Prairie View A&M University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σχετικά με PVAMU

Ιδρύθηκε το 1876, Prairie View A & M University είναι το δεύτερο παλαιότερο δημόσιο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πολιτεία του Τέξας. Με μια καθιερωμένη φήμη για την παραγωγή τους μηχανικούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς, PVAMU προσφέρει απολυτηρίου βαθμούς σε 50 ακαδημαϊκές μεγάλες εταιρείες, 37 βαθμούς Master και τέσσερις διδακτορικά προγράμματα σπουδών μέσω εννέα κολέγια και σχολεία. Ένα μέλος του Πανεπιστημίου του Συστήματος Texas A & M, το Πανεπιστήμιο είναι αφιερωμένο στην εκπλήρωση της αποστολής της γης-επιχορήγηση της επίτευξη της αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την εξυπηρέτηση.

Οι αξίες

Πρόσβαση και Ποιότητα

Prairie View A & M University θα προσφέρει ίσες εκπαιδευτικές ευκαιρίες για την αύξηση του αριθμού των ατόμων από unserved και στρώματα του πληθυσμού που κατοικεί κυρίως μεταξύ των οικονομικά και κοινωνικά παρακαμφθεί στην κοινωνία? περαιτέρω, το Πανεπιστήμιο θα προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν όλα αποφοιτήσει για να ανταγωνιστεί με επιτυχία στα μεταπτυχιακά και επαγγελματικές σχολές, καθώς και στο εργατικό δυναμικό.

Ποικιλία

Prairie View A & M University θα διατηρήσει τη δέσμευσή της να προσλάβει, να εγγραφούν, να εκπαιδεύσει και μεταπτυχιακούς φοιτητές και να απασχολούν και εκ των προτέρων καθηγητές και το προσωπικό χωρίς να λαμβάνει υπόψη την ηλικία, την εθνικότητα, το φύλο, την εθνική καταγωγή, το κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο, ή εκπαιδευτικά άσχετα μειονέκτημα? περαιτέρω, το Πανεπιστήμιο θα προσφέρει προκλήσεις τόσο για την ακαδημαϊκά ταλαντούχος και την υπό-προετοιμασμένοι που φτάνουν στο κολέγιο με την ικανότητα, αλλά χωρίς κολλέγιο-ready επίτευγμα.

ηγεσία

Prairie View A & M University θα τονώσει, να ξεκινήσει, και να εφαρμόσουν προγράμματα και υπηρεσίες τόσο εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τους μαθητές, τους καθηγητές και το προσωπικό για την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης τους, αυτοπειθαρχία, και άλλες προϋποθέσεις για να γίνει επιτυχείς ηγέτες στο επάγγελμά τους και στις κοινότητές τους ? περαιτέρω, το Πανεπιστήμιο θα προσφέρει προγράμματα πανεπιστημιούπολη με βάση και εξ αποστάσεως εκπαίδευση να ενισχύσει τις ευκαιρίες ζωής των ατόμων σε τομείς υπηρεσιών της.

Συνάφεια

Prairie View A & M University θα ανταποκριθεί στην ανάγκη για ιδιαίτερα εγγράμματοι, τεχνολογικά αρμόδια απόφοιτοι εκπαιδευμένοι να υπερέχουν στο εργατικό δυναμικό του 21ου αιώνα? περαιτέρω, το Πανεπιστήμιο θα επεκτείνει τα προϊόντα της έρευνας και της παροχής υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των ανησυχιών και την επίλυση προβλημάτων όπως η βία, η κατάχρηση και η κακή χρήση του? κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ? ψυχική, σωματική και ψυχολογική παραμέληση? περιβαλλοντική αδικία? και άλλες μορφές κοινωνικής παραφωνία που θέτουν σε κίνδυνο την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Κοινωνική Ευθύνη

Prairie View A & M University, θα προωθήσει την ενεργό συμμετοχή στην εποικοδομητική κοινωνική αλλαγή μέσω του εθελοντισμού, την ηγεσία, και του πολίτη δράση εκ μέρους των διδασκόντων, το προσωπικό και τους φοιτητές? περαιτέρω, το Πανεπιστήμιο θα χρησιμοποιήσει διαθέσιμα κανάλια για τον επηρεασμό της δημόσιας πολιτικής σε τοπικό, πολιτειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αποστολή

Prairie View A & M University είναι ένα κράτος-υποβοηθούμενη, δημόσια, ολοκληρωμένη ίδρυμα επιχορήγηση εδάφους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το πανεπιστήμιο ορίστηκε σε μια τροποποίηση του Συντάγματος του Τέξας το 1984 ως «θεσμικό όργανο της πρώτης κατηγορίας." Είναι αφιερωμένη στην επίτευξη της αριστείας και της συνάφειας με τη διδασκαλία, την έρευνα και την εξυπηρέτηση. Επιδιώκει να επενδύσουν στο πρόγραμμα και τις υπηρεσίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και προκλήσεις που επηρεάζουν τη διαφορετική εθνική και κοινωνικοοικονομική πληθυσμό του Τέξας και την ευρύτερη κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων παγκόσμια αρένα.

Το πανεπιστήμιο επιδιώκει να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτική εμπειρία για τους μαθητές οι οποίοι, μετά την ολοκλήρωση της εργένηδες, οι πλοίαρχοι ή διδακτορικό βαθμούς, έχουν αυτάρκεια και επαγγελματικές ικανότητες. Η εμπειρία είναι διαποτισμένη από τις αξίες του ιδρύματος, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, την πρόσβαση και την ποιότητα, την υπευθυνότητα, την ποικιλία, την ηγεσία, τη συνάφεια και την κοινωνική ευθύνη.

Τοποθεσίες

Προβολή Prairie

Address
FM 1098 Rd & University Dr,
77446 Προβολή Prairie, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη