Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Λαμβάνοντας υπόψη τη σχολή Johnson ; - Στη συνέχεια, σκεφτείτε πώς θα σας προετοιμάσουμε για να κάνετε έναν πραγματικό αντίκτυπο.

Η προσέγγιση της Σχολής Johnson για την απόκτηση μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών απευθύνεται αποκλειστικά σε αποτελέσματα - επιτρέποντάς σας να κάνετε το σημάδι σας στον κόσμο. Πως?

  • Πρώτον, η προσέγγισή μας σε κορυφαίες οργανώσεις μας ξεχωρίζει. Αναπτύσσουμε τους ηγέτες ως καταλύτες που φεύγουν εδώ, ικανά να δημιουργούν, να μετασχηματίζουν και να διατηρούν οργανισμούς.
  • Δεύτερον, παρέχουμε τρία διακεκριμένα οφέλη: συνδέσεις Cornell, έντονη, συνεργατική κοινότητα και μάθηση επιδόσεων. Μάθετε πώς αυτά μπορούν να σας διαφέρουν - τώρα και στο μέλλον.
  • Τρίτον, η εξαιρετική μας ικανότητα και το καινοτόμο, ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών σας προσφέρουν την κορυφή της μάθησης. Δεν προσφέρουμε ένα, αλλά τέσσερα ξεχωριστά διαφορετικά προγράμματα MBA, το καθένα προσαρμοσμένο ώστε να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες. Τα στελέχη βρίσκουν επίσης στη σχολή Johnson μια εξαιρετική πηγή για εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για τους υπαλλήλους τους. Στο Ph.D. πρόγραμμα, θα μάθετε και θα διεξάγετε έρευνα με τους καλύτερους μελετητές σε πολλούς εξειδικευμένους τομείς. Εδώ στο σχολείο Johnson, θα απορροφήσετε τη θεωρία από την σχολή που θα παράγει ηγετικό πνευματικό κεφάλαιο μέσω της έρευνάς τους και θα την εξασκήσετε με τη βοήθεια στελεχών που μοιράζονται την πραγματική εμπειρία τους στην τάξη σας. Μπορείτε να μάθετε παράλληλα - και από - συμφοιτητές που είναι μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο, και προέρχονται από όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους - και ίσως είστε και εσείς - είναι οι Φοιτητές Leadership Roy H. Park, οι σπουδαστές MBA που έχουν επιδείξει εξαιρετικές ικανότητες ηγεσίας, επιλέγονται για να λάβουν πλήρη δίδακτρα καθώς και μια υποτροφία κάθε χρόνο.
  • Τέλος, το κορυφαίο Κέντρο Διαχείρισης Σταδιοδρομίας θα σας βοηθήσει να ακονίσετε τις δεξιότητες ανάπτυξης σταδιοδρομίας σας και να προσπεράσετε τη θέση που σας αξίζει. Όταν φεύγετε από το Johnson School, θα ενταχθούν στις τάξεις των Cornellians που αφήνουν το ανεξίτηλο σημάδι τους στον κόσμο.

Η εμπειρία του Johnson School σημαίνει "Climbing the Hill" όπως λέμε εδώ στο Cornell - που απλώνεται για να μάθει από μερικά από τα καλύτερα μυαλά του κόσμου, συνεργάζεται στενά με συναδέλφους που γίνονται δια βίου συνεργάτες και αγκαλιάζει την αυστηρότητα και τις προκλήσεις που απαιτούνται για να σας προετοιμάσει για μια ζωή των πραγματικών επιπτώσεων.

Εξερευνήστε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για να κάνετε πραγματικό αντίκτυπο. Ανακαλύψτε τη σχολή Johnson!

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη EMBA » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

MPS στη διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Ithaca

Το Johnson MPS στη Διοίκηση είναι ένα πρόγραμμα ενός έτους που παρέχει στους φοιτητές που έχουν μη επαγγελματικό πτυχίο και επιχειρηματικό ανήλικα ή ισοδύναμο με την αυστηρή εκπαίδευση διοίκησης επιχειρήσεων που θα περιμένατε να βρείτε σε ένα κορυφαίο πρόγραμμα MBA. [+]

Σύντομη περιγραφή

Το Johnson MPS στη Διοίκηση είναι ένα πρόγραμμα ενός έτους που παρέχει στους φοιτητές που έχουν μη επαγγελματικό πτυχίο και επιχειρηματικό ανήλικα ή ισοδύναμο με την αυστηρή εκπαίδευση διοίκησης επιχειρήσεων που θα περιμένατε να βρείτε σε ένα κορυφαίο πρόγραμμα MBA.

Μορφή προγράμματος

Το πρόγραμμα MPS στο Management - Accounting Specialization ξεκινάει τον Αύγουστο. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας δύο εξαμήνων και 30 ωρών.... [-]


MPS στη Διοίκηση - Λογιστική Ειδίκευση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Ithaca

Το Johnson MPS στη Διοίκηση - Λογιστική Ειδίκευση είναι ένα επιταχυνόμενο μονοετές πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές να λάβουν τις εξετάσεις CPA και να γίνει επιτυχημένοι ηγέτες και διαχειριστές στον τομέα της λογιστικής. [+]

Σύντομη περιγραφή

Το Johnson MPS στη Διοίκηση - Λογιστική Ειδίκευση είναι ένα επιταχυνόμενο μονοετές πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές να λάβουν τις εξετάσεις CPA και να γίνει επιτυχημένοι ηγέτες και διαχειριστές στον τομέα της λογιστικής. Το πρόγραμμα που διατίθεται μέσω του Cornell SC Johnson College of Business, ενός από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του Ivy League, διαφοροποιείται από την ευελιξία του και το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών που αποτελείται από ένα συνδυασμό βασικών και μαθήματα επιλογής, τα οποία επιτρέπουν στους μαθητές να συμπληρώνουν έναν πλήρη και αυστηρό τεχνικό πυρήνα λογιστικής με το βάθος και το εύρος των μεταπτυχιακών επιλογών ενός από τα κορυφαία προγράμματα MBA στον κόσμο.... [-]


MPS στην εφαρμοσμένη οικονομία και διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Ithaca

Το Master of Professional Studies (MPS) του Cornell στην εφαρμοσμένη οικονομία και διαχείριση (AEM) είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει την προπτυχιακή εμπειρία σας και να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία σας με μια βιομηχανική εστίαση σε μία από τις πέντε εξειδικευμένες συγκεντρώσεις. [+]

Σύντομη περιγραφή

Το Master of Professional Studies (MPS) του Cornell στην εφαρμοσμένη οικονομία και διαχείριση (AEM) είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει την προπτυχιακή εμπειρία σας και να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία σας με μια βιομηχανική εστίαση σε μία από τις πέντε εξειδικευμένες συγκεντρώσεις.

Μορφή προγράμματος

Το MPS στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Διοίκηση ξεκινά τον Αύγουστο. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας δύο εξαμήνων και 30 ωρών. Οι μαθητές του προγράμματος επιλέγουν μία από τις πέντε συγκεντρώσεις και ολοκληρώνουν ένα έργο επίλυσης προβλημάτων.... [-]


Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Sage Hall
Cornell University Campus

Ithaca, New York, US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)