Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Αμερική χρειάζεται ηγέτες. Είσαι έτοιμος?

Στη Σχολή Δημόσιας Πολιτικής της Pepperdine, οι σπουδαστές μαθαίνουν από τους πραγματικούς ασκούμενους πολιτικής προκειμένου να γίνουν σφαιρικοί και επιτυχημένοι ηγέτες. Χρησιμοποιούμε ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει την ποσοτική ανάλυση πολιτικής με τα μαθήματα στην ιστορία και την πολιτική φιλοσοφία για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για επιθετικές σταδιοδρομίες εκατέρωθεν του διαδρόμου.

School of Public Policy students in classroom

Κόστος Συμμετοχής

Η Σχολή Δημόσιας Πολιτικής της Pepperdine χορηγεί μια σειρά υποτροφιών κάθε χρόνο. Αυτά τα βραβεία διατίθενται μέσω προικισμένων κεφαλαίων, δώρα από υποστηρικτές και αποφοίτους, και κατανομής των γενικών πόρων του πανεπιστημίου. Η Επιτροπή Υποτροφιών χορηγεί υποτροφία με βάση την αξία και τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές εμπειρίες.

113382_ScreenShot2019-04-05at2.46.00AM.png

* Μέση υποτροφία που βασίζεται σε εκτιμώμενα δεδομένα εγγραφής 2018-2019 και δεν αποτελεί εγγύηση χρηματοδότησης.

Το μάστερ μας για το πρόγραμμα δημόσιας πολιτικής. . .

  • είναι ιδανικό για όσους βρίσκονται στο δρόμο προς το διδακτορικό δίπλωμα, καθώς και για όσους αναζητούν επιρροή σταδιοδρομίες στην πολιτική και την πολιτική.
  • σας προετοιμάζει για επαγγελματική σταδιοδρομία σε ξένες υπηρεσίες, think tank, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και κυβέρνηση.
  • προσφέρει μοναδικές εξειδικεύσεις και ευκαιρίες κοινού βαθμού.
  • βρίσκεται στην καρδιά του πανέμορφου Malibu της Καλιφόρνιας και προσφέρει μία από τις καλύτερες μαθησιακές εμπειρίες στη χώρα.
  • είναι ένα από τα 10 κορυφαία προγράμματα πολιτικής για τους πτυχιούχους στη Δύση, όπως ταξινομούνται από την US News και World Report .
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Pepperdine University School of Public Policy

Συγκρίνετε τη διαφορετική προσέγγιση της Pepperdine σε άλλα προγράμματα. Χρησιμοποιούμε ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ηγεσίας που συνδυάζει την ποσοτική ανάλυση πολ ... [+]

Πτυχίο δημόσιας πολιτικής στην Pepperdine

Συγκρίνετε τη διαφορετική προσέγγιση της Pepperdine σε άλλα προγράμματα. Χρησιμοποιούμε ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ηγεσίας που συνδυάζει την ποσοτική ανάλυση πολιτικής με τα μαθήματα στην ιστορία και την πολιτική φιλοσοφία για να προετοιμάσει τους μαθητές για επιζήμια σταδιοδρομία και στις δύο πλευρές του διαδρόμου.

Το πρόγραμμα Master of Public Policy ...δίνει μια δέσμευση υπέρ της «διαφοροποιημένης θεώρησης» και χαιρετίζει μια ποικιλία πολιτικών προοπτικών.είναι ιδανικό για όσους βρίσκονται στο δρόμο προς το διδακτορικό δίπλωμα, καθώς και για εκείνους που αναζητούν επιρροές σταδιοδρομίας στην πολιτική και πολιτική.σας προετοιμάζει για σταδιοδρομία στην ηγεσία της κυβέρνησης, τους τομείς πολιτικής που σχετίζονται με την πολιτική, τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, τις ξένες υπηρεσίες και τις δεξαμενές σκέψης.προσφέρει μοναδικές εξειδικεύσεις και ευκαιρίες κοινού βαθμού.είναι ένα από τα 10 κορυφαία προγράμματα πολιτικής για τους πτυχιούχους στη Δύση, όπως ταξινομούνται από την US News και World Report .Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πτώση 2019 *... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Malibu
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

See Your Future Differently From Here

Balanced Approach to Public Policy

Outstanding MPP Graduates