Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Oklahoma City University είναι ένα μικτής εκπαίδευσης, αστική ιδιωτικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη της Οκλαχόμα, στην περιοχή Uptown. Το πανεπιστήμιο είναι συνδεδεμένες με την United Methodist Church και προσφέρει μια ευρεία ποικιλία των πτυχίων στις ελεύθερες τέχνες, καλές τέχνες, τις επιστήμες και τις επιχειρήσεις. Το μόνο θεσμικό όργανο της Οκλαχόμα που αναφέρονται στην κορυφαία βαθμίδα της περιφερειακής, μεταπτυχιακών πανεπιστημιακού επιπέδου της κατηγορίας από την US News and World Report, Oklahoma City University είναι επίσης εισηγμένη στο Forbes "Best Christian Κολέγια" και "100 Best Buys College."

εξαιρετική Προγράμματα

Περισσότερα από 70 προπτυχιακούς ταγματάρχες, 20 μεταπτυχιακούς τίτλους (συμπεριλαμβανομένων πτυχίο νομικής, MBA και δύο διδακτορικά προγράμματα), και το Πρόγραμμα Ενηλίκων Σπουδών για τους ενήλικες που εργάζονται για να κερδίσουν ένα Bachelor of Science ή πτυχίο Bachelor of Arts.

Ειδικές Ευκαιρίες

Service-ευκαιρίες μάθησης σε όλο το πρόγραμμα σπουδών? Πανεπιστήμιο Πρόγραμμα Διακρίσεις? OCULEADS, υποτροφία και την ηγεσία του προγράμματος? ΜΣΕ-δρώντες Ταϊβάν Πρόγραμμα Σπουδών? Κέντρο για Διαπροσωπικές Μελετών μέσω Κινηματογράφου και Λογοτεχνίας? Ουάσιγκτον Εξάμηνο Πρόγραμμα? πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό? και πολλά άλλα!

έμπειρους καθηγητές

Εβδομήντα οκτώ τοις εκατό των μελών ΔΕΠ μας διαθέτουν τα υψηλότερα πτυχία στους τομείς τους. Καθηγητές, δεν απόφοιτος βοηθούς, διδάσκουν όλες τις κατηγορίες.

Εξατομικευμένη προσοχή

Φοιτητής αναλογία / ΔΕΠ του 11: 1 και το μέγεθος της τάξης των περίπου 17 για πρωτοετείς και 13 για upperclassmen

Διάφορο περιβάλλον

Περισσότεροι από 1.800 προπτυχιακούς φοιτητές και 600 μεταπτυχιακούς φοιτητές από 46 πολιτείες και 43 χώρες του εξωτερικού

ενεργό Campus

Περισσότερα από 80 μαθητής ηγεσία των οργανώσεων, μεταξύ των οποίων επτά εθνικές αδελφότητες και αδελφότητες, το δικό μας κεφάλαιο της Habitat for Humanity, πολυπολιτισμική φοιτητικούς συλλόγους, κυβέρνηση σπουδαστών και περισσότερο.

Stellar Αθλητισμός

Τα αστέρια έχουν κερδίσει 60 εθνικά πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένων σταυρό πρωτάθλημα της χώρας το 2015 ανδρών ΝΑΙΑ, υποστηρίζοντας ότι τον τίτλο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. ΜΣΕ μαθητές-αθλητές έχουν διατηρήσει μια συνολική ΣΔΣ του 3,0 ή υψηλότερο για 13 συνεχόμενα χρόνια.

ιδανική τοποθεσία

104 πάρκο-όπως στρεμμάτων μας βρίσκονται στην καρδιά της Oklahoma City, μόλις λίγα λεπτά από ένα ευρύ φάσμα των εκπαιδευτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών ευκαιριών.

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Περισσότερα από 34 εκατομμύρια $ απονέμεται κάθε χρόνο σε ακαδημαϊκές επιδόσεις ή την απόδοση υποτροφιών, με βραβεία που κυμαίνονται από $ 1.000 έως $ 10.000. Πολλά άλλα προγράμματα υποτροφιών, όπως οι Κλάρα Luper μελετητές και την Ινδιάνος Πρόγραμμα Υποτροφιών προσφέρει βοήθεια στους μαθητές μας. Περισσότερο από το 90 τοις εκατό των φοιτητών λαμβάνουν ακαδημαϊκές επιδόσεις, την απόδοση ή βασίζεται στην ανάγκη χρηματοδοτική ενίσχυση.

Γρήγορη γεγονότα

Οκλαχόμα Σίτι Πανεπιστήμιο αγκαλιάζει την United Methodist παράδοση των υποτροφιών και των υπηρεσιών και χαιρετίζει όλες τις θρησκείες σε μια πολιτιστικά πλούσια κοινότητα που είναι αφιερωμένο στην καλή διαβίωση των φοιτητών και την επιτυχία. Οι άνδρες και οι γυναίκες να ακολουθήσουν ακαδημαϊκή αριστεία μέσα από ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών που επικεντρώνεται στην πνευματική, ηθική και πνευματική ανάπτυξη των μαθητών για να τους προετοιμάσει να γίνουν αποτελεσματικοί ηγέτες σε υπηρεσία στις κοινότητές τους.

Σύντομη Ιστορία της ΜΣΕ Oklahoma City University ναυλώθηκε ως Πανεπιστήμιο Epworth στην 1η Σεπτεμβρίου, 1904. Οι πρώτοι μαθητές παρακολούθησαν τάξη σε ένα κτίριο για όλες τις χρήσεις. Εκατόν δεκαέξι φοιτητών που εγγράφονται που πέφτουν. Το αρχικό κτίριο εξακολουθεί να στέκεται και αποτελεί μέρος του Epworth United Methodist Church στην πόλη της Οκλαχόμα.

Surviving τις θύελλες των οικονομικών δυσκολιών, το πανεπιστήμιο κινήθηκε προς Guthrie το φθινόπωρο του 1911. Μαθήματα διεξήχθησαν στο παλιό κτίριο της Οκλαχόμα Επικράτεια πρωτεύουσα. Αυτή τη στιγμή το όνομα άλλαξε σε Methodist Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα. Το 1922, το όνομα άλλαξε σε Οκλαχόμα City College. Το κολέγιο μεταφέρθηκε στη σημερινή του θέση στην πόλη της Οκλαχόμα. Το σημερινό κτίριο διοίκησης στεγάζονται δύο αίθουσες διδασκαλίας και φοιτητικές εστίες. Το 1924, το κολέγιο μετονομάστηκε Oklahoma City University. Μάθε περισσότερα "

Εγγραφή: Περισσότεροι από 2.300 προπτυχιακοί φοιτητές και 1.700 μεταπτυχιακούς φοιτητές από 46 πολιτείες και 49 χώρες του εξωτερικού

Φοιτητικό / ΔΕΠ Λόγος: 11: 1

Μέσο μέγεθος τάξης για πρωτοετείς: 17

Μέσο μέγεθος τάξης για upperclassmen: 13

Campus: 104 πάρκο-όπως στρεμμάτων στην καρδιά της Οκλαχόμα Σίτι

Δεσμός: Ιδιωτική United Methodist πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1904

Τμήμα: Περισσότερο από το 78 τοις εκατό των μελών ΔΕΠ κατέχουν υψηλότερα πτυχία στους τομείς τους? τάξεις, δεν διδάσκονται από μεταπτυχιακούς βοηθούς

Περιπλοκή: Περισσότερα από 60 φοιτητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων έξι εθνικά αδελφότητες και αδελφότητες

Εθνική κατάταξη: Κατατάσσει ως ένα top-tier, μεταπτυχιακών πανεπιστημιακό επίπεδο από την US News & World Report

Οικονομική βοήθεια: Περισσότερο από το 90 τοις εκατό των φοιτητών λαμβάνουν ακαδημαϊκή, την αξία, την απόδοση ή βασίζεται στην ανάγκη χρηματοδοτική ενίσχυση

χώρο εργασίας: Που ονομάζεται μια "Μεγάλη College να εργαστεί για" με Χρονικό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Oklahoma City University

Το Master of Arts στο βαθμό TESOL είναι ένα πρόγραμμα 36 πιστωτικές ώρα. Με ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις ... [+]

MA Βαθμός: Το Master of Arts στο βαθμό TESOL είναι ένα πρόγραμμα 36 πιστωτικές ώρα. Με ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις γλωσσολογίας και παιδαγωγικές ουσιαστική εκπαίδευση στις διάφορες πτυχές της TESOL, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, το σχεδιασμό του προγράμματος σπουδών, την ανάπτυξη υλικών, μεθόδων, διαδικασιών στην τάξη, και την αξιολόγηση. Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης στους φοιτητές πρακτική άσκηση ευκαιρίες για να αποκτήσουν από πρώτο χέρι την πρακτική εμπειρία στον τομέα ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Oklahoma City
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
36 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Campus of Oklahoma City University

Oklahoma City University