Rutgers School of Engineering

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εισαγωγή στη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Rutgers-New Brunswick

Στο Rutgers School of Engineering οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μας είναι πολύτιμοι εταίροι στην έρευνα, την εκπαίδευση και την ενημέρωση. Προσφέρουμε μεταπτυχιακά προγράμματα για δυναμικούς φοιτητές σε 10 τομείς σπουδών. Με σχεδόν 70 εκατομμύρια δολάρια σε ερευνητικές δαπάνες και περίπου 200 μέλη ΔΕΠ που ασχολούνται με την έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που επηρεάζουν την κοινωνία, το έθνος και την παγκόσμια κοινότητα, η Σχολή Μηχανικών είναι ένα δυναμικό και ακαδημαϊκά υποστηρικτικό περιβάλλον για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών.

Έχουμε ένα εθνικό κατάταξη πρόγραμμα που προσφέρει μεταπτυχιακά πτυχία στη βιοϊατρική μηχανική · χημική μηχανική? αστική και περιβαλλοντική μηχανική · ηλεκτρολογία και μηχανική πληροφορικής · ενεργειακά συστήματα, βιομηχανική μηχανική · επιστήμη και μηχανική των υλικών · μηχανική και αεροδιαστημική μηχανική και μηχανική συσκευασίας. Η Rutgers SoE ασχολείται με την έρευνα αιχμής σε πλήθος κλάδων και έχει λάβει εθνική αναγνώριση για τις τεχνολογικές της προόδους. Διαθέτουμε εκτεταμένα εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Το μέγεθος μας έχει σημασία. Η Σχολή Μηχανικών είναι αρκετά μικρή για να υποσχεθεί ότι οι μεταπτυχιακές σπουδές απαιτούν εκπαίδευση, αλλά είναι αρκετά μεγάλες ώστε οι σπουδαστές να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα, τους πόρους και τις ευκαιρίες ενός κορυφαίου δημόσιου πανεπιστημίου έρευνας.

Σχολή

Το μέλος της σχολής του SoE είναι εξαιρετικό - κάθε χρόνο, δύο ή περισσότερα από τα μέλη του διδακτικού προσωπικού μας, κατά μέσο όρο, λαμβάνουν τα βραβεία NSF CAREER. Τα μέλη των διδασκόντων μας συχνά τιμούνται από τους συναδέλφους τους με βραβεία και υποτροφίες από τις πιο αναγνωρισμένες επαγγελματικές οργανώσεις. Τα βιβλία που γράφει η σχολή μας χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Τα μέλη των καθηγητών πλήρους φοίτησής μας, καθώς και η βοηθητική σχολή μας, είναι εθνικοί και διεθνείς εμπειρογνώμονες σε ευρύ φάσμα τομέων. Η σχολή μας είναι επίσης συνδεδεμένη με πολλά ερευνητικά κέντρα και οργανισμούς, τόσο μέσα όσο και έξω από τον Rutgers.

Φιλική, συλλογική ατμόσφαιρα

Παρόλο που τα πρότυπά μας είναι υψηλά και η αποδοχή είναι ανταγωνιστική, η δική μας είναι μια «φιλική προς τους φοιτητές» σχολή, όπου τα μέλη των διδασκόντων προσπαθούν να εκπαιδεύσουν τους σπουδαστές μέσω έρευνας και μαθημάτων και να ενισχύσουν την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας των σπουδαστών μέσω προσωπικών καθοδήγησης, ευκαιρίες για την τελειοποίηση και την εμπορία των δεξιοτήτων των μαθητών. Εάν είστε φιλόδοξος φοιτητής που ευδοκιμεί σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά τη Rutgers School of Engineering .

Τοποθεσία

Η κεντρική μας θέση είναι εξαιρετικά επιθυμητή για διάφορους λόγους:

  • Οι πολιτιστικές και κοινωνικές ευκαιρίες του New Brunswick, καθώς και της Νέας Υόρκης (35 μίλια), η Φιλαδέλφεια (60 μίλια), το Πρίνστον (20 μίλια) και το Νιούαρκ (25 μίλια) είναι αξεπέραστες.
  • Ο Rutgers βρίσκεται στη μέση της μεγαλύτερης συγκέντρωσης βιομηχανικών και κυβερνητικών ερευνητικών εργαστηρίων στις ΗΠΑ (λαμβάνοντας υπόψη το Νιου Τζέρσεϋ, τη Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια, τη Βοστώνη και την Ουάσιγκτον). Αυτό αυξάνει τις ευκαιρίες επαγγελματικής επαφής, καθώς και προοπτικές απασχόλησης.
  • Ο Rutgers βρίσκεται σε μια πολύ διαφορετική περιοχή, όπου σχεδόν κάθε εθνική, πολιτιστική και θρησκευτική ομάδα στη χώρα έχει ισχυρή εκπροσώπηση. Η ποικιλομορφία της περιοχής μας είναι η δύναμή μας, επιτρέποντας στους φοιτητές όλων των τμημάτων των ΗΠΑ και του κόσμου να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους από την πρώτη μέρα εδώ.

Τοποθεσίες

Piscataway Township

Address
599 Taylor Road, Piscataway
08854 Piscataway Township, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη