Rocky Mountain College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το RMC

Rocky Mountain College είναι ένα οικιστικό, πλήρες φιλελεύθερο κολέγιο τέχνης που βρίσκεται κάτω από τον ψαμμίτη "χείλη-πετρώματα" σε μια προαστιακή γειτονιά του πάρκου Billings, Montana, η μεγαλύτερη και οικονομικά πιο ζωντανή πόλη του κράτους. Rocky Mountain College είναι ιστορικά συνδεδεμένο με την Ενωμένη Εκκλησία του Χριστού, την Ενιαία Μεθοδολογική Εκκλησία και την Πρεσβυτεριανή Εκκλησία (ΗΠΑ) - ονομασίες παραδοσιακά δεσμευμένες στην αναζήτηση γνώσεων, θρησκευτική ανοχή και ελεύθερη έρευνα και σε αξίες όπως η υπηρεσία, η κοινότητα, και χαρακτήρα.

Αυτές οι θρησκευτικές σχέσεις συνέβαλαν στην ενημέρωση της αποστολής και των θεμελιωδών θεμάτων του Κολλεγίου και είναι εμφανείς στην αποστολή του Κολλεγίου να εκπαιδεύει τους μελλοντικούς ηγέτες μέσω φιλελεύθερων τεχνών και επαγγελματικών προγραμμάτων που καλλιεργούν κριτική σκέψη, δημιουργική έκφραση, ηθική λήψη αποφάσεων, ενημερωμένη υπηκοότητα και επαγγελματική υπεροχή. Επιπλέον, το Κολλέγιο προωθεί την ανάπτυξη ολόκληρου του ατόμου και παρέχει ευκαιρίες για την ενίσχυση της πνευματικής, συναισθηματικής, σωματικής και πνευματικής ανάπτυξης των μαθητών τόσο στην πανεπιστημιούπολη όσο και μέσω των συνδέσεων στην τοπική και παγκόσμια κοινότητα.

Το Κολλέγιο, που θεωρείται ιδιαίτερα περιφερειακό για τη συνολική του αριστεία, εκφράζει την αποστολή του μέσα από τα βασικά θέματα της ακαδημαϊκής αριστείας, της μετασχηματιστικής μάθησης και της κοινής ευθύνης και διαχειριστικής υποστήριξης. Η σχολή του Κολλεγίου είναι αφιερωμένη στη μάθηση με επίκεντρο τους σπουδαστές και οδηγεί προγράμματα που περιλαμβάνουν ένα συνεχιζόμενο πείραμα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και το πρώτο πρόγραμμα εκπαίδευσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών του έθνους.

Rocky Mountain College μπορεί να υπερηφανεύεται για μια επιτυχημένη πορεία με χαμηλό δείκτη σπουδαστών (12: 1) και ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας. Το 99% των φοιτητών λαμβάνει πακέτα βραβείων που αντιστοιχούν σε 24.000 δολάρια ανά μαθητή. Επιπλέον, το 97% των φοιτητών προχωρούν σε μεταπτυχιακά προγράμματα ή σταδιοδρομίες στον επιθυμητό τομέα τους. 52 προπτυχιακές σπουδές - συμπεριλαμβανομένου ενός από τα κορυφαία προγράμματα αεροναυπηγικής του έθνους - καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές σε βοηθούς μετρολογίας, λογιστικής και εκπαιδευτικής ηγεσίας αντλούν μαθητές από 41 κράτη και 16 χώρες.

Το Κολλέγιο πρόσφατα έσπασε το έδαφος για ένα νέο υπερσύγχρονο επιστημονικό κτίριο που θα ολοκληρωθεί το 2018. Οι τρέχουσες στρατηγικές πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν την περαιτέρω ανάπτυξη προγραμμάτων μάθησης και βιωματικής μάθησης, ενισχυμένο πρώτο έτος εμπειρίας, διευρυμένες προπτυχιακές ερευνητικές ευκαιρίες, Πρόγραμμα Pathways για την εκπαίδευση των ιατρικών επιστημών και ενισχυμένες υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης. Rocky Mountain College βρίσκεται σε καλή θέση για να ολοκληρώσει το επόμενο στάδιο στην εξέλιξη της 139χρονης επιδίωξής του με τις υψηλότερες προσδοκίες αριστείας.

Ιστορικό του RMC

Η ιστορία του Rocky Mountain College είναι πραγματικά μια ιστορία τριών κολλεγίων. Το πρώτο ήταν το Collegiate Institute του Montana στο Deer Lodge, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε το 1878. Λίγο μετά την έναρξη των μαθημάτων στο Deer Lodge, Mont., Το Wesleyan College άνοιξε τις πόρτες του στην Helena. Στο Μπίλινγκς, ο σημερινός ιστότοπος του Rocky Mountain College , του Πολυτεχνικού Ινστιτούτου Billings (BPI), άρχισε να προσλαμβάνει φοιτητές από όλη τη χώρα στις αρχές του αιώνα. Τα τρία σχολεία έγιναν μια οντότητα το 1947 - το Polytechnic Institute του Billings, το οποίο επρόκειτο να γίνει Rocky Mountain College - το πρώτο και το καλύτερο από τα Montana.

Από την ίδρυσή της το 1878, οι σπουδαστές του Rocky Mountain College ήταν ηγέτες. Το 1947, οι μαθητές υπέβαλαν αίτηση για μετονομασία της BPI στο Rocky Mountain College . Επίσης, ανέλαβαν τον εαυτό τους να επιταχύνουν την επέκταση του Κολλεγίου και έφτιαξαν τα νέα κτίρια ως τρόπο πληρωμής για τα δίδακτρά τους. Οι βράχοι από ψαμμίτη εξορύσσονταν από τα Rimrocks και η πανεπιστημιούπολη αυξήθηκε από την γύρω γεωργική γη για να γίνει ένα από τα καλύτερα κολέγια στη Δύση.

Σήμερα, οι φοιτητές της RMC δεν είναι όλοι διαφορετικοί από αυτούς του παρελθόντος. Rocky Mountain College εξακολουθεί να προσελκύει και να παράγει ηγέτες που κάνουν τη διαφορά στο Κολέγιο και τις κοινότητές τους.

Ινστιτούτο Μελετών Ειρήνης

IPS logo

Βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του κολλεγίου Rocky Mountain College στο Billings, Mont., Το Ινστιτούτο Μελετών της Ειρήνης «επιδιώκει την εκπαίδευση για να διερευνήσει και να προωθήσει εναλλακτικές λύσεις στη βία στη συμπεριφορά ατόμων, ομάδων, οργανισμών, κοινοτήτων και εθνών». Αυτή η δήλωση αποστολής μας καθοδηγεί κάτω από πολλά ενδιαφέροντα μονοπάτια καθώς μπαίνουμε στην τρίτη δεκαετία μας.

Επικοινωνήστε με τη RMC

Διεύθυνση Campus

Rocky Mountain College
1511 Poly Drive
Μπίλινγκς, Μ.Τ.
59102-1796

Τοποθεσίες

Billings

Rocky Mountain College

Ιστότοπος

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη