Presidio Graduate School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή μας

Εκπαιδεύστε και εμπνεύστε μια νέα γενιά εξειδικευμένων, οραματικών και επιχειρηματικών ηγετών για να μεταμορφώσετε την επιχειρηματική και δημόσια πολιτική και να δημιουργήσετε έναν πιο δίκαιο, ευημερούντα και βιώσιμο κόσμο.

Όραμα μας

Με την καλλιέργεια εγγενών δεξιοτήτων ηγεσίας σε διαφορετικούς λαούς με ποικίλες δεξιότητες και ενδιαφέροντα και την ενθάρρυνση ενός υποστηρικτικού δικτύου μεταξύ τους, θα ενεργοποιήσουμε χιλιάδες επαγγελματίες σε ολόκληρο τον κόσμο και θα τους αναπτύξουμε σε ηγέτες που θα σχεδιάσουν, θα οδηγήσουν, θα επηρεάσουν και θα εξελίξουν ευημερούσες επιχειρήσεις βιώσιμο μέλλον.

Οι αξίες μας

Αυτές οι τιμές εισάγονται σε όλα όσα κάνουμε μέσα και έξω από την τάξη.

ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ

Οι σπουδαστές στο PGS εκπαιδεύονται ο ένας στον άλλον, στην τάξη και πέρα. Αντιμετωπίζουν αμφιβολίες μεταξύ τους, διευρύνουν το πεδίο εμπειρίας του άλλου και διδάσκουν ο ένας τον άλλο για να δουν τον κόσμο από ποικίλες προοπτικές. Αυτό το ζωντανό δίκτυο δια βίου καθοδηγεί τους αποφοίτους από τη σταδιοδρομία τους και πέρα ​​από αυτό.

Καινοτομία

Το PGS ενθαρρύνει ένα καινοτόμο πνεύμα. Η συνεχής δέσμευση με τους κυριότερους κορυφαίους κλάδους της βιομηχανίας, οι μεταβαλλόμενοι πράκτορες στην κατοικία, οι λέκτορες φιλοξενούμενων και οι διαχειριστές μας, μας δίνουν μια βαθύτερη προοπτική για την αξιοποίηση της καινοτομίας για το κοινό καλό και προετοιμάζει τους μαθητές να σχεδιάσουν και να οδηγήσουν πρωτοποριακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Ακεραιότητα

Η δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου απαιτεί την απόλυτη ακεραιότητα, το θάρρος και την ειλικρίνεια. Αυτό είναι ριζωμένο στους ακαδημαϊκούς, τις επιχειρήσεις και τις σχέσεις μας με τους φοιτητές, τους αποφοίτους, τους διδάσκοντες, τους διαπιστευτές, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και την ευρύτερη κοινότητα.

Κοινωνική δικαιοσύνη

Η κοινότητά μας είναι περιεκτική. Εργαζόμαστε συλλογικά για την επιδίωξη της κοινωνικής δικαιοσύνης και του κοινού καλού. Αγκαλιάζουμε όλες τις μορφές διαφορετικότητας στους εκπαιδευόμενους, το προσωπικό, τη σχολή και το Διοικητικό Συμβούλιο. Η επιτροπή διαφορικής και κοινωνικής δικαιοσύνης υπό την ηγεσία των φοιτητών μας οδηγεί συνεχώς προς περαιτέρω ένταξη.

αειφορία

Η PGS είναι βαθιά αφοσιωμένη στην οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα, η οποία εμπνέει την παιδαγωγική, το πρόγραμμα σπουδών και την κοινότητα μας. Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για να προωθήσουμε τη βιωσιμότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ως ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, επιδιώκουμε να επηρεάσουμε άλλα πανεπιστήμια ώστε να εντάξουν τη βιωσιμότητα στο σχεδιασμό των προγραμμάτων τους.

Προσωπική ανάπτυξη

Ενώ στο PGS, οι μαθητές βιώνουν ένα παράλληλο ταξίδι μετασχηματιστικής ανάπτυξης ηγεσίας και προσωπικής ανάπτυξης. Οι σπουδαστές κατανοούν τη θεωρία, αναπτύσσουν δεξιότητες και αποκτούν την προσωπική γνώση που απαιτείται για να αποτελούν όργανα της αλλαγής που επιθυμούν να δουν στον κόσμο.

Γιατί το Presidio Graduate School;

Βιωσιμότητα σε κάθε μάθημα.

Δεν θέτουμε μόνο την αειφορία ως εκλεκτική, διότι στον σημερινό κόσμο - δεν είναι μια επιλογή. Κάθε μάθημα διδάσκεται μέσα από ένα φακό βιωσιμότητας που εκπαιδεύει τους μαθητές να δουν σε συστήματα - όχι μόνο λέξεις και αριθμοί. Η κατανόηση του πώς συνδέονται τα πάντα είναι μια υπερδιδασία της Προεδρίας.

Συνεργαστείτε στην κορυφή!

Δουλεύουμε σκληρά για τη δημιουργία μιας πραγματικής κοινότητας μάθησης. Η σχολή μας και το φοιτητικό μας σώμα πιστεύουν ότι τα δυσβάσταχτα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσω της σκέψης. Η ώρα της τάξης περιλαμβάνει εργαστηριακές ασκήσεις, μάσκες, συναντήσεις γρήγορης πυρκαγιάς, διάλογο και διαλέξεις.

Η επαγγελματική εμπειρία είναι η εκπαίδευση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν καλύτερα με την άσκηση όσων διδάσκονται, όχι με ακρόαση διαλέξεων ή ανάγνωσης βιβλίων (όχι μόνο βιβλία). Το πρόγραμμα Βιωματικής Εκμάθησης έχει τους σπουδαστές μας να εργάζονται σε έργα πραγματικού σχεδιασμού για πραγματικές εταιρείες που έχουν πραγματικό αντίκτυπο. Αυτό είναι μέρος των ακαδημαϊκών των 360 βαθμών, η ολιστική εμπειρία μάθησης.

Τοποθεσίες

Σιάτλ

Address
4450 Blakely Avenue NE
Bainbridge Island, Seattle

98110 Σιάτλ, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες

Σαν Φρανσίσκο

Address
Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη