Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών Πανεπιστημίου της Μινεσότα της Αγίας Μαρίας

Στο Saint Mary's, είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά online προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων που έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν τα προγράμματα των ενηλίκων που εργάζονται όπως εσείς. Αποκτήστε μια προσιτή και βολική εκπαίδευση από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο που βασίζεται σε πραγματικές εφαρμογές.

Η μακρά ιστορία της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης της Saint Mary's στην εκπαίδευση συνεχίζεται με το σύστημα διαχείρισης μάθησης σε ένα iPad, που επιτρέπει την εκμάθηση εν κινήσει. Η δέσμευσή μας στην Καθολική παράδοση της Λασαλλιανής για συνεχή μάθηση, ηθική και προώθηση του κοινού καλού διαρκεί επίσης. Μέσα από τα ηλεκτρονικά μας προγράμματα, εργαζόμαστε σκληρά για να ενθαρρύνουμε τους μαθητές να γίνουν προσεκτικοί επαγγελματίες και ηθικοί ηγέτες.

Πάρτε την τάξη μαζί σας

Ανακαλύψτε το επαναστατικό μας σύστημα διαχείρισης μάθησης σε ένα iPad που τοποθετεί τα μαθήματα στα χέρια σας. Ως φοιτητής στα ηλεκτρονικά μας προγράμματα, θα λάβετε ένα iPad που έχει φορτωθεί με την πλατφόρμα μάθησης που θα χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

  • Άψογη πρόσβαση στα υλικά του μαθήματος
  • Συνεχίστε με τους συμμαθητές και τη σχολή όπου κι αν είστε
  • Ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργοδοτών για κινητές τεχνολογίες

Αποκτήστε μια πρακτική εκπαίδευση που επικεντρώνεται στη σταδιοδρομία σε ένα υποστηρικτικό, προσανατολισμένο προς τους μαθητές διαδικτυακό περιβάλλον. Μάθετε περισσότερα για το πανεπιστήμιο της Saint Mary και την ιστορία της εκπαιδευτικής καινοτομίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Saint Mary's University of Minnesota Online

Βάλτε το πάθος σας να δουλέψει. Μάθετε από τους πραγματικούς επαγγελματίες που μοιράζονται την ίδια κίνηση για κοινωνική και ανθρώπινη αλλαγή όπως εσείς. Blend θεωρία με ... [+]

Βάλτε το πάθος σας να δουλέψει. Μάθετε από τους πραγματικούς επαγγελματίες που μοιράζονται την ίδια κίνηση για κοινωνική και ανθρώπινη αλλαγή όπως εσείς.

Η διεθνής ανάπτυξη απαιτεί ένα συνδυασμό καινοτόμου σκέψης και την ικανότητα να ενεργεί σε έναν εξελισσόμενο κόσμο. Το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα της Αγίας Μαρίας το καταλαβαίνει, συνδυάζοντας πάνω από 100 χρόνια εκπαίδευσης Lasallian με επαγγελματίες του πραγματικού κόσμου που έχουν ασχοληθεί με την κοινωνική ανάπτυξη, τη μικροχρηματοδότηση, την παγκόσμια εκπαίδευση και πολλά άλλα. Τα μαθήματά μας συνδυάζουν τη θεωρία με την πραγματική πρακτική των "μπότες στο έδαφος" για μια τέλεια ισορροπία σκέψης και δράσης. Το διαδικτυακό μάστερ στο διεθνές πρόγραμμα ανάπτυξης αποτελείται από 39 πιστωτικά ή 13 μαθήματα των 3 ωρών πίστωσης το καθένα και το πρόγραμμα συνήθως διαρκεί περίπου 2,5 χρόνια για να ολοκληρωθεί... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Winona
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
700 Terrace Heights
Winona, Minnesota, 55987-1399 US
Social Media