Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Μια επιχειρηματική εκπαίδευση Rutgers προετοιμάζει τους μαθητές για την επιτυχία - όχι μόνο σε επιλεγμένους τομείς τους, αλλά και στη ζωή τους. Από ολοκληρωμένη προπτυχιακά μαθήματα μας για υψηλή βαθμολογία μας πρόγραμμα MBA, μια εκπαίδευση Rutgers είναι μια ζωή-μεταβαλλόμενη εμπειρία που δίνει ο φοιτητής τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να ανταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο, διευρύνοντας παράλληλα την εκτίμησή τους για το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Πολλοί το περιγράφουν ως ένα από τα πιο επιβράβευση εμπειρίες της ζωής τους - επαγγελματικά και προσωπικά.

Αλλά αυτό που κάνει την εμπειρία RBS τόσο διαφορετικό από τα άλλα κορυφαία σχολεία; Θα βρείτε εθνικό κορυφαία προγράμματα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων Pharmaceuticals, Οικονομικών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Και η θέση μας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην περιοχή της Νέας Υόρκης / New Jersey.

Αλλά οι περισσότεροι μαθητές επισημαίνουν πραγματική αίσθηση της "τοποθέτηση σε" ως βασική διαφορά στην εμπειρία RBS. Οι μαθητές αισθάνονται σχεδόν αμέσως άνετα στην κουλτούρα του σχολείου. Και επειδή παρέχουμε μια κορυφαία εκπαίδευση για μια γενικά χαμηλότερο κόστος σε σχέση με άλλες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, οι μαθητές να απολαύσουν μια πολύ υψηλότερη απόδοση από την επένδυσή τους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Η Rutgers Business School Master of Science in Business της μόδας είναι ένα πρόγραμμα αιχμής που θα σας προετοιμάσει για μια συναρπαστική επιχειρηματική σταδιοδρομία στη ... [+]

Η Rutgers Business School Master of Science in Business της μόδας είναι ένα πρόγραμμα αιχμής που θα σας προετοιμάσει για μια συναρπαστική επιχειρηματική σταδιοδρομία στη βιομηχανία της μόδας. Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ δημιουργικό πάθος και επιχειρηματικό δαιμόνιο, το πρόγραμμά μας θα σας παρέχει τις γνώσεις που χρειάζεστε για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας να είναι ένας βασικός παράγοντας στη βιομηχανία-όλα σε μια τοποθεσία που απέχει μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο μόδας του κόσμου, τη Νέα Υόρκη. ... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
New Brunswick Campus 100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854 P: 973.353.1234
Νέο Μπρούνσγουικ, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
undefined