SCAD - The Savannah College of Art and Design

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προσφέροντας περισσότερα προγράμματα σπουδών και ειδικοτήτων από κάθε άλλη τέχνη και το σχεδιασμό των πανεπιστημίων, SCAD είναι μοναδικά προσόντα για να προετοιμάσει ταλαντούχους μαθητές για την επαγγελματική, δημιουργική σταδιοδρομία.

SCAD δήλωση αποστολής

Ο Savannah College of Art and Design υπάρχει για να προετοιμάσει τους μαθητές για ταλαντούχους επαγγελματική σταδιοδρομία, τονίζοντας τη μάθηση μέσα από ατομικές προσοχή σε ένα θετικά προσανατολισμένο πανεπιστημιακό περιβάλλον.

SCAD όραμα

Ο Savannah College of Art and Design, Ένας θεσμός με διακριτικό αλλά συμπληρωματικές θέσεις, θα πρέπει να αναγνωριστεί ως ο ηγέτης στον καθορισμό τέχνη και το σχεδιασμό της εκπαίδευσης. Με τη χρήση της καινοτομίας σε όλους τους τομείς, SCAD θα παρέχει μια ανώτερη εκπαίδευση μέσω ταλαντούχους και αφοσιωμένους καθηγητές και το προσωπικό, τεχνολογία αιχμής, προηγμένα πόρους μάθησης και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης.

Τιμές SCAD

Όντας μια μαθητοκεντρική ίδρυμα. Προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία της εκπαίδευσης και της αλλάξουν τη ζωή για τους φοιτητές. Επίδειξη ποιότητα και την αριστεία σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων. Η διατήρηση ενός σεβαστό και τίμιο πανεπιστημιακό περιβάλλον. Ενώ αυξάνεται συνεχώς βελτιώνεται. Όντας καινοτόμο και προσανατολισμένη στα αποτελέσματα. Προώθηση μιας συνεργατικής ομαδικό πνεύμα και θετική "μπορεί να κάνει" στάση. Πηγαίνοντας το "κάτι παραπάνω".

SCAD σταδιοδρομία

SCAD προωθεί μια τόνωση και συνεργατικό περιβάλλον στο οποίο ποικίλες και ταλαντούχοι καθηγητές και το προσωπικό είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς των ηγετών στην τέχνη και το σχεδιασμό.

SCAD ιστορία

Το Savannah College of Art and Design ιδρύθηκε το 1978 από τον Richard G. Rowan, Paula Wallace, Μάιος Λ Poetter και Paul E. Poetter να παρέχει πτυχίο κολεγίου προγράμματα που δεν υπήρχαν προηγουμένως στη νοτιοανατολική Γεωργία και να δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο επαγγελματικό κολέγιο τέχνης για να προσελκύσουν σπουδαστές από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα σπουδών ιδρύθηκε με διπλό στόχο της άριστη καλλιτεχνική εκπαίδευση και την αποτελεσματική προετοιμασία της σταδιοδρομίας για τους σπουδαστές. Σήμερα, με πολλαπλές τοποθεσίες και online προσφορά εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, SCAD συνεχίζει να τηρούν επιμελώς σε αυτούς τους στόχους.

SCAD νομίμως ενσωματωθεί στην πολιτεία της Γεωργίας Σεπτέμβριο 29, 1978. Μια επιτροπή των επιτρόπων ιδρύθηκε, και η αναζήτηση ξεκίνησε με την αρμόδια σχολή και κατάλληλη εγκατάσταση.

Την άνοιξη του 1979, SCAD αγοράσει και ανακαινίσει το Savannah Εθελοντική Φρουρά οπλοστάσιο για να χρησιμεύσει ως η πρώτη τάξη και κτίριο διοίκησης. Η ιστορική σημασία της δομής του 1892 αναγνωρίστηκε από την υποψηφιότητα για εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο των ιστορικών τόπων. Ονομάστηκε Poetter Hall προς τιμήν των δύο από τους ιδρυτές, το κτίριο παραμένει σε ενεργή χρήση από SCAD σήμερα.

Υπάρχει SCAD να προετοιμάσει τους μαθητές για ταλαντούχους επαγγελματική σταδιοδρομία, τονίζοντας τη μάθηση μέσα από ατομικές προσοχή σε ένα θετικά προσανατολισμένο πανεπιστημιακό περιβάλλον. Ο στόχος του πανεπιστημίου είναι να γαλουχήσει και να καλλιεργούν τις μοναδικές ιδιότητες του κάθε μαθητή μέσα από μια ενδιαφέρουσα πρόγραμμα σπουδών, σε ένα περιβάλλον που εμπνέει, υπό την ηγεσία των καθηγητών που συμμετέχουν.

SCAD είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα διαπιστευμένο από την Νότια ένωση των κολλεγίων και των σχολείων της Επιτροπής σχετικά με Κολέγια (1866 Νότια Lane, Decatur, GA 30033 - 4097? Τηλεφωνικό αριθμό 404.679.4500) να χορηγεί πτυχία Bachelor και Master. Το πανεπιστήμιο παρέχει Bachelor of Arts, Bachelor of Fine Arts, Master of Architecture, Master of Arts, Master of Fine Arts και Master of Αστικός Σχεδιασμός βαθμούς, καθώς και των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών πιστοποιητικών. Η επαγγελματική M.Arch. βαθμός είναι διαπιστευμένο από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της Αρχιτεκτονικής. SCAD έχει αδειοδοτηθεί από την Νότια Καρολίνα Επιτροπής για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Ο σχεδιασμός Bachelor SCAD εσωτερικό του βαθμού Καλών Τεχνών είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο για Interior Design Διαπίστευσης, 206 Grandville Ave., Suite 350, Grand Rapids, MI 49503. Τα SCAD Χονγκ Κονγκ προγράμματα σπουδών έχουν εγγραφεί στο Χονγκ Κονγκ Γραφείο Παιδείας (αριθμοί μητρώου 261958 με 261971 και 262.196 έως 262202). Τα ακόλουθα προγράμματα σπουδών SCAD Χονγκ Κονγκ διαπιστευμένο από το Συμβούλιο του Χονγκ Κονγκ για τη Διαπίστευση των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών προσόντων (10 Σιού Sai Wan Road, Chai Wan, Χονγκ Κονγκ, 852.3658.0000) και αναγνωρίζονται στο Χονγκ Κονγκ Πλαισίου Επαγγελματικών Προσόντων, με περίοδο ισχύος την 1η Μαΐου 2011, έως τις 30 Απριλίου, 2016: QF Επίπεδο 5 - Bachelor of Fine Arts στη διαφήμιση , QR Αριθμός Μητρώου: 11/001053/5, Πτυχίο Καλών Τεχνών σε κινούμενα σχέδια, QR Αριθμός Μητρώου: 11/001052/5, Bachelor of Fine Arts στη γραφιστική, QR Αριθμός Μητρώου: 11/001054/5, Bachelor of Fine Arts στην εικόνα, QR Αριθμός Μητρώου: 11/001055/5, Bachelor of Fine Arts στο διαδραστικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, QR Αριθμός Μητρώου: 11/001056/5, Bachelor of Fine Arts στο σχεδιασμό κίνηση των μέσων ενημέρωσης, QR Αριθμός Εγγραφής: 11/001057 / 5, Bachelor of Fine Arts στη φωτογραφία, QR Αριθμός Μητρώου: 11/001058/5, Bachelor of Fine Arts στο οπτικά εφέ, QR Αριθμός Εγγραφής: 11/001059/5? QF Επίπεδο 6 - Master of Arts στη γραφιστική, QR Αριθμός Μητρώου: 11/001060/6, Master of Arts στο διαδραστικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, QR Αριθμός Μητρώου: 11/001061/6, Master of Arts στη φωτογραφία, Αριθμός QR Εγγραφή : 11/001062/6, Master of Fine Arts στη γραφιστική, QR Αριθμός Μητρώου: 11/001063/6, Master of Fine Arts στο διαδραστικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, QR Αριθμός Μητρώου: 11/001064/6, Master of Fine Arts στη φωτογραφία, QR Αριθμός Εγγραφής: 11/001065/6.

Τα ακόλουθα προγράμματα σπουδών SCAD Χονγκ Κονγκ διαπιστευμένο από HKCAAVQ και αναγνωρίζονται στην QF με περίοδο ισχύος από την 1η Ιανουαρίου, 2013, 31 Δεκέμβρη 2017: QF Επίπεδο 5 - Bachelor of Fine Arts στο χώρο της μόδας, QR Αριθμός Μητρώου: 13 / 000159 / L5, Bachelor of Fine Arts στο μάρκετινγκ μόδας και της διαχείρισης, QR Αριθμός Μητρώου: 13/000160 / L5, Bachelor of Fine Arts στο εσωτερικό σχεδιασμό, QR Αριθμός Μητρώου: 13/000161 / L5, Bachelor of Fine Arts στη ζωγραφική, QR Αριθμός Μητρώου: 13/000162 / L5, Bachelor of Fine Arts στη διαδοχική τέχνη, QR Αριθμός Μητρώου: 13/000163 / L5? QF Επίπεδο 6 - Master of Arts στην πολυτέλεια και τη διαχείριση της μόδας, QR Αριθμός Μητρώου: 13/000164 / L6, Master of Fine Arts στην πολυτέλεια και τη διαχείριση της μόδας, QR Αριθμός Μητρώου: 13/000165 / L6.

Μέγεθος της τάξης είναι μικρό, επιτρέποντας σε κάθε μαθητή η ευκαιρία να λάβουν ατομική προσοχή. Τα μέλη ΔΕΠ έχουν διακεκριμένο υπόβαθρο στους τομείς τους. Η διεθνής σχολή και μαθητής του σώματος προέρχονται από όλα τα 50 κράτη και 100 χώρες. Μια αγγλική ως δεύτερη γλώσσα του προγράμματος και αφοσιωμένο προσωπικό των διεθνών φοιτητικών υπηρεσιών είναι διαθέσιμο για να βοηθήσει τους ξένους φοιτητές με την προσαρμογή στην πανεπιστημιακή ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

SCAD στίβου

Αρχικά μέλος του Εθνικού Συνδέσμου Φοιτητικού Αθλητισμού 1987-1992, SCAD κατόπιν στο Τμήμα ΙΙΙ του Εθνικού Collegiate Athletic Association. Οι μέλισσες έστειλε SCAD 20 ομάδες στο NCAA postseason ανταγωνισμό μεταξύ 1996 και 2003, και κάθε ομάδα στίβου SCAD καταγράφεται ένα νικηφόρο ρεκόρ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2001-02.

Πριν από την έναρξη της σεζόν 2003-04, SCAD ανανέωσε τη συμμετοχή της με την ΝΑΙΑ και τώρα αγωνίζεται στη Διάσκεψη Sun (πρώην Ήλιος Διάσκεψη Φλόριντα). Το φθινόπωρο του 2010, SCAD Ατλάντα άρχισαν να ανταγωνίζονται στο επίπεδο ενδοκολλεγιακός ΝΑΙΑ ανδρών και cross country των γυναικών, γκολφ και τένις.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν SCAD αθλητικές ομάδες κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 25 ομάδων της χώρας. SCAD στίβος έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική κληρονομιά με την πρόσληψη ταλαντούχων σπουδαστών-αθλητών και γηπεδούχου ομάδες στην παράδοση της αριστείας για τις οποίες SCAD είναι περισσότερο γνωστή.

Ένα πανεπιστήμιο με απεριόριστες παγκόσμιες ευκαιρίες

SCAD είναι ένα πανεπιστήμιο - προσφέροντας βαθμούς σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες και online μέσω του e-Learning. Κάθε θέση SCAD παρέχει μια νέα εμπειρία. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν σε οποιαδήποτε θέση, σε κάθε τρίμηνο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους. Βρείτε μούσα σας σε Lacoste ή να χάσετε τον εαυτό σας στην καταπληκτική κουλτούρα του Χονγκ Κονγκ. Πάρτε μια γεύση από τη ζωή σε υψηλές ταχύτητες στην Ατλάντα ή πέσει στην αγάπη με το νότιο γοητεία της Σαβάνα. Μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και το δικό σας περιβάλλον και να έχουν πλήρη πρόσβαση μέσω της ηλεκτρονικής μάθησης περιβάλλον μας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στη Διοίκηση Σχεδιασμός

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Ως φοιτητής εδώ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πάθος σας για το σχεδιασμό σε ένα ζωτικό επαγγελματικό περιουσιακό στοιχείο, ενώνει τις δυνάμεις της με τις μεγάλες μάρκες σε συνεργατικά έργα, και την προσγείωση πολυπόθητο πρακτικής άσκησης σε προοδευτικές οργανώσεις πεινασμένοι για τις ιδέες σας. [+]

Φέρτε το σχεδιασμό καινοτομίας για μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο SCAD είναι το σπίτι σε ένα ισχυρό πρόγραμμα διαχείρισης σχεδιασμού που αναγνωρίζεται σε ολόκληρη τη βιομηχανία για την παραγωγή εξαιρετική απόφοιτοι έτοιμοι να υπερέχουν στον επαγγελματικό κόσμο ως υποστηρικτές του σχεδιασμού καινοτομία και τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων. Ως φοιτητής εδώ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πάθος σας για το σχεδιασμό σε ένα ζωτικό επαγγελματικό περιουσιακό στοιχείο, ενώνει τις δυνάμεις της με τις μεγάλες μάρκες σε συνεργατικά έργα, και την προσγείωση πολυπόθητο πρακτικής άσκησης σε προοδευτικές οργανώσεις πεινασμένοι για τις ιδέες σας. MA στη διαχείριση του σχεδιασμού Διαθέσιμο σε: - Savannah - e-Learning SDES 501 Οπτικής Επικοινωνίας και Παρουσίασης * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * Busi 710 Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης και Ανάλυσης DMGT 702 Ιστορία και Ερμηνεία της Καινοτομίας DMGT 706 Ιδέα Οπτικοποίηση DMGT 720 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Καινοτομία Στρατηγικές Μάρκετινγκ DMGT 732 Διευκόλυνση της δημιουργικής σκέψης DMGT 748 Σχεδιασμός Διαχείρισης Έργου Οριστική MA ΧΕΝ 711 Μέθοδοι Έρευνας Εξειδικευμένης SDES 704 Εφαρμοσμένη Θεωρία στο Σχεδιασμό - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΜΧΣ στη διαχείριση του σχεδιασμού Διαθέσιμο σε: - Σαβάννα SDES 501 Οπτικής Επικοινωνίας και Παρουσίασης * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * Busi 710 Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης και Ανάλυσης DMGT 702 Ιστορία και Ερμηνεία της Καινοτομίας DMGT 706 Ιδέα Οπτικοποίηση DMGT 720 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Καινοτομία Στρατηγικές Μάρκετινγκ DMGT 732 Διευκόλυνση της δημιουργικής σκέψης DMGT 740 βιώσιμων πρακτικών στον τομέα του... [-]

Master στη μόδα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Savannah Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Οι μαθητές SCAD άψογα προετοιμαστεί για την ηγεσία στη δυναμική και εξαιρετικά ανταγωνιστική παγκόσμια βιομηχανία της μόδας. Αυστηρό πρόγραμμα σπουδών μας είναι δομημένη γύρω από τις αρχές του σχεδιασμού, απεριόριστη δημιουργικότητα και state-of-the-art τεχνολογία. [+]

Ενώστε το συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της μόδας Οι μαθητές SCAD άψογα προετοιμαστεί για την ηγεσία στη δυναμική και εξαιρετικά ανταγωνιστική παγκόσμια βιομηχανία της μόδας. Αυστηρό πρόγραμμα σπουδών μας είναι δομημένη γύρω από τις αρχές του σχεδιασμού, απεριόριστη δημιουργικότητα και state-of-the-art τεχνολογία. Το πρόγραμμα της μόδας SCAD έχει βαθιές διασυνδέσεις της βιομηχανίας, και την κορυφαία trendsetters της μόδας επισκεφθείτε και να συνεργαστεί με τους μαθητές συχνά. Με την κηδεμονία του βραβευμένου, έμπειρους καθηγητές και μέντορες επίσκεψη, θα κυριαρχήσει το πλήρες φάσμα της μόδας - από τη σύλληψη μέχρι την εμπορική. MA στη μόδα Διαθέσιμο σε: - Ατλάντα - Savannah - eLearning με έδρα το Λονδίνο Η επιχείρησή της μόδας έχει ταξινομήσει τα προγράμματα μεταπτυχιακών μόδας SCAD ως Νο 1 συνολικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Fash 501 Σχέδιο Μόδας και Ανάπτυξης * Fash 502 μόδας και αξεσουάρ Σκίτσου και Εικονογράφησης * Fash 503 Πρόβλεψη και τάσεις της αγοράς * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Fash 710 Υλικά Μόδα και Δομές Fash 713 Σχέδιο και Εικονογράφησης για το Σχεδιαστής μόδας Fash 715 Πολυμέσων Επικοινωνίας Μόδα Fash 716 Fashion Studio I: Σκηνοθεσία σχεδιαστική καινοτομία Fash 721 Computer-ενισχυμένη Μόδας Fash 725 Fashion Studio II: Εξερευνώντας Πολύπλευρη Σχεδιασμός Αισθητική Fash 749 Μόδα MA Τελική Έργου - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΜΧΣ στη μόδα Διαθέσιμο σε: - Ατλάντα - Savannah - eLearning που εδρεύει στο Λονδίνο Η Business of Fashion κατατάσσει τα προγράμματα μεταπτυχιακών μόδας SCAD ως Νο 1 συνολικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Fash 501 Σχέδιο Μόδας και Ανάπτυξης * Fash 502 μόδας και... [-]

Master στο αστικό σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Όχι μόνο δεν είμαστε η μόνη τέχνη και το σχεδιασμό πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ για να προσφέρει ένα πτυχίο Master of Αστικός Σχεδιασμός, εμείς το κάνουμε όλοι στη μέση ενός από τα πιο διάσημα σχέδια πόλη στον κόσμο. Πέρα homebase σας στη Σαβάνα, μπορείτε επίσης να μελετήσει για ένα τέταρτο ή περισσότερο στις θέσεις μας στην Ατλάντα, Lacoste και το Χονγκ Κονγκ, όπου μπορείτε να παρατηρήσετε από πρώτο χέρι πώς αναπτύσσονται οι πόλεις και λειτουργούν σε διαφορετικά πλαίσια και σε διαφορετικές ηπείρους. [+]

Σχεδιάστε το μέλλον σας στον αστικό σχεδιασμό Όχι μόνο δεν είμαστε η μόνη τέχνη και το σχεδιασμό πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ για να προσφέρει ένα πτυχίο Master of Αστικός Σχεδιασμός, εμείς το κάνουμε όλοι στη μέση ενός από τα πιο διάσημα σχέδια πόλη στον κόσμο. Πέρα homebase σας στη Σαβάνα, μπορείτε επίσης να μελετήσει για ένα τέταρτο ή περισσότερο στις θέσεις μας στην Ατλάντα, Lacoste και το Χονγκ Κονγκ, όπου μπορείτε να παρατηρήσετε από πρώτο χέρι πώς αναπτύσσονται οι πόλεις και λειτουργούν σε διαφορετικά πλαίσια και σε διαφορετικές ηπείρους. Σας δίνουμε όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να ευδοκιμήσουν ως πολεοδόμο, καθιστώντας αστικά τοπία πιο όμορφη, πιο λειτουργική και πιο ζωντανή. Πλοίαρχος του αστικού σχεδιασμού Διατίθεται σε: - Σαβάννα ARCH 765 Αναδυόμενες Πολεοδομικά Θέματα ARLH 739 αστικής μορφής και Civic Ιδεώδη μέσω Ιστορίας Πεδία Geospatial 720 Ανάλυση και Σχεδίαση Ψηφιακών για αστικά περιβάλλοντα HIPR 726 Αναζωογόνηση downtowns Urba 709 Μεταπτυχιακό Urban Design Studio I: Placemaking σε κλίμακα γειτονιάς Urba 719 Ακίνητη περιουσία κανονισμού και Οικονομικών Urba 725 Αστική Οικολογία Urba 729 Μεταπτυχιακό Urban Design Studio II: Η κλίμακα της πόλης και Σίτι Urba 739 Οικονομικά της Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Urba 759 Μεταπτυχιακό Urban Design Studio III: Η Περιφέρεια και Μητρόπολη Urba 769 Αστικός Σχεδιασμός Ερευνητικό Σεμινάριο Urba 779F Πτυχιούχος πεδίο Οικοτροφείο * Urba 779T Πτυχιούχος Διδασκαλίας Πρακτική Άσκηση * Urba 791 Μεταπτυχιακό Urban Design Studio IV: Διπλωματική Εργασία Ι - Έρευνα και τον εννοιολογικό σχεδιασμό Urba 792 Μεταπτυχιακό Urban Design Studio V: Διπλωματική Εργασία ΙΙ - Σχεδιασμός και Ανάπτυξη... [-]

Master στο γλυπτό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste Savannah +4 περισσότερα

Για SCAD φοιτητές γλυπτική, η έμπνευση είναι ποτέ μακριά. Κατακτήστε το σκάφος σας σε ένα από τα καλύτερα στούντιο στην αμερικανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Renzo Piano και βρίσκεται δίπλα στο High Museum of Art στην Ατλάντα. Μπορείτε να εταίρος με κορυφαία εμπορικά σήματα και μεγάλα ονόματα, δημιουργώντας αξέχαστες εργασίας στον δημόσιο τομέα, όπως και τα πρόσφατα μεγάλης κλίμακας έργα τέχνης SCAD φοιτητές που δημιουργήθηκε για το Hyatt Atlanta Midtown. [+]

Πλάθουμε λεπτή τέχνη σε δημιουργική καριέρα σας Για SCAD φοιτητές γλυπτική, η έμπνευση είναι ποτέ μακριά. Κατακτήστε το σκάφος σας σε ένα από τα καλύτερα στούντιο στην αμερικανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Renzo Piano και βρίσκεται δίπλα στο High Museum of Art στην Ατλάντα. Μπορείτε να εταίρος με κορυφαία εμπορικά σήματα και μεγάλα ονόματα, δημιουργώντας αξέχαστες εργασίας στον δημόσιο τομέα, όπως και τα πρόσφατα μεγάλης κλίμακας έργα τέχνης SCAD φοιτητές που δημιουργήθηκε για το Hyatt Atlanta Midtown. Αυτό το έργο και έχει παρουσιαστεί σε έγκριτα μέσα ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένου του CNN και Wired - και τώρα περιμένουν να δουν τι θα κάνουμε στη συνέχεια. MA στη γλυπτική Διατίθεται σε: - Ατλάντα Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης SCPT 704 Γλυπτική Studio Διεργασίες SCPT 713 Στούντιο Γλυπτικής Ι: Επιρροές και Πηγές SCPT 717 Στούντιο Γλυπτικής: Έννοια και Περιεχόμενο SCPT 723 Γλυπτική Studio II: Έρευνα και Λόγος SCPT 743 Στούντιο Γλυπτικής III: Παραγωγή και Κριτικής SCPT 749 Γλυπτική ΜΑ Τελική Έργου SFIN 716 Θεωρία και Μέθοδοι Ι: Κριτική Ανάλυση - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες ΣΠΙ στην γλυπτική Διατίθεται σε: - Ατλάντα Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Arth Κριτική Τέχνης 702 CLC 580 Συνεργασία * SCPT 704 Γλυπτική Studio Διεργασίες SCPT 713 Στούντιο Γλυπτικής Ι: Επιρροές και Πηγές SCPT 717 Στούντιο Γλυπτικής: Έννοια και Περιεχόμενο SCPT 723 Γλυπτική Studio II: Έρευνα και Λόγος SCPT 743 Στούντιο Γλυπτικής III: Παραγωγή και Κριτικής SCPT 773 Στούντιο Γλυπτικής IV: Καθορισμός ένα προσωπικό ύφος SCPT 775 Γλυπτική Studio V: Ανάπτυξη Διατριβής και Εκθεσιακό SCPT 779F... [-]

Master στο διαδραστικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του παιχνιδιού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Στο SCAD, παίρνουμε στα σοβαρά παιχνίδια. Διαδραστικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του παιχνιδιού Το πρόγραμμά μας έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στο Διαγωνισμό Ε3 College Παιχνίδι για δύο συνεχόμενα έτη, σε συνδυασμό με τη λήψη έπαινο από το The Princeton Review και Animation κριτική καριέρας. [+]

Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι - αυτό είναι μια σταδιοδρομία Στην SCAD, παίρνουμε στα σοβαρά παιχνίδια. Διαδραστικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του παιχνιδιού Το πρόγραμμά μας έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στο Διαγωνισμό Ε3 College Παιχνίδι για δύο συνεχόμενα έτη, σε συνδυασμό με τη λήψη έπαινο από το The Princeton Review και Animation κριτική καριέρας. Από τη συμμετοχή σε επαγγελματικά συνέδρια σε ευκαιρίες να συνεργαστεί με τους γίγαντες της βιομηχανίας, οι μαθητές μας έχουν όλες τις δυνατότητες να επωφεληθούμε από το πάθος τους για τη διαδραστική σχεδίαση. Θα σας παρέχουμε τις top-of-the-line εργαλεία, την εξαιρετική σχολή και το προηγμένο πρόγραμμα σπουδών που χρειάζεστε - μπορείτε απλά να σας Α-παιχνίδι. MA στη διαδραστικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του παιχνιδιού Διατίθεται σε: - Χονγκ Κονγκ - Savannah - e-Learning ITGM 502 Παιχνίδι Σχεδιασμός Προοπτικές * ITGM 503 Μέθοδοι Σχεδιασμού για Διαδραστικότητα * Μέθοδοι ITGM 505 Τέχνη του Παιχνιδιού * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης CLC 580 Συνεργασία † ITGM 705 Διαδραστική Σχεδίαση και εφαρμογή Media ITGM 706 Παιχνίδι Σχεδιασμός Τεκμηρίωση ‡ ITGM 709 Visual Interface και Πληροφοριών Σχεδιασμός ‡ ITGM 710 χαρακτήρων Development§ ITGM 715 Interactive Web Design§ ITGM 719 Scripting για Διαδραστικότητα # ITGM 721 Περιβάλλοντα για παιχνίδια # ITGM 723 Ανθρωποκεντρική Διαδραστική Σχεδίαση ITGM 748 Διαδραστική Σχεδίαση και Ανάπτυξη παιχνιδιών ΜΑ Τελική Έργου - 700-επίπεδο ANIM, DWRI, FILM, ITGM, Mome, PERF, Prod, SFDM, SNDS, THED ή VSFX αιρετό † - 700-επίπεδο ANIM, DWRI, FILM, ITGM, Mome, PERF, Prod, SFDM, SNDS, THED ή VSFX επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΣΠΙ... [-]

Master στο κινηματογράφο και την τηλεόραση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Savannah Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Ως μαθητής του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σε SCAD, θα αποκτήσει ποικίλες τεχνικές δεξιότητες, κέντρο τον εαυτό σας ως ένα στερεό και δημιουργικό βήμα απρόσκοπτα στην επαγγελματική σταδιοδρομία ταινιών σας. Οι μαθητές μας να επωφεληθούν από μια συναρπαστική εμπειρία σε όλο το φάσμα των ρόλων και των ευθυνών της παραγωγής, με έμφαση στην προηγμένη μελέτη και την πρακτική τόσο στον τεχνικό όσο και εννοιολογικές πτυχές της κινηματογραφίας. [+]

Κινηματογράφου, της τηλεόρασης και η τέχνη της διασκέδασης Ως μαθητής του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σε SCAD, θα αποκτήσει ποικίλες τεχνικές δεξιότητες, κέντρο τον εαυτό σας ως ένα στερεό και δημιουργικό βήμα απρόσκοπτα στην επαγγελματική σταδιοδρομία ταινιών σας. Οι μαθητές μας να επωφεληθούν από μια συναρπαστική εμπειρία σε όλο το φάσμα των ρόλων και των ευθυνών της παραγωγής, με έμφαση στην προηγμένη μελέτη και την πρακτική τόσο στον τεχνικό όσο και εννοιολογικές πτυχές της κινηματογραφίας. Γίνετε μια οπτική αφηγητής, ένας καλλιτέχνης πολυμέσων, καθώς και δημιουργική πληροφοριοδότης ο οποίος είναι πλήρως προετοιμασμένη να μπείτε στο επαγγελματικό στούντιο - ακόμη και πριν από την αποφοίτησή σας. MA στη κινηματογράφο και την τηλεόραση Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Σαβάννα ΦΙΛΜ 501 Τεχνικά Στοιχεία Κινηματογράφου Παραγωγής * ΦΙΛΜ 502 εννοιολογικά στοιχεία του Film Production * ΦΙΛΜ 503 πρακτικά στοιχεία των Film Production * CINE 705 Cinema στο Πλαίσιο: από τον εκθεσιακό χώρο στο γαλλικό Νέο Κύμα FILM 710 Κινηματογράφου και Ψηφιακών Μέσων Τεχνολογία Παραγωγής ΦΙΛΜ 717 Μεταπαραγωγής ΦΙΛΜ 747 Μεταπτυχιακό Σεμινάριο Κινηματογράφου και Τηλεόρασης FILM 748 Κινηματογράφου και Τηλεόρασης ΜΑ Τελική Έργου SNDS 701 Σχεδιασμός Ήχου για Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο - Σκηνοθεσία αιρετό † - Σκηνοθεσία αιρετό † - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΜΧΣ στον κινηματογράφο και την τηλεόραση Διαθέσιμο σε: - Ατλάντα - Σαβάννα ΦΙΛΜ 501 Τεχνικά Στοιχεία Κινηματογράφου Παραγωγής * ΦΙΛΜ 502 εννοιολογικά στοιχεία του Film Production * ΦΙΛΜ 503 πρακτικά στοιχεία των Film Production * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης CINE 705 Cinema στο Πλαίσιο: από... [-]

Master στο σχεδιασμό ήχου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Ακολουθήσει το πάθος σας για sound design στο πρώτο και μοναδικό πανεπιστήμιο στην απονομή BFA, MA και ΣΠΙ βαθμούς στον τομέα. Θα πρέπει να βυθιστεί σε ένα πρόγραμμα σπουδών ότι τα μοντέλα της ροής εργασίας των επαγγελματικών μέσων παραγωγής, λαμβάνοντας την εργασία σας στο επόμενο επίπεδο, ακόμη και πριν από την αποφοίτησή σας. [+]

Ο ήχος της επιτυχίας Ακολουθήσει το πάθος σας για sound design στο πρώτο και μοναδικό πανεπιστήμιο στην απονομή BFA, MA και ΣΠΙ βαθμούς στον τομέα. Θα πρέπει να βυθιστεί σε ένα πρόγραμμα σπουδών ότι τα μοντέλα της ροής εργασίας των επαγγελματικών μέσων παραγωγής, λαμβάνοντας την εργασία σας στο επόμενο επίπεδο, ακόμη και πριν από την αποφοίτησή σας. Στο SCAD, θα επίσης να επωφεληθούν από τη συνεργασία με τους συμμαθητές σε άλλη ταινία και ψηφιακών μέσων τμήματα, που εργάζονται μαζί για να αναπτύξουν τις ταινίες, κινούμενα σχέδια και βιντεοπαιχνίδια. MA in sound design Διατίθεται σε: - Σαβάννα CINE 703 Μεθοδολογία Έρευνας στις σπουδές κινηματογράφου SNDS Ανάμιξη 705 Παραγωγή SNDS 729 Θεωρία και Πρακτική Σχεδιασμός Ήχου SNDS 730 Σκορ σε Εικόνα SNDS 734 ADR και Foley ανάμιξης SNDS 737 Παιχνίδι Σχεδιασμός ήχου * SNDS 743 Μεταπαραγωγής Μεθοδολογίες * SNDS 749 Σχεδιασμός Ήχου ΜΑ Τελική Έργου - 700-επίπεδο Arth αιρετό - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες ΣΠΙ στο σχεδιασμό ήχου Διατίθεται σε: - Σαβάννα CINE 703 Μεθοδολογία Έρευνας στις σπουδές κινηματογράφου SNDS Ανάμιξη 705 Παραγωγή SNDS 729 Θεωρία και Πρακτική Σχεδιασμός Ήχου SNDS 730 Σκορ σε Εικόνα SNDS 734 ADR και Foley ανάμιξης SNDS 737 Παιχνίδι Σχεδιασμός ήχου * SNDS 741 Ηχητικά εφέ και διαλόγου Επεξεργασία SNDS 743 Μεταπαραγωγής Μεθοδολογίες * SNDS 755 Σχεδιασμός Ήχου ΜΧΣ Studio SNDS 756 Ήχος Τέχνης και Εγκατάσταση SNDS 761 Ήχος Επεξεργασίας Σήματος SNDS 776 Surround Sound για Media SNDS 779F Πτυχιούχος πεδίο Πρακτική † SNDS 779T Πτυχιούχος Διδασκαλίας Πρακτική † SNDS 790 Σχεδιασμός Ήχου... [-]

Master στο σχεδιασμό αξεσουάρ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Με έδρα το Λονδίνο Η επιχείρησή της μόδας έχει ταξινομήσει τα προγράμματα μεταπτυχιακών μόδας SCAD ως Νο 1 συνολικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. [+]

Μόδα το μέλλον σας ως αξεσουάρ σχεδιαστών Ως το μόνο πανεπιστήμιο στον κόσμο που προσφέρει μια ΣΠΙ στο σχεδιασμό αξεσουάρ και η πρώτη στις ΗΠΑ για να προσφέρει ένα ΜΑ στην πειθαρχία, Έχουμε συνηθίσει να τον πήχη στο SCAD. Είμαστε περήφανοι για την εξάρτημα τμήμα σχεδιασμού που παρέχει στους σπουδαστές με το πολυπόθητο πρακτική άσκηση, high-end τα εργαλεία και το φημισμένο σχολή που είναι στην κορυφή του επαγγέλματος. Ως φοιτητής στο SCAD, θα επίσης να επωφεληθούν από τα γεγονότα κόκκινο χαλί που φέρνουν τα μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία, καθώς και ευκαιρίες για να μάθουν άμεσα από τα αστέρια του σχεδιασμού αξεσουάρ. MA στη σχεδίαση αξεσουάρ Διαθέσιμο σε: - Savannah με έδρα το Λονδίνο Η επιχείρησή της μόδας έχει ταξινομήσει τα προγράμματα μεταπτυχιακών μόδας SCAD ως Νο 1 συνολικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. ACCE 501 αξεσουάρ Σχεδιασμός και Ανάπτυξη * Fash 502 μόδας και αξεσουάρ Σκίτσου και Εικονογράφησης * Fash 503 Πρόβλεψη και τάσεις της αγοράς * ACCE 711 Μεθοδολογίες σχεδίασης Αξεσουάρ ACCE 715 Παρουσίαση Μέθοδοι Ι: Ανάπτυξη Χαρτοφυλάκιο ACCE 720 Παρουσίαση Μέθοδοι ΙΙ: Μάρκετινγκ μιας προσωπικής αισθητικής ACCE 725 computer-aided design για Αξεσουάρ ACCE 730 Αξεσουάρ Studio Ι: Σύλληψη Συλλογή ACCE 740 Αξεσουάρ Studio II: Προγραμματισμός Παραγωγής και Εκτέλεσης ACCE 749 αξεσουάρ Σχεδιασμός ΜΑ Τελική Έργου Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης - 500- 700-επίπεδο αιρετό Συνολική διάρκεια της μελέτης: 45 ώρες * ΣΠΙ στο σχεδιασμό αξεσουάρ Με έδρα το Λονδίνο Η επιχείρησή της μόδας έχει ταξινομήσει τα προγράμματα μεταπτυχιακών μόδας SCAD ως Νο 1 συνολικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. ACCE 501 αξεσουάρ Σχεδιασμός... [-]

Master στο σχεδιασμό για τη βιωσιμότητα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Στο SCAD, θα έχετε όλα τα εργαλεία, την καθοδήγηση και την έμπνευση που χρειάζεστε για να σώσει τον κόσμο. Ο σχεδιασμός μας για την βιωσιμότητα του προγράμματος επικεντρώνεται στην προετοιμασία των μαθητών να πρωτοπορεί οργανωτικές αλλαγές, την τεχνολογική καινοτομία και το υλικό, την υπεράσπιση των πολιτών και περισσότερο ως ηγέτης της βιομηχανίας. [+]

Σχεδιάστε ένα βιώσιμο μέλλον Στο SCAD, θα έχετε όλα τα εργαλεία, την καθοδήγηση και την έμπνευση που χρειάζεστε για να σώσει τον κόσμο. Ο σχεδιασμός μας για την βιωσιμότητα του προγράμματος επικεντρώνεται στην προετοιμασία των μαθητών να πρωτοπορεί οργανωτικές αλλαγές, την τεχνολογική καινοτομία και το υλικό, την υπεράσπιση των πολιτών και περισσότερο ως ηγέτης της βιομηχανίας. Θα επωφεληθεί από τη δυναμική, συνεργατικό περιβάλλον μας, όπου οι επαναστάτες έργα όπως SCADpad® και συνεργασίες με τις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο συμβαίνουν κάθε μέρα. MA στο σχεδιασμό για τη βιωσιμότητα Διατίθεται σε: - Σαβάννα SDES 501 Οπτικής Επικοινωνίας και Παρουσίασης * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * DMGT 740 βιώσιμων πρακτικών στον τομέα του Σχεδιασμού ΧΕΝ 711 Μέθοδοι Έρευνας Εξειδικευμένης Βιώσιμη 704 Εφαρμοσμένη Θεωρίες στην Αειφορία Βιώσιμη 708 Αρχές της Βιώσιμης Υλικά Βιώσιμη 713 Διεπιστημονικό Studio Ι: Σχεδιασμός Ηγεσία Βιώσιμη 748 Σχεδιασμός για την Αειφορία MA τελικό σχέδιο - Σκηνοθεσία αιρετό † - Σκηνοθεσία αιρετό † - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΣΠΙ στο σχεδιασμό για τη βιωσιμότητα Διαθέσιμο σε: - Σαβάννα SDES 501 Οπτικής Επικοινωνίας και Παρουσίασης * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * ΑΝΘ 701 Παγκόσμια Θεωρία του Πολιτισμού BIOL 700 Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Αειφορία DMGT 740 βιώσιμων πρακτικών στον τομέα του Σχεδιασμού ΧΕΝ 711 Μέθοδοι Έρευνας Εξειδικευμένης SDES 739 Βιομιμητικής Μεθοδολογία Βιώσιμη 704 Εφαρμοσμένη Θεωρίες στην Αειφορία Βιώσιμη 708 Αρχές της Βιώσιμης Υλικά Βιώσιμη 713 Διεπιστημονικό Studio Ι:... [-]

Master στο σχεδιασμό επίπλων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Το πρόγραμμα σχεδιασμό επίπλων SCAD στηρίζεται στο πλαίσιο μιας ισχυρής τέχνης και του σχεδιασμού του πανεπιστημίου, όπου οι μαθητές να δημιουργήσουν έπιπλα που είναι στοχαστικό, εργονομικό, όμορφη και βιώσιμη. [+]

Furnish το μέλλον σας για την επιτυχία Το πρόγραμμα σχεδιασμό επίπλων SCAD στηρίζεται στο πλαίσιο μιας ισχυρής τέχνης και του σχεδιασμού του πανεπιστημίου, όπου οι μαθητές να δημιουργήσουν έπιπλα που είναι στοχαστικό, εργονομικό, όμορφη και βιώσιμη. Συνεργασίες με τους συμμαθητές σε συναφείς δημιουργικές σφαίρες οδηγήσει σε πρωτοποριακή έργα όπως SCADpad®, όπου οι μαθητές σχεδιασμό επίπλων SCAD καινοτόμες λύσεις επίπλων μικρο-στέγασης που ήταν τόσο λειτουργική και κόβει την ανάσα. Ευκαιρίες ακριβώς όπως αυτά σας περιμένουν στο πανεπιστήμιο για τη δημιουργική σταδιοδρομία. MA στο σχεδιασμό επίπλων Διαθέσιμο σε: - Σαβάννα SDES 501 Οπτικής Επικοινωνίας και Παρουσίασης * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * FURN 708 3-D computer-aided design για Έπιπλα FURN 715 Μέθοδοι Έπιπλα Κατασκευή FURN 732 Εξέλιξη των επίπλων Σχεδιασμός FURN 738 Έπιπλα Studio: Σχεδιασμός και Υλοποίηση FURN 748 Έπιπλα Studio: Διαδικασία και Πρωτότυπο FURN 749 Έπιπλο Design MA Τελική Έργου - 700-επίπεδο ARLH ή Arth αιρετό - Σκηνοθεσία αιρετό † - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΣΠΙ στο σχεδιασμό επίπλων Διαθέσιμο σε: - Σαβάννα SDES 501 Οπτικής Επικοινωνίας και Παρουσίασης * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * FURN 708 3-D computer-aided design για Έπιπλα FURN 710 Θέματα Σχεδιασμού Επίπλου FURN 715 Μέθοδοι Έπιπλα Κατασκευή FURN 732 Εξέλιξη των επίπλων Σχεδιασμός FURN 738 Έπιπλα Studio: Σχεδιασμός και Υλοποίηση FURN 742 κατευθυνόμενης έρευνας σε Έπιπλο Design FURN 748 Έπιπλα Studio: Διαδικασία και Πρωτότυπο FURN 754 Σκηνοθεσία Μελέτες Ι: Έρευνα Διατριβής,... [-]

Master στο σχεδιασμό μέσων κίνησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Savannah Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Βρείτε ένα παγκόσμιο κοινό για την κίνηση των μέσων ενημέρωσης σχέδιά σας σε SCAD. Πρόσφατα, οι μαθητές μας δημιούργησαν το άνοιγμα οπτική για το Super Bowl - το πιο-είδαν τηλεοπτική εκπομπή στην ιστορία των ΗΠΑ. Περισσότερα εμπειρίες όπως ακριβώς αυτά σας περιμένουν εδώ, όπως και οι αμέτρητες ευκαιρίες να αλληλεπιδρά με την επίσκεψη εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με τη μελέτη προσωπικό κίνησης ιθύνοντες των μέσων ενημέρωσης και να προσληφθεί από τις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο. [+]

Βάλτε την καριέρα σας σε μέσα κίνησης σε πλήρη ισχύ Βρείτε ένα παγκόσμιο κοινό για την κίνηση των μέσων ενημέρωσης σχέδιά σας σε SCAD. Πρόσφατα, οι μαθητές μας δημιούργησαν το άνοιγμα οπτική για το Super Bowl - το πιο-είδαν τηλεοπτική εκπομπή στην ιστορία των ΗΠΑ. Περισσότερα εμπειρίες όπως ακριβώς αυτά σας περιμένουν εδώ, όπως και οι αμέτρητες ευκαιρίες να αλληλεπιδρά με την επίσκεψη εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με τη μελέτη προσωπικό κίνησης ιθύνοντες των μέσων ενημέρωσης και να προσληφθεί από τις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο. Θα προσγειωθεί δουλειά των ονείρων σας με τη δύναμη του πρώτου εξειδικευμένου στον κόσμο πρόγραμμα σπουδών στο σχεδιασμό των μέσων ενημέρωσης κίνηση πίσω σας. MA στο σχεδιασμό μέσων κίνησης Διατίθεται σε: - Savannah - e-Learning Mome 501 Screen Σχεδιασμός και Τυπογραφίας * Mome 502 Ανάλυση Κίνησης και Εφαρμογών * Mome 503 Πρόταση Media τομέα και στην εφαρμογή * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης CLC 580 Συνεργασία † Mome 705 Οπτικοποίηση και Concept storyboarding Mome 709 Πρόταση Media Φωτογραφίας και Μοντάζ Mome 729 Δυναμική Τυπογραφία Mome 748 Πρόταση Media Design MA Τελική Έργου SFDM 719 Media θεωρία και την εφαρμογή SFDM 721 Studio Επιχειρηματική Πρακτική - 700-επίπεδο ANIM, DWRI, FILM, ITGM, Mome, PERF, Prod, SFDM, SNDS, THED ή VSFX αιρετό † - 700-επίπεδο Mome αιρετό Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΣΠΙ In Motion Design μέσα μαζικής ενημέρωσης Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Savannah - e-Learning Mome 501 Screen Σχεδιασμός και Τυπογραφίας * Mome 502 Ανάλυση Κίνησης και Εφαρμογών * Mome 503 Πρόταση Media τομέα και στην εφαρμογή *... [-]

Μεταπτυχιακό στην Εσωτερική Διακόσμηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Savannah Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Ως φοιτητής στο SCAD, θα έχετε αποκλειστική πρόσβαση στο πανεπιστήμιο επανειλημμένα νούμερο ένα για τη μελέτη εσωτερική διακόσμηση από DesignIntelligence. Ονομάστηκε από τους καλύτερους αρχιτεκτονική και το design σχολεία της Αμερικής, τόσο σε προπτυχιακό όσο και στα μεταπτυχιακά προγράμματα μας λαμβάνουν τακτικά αναγνώριση στον κλάδο. [+]

Έντεχνα να οργανώσει την καριέρα σας Ως φοιτητής στο SCAD, θα έχετε αποκλειστική πρόσβαση στο πανεπιστήμιο επανειλημμένα νούμερο ένα για τη μελέτη εσωτερική διακόσμηση από DesignIntelligence. Ονομάστηκε από τους καλύτερους αρχιτεκτονική και το design σχολεία της Αμερικής, τόσο σε προπτυχιακό όσο και στα μεταπτυχιακά προγράμματα μας λαμβάνουν τακτικά αναγνώριση στον κλάδο. Μέσα από συνεργατικά έργα, μπορείτε να εργαστείτε σε πρωτοποριακή νέες εξελίξεις, όπως SCADpad® - ένα έργο μικρο-στέγασης που συγκέντρωσε παγκόσμιο τύπο για SCAD φοιτητές - την αντιμετώπιση των προκλήσεων του σχεδιασμού του αύριο. Interior design αποστολή: Υπάρχει το τμήμα σχεδιασμού SCAD εσωτερικό για να καθοδηγήσει τους μαθητές να γίνουν καινοτόμες διακοσμητές ικανό να της κριτικής σκέψης, την αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργατική ομαδική εργασία, τονίζοντας την επαγγελματική ηθική και τις αξίες στο πλαίσιο των κοινωνικών, περιβαλλοντικών και παγκόσμια πρακτική του σχεδιασμού. ΜΑ στην εσωτερική διακόσμηση Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Savannah - e-Learning INDS 702 Interior Design Σεμινάριο INDS 706 Εσωτερικών θεωρία του σχεδιασμού και Κριτική INDS 709 Μέθοδοι Έρευνας για Interior Design INDS 721 Αναδυόμενες Εσωτερικών Υλικά INDS 726 Περιβαλλοντική Ψυχολογία για Interior Design INDS 740 Σύγχρονες Τάσεις στην Εσωτερική Διακόσμηση INDS 749 Interior Design MA Τελική Έργου - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες ΣΠΙ στην εσωτερική διακόσμηση Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Σαβάννα INDS 502 Τεχνικό Ίδρυμα για την Εσωτερική Διακόσμηση * INDS 503 Σχεδιασμός Οπτικοποίηση, Επικοινωνίας και Τεκμηρίωσης * INDS 504 Interior Design Studio Εφαρμογές * INDS 702 Interior Design Σεμινάριο INDS 706 Εσωτερικών θεωρία του σχεδιασμού και Κριτική INDS... [-]

πλοίαρχος στη διαφήμιση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Savannah Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Ως αποτέλεσμα αυτής της δυναμικής και δημιουργικής προσέγγισης, οι μαθητές μας λαμβάνουν τακτικά κορυφαίες διακρίσεις σε διαγωνισμούς βιομηχανία, και τους αποφοίτους μας να συνεχίσουν να πει τις ιστορίες από τις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο. [+]

Κατακτήστε την τέχνη της διαφήμισης Ως φοιτητής στο SCAD, θα αποκτήσουν εμπειρία σε κάθε πτυχή της διαφήμισης: copywriting, κατεύθυνση τέχνη, ψηφιακή παραγωγή και ολοκληρωμένη μάρκετινγκ. Ως αποτέλεσμα αυτής της δυναμικής και δημιουργικής προσέγγισης, οι μαθητές μας λαμβάνουν τακτικά κορυφαίες διακρίσεις σε διαγωνισμούς βιομηχανία, και τους αποφοίτους μας να συνεχίσουν να πει τις ιστορίες από τις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο. Το συνεργατικό περιβάλλον της τέχνης και του design πανεπιστήμιο προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για την τελειοποίηση της ανεπτυγμένη τέχνη της καινοτόμου διαφήμισης. MA στη διαφήμιση Διαθέσιμο σε: - Ατλάντα Adve 501 Διαφήμιση και Copywriting Essentials * Adve 502 Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης και Τυπογραφίας Essentials * Adve 503 Λογισμικό και Παραγωγής Essentials * Adve 705 Τυπογραφίας για διαφήμιση Σχεδιαστές Adve 709 Διαφήμιση Studio Ι: δημιουργικές στρατηγικές Στρατηγικές adve 715 Ψηφιακή Παραγωγή για Διαφήμιση Adve 719 Διαφήμιση Studio II: Λύσεις Branding Adve Κατεύθυνση Τέχνης 729 Adve 731 Creative Copywriting για Διαφήμιση Adve 749 Διαφήμιση ΜΑ Τελική Έργου ITGM 715 Interactive Web Design - 700-επίπεδο Arth αιρετό Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΜΧΣ στη διαφήμιση Διαθέσιμο σε: - Ατλάντα - Σαβάννα Adve 501 Διαφήμιση και Copywriting Essentials * Adve 502 Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης και Τυπογραφίας Essentials * Adve 503 Λογισμικό και Παραγωγής Essentials * Adve 705 Τυπογραφίας για διαφήμιση Σχεδιαστές Adve 709 Διαφήμιση Studio Ι: δημιουργικές στρατηγικές Στρατηγικές adve 715 Ψηφιακή Παραγωγή για Διαφήμιση Adve 719 Διαφήμιση Studio II: Λύσεις Branding Adve 725 Digital Media για Διαφήμιση Adve Κατεύθυνση Τέχνης 729 Adve 731 Creative Copywriting για Διαφήμιση Adve 751 Η διαφήμιση για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης... [-]

πλοίαρχος στη ζωγραφική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Savannah Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Στο SCAD, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πάθος σας για τη ζωγραφική σε μια κερδοφόρα καριέρα για την τέχνη και τα νέα μέσα. Φοιτητές και αποφοίτους μας έχουν εκτεθεί σε παγκοσμίου φήμης μουσεία - από το Guggenheim στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στο Smithsonian - και να μοιραστούν τη δουλειά τους στο πιο διάσημο εκθέσεις τέχνης στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς Έκθεσης Τέχνης στο Χονγκ Κονγκ και την Art Basel Miami Beach. [+]

Paint έξω από τις γραμμές Στο SCAD, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πάθος σας για τη ζωγραφική σε μια κερδοφόρα καριέρα για την τέχνη και τα νέα μέσα. Φοιτητές και αποφοίτους μας έχουν εκτεθεί σε παγκοσμίου φήμης μουσεία - από το Guggenheim στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στο Smithsonian - και να μοιραστούν τη δουλειά τους στο πιο διάσημο εκθέσεις τέχνης στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς Έκθεσης Τέχνης στο Χονγκ Κονγκ και την Art Basel Miami Beach. Σε όλο το χρόνο σας στο SCAD, θα πρέπει να υποστηρίζεται από εξαιρετική σχολή, εμπνευσμένους χώρους και ετήσιες εκδηλώσεις που θέτουν SCAD στην καρδιά του προστίμου κόσμο της τέχνης ... ακριβώς εκεί που ανήκουν. MA στη ζωγραφική Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Σαβάννα ΚΛΗΡΩΣΗ 502 Σχέδιο Μέθοδοι Studio * PNTG 502 Μέθοδοι Ζωγραφική και το έντυπο * PNTG 503 Αισθητική Ζωγραφική και Concept * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης ΚΛΗΡΩΣΗ 708 Μεταπτυχιακό Σχεδίασης PNTG 704 τυπικές πτυχές της Ζωγραφικής PNTG 728 Studio I: Ιδεοπλασία PNTG 738 Studio II: Θεωρία στην Πράξη PNTG 749 Ζωγραφική MA Τελική Έργου SFIN 716 Θεωρία και Μέθοδοι Ι: Κριτική Ανάλυση SFIN 745 MA Fine Art αυτοπροβολή - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΜΧΣ στη ζωγραφική Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Savannah - e-Learning ΚΛΗΡΩΣΗ 502 Σχέδιο Μέθοδοι Studio * PNTG 502 Μέθοδοι Ζωγραφική και το έντυπο * PNTG 503 Αισθητική Ζωγραφική και Concept * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Arth 702 Κριτικής της Τέχνης † Arth 703 Νεότερη και Σύγχρονη Κριτική Θεωρία † ΚΛΗΡΩΣΗ 708 Μεταπτυχιακό Σχεδίασης PNTG... [-]

πλοίαρχος στην εικόνα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Savannah Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Πρόγραμμα εικονογράφηση SCAD είναι εκπαιδεύει τους μαθητές να δημιουργήσουν σχέδια έργων τέχνης, φέρνοντας ιδέες, χαρακτήρες και προσωπικότητες στη ζωή χρησιμοποιώντας τόσο παραδοσιακές και ψηφιακές τεχνικές. Ως φοιτητής εδώ, θα μάθουν να εργάζονται σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον μέσα από ένα πρόγραμμα δομημένο σαν ένα στούντιο εργασίας. Θα αναπτύξει ένα προσωπικό ύφος και την τεχνική, να μάθουν να εκφράζουν το δικό σας μοναδικό όραμα, ενώ σχηματίζει μια ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με το σχεδιασμό. [+]

Ζωγραφίζοντας το μέλλον με εικονογράφηση Πρόγραμμα εικονογράφηση SCAD είναι εκπαιδεύει τους μαθητές να δημιουργήσουν σχέδια έργων τέχνης, φέρνοντας ιδέες, χαρακτήρες και προσωπικότητες στη ζωή χρησιμοποιώντας τόσο παραδοσιακές και ψηφιακές τεχνικές. Ως φοιτητής εδώ, θα μάθουν να εργάζονται σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον μέσα από ένα πρόγραμμα δομημένο σαν ένα στούντιο εργασίας. Θα αναπτύξει ένα προσωπικό ύφος και την τεχνική, να μάθουν να εκφράζουν το δικό σας μοναδικό όραμα, ενώ σχηματίζει μια ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με το σχεδιασμό. MA στην εικόνα Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Savannah - e-Learning Illu 503 Στρατηγικές Εικονογράφηση * Illu 504 Σχέδιο Στρατηγικές για την εικονογράφηση * Illu 505 Επιδράσεις στην Εικονογράφηση * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Illu 701 μέσα και τεχνικές Illu 714 Σχέδιο για εικονογράφοι Illu 727 Εικονογράφηση Έννοιες και Σύνθεση Illu 730 Digital Solutions Εικονογράφησης Illu 735 Αγορές Εικονογράφηση Illu 742 Σκηνοθεσία Έργα σε Εικονογράφηση Illu 749 Εικονογράφηση MA Τελική Έργου - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΣΠΙ στην εικόνα Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Savannah - e-Learning Illu 503 Στρατηγικές Εικονογράφηση * Illu 504 Σχέδιο Στρατηγικές για την εικονογράφηση * Illu 505 Επιδράσεις στην Εικονογράφηση * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Arth Κριτική Τέχνης 702 Illu 701 μέσα και τεχνικές Illu 714 Σχέδιο για εικονογράφοι Illu 721 Προηγμένες Τεχνικές Studio Illu 727 Εικονογράφηση Έννοιες και Σύνθεση Illu 730 Digital Solutions Εικονογράφησης Illu 735 Αγορές Εικονογράφηση Illu 742 Σκηνοθεσία Έργα σε Εικονογράφηση Illu 764 Εικονογράφησης για Εκδόσεων Illu 774 επαγγελματικών πρακτικών Εικονογράφηση Illu 779F Πτυχιούχος πεδίο Πρακτική † Illu 779T Πτυχιούχος... [-]

πλοίαρχος στην πολυτέλεια και τη διαχείριση της μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Savannah Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

SCAD προσφέρει πρώτης ΜΑ του κόσμου και τα προγράμματα σπουδών ΣΠΙ στην πολυτέλεια και τη διαχείριση της μόδας. Αυτό το εξειδικευμένο τομέα θα σας προετοιμάσει για μια ενδιαφέρουσα καριέρα σε ένα γρήγορο ρυθμό, συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο. Το πρόγραμμά μας καλύπτει Trendspotting, η στρατηγική των μέσων ενημέρωσης, η διαχείριση των δημοσίων σχέσεων, οργανωτικές δομές, διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, την επικοινωνία και τις εκδηλώσεις μόδας, εξασφαλίζοντας ότι οι πτυχιούχοι μας είναι έτοιμοι να χτυπήσει το έδαφος σε λειτουργία. [+]

Η τέχνη της πολυτέλειας και της διαχείρισης της μόδας SCAD προσφορές το πρώτο στον κόσμο προγράμματα σπουδών MA και MFA στην πολυτέλεια και τη διαχείριση της μόδας. Αυτό το εξειδικευμένο τομέα θα σας προετοιμάσει για μια ενδιαφέρουσα καριέρα σε ένα γρήγορο ρυθμό, συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο. Το πρόγραμμά μας καλύπτει Trendspotting, η στρατηγική των μέσων ενημέρωσης, η διαχείριση των δημοσίων σχέσεων, οργανωτικές δομές, διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, την επικοινωνία και τις εκδηλώσεις μόδας, εξασφαλίζοντας ότι οι πτυχιούχοι μας είναι έτοιμοι να χτυπήσει το έδαφος σε λειτουργία. MA στην πολυτέλεια και τη διαχείριση της μόδας Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Χονγκ Κονγκ - Savannah - eLearning με έδρα το Λονδίνο Η επιχείρησή της μόδας έχει ταξινομήσει τα προγράμματα μεταπτυχιακών μόδας SCAD ως Νο 1 συνολικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Fash 503 Πρόβλεψη και τάσεις της αγοράς * LXFM 501 Επαγγελματική Έννοιες και Θεωρίες για τη βιομηχανία της μόδας * LXFM 502 Fashion Marketing και Διαφήμισης Αρχές * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Busi 710 Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης και Ανάλυσης Fash 721 Computer-ενισχυμένη Μόδας Fash 763 Fashion Promotion Fash 782 Θεωρία της μόδας LXFM 720 Εφοδιαστικής Αλυσίδας Στρατηγικές Διαχείρισης LXFM 730 Εμπορία ειδών πολυτελείας LXFM 749 Πολυτελή και Διαχείριση Μόδας MA Τελική Έργου - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΣΠΙ στην πολυτέλεια και τη διαχείριση της μόδας Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Χονγκ Κονγκ - Savannah με έδρα το Λονδίνο Η επιχείρησή της μόδας έχει ταξινομήσει τα προγράμματα μεταπτυχιακών μόδας SCAD ως Νο 1 συνολικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Fash 503 Πρόβλεψη και τάσεις... [-]

πλοίαρχος στη φωτογραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Savannah Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Στην καρδιά της φωτογραφίας είναι ένα προσωπικό όραμα και ξεχωριστή άποψη. Είναι ένας τρόπος να δει, μια προοπτική. SCAD διδάσκει ταλαντούχους σπουδαστές να κοιτάξουμε μέσα μας και να αναπτύξουν τις δικές τους ιδέες πριν ξεκινήσουν για μια συναρπαστική καριέρα ως επαγγελματίας φωτογράφος. [+]

Η τέχνη της φωτογραφίας Στην καρδιά της φωτογραφίας είναι ένα προσωπικό όραμα και ξεχωριστή άποψη. Είναι ένας τρόπος να δει, μια προοπτική. SCAD διδάσκει ταλαντούχους σπουδαστές να κοιτάξουμε μέσα μας και να αναπτύξουν τις δικές τους ιδέες πριν ξεκινήσουν για μια συναρπαστική καριέρα ως επαγγελματίας φωτογράφος. Εδώ, θα αποκτήσουν μια ευρεία κατανόηση των παραδοσιακών τεχνικών αναπτύσσοντας παράλληλα το δικό σας προσωπικό στυλ. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ενισχύσει τις δεξιότητες φωτογραφίας σας με τη διερεύνηση των σχετικών δημιουργικό τομείς όπως η γραφιστική ή τη διαφήμιση. Το take-away; Η βαθύτερη συνειδητοποίηση της σύνθεσης που βοηθά τους επαγγελματίες φωτογράφους να τραβήξει την προσοχή. MA στη φωτογραφία Διατίθεται σε: - Χονγκ Κονγκ - Savannah - e-Learning PHOT 501 Έρευνα: Φωτογραφία * PHOT 502 φωτογραφικής τεχνικής και σημειοδότησης * PHOT 503 Διαδικασία Φωτογραφία Χαρτοφυλακίου * PHOT 709 Μεταπτυχιακό Σεμινάριο Κριτική PHOT 714 Ψηφιακή Τέχνη I: Τεχνική και Ιδέα PHOT 719 Φωτογραφικά Τέχνες Ι: ιδεασμό και Πειραματισμός PHOT 730 Ψηφιακές Εκτυπώσεις Μεθοδολογία PHOT 749 Φωτογραφίας MA Τελική Χαρτοφυλάκιο - 700-επίπεδο Arth αιρετό - Σκηνοθεσία αιρετό † - Σκηνοθεσία αιρετό ‡ - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΜΧΣ στη φωτογραφία Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Χονγκ Κονγκ - Savannah - e-Learning PHOT 501 Έρευνα: Φωτογραφία * PHOT 502 φωτογραφικής τεχνικής και σημειοδότησης * PHOT 503 Διαδικασία Φωτογραφία Χαρτοφυλακίου * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Arth Κριτική Τέχνης 702 PHOT 709 Μεταπτυχιακό Σεμινάριο Κριτική PHOT 714 Ψηφιακή Τέχνη I: Τεχνική και Ιδέα PHOT 719 Φωτογραφικά Τέχνες Ι: ιδεασμό και Πειραματισμός PHOT 722 Φωτογραφικά... [-]

πλοίαρχος στο Graphic Design

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Savannah Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Ως φοιτητής γραφιστικής σε SCAD, θα γίνετε άπταιστα την οπτική γλώσσα που ορίζει την σημερινή μάρκες εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και των οργανώσεων κορυφαία. Ολιστική πρόγραμμα γραφικού σχεδιασμού βαθμό μας δεν καλύπτει μόνο τις βασικές αρχές του σχεδιασμού, που ερευνά σε συσκευασίες προϊόντων, την επιχειρηματικότητα, την κινητή τεχνολογία, σχεδιασμό διεπαφής και την εμπειρία του χρήστη. [+]

Graphic design και της οπτικής επικοινωνίας Ως φοιτητής γραφιστικής σε SCAD, θα γίνετε άπταιστα την οπτική γλώσσα που ορίζει την σημερινή μάρκες εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και των οργανώσεων κορυφαία. Ολιστική πρόγραμμα γραφικού σχεδιασμού βαθμό μας δεν καλύπτει μόνο τις βασικές αρχές του σχεδιασμού, που ερευνά σε συσκευασίες προϊόντων, την επιχειρηματικότητα, την κινητή τεχνολογία, σχεδιασμό διεπαφής και την εμπειρία του χρήστη. Το αποτελεσμα? Ένα βραβευμένο επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο, πραγματική εργασιακή εμπειρία για γίγαντες της βιομηχανίας, καθώς και την ευκαιρία να κάνει μια μόνιμη σήμανση σχετικά με το συνεχώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο εικαστικό τοπίο - όλα πριν να αποφοιτήσουν. MA στη γραφιστική Διαθέσιμο σε: - Ατλάντα - Χονγκ Κονγκ - Savannah - e-Learning ΚΟΧΑ 502 Οπτικής Επικοινωνίας Ιστορία, Έρευνας και Λόγος * ΚΟΧΑ 503 τυπογραφική επικοινωνία * ΚΟΧΑ 504 Ολοκληρωμένη Μελέτη Media * CLC 580 Συνεργασία † ΚΟΧΑ 701 Γραφιστική Σεμινάριο: Μεθοδολογίες ΚΟΧΑ 702 Graphic Design Studio: μεθοδολογικών πρακτικών ΚΟΧΑ 726 Ο ρόλος της Γραφιστική σε Κοινωνικής Αντίληψης ΚΟΧΑ 748 Γραφιστική ΜΑ Τελική Χαρτοφυλάκιο - 700-επίπεδο ARLH ή Arth αιρετό - 700-επίπεδο GRDS αιρετό - 700-επίπεδο ΚΟΧΑ στούντιο αιρετό † - ΚΟΧΑ 700-επιπέδου στούντιο αιρετό - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΣΠΙ στην γραφιστική Διαθέσιμο σε: - Ατλάντα - Χονγκ Κονγκ - Savannah - e-Learning ΚΟΧΑ 502 Οπτικής Επικοινωνίας Ιστορία, Έρευνας και Λόγος * ΚΟΧΑ 503 τυπογραφική επικοινωνία * ΚΟΧΑ 504 Ολοκληρωμένη Μελέτη Media * ΚΟΧΑ 701 Γραφιστική Σεμινάριο: Μεθοδολογίες ΚΟΧΑ 702 Graphic Design Studio: μεθοδολογικών πρακτικών ΚΟΧΑ 723 Γραφιστική Σεμινάριο: Στρατηγική Media ΚΟΧΑ 724 Graphic Design Studio: Media... [-]

πλοίαρχος στο βιομηχανικό σχέδιο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Βιομηχανικοί σχεδιαστές διαμορφώνουμε τον κόσμο μας, από τα παιχνίδια και gadgets, για ποδήλατα και σκάφη, να καρεκλίτσες και τα κράνη. Ως φοιτητής στο SCAD, θα πάρετε hands-on εμπειρία φέρνοντας τις ιδέες σας με την πραγματικότητα, ασκούν μεγάλη μας παράδοση για την ανάπτυξη παγκόσμιας κλάσης σχεδιαστές. [+]

Εξορθολογισμός τον κόσμο μέσα από το βιομηχανικό σχέδιο Βιομηχανικοί σχεδιαστές διαμορφώνουμε τον κόσμο μας, από τα παιχνίδια και gadgets, για ποδήλατα και σκάφη, να καρεκλίτσες και τα κράνη. Ως φοιτητής στο SCAD, θα πάρετε hands-on εμπειρία φέρνοντας τις ιδέες σας με την πραγματικότητα, ασκούν μεγάλη μας παράδοση για την ανάπτυξη παγκόσμιας κλάσης σχεδιαστές. Τα τελευταία χρόνια, οι μαθητές μας έχουν συνεργαστεί με μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο - συμπεριλαμβανομένων των Coca-Cola, η Hewlett-Packard, η AT & T, η Dell, η Mattel, η Microsoft, η Reebok και Fisher-Price - να εφεύρει πρακτικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα. Το αποτελεσμα? Εξαιρετική χαρτοφυλάκια που βοηθούν τους αποφοίτους μας να λάβει το επαγγελματικό κόσμο από τη θύελλα. MA στο βιομηχανικό σχέδιο Διατίθεται σε: - Σαβάννα ΧΕΝ 501 Design στο πλαίσιο * SDES 501 Οπτικής Επικοινωνίας και Παρουσίασης * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Busi 710 Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης και Ανάλυσης ΧΕΝ 711 Μέθοδοι Έρευνας Εξειδικευμένης ΧΕΝ 713 Βιομηχανικό Design Studio I: Discovery για να σχεδιάσουν λύσεις ΧΕΝ 718 Βιομηχανικός Σχεδιασμός Studio II: Τήρηση της λύσης Σχεδιασμός 733 ΧΕΝ Επιχειρηματικότητα για τους σχεδιαστές ΧΕΝ 748 Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΜΑ Τελική Έργου SDES 704 Εφαρμοσμένη Θεωρία στο Σχεδιασμό - 500- 700-επίπεδο επιλογής † Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * MFA στο βιομηχανικό σχέδιο Διατίθεται σε: - Σαβάννα ΧΕΝ 501 Design στο πλαίσιο * SDES 501 Οπτικής Επικοινωνίας και Παρουσίασης * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Busi 710 Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης και Ανάλυσης... [-]

πλοίαρχος της αρχιτεκτονικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Στο SCAD, πτυχίο αρχιτεκτονικής σας έρχεται με μια ευρύτατη ποικιλία των ευκαιριών. Μπορείτε να οικότροφος στην ακμάζουσα αγορά της Ατλάντα. Μπορείτε να πάρετε στην Ευρωπαϊκή επιρροή, ενώ φοιτούν σε SCAD Lacoste. [+]

Αρχιτεκτονική και το δομημένο περιβάλλον Στο SCAD, πτυχίο αρχιτεκτονικής σας έρχεται με μια ευρύτατη ποικιλία των ευκαιριών. Μπορείτε να οικότροφος στην ακμάζουσα αγορά της Ατλάντα. Μπορείτε να πάρετε στην Ευρωπαϊκή επιρροή, ενώ φοιτούν σε SCAD Lacoste. Μπορείτε να ζήσετε την αρχιτεκτονική του κόσμου της πόλης κατά τη διάρκεια της εμβάπτισης τριών εβδομάδων στο Χονγκ Κονγκ. Και μπορείτε να το κάνετε όλα από μια βάση στη Σαβάνα, το σπίτι σε ένα από τα πιο διάσημα πολεοδομικά σχέδια στον κόσμο και ένα τοπίο τόσο ιστορικής και σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Επαγγελματική πλοίαρχος της αρχιτεκτονικής Διαθέσιμο σε: - Σαβάννα ARCH 706 αρχιτεκτονικές πρακτικές ARCH 717 Πτυχιούχος Architecture Studio Ι: Αστικός Σχεδιασμός και Ανάπτυξη ARCH 719 Δομές: πλευρικές δυνάμεις ARCH 727 Πτυχιούχος Architecture Studio II: Περιεκτική Σχεδιασμός και Προγραμματισμός ARCH 737 Πτυχιούχος Architecture Studio III: Πλήρης λεπτομέρειες και Συστήματα ARCH 745 Μεταπτυχιακό Σεμινάριο στην Αρχιτεκτονική ARCH 747 Πτυχιούχος Architecture Studio IV: Διεπιστημονική Focus ARCH 779F Πτυχιούχος πεδίο Internship¶ ARCH 779T Πτυχιούχος Διδασκαλίας Internship¶ ARCH 798 Πτυχιούχος Architecture Studio: Διπλωματική Εργασία Ι - Ανάπτυξη Concept, Πλαίσιο και Πρόγραμμα ARCH 799 Πτυχιούχος Architecture Studio: Εργασία ΙΙ - Σχεδιασμός λεπτομέρειες και Τελική Έκθεση Πεδία 727 Προηγμένες Ψηφιακές Εφαρμογές για την πρακτική και Διαχείριση Έργων - 500- 700-επίπεδο ARCH, ARLH ή Arth αιρετό - 500- 700-επίπεδο HIPR ή urba αιρετό - 500- 700-επίπεδο διαφοροποιημένη αιρετό ** - 500- 700-επίπεδο διαφοροποιημένη αιρετό ** - 500- να 700-επίπεδο διαφοροποιημένη αιρετό ** - Σκηνοθεσία αιρετό - Εστιασμένη επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 90 ώρες * Καριέρα στην Αρχιτεκτονική Γίνετε ένας αρχιτέκτονας. Γίνετε διευθυντής της... [-]

πλοίαρχο σε ίνες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Η SCAD τμήμα ινών είναι η μεγαλύτερη του είδους της στις ΗΠΑ, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών και μεγάλα, εμπνευσμένους χώρους εφοδιασμένο με top-of-the-line εργαλεία και τους πόρους. Ως φοιτητής στο SCAD, θα ενταχθούν στις τάξεις των ελίτ ίνες φοιτητές που κερδίζουν τακτικά σημαντικά βραβεία σε επαγγελματικούς διαγωνισμούς και υποτροφίες. [+]

Αντλώντας από τη δημιουργικότητα και την επιτυχία Η SCAD τμήμα ινών είναι η μεγαλύτερη του είδους της στις ΗΠΑ, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών και μεγάλα, εμπνευσμένους χώρους εφοδιασμένο με top-of-the-line εργαλεία και τους πόρους. Ως φοιτητής στο SCAD, θα ενταχθούν στις τάξεις των ελίτ ίνες φοιτητές που κερδίζουν τακτικά σημαντικά βραβεία σε επαγγελματικούς διαγωνισμούς και υποτροφίες. Ακολουθήστε τα βήματα της επιτυχημένης μας αποφοίτων ίνες, οι οποίοι έχουν πάει για να γη απίστευτες θέσεις εργασίας για κορυφαίες εταιρείες όπως η Anthropologie, Urban Outfitters, Martha Stewart Living, Diane von Furstenberg, Lilly Pulitzer, Macy του και πολλά άλλα. MA σε ίνες Διαθέσιμο σε: - Σαβάννα FIBR 502 Σημαντικότητα και νόημα σε φυτικές ίνες * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης FIBR 704 Επιφάνειες και Δομές FIBR 707 Ύφασμα Ιστορία ως Πηγή FIBR 716 ινών και υφασμάτων Εξερεύνηση FIBR 724 Digital Surface Design Studio Ι: από τη σύλληψη έως Παρουσίαση Πελάτη † FIBR 728 Δομικών Υλικών και Διεργασιών † FIBR 745 Studio Θέματα Ίνες Ι: Έρευνα και Ανάπτυξη FIBR 748 Επαγγελματικών Πρακτικών σε φυτικές ίνες FIBR 749 Ίνες ΜΑ Τελική Έργου - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΜΧΣ σε ίνες Διαθέσιμο σε: - Σαβάννα FIBR 502 Σημαντικότητα και νόημα σε φυτικές ίνες * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Arth Κριτική Τέχνης 702 FIBR 704 Επιφάνειες και Δομές FIBR 707 Ύφασμα Ιστορία ως... [-]

πλοίαρχο σε διαδοχική τέχνη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Savannah Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Ως διαδοχική τέχνης μαθητών στο SCAD, θα μάθετε να ασκήσει τη δύναμη της αφήγησης σε κάθε μέσο: κόμικς, graphic novels, κινούμενα σχέδια, κόμικς, Manga, βιβλία και storyboards των παιδιών. [+]

Οι Διαδοχική καλλιτέχνες λένε σημερινή ιστορίες Ως διαδοχική τέχνης μαθητών στο SCAD, θα μάθετε να ασκήσει τη δύναμη της αφήγησης σε κάθε μέσο: κόμικς, graphic novels, κινούμενα σχέδια, κόμικς, Manga, βιβλία και storyboards των παιδιών. Και θα το κάνουμε σε ένα τμήμα τόσο πολύ σεβαστός ότι έχουν ονομάζεται "το Χάρβαρντ των κόμικς", που αναγνωρίζεται από τις ΗΠΑ σήμερα, και ονομάστηκε μεταξύ των τριών θεσμικών οργάνων από τα οποία Marvel Comics προσλαμβάνει τα πιο συντάκτες. MA στη διαδοχική τέχνη Διατίθεται σε: - Σαβάννα SEQA 501 Σχέδιο Στρατηγικές για τη διαδοχική Τέχνης * SEQA 502 οπτική ανάπτυξη Story * SEQA 503 Διαδοχική σύγχρονες μεθόδους παραγωγής * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης SEQA 701 Θεωρίες και πρακτικές για την Διαδοχική Τέχνης SEQA 707 Ανατομία και προοπτικές για το Διαδοχική Τέχνης SEQA 716 Studio I: Διαδοχική Μέθοδοι Τέχνης SEQA 717 Εξερευνώντας την αφήγηση SEQA 731 Ψηφιακή Θέματα Σχεδίασης Διαδοχική Τέχνης SEQA 741 Τεχνικές μελάνωσης † SEQA 745 Γράφοντας για διαδοχική Art † SEQA 749 Διαδοχική Τέχνης ΜΑ Τελική Έργου - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΜΧΣ σε διαδοχική τέχνη Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Σαβάννα SEQA 501 Σχέδιο Στρατηγικές για τη διαδοχική Τέχνης * SEQA 502 οπτική ανάπτυξη Story * SEQA 503 Διαδοχική σύγχρονες μεθόδους παραγωγής * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Arth Κριτική Τέχνης 702 SEQA 701 Θεωρίες και πρακτικές για την Διαδοχική Τέχνης SEQA 707 Ανατομία και προοπτικές για το Διαδοχική Τέχνης SEQA 712 Concept Design στο Art Διαδοχική SEQA 716 Studio I: Διαδοχική Μέθοδοι Τέχνης SEQA 717 Εξερευνώντας την... [-]

πλοίαρχο σε ιστορική συντήρηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Ως φοιτητής της ιστορικής συντήρησης σε SCAD, θα επωφεληθούν από τη μοναδική ιστορική πρόγραμμα διατήρησης στη χώρα που προσφέρει καθηλωτική εμπειρία στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία, με τη μεγαλύτερη σχολή αφιερωμένη στη διατήρηση της εκπαίδευσης. [+]

Διατηρήστε το παρελθόν διασφαλίζοντας παράλληλα το μέλλον σας Ως φοιτητής της ιστορικής συντήρησης σε SCAD, θα επωφεληθούν από τη μοναδική ιστορική πρόγραμμα διατήρησης στη χώρα που προσφέρει καθηλωτική εμπειρία στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία, με τη μεγαλύτερη σχολή αφιερωμένη στη διατήρηση της εκπαίδευσης. Ακολουθήσει το πάθος σας σε ένα σχολείο που έχει στην πρωτοπορία της συντήρησης για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, προσαρμοστικά επαναχρησιμοποίηση σχεδόν 100 ιστορική εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο που θα χρησιμεύσει ως αποκλειστικό ζωντανό εργαστήριο σας. MA στην ιστορική συντήρηση Διατίθεται σε: - Savannah - e-Learning ARLH 501 Ιστορία της Σύγχρονης Αρχιτεκτονικής * HIPR 501 Ανακοίνωση για την preservationist * HIPR 502 Η τεχνολογία των ιστορικών κατασκευών * HIPR 701 Διατήρηση Ιστορία και Θεωρία HIPR 703 Διατήρηση Δίκαιο και την Υπεράσπιση HIPR 704 Διατήρηση Οικονομίας και Ανάπτυξης HIPR 706 Διατήρηση Έρευνας και Έρευνα HIPR 709 Διατήρηση Επιστήμη: Εργαστηριακές Μέθοδοι και Ανάλυση HIPR 716 Κτίριο Εκτίμηση Ι: Έρευνα, Ανάλυση και Ερμηνεία HIPR 734 Διατήρηση Αποκατάστασης HIPR 749 Ιστορική Διατήρηση ΜΑ Τελική Έργου - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΣΠΙ στην ιστορική συντήρηση Διαθέσιμο σε: - Σαβάννα ARLH 501 Ιστορία της Σύγχρονης Αρχιτεκτονικής * HIPR 501 Ανακοίνωση για την preservationist * HIPR 502 Η τεχνολογία των ιστορικών κατασκευών * HIPR 701 Διατήρηση Ιστορία και Θεωρία HIPR 703 Διατήρηση Δίκαιο και την Υπεράσπιση HIPR 704 Διατήρηση Οικονομίας και Ανάπτυξης HIPR 706 Διατήρηση Έρευνας και Έρευνα HIPR 709 Διατήρηση Επιστήμη: Εργαστηριακές Μέθοδοι και Ανάλυση HIPR 712 Ψηφιακή Καινοτομία και Αίτηση για την ιστορική συντήρηση HIPR... [-]

πλοίαρχο σε κινούμενα σχέδια

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Savannah Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +5 περισσότερα

Σας δίνουμε την ευκαιρία να συνεργάζονται και να λάβει μαθήματα σε άλλες μεγάλες εταιρείες, όπως οπτικά εφέ, τα μέσα ενημέρωσης κίνησης, διαδραστικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, sound design, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, και διαδοχική τέχνη. [+]

Η τέχνη του animation 2-D. 3-D. Stop-motion. Μοντελοποίησης. Νοθεία. Φωτισμός. Κοιτάξτε ανάπτυξη. Ως φοιτητής animation στο SCAD, θα κυριαρχήσει όλα. Σας δίνουμε την ευκαιρία να συνεργάζονται και να λάβει μαθήματα σε άλλες μεγάλες εταιρείες, όπως οπτικά εφέ, τα μέσα ενημέρωσης κίνησης, διαδραστικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, sound design, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, και διαδοχική τέχνη. Το αποτελεσμα? Θα αποφοιτήσουν ως μια δυναμική, πολύπλευρη εμψυχωτής, εξαιρετικά εμπορεύσιμα και έτοιμοι να αναλάβουν τη βιομηχανία από τη θύελλα. MA σε Animation Διαθέσιμο σε: - Savannah - e-Learning ANIM 501 Animation Πλαίσιο και Ιστορία * ANIM 504 Βασικά Animation χαρακτήρων * ANIM 505 Animation Character Set-up * VSFX 501 Digital 3-D Επιπτώσεις * ANIM 705 Animation Αισθητική και Πρακτική ANIM 709 Υπολογιστών δημιουργείται Μοντελοποίηση και Σχεδιασμός ANIM 713 Σχέδιο in Motion ANIM 714 3-D χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων Κινούμενα Σχέδια † ANIM 715 χαρακτήρων Look Ανάπτυξης † Νατουραλιστικές ANIM 724 3-D χαρακτήρων Ψυχαγωγία ‡ ANIM 725 Περιβάλλον Look Ανάπτυξης ‡ ANIM 737 Συνεργατικά Έργου ANIM 748 Animation ΜΑ Τελική Έργου Arth Κριτική Τέχνης 702 CLC 580 Collaboration§ - 700-επίπεδο ANIM, DWRI, FILM, ITGM, Mome, PERF, Prod, SFDM, SNDS, THED ή VSFX elective§ Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΜΧΣ σε Animation Διαθέσιμο σε: - Ατλάντα - Savannah - e-Learning ANIM 501 Animation Πλαίσιο και Ιστορία * ANIM 504 Βασικά Animation χαρακτήρων * ANIM 505 Animation Character Set-up * VSFX 501 Digital 3-D Επιπτώσεις * ANIM 705 Animation Αισθητική και Πρακτική ANIM 709 Υπολογιστών δημιουργείται Μοντελοποίηση και Σχεδιασμός ANIM 713 Σχέδιο in Motion... [-]

πλοίαρχο σε κοσμήματα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Με πτυχίο από SCAD, μπορείτε να πάρετε σε κάθε πτυχή της βιομηχανίας σχεδιασμού κοσμημάτων. Έχουμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα κοσμήματα στις ΗΠΑ, με μια εγκατάσταση 13.562 τετραγωνικών ποδιών, όπου η τεχνολογία αιχμής είναι στα χέρια σας. [+]

Επωφεληθούμε από το πάθος σας για το κόσμημα με πτυχίο από SCAD, μπορείτε να πάρετε σε κάθε πτυχή της βιομηχανίας σχεδιασμού κοσμημάτων. Έχουμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα κοσμήματα στις ΗΠΑ, με μια εγκατάσταση 13.562 τετραγωνικών ποδιών, όπου η τεχνολογία αιχμής είναι στα χέρια σας. Μέσα από την επαγγελματική συνεργασίες με μεγάλες μάρκες, όπως η περιορισμένη, Michael Kors ρολόγια και ορυκτά, θα έχετε την εμπειρία από πρώτο χέρι ως σχεδιαστής κοσμημάτων για να αναπτύξουν το βιογραφικό σας και να τα αποθηκεύσουν το χαρτοφυλάκιό σας, ακόμη και πριν από την αποφοίτησή τους, την προετοιμασία σας για να ευδοκιμήσουν στη σημερινή δημιουργική οικονομία. MA σε κοσμήματα Διατίθεται σε: - Σαβάννα MTJW 502 σύγχρονες διαδικασίες στο στούντιο Πρακτική * SDES 501 Οπτικής Επικοινωνίας και Παρουσίασης * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης MTJW 702 Ιστορία του κοσμήματος ως πηγής MTJW 705 Εξειδικευμένης Μελέτη Ι: Τεχνικής Έρευνας MTJW 708 Εξειδικευμένης Μελέτη ΙΙ: Ανάπτυξη Concept MTJW 724 Σύγχρονες Τάσεις στην Κοσμήματα MTJW 731 Παρολί: Αντικείμενα για στολισμό MTJW 739 Θεωρίας και Κριτικής για κοσμήματα MTJW 749 κοσμήματα ΜΑ Τελική Έργου - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΜΧΣ σε κοσμήματα Διατίθεται σε: - Σαβάννα MTJW 502 σύγχρονες διαδικασίες στο στούντιο Πρακτική * SDES 501 Οπτικής Επικοινωνίας και Παρουσίασης * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Arth Κριτική Τέχνης 702 MTJW 702 Ιστορία του κοσμήματος ως πηγής MTJW 705 Εξειδικευμένης Μελέτη Ι: Τεχνικής Έρευνας MTJW 708 Εξειδικευμένης Μελέτη ΙΙ: Ανάπτυξη Concept MTJW 724... [-]

πλοίαρχο σε οπτικά εφέ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Savannah Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Ενώστε τα πρωταθλήματα της SCAD οπτικά εφέ αποφοίτους, οι οποίοι έχουν μοιραστεί Οσκαρ για την εργασία τους σε τέτοια πρωτοφανή ταινίες όπως "Gravity", "Η ζωή του Πι», «Φύλακες του Galaxy" και "The Great Gatsby". Στο SCAD, θέσαμε Είστε έτοιμοι για την επιτυχία με την πρόσβαση σε high-end, επαγγελματικά ψηφιακά εργαλεία και top-of-the-line στούντιο και εξοπλισμού. [+]

Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο Ενώστε τα πρωταθλήματα της SCAD οπτικά εφέ αποφοίτους, οι οποίοι έχουν μοιραστεί Οσκαρ για την εργασία τους σε τέτοια πρωτοφανή ταινίες όπως "Gravity", "Η ζωή του Πι», «Φύλακες του Galaxy" και "The Great Gatsby". Στο SCAD, θέσαμε Είστε έτοιμοι για την επιτυχία με την πρόσβαση σε high-end, επαγγελματικά ψηφιακά εργαλεία και top-of-the-line στούντιο και εξοπλισμού. Σχολή μας περιλαμβάνουν ένα εντυπωσιακό ρόστερ των επαγγελματιών οι οποίοι έχουν εργαστεί για γίγαντες της βιομηχανίας, και οι οποίοι είναι οι οπτικά εφέ εγκέφαλοι πίσω από τα πιο εμβληματικά ταινίες κινουμένων σχεδίων της εποχής μας. Τώρα είναι η σειρά σας να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. MA σε οπτικά εφέ Διατίθεται σε: - Σαβάννα VSFX 501 Digital 3-D Επιπτώσεις * VSFX 502 Προγραμματισμός 3-D Μοντέλα και Shaders * VSFX 503 Φωτογραφίας για το Visual Effects * CLC 580 Συνεργασία † VSFX 705 Προγραμματισμός Έννοιες για Οπτικών Εφέ VSFX 709 Visual Effects θεωρία και την εφαρμογή VSFX 748 Οπτικών Εφέ MA Studio VSFX 749 Visual Effects Χαρτοφυλάκιο - Σκηνοθεσία αιρετό ‡ - Σκηνοθεσία αιρετό ‡ - Σκηνοθεσία ιστορίας της τέχνης elective§ - 700-επίπεδο ANIM, DWRI, FILM, ITGM, Mome, PERF, Prod, SFDM, SNDS, THED ή VSFX αιρετό † - 700-επίπεδο ANIM, DWRI, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ , ITGM, Mome, PERF, Prod, SFDM, SNDS, THED ή VSFX επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες * ΣΠΙ στα οπτικά εφέ Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Σαβάννα VSFX 501 Digital 3-D Επιπτώσεις * VSFX 502 Προγραμματισμός 3-D Μοντέλα και Shaders * VSFX 503 Φωτογραφίας για το Visual Effects... [-]

ΣΠΙ εγγράφως

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Savannah Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Στο SCAD, θα μάθετε πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά, όπως μπορείτε να εξερευνήσετε κάθε λεωφόρο του επαγγέλματος γραφής μέσα από ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών. Τα μαθήματα μας είναι σχεδιασμένα για να σας προετοιμάσει για την επιτυχία ως μια ακμάζουσα συγγραφέας σε οποιοδήποτε είδος και κάθε επαγγελματικό χώρο. Οι μαθητές συχνά τελειώσει τα πτυχία τους με πιστώσεις δημοσίευση με τα ονόματά τους. [+]

Η πολύπλευρη τέχνη της γραφής Στο SCAD, θα μάθετε πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά, όπως μπορείτε να εξερευνήσετε κάθε λεωφόρο του επαγγέλματος γραφής μέσα από ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών. Τα μαθήματα μας είναι σχεδιασμένα για να σας προετοιμάσει για την επιτυχία ως μια ακμάζουσα συγγραφέας σε οποιοδήποτε είδος και κάθε επαγγελματικό χώρο. Οι μαθητές συχνά τελειώσει τα πτυχία τους με πιστώσεις δημοσίευση με τα ονόματά τους. Με ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό απασχόλησης στη βιομηχανία, το πρόγραμμα γραφής SCAD στέλνει τους μαθητές στο δυναμικό κόσμο των εκδόσεων πλήρως προετοιμασμένοι για να ανθίσει. ΣΠΙ εγγράφως Διατίθεται σε: - Ατλάντα - Savannah - e-Learning Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Arth Κριτική Τέχνης 702 ENGL 733 Ιστορία της ρητορικής Γραφή 703 Γράφοντας για την ψηφιακή επικοινωνία Γραφή 713 πεζός λόγος Ι: Ανάλυση των Creative πεζός λόγος Γραφή 723 πεζός λόγος ΙΙ: Κυριαρχία των στυλ, φωνής και Θέμα Γραφή 725 πειστική γραφή Γραφή 743 Professional Writing for Business Applications Γραφή 753 ανεξάρτητο γράψιμο για Δημοσίευση Γραφή 763 Οι Εκδόσεις Διαδικασία Γραφή 773 Δημόσιες / Media Relations γραφής και στρατηγική Γραφή 779F Πτυχιούχος πεδίο Οικοτροφείο * Γραφή 779T Πτυχιούχος Διδασκαλίας Πρακτική Άσκηση * Γραφή 779F Πτυχιούχος πεδίο Πρακτική † Γραφή 779T Πτυχιούχος Διδασκαλίας Πρακτική † Γραφή Γράφοντας 790 ΣΠΙ Διατριβή - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 90 ώρες Καριέρα εγγράφως Γίνετε ένα copywriter. Γίνετε μυθιστοριογράφος. Γίνετε ένας συντάκτης. Υπάρχουν περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες για τους συγγραφείς σήμερα από ποτέ άλλοτε, όπως τα νέα μέσα... [-]

ΣΠΙ στην αρχιτεκτονική ιστορία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

SCAD είναι ένα από τα μόλις δύο πανεπιστήμια των ΗΠΑ να προσφέρουν ένα πτυχίο στην ιστορία της αρχιτεκτονικής, και τις εμβληματικές θέση μας μεταξύ ένα από τα καλύτερα διατηρημένα αστικά τοπία της χώρας καθιστά Savannah την προνομιακή τοποθεσία για να εξερευνήσετε αυτό το σκάφος. [+]

Αποκαλύψτε την ανθρώπινη εμπειρία μέσα από την αρχιτεκτονική ιστορία SCAD είναι ένα από τα μόλις δύο πανεπιστήμια των ΗΠΑ να προσφέρουν ένα πτυχίο στην ιστορία της αρχιτεκτονικής, και τις εμβληματικές θέση μας μεταξύ ένα από τα καλύτερα διατηρημένα αστικά τοπία της χώρας καθιστά Savannah την προνομιακή τοποθεσία για να εξερευνήσετε αυτό το σκάφος. Επωφεληθείτε από ένα πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει όλες τις μεγάλες ιστορικές περιόδους στη Δυτική και την παγκόσμια παράδοση, η δυνατότητα να ταξιδέψει στο εξωτερικό για ένα τέλεια διατηρημένο μεσαιωνικό χωριό, και το πολυπόθητο πρακτικής άσκησης και τους πόρους στη διάθεσή σας. Το απέραντο κόσμο της αρχιτεκτονικής ιστορίας περιμένει. ΣΠΙ στην αρχιτεκτονική ιστορία Διαθέσιμο σε: - Σαβάννα ARLH 700 Μέθοδοι Έρευνας στην Αρχιτεκτονική Ιστορία ARLH 705 Αρχιτεκτονική Μεθοδολογίας Ιστορίας και Ιστοριογραφίας ARLH 770 Τεκμηρίωση και ερμηνεία των Δομημένο Περιβάλλον ARLH 779F Πτυχιούχος πεδίο Οικοτροφείο * ARLH 779T Πτυχιούχος Διδασκαλίας Πρακτική Άσκηση * ARLH 779F Πτυχιούχος πεδίο Πρακτική † ARLH 779T Πτυχιούχος Διδασκαλίας Πρακτική † ARLH 787 κατευθυνόμενης έρευνας στην αρχιτεκτονική ιστορία ARLH 790 Αρχιτεκτονική Ιστορία ΜΧΣ Διατριβή CLC 580 Συνεργασία - 700-επίπεδο ARLH αιρετό: Ανάλυση του αμερικανικού ημισφαιρίου - 700-επίπεδο ARLH αιρετό: Αναλύοντας νεωτερικότητα - 700-επίπεδο ARLH αιρετό: Αξιολόγηση προ-Σύγχρονη παραδόσεις - 700-επίπεδο ARLH αιρετό: Διερεύνηση της μη-δυτικό κόσμο - 700- Σεμινάριο επίπεδο ARLH - 700-επίπεδο ARLH αιρετό ‡ - 700-επίπεδο ARLH ή Arth αιρετό - 700-επίπεδο Σχολή Τεχνών Κτίριο αιρετό - 500- 700-επίπεδο διαφοροποιημένη αιρετό - 500- 700-επιπέδου στούντιο αιρετό - 500- 700 -Επίπεδο στούντιο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 90 ώρες Καριέρα στην αρχιτεκτονική ιστορία Γίνετε σύμβουλος... [-]

ΣΠΙ στην δραματική γραφή

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Στο SCAD, φοιτητές της δραματικής γραφής κυριαρχήσει η απόχρωση της γλώσσας καθώς καταρτίζουν αξέχαστες ιστορίες για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το χαρακτηριστικό animation και περισσότερο. Η θέση μας ως το κορυφαίο πανεπιστήμιο της τέχνης και του design σημαίνει ότι θα επωφεληθεί από τη συνεργία SCAD εμπορικών σημάτων μεταξύ ταλαντούχους συναδέλφους σε κάθε χώρο δημιουργικότητας. [+]

Δείτε τα λόγια σας σε κίνηση Στο SCAD, φοιτητές της δραματικής γραφής κυριαρχήσει η απόχρωση της γλώσσας καθώς καταρτίζουν αξέχαστες ιστορίες για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το χαρακτηριστικό animation και περισσότερο. Η θέση μας ως το κορυφαίο πανεπιστήμιο της τέχνης και του design σημαίνει ότι θα επωφεληθεί από τη συνεργία SCAD εμπορικών σημάτων μεταξύ ταλαντούχους συναδέλφους σε κάθε χώρο δημιουργικότητας. Δείτε το έργο σας έρθει στη ζωή μέσα από τη συνεργασία με σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σχεδιαστές και τεχνικούς, ενώ μπορείτε να μάθετε από τους γίγαντες της βιομηχανίας, οι οποίοι επισκέπτονται SCAD κάθε χρόνο και να προσφέρουν προσωπική σχόλια για τη δουλειά σας. ΣΠΙ στην δραματική γραφή Διαθέσιμο σε: - Σαβάννα Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Arth Κριτική Τέχνης 702 DWRI 708 Έντυπα σε δραματουργίας * DWRI 728 Σενάριο Ανάλυση * DWRI 738 δραματουργίας: Στοιχεία και Εκτέλεσης DWRI 740 θεατρικοί συγγραφείς, ηθοποιούς και σκηνοθέτες Εργαστήριο DWRI 775 Δραματουργία DWRI 779F Πτυχιούχος πεδίο Πρακτική † DWRI 779T Πτυχιούχος Διδασκαλίας Πρακτική † DWRI 790 Δραματικές Γράφοντας ΜΧΣ Διατριβή ΦΙΛΜ 704 Παραγωγή για Κινηματογράφου και Τηλεόρασης ΦΙΛΜ 706 Χειροτεχνίας τη Ταινιών Μικρού Μήκους Σενάριο ΦΙΛΜ 707 Σεναρίου ΦΙΛΜ 708 Βολές Σχεδιασμός ΦΙΛΜ 762 Γράφοντας για την τηλεόραση ΦΙΛΜ 763 Scripting Επεισοδιακή Κωμωδία ‡ ΦΙΛΜ 769 Η τηλεόραση Pilot ‡ - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 90 ώρες Καριέρα στη δραματική γραφή Γίνετε σεναριογράφος. Γίνετε θεατρικός συγγραφέας. Γίνετε εκδότη του σεναρίου. Όπως μπορείτε να μάθετε να γράφετε για το στάδιο, για τον... [-]

ΣΠΙ στην χαρακτική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste Savannah +4 περισσότερα

Στο SCAD, μπορείτε να λερώσετε τα χέρια σας και να παίξετε στη διασταύρωση των καλών τεχνών και της τεχνολογίας σχεδιασμού. Χαρακτική είναι μια πειθαρχία του 21ου αιώνα, που συνδυάζει την ιστορική και σύγχρονες θεωρίες, γι 'αυτό σας παρέχει αποκλειστική πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κυριαρχήσετε σε κάθε εφαρμογή της τέχνης. [+]

Η τέχνη της χαρακτικής Στο SCAD, μπορείτε να λερώσετε τα χέρια σας και να παίξετε στη διασταύρωση των καλών τεχνών και της τεχνολογίας σχεδιασμού. Χαρακτική είναι μια πειθαρχία του 21ου αιώνα, που συνδυάζει την ιστορική και σύγχρονες θεωρίες, γι 'αυτό σας παρέχει αποκλειστική πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κυριαρχήσετε σε κάθε εφαρμογή της τέχνης. Από φωτοχαρακτική, να φωτολιθογραφία, να φωτοπολυμερικά, μπορείτε να το κάνετε όλα σε προχωρημένο στούντιο χαρακτικής σχεδιαστεί ειδικά για εσάς. Μάθετε από εξαιρετική σχολή, διακρίνονται τεχνίτες επισκεπτών και εμπειρία του πραγματικού κόσμου με τους μελλοντικούς εργοδότες ... στη συνέχεια να λάβει τη βιομηχανία από τη θύελλα. ΣΠΙ στην χαρακτική Διατίθεται σε: - Ατλάντα Arth 701 Σύγχρονης Τέχνης Arth Κριτική Τέχνης 702 PRMK 704 τεχνικές προσεγγίσεις στη Χαρακτική PRMK 713 Studio Ι: εικόνες και Concept PRMK 716 Studio II: Προσωπικά Όραμα PRMK 722 Digital και φωτογραφικές εφαρμογές στην Χαρακτική PRMK 740 Χαρτοφυλάκιο Ενιαία έκδοση PRMK 745 Εναλλακτικές Διεργασίες στις Χαρακτική PRMK 764 Μεταπτυχιακό Σεμινάριο στη Χαρακτική PRMK 779F Πτυχιούχος πεδίο Οικοτροφείο * PRMK 779T Πτυχιούχος Διδασκαλίας Πρακτική Άσκηση * PRMK 779F Πτυχιούχος πεδίο Πρακτική † PRMK 779T Πτυχιούχος Διδασκαλίας Πρακτική † PRMK 790 Χαρακτικής ΜΧΣ Διατριβή SFIN 716 Θεωρία και Μέθοδοι Ι: Κριτική Ανάλυση SFIN 770 Fine Art ΜΧΣ αυτοπροβολή - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 90 ώρες Καριέρα στη χαρακτική Χαρακτών, όπως οι καλλιτέχνες του 21ου αιώνα, έχουν εκτεταμένες δυνατότητες να συμβάλει σε ένα ευρύ φάσμα των επαγγελμάτων που σχετίζονται... [-]

ΣΠΙ στις τέχνες του θεάματος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Είτε το όνειρό σας είναι να εκτελέσει στη σκηνή ή στο χώρο του κινηματογράφου, ως η φωνή ενός αγαπημένου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων ή το πρόσωπο μιας αξέχαστης διαφήμιση, μπορείτε να φτάσετε ένα παγκόσμιο ακροατήριο στο SCAD. Οι μαθητές μας λαμβάνουν εστιασμένη εκπαίδευση και αμέτρητες ευκαιρίες στο βήμα στο προσκήνιο. [+]

Δημιουργική σταδιοδρομία στο προσκήνιο Είτε το όνειρό σας είναι να εκτελέσει στη σκηνή ή στο χώρο του κινηματογράφου, ως η φωνή ενός αγαπημένου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων ή το πρόσωπο μιας αξέχαστης διαφήμιση, μπορείτε να φτάσετε ένα παγκόσμιο ακροατήριο στο SCAD. Οι μαθητές μας λαμβάνουν εστιασμένη εκπαίδευση και αμέτρητες ευκαιρίες στο βήμα στο προσκήνιο. Θα τρίβετε αγκώνες με τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της εποχής μας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαβάνα, και να μελετήσει με καθηγητές τους οι οποίοι είναι οι ίδιοι βραβευμένο ερμηνευτές, σεναριογράφους και σκηνοθέτες - όλα αυτά επειδή, σε SCAD, το πάθος σας παίρνει το κεντρικό στάδιο. ΣΠΙ στις τέχνες του θεάματος Διατίθεται σε: - Σαβάννα PERF 701 Πτυχιούχος Αυτοσχεδιασμού τεχνική για οθόνη και Σταδίου PERF 705 τέχνη της μάχης για την οθόνη και το Στάδιο PERF 708 φωνητική τεχνική για την οθόνη, Σταδίου και Voice-over PERF 711 Σύγχρονου Θεάτρου στο Πλαίσιο PERF 718 Ειδική Φωνής και Ομιλίας για το Live και προεγγεγραμμένων μέσων PERF 721 Στυλ Επιδόσεις: Κλασική Περίοδο και Κείμενα PERF 731 Στυλ Απόδοση: Ρεαλισμός PERF 735 On-κάμερα τεχνική Απόδοσης PERF 741 Στυλ Επιδόσεις: Σύγχρονη Υποκριτική PERF 745 On-κάμερα Στυλ Υποκριτική PERF 755 On-κάμερα Τεχνικές Audition PERF 770 Branding, Αυτο-μάρκετινγκ για τον ερμηνευτή PERF 775 On-κάμερα Στυλ Κωμωδία PERF 777 Εφαρμογές στην απόδοση PERF 790 Performing Arts ΜΧΣ Διατριβή - 700-επίπεδο Arth αιρετό - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 90 ώρες Καριέρα στις τέχνες του θεάματος Γίνετε ένας ηθοποιός. Γίνε σκηνοθέτης χύτευσης. Γίνετε ένας διευθυντής στάδιο. Προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές έχουν την ευκαιρία να... [-]

ΣΠΙ στο θέμα του σχεδιασμού ψυχαγωγία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Συνεχίσει την καριέρα σας ως θέμα σχεδιαστής ψυχαγωγία στο πρώτο και το μόνο πανεπιστήμιο να προσφέρει ένα πτυχίο MFA σε αυτό το πολλών εκατομμυρίων δολαρίων διεθνών επιχειρήσεων. Αξιοποιούμε μια δημιουργική κουλτούρα για να σας δώσει πρόσβαση σε συναφή προγράμματα και συνεργάζονται με τις επαγγελματικές τους εταίρους σχετικά με τις καινοτόμες ιδέες. [+]

Δημιουργήστε αξέχαστες εμπειρίες με θεματική ψυχαγωγία Συνεχίσει την καριέρα σας ως θέμα σχεδιαστής ψυχαγωγία στο πρώτο και το μόνο πανεπιστήμιο να προσφέρει ένα πτυχίο MFA σε αυτό το πολλών εκατομμυρίων δολαρίων διεθνών επιχειρήσεων. Αξιοποιούμε μια δημιουργική κουλτούρα για να σας δώσει πρόσβαση σε συναφή προγράμματα και συνεργάζονται με τις επαγγελματικές τους εταίρους σχετικά με τις καινοτόμες ιδέες. Μέλη ΔΕΠ μας έχουν σχεδιαστεί εμπειρίες για Walt Disney Parks and Resorts, η Universal Parks and Resorts και η Walt Disney Imagineering - τώρα είναι η σειρά σας να οδηγήσει την επαγγελματική σφαίρα ως μια δημιουργική στοχαστής, αφηγητής, σχεδιαστής και παραγωγός. ΣΠΙ στο θέμα του σχεδιασμού ψυχαγωγία Διατίθεται σε: - Σαβάννα ARCH 714 Ειδική Παραμετρικός Σχεδιασμός και Generative Μοντελοποίηση Στρατηγικές για το κτίριο Τεχνών * Arth 757 Media Art CLC 580 Συνεργασία † Πεδία 704 ηλεκτρονικό Design * INDS 503 Σχεδιασμός Οπτικοποίηση, Επικοινωνίας και Τεκμηρίωσης PROD 750 Ψηφιακή Απεικόνιση για Σχεδίαση Παραγωγής PROD 770 επαγγελματικών πρακτικών Σχεδιασμός Παραγωγής Βιομηχανία THED 720 θεματική ψυχαγωγία THED 730 Concept Design Studio THED 735 Συστατικό Design Studio THED 765 Σχεδιασμός για θεματική ψυχαγωγία THED 775 θέματα περιβάλλοντα και Αξιοθέατα: Ανάπτυξη σχεδιασμού THED 777 Συνεργατική Design Studio THED 790 θεματική ψυχαγωγία Σχεδιασμός ΜΧΣ Διατριβή - 700-επίπεδο ANIM, ARCH, DWRI, FILM, ΧΕΝ, INDS, ITGM, Mome, PERF, Prod, SERV, SFDM, SNDS ή VSFX αιρετό † - 700-επίπεδο ANIM, ARCH, DWRI, FILM, ΧΕΝ, INDS, ITGM , Mome, PERF, Prod, SERV, SFDM, SNDS ή VSFX αιρετό - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο επιλογής... [-]

ΣΠΙ στο σχεδιασμό των υπηρεσιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Σχεδιαστές Υπηρεσία αλλάζουν τον κόσμο, φέρνοντας την καινοτομία και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην υγειονομική περίθαλψη, τις μεταφορές, την εκπαίδευση και λιανική πώληση. SCAD ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ να προσφέρουν τόσο BFA και MFA βαθμούς σε αυτό το φλέγον τομέα, και μπορείτε να συμμετάσχετε την κληρονομιά της καινοτομίας που ευδοκιμεί εδώ. [+]

Το μέλλον reimagined μέσω του σχεδιασμού υπηρεσιών Σχεδιαστές Υπηρεσία αλλάζουν τον κόσμο, φέρνοντας την καινοτομία και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην υγειονομική περίθαλψη, τις μεταφορές, την εκπαίδευση και λιανική πώληση. SCAD ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ να προσφέρουν τόσο BFA και MFA βαθμούς σε αυτό το φλέγον τομέα, και μπορείτε να συμμετάσχετε την κληρονομιά της καινοτομίας που ευδοκιμεί εδώ. Κατ 'αρχάς, να επωφεληθούν από μικρές τάξεις με ΔΕΠ που είναι επίσης εν ενεργεία επαγγελματίες, ευκαιρίες για συνεργασία με έγκριτους φορείς και δημιουργική συνεργασία με τους συνομηλίκους - στη συνέχεια να δημιουργήσετε τις σχεδιαστικές λύσεις του αύριο. ΣΠΙ στο σχεδιασμό των υπηρεσιών Διατίθεται σε: - Σαβάννα SDES 501 Οπτικής Επικοινωνίας και Παρουσίασης * SDES 502 στον ανθρώπινο παράγοντα, Σκέψη Σχεδιασμός * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * ΑΝΘ 701 Παγκόσμια Θεωρία του Πολιτισμού DMGT 720 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Καινοτομία Στρατηγικές Μάρκετινγκ DMGT 783 Σχεδιασμός Futures: Τάσεις, Προοπτική Διερεύνηση και Διαίσθηση IACT 701 Θεωρία της Interaction Design IACT 731 Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας για τους σχεδιαστές ΧΕΝ 711 Μέθοδοι Έρευνας Εξειδικευμένης SERV 711 Υπηρεσία Σχεδιασμού: Αρχές και Πρακτική SERV 722 Κρίσιμη Μέθοδοι Πρωτότυπα Υπηρεσίες και Εμπειρίες SERV 724 με επίκεντρο το χρήστη σχεδιασμός για τις υπηρεσίες SERV 728 Υπηρεσία Design Studio I: Δημιουργία υπηρεσίες, προϊόντα, Διασυνδέσεις και Εμπειρίες SERV 753 Υπηρεσία, καινοτομία και επιχειρηματικότητα SERV 769 Υπηρεσία Design Studio II: Pleasure προσεγγίσεις που βασίζονται στην Υπηρεσία Σχεδιασμού SERV 779F Πτυχιούχος πεδίο Πρακτική † SERV 779T Πτυχιούχος Διδασκαλίας Πρακτική † SERV 790 Υπηρεσία Σχεδιασμού ΜΧΣ Διατριβή - 500- 700-επίπεδο αιρετό - 500- 700-επίπεδο... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

MA στην Ιστορία της τέχνης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Ως φοιτητής της ιστορίας της τέχνης στο SCAD, θα σας ιδανική τοποθεσία ανάμεσα σε ένα ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό τοπίο της τέχνης και του design, με πρόσβαση στη μαγευτική SCAD Museum of Art και άλλων τεράστιους πόρους. [+]

Γίνετε άπταιστα τη γλώσσα της τέχνης Ως φοιτητής της ιστορίας της τέχνης στο SCAD, θα σας ιδανική τοποθεσία ανάμεσα σε ένα ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό τοπίο της τέχνης και του design, με πρόσβαση στη μαγευτική SCAD Museum of Art και άλλων τεράστιους πόρους. Έχουμε τη μεγαλύτερη της ιστορίας της τέχνης στην αμερικανική σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και οι μαθητές καθοδηγούνται από τους πλοιάρχους της πειθαρχίας. Θα επωφεληθούν επίσης από εξέχοντα συμπόσια SCAD για το θέμα, και να επισκεφθείτε κριτικούς τέχνης και ιστορικών πρόθυμοι να μοιραστούν την τέχνη τους με τους ηγέτες της ιστορίας της τέχνης του αύριο. MA στην Ιστορία της Τέχνης Διαθέσιμο σε: - Σαβάννα Arth 700 Ιστοριογραφία της Ιστορίας της Τέχνης Arth 703 Νεότερη και Σύγχρονη Κριτική Θεωρία Arth 788 Ιστορία της Τέχνης ΜΑ Διατριβή - 700-επίπεδο ARLH ή Arth αιρετό * - ARLH 700-επίπεδο ή Arth αιρετό * - 700-επίπεδο Arth αιρετό * - 700-επίπεδο Arth αιρετό * - 700-επίπεδο Arth αιρετό * - Σκηνοθεσία επιλογής † Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες Καριέρα στην ιστορία της τέχνης Γίνετε κριτικός τέχνης. Γίνετε preservationist. Γίνετε ένας εκτιμητής τέχνης. Οι ιστορικοί τέχνης βλέπουν τον κόσμο μέσα από το φακό της δημιουργικής έκφρασης και να επιδιώξει να διατηρήσει την τέχνη ως πηγή για την κατανόηση του κόσμου και τους πολιτισμούς της. Οπτική ευαισθησία, γνώση της ιστορίας, εκπαίδευση σε μεθόδους έρευνας και της γραφής δεξιότητες αναπτύσσονται μέσα από τη μελέτη της ιστορίας της τέχνης. Ξεκινήστε την καριέρα σας ως επαγγελματίας: Αρχιτεκτονική ταράζεται Εκτιμητή Τέχνης Σχεδιαστής εκθεσιακός Ο κριτικός τέχνης Τέχνες διαχειριστή Εκτελεστικός διευθυντής της... [-]

Ma στις σπουδές κινηματογράφου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Savannah Atlanta Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +4 περισσότερα

Στο SCAD, οι μαθητές να προετοιμαστούν για ισχυρή σταδιοδρομία ως κριτικούς, σχολιαστές, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και ηγέτες μέσω ενός προγράμματος αφιερωμένο στον κόσμο των σπουδών κινηματογράφου. Βυθιστείτε σε μεταπτυχιακό έργο που εξετάζει τη μεγάλη εικόνα της ταινίας, με τη μοναδική ικανότητα να συνεργάζονται σε ολόκληρη συναφή τμήματα και να αναπτύξει ένα ευρύ, εμπορεύσιμα προσέγγιση. [+]

Να διεκδικήσουν τη θέση σας στο τοπίο του κινηματογράφου Στο SCAD, οι μαθητές να προετοιμαστούν για ισχυρή σταδιοδρομία ως κριτικούς, σχολιαστές, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και ηγέτες μέσω ενός προγράμματος αφιερωμένο στον κόσμο των σπουδών κινηματογράφου. Βυθιστείτε σε μεταπτυχιακό έργο που εξετάζει τη μεγάλη εικόνα της ταινίας, με τη μοναδική ικανότητα να συνεργάζονται σε ολόκληρη συναφή τμήματα και να αναπτύξει ένα ευρύ, εμπορεύσιμα προσέγγιση. Είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ για να προσφέρει τόσο ΣΠΙ στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και τον κινηματογράφο MA μελέτες για τους φοιτητές που θέλουν να εξερευνήσουν ταινία στο μεγαλύτερο βάθος της. MA στις σπουδές κινηματογράφου Διαθέσιμο σε: - Σαβάννα CINE 703 Μεθοδολογία Έρευνας στις σπουδές κινηματογράφου CINE 705 Cinema στο Πλαίσιο: από τον εκθεσιακό χώρο στο γαλλικό Νέο Κύμα CINE 715 Ιστορία του αμερικανικού κινηματογράφου Ι: Βιομηχανία, Αισθητική και Πολιτισμού CINE 725 World Cinema: Διακρατικές προοπτικές CINE 737 Μεταπτυχιακό Σεμινάριο στις σπουδές κινηματογράφου CINE 740 Ιστορία του αμερικανικού κινηματογράφου ΙΙ: Τέχνη, Ινδίες και δημιουργούς στην Εποχή ομίλων ΜΜΕ CINE 747 Θέματα Θεωρίας Κινηματογράφου CINE 788 κινηματογράφου Σπουδών MA Διατριβή - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες Καριέρα σε μελέτες κινηματογράφο Γίνετε κριτικός κινηματογράφου. Γίνετε αρχειοθέτης ταινία. Γίνετε ένας έμπορος ψυχαγωγίας. Μέσα από τις μελέτες του κινηματογράφου, οι μαθητές αποκτούν ένα υπόβαθρο στις παραδόσεις του κινηματογράφου και τις θεωρίες της αφήγησης και εικόνας αποφάσεων. Αυτό τους προετοιμάζει για ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας και καλλιτεχνικές προσπάθειες. Ξεκινήστε την καριέρα σας ως επαγγελματίας: Ο κριτικός κινηματογράφου Κινηματογράφος και τηλεόραση συγγραφέας Φεστιβάλ Κινηματογράφου προγραμματιστής Τέχνες διαχειριστή... [-]

Ma στο σχεδιασμό των επιχειρήσεων και στις τέχνες ηγεσία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta Savannah Χονγκ Κονγκ Sham Shui Po Γαλλία Lacoste +5 περισσότερα

Μια νέα συντελείται σύγκλιση μεταξύ του δημιουργικού τομέα και του επιχειρηματικού κόσμου. Ο σχεδιασμός των επιχειρήσεων και των τεχνών SCAD ηγεσία πρόγραμμα προβλέπει την αυξανόμενη ανάγκη για μια νέα γενιά ηγετών, οι οποίοι συγχωνεύονται αρχικές ιδέες με στρατηγικό όραμα για την ανάπτυξη ακμάζουσα επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς πρωτοποριακό, καινοτόμο και των τεχνών και του πολιτισμού οργανώσεις. [+]

Ενωθείτε τεχνών και του πολιτισμού με την επιχείρηση Μια νέα συντελείται σύγκλιση μεταξύ του δημιουργικού τομέα και του επιχειρηματικού κόσμου. Ο σχεδιασμός των επιχειρήσεων και των τεχνών SCAD ηγεσία πρόγραμμα προβλέπει την αυξανόμενη ανάγκη για μια νέα γενιά ηγετών, οι οποίοι συγχωνεύονται αρχικές ιδέες με στρατηγικό όραμα για την ανάπτυξη ακμάζουσα επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς πρωτοποριακό, καινοτόμο και των τεχνών και του πολιτισμού οργανώσεις. Μαθήματα κορμού του προγράμματος καθιερώσει τη δημιουργική οικονομία πλαίσιο, τονίζοντας τη στρατηγική σκέψη, την ηγεσία και τη διαχείριση. Πανεπιστήμιο συνεργασία με κορυφαία δημιουργικές επιχειρήσεις εκθέτει τους μαθητές σε πραγματικό κόσμο της επιχειρηματικής κουλτούρας και προκλήσεις. MA στο σχεδιασμό των επιχειρήσεων και στις τέχνες ηγεσία Διαθέσιμο σε: - Ατλάντα - Savannah - e-Learning BDAL 701 Αρχές των επιχειρήσεων Σχεδιασμός και Τεχνών Ηγεσία BDAL 709 Business πολυπλοκότητες Δημιουργικές Βιομηχανίες BDAL 739 Χρηματοδότηση Τεχνών και Πολιτιστικών Πρωτοβουλιών * BDAL 745 Μάρκετινγκ Τεχνών και Πολιτιστικών Πρωτοβουλιών † BDAL 746 Ηγεσία Τέχνες Πρακτική ‡ § BDAL 749 επιχειρήσεων Σχεδιασμός και Τεχνών Ηγεσία MA Τελική Project§ Busi 715 στρατηγικών αποφάσεων για την επιτυχία της επιχείρησης Busi 739 Χρηματοδότηση Art & Design Ventures * Busi 745 Marketing Art & Design Ventures † Busi 746 Επιχειρηματικότητα Πρακτική ‡ Γραφή 743 Professional Writing for Business Applications - 500- 700-επίπεδο επιλογής Συνολική διάρκεια σπουδών: 45 ώρες Καριέρα στο σχεδιασμό των επιχειρήσεων και στις τέχνες ηγεσία Γίνετε διευθυντής μουσείου. Γίνετε μια δημόσια εκτελεστικό σχέσεις. Γίνετε διαχειριστής τέχνες. Όπως επιχειρήσεων και της βιομηχανίας εξάρτηση από τη δημιουργική σκέψη και τις καινοτόμες αυξήσεις επίλυσης προβλημάτων, έτσι ώστε να κάνει... [-]

Βίντεο

Welcome to SCAD