Saint Michael's College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί Αγίου Μιχαήλ; Αδιάσειστα, World-Class Εκπαίδευση

Κολλέγιο του Αγίου Μιχαήλ, που ιδρύθηκε το 1904, προσφέρει μια συγκλονιστική, παγκόσμιας κλάσης φιλελεύθερες τέχνες εκπαίδευση σε ένα πανέμορφο περιβάλλον Βερμόντ. Συνδεδεμένη κοινότητα μας επιτρέπει στους μαθητές να σχηματίσουν στενές σχέσεις μεταξύ τους και με καταξιωμένους μέλη ΔΕΠ, προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον μάθησης, όπου θα έχουν το χώρο και την υποστήριξη για να διώξει τους εαυτούς τους και τους συμμαθητές τους. Ως συλλογικό όργανο που βρίσκεται λίγα λεπτά από Μπέρλινγκτον, μία από τις κορυφαίες πόλεις κολέγιο της χώρας, Αγίου Μιχαήλ προσφέρει μια ασύγκριτη μίγμα των ακαδημαϊκών, πνευματικό, πολιτιστικό, υπηρεσιών και εμπειριών έρημο. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε smcvt.edu.

Κολλέγιο του Αγίου Μιχαήλ προσφέρει προγράμματα σπουδών εξαιρετική μάστερ στην Κλινική Ψυχολογία, Εκπαίδευση και Διδασκαλία της Αγγλικής σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL). Αυτά τα προγράμματα αιχμής προσαρμόζονται για να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες ενός ποικιλόμορφου φοιτητικού πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών που εργάζονται.

Εξατομικευμένων σχεδίων μάθησης, η ευέλικτη τάξη προγραμματισμό, ειδικευμένους καθηγητές, και ισχυρά δίκτυα των συναδέλφων και συμβούλους, ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν την θεωρητική εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και γνώση για να γίνουν ηγέτες στον τομέα τους. Στην πραγματικότητα, το κολέγιο είναι γνωστό στους εργοδότες για την καλλιέργεια εξειδικευμένους επαγγελματίες. Αυτός είναι ένας λόγος που έχει ένα μεταπτυχιακό επίπεδο ποσοστό εξεύρεσης εργασίας των σχεδόν 100 τοις εκατό.

Αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Κολέγιο του Αγίου Μιχαήλ είναι μια σοφή επένδυση.

Master of Arts στη Διδασκαλία της Αγγλικής σε ομιλητές άλλων γλωσσών (MATESOL) πτυχιακό πρόγραμμα

Διεθνώς αναγνωρισμένη και σεβαστή πρόγραμμα MATESOL College του Αγίου Μιχαήλ τρένα σπουδαστές για να διδάξει Αγγλικά σε ομιλητές άλλων γλωσσών στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό. Έχει οκτώ επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της MATESOL (36 μονάδες)? MATESOL: OnLine + OnCampus (36 μονάδες)? και το Διεθνές Πρόγραμμα Ειρηνευτικό Σώμα Master (36 μονάδες).

Πρόσθετα προγράμματα είναι MATESOL + PK-12 Licensure (46 μονάδες), MATESOL + PK-12 Έγκριση για Licensed εκπαιδευτικοί (36 μονάδες), και ΕΛΛ Έγκριση για Licensed εκπαιδευτικοί (18 πιστώσεις). Το Μεταπτυχιακό Certificate in TESOL (24 μονάδες) και TESOL πρόγραμμα Δίπλωμα προσφέρονται επίσης.

Απόφοιτοι βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις ικανότητες που καλλιεργούνται με το πρόγραμμα TESOL στο Κολλέγιο του Αγίου Μιχαήλ.

Μια συναρπαστική θέση στο Βερμόντ

Κολλέγιο του Αγίου Μιχαήλ βρίσκεται σε 440 στρέμματα όμορφα στο Colchester, Βερμόντ στη βορειοανατολική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι μόλις τρία μίλια από Burlington, τη μεγαλύτερη πόλη του Βερμόντ και Μέκκα της τέχνης και ψυχαγωγίας.

Burlington βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλοπρεπή πράσινο του βουνού και το θαυμαστό λίμνης Champlain. Προσφέρει μοντέρνα καταστήματα, εκπληκτικά εστιατόρια, έντονη νυχτερινή ζωή, μεγάλη ζωντανή μουσική, εμπλουτίζοντας πολιτιστικά ιδρύματα, ενδυναμώνοντας υπαίθρια αναψυχή, και μεγάλο ειδικές εκδηλώσεις.

Οι μαθητές μπορούν να βγείτε έξω την περιοχή για να απολαύσετε ακόμη περισσότερο από τα αξιοθέατα της πολιτείας όπως διασκεδαστικά καλοκαιρινά φεστιβάλ, όμορφο φύλλωμα πτώσης, και συναρπαστική όλο το χρόνο σπορ όπως σκι, σνόουμπορντ, snowshoeing, πεζοπορία, ροκ / αναρρίχηση στον πάγο, ορεινή ποδηλασία και το καγιάκ, απλά για να αναφέρουμε μερικές.

Οικονομική Βοήθεια στο κολλέγιο Αγίου Μιχαήλ

Στο Αγίου Μιχαήλ, η αξία της εκπαίδευσης υπερβαίνει κατά πολύ το κόστος. Μικρό σχολείο μας οικειότητα θα αμφισβητήσουν, να εξουσιοδοτήσει, και να γαλουχήσει τους μαθητές σε μια τιμή που είναι συνήθως λιγότερο από τα συγκρίσιμα ιδρύματα. Αγίου Mike δεν επιβάλλει τις πολυάριθμες πρόσθετες αμοιβές που βρέθηκαν σε άλλα σχολεία, όπως πιστωτικές δίδακτρα, τα τέλη για την υγεία, δίδακτρα, τέλη τεχνολογίας, ή τέλη στάθμευσης. Τι περισσότερο, Φοιτητική Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες γραφείου τους περιμένει για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα δίδακτρα σας, μέσω της Ομοσπονδιακής Άμεση επιδοτούμενης και Ομοσπονδιακή Άμεση Πτυχιούχος ΣΥΝ τα δάνεια. Προσφέρουμε επίσης ένα σχέδιο πληρωμής των διδάκτρων μέσω Pay δίδακτρα.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές στο Κολέγιο του Αγίου Μιχαήλ μπορούν να είναι επιλέξιμες για ομοσπονδιακά δάνεια χορηγία και μεταπτυχιακών βοηθών που παρέχουν μερική ύφεση δίδακτρα και υποτροφίες.

Τοποθεσίες

Burlington

Saint Michael's College

Address
One Winooski Park, Box 286 Colchester,
05439 Burlington, Βερμόντ, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 802-654-2000

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη