Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Loma Nazarene University σημείο είναι γνωστή για να είναι προς τα εμπρός-σκέψης. Στο PLNU, ακαδημαϊκοί, πίστη, και της κοινότητας είναι όλα ζωτικής σημασίας. Οι μαθητές επωφελούνται από αυτή την ισορροπημένη προσέγγιση στην εκπαίδευση και να αφήσει PLNU προετοιμασμένοι να σκέφτονται, ενεργούν και να συμβάλει στον κόσμο.

Εκτός από περισσότερο από 60 προπτυχιακούς τομείς της μελέτης, PLNU προσφέρει περιφερειακά κέντρα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε όλη την Νότια Καλιφόρνια. PLNU εξυπηρετεί περισσότερους από 3.500 φοιτητές.

Το γνωρίζατε;

Από το 2004, πάνω από το 90 τοις εκατό των PLNU φοιτητές που έχουν υποβάλει αίτηση για εισδοχή στην ιατρική, οδοντιατρική, οπτομετρίας, φαρμακείο, και κτηνιατρικές σχολές έχουν γίνει δεκτοί. Στην έκθεση Open Doors 2008, μελέτη PLNU στο εξωτερικό πρόγραμμα κατετάγη 15η στο έθνος (μεταξύ των θεσμικών οργάνων Μεταπτυχιακό Δίπλωμα-χορήγησης) για το ποσοστό των φοιτητών που συμμετέχουν - περίπου το 30 τοις εκατό των αποφοίτησή τους πρεσβυτέρους έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό. PLNU είναι εθνικά αναγνωρισμένη για την ηγεσία της στον τομέα της αειφορίας - κερδίζοντας Σαν Ντιέγκο Περιβαλλοντικές Υπηρεσίες Recycler της Χρονιάς τέσσερα από τα τελευταία έξι χρόνια και να ονομαστεί ένα από τα 100 πιο πράσινα σχολεία της Αμερικής από το Sierra Club τόσο το 2010 όσο και το 2011. Μέσω LoveWorks PLNU του Βραχυπρόθεσμες αποστολή Προγράμματος, πάνω από 2.000 φοιτητές, διδάσκοντες, προσωπικό και αποφοίτους έχουν υπηρετήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε περίπου 60 περιοχές του κόσμου. Κέντρο PLNU για τη Διεθνή Ανάπτυξη ερευνά βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές και λύσεις για την παγκόσμια φτώχεια. Από το 2005, οι ταινίες 22 φοιτητών / τηλεοπτικά προγράμματα έχουν κερδίσει βραβεία ή εμφανίστηκε σε κινηματογραφικά φεστιβάλ. Ομιλία και συζήτηση ομάδας PLNU υπήρξε εθνικός πρωταθλητής στην πολυετή κληρώσεις ανταγωνισμού των Εθνικών κοινοβουλευτική συζήτηση Σύλλογοι «τέσσερα από τα τελευταία επτά χρόνια, ανταγωνίζονται όπως σχολεία, UC Berkeley και UCLA.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Point Loma Nazarene University

Αυτό το πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει για να εκπληρώσει καλώντας σας, με μαθήματα όπως Οδηγώντας σε διαφορετικές κοινότητες, Διαχείριση των συγκρούσεων και την αλλαγή, Οργαν ... [+]

Έχετε αισθάνθηκε μια επιθυμία για κάτι περισσότερο, για να γίνει ο ηγέτης που έχετε κληθεί για να είναι.

Είσαι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, να αναλάβει ένα μεγαλύτερο επίπεδο της ηγεσίας και του ελέγχου πάνω από το μέλλον σας. Το Master of Arts στην Οργανωτική Ηγεσία θα σας εξοπλίσει για να οδηγήσει τους άλλους με γνήσια εμπιστοσύνη και την ισορροπία. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται με δύο επιλογές παράδοσης για να σας παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να κερδίσετε το βαθμό σας ενώ θα συνεχίζουν να εργάζονται στο σημερινό ρόλο σας. Ξεκινώντας από το φθινόπωρο του 2016, μπορείτε να εγγραφείτε σε μορφή on-line 100% διαθέσιμο από οπουδήποτε, ή τη μορφή με-πρόσωπο που πληροί μία νύχτα την εβδομάδα στο Mission Valley πανεπιστημιούπολη μας στο Σαν Ντιέγκο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Diego
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
20 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά