Saint Mary's University of Minnesota Online

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε ως ένα τοπικό κολέγιο για τους άνδρες από τον επίσκοπο Patrick R. Heffron το 1912, Πανεπιστήμιο Σεντ Μέρι της Μινεσότα είναι σήμερα μια παγκόσμια και ποικιλόμορφη κοινότητα μάθησης διαπαιδαγώγηση των μαθητών κάθε ηλικίας, φυλής και εθνικότητας. Η Lasallian Καθολικό Πανεπιστήμιο έχει προσφέρει στις πανεπιστημιουπόλεις μεταπτυχιακά προγράμματα από το 1970 και επεκτάθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 για να καλύψει τις ανάγκες ενός ολοένα και πιο ποικιλόμορφη ενήλικο πληθυσμό, μεγάλο μέρος των οποίων απαιτείται βράδυ και το Σαββατοκύριακο τάξεις για να φιλοξενήσει τα προγράμματα εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Εκπλήρωση της υποχρέωσής του για την προσβασιμότητα και την καινοτομία, το πανεπιστήμιο προσφέρει σήμερα προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο μαθήματα στο έδαφος και στο blended μορφές σε πολλά εντός και εκτός των εγκαταστάσεών τους θέσεις, καθώς και εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση για να καλύψει τις ανάγκες της σημερινής επαγγελματικής πληθυσμού.

Γιατί Πανεπιστημίου Αγίας Μαρίας της Μινεσότα on-line;

Μια καθιερωμένη, σεβαστό θεσμό με αξίζει σχεδόν ένα αιώνα της διδασκαλίας της ιστορίας. Best κεντροδυτική Κολέγια - 2015 από το The Princeton Review Μια «College of Διάκριση" αναγνωρίζονται για την αριστεία στην ικανότητά μας να εμπλέξει τους μαθητές, παρέχει εξαιρετική διδασκαλία, προσφέρει ζωντανή κοινότητες μάθησης, και να παράγει επιτυχή αποτελέσματα.

Online Learning εμπειρία στο Αγίας Μαρίας

Πατήστε στο πιο ισχυρό εργαλείο μάθησης του κόσμου. Από τους ανθρώπους που εφηύρε πρακτική εκπαίδευση έρχεται μια πραγματικά κινητό στην τάξη. Κάθε φοιτητής λαμβάνει ένα iPad® να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του προγράμματός τους. Άκρως διαδραστική εμπειρία μάθησης που αποσκοπούν στην προώθηση της peer to peer και τις σχέσεις της σχολής 24/7 πρόσβαση στα μαθήματα και τεχνική υποστήριξη Οκτώ εβδομάδα online μάθημα μορφή καλύπτουν το ίδιο περιεχόμενο όπως στην πανεπιστημιούπολη

Υπηρεσίες υποστήριξης για Online Φοιτητές

Διευθυντές του προγράμματος - να βοηθήσει τους μαθητές να ολοκληρώσει την εφαρμογή τους και να βοηθήσουν στην κατάρτιση του φακέλου εισαγωγών. Μπορούν επίσης να περπατήσετε φοιτητές μέσω προσανατολισμού μετά την αποδοχή.

Υπηρεσίες φοιτητών και Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι - να βοηθήσει με την καταχώριση, να βοηθήσει με την επιλογή βέβαια, πάει πάνω από τις απαιτήσεις διαβάθμισης και είναι εκεί για τυχόν ερωτήσεις των μαθητών έχουν κατά μήκος του τρόπου.

Ώρες Σχολή Γραφείου - μια σειρά από σχολή προσφέρει εβδομαδιαίες ώρες γραφείου για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις των μαθητών μπορεί να έχουν.

Υποστήριξη IT - προσφορές Αγίας Μαρίας 24/7 υποστήριξη της τεχνολογίας.

Βιβλιοθήκη - όλα τα online φοιτητές έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Saint Mary που προσφέρει εικονική υλικά της έρευνας και της αναφοράς, διαδανεισμού, live chat, και πολλά άλλα.

Οικονομική Βοήθεια - Οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι της ενίσχυσης μπορούν να βοηθήσουν με την υποβολή αίτησης για ομοσπονδιακή βοήθεια, προσδιορίζοντας τις υποτροφίες και τις ευκαιρίες δανείου, και η βοήθεια του προϋπολογισμού.

Ανταύγειες Κερδίστε BSN σας μέσα σε ένα χρόνο! "Best in μεσοδυτικές πολιτείες" το 2015 από Η αναθεώρηση Princeton

Μαρτυρίες

"Όλη η σχολή εργάζονται στον τομέα ή έχουν εργαστεί στον τομέα, και από όπου και αν διδασκαλία ειδικών κατηγοριών που είναι ειδικοί σε." - Melanie Torborg, διευθυντής προγράμματος, Μεταπτυχιακό στη Λογιστική

"Για κάποιον σαν εμένα, που ήταν μακριά από ακαδημαϊκούς για 20 χρόνια και είχε μια οικογένεια, αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί γύρω από το πρόγραμμά μου." - Andrew Nath, Αποφοίτων

«Οι περισσότεροι από τους μαθητές μας θα προσδιορίσει ότι μαθαίνετε και εφαρμόζοντας αυτό που κερδίζει αμέσως στις ρυθμίσεις της εργασίας τους." - Diana-Christine Teodorescu, Σχολή

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη MBA » Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) - OnlineStudies » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη Masters » Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) - HealthcareStudies »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master Of Arts στη διεθνή ανάπτυξη

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένες Πολιτείες Winona

Βάλτε το πάθος σας να δουλέψει. Μάθετε από πραγματικό κόσμο των επαγγελματιών που μοιράζονται την ίδια μονάδα για την κοινωνική αλλαγή και την ανθρώπινη, όπως μπορείτε. Blend θεωρία με την πρακτική γνώση για να εστιάσει τις ικανότητές σας στο μεγαλύτερο ανθρωπιστικό αποτελέσματα. [+]

Βάλτε το πάθος σας να δουλέψει. Μάθετε από πραγματικό κόσμο των επαγγελματιών που μοιράζονται την ίδια μονάδα για την κοινωνική αλλαγή και την ανθρώπινη, όπως μπορείτε. Blend θεωρία με την πρακτική γνώση για να εστιάσει τις ικανότητές σας στο μεγαλύτερο ανθρωπιστικό αποτελέσματα.

Εντυπωσιάστε με: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών: να αποκτήσουν τις δεξιότητες για να κάνει ένα άμεσο αντίκτυπο στην περιοχή σας πάθος με την αντιμετώπιση των ανθρώπινων και κοινωνικών συνθηκών σε παγκόσμια κλίμακα. Πρακτική Εφαρμογή: Πάρτε μια έναρξη άλματος για το πάθος σας μέσα από το μοναδικό έργο έρευνας πεδίου του προγράμματος. Ευκαιρίες δικτύωσης: Κάντε τις συνδέσεις με άλλους ομοϊδεάτες τους επαγγελματίες για να χτίσει την επιχείρησή σας ενώσεις και να αναπτύξει τους πόρους τις γνώσεις σας. [-]

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
700 Terrace Heights
Winona, Μινεσότα, MN, 55987-1399 US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)