σημαίνοντες εταιρείες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Nokia, Gensler και Sony Entertainment.

Παγκόσμια συνδετικότητα

Σχεδιασμός δεν έχει σύνορα ούτε και η newschool. Είμαστε μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου των πάνω από 75 κορυφαία πανεπιστήμια του σχεδιασμού σε 29 χώρες. Θα ζήσετε μια πραγματικά παγκόσμια τάξη με τα μοναδικά προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό, μια ποικιλία από διεθνή φοιτητικό σώμα, συνεργασίες cross-θέση, και παγκοσμίου φήμης ομιλητές φιλοξενουμένων.

Ακαδημαϊκής αριστείας

Φοιτητές και καθηγητές μας είναι σταθερά ανεβάζει τον πήχη, κερδίζοντας πολλούς διαγωνισμούς έξω από την τάξη. Δάσκαλος μας προγράμματος Αρχιτεκτονικής κατετάγη πρόσφατα Top 30 στον κόσμο από το περιοδικό Πλαίσιο και Σχεδιασμός μας και τα προγράμματα Ψηφιακών Τεχνών αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με δύο βραβευμένα σχολεία του σχεδιασμού Media Design School στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και της Domus Academy στο Μιλάνο, Ιταλία.

Newschool Αρχιτεκτονικής & Design είναι διαπιστευμένο από την Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων (WASC) Senior College και το Πανεπιστήμιο της Επιτροπής. Προγραμματική διαπίστευση των προγραμμάτων επαγγελματικής αρχιτεκτονική μας παρέχεται μέσω του Εθνικού Συμβούλιο Διαπίστευσης της Αρχιτεκτονικής (NAAB).

CAMPUS & ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στην καρδιά της συναρπαστικής περιοχή σχεδίασης East Village στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο? σπίτι στην κορυφαία στούντιο σχεδιασμού, οι χώροι παραγωγής και καινοτόμες παγκόσμιες εταιρείες. Είτε είστε σκιαγραφώντας σε ένα από τα πολλά διαστήματα στούντιο μας, σχεδιάζοντας μια απόδοση σε state-of-the-art εργαστήρια υπολογιστών μας, ή που παράγουν το σχέδιό σας σε 3D εκτυπωτή μας - newschool έχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να φέρει τις δημιουργικές ιδέες σας για τη ζωή.

Διεθνές Φοιτητικό ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ:

Υποστήριξη μέσω της διαδικασίας εγγραφής
Υποστήριξη με βίζες και συμβουλευτική
Βοήθεια με τη στέγαση
Η συνεχής υποστήριξη, ενώ στην πανεπιστημιούπολη
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Online Summer courses » Όψη Online Masters » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

βαθμούς απόφοιτος αρχιτεκτονικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια October 2019 Ηνωμένες Πολιτείες San Diego

Newschool προσφέρει πολλαπλές μεταπτυχιακά προγράμματα στην αρχιτεκτονική για την αντιμετώπιση των μοναδικές ανάγκες της βιομηχανίας μας. Πολλά από τα προγράμματα μας είναι Naab διαπιστευμένοι. Newschool μπορούν να επιλέξουν να εστιάσουν τις σπουδές τους είτε στο Neuroscience για την Αρχιτεκτονική και Πολεοδομία υγιή. [+]

Newschool προσφέρει πολλαπλές μεταπτυχιακά προγράμματα στην αρχιτεκτονική για την αντιμετώπιση των μοναδικές ανάγκες της βιομηχανίας μας. Πολλά από τα προγράμματα μας είναι Naab διαπιστευμένοι. Μετά ζητώντας περισσότερες πληροφορίες εγγραφής Specialist μας μπορεί να εξηγήσει τις διαφορετικές προσφορές πρόγραμμα με περισσότερες λεπτομέρειες για να σας βοηθήσει να βρείτε το μονοπάτι που είναι κατάλληλο για εσάς.... [-]


Βίντεο

This is NewSchool of Architecture + Design

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
NewSchool of Architecture + Design
1249 F Street

San Diego, California, 92101 US