Saint Joseph's University, Haub School of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτούμε τα επιτεύγματα και θέτει στόχους για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος Αυτή ήταν μια συναρπαστική χρονιά για την HSB Μερικά από τα επιτεύγματά μας περιλαμβάνουν..:

  • Αναγνώριση ως ένα από τα εκκρεμή θέματα τα σχολεία της το έθνος σε έρευνα με γνώμονα οδηγός του Princeton Review πρόσφατη φοιτητών, το Best 143 Business Schools.
  • Η HSB απονεμήθηκε Η Beta Gamma Sigma 2006 και το 2007 Βραβείο Silver κεφάλαιο. Beta Gamma Sigma είναι μια διεθνής κοινωνία τιμή ακαδημαϊκή αναγνώριση των επιτευγμάτων των μαθητών που είναι εγγεγραμμένοι σε επιχειρηματικό κολέγιο και τη διαχείριση των προγραμμάτων διαπιστευμένο από την ένωση για να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων (AACSB) International.
  • ΗΠΑ News and World Report κατετάγη HSB Graduate Business Προγράμματα # 1 στη Φιλαδέλφεια και μεταξύ των κορυφαίων 25 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα επιτεύγματα αυτά αντικατοπτρίζουν το αστρικό έργο και τη δέσμευση της σχολής, το προσωπικό μας, και των φοιτητών. Σας προκαλούμε να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, ως φοιτητής στο HSB και να συνεχίσει αυτή την παράδοση της αριστείας.

&nbsp

Όραμα

&nbsp

Επιδιώκουμε την αριστεία στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων που προσφέρει εύρος όσον αφορά την ευρεία κάλυψη των επιχειρηματικών εννοιών και δεξιοτήτων, το βάθος, με την εστίαση σε συγκεκριμένους βιομηχανικούς κλάδους και επαγγέλματα, και την ακεραιότητα μέσω της εκπαίδευσης των ανδρών και των γυναικών στην υπηρεσία των υπολοίπων, σύμφωνα με την Ignatian παράδοση.

&nbsp

&nbsp

Αποστολή

&nbsp

Η αποστολή του Haub School of Business του είναι να στηρίξει τις προσδοκίες των μαθητών μας να ελέγξουν τις θεμελιώδεις αρχές και τις πρακτικές των επιχειρήσεων σε μια διαφοροποιημένη, ηθική, και σε παγκόσμιο επίπεδο γνωρίζουν το πλαίσιο. Όλα τα πτυχιακά προγράμματα τονίζουν την ανάπτυξη των γνώσεων, των δεξιοτήτων, ικανοτήτων και αξιών που προετοιμάζουν τους αποφοίτους μας να αναλάβει ηγετικό ρόλο σε οργανώσεις όλων των μεγεθών και τύπων. Τα προγράμματα προσφέρονται, η αγάμου πλοιάρχου και εκτελεστικό πλοιάρχου επίπεδα. Επιπλέον, προσφέρουμε επιλεγμένα συνεργάτης βαθμό και προγραμμάτων πιστοποιητικό. Η HSB είναι αποφασισμένη να τα ιδανικά και τη φιλοσοφία της εκπαίδευσης των Ιησουιτών, συμπεριλαμβανομένων έμφαση στην πίστη, τη δικαιοσύνη και την κοινωνική ευθύνη, με μια ισχυρή δέσμευση για τη δια βίου μάθηση.

  • προπτυχιακοί φοιτητές μας την εμπειρία ενός εκτεταμένου ελεύθερων τεχνών και των βασικών επιστημών που αναπτύσσει το άτομο ως σύνολο σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον πανεπιστημιούπολη. Στο μεταπτυχιακό και εκτελεστικό επίπεδο εκπαίδευσης, τα προγράμματα, τις θέσεις μας, και τον προγραμματισμό έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει ο φοιτητής μερικής απασχόλησης. Είμαστε αποφασισμένοι να παράγουν επαγγελματίες οι οποίοι έχουν την ικανότητα για την ολοκληρωμένη επίλυση προβλημάτων και οι οποίοι αναγνωρίζουν την ανάγκη για δια βίου μάθηση, προκειμένου να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες θέματα και γεγονότα.
  • Η πρωταρχική δέσμευση της σχολής HSB είναι να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν. Για το σκοπό αυτό, κάθε μέλος ΔΕΠ, αναμένεται να συμβάλει το ακαδημαϊκό περιβάλλον, μέσω της αποτελεσματικής διδασκαλίας, ενεργός φοιτητής παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών στο ίδρυμα και την πειθαρχία, και την πνευματική εισφορές που είναι ανάλογες προς και συνεισφέρουν στις εκπαιδευτικά καθήκοντα του μέλους του διδακτικού προσωπικού.
  • Τμήμα πνευματική εισφορές θα είναι ένα μίγμα της βασικής έρευνας, εφαρμοσμένης έρευνας, και διδασκαλίας της ανάπτυξης, η οποία θα συνεχισθεί σε τακτική βάση και να είναι διαθέσιμη για δημόσιο έλεγχο με την ακαδημαϊκή τους συμμαθητές ή / και επαγγελματίες. Με δεδομένη την έμφαση της HSB σχετικά με τη δημιουργία ενός ισχυρού ακαδημαϊκό περιβάλλον για τη μάθηση των μαθητών και αναμειγνύεται μας προπτυχιακά προγράμματα και εφαρμόζονται προγράμματα μάστερ, η πλειονότητα των διδασκόντων πνευματικής εισφορών θα έχουν τη μορφή της εφαρμοσμένης έρευνας και διδασκαλίας της ανάπτυξης.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science In International Marketing

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia +1 περισσότερα

Η MS in International Marketing είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους φοιτητές με μια προηγμένη επίπεδο της ακαδημαϊκής τους πείρας σε διεθνές μάρκετινγκ, καθώς και με τις κρίσιμες προσωπικές δεξιότητες για να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε μια διαφοροποιημένη, συνεχώς μεταβαλλόμενο, διεθνές περιβάλλον. [+]

Το μόνο πρόγραμμα του είδους του στην περιοχή, αυτό το εγκωμιαστικές μεταπτυχιακό πρόγραμμα των επιχειρήσεων θα σας προετοιμάσει για την παγκόσμια αγορά με τη λήψη σας πέρα ​​από τα σύνορα και τους πολιτισμούς για να μάθουν για πιο δυναμικές επιχειρηματικές πρακτικές στον κόσμο. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η επιτυχία στην επιχείρηση απαιτεί μια διεθνή προσανατολισμό και τις ικανότητες να εμπορεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες οπουδήποτε στον κόσμο. Σας προσφέρουμε την ευελιξία να ολοκληρώσουν τις σπουδές σας σε μόλις ένα χρόνο, ή αν είστε επαγγελματίας εργασίας, να ρυθμίζει τις σπουδές σας πάνω από όσο τέσσερα χρόνια. Στο πρόγραμμα MIM, ορίζοντές σας θα πρέπει να διευρυνθεί με τους συμμαθητές σας φοιτητής, παγκόσμιας κλάσης σχολή, hands-on βιωματική μαθημάτων, και μια διεθνή περιοδεία μελέτη. Κοντά στο 50% των συνομηλίκων μαθητών σας θα προέρχονται από χώρες εκτός των ΗΠΑ Αυτό που είναι περισσότερος, ΗΠΑ και διεθνείς φοιτητές γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμά μας από μια ποικιλία επιχειρηματικών και μη επιχειρηματικών υπόβαθρο για την παροχή μια πολιτιστικά και ακαδημαϊκά πλούσιο περιβάλλον της τάξης. Συνεπής με την αποστολή των Ιησουιτών του Πανεπιστημίου, το πρόγραμμα MIM προσπαθεί να διευρύνετε τους ορίζοντές σας? να σας δοθεί η δυνατότητα να εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας κοινής καλό και δίκαιο κόσμο. Προϋποθέσεις Εισόδου Κατά τον καθορισμό των κριτηρίων αποδοχής για το πρόγραμμα MS, η πρόθεση είναι να δέχονται μόνο τους φοιτητές που έχουν μια υψηλή πιθανότητα της επιτυχούς ολοκλήρωσης του μεταπτυχιακού προγράμματος στο Διεθνές Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωσήφ. Μια συμπληρωμένη αίτηση περιλαμβάνει: - Αίτηση - Μη επιστρεπτέα $ 35... [-]

Master Of Science στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 30 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα είναι δομημένο έτσι ώστε όχι μόνο να ενισχύσει τα θεμέλια σας στα οικονομικά, αλλά και να σας βοηθήσει να αποκτήσουν προχωρημένες γνώσεις σε οικονομικά θέματα. [+]

AACSB διαπιστευμένο και CFP® Board Certified Αυτό το καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρέχει στους επαγγελματίες όπως και εσείς με τα εργαλεία, τη θεωρία και την πρακτική γνώση για να συμμετάσχουν σε επαγγελματικές υπηρεσίες οικονομικού σχεδιασμού και χρηματοοικονομική ανάλυση. Επιπλέον, επτά μαθήματα στο πλαίσιο του προγράμματος MSFS έχουν πιστοποιηθεί από το διοικητικό συμβούλιο CFP® να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των εξετάσεων πιστοποίησης CFP®. Πανεπιστήμιο Αγίου Ιωσήφ σας προσφέρει την ευελιξία της βραδιάς και φυσικά το Σάββατο, ώστε να μπορείτε να μελετήσει χωρίς διακοπή της σταδιοδρομίας σας. Τι περισσότερο, το προσωπικό μας, τους καθηγητές και τους μαθητές είναι ενωμένοι στην Ιησουιτών ιδανικό cura personalis, φροντίδα για ολόκληρο το πρόσωπο, και είναι αφιερωμένο σε σας βοηθήσει να πετύχετε στην τάξη όσο και στη ζωή. Κατά μέσο όρο, χρειάζονται οι μαθητές μας δύο χρόνια και έξι μήνες για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν το πρόγραμμα μέσα σε έξι χρόνια. Το πρόγραμμα MSFS απαιτεί την ολοκλήρωση των 30 μονάδες (μπορεί επίσης να απαιτείται μέχρι και 10 μονάδες των προαπαιτούμενων μαθημάτων). Προαπαιτούμενο απαιτήσεις μπορούν να καλυφθούν με μεταφορά πιστώσεων προπτυχιακών, εξετάσεις πρόκληση, ή συμπληρώνοντας την πραγματική προϋπόθεση μαθημάτων (τα προαπαιτούμενα μαθήματα που διδάσκονται είναι εισηγμένες και σε μεταπτυχιακό επίπεδο). Τα μαθήματα προσφέρονται το φθινόπωρο, την άνοιξη και σε δύο (2) εξάμηνα καλοκαίρι. Μερικοί μαθητές έχουν ολοκληρώσει το βαθμό επιθετικά MSFS σε ένα (1) έτος. Οι μαθητές μας ομαδοποιούνται σε πέντε (5) κύριες κατηγορίες: 1) εκείνοι που είναι ακολουθήσουν σταδιοδρομία σε οικονομικό σχεδιασμό? 2) αυτά είναι ακολουθήσουν σταδιοδρομία σε χρηματοοικονομική ανάλυση? 3) εκείνοι που είναι... [-]

Επικοινωνία
Ταχυδρομική διεύθυνση
5600 W City Ave
PA, 19131 US
Διεύθυνση τοποθεσίας
5600 W City Ave
Philadelphia, Πενσυλβάνια, PA, 19131 US