Northern Arizona University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα

Το πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που προσφέρει προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και επαγγελματικά πτυχία υψηλής ποιότητας και κοινωνική αξία. Ως φοιτητής, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της εμπειρίας NAU, το οποίο καθοδηγείται από έναν ειδικό και διακεκριμένη σχολή δεσμευτεί για τη διδασκαλία, ατομική δέσμευση και ερευνητικής αριστείας.

Παντού θέλετε να μάθετε

Το πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα προσφέρει πολλούς τρόπους για να μπορείτε να κερδίσετε το βαθμό σας, αν σκοπεύετε να σπουδάζουν σε Flagstaff πανεπιστημιούπολη μας, σε απευθείας σύνδεση, ή σε μία από τις θέσεις μας σε όλη την Αριζόνα.

Αριστείας στην εφαρμοσμένη έρευνα

Το πανεπιστήμιο είναι ένα υψηλής ερευνητικό ίδρυμα, που παρέχει πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που επηρεάζουν την περιοχή μας, το έθνος, και τον κόσμο. Οι μαθητές μας και παγκοσμίου φήμης ερευνητές σχολή συνεργαστούν για να διερευνήσουν λύσεις για την αλλαγή του κλίματος, των μειονοτήτων των ανισοτήτων υγείας, τη βελτίωση της τεχνολογίας προσθετική, και να δημιουργήσουν βιώσιμες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Δίδακτρα και το κόστος

Γνωρίζουμε τις δαπάνες κολλεγίων μπορεί μερικές φορές να φαίνεται δύσκολο, αλλά παρέχοντας σας με μια εξαιρετική αξία είναι κάτι που είμαστε πολύ δεσμευμένοι σε:

προπτυχιακό ποσοστό εκπαίδευσης σας είναι εγγυημένη για να παραμείνει το ίδιο για 4 χρόνια.
Εάν ζείτε σε ένα από τα 14 επιλέξιμα δυτικών κρατών, τα δίδακτρα σας θα είναι περίπου το μισό το ποσοστό δίδακτρα out-of-κράτος.
Οι μαθητές μας έχουν σχεδόν το 25 τοις εκατό λιγότερο χρέος δανείου σπουδαστών από τον εθνικό μέσο όρο.

Αθλητισμός

Βόρεια Πανεπιστημίου της Αριζόνα έχει 15 NCAA Division I στίβου ομάδες. Σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία των φοιτητών-αθλητής, με αποκορύφωμα την αποφοίτηση. τα προγράμματα μας έχουν τιμηθεί πολλές φορές με το διάσημο Big Κύπελλο Sky Διάσκεψης των Προέδρων, η οποία αναγνωρίζει τη γενική αθλητική επιτυχία στον ανταγωνισμό και στον ακαδημαϊκό χώρο.

Οι αξίες μας

Αριστεία στην εκπαίδευση

Προσφέρουμε μια αυστηρή, υψηλής ποιότητας και προσιτή εκπαίδευση σε όλους τους μαθητές μας. Δείτε τις εκπληκτικές διαφορές που πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν κάνει.

Η επιτυχία σας

Για να διασφαλιστεί η μελλοντική επιτυχία σας, έχουμε δεσμευτεί για την τοποθέτηση των αναγκών σας, του μαθητή, στο κέντρο του ό, τι κάνουμε. Οι καθηγητές μας διακρίνονται δεσμευτεί όχι μόνο στη διδασκαλία σας, αλλά χρησιμεύει ως μέντορες και εργάζονται μαζί σας, καθώς και. Εδώ, τα χέρια-για την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες για έρευνα και δημιουργικών ενασχολήσεων είναι στη διάθεσή σας, ακόμη και ως ένα προπτυχιακό.

Εκπαίδευση εξ αποστάσεως

Είναι σημαντικό για εμάς να παρέχει όλα τα προσόντα τους μαθητές με την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μέσα από την Εκτεταμένη πανεπιστημιουπόλεις της Βόρειας Αριζόνα, μπορείτε να κερδίσετε ένα βαθμό σε πολλαπλές τοποθεσίες σε όλη την Αριζόνα.

Ποικιλία

Γιορτάζοντας και την προώθηση της πολυμορφίας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του πανεπιστημίου. Να βοηθήσουν να διευρύνουν το πανεπιστήμιο εμπειρία σας, είμαστε χορηγοί σε μια ποικιλία των διεθνών ευκαιριών και πολυπολιτισμική εκδηλώσεις.

Έχουμε την προώθηση της ένταξης σε ολόκληρο το πανεπιστήμιο του προγράμματος σπουδών σας. Επιπλέον, δημιουργούμε ευκαιρίες για όλες τις διαφορετικές ομάδες να μοιράζονται τις απόψεις και τις γνώσεις τους, έτσι ώστε όλοι οι μαθητές λαμβάνουν μια πλούσια εμπειρία μάθησης. Μαζί, μπορούμε να οικοδομήσουμε μια αστική, τη συμμετοχή, και με σεβασμό κλίμα πανεπιστημιούπολη, όπου γίνονται σεβαστά όλα τα φόντα.

Όλοι οι φοιτητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε ευρύ φάσμα μας, των συλλόγων των φοιτητών και των οργανώσεων που προωθούν ποικίλα συμφέροντα.

Ακεραιότητα

Δικαιοσύνη και ειλικρίνεια δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά ενός αξιοθαύμαστο πρόσωπο-είναι επίσης χαρακτηριστικά της αξιοθαύμαστη οργανώσεων. Αγωνιζόμαστε για ακριβώς αυτό, και έχουν δεσμευτεί για διαφάνεια και λογοδοσία στη δικαιοσύνη και ειλικρίνεια, σε ό, τι κάνουμε. Όλα τα τελευταία γεγονότα και στατιστικές μας μπορούν να βρεθούν στο Γραφείο Προγραμματισμού και Θεσμικών Έρευνας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Online BAs » Όψη Online BScs » Όψη Health BScs » Όψη BBA » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Ma στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως δεύτερης γλώσσας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 - 24 μήνες August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

βαθμός TESL μας συνδυάζει μια ισχυρή θεωρητική θεμελίωση στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία με την πρακτική κατάρτιση στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε άτομα που μιλούν άλλες μητρικές γλώσσες. [+]

Μας βαθμό TESL συνδυάζει μια ισχυρή θεωρητική θεμελίωση στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία με την πρακτική κατάρτιση στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε άτομα που μιλούν άλλες μητρικές γλώσσες.

στόχοι του προγράμματος

Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι:

παρέχουν τη γλωσσική θεωρία απαραίτητο για τους εκπαιδευτικούς ΠΕΣ / EFL εξοπλίσει τους εκπαιδευτικούς με τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική διδασκαλία ξένων γλωσσών προετοιμάσει τους μαθητές για περαιτέρω μελέτη στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, εφαρμοσμένη γλωσσολογία, καθώς και συναφείς τομείς ΠΙΣΤΕΣ ... [-]

Med στη δίγλωσση και πολυπολιτισμική εκπαίδευση

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

πρόγραμμα σπουδών μας προετοιμάζει τους υποψηφίους για μια καριέρα ως αγγλικά ως δάσκαλος δεύτερη γλώσσα (ESL) στην τάξη, ο δάσκαλος ESL πόρων, ή ένας δάσκαλος υπεύθυνος για την παροχή οδηγιών ESL και υποστήριξη στην κανονική τάξη ή ειδικές ρυθμίσεις. [+]

Απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017

πρόγραμμα σπουδών μας προετοιμάζει τους υποψηφίους για μια καριέρα ως αγγλικά ως δάσκαλος δεύτερη γλώσσα (ESL) στην τάξη, ο δάσκαλος ESL πόρων, ή ένας δάσκαλος υπεύθυνος για την παροχή οδηγιών ESL και υποστήριξη στην κανονική τάξη ή ειδικές ρυθμίσεις. Οι υποψήφιοι να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις διατάξεις για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ESL σε ολόκληρη την ανάγνωση, τη γραφή, και ακούγοντας, και για τη συμμετοχή της κοινότητας και των οικογενειών ως εταίροι. Θα αφήσει επίσης το πρόγραμμα με μια ιστορική προοπτική της αγγλικής μαθητές στα υποψήφιοι ΗΠΑ θα αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες για την αξιολόγηση αγγλική γλώσσα μαθητή και τη γνώση του περιεχομένου χώρο, και τη γνώση των διαφόρων μοντέλων του προγράμματος. Θα εξοικειωθούν με την τρέχουσα έρευνα στη διδασκαλία της ΠΕΣ, και να κατανοήσουν πώς η θεωρία μπορεί να δομηθεί στην πράξη τάξη να αναπτύξει τις προφορικές γλώσσας και παιδείας δεξιότητες όλων των μαθητών.... [-]


Meng στην περιβαλλοντική μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

Αυτό το πρόγραμμα μη διατριβή έχει σχεδιαστεί για την άσκηση των επαγγελματιών και σας επιτρέπει να οικοδομήσουμε πρόσθετη τεχνογνωσία στους τομείς περιβαλλοντικής μηχανικής των υδάτινων πόρων, τον έλεγχο της ρύπανσης του αέρα, βιώσιμη μηχανική, υδρογεωλογία, η βιοτεχνολογία και το σχεδιασμό της κατασκευασμένης και τα φυσικά συστήματα αποκατάστασης. [+]

απόκτηση του πτυχίου

Για να κερδίσει αυτό το βαθμό, θα πρέπει να συμπληρώσει συνολικά 30 διδακτικές ώρες:

Εφαρμοσμένα Μαθηματικά βέβαια, σε ένα σχετικό θέμα, όπως αριθμητικές μεθόδους, γραμμική άλγεβρα, ή στατιστική ανάλυση (3 διδακτικές ώρες) Φυσικά διαχείρισης της μηχανικής (3 διδακτικές ώρες)

24 διδακτικές ώρες από:

γενική μηχανική, περιβαλλοντική μηχανική, έργα πολιτικού μηχανικού, η μηχανολογία, ή γεωλογία, επιλέγεται με την έγκριση της επιτροπής σας (15 διδακτικές ώρες) μαθήματα επιλογής (9 διδακτικές ώρες), η οποία μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι και έξι διδακτικές ώρες σε ένα προαιρετικό πρόγραμμα πρακτικό προσανατολισμό πληροφορίες εισδοχής ... [-]

Meng στον τομέα της ηλεκτρολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

Ο βαθμός MEng EE είναι ένα πρόγραμμα μη διατριβή που εστιάζεται στην ανάπτυξη προηγμένη τεχνογνωσία της ηλεκτρολογίας μέσα από μια εμπειρία βάσει σχεδίου. [+]

Ο MEng EE βαθμό είναι ένα πρόγραμμα μη διατριβή που εστιάζεται στην ανάπτυξη προηγμένη τεχνογνωσία της ηλεκτρολογίας μέσα από μια εμπειρία βάσει σχεδίου.

Οι απόφοιτοι με αυτόν τον βαθμό διαθέτουν προηγμένη τεχνογνωσία και είναι καλά προσόντα για να εργαστούν σε διάφορες εφαρμογές της ηλεκτρολογίας. Οι μαθητές οι οποίοι σχεδιάζουν για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές σε διδακτορικό πρόγραμμα μπορεί να ενδιαφέρονται για την εργασία με βάση το πρόγραμμα MSE EE.... [-]


Meng σε έργα πολιτικού μηχανικού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

Το Master of Engineering είναι μια μη-διατριβή επαγγελματικό πτυχίο, βασίζεται κυρίως σε μαθήματα ή / και σε ένα τεχνικό έργο σχεδιάστηκε με την καθοδήγηση ενός συμβούλου σχολή για να αντιμετωπίσει μια ανάγκη ή πρόβλημα που αφορά ειδικά τον τομέα της μηχανικής των σπουδών τους (Πολιτικός, Περιβάλλοντος, Ηλεκτρολόγων, ή Μηχανολόγων Μηχανικών). [+]

Αυτός ο βαθμός σας προσφέρει μια ευρεία, εκπαίδευση πρακτική που βασίζεται.

απόκτηση του πτυχίου

Για να κερδίσει αυτό το βαθμό, θα πρέπει να συμπληρώσει συνολικά 30 διδακτικές ώρες:

Εφαρμοσμένα Μαθηματικά βέβαια, σε ένα σχετικό θέμα, όπως αριθμητικές μεθόδους, γραμμική άλγεβρα, ή στατιστική ανάλυση (3 διδακτικές ώρες) Φυσικά διαχείρισης της μηχανικής (3 διδακτικές ώρες)

24 διδακτικές ώρες από:... [-]


Meng στον τομέα της μηχανολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

Το Master of Engineering είναι μια μη-διατριβή επαγγελματικό πτυχίο, βασίζεται κυρίως σε μαθήματα ή / και σε ένα τεχνικό έργο σχεδιάστηκε με την καθοδήγηση ενός συμβούλου σχολή για να αντιμετωπίσει μια ανάγκη ή πρόβλημα που αφορά ειδικά τον τομέα της μηχανικής των σπουδών τους (Πολιτικός, Περιβάλλοντος, Ηλεκτρολόγων, ή Μηχανολόγων Μηχανικών). [+]

Ο Master of Engineering είναι μια μη-διατριβή επαγγελματικό πτυχίο, βασίζεται κυρίως σε μαθήματα ή / και σε ένα τεχνικό έργο σχεδιάστηκε με την καθοδήγηση ενός συμβούλου σχολή για να αντιμετωπίσει μια ανάγκη ή πρόβλημα που αφορά ειδικά τον τομέα της μηχανικής των σπουδών τους (Πολιτικός, Περιβάλλοντος, Ηλεκτρολόγων, ή Μηχανική Μηχανική). Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα ευρύ, εκπαίδευση πρακτική που βασίζεται.... [-]


Meng στην επιστήμη των υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

Αυτό το πρόγραμμα βοηθά τους μαθητές που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις τρέχουσες γνώσεις μηχανικής τους ψάξω στο σύγχρονο και στο μέλλον προς τα εμπρός περιοχή της επιστήμης των υπολογιστών. Το σχέδιο διαθέτει πραγματικό κόσμο σχετικότητα και την ευελιξία στη μορφή του μαθήματος και την παράδοση απόσταση. [+]

Ο MEng CS βαθμό είναι ένα πρόγραμμα μη διατριβή που επικεντρώνεται στη δημιουργία προηγμένη τεχνογνωσία της επιστήμης των υπολογιστών μέσα από μια εμπειρία βάσει σχεδίου.

Οι απόφοιτοι με αυτόν τον βαθμό διαθέτουν προηγμένη τεχνογνωσία και είναι καλά προσόντα για να είναι ηγέτης σε μια ποικιλία των οργανισμών ανάπτυξης λογισμικού. Οι μαθητές οι οποίοι σχεδιάζουν για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές σε διδακτορικό πρόγραμμα μπορεί να ενδιαφέρονται για την εργασία με βάση το πρόγραμμα MSE CS.... [-]


Ms στο κλίμα επιστήμη & λύσεις

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

Η Κλιματική Επιστήμη και Λύσεις (CSS) πρόγραμμα Professional Επιστήμη Μάστερ συνδυάζει ένα θεμέλιο της επιστήμης του κλίματος και βιώσιμα συστήματα σπουδών με την επαγγελματική κατάρτιση και οργανωτικές δεξιότητες για να βοηθήσει τους αποφοίτους να επιτύχουν στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία του κλίματος. [+]

Ο Κλιματική Επιστήμη και Λύσεις (CSS) πρόγραμμα Επαγγελματικό Μάστερ Επιστήμης συνδυάζει ένα θεμέλιο της επιστήμης του κλίματος και της αειφόρου μελέτες συστημάτων με επαγγελματική κατάρτιση και οργανωτικές δεξιότητες για να βοηθήσει τους αποφοίτους να επιτύχουν στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία του κλίματος.

κυριώτερα σημεία του προγράμματος 18 μηνών, μη-διατριβή με βάση το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να εφαρμόσουν άμεσα την επιστήμη και την πολιτική δεξιότητες οργανωτικές ρυθμίσεις Οι φοιτητές συναντηθεί με καθηγητές, επαγγελματίες του κλάδου, και συντονιστής της σταδιοδρομίας για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά τους συμφέροντα και να αναπτύξουν ένα χαρτοφυλάκιο των εφαρμοσμένων έργων τους Μια διεθνής συμβουλευτική επιτροπή από επαγγελματίες εξασφαλίζει το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της αναπτυσσόμενη βιομηχανία του κλίματος και παρέχει άμεση βοήθεια σε μαθητές στην αυξανόμενη επαγγελματική δίκτυό τους, την εξασφάλιση πρακτικής άσκησης και την προώθηση της σταδιοδρομίας τους Οι μαθητές μας ... [-]

Msc σε έργα πολιτικού μηχανικού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

Αυτό το πρόγραμμα βοηθά τους μαθητές που επιθυμούν να την περαιτέρω μηχανική εκπαίδευσή τους και να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την αντιμετώπιση των σημαντικών κομματιών της μηχανικής της εποχής μας: την αειφορία και την καινοτομία. Το σχέδιο της μελέτης διαθέτει πραγματικό κόσμο σχετικότητα και θεωρεί πως βιώσιμων οικονομικών επιπτώσεων των συστημάτων, το σχεδιασμό, και την ευχρηστία. [+]

Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την εφαρμογή του επαγγέλματός σας, στο πλαίσιο των δύο από τα πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία. Με την διατριβή σας, θα κληθούν να σχεδιάσουν καινοτόμες λύσεις και να βελτιώσει τις υπάρχουσες μεθόδους για την καλύτερη στον κόσμο μας.

απόκτηση του πτυχίου

Για να κερδίσει αυτό το βαθμό, θα πρέπει να συμπληρώσει τουλάχιστον 30 διδακτικές ώρες:... [-]


MSE στην περιβαλλοντική μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την εφαρμογή του επαγγέλματός σας, στο πλαίσιο των δύο από τα πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία. [+]

Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την εφαρμογή του επαγγέλματός σας, στο πλαίσιο των δύο από τα πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία.

Με την διατριβή σας, θα κληθούν να σχεδιάσουν καινοτόμες λύσεις και να βελτιώσει τις υπάρχουσες μεθόδους για την καλύτερη στον κόσμο μας.

απόκτηση του πτυχίου

Για να κερδίσει αυτό το βαθμό, θα πρέπει να συμπληρώσει τουλάχιστον 30 διδακτικές ώρες:... [-]


MSE στον τομέα της ηλεκτρολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

Ο βαθμός MSE EE είναι μια έρευνα και την διατριβή με βάση το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην εφαρμογή του ηλεκτρολόγου μηχανικού για βιώσιμα συστήματα και των προηγμένων σχεδιασμού. [+]

Ο MSE EE βαθμό είναι μια έρευνα και την διατριβή με βάση το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην εφαρμογή του ηλεκτρολόγου μηχανικού για βιώσιμα συστήματα και των προηγμένων σχεδιασμού.

Οι απόφοιτοι με αυτόν τον βαθμό διαθέτουν προηγμένη τεχνογνωσία και είναι καλά προσόντα για να εργαστούν ως ηγέτες στην αειφόρο σχεδιασμό, ερευνητικά εργαστήρια, και την επιχειρηματική οργανώσεις. Αυτός ο βαθμός παρέχει επίσης βιώσει την έρευνα και ένα ισχυρό θεμέλιο για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα ηλεκτρολόγου μηχανικού Ph.D. πρόγραμμα. Οι φοιτητές που δεν έχουν σχεδιασμό για την περαιτέρω μεταπτυχιακών σπουδών μπορούν επίσης να ενδιαφέρεται για το μη-διατριβή πρόγραμμα MEng EE.... [-]


MSE στην επιστήμη των υπολογιστών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

Ο βαθμός MSE CS είναι μια έρευνα και την διατριβή με βάση το πρόγραμμα που επικεντρώνεται στην εφαρμογή της επιστήμης των υπολογιστών σε προηγμένες βιωσιμότητας και σχεδιασμού. [+]

Ο βαθμός MSE CS είναι μια έρευνα και την διατριβή με βάση το πρόγραμμα που επικεντρώνεται στην εφαρμογή της επιστήμης των υπολογιστών σε προηγμένες βιωσιμότητας και σχεδιασμού.

Οι απόφοιτοι με αυτόν τον βαθμό διαθέτουν προηγμένη τεχνογνωσία και είναι καλά προσόντα για να εργαστούν στην ανάπτυξη λογισμικού οργανώσεις, ιδιαίτερα σε εφαρμογές που σχετίζονται με την αειφορία, εξόρυξη δεδομένων, και το σχεδιασμό του λογισμικού. Αυτός ο βαθμός παρέχει επίσης βιώσει την έρευνα και ένα ισχυρό θεμέλιο για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές σε διδακτορικό πρόγραμμα. Οι φοιτητές που δεν έχουν σχεδιασμό για την περαιτέρω μεταπτυχιακών σπουδών μπορούν επίσης να ενδιαφέρεται για το μη-διατριβή πρόγραμμα MEng CS.... [-]


MSE στον τομέα της μηχανολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Flagstaff

Το Master of Science in Engineering (MSE) είναι μια διατριβή με βάση / έρευνα επικεντρώθηκε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Οι μαθητές συνεργάζονται στενά με έναν σύμβουλο σχολή για να αναπτύξουν ένα προσωπικό σχέδιο έρευνας στο πλαίσιο έμφαση την περιοχή τους (Πολιτικών και Περιβαλλοντολόγων, Επιστήμης Υπολογιστών, Ηλεκτρολόγων ή Μηχανολόγων Μηχανικών), η οποία επιτρέπει στον μαθητή να σχεδιάσει και να ολοκληρώσουν μια πρωτότυπη ερευνητική μελέτη στην περιοχή τους ειδικότητας. [+]

Ο Master of Science in Engineering (MSE) είναι μια διατριβή με βάση / έρευνα επικεντρώθηκε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Οι μαθητές συνεργάζονται στενά με έναν σύμβουλο σχολή για να αναπτύξουν ένα προσωπικό σχέδιο έρευνας στο πλαίσιο έμφαση την περιοχή τους (Πολιτικών και Περιβαλλοντολόγων, Επιστήμης Υπολογιστών, Ηλεκτρολόγων ή Μηχανολόγων Μηχανικών), η οποία επιτρέπει στον μαθητή να σχεδιάσει και να ολοκληρώσουν μια πρωτότυπη ερευνητική μελέτη στην περιοχή τους ειδικότητας. Αυτό το πρόγραμμα βαθμός είναι πολύτιμη για τους μηχανικούς που ενδιαφέρονται για την επιδίωξη διδακτορικές σπουδές, ακαδημαϊκές σταδιοδρομίες, ή επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας των προϊόντων.... [-]


Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Northern Arizona University
South San Francisco Street

Flagstaff, Arizona, 86011 US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)