Sacred Heart University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πιστεύουμε στη δύναμη των ονείρων σας.

Η πραγματική αξία της Ιερής Καρδιάς εμπειρία σας δεν θα μετρηθεί από τα γεγονότα που σας ή δεξιότητες που αποκτούν διδάξει, ενώ είστε εδώ. Δεν θα είναι κάτι που σας δίνουμε.

Στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου σε Fairfield, CT πιστεύουμε ότι η έρευνα, που επιδιώκουν τη γνώση και ευφυή προβληματισμό - τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας - να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές. Σας προκαλούμε να είναι ατρόμητος στην περιέργειά σας και θαρραλέα στην υπηρεσία σας σε άλλους.

Είμαστε παθιασμένοι με το ρόλο που παίζουμε στη βοήθεια σας να αποκαλύψει τις πραγματικές δυνατότητές σας. Η ανακάλυψη του δικού σας ταλέντα, τις ικανότητες, τις δυνάμεις, το χαρακτήρα και τα όνειρα είναι το πιο πολύτιμο αποτέλεσμα προσπαθούμε για την ως εκπαιδευτές και μέντορες.

Είναι αυτό που μας δίνετε.

Πιστεύουμε Ευκαιρία είναι ανεκτίμητη.

Απόδοση των επενδύσεων

Επιστροφή στην Ποιότητα

Ιερή Καρδιά έχει από καιρό αναγνωριστεί ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της χώρας. SHU κατατάσσεται μεταξύ των "Best 377 κολέγια" της επισκόπησης του Πρίνστον και το "Best 294 Business Schools" με κατάταξη top-tier στο US News & World Report για τα τελευταία δέκα χρόνια. Επιπλέον, το διάσημο Ίδρυμα Lilly χορηγία πρόσφατα ένα εθνικό φόρουμ για άλλες σχολές για να μάθουν από το βραβευμένο πρόγραμμα σπουδών πυρήνα του Shu, το ανθρώπινο ταξίδι, και πώς θα μπορούσε να βρει μιμητές και αλλού. Έχει αναγνωριστεί από την αμερικανική ένωση των κολλεγίων και πανεπιστημίων (AAC & U) ως εθνικός ηγέτης στην υψηλής ποιότητας προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.

Επιστροφή στην Ακαδημαϊκή Αριστεία

Οι εργοδότες και οι σχολές να εκτιμήσουν την αξία και την αυστηρότητα της εκπαίδευσης Ιερής Καρδιάς, και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Jack μας College of Business - που ονομάστηκε για το θρυλικό πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της General Electric - είναι διαπιστευμένο από AACSB International, μιας ονομασίας επιτευχθεί με λιγότερο από το 5 τοις εκατό των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. SHU είναι κορυφαίος ανεξάρτητος εκπαιδευτικός των εκπαιδευτικών και των διοικητικών υπαλλήλων του κράτους, και δύο διδακτορικά προγράμματα της - Φυσικοθεραπεία και στη Νοσηλευτική Πρακτική - κερδίζουν κορυφή βαθμούς από τη διαπίστευση όσο και οι μαθητές. Ακαδημαϊκά προγράμματα συνεχίσει να αυξάνεται για να καλύψει τις ανάγκες μιας ταχέως μεταβαλλόμενη οικονομία, με τέτοιες προσθήκες ως μάστερ στην επικοινωνία και σε μια γιατρός της Διοίκησης Επιχειρήσεων (DBA) στα Χρηματοοικονομικά

Επιστροφή στις σχέσεις

Μια δέσμευση για την προσωπική προσοχή έχει διακριθεί καιρό μια εκπαίδευση SHU. Ένας φοιτητής στην αναλογία διδασκόντων του 15 προς 1, το μέσο μέγεθος της τάξης των 22 μαθητές και ένα πρόγραμμα παροχής συμβουλών αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο καινούριο ακαδημαϊκής είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους ΔΕΠ και το προσωπικό μας προσωπικά συνδεθείτε με τους μαθητές και να ενισχύσει την επιτυχία τους. SHU προσφέρει επίσης καινοτόμα κοινότητες που ζουν μάθησης όπου οι μαθητές απολαμβάνουν όλα τα συνήθη πλεονεκτήματα της ζωής στην πανεπιστημιούπολη σε μια αίθουσα κατοικία, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της που ζουν ανάμεσα σε μια ομάδα που μοιράζεται την ακαδημαϊκή τους στόχους και τα συμφέροντα. Και, μαθήματα εμπειρία από πρώτο έτος μας καλύπτει μια ποικιλία κλάδων σε θέματα που είναι συναρπαστικό και είναι σχετικές με τη ζωή των μαθητών μας. Αυτές είναι μικρές τάξεις που απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο συμμετοχής που ενισχύουν μαθητή σε μαθητή και φοιτητή στις σχέσεις καθηγητή παράλληλα με την ανάπτυξη γραφής των μαθητών και προφορικές δεξιότητες παρουσίασης.

Επιστροφή στην επιτυχία

Ακόμη και σε μια δύσκολη οικονομία, SHU μαθητές είναι άκρως επιτυχημένη μετά την αποφοίτησή του, με το 99% της απασχόλησης εξασφάλιση ή / και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης. Όπως πολλοί ως 39% των αποφοίτων μας να συνεχίσουν άμεσα για να αποφοιτήσουν σχολείο για να λάβουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πτυχία τους.

Ποια σχήματα που είμαστε ως ένα πανεπιστήμιο και οι οποίοι θα γίνουμε;

Πιστεύουμε ότι εσκεμμένο πίστη μας, αμείλικτη επιδίωξη και την αγκαλιά της πνευματικής ανταλλαγής μας και τη δέσμευσή μας για την παθιασμένη εξυπηρέτηση είναι τα βασικά στοιχεία της Ιερής Καρδιάς Πανεπιστήμιο ως θεσμός και ως κοινότητα. Στον πυρήνα μας, παραμένουμε συγκεντρωμένοι στη διατήρηση και μετάδοση των φιλελεύθερων τεχνών και των Καθολικών πνευματική παράδοση.

Αυτές οι αξίες μας υποχρεώνουν ως εκπαιδευτικοί και επιστήμονες να δημιουργήσουν συνεχώς πιο ποικιλόμορφη και προκλητική προγράμματα, πρακτική άσκηση και ευκαιρίες για τους μαθητές μας και για τους εαυτούς μας που βασίζονται στην αναζήτηση της αλήθειας και της γνώσης.

Η πίστη μας στο απεριόριστες δυνατότητες του κάθε μέλους της κοινότητας Ιερής Καρδιάς μας οδήγησε να συνεχίσει τίποτα λιγότερο από την αδιάλλακτη ακεραιότητα, θαρραλέα ηγεσία και τη συνολική αριστείας από τους μαθητές μας, τους αποφοίτους, καθηγητές και το προσωπικό.

αταλάντευτη πίστη μας στην αξιοπρέπεια και την αξία του κάθε ανθρώπου μας emboldens να γίνουν ατρόμητος στην πνευματική μας ανακάλυψη, έρευνα, κατανόηση και ανεκτικότητα ενός σύμπαντος των ιδεών, την ηθική, τα προβλήματα, τις διαφορές και τις ομοιότητες.

Μαζί ζούμε, να μάθουν, να αναπτυχθούν και να χρησιμεύσει ως άτομα που ενσαρκώνουν με πάθος τις αξίες της Ιερής Καρδιάς του Πανεπιστημίου στην πνευματική μας, την προσωπική, επαγγελματική και πνευματική ζωή.

Είμαστε πρωτοπόροι για το κοινό καλό. Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό μας, για τους άλλους, την κοινότητά μας και τον κόσμο μας.

Περισσότερα από την γνώση των γεγονότων, τις δεξιότητες και την πειθαρχία.

Ως ακαδημαϊκοί και μέντορες, είμαστε παθιασμένοι με την παροχή στους φοιτητές μας με την εκπαίδευση των ασυμβίβαστη ποιότητα και την ευκαιρία.

Ως Πανεπιστήμιο, είμαστε αμείλικτοι στην ενημέρωση, επιβεβαιώνοντας και αμφισβητώντας τους μαθητές μας σε υποτροφία, την ηγεσία και την υπηρεσία τους.

Έχουμε μεγαλώσει από μια κατηγορία λιγότερους από 200 προπτυχιακοί φοιτητές σε ένα διακεκριμένο διεθνή κοινότητα μάθησης περιλαμβάνει τα πάντα:

  • πανεπιστημιουπόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη
  • Πάνω από 8.200 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές
  • 645+ μέλη ΔΕΠ
  • 70 + προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα
  • 18 εθνικές κοινωνίες τιμή

Στην Ιερή Καρδιά, έχουμε δεσμευτεί να στοχαστικοί, τη στρατηγική ανάπτυξης. Έχουμε κάνει δραματική πρόοδο στην επέκταση των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του Πανεπιστημίου, προσθέτοντας άκρως credentialed και έμπειρους καθηγητές και αύξηση των επιπέδων των επιδόσεων των μαθητών.

Το Πανεπιστήμιο Στρατηγικό Σχέδιο θέτει μια τολμηρή, ολοκληρωμένη και προσανατολισμένη στη δράση όραμα της Ιερής Καρδιάς Πανεπιστήμιο ως θεσμός που προσελκύει και καλλιεργεί την ακαδημαϊκή αριστεία και την επίτευξη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Arts: αθλήματα επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης προσφορές

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Με την ακαδημαϊκή / επαγγελματική κομμάτια στο Sports Broadcasting και αθλητικός Επικοινωνιών και προωθήσεις, το Master of Arts in Sports Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι ειδικά σχεδιασμένο από την παράδοση ανθρωπιστικών για να επιδείξει την παραγωγή πολυμέσων και να επωφεληθούμε από ιδανική γεωγραφική θέση Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου, στην καρδιά των ΗΠΑ αθλήματα βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης. [+]

Ο Master of Arts in Sports Επικοινωνίας και ΜΜΕ (SCM) πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για τις μυριάδες των ευθυνών του επαγγέλματος αθλητικών μέσων του 21ου αιώνα. SCM οι μαθητές μαθαίνουν οι προηγμένες επαγγελματικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε μια ποικιλία από πλατφόρμες αθλητικών μέσων. SCM προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές διαδρομή στον αθλητισμό μετάδοση (SB) και αθλητικές επικοινωνίας και προώθησης (ΑΚΕ). Κάθε κομμάτι θα σας διδάξει πώς να σχεδιάσουν, να δημιουργήσουν και να διανείμουν παραγωγές πολυμέσων για τη δημοσίευση και μετάδοση. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές στο πρόγραμμα SCM θα αποκτήσουν τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες για να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στον ψηφιακό κόσμο των αθλητικών επικοινωνιών και των αθλητικών μεταδόσεων, ενώ αναπτύσσει ένα θεωρητικό, αισθητική και ιστορική κατανόηση των πεδίων επαγγελματικής επικοινωνίας. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σπορ επικοινωνία απαιτείται για την ολοκλήρωση του προγράμματος SCM, και ενθαρρύνουμε όλα τα κίνητρα για μάθηση από κάθε προπτυχιακό σημαντικές ή καριέρα να ισχύουν. ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ SCM: Να αποκτήσουν τις κοινωνικές, καλλιτεχνικές και τεχνικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία επαγγελματικών σχεδίων επικοινωνίας πολυμέσων και παρουσιάσεις. Να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις τεχνικές που απαιτούνται για την επιτυχία στην αγορά εργασίας αθλητικά μέσα ενημέρωσης σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της αποτελεσματικής επικοινωνίας, επάρκειας με τη βιομηχανία πρότυπο ψηφιακών τεχνολογιών, η ομαδική εργασία και δεξιότητες επίλυσης προβλήματος. Συνεργαστείτε με επαγγελματίες του αθλητισμού μέσα μαζικής ενημέρωσης τόσο εντός όσο και εκτός του πανεπιστημίου μέσα στην τάξη την εργασία, πρακτική άσκηση και πρακτική άσκηση εμπειρίες. Κατανοήσουν τη σχέση των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τη δημοκρατία και την κοινωνία, και τις ευθύνες του είναι ένας επαγγελματίας επικοινωνίας. HIGHLIGHTS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Ιδανική Τοποθεσία: Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς στο γεωγραφικό κέντρο της αθλητικής βιομηχανίας των μέσων ενημέρωσης, την πανεπιστημιούπολη Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου είναι λιγότερο από μια ώρα με το αυτοκίνητο από το ESPN στο Μπρίστολ, CT, μόλις 30 λεπτά από το NBC Sports, WWE και το Ναι Δικτύου στο Stamford, Conn., Μόλις 20 λεπτά από το Milford, Conn., το σπίτι του Dan Patrick Show, και σε μικρή απόσταση με το τρένο από την Νέα Υόρκη, το σπίτι στο CBS Sports, HBO Sports, Showtime Sports και πολλές άλλες εταιρείες αθλητικών μέσων. Βιομηχανία Πρακτική: Επαγγελματική πρακτική άσκηση είναι αναπόσπαστο και απαιτούμενα στοιχεία του προγράμματος σπουδών SCM. Πρακτική ευκαιρίες περιλαμβάνουν την εργασία με τους Boston Red Sox, CBS Sports, Ο Dan Patrick Show, ESPN, Fox Sports World, HBO Sports, το Golf Channel, Major League Baseball, NBC Sports, οι New YorkYankees, NFL Films και WWE. SCM είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο οι μαθητές βυθισμένο στην επαγγελματική Ρυθμίσεις και να πάρει πραγματικό κόσμο αποτελέσματα. Έμπειρους καθηγητές: Τα μέλη ΔΕΠ ΕΑΜ ιδρύθηκε μελετητές των μέσων ενημέρωσης και των επαγγελματιών του κλάδου αθλητικών μέσων με εμπειρία σε όλους τους τομείς του αθλητισμού επικοινωνίας. Μέλη ΔΕΠ περιλαμβάνουν Andrew Miller, ο οποίος εργάστηκε στο Λος Άντζελες σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγής? Brian Thorne, ο οποίος συνεργάζεται με το Golf Channel, NFL Films και Major League Baseball? και Paul Pabst, εκτελεστικός παραγωγός της DirecTV είναι ο Dan Patrick Show. Hands-on εμπειρία με SHU Αθλητισμός και Conn αθλητικές εκπομπές.: SCM μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστεί με περισσότερες από 30 NCAA Division 1 αθλητικές ομάδες SHU του, και να εργαστούν για ένα φοιτητή-που παράγεται Κονέκτικατ σπορ εμφάνιση. SCM μαθητές θα χτίσουν τα βιογραφικά τους και το έργο τους διανέμεται, μετάδοση ή / και δημοσιεύονται. SCM απαιτήσεις πορεία Το πρόγραμμα SCM μπορεί να ξεκινήσει το φθινόπωρο ή την άνοιξη εξάμηνο με μαθήματα χωρίζονται σε έξι, ενότητες οκτώ εβδομάδων. Τα μαθήματα που προσφέρονται στο Fairfield πανεπιστημιούπολη μας και διαθέτουν ένα συνδυασμό της στην τάξη, σε απευθείας σύνδεση και τις εμπειρίες μάθησης στον πραγματικό κόσμο. Πλήρης απασχόληση φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν το πτυχίο του σε λιγότερο από ένα έτος και φοιτητές μερικής απασχόλησης μπορεί να τελειώσει μέσα σε δύο χρόνια. Ο πλοίαρχος στον αθλητισμό της επικοινωνίας και του βαθμού των μέσων ενημέρωσης είναι ένα 36-πιστωτικό πρόγραμμα και θα επιλέξει μία από τις δύο μοναδικές συγκεντρώσεις: Αθλητισμός Broadcasting (SB) Αθλητικό Επικοινωνιών και Προώθηση (ΑΚΕ) Υποχρεωτικά Μαθήματα - 24 credits Αθλητισμός επικοινωνίας στην ψηφιακή εποχή Sports Media Παραγωγή Αθλητισμός, Πολιτισμός και ΜΜΕ Αθλητισμός Παραγωγή Event Studio Sports Broadcasting Αθλητική Δημοσιογραφία Sports Media Πρακτική ΙΙ Αθλητισμός Επικοινωνία και Social Media SCM Συγκεντρώσεις - 12 credits Αθλητισμός Broadcasting (SB) Sports Media Πρακτική Ι - CT Sports Show Sports Media Πρακτική ΙΙ - CT Sports Show Internship Ι Sports Broadcasting Πρακτική ΙΙ στο Sports Broadcasting Αθλητικό Επικοινωνιών και Προώθηση (ΑΚΕ) Sports Media Πρακτική Ι - SHU Τμήμα Στίβου Sports Media Πρακτική ΙΙ - SHU Τμήμα Στίβου Internship Ι Αθλητικό Επικοινωνίας και Προώθησης Πρακτική ΙΙ στο Αθλητικό Επικοινωνίας και Προώθησης ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LAPTOP: Πλήρης απασχόληση φοιτητές SCM θα λάβετε ένα φορητό υπολογιστή MacbookPro εκτελούν την τελευταία της Apple και του λογισμικού Adobe, και μαθημάτων θα περιλαμβάνει την κατάρτιση με αυτές τις κινητές πλατφόρμες παραγωγής πολυμέσων, οι οποίες έχουν γίνει το πρότυπο της βιομηχανίας. Οι σπουδαστές λαμβάνουν την ιδιοκτησία του φορητού υπολογιστή τους όταν αποφοιτήσουν. ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Online αίτηση: http://apply.sacredheart.edu Nonrefundable τέλος αίτησης Επίσημη μεταγραφές όλων των προπτυχιακών ιδρύματα παρακολούθησαν Μονοσέλιδη προσωπική δήλωση που περιγράφει τους στόχους σταδιοδρομίας, τα ενδιαφέροντα και τα προσόντα για το πρόγραμμα επαγγελματικό βιογραφικό Δύο συστατικές επιστολές ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΒΟΉΘΕΙΑ: Ένας περιορισμένος αριθμός προσωπικού έρευνας και βοηθών είναι διαθέσιμες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές πλήρους φοίτησης σε ανταγωνιστική βάση. φοιτητικά δάνεια, αναβαλλόμενους σχέδια πληρωμής και μια ποικιλία από άλλα προγράμματα είναι διαθέσιμα μέσω του Γραφείου Φοιτητικής οικονομικής βοήθειας στο 203-371-7980. Outlook Καριέρα Οι ειδικοί προβλέπουν ότι οι ευκαιρίες εργασίας θα αυξηθεί κατά 23 τοις εκατό μεταξύ 2008 και 2018, και σε τοπικό επίπεδο οι προοπτικές δουλειά φαίνεται ακόμα καλύτερα. [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science: διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 15 - 24 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Μεταπτυχιακό Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου της Επιστήμης στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (MS in HRM) βοηθά τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις προηγμένες ποσοτική δεξιότητες και στον πραγματικό κόσμο της γνώσης που χρειάζεται για να συμβάλει σε υψηλότερα επίπεδα. [+]

Να εξοικειωθούν με τα κράτη μέλη μας στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού: «Οι άνθρωποί μας είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο." Είναι ένα μήνυμα ακούγεται δυνατά και καθαρά από τις υψηλότερες βαθμίδες από τους κορυφαίους οργανισμούς σήμερα. Για εκτελεστικό ηγέτες, προσέλκυση και διατήρηση κορυφαία ταλέντα εξαρτάται από έχοντας ένα εξαιρετικά προσόντα και αποτελεσματικός διαχειριστής ανθρώπινου δυναμικού στη θέση του. Μετά από όλα, ο ρόλος του ηγέτη ΥΕ εξελίσσεται σε εκείνη ενός σφιχτά ενσωματωμένη επιχειρηματικό εταίρο - κάποιος που μπορεί να χτίσει μια ισχυρή δεξαμενή ταλέντων που παράγει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. "HR έχει μόλις πήρε να είναι τόσο σημαντική όσο και οποιαδήποτε άλλη λειτουργία σε μια εταιρεία. Στην πραγματικότητα, γιατί δεν θα HR είναι εξίσου σημαντική με τη χρηματοδότηση; Μετά από όλα, αν καταφέρει μια ομάδα μπέιζμπολ, θα μπορείτε να ακούσετε πιο στενά με το λογιστή της ομάδας ή του διευθυντή του προσωπικού παίκτη; Τόσο ο λογιστής και ο διευθυντής του προσωπικού παίκτης ανήκει, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, στο τραπέζι όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις. "- Jack Welch από το" Winning " Δάσκαλος Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου της Επιστήμης στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (MS in HRM) βοηθά τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις προηγμένες ποσοτική δεξιότητες και πραγματικό κόσμο της γνώσης που χρειάζεται για να συμβάλει στα υψηλότερα επίπεδα. Οι απόφοιτοι προετοιμάζονται για καριέρα ως διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού και των διευθυντών -. Θέσεις υψηλής ανάπτυξης που αναμένεται να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία * * Γραφείο Στατιστικών Εργασίας, αμερικανικό υπουργείο Εργασίας, Επαγγελματικών Outlook Handbook, 2012-13 Edition. Σκάψει βαθύτερα στο Πτυχίο Ανθρώπινου Δυναμικού: Η 33-πιστωτικό μερικής απασχόλησης και 39-πιστωτικό πλήρους απασχόλησης MS στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού λειτουργεί σε ένα χρονοδιάγραμμα τρίμηνο, επιτρέποντας στους φοιτητές να αποφοιτήσουν σε λιγότερο από δύο χρόνια. Το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης είναι κατάλληλο για τους επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού που αναζητούν πρόοδο, ή για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να κινηθούν πλευρικά στο πεδίο HR. Το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης είναι κατάλληλο για φοιτητές οι οποίοι έχουν ένα πτυχίο στην επιχείρηση, εφαρμοσμένη ψυχολογία, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού ή ηγεσία και ενδιαφέρονται για ένα προηγμένο πτυχίο ΥΕ. Σχεδιασμένο για να φιλοξενήσει τα δρομολόγια των πολυάσχολους επαγγελματίες, αναμειγνύονται μορφή του προγράμματος συνδυάζει σε απευθείας σύνδεση μελέτη-centric με μαθήματα σε άτομα που ικανοποιούν κάθε άλλη το Σάββατο. Παράλληλα με τους συμμαθητές στην ομάδα σας, θα δικτυωθούν, να συνεργαστούν και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις από διακεκριμένους SHU μέλη ΔΕΠ, καθώς και ανώτερο επίπεδο στελέχη HR που υπηρετούν ως επισκέπτες ομιλητές. Κατανοήστε την παράδοση HRM Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Τα μαθήματα διδάσκονται σε μια μικτή μορφή-μέρος του μαθήματος διδάσκεται σε απευθείας σύνδεση με την πρόσωπο με πρόσωπο μαθήματα κάθε άλλο Σάββατο στο Stamford μας, Conn Graduate Center στην πλατεία Landmark από 9:00 π.μ. - 16 μ.μ. Κάνοντας χρήση της τεχνολογίας σε απευθείας σύνδεση μαζί με την on-εδάφους παράδοση θα ελαχιστοποιήσει τις ταξιδιωτικές ανάγκες, ενώ φέρνοντας τους μαθητές μαζί. Επιπλέον, το πρόγραμμα του πλοιάρχου είναι χτισμένο γύρω από μια ομάδα των φοιτητών που εισάγονται από κοινού κάθε πτώση. Αυτό έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα σύστημα υποστήριξης των φοιτητών και ενός μελλοντικού δικτύου ομοτίμων. Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί μετά από μια ομάδα έχει αρχίσει μπορεί να λάβει κατ 'επιλογήν μαθήματα, εν αναμονή της έναρξης της κλάσης τους. Επιπλέον, όλοι οι μαθητές στην ομάδα MS-HRM είναι επιλέξιμες να συμμετάσχουν στο κεφάλαιο των φοιτητών SHU SHRM αν είναι, επίσης, πλήρη ή φοιτητής μέλη του Εθνικού Κεφαλαίου της SHRM. Μετάβαση προς τα εμπρός με την Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού: Ο παραδοσιακός ρόλος HR έχει επαναπροσδιοριστεί. Οι απόφοιτοι των προηγμένων προγραμμάτων σπουδών HR πήγαινε για να γίνει μεγαλύτερη σύμβουλοι, επικεφαλής της διπλωματίας και των στρατηγικών πρωτοπόροι που διαπρέπουν στο σημερινό σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον. Η MS in HRM είναι: Σύγχρονη. Ενημερωθούν από τις ανάγκες των προοδευτικών παγκόσμιων οργανισμών, το πρόγραμμα σας προετοιμάζει για να διαχειριστεί επιδέξια τους ανθρώπους και τις διαδικασίες μέσα σε ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό, ρυθμιστικό και κοινωνικό τοπίο. Της ζήτησης. Μια αυστηρή εστίαση στις μετρήσεις και Οικονομικών αναπτύσσει κρίσιμη στοχαστές που μπορούν δημιουργικά αντιμετωπίσει ποικίλες προκλήσεις και να ευδοκιμήσουν στην αιχμή του πεδίου ΥΕ. Συνδεθεί. Θα είναι μέρος μιας πολύπλευρης μαθησιακό περιβάλλον, αποκτώντας πολύτιμη πείρα από τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας και τη σφυρηλάτηση σημαντικές σχέσεις με τους συμμαθητές στην ομάδα σας. Βολικό. Μαθημάτων Blended φορμά συνδυάζει την ευκολία των online μάθησης με την προσωπική φροντίδα και την αλληλεπίδραση της στην κατηγορία μάθησης στο Στάμφορντ Μεταπτυχιακό Κέντρο του Shu. Διαπιστευμένο. Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω του Jack Welch College SHU του Business-ένα από μόνο λίγοι εκλεκτοί ελίτ σχολεία των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο που είναι διαπιστευμένα από AACSB International. Επιπλέον, SHRM ανακοίνωσε ότι το πτυχίο πλοιάρχου Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου στο πρόγραμμα των ανθρωπίνων διαχείριση των πόρων ευθυγραμμίζεται με επιτυχία το Πρόγραμμα Σπουδών και Οδηγός Πρότυπα SHRM. Εισαγωγή Απαιτήσεις Τα ακόλουθα έγγραφα πρέπει να υποβάλλονται και θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την εφαρμογή: Online Αίτηση Μη επιστρεπτέα τέλος αίτησης Πτυχίο από διαπιστευμένο φορέα Επίσημη μεταγραφές όλων των προπτυχιακών ιδρύματα παρακολούθησαν. Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου φοιτητές και αποφοίτους μπορεί να επιτρέψει στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Admissions να αποκτήσουν επίσημη μεταγραφές SHU τους για λογαριασμό τους Προσωπική δήλωση - δήλωση μίας σελίδας, περιγράφοντας τους στόχους σταδιοδρομίας και τους λόγους για τους ενδιαφέρον για το πρόγραμμα 2 Επιστολές της σύστασης επαγγελματικό βιογραφικό [-]

Master Of Science: εφαρμοσμένη ψυχολογία

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 8 εβδομάδες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Το Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (MSAP) στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) θα σας διδάξει πώς να εφαρμόσει την επιστήμη της ανθρώπινης συμπεριφοράς για να λύσει πρακτικά προβλήματα του πραγματικού κόσμου μέσα από ένα μοναδικό σύστημα παράδοσης των υβριδικών μαθημάτων οκτώ εβδομάδων. [+]

Το Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (MSAP) στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) θα σας διδάξει πώς να εφαρμόσει την επιστήμη της ανθρώπινης συμπεριφοράς για να λύσει πρακτικά προβλήματα του πραγματικού κόσμου μέσα από ένα μοναδικό σύστημα παράδοσης των υβριδικών μαθημάτων οκτώ εβδομάδων. βραδινά μαθήματα θα προσφέρονται στο Fairfield πανεπιστημιούπολη μας με συναντήσεις τάξη συμπλήρωση συζήτηση σε απευθείας σύνδεση. Θα ολοκληρωθεί η όλη βαθμό σε ένα ημερολογιακό έτος από τη λήψη δύο μαθήματα ανά οκτώ εβδομάδων συνόδου. Επιλογές του προγράμματος: Εκτός από τα απαιτούμενα μαθήματα κορμού, όλοι οι μαθητές λαμβάνουν μια σειρά τεσσάρων πιάτων σε ένα συγκεκριμένο τομέα εξειδίκευσης. Βιομηχανική / οργανωτική ψυχολογία κοινοτική ψυχολογία Οι φοιτητές μπορούν επίσης να ξεκινήσει μια 12-πιστωτικό πιστοποιητικό σε έναν από αυτούς τους δύο τομείς ειδικότητας που μπορεί αργότερα να εφαρμοστεί σε βαθμό του πλοιάρχου ως συγκέντρωση. Με ισχυρή την ίδρυσή της στις ερευνητικές μεθόδους και ποσοτική λογική και πολλές συνδέσεις της με φορείς της κοινότητας, τα σχολεία και τις επιχειρήσεις, το πρόγραμμα αυτό παρέχει εξαιρετική προετοιμασία για μια ευρεία ποικιλία της σταδιοδρομίας στη σημερινή οικονομία που βασίζονται σε δεδομένα. Οι μαθητές είναι ιδιαίτερα καλά προετοιμασμένη για μια ποικιλία από ηγετικές θέσεις στην κυβέρνηση, την κοινότητα, την εταιρική ρυθμίσεις και διδακτορική εργασία. Το πρόγραμμα στηρίζεται σε ένα μοντέλο επιστήμονας-επαγγελματίας στο οποίο οι μαθητές να αποκτήσουν μια σταθερή βάση στην επιστήμη της ψυχολογίας και να μάθουν να εφαρμόζουν αυτή τη γνώση και δεξιότητες που να του πραγματικού κόσμου πρακτικά προβλήματα. Συνεπής με τη συνολική αποστολή του Πανεπιστημίου, η εξέταση των ηθικών ζητημάτων, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την κοινωνική δικαιοσύνη είναι εμποτισμένη σε όλο το πρόγραμμα. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MSAP; Ωθήσει την καριέρα σας σε σχεδόν κάθε κλάδο Απολαύστε ένα μοναδικό σύστημα παράδοσης των υβριδικών μαθημάτων οκτώ εβδομάδων Συμπληρώστε το μεταπτυχιακό σας σε ένα ημερολογιακό έτος Επωφεληθείτε από ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών με γνώμονα την έρευνα Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο συγκεντρώσεις καριέρα προσανατολισμένη: βιομηχανική / οργανωτική ή κοινότητα ψυχολογία Πάρτε συγκεντρώσεις ως stand-alone 12-πιστωτικό πιστοποιητικό Μοναδικά Χαρακτηριστικά του Προγράμματος Ταχεία Μορφή Τα μαθήματα MSAP προσφέρονται σε μια σειρά από συνεδρίες οκτώ εβδομάδων? εισέρχονται φοιτητές που αρχίζουν το φθινόπωρο μπορεί να ολοκληρώσει το πτυχίο τους μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, λαμβάνοντας μαθήματα δύο νύχτες την εβδομάδα με επιπλέον συζήτηση σε απευθείας σύνδεση σειρά μαθημάτων. Μοναδικό μοντέλο Cohort Οι μαθητές θα λάβουν τα απαιτούμενα μαθήματα του προγράμματος σε μορφή lock-βήμα, ως μέρος ενός ακαδημαϊκού ομάδα. Οι μαθητές εργάζονται μαζί περιεκτικά και να χρησιμοποιούν ο ένας τον άλλο για μια πιο πλούσια ακαδημαϊκή εμπειρία. διακεκριμένοι καθηγητές μέλη ΔΕΠ SHU προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών, οι κλινικές και τα εταιρικά περιβάλλοντα. Σχεδόν όλα τα μέλη ΔΕΠ διδάσκουν στο πρόγραμμα είναι πλήρους απασχόλησης και θεωρούνται ειδικοί στους τομείς των σπουδών τους. Σχολή μας έχει εκτεταμένη κλινική, παροχής συμβουλών ή / και οργανωτική εμπειρία ρύθμιση, η οποία είναι εξαιρετικά πολύτιμη σε εφαρμογή πρόγραμμα ψυχολογίας. Σχολή θα σας περιποιηθεί όχι ως μαθητές, αλλά ως μελλοντικούς συναδέλφους. Μάθετε περισσότερα για την σχολή μας και ειδικοτήτων τους στην ιστοσελίδα του προγράμματός μας. Προγράμματα Πιστοποιητικό Οι συγκεντρώσεις σε βιομηχανικές / οργανωτική ψυχολογία και την κοινότητα ψυχολογία μπορεί επίσης να ληφθεί ως stand-alone, 12-πιστωτικό προγράμματα πιστοποιητικό. Ένας φοιτητής μπορεί να αρχίσει με τη λήψη ενός πιστοποιητικού, τότε αργότερα να αποφασίσει να εφαρμόσει αυτά τα μαθήματα στο πρόγραμμα της πλήρους πλοιάρχου. ΕΥΕΛΙΞΙΑ Οι μαθητές εισέρχονται αυτό το πρόγραμμα δεν χρειάζεται πτυχίο στην ψυχολογία για να εφαρμόσει, εφ 'όσον έχουν ολοκληρώσει τις εξής προϋποθέσεις με επιτυχία: Τέσσερις προπτυχιακά μαθήματα ψυχολογίας, (μία) από τις φυσικές επιστήμες που σχετίζονται με φυσικά ψυχολογία προτιμώνται (π.χ., αίσθηση, αντίληψη, τις νευροεπιστήμες, τη γνωστική λειτουργία, συμπεριφορισμού, κλπ). Ένα μάθημα της στατιστικής (κατά προτίμηση στην ψυχολογία, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι μια μαθηματική ή άλλη ερευνητική πορεία των κοινωνικών επιστημών). Μια πορεία μεθόδους έρευνας (κατά προτίμηση στην ψυχολογία, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα μαθηματικά ή άλλη ερευνητική πορεία των κοινωνικών επιστημών) προτιμάται αλλά δεν απαιτείται. Οι φοιτητές που δεν έχουν τις απαιτούμενες προαπαιτούμενα μαθήματα ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Μεταπτυχιακών Εισαγωγή. Καριέρα Outlook Σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας, η απασχόληση στο επάγγελμα ψυχολογία αναμένεται να αυξηθεί 12 τοις εκατό μέχρι το έτος 2020 και 26 τοις εκατό στη βιομηχανική / οργανωτική ψυχολογία επάγγελμα. Η απασχόληση θα αυξηθεί λόγω της αυξημένης ζήτησης για ψυχολογικές υπηρεσίες σε σχολεία, νοσοκομεία, οργανισμοί κοινωνικής υπηρεσίας, κέντρα ψυχικής υγείας, κλινικές θεραπεία της κατάχρησης ουσιών, συμβουλευτικές εταιρείες και ιδιωτικές εταιρείες. Απαιτήσεις Μαθήματος Το Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία είναι ένα 38-πιστωτικό πρόγραμμα αποτελείται από 12 στο σύνολο μαθήματα (Κορμού, Διπλωματική Εργασία / Εργασία και τα μαθήματα Συγκέντρωση): Απαιτούμενα Μαθήματα για όλα τα τραγούδια PS 500 Θεμέλια της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας - 4 credits PS 520 αναπτυξιακά θέματα σε όλη τη διάρκεια της ζωής - 3 διδακτικές μονάδες PS 525 εντοπισμό και τη διαχείριση Ψυχοπαθολογία στην Κοινότητα Ρυθμίσεις - 3 διδακτικές μονάδες PS 550 Εφαρμοσμένες Μέθοδοι Έρευνας και Στατιστική - 4 credits PS 551 Ατομική Ψυχολογική Αξιολόγηση και Αξιολόγηση - 3 διδακτικές μονάδες PS 552 Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αξιολόγησης - 3 διδακτικές μονάδες PS 595 Διπλωματική Εργασία Πρόγραμμα Ι (ή) PS 600 Διπλωματική Εργασία Ι - 3 διδακτικές μονάδες PS 596 Διπλωματική Εργασία πεδίου ΙΙ (ή) PS 601 Διπλωματική Εργασία ΙΙ - 3 διδακτικές μονάδες Προαιρετικά PS 590 Περιεκτική εξετάσεις, αν δεν θέλετε να κάνετε το Project II ή δύο τάξεις Διατριβή - * 3 πόντοι Βιομηχανική / Οργανωτική Track PS Ψυχολογία 530 Προσωπικού - 3 διδακτικές μονάδες PS 531 Οργανωτική Συμπεριφορά - 3 διδακτικές μονάδες PS 532 Ανάλυση Εργασίας, Δεξιοτήτων Μοντελοποίηση και Κριτήριο Ανάπτυξης - 3 διδακτικές μονάδες PS 533 Κατάρτισης Εργαζομένων και Ανάπτυξης (ή) κατάλληλη επιχειρηματική πορεία - 3 διδακτικές μονάδες Κοινότητα Ψυχολογίας Track PS 540 Θεμέλια της Κοινότητας Ψυχολογία - 3 διδακτικές μονάδες PS 541 Θεωρίες Συμβουλευτικής και Προσωπικότητα - 3 διδακτικές μονάδες PS 542 Συμβουλευτική Μέθοδοι και Τεχνικές - 3 διδακτικές μονάδες PS 543 Κοινοτικής Υγείας Ψυχολογία - 3 διδακτικές μονάδες Προϋποθέσεις Εισαγωγής Η είσοδος στο Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία είναι ανταγωνιστική. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων προτεραιότητα είναι η 1η Μαρτίου για την ομάδα Σεπτέμβριο, αλλά οι αιτήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται δεκτές μέχρι συμπληρώθηκε η τάξη. Υποψήφιοι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για εισδοχή στο πρόγραμμα εφαρμόζεται ψυχολογία πρέπει να υποβάλουν τις ακόλουθες πληροφορίες στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Εισαγωγή: Σε απευθείας σύνδεση μεταπτυχιακό εφαρμογής: http://apply.sacredheart.edu Nonrefundable τέλος αίτησης Πτυχίο από διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο Αντίγραφα από όλα τα κολέγια και τα πανεπιστήμια παρακολούθησαν Δήλωση των επαγγελματικών στόχων: Γιατί θέλετε να συνεχίσει το Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (500 κατ 'ανώτατο όριο λέξεων) Ελάχιστο συνολικό ΣΔΣ του 3,0 Δύο συστατικές επιστολές Βιογραφικό Σημείωμα GRE αποτελέσματα δεν απαιτούνται, αλλά συνιστώνται ως πρόσθετη απόδειξη της επιλεξιμότητας Χρηματοδοτική βοήθεια φοιτητικά δάνεια, αναβαλλόμενους σχέδια πληρωμής και μια ποικιλία από άλλα προγράμματα είναι διαθέσιμα μέσω του Γραφείου Φοιτητικής οικονομική βοήθεια. Για συνδέσεις με τις FAFSA και Μεταπτυχιακών Εμπιστευτικό μορφές, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Φοιτητής οικονομική βοήθεια. [-]

Master Of Science: χημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield

δημοφιλή μας χτίστηκε προς τα αποτελέσματα το πρόγραμμα προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιδιώκουν να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό, προχωρημένο βαθμό και να επωφεληθούν από ιδανική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση Ιερή Καρδιά από πολλά από τα κορυφαία φαρμακευτικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις της χώρας. [+]

Από την ανακάλυψη φαρμάκων για τη νανοτεχνολογία, συναρπαστικές ευκαιρίες αφθονούν στο δυναμικό τομέα της χημείας. Να παρέχει μια αποτελεσματική εμπειρία μάθησης, σχετικών μαθημάτων στην τάξη αναμιγνύεται με τα χέρια-για το έργο του εργαστηρίου που πραγματοποιείται στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) state-of-the-art εγκαταστάσεις, τα οποία διαθέτουν μερικά από τα πιο προηγμένα όργανα. δημοφιλή μας χτίστηκε προς τα αποτελέσματα το πρόγραμμα προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιδιώκουν να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό, προχωρημένο βαθμό και να επωφεληθούν από ιδανική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση Ιερή Καρδιά από πολλά από τα κορυφαία φαρμακευτικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις της χώρας. Αυτός ο βαθμός προετοιμάζει τους μαθητές να ακολουθήσουν μια Ph.D. πρόγραμμα. Πολλοί μεταπτυχιακοί φοιτητές παρακολουθούν SHU που επιδιώκουν το πτυχίο τους, ενώ εργάζονται, έτσι τα μεταπτυχιακά μαθήματα προσφέρονται το βράδυ και τα Σάββατα. Πλήρης απασχόληση φοιτητές θα ολοκληρώσει το πτυχίο τους σε τέσσερα εξάμηνα (δύο έτη). Επιπλέον, το πρόγραμμα μεταπτυχιακών χημεία SHU επιτρέπει στους φοιτητές που έχουν πτυχίο σε ένα επιστημονικό πεδίο, εκτός από τη χημεία για να ληφθεί μια MS στη χημεία. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί προϋπόθεση μαθημάτων όπως καθορίζεται από το Τμήμα Χημείας. LABS, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Οκτώ κατάσταση των εργαστηρίων χημείας τέχνης εξυπηρετούν τις ανάγκες της βιοχημείας, αναλυτική, βιολογική και φυσική έρευνα χημεία. εγκαταστάσεων ηλεκτρονικού υπολογιστή Υπάρχουν σταθμοί μοριακής μοντελοποίησης, και ένας διακομιστής χημεία παρέχει άδεια λογισμικού για τη χρήση των σπουδαστών. Επιλέξτε μία από τις τρεις συγκεντρώσεις Γενική Χημεία: Διατριβή ή μη Διατριβή Track Μοριακής Βιοχημείας: Μη Διατριβή Track Chem-Βιοπληροφορική: Track Μη Διατριβή 1. Γενική Χημεία: Διατριβή ή μη Διατριβή Track Αποκτήσουν εμπειρία στις σύγχρονες πειραματικές τεχνικές και να εμβαθύνει την κατανόησή σας εργαστηριακών πράξεων και υπολογιστικών μοντέλων υπολογιστών. Στο κομμάτι διατριβή, θα πρέπει να εργάζονται υπό την επίβλεψη συμβούλου σχολή, και θα δημιουργήσει μια πρόταση για το έργο διατριβή σας. Η πίστα μη-διατριβή έχει σχεδιαστεί για φοιτητές με σχετική εμπειρία στον κλάδο και τα άτομα των οποίων η εργασία ή άλλες περιστάσεις τους εμποδίζει από το να κάνει διατριβή μάστερ. Το κομμάτι διατριβή απαιτεί συνολικά 30 μονάδες και το κομμάτι που δεν διατριβή απαιτεί συνολικά 34 πιστώσεις. ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ μαθημάτων Ορισμένα από τα απαιτούμενα μαθήματα για την Γενική Χημεία CH 521: Προχωρημένη Οργανική Χημεία (ή CH 522: Οργανική Σύνθεση) 3 CH 531: Προχωρημένη Φυσική Χημεία Ι: Μοριακή Δομή (ή CH 532: Προχωρημένη Φυσική Χημεία ΙΙ: Molecular Dynamics) 3 CH 551: Προχωρημένη Αναλυτικά Όργανα Ι: Φασματοσκοπία (ή CH 552: Προχωρημένη Αναλυτικά Όργανα II: Χρωματογραφία) 3 CH 553: Προχωρημένη Ανόργανη Χημεία (ή CH 555: Θεωρητική 3 Ανόργανη Χημεία) Μερικά μαθήματα για τη Γενική Χημεία CH 523: Οργανική Δομή Προσδιορισμός 3 CH 524: Ειδικά Θέματα Οργανικής Χημείας 3 CH 525: Υπερμοριακή Χημεία 3 CH 530 Φυσικοχημεία 3 2. Μοριακή Βιοχημεία: Track Μη Διατριβή Εκτός από την απόκτηση της έκθεσης με τα μεγάλα subdisciplines χημεία, θα μάθετε τη χημεία των βιομορίων, συμπεριλαμβανομένων των state-of-the-art μεθόδων βιοαναλυτική. Αυτό το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για να ακολουθήσει μια κερδοφόρα καριέρα σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των τομέων των φαρμακευτικών, χημικών ή η βιοτεχνολογία. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πίστα μη διατριβή που εστιάζει στην πρακτική εκπαίδευση στη μοριακή βιοχημείας. Η συγκέντρωση μοριακής βιοχημείας απαιτεί συνολικά 34 πιστώσεις. ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Μαθήματα Ορισμένα από τα απαιτούμενα μαθήματα Μοριακής Βιοχημείας CH 521: Προχωρημένη Οργανική Χημεία (ή CH 522: Οργανική Σύνθεση) 3 CH 533: Βιοφυσικής Χημείας 3 CH 553: Προχωρημένη Ανόργανη Χημεία (ή CH 555: Θεωρητική Ανόργανα) 3 CH 563: Βιοχημική Ανάλυση 3 CH 597: Υπολογιστική Βιοαναλυτική Χημεία 2 CH 597L: Υπολογιστική Βιοαναλυτική Χημεία Εργαστήριο 1 CH 598: Περιεκτική Εξετάσεων 1 Μερικά μαθήματα Μοριακής Βιοχημείας κομμάτι CH 525: Υπερμοριακή Χημεία 3 CH 531: Προχωρημένη Φυσική Χημεία Ι: Μοριακή Δομή 3 CH 532: Προχωρημένη Φυσική Χημεία ΙΙ: Μοριακής Δυναμικής 3 CH 537: μικροκλίμακα και Nanophase Υλικά: Χημικών Διεργασιών και Ανάλυση 3 CH 545: Βιοπληροφορική 3 CH 547: Υπολογιστική Χημεία και Μοριακής Μοντελοποίησης 3 CH 551: Προχωρημένη Αναλυτικά Όργανα Ι: Φασματοσκοπία 3 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Τα άτομα που κατέχουν πτυχίο σε οποιαδήποτε ακαδημαϊκή πειθαρχία από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο θα ληφθούν υπόψη για την πρόσβαση στο MS στο πρόγραμμα χημεία. Τα ακόλουθα έγγραφα πρέπει να υποβάλλονται και θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την εφαρμογή: Ολοκληρώθηκε online αίτηση για μεταπτυχιακές σπουδές: http://apply.sacredheart.edu Επίσημη μεταγραφές όλων των προπτυχιακών ιδρύματα παρακολούθησαν Nonrefundable τέλος αίτησης Δύο συστατικές επιστολές επαγγελματικό βιογραφικό Οι αλλοδαποί φοιτητές που απαιτούν μια F1 φοιτητική βίζα πρέπει επίσης να υποβάλουν: TOEFL ή IELTS scorecard Τράπεζα δήλωση / Υπεύθυνη δήλωση υποστήριξης Αντίγραφο του διαβατηρίου Οι αλλοδαποί φοιτητές θα πρέπει επίσης να απαιτείται να κάνετε το τεστ της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας (ACS) για να αποδείξει τις βασικές γνώσεις στη χημεία πριν από την εγγραφή. ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Οι αιτήσεις εξετάζονται από την επιτροπή Admissions σε κυλιόμενη βάση. Το Πανεπιστήμιο συνιστά την εφαρμογή μέχρι την 1η Μαρτίου για το φθινόπωρο (Σεπτέμβριος) είσοδο και την 1η Νοεμβρίου για την άνοιξη (Ιανουάριος). ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΒΟΉΘΕΙΑ Ένας περιορισμένος αριθμός προσωπικού έρευνας και βοηθών είναι διαθέσιμες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές πλήρους φοίτησης σε ανταγωνιστική βάση. φοιτητικά δάνεια, αναβαλλόμενους σχέδια πληρωμής και μια ποικιλία από άλλα προγράμματα είναι διαθέσιμα μέσω του Γραφείου Φοιτητικής οικονομικής βοήθειας στο 203-371-7980. SHU FAST ΓΕΓΟΝΟΤΑ Κονέκτικατ πανεπιστημιουπόλεις: Fairfield, Griswold και Stamford Μεταπτυχιακό Κέντρο Φοιτητής του σώματος: 3030 συνολικού μεταπτυχιακούς φοιτητές: 1,076 πλήρους απασχόλησης και 1.954 μερικής απασχόλησης το φθινόπωρο του 2015 Το Princeton Review περιλαμβάνει SHU με τον καλύτερο 380 κολλέγια της: 2015 και Best 296 Business Schools: 2014 και US News & World Report κατατάσσει SHU 41 μεταξύ τα καλύτερα περιφερειακά πανεπιστήμια στη Βόρεια στην ετήσια έκδοση της «Αμερικής Best κολέγια», είναι ένα από τα κορυφαία της Νέας Αγγλίας φιλελεύθερες τέχνες κολέγια αποφάσεων. ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ, οι μαθητές θα: Έχουν γνώση στους βασικούς τομείς της χημείας (ανόργανα, οργανικά, φυσική, αναλυτική και τη βιοχημεία), με την εκτενή γνώση σε τουλάχιστον μία περιοχή. Συμπληρώστε ένα εκτεταμένο ερευνητικό έργο. Έχουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν επιστημονικά προβλήματα, να διατυπώνει ερωτήσεις και να εφαρμόσει στρατηγικές για την επίλυσή τους. Κατανοήσουν, να διαβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την επιστημονική βιβλιογραφία. Να είναι σε θέση να επικοινωνούν επιστημονικές πληροφορίες με σαφήνεια και ακρίβεια, και στις δύο γραπτές και προφορικές μορφές. Κατανοούν τις αρχές και τις εφαρμογές των σύγχρονων οργάνων, υπολογισμός, πειραματικό σχεδιασμό και την ανάλυση των δεδομένων. 3. Chem-Βιοπληροφορική: Track Μη Διατριβή Η 36-πιστωτικό Master of Science στην Chem-Βιοπληροφορική είναι ένα υβρίδιο της Χημείας και Επιστήμης Υπολογιστών, με έμφαση στην ανάπτυξη και εφαρμογή υπολογιστικών μεθόδων για τη συλλογή, αποθήκευση και οργάνωση των χημικών, βιοχημικών, βιοφυσικών και βιολογικά δεδομένα. Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα είναι διατεθειμένοι να λύσουν «μεγάλα» προβλήματα δεδομένων, ειδικά εκείνοι στη φαρμακευτική και χημική βιομηχανία. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να δημιουργήσουν βάσεις δεδομένων, αλγόριθμοι και άλλες υπολογιστικές τεχνικές για την επίλυση τυπικών και πρακτικά προβλήματα και να αναλύσει τις σχέσεις που προκύπτουν από την μαζική χημικά και βιολογικά δεδομένα σύνολα. Ένα εισαγωγικό μάθημα για τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών με τη χρήση scripting απαιτείται. Οι φοιτητές που δεν πληρούν την απαίτηση αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν την πορεία στο SHU στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.sacredheart.edu/graduate CHEM-ΒΙΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ μαθημάτων Ορισμένα από τα απαιτούμενα μαθήματα για το Chem-Βιοπληροφορική CH 522: Οργανική Σύνθεση 3 CH 533: Βιοφυσικής Χημείας 3 CH 553: Προχωρημένη Ανόργανη Χημεία (ή CH 555: Θεωρητική Ανόργανα) 3 CH 590: cheminformatics και Εργαστήριο 3 CH 545: Βιοπληροφορική και Εργαστήριο 3 CH 598: Περιεκτική Εξετάσεων 1 Μερικά μαθήματα για Chem-Βιοπληροφορική CH 525: Υπερμοριακή Χημεία 3 CH 547: Υπολογιστική Χημεία και Μοριακής Μοντελοποίησης 3 CS 551: Εισαγωγή στον αντικειμενοστρεφή προγραμματισμό με Java 3 CS 550: Δυναμική Ιστοσελίδα Ανάπτυξης 3 ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ, οι μαθητές θα: Έχουν γνώση στους βασικούς τομείς της χημείας (ανόργανα, οργανικά, φυσική, αναλυτική και τη βιοχημεία), με την εκτενή γνώση σε τουλάχιστον μία περιοχή. Συμπληρώστε ένα εκτεταμένο ερευνητικό έργο. Έχουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν επιστημονικά προβλήματα, να διατυπώνει ερωτήσεις και να εφαρμόσει στρατηγικές για την επίλυσή τους. Κατανοήσουν, να διαβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την επιστημονική βιβλιογραφία. Να είναι σε θέση να επικοινωνούν επιστημονικές πληροφορίες με σαφήνεια και ακρίβεια, και στις δύο γραπτές και προφορικές μορφές. Κατανοούν τις αρχές και τις εφαρμογές των σύγχρονων οργάνων, υπολογισμός, πειραματικό σχεδιασμό και την ανάλυση των δεδομένων Προοπτικές απασχόλησης Ένα MS στη χημεία θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον τομέα της επιστήμης, εργαστήρια, φαρμακευτικές πωλήσεις, την ανάπτυξη, την εκπαίδευση ή την κυβέρνηση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συνεχίσουν την εκπαίδευσή σας στους τομείς της ιατρικής, της μηχανικής ή νόμο. στη χημεία Μάστερ συνδέεται με εξαιρετική αναλυτική και μαθηματικές δεξιότητες. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που αναφέρθηκαν από την American Chemical Society, στις 23 Σεπτεμβρίου, 2013, μεταξύ του 2012 και του 2013, ο μέσος μισθός για τους χημικούς με πτυχία μάστερ ήταν $ 85.000. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Τα άτομα που κατέχουν πτυχίο σε οποιαδήποτε ακαδημαϊκή πειθαρχία από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο θα ληφθούν υπόψη για την πρόσβαση στο MS στο πρόγραμμα χημεία. Τα ακόλουθα έγγραφα πρέπει να υποβάλλονται και θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την εφαρμογή: Ολοκληρώθηκε online αίτηση για μεταπτυχιακές σπουδές: http://apply.sacredheart.edu Επίσημη μεταγραφές όλων των προπτυχιακών ιδρύματα παρακολούθησαν Nonrefundable τέλος αίτησης Δύο συστατικές επιστολές επαγγελματικό βιογραφικό Οι αλλοδαποί φοιτητές που απαιτούν μια F1 φοιτητική βίζα πρέπει επίσης να υποβάλουν: TOEFL ή IELTS scorecard Τράπεζα δήλωση / Υπεύθυνη δήλωση υποστήριξης Αντίγραφο του διαβατηρίου Οι αλλοδαποί φοιτητές θα πρέπει επίσης να απαιτείται να κάνετε το τεστ της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας (ACS) για να αποδείξει τις βασικές γνώσεις στη χημεία πριν από την εγγραφή. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΒΟΉΘΕΙΑ Ένας περιορισμένος αριθμός προσωπικού έρευνας και βοηθών είναι διαθέσιμες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές πλήρους φοίτησης σε ανταγωνιστική βάση. φοιτητικά δάνεια, αναβαλλόμενους σχέδια πληρωμής και μια ποικιλία από άλλα προγράμματα είναι διαθέσιμα μέσω του Γραφείου Φοιτητικής οικονομικής βοήθειας στο 203-371-7980. [-]

Master Of Science: χρηματοδότηση και διαχείριση επενδύσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield

(SHU) Μεταπτυχιακό Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου της Επιστήμης στη Χρηματοοικονομική και Διαχείρισης Επενδύσεων (MSFIM) προετοιμάζει τους μαθητές για την επιβράβευση της σταδιοδρομίας στην ανάλυση επενδύσεων, διαχείρισης πλούτου και διαχείρισης χαρτοφυλακίου. [+]

SHU MSFIM Μαθηματικά / Finance στρατόπεδο | 22 Αυγ έως 2 Σεπ, 2016 Όλες οι εισερχόμενοι φοιτητές MSFIM συνιστάται να παρακολουθήσουν δύο εβδομάδες Μαθηματικά / Finance στρατόπεδο μας, τον Αύγουστο του πριν ξεκινήσει μαθήματα για το Φθινόπωρο 16. Προσφέρουμε WGB 603 ως προϋπόθεση κατά τη διάρκεια της τακτικής εξάμηνο Πτώση οποίο καλύπτει παρόμοιο υλικό. Τα Μαθηματικά / Finance Camp είναι συνήθως μακράς δύο εβδομάδες (τέσσερις ημέρες / εβδομάδα) και κρατείται από τον Αύγουστο του 22 και 2 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την έναρξη του εξαμήνου Φθινόπωρο. (SHU) Μεταπτυχιακό Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου της Επιστήμης στη Χρηματοοικονομική και Διαχείρισης Επενδύσεων (MSFIM) προετοιμάζει τους μαθητές για την επιβράβευση της σταδιοδρομίας στην ανάλυση επενδύσεων, διαχείρισης πλούτου και διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Οικονομικών εξελίσσεται και μια όλο και μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στην ποσοτική ανάλυση. Από την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων και την ανάπτυξη προϊόντων για τη διαχείριση του κινδύνου, επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα σημερινή απαιτούν προηγμένο τεχνική κατάρτιση. Αυτές οι ενισχυμένες ποσοτικές απαιτήσεις, σε συνδυασμό με τις μεταβαλλόμενες οικονομικές νόμους και κανονισμούς, έχουν αυξήσει τη ζήτηση για υποψηφίους με πρωτοποριακές γνώσεις της θεωρίας των επενδύσεων, τα μαθηματικά, τις στατιστικές και ανάλυση έντασης δεδομένων, καθώς και ισχυρές γραπτές και προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας. Η AACSB-accrediated Jack Welch College of Business προσφέρει την MSFIM να καλύψει αυτή την αυξανόμενη ζήτηση. ΜΑΘΗΣΙΑΚΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ: Να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της θεωρίας της διαχείρισης επενδύσεων τεχνικές πλοίαρχος αποτίμησης, διαχείριση χαρτοφυλακίου και τη διαχείριση του κινδύνου Μάθετε πώς να αναπτύξει λύσεις πελάτη σε θέματα επενδύσεων και τη διαχείριση των κινδύνων μέσω μελετών περιπτώσεων, πρακτική άσκηση, εμπειρίες μάθησης πρόβλημα-based και εκτεταμένη αλληλεπίδραση με τους επαγγελματίες Να είστε έτοιμοι να καθίσει για την αυστηρή εξέταση Chartered Financial Analyst® και να αποκτήσουν την πιστοποίηση Διαχείρισης Κινδύνων. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ: Αυτό το αυστηρό πρόγραμμα συνδυάζει μια σε βάθος μελέτη των ποσοτικών μεθόδων, τη θεωρία και την πρακτική χρηματοδότησης. Προσφέροντας ένα υψηλό επίπεδο ευελιξίας και ένα ευρύ φάσμα της θεμελιακής και μαθήματα επιλογής, το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να προσαρμόσουν την εμπειρία MSFIM με συγκεκριμένους στόχους σταδιοδρομίας τους. Το πρόγραμμα MSFIM τονίζει προηγμένες ποσοτικές τεχνικές που εκτείνονται πολύ πέρα ​​από αυτές που διδάσκονται σε ένα παραδοσιακό πρόγραμμα MBA - την προετοιμασία των μαθητών για να ακολουθήσει μια ονομασία CFA, εάν το επιθυμούν. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Η MSFIM λειτουργεί σε ένα χρονοδιάγραμμα τριμήνου, και οι υποψήφιοι πλήρους απασχόλησης θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σε 1,5 χρόνια. ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Εκτός από την καθοδήγηση που θα λάβετε από WCOB διδάσκοντες και αποφοίτους μας, θα επωφεληθούν από το Γραφείο Σταδιοδρομίας Ανάπτυξης, Welch δίκτυο των ηγετών της βιομηχανίας και τη συνεργασία μας με την τοπική CFA Society του SHU του. ΘΕΣΕΙΣ CLASS Μαθήματα θα πραγματοποιηθεί στο Fairfield, Κονέκτικατ. Η θέση μας, 60 λεπτά έξω από την οικονομική περιοχή της Νέας Υόρκης, θα είναι η θέση με επιτυχία τους μαθητές γύρω από τους ηγέτες των επιχειρήσεων, πολλές επενδυτικές τράπεζες και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Outlook Καριέρα απόφοιτοι MSFIM θα είναι έτοιμη να ευδοκιμήσουν στη σημερινή παγκόσμια αγορά με τις σταδιοδρομίες ως εξής: περιουσιακό στοιχείο, ιδιωτικό ή τον πλούτο διευθυντής της καθαρής θέσης επικεφαλής επενδύσεων αξιωματικός εμπορικού δανεισμού αξιωματικός εταιρική χρηματοδότηση στρατηγικός αναλυτής μετοχών οικονομικός αναλυτής διευθυντής του χρηματοοικονομικού κινδύνου αναλυτής hedge ταμείο επενδυτικός τραπεζίτης αναλυτής επενδυτικές πράξεις διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων διαχειριστής χαρτοφυλακίου ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟΥ Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSFIM είναι ένα πρόγραμμα 33-πίστωσης, με πλήρη απασχόληση ενοποίηση των χρηματοπιστωτικών θεωρία, ανάλυση των επενδύσεων και εργαλεία ποσοτικής ανάλυσης. Οι μαθητές αναμένεται να λάβουν εννέα πιστώσεις ανά εξάμηνο για τρία τρίμηνα και έξι πιστώσεις στον τελικό τρίμηνο. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ Κάθε φοιτητής στο πλαίσιο του προγράμματος θα εκδοθεί ένα iPad ή ισοδύναμη συσκευή με προεγκατεστημένο βασικό περιεχόμενο των μαθημάτων και του λογισμικού. BUILD το βιογραφικό σας στην εμπορία ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ SHU'S: MSFIM μαθητές να έχουν πρόσβαση σε state-of-the-art εργαστήριο χρηματοοικονομικών συναλλαγών SHU, η οποία παρέχει hands-on εμπειρία σε ένα εμπορικό περιβάλλον που έχει το ίδιο υλικό, το λογισμικό και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από τη σημερινή οικονομική διαχειριστές. ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ EXPERT ΣΧΟΛΗ: Στο SHU, θα μάθετε από μια σχολή διακεκριμένων επιστημόνων, βραβευμένο καθηγητές και τους βετεράνους της βιομηχανίας. Από τα ανώτερα μέλη του διδακτικού προσωπικού με ανώτερη επιτεύγματα πολλά υποσχόμενη κατώτερο επαγγελματίες και επιθετική επαγγελματίες του κλάδου, όλοι αφοσιωμένοι στην επιτυχία των μαθητών MSFIM. Αποκτήσουν πολύτιμες ΠΡΑΚΤΙΚΗ και ερευνητική εμπειρία: Όλοι οι φοιτητές MSFIM που απαιτείται για να ολοκληρωθεί ένα οικοτροφείο ή ερευνητικό εργαστήριο εμπειρία. Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε πρακτική άσκηση ευκαιρίες σε ορισμένες από τις κορυφαίες επενδυτικές του κόσμου και των χρηματοοικονομικών εταιρειών και, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι μαθητές θα συμμετέχουν σε ερευνητικά έργα αιχμής στον τομέα των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών μας εργαστήριο. ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Πρέπει να υποβάλλονται τα ακόλουθα και θα λαμβάνονται υπόψη κατά την εφαρμογή: Μια πλήρης αίτηση για μεταπτυχιακές σπουδές: http://apply.sacredheart.edu Nonrefundable τέλος αίτησης Πτυχίο από διαπιστευμένο τετραετές κολλέγιο ή πανεπιστήμιο Επίσημη μεταγραφές από όλα τα κολέγια και τα πανεπιστήμια παρακολούθησαν Προσωπική δήλωση την αντιμετώπιση των στόχων της σταδιοδρομίας και ενδιαφέρον για το πρόγραμμα ρεύμα βιογραφικό GMAT / GRE αποτελέσματα ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: TOEFL ή IELTS βαθμολογία. Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) τα αποτελέσματα που απαιτούνται από όλους τους υποψηφίους που έχουν ολοκληρώσει τα προηγούμενα πτυχία τους σε μια χώρα όπου η αγγλική δεν είναι η επίσημη και ομιλούμενη γλώσσα. Η απαίτηση TOEFL είναι 80 και η απαίτηση IELTS είναι 6,5. Θα απαιτηθεί ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας, μια επιστολή χορηγός και μια τράπεζα γράμμα. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΒΟΉΘΕΙΑ: φοιτητικά δάνεια, αναβαλλόμενους σχέδια πληρωμής και μια ποικιλία από άλλα προγράμματα είναι διαθέσιμα μέσω του Γραφείου Φοιτητικής οικονομικής βοήθειας στο 203-371-7980. [-]

Master Of Science: ψηφιακού μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 15 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Το Master of Science in Digital Marketing (MSDM) προετοιμάζει τους μαθητές για την κάλυψη των εκθετικά αυξανόμενη ζήτηση για υποψηφίους εργασίας ειδίκευση στις ψηφιακές τομείς του μάρκετινγκ. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα καλύπτει ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ, τις τακτικές και τα εργαλεία που βασίζεται σε μια διπλή θεμέλιο της στρατηγικής μάρκετινγκ, καθώς και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και το σχεδιασμό. [+]

Το Master of Science in Digital Marketing (MSDM) προετοιμάζει τους μαθητές για την κάλυψη των εκθετικά αυξανόμενη ζήτηση για υποψηφίους εργασίας ειδίκευση στις ψηφιακές τομείς του μάρκετινγκ. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα καλύπτει ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ, τις τακτικές και τα εργαλεία που βασίζεται σε μια διπλή θεμέλιο της στρατηγικής μάρκετινγκ, καθώς και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και το σχεδιασμό. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να ολοκληρώσει το ψηφιακό πρόγραμμα πιστοποιητικό κυκλοφορίας 12-πίστωση που μπορεί να εφαρμοστεί σε βαθμό του πλοιάρχου. Marketing έχει πάει Digital. Έχετε; Ψηφιακή φοιτητής Μάρκετινγκ στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου Marketing έχει περάσει στην ψηφιακή εποχή. Μέχρι το 2016, ψηφιακές δαπάνες μάρκετινγκ αναμένεται να αναρριχηθεί σε 77 δις $ και θα αντιπροσωπεύουν το 35 τοις εκατό του συνόλου των διαφημιστικών δαπανών. * Η ανάπτυξη στον ψηφιακό χώρο είναι μια τάση που είναι συλλογή μόνο περισσότερο ατμό. Πολλές εταιρείες αναζητούν δημιουργικά με διαδραστική εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση ανταποκρίνεται ιστοσελίδες και εφαρμογές και να αναπτύξουν ή ψηφιακών στρατηγικών τελειοποιήσουν. Μεγαλύτερη αισιοδοξία για το συνολικό επιχειρηματικό τοπίο έχει οδηγήσει σε μεγαλύτερους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ. Με περισσότερα διαθέσιμα χρήματα για νέα έργα, ιδιαίτερα ψηφιακές πρωτοβουλίες μάρκετινγκ, τόσο άτομα που αναζητούν εργασία πλήρους απασχόλησης και τους ελεύθερους επαγγελματίες σε αυτόν τον χώρο βρίσκουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Σύμφωνα με την έκθεση Μισθός Έρευνα του Ομίλου Creative, οι προοπτικές απασχόλησης για ψηφιακό μάρκετινγκ είναι θετικά με τα ποσοστά προσλήψεων και τα ποσοστά των μισθών σε άνοδο. * Πηγή: Forrester Research Α.Ε. Μια πιο προσεκτική ματιά στο Digital Marketing Βαθμός Ψηφιακή φοιτητής Μάρκετινγκ στην Ιερή Καρδιά UniversityOur μεταπτυχιακούς φοιτητές στο ψηφιακό μάρκετινγκ είναι εντολή από ειδικό SHU σχολή - ηγέτες στον τομέα τους, οι οποίοι παρέχουν την έρευνα αιχμής σε συνέδρια και παγκόσμια εκδόσεις - καθώς και επαγγελματίες σε ανώτερο επίπεδο που φέρνουν σε πραγματικό χρόνο την εμπειρία τους στην αίθουσα διδασκαλίας. Υποστηρίζεται από αυτή την ομάδα των εμπειρογνωμόνων, οι μαθητές εξοικειώνονται με τις τελευταίες ψηφιακές τεχνικές μάρκετινγκ και εφαρμόζουν αυτές τις δεξιότητες μέσα από υψηλού προφίλ, τα χέρια-για τα έργα για την πραγματική εταιρείες. Για παράδειγμα, μια ομάδα μαθητών ανέλαβε πρόσφατα τον ρόλο της ομάδας διαχείρισης της μάρκας της PepsiCo να αναπτύξει και να εκτελέσει νέες καμπάνιες ψηφιακών μέσων. Το Master of Science in Digital Marketing (MSDM) πρόγραμμα σε Ιερή Καρδιά είναι χαρακτηριστική: Τρέχουσα: Ο βαθμός MSDM κάνει χρήση της πιο πρόσφατο λογισμικό και τις τεχνικές και διδάσκεται από καθηγητές και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς τους. Διεξοδική: Το πρόγραμμα σπουδών πτυχίο MSDM καλύπτει τις πολλές περιοχές του ψηφιακού μάρκετινγκ από την ανάπτυξη μιας στρατηγικής περιεχόμενο για να οδηγήσει γενιά σε analytics και τη βελτιστοποίηση. Ευέλικτη: Ο βαθμός MSDM έχει ενσωματωμένο στην εφαρμοσμένη πιστώσεων που οι μαθητές μπορούν να προσαρμόσουν ανάλογα με συγκεκριμένο κομμάτι της σταδιοδρομίας τους στην ευρύτερη περιοχή του ψηφιακού μάρκετινγκ. Hands-on: Όλα μαθημάτων εντός του βαθμού MSDM διδάσκεται στο πρακτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας πραγματικά παραδείγματα και πραγματική τάξη "πελάτες". Πτυχίο Μοναδικό Digital Marketing Ο βαθμός MSDM 36-πιστωτικό λειτουργεί σε ένα χρονοδιάγραμμα τρίμηνο και μπορεί να ολοκληρωθεί σε 15 μήνες από την παρουσία τάξη δύο νύχτες την εβδομάδα. Ή, για μεγαλύτερη ευελιξία, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν μια τάξη την εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας μακρύτερης χρονικής περιόδου. Τα μαθήματα προσφέρονται βράδια ημέρα της εβδομάδας σε νέα, state-of-the art Stamford Μεταπτυχιακό Κέντρο SHU στην πλατεία ορόσημο. Η 12-πιστωτικό πιστοποιητικό ψηφιακό μάρκετινγκ έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες και την εξοικείωση των φοιτητών με την ψηφιακή βιομηχανία μάρκετινγκ. Όλα τα μαθήματα στο πιστοποιητικό μπορεί να εφαρμοστεί προς το βαθμό του πλοιάρχου. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές σε ψηφιακή διαθήκη μάρκετινγκ: Ανάπτυξη και την αξιολόγηση των σχεδίων μάρκετινγκ που αξιοποιούν με τη δύναμη των ψηφιακών μέσων Χρησιμοποιήστε τον πλούτο των δεδομένων που διατίθενται στην ψηφιακή έμποροι στις αγορές τομέα και τα εμπορικά σήματα θέσης Χρησιμοποιήστε τα social media αποτελεσματικά για την προώθηση εμπορικών σημάτων και να συμμετάσχουν οι πελάτες Βελτιστοποιήσετε ιστοσελίδες για να μεγιστοποιήσουν τις μηχανές αναζήτησης βαθμολογίες Ερμηνεύστε click-through δεδομένα για την αξιολόγηση διαδικτυακής διαφήμισης Σε βολική τοποθεσία κοντά στο NYC Τα μαθήματα γίνονται στο Stamford, Κοννέκτικατ, στην καρδιά μιας από τις μεγαλύτερες κοινότητες των επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. ιδανική τοποθεσία μας, 60 λεπτά έξω από την πόλη της Νέας Υόρκης, οι θέσεις επιτυχία τους μαθητές γύρω από τους ηγέτες των επιχειρήσεων, αμέτρητες διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες έρευνας μάρκετινγκ και κορυφαίες πολυεθνικές εταιρίες. φοιτητές MSDM είναι συνεχώς εκτεθειμένοι σε πολλά από τα κορυφαία στελέχη του κόσμου να διευρύνουν και να εμβαθύνουν τις εμπειρίες μάθησής τους μέσα από διαλέξεις επισκεπτών και επιτόπιες επισκέψεις. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Τα άτομα που κατέχουν πτυχίο σε οποιαδήποτε ακαδημαϊκή πειθαρχία από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο θα ληφθούν υπόψη για την εισαγωγή στο πρόγραμμα MS. Τα ακόλουθα έγγραφα πρέπει να υποβάλλονται και θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την εφαρμογή: Online Αίτηση Μη επιστρεπτέα τέλος αίτησης Πτυχίο από διαπιστευμένο φορέα με ΣΔΣ 3.0 ή νεότερη έκδοση (σε μια κλίμακα 4.0) Επίσημη μεταγραφές όλων των προπτυχιακών ιδρύματα παρακολούθησαν. Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου φοιτητές και αποφοίτους μπορεί να επιτρέψει στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Admissions να αποκτήσουν επίσημη μεταγραφές SHU τους για λογαριασμό τους. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Πτυχιούχος Admissions για μια φόρμα εξουσιοδότησης. Γραπτή προσωπική δήλωση-δήλωση μίας σελίδας, περιγράφοντας το ενδιαφέρον και τα προσόντα σας για το πρόγραμμα, καθώς και την ιστορία της σχετικής εμπειρίας των επιχειρήσεων 2 Επιστολές της σύστασης Professional Resume GMAT σκορ - Για τους αιτούντες με 2 ή περισσότερα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, η ελάχιστη αποδεκτή βαθμολογία GMAT είναι 400. Για όσους υποψηφίους με λιγότερο από 2 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, η ελάχιστη αποδεκτή βαθμολογία είναι 500. GMAT μπορεί να αρθεί στη θέση της σχετικής εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εμπειρίας. [-]

πλοίαρχος της επιστήμης: την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield

Σε αυτό το δυναμικό πρόγραμμα, θα αποκτήσουν μια ευρεία γνώση της δικτύωσης και της ασφάλειας των δικτύων και να μάθουν για την αντιμετώπιση προληπτικά συνεχώς μεταβαλλόμενες απειλές για την ασφάλεια και τις τεχνικές διείσδυσης. [+]

Καταπολεμηθούν οι κυβερνοεπιθέσεις. Υπερασπιστεί έναντι μελλοντικών Ones. Με αυξημένη εξάρτηση από τον κυβερνοχώρο για τα πάντα, από τις επικοινωνίες με την εθνική άμυνα έρχεται μεγαλύτερη ευπάθεια. Hackers, διακοπές του δικτύου, οι ιοί και οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο κάνει πολύ περισσότερα από ό, τι ταλαιπωρία μεμονωμένους χρήστες. Δεν θέτουν σε κίνδυνο την εταιρική εμπορικά μυστικά, παραβίαση της εθνικής ασφάλειας και καταπνίγουν ηλεκτρονικού εμπορίου, με αποτέλεσμα την ανείπωτη χαμένα έσοδα. Η αύξηση των απειλών στον κυβερνοχώρο έχει δημιουργήσει άνευ προηγουμένου ζήτηση για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ειδικούς, τα άτομα που μπορούν να εφαρμόσουν με δεξιοτεχνία αναλυτικά πλαίσια και εργαλεία για την πρόληψη, τον εντοπισμό, τη διεύθυνση και να ανακάμψει από συμβάντα στον κυβερνοχώρο και παραβιάσεις της ασφάλειας. Για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτού του έκρηξη της ζήτησης στον τομέα αυτό ευημερούν, Ιερή Καρδιά University προσφέρει το Master of Science σε βαθμό Cybersecurity. Μεγαλύτερη υιοθέτηση του cloud computing, τα κέντρα δεδομένων και συσκευές ασύρματης επικοινωνίας είναι επίσης αυξάνουν τη ζήτηση για ειδικούς στον κυβερνοχώρο. Στην πραγματικότητα, η βιομηχανία της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο αναμένεται να αυξηθεί 37 τοις εκατό μέχρι το 2020, ταχύτερα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα σε κάθε τομέα. (Πηγή: Bureau of Labor Statistics, το Outlook Handbook στους χώρους εργασίας, 2014-15) Γιατί η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο; Σε αυτό το δυναμικό πρόγραμμα, θα αποκτήσουν μια ευρεία γνώση της δικτύωσης και της ασφάλειας των δικτύων και να μάθουν για την αντιμετώπιση προληπτικά συνεχώς μεταβαλλόμενες απειλές για την ασφάλεια και τις τεχνικές διείσδυσης. Πιο συγκεκριμένα, θα: Εξερευνήστε νέα προϊόντα και εφαρμογές που βοηθούν να κάνουν τον κόσμο πιο ασφαλή από απειλές του κυβερνοχώρου Να εκτεθούν σε πρακτικές διαχείρισης κινδύνου αποτελεσματική τεχνολογία Μάθετε για τον εντοπισμό νέων και υφιστάμενων απειλών και να καθορίσει τις μεθόδους για τον μετριασμό τους Να αποκτήσουν θεμελιώδεις γνώσεις στην κατασκευή ασφαλών και αστήρικτος συστήματα Φτιάξτε τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη βελτίωση της εμπορευσιμότητας σας Αναλύει τους κινδύνους ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και να εφαρμόσει πραγματικές λύσεις Εκτελέστε την έρευνα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία με τα εργαλεία ασφαλείας Γιατί να μελετήσει την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε SHU; πρόγραμμα μάστερ SHU είναι προσαρμοσμένη για να σας παρέχει τις βασικές αρχές για να είναι μια αποτελεσματική επαγγελματική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Μάθετε από τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας. Τμήμα αυτού του προγράμματος είναι επαγγελματίες του κλάδου με περισσότερα από 50 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Με την ανταλλαγή από πρώτο χέρι πληροφορίες για τις προκλήσεις που συνδέονται με την αντιμετώπιση της ευπάθειας ασφαλείας, προσθέτουν έναν πραγματικό κόσμο διάσταση στο πρόγραμμα σπουδών. Πάρτε μαθήματα με επαγγελματίες του κλάδου και να αποκτήσουν πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης. Έχετε τη δυνατότητα να εκτελέσει την έρευνα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και hands-on εμπειρία με εργαλεία ασφαλείας. Επιλέξτε τη μορφή που λειτουργεί καλύτερα για σας Στην Ιερή Καρδιά, μπορείτε να επιλέξετε από τις επιλογές του προγράμματος τρία ασφάλεια στον κυβερνοχώρο: Πλήρης απασχόληση πλοιάρχου στο πρόγραμμα ασφάλειας του κυβερνοχώρου Μερικής απασχόλησης μάστερ στο πρόγραμμα ασφάλειας του κυβερνοχώρου πρόγραμμα πιστοποιητικό Τοποθετήστε τον εαυτό σας για μια καριέρα υψηλούς μισθούς Με τον κλάδο της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο αναμένεται να φτάσει 120 100 000 000 $ μέχρι το 2017 (Πηγή: MarketsandMarkets), ειδικοί στον κυβερνοχώρο είναι καλά τοποθετημένη για να ανταγωνιστούν για αυτές τις θέσεις εργασίας με εξαψήφια μισθούς: Αναλυτής Ασφάλεια Δεδομένων: $ 89K- $ 122K Διαχειριστής Ασφάλεια δικτύου: $ 85K- $ 118K Αρχιτέκτονας του δικτύου: $ 95K- $ 137K Πηγή: Bureau of Labor Statistics, το Outlook Handbook στους χώρους εργασίας, 2012-13 Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι απόφοιτοι θα πρέπει να αναγνωρίζεται η εξειδικευμένη εμπειρία και τις γνώσεις που απαιτούνται για την εξασφάλιση των επιχειρήσεων και να υπερασπιστεί ενάντια στις απειλές του κυβερνοχώρου. Με αυτό τον τομέα αναμένεται να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, νωρίτερα την είσοδο θα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για πρόοδο. Απαιτήσεις Μαθήματος Προαπαιτούμενο Μαθήματα CS 504 Εισαγωγή στον Προγραμματισμό Χρησιμοποιώντας Scripting CS 505 / CS 339 Δίκτυα Υπολογιστών ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ CS Μηχανικών 604 Λογισμικού CS 635 Ψηφιακή εγκληματολογία CS 622 για την Ασφάλεια Δικτύων 1 CS 625 Κρυπτογραφία CS 626 Εισαγωγή στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο CS 627 Συστήματα Ασφαλείας Διαχείριση CS 628 Ασφάλεια CS 641 Ασφάλιση του Cloud Ή CS 642 Ασφάλιση του Client / Server CS 670 Ερευνητικό Σεμινάριο Έργου Μαθήματα - Διαλέξτε τρεις από: CS 629 Ηθικές Hacking CS 641 ή CS 642 (όποιο από τα δύο δεν λαμβάνεται ως προϋπόθεση) CS 636 Τεχνικές Secure Πρόγραμμα CS 637 Επαγγελματικής Ευθύνης CS 638 Έννοιες στη Δυναμική και Script Προγραμματισμός CS Διαχείρισης 639 ευπάθειας [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master Of Arts: Ανακοίνωση - Corp Comm & Pr

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 48 εβδομάδες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Σχεδιασμένο από τους ηγέτες στον τομέα και τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής μας, MACOMM συνδυάζει τάξη μάθηση με την ανάπτυξη δεξιοτήτων hands-on και επαγγελματικές ευκαιρίες για να προετοιμάσει τους μαθητές για την επιτυχία στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης. [+]

Γίνετε Δάσκαλος Communicator Ισχυρό ιστορίες χρειάζεται ισχυρό παραμυθάδες. Με συγκεντρώσεις σε εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων (CCPR), μετάδοσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας (BDJ) και την παραγωγή ψηφιακών πολυμέσων (DMP) του προγράμματος του πλοιάρχου στην επικοινωνία (MACOMM) στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου θέσεις τους μαθητές του να ξεχωρίζει ως καινοτόμο παραμυθάδες και τους δημιουργούς περιεχομένου στη σημερινή βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης. Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Ψηφιακή Παραγωγή Πολυμέσων Broadcast και Ψηφιακή Δημοσιογραφία Σχεδιασμένο από τους ηγέτες στον τομέα και τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής μας, MACOMM συνδυάζει τάξη μάθηση με την ανάπτυξη δεξιοτήτων hands-on και επαγγελματικές ευκαιρίες για να προετοιμάσει τους μαθητές για την επιτυχία στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε έξι ενότητες των οκτώ εβδομάδων που προσφέρουν στους σπουδαστές ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένα για τα συμφέροντά τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κυριαρχήσει την τέχνη τους, ενώ κερδίζει εμπειρία στον κλάδο. φοιτητές πλήρους φοίτησης τελειώσει σε ένα χρόνο τη λήψη δύο μαθήματα ανά μονάδα ενώ οι μαθητές με μερική απασχόληση εγγραφούν σε μία τάξη ανά μονάδα. Στο πρόγραμμα MACOMM, οι μαθητές επικεντρώνονται στην αφήγηση νόημα ιστορίες που αντηχούν με στόχο το κοινό τους μέσα από τη μελέτη των δημοσίων σχέσεων, εταιρικής επικοινωνίας, της δημοσιογραφίας και παραγωγής πολυμέσων. CCPR μαθήματα επικεντρώνονται στα θεμέλια της εταιρικής επωνυμίας, σχέσεις με τα ΜΜΕ, τα social media και το σχεδιασμό γεγονότος, ενώ DMJ και DMP μαθήματα επικεντρώνονται στην υποβολή εκθέσεων, εγγραφή βίντεο και ήχου, μοντάζ, και την παραγωγή. Όλοι οι μαθητές MACOMM μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά μέσα από μια ποικιλία από πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, την τηλεόραση, τα κοινωνικά δίκτυα, podcasts, ιστοσελίδες πολυμέσων και άλλες μεθόδους της παραδοσιακής και της online ή κινητό communication. να τους προετοιμάσει για τις απαιτήσεις ενός ψηφιακού χώρου εργασίας, MACOMM οι φοιτητές παρέχονται με state-of-the-art εργαλεία-ένα νέο MacBook Pro laptop πλήρως φορτωμένο με το επαγγελματικό λογισμικό Adobe Creative Suite και το Final Cut Pro, που είναι δικό τους για να κρατήσει μετά την αποφοίτησή τους. ιδανική τοποθεσία μας, στη δημιουργική διάδρομο Κονέκτικατ και κοντά στην πόλη της Νέας Υόρκης, επιτρέπει στους έμπειρους καθηγητές μας να συνεργαζόμαστε με τους ηγέτες της βιομηχανίας για να παρέχει στους φοιτητές με τα εργαστήρια, πρακτική άσκηση και ευκαιρίες δικτύωσης πριν από την αποφοίτησή τους. Σε όλο το πρόγραμμα, οι εργασίες των μαθητών μας διανέμεται, μεταδίδονται, και δημοσιεύονται μέσω διαφόρων μέσων ενημέρωσης. Το πρόγραμμα MACOMM κορυφώνεται σε ένα χαρτοφυλάκιο επιστέγασμα, η οποία αναδεικνύει μοναδικά ταλέντα και τις ικανότητες του κάθε μαθητή ως αφηγητές και δημιουργούς περιεχομένου. Ένας βαθμός MACOMM βοηθά τους μαθητές να ξεχωρίζουν τόσο παθιασμένοι, καινοτόμο και δημιουργικούς επαγγελματίες της επικοινωνίας που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του σημερινού τοπίου των μέσων ενημέρωσης. Ενώ διερευνά την ιστοσελίδα του προγράμματος σας παρέχει μια γενική επισκόπηση των MACOMM, παρακαλούμε να μάθετε περισσότερα για εμάς από την παρουσία ενός από τους μεταπτυχιακούς ανοικτό σπίτι και πληροφορίες συνεδρίες SHU του. Καλούμε επίσης όλους τους υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές να περιηγηθούν το σχολείο μας και τις εγκαταστάσεις της, ή να συναντηθεί με έναν από τους συντονιστές του προγράμματος μας και τα μέλη ΔΕΠ. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με μεταπτυχιακό σκηνοθέτης μας, ο Δρ Jim Castonguay, σε castonguayj@sacredheart.edu ή 203-371-7755 Highlights του προγράμματος Learning by doing MACOMM μαθητές δημιουργούν πραγματικό κόσμο παραγωγές πολυμέσων για την πραγματική οργανισμούς, επιχειρήσεις, δημοσιεύσεις ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτή η πρακτική εστίαση σε hands-on μάθηση με τις τελευταίες τεχνολογίες σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο, δίνει στους φοιτητές την εμπειρία και το χαρτοφυλάκιο που χρειάζονται για να ανταγωνιστούν και να υπερέχουν σε συνεχώς μεταβαλλόμενες επικοινωνιών του 21ου αιώνα και των μέσων ενημέρωσης βιομηχανίες. Έμφαση στην απασχόληση και τις τελευταίες τεχνολογίες Το Τμήμα Outlook Handbook Επάγγελμα Εργασίας των ΗΠΑ, 2010-11 Edition τοποθετεί θέσεις εργασίας για τους ειδικούς της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων στην υψηλότερη κατηγορία ανάπτυξή της "πολύ γρηγορότερα από το μέσο όρο", προβάλλοντας ότι οι ευκαιρίες απασχόλησης θα αυξηθεί για τους ειδικούς της επικοινωνίας κατά 24 τοις εκατό 2008-2018. Η New York Times ανέφερε επίσης σχετικά με την «θεμελιώδη μεταμόρφωση" στη νέα της βιομηχανίας προς "« ψηφιακό δημοσιογράφων που παράγουν, ρεκόρ και να επεξεργαστείτε ένα μεγάλο μέρος του υλικού τους. "Το πρόγραμμα σπουδών MACOMM θα παράσχει τις ανακοινώσεις, τις δημόσιες σχέσεις και τις βιομηχανίες ειδήσεων με επόμενη γενιά της επαγγελματικής επικοινωνίας με τρόπους που μόνο ένα πρόγραμμα σπουδών των μέσων ενημέρωσης με μια ισχυρή συνιστώσα της παραγωγής ψηφιακών πολυμέσων, όπως η δική μας μπορεί. Μια ιδανική τοποθεσία κύρια πανεπιστημιούπολη Ιερή Καρδιά είναι μια σύντομη διαδρομή με το τρένο (μόλις 55 μίλια) από τη Νέα Υόρκη, την πρωτεύουσα των μέσων ενημέρωσης του κόσμου, και είναι στρατηγικά τοποθετημένο στην καρδιά του προαστιακού Νομός Fairfield, το σπίτι με τις πολλές μεγάλες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλες επιχειρήσεις που κάνουν -έως "Χρυσή Ακτή". Κονέκτικατ Την πρακτική άσκηση MACOMM φοιτητές ολοκληρώσουν 12 credits της την πρακτική άσκηση ως μέρος της διδακτέας ύλης στρατηγική στην οποία οι μαθητές είναι βυθισμένο σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, προκειμένου να πάρει την προηγμένη πρακτική κατάρτιση και τα πραγματικά αποτελέσματα κόσμο. Παραδείγματα πρόσφατων πρακτικής ολοκληρώθηκε στη Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Τεχνών περιλαμβάνουν: 4η Σειρά Ταινίες - 95,9 Fox Radio - ABC News - ABC Television - Ascom Συστήματα Mailing Hasler - Bee Harris Productions - Celebrity Style, Inc. - Clear Channel Communications - Cox Radio - CBS - Comedy Central - Κονέκτικατ Δημοσίευση - Πλήρης Graphix Inc. - Σύνταγμα Capital Corporation - Cox Radio Αστέρια 99 (WEZN-FM) - CNN en Español - CNN Medical News - Dateline NBC - DataViz, Inc. - Ψηφιακή Φωτογραφία IMA - DreamWorks Pictures - Extra! (Τηλεοπτικό πρόγραμμα) - Embassy Row Productions - ESPN - Fairfield County Magazine - Fairfield Minuteman - Ιπτάμενα Εικόνες Productions- WICZ FOX 40 Νέα - FOX - FOX Sports World - GE μελετητές Προγράμματα - καρδερίνα Ταινίες - Griffin Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας - Harrington Ταλέντα - HBO - HBO Αθλητισμός - ΕΚΠΑΖ Δημοσίων Σχέσεων - Winthrop Σχολή Φάρος Πρόγραμμα - KC101 Radio - KPI τηλεοπτικές παραγωγές - Lamar Υπαίθρια διαφήμιση - Αργά την νύχτα με Conan O'Brien - Late Show με τον David Letterman - νόμος & Τάξη - εφ 'όρου ζωής - Ζήστε με το REGIS και Kelly - Σημαντική εσωτερική Ποδόσφαιρο Λιγκ - Media Mania Summer Camp - Millenium Media Group - Το MTV Networks Επικοινωνιών Τμήμα -MTV Productions - MTV News - Muse Διασκέδαση - National Geographic - NBC - NBC Sports - Niche Media - Nightline - New York Yankees - Noggin - Octagon Marketing - Εξωτερική ζωής δίκτυο - Pop Warner Ποδόσφαιρο Κατασκηνώσεις - Polo Ralph Lauren - προώθηση! Marketing ΗΠΑ - Raytheon - Rogers & Cowan Διαφημιστική - Roxy Night Club - Ryan εταιρικής σχέσης - Δορυφορική Music Group - Sesame Street - SHU Στίβος - SHU Μπάσκετ Ανδρών - Χόκεϊ SHU Γυναικών - SHU Ποδόσφαιρο Ανδρών - Sony BMG Music Entertainment - Sesame Street - Soundkeeper Inc . - Teen Vogue Magazine - Titan TV Media - Tribeca Films - Όραμα του έργου Media - Γουότερμπερι Ρεπουμπλικανικό αμερικανική εφημερίδα - Walt Disney World Resort - WHDH-TV 7 NBC - WNEW - WNYT News Channel 13 - wplj - WNYW Fox 5 - WSHU National Public Radio - WTNH-τηλεοπτικό κανάλι 8 - WWE - Univision - Vogue Magazine - Zamar Υπαίθρια Διαφήμιση Blended Μαθήματα και ευέλικτο προγραμματισμό MACOMM μαθήματα συνδυάζουν πρόσωπο με πρόσωπο μαθήματα με online συνεδρίες, επιτρέποντας στους φοιτητές να προγραμματίσετε πανεπιστημιούπολη δεσμεύσεις τους γύρω από την εργασία και τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Με τροχαίο αποδοχή και βολικό συνεδρίες διάρκειας 8 εβδομάδων προγραμματισμένη διάρκεια του έτους, οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν όταν θέλουν και να τελειώσει όταν μπορούν, χτίζοντας ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο κατά μήκος του τρόπου. Πλήρης απασχόληση φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν το πτυχίο σε ένα χρόνο, λαμβάνοντας δύο μαθήματα κάθε εξάμηνο. Επαγγελματική Χαρτοφυλάκια για την ψηφιακή εποχή Οι μαθητές αποφοιτούν με ένα χαρτοφυλάκιο των ψηφιακών υλικών πολυμέσων που αποδεικνύει στους πιθανούς εργοδότες που MACOMM αποφοίτων είναι πολύ καλά καταρτισμένοι επικοινωνίας με την προηγμένη εκπαίδευση στις τελευταίες τεχνολογίες πολυμέσων. MACOMM σπουδαστές να χτίσουν επαγγελματικές τους βιογραφικά και το έργο τους διανέμεται, μετάδοση ή / και δημοσιεύονται μέσω διαφόρων μέσων ενημέρωσης, ενώ κερδίζουν τα πτυχία τους. Έμπειρους καθηγητές με συνδέσεις Βιομηχανία Εκτός του ότι είναι εγκατεστημένος επιστήμονες και αφοσιωμένο εκπαιδευτές, η σχολή MACOMM αποτελείται από βραβευμένα και εργάζονται επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης με εμπειρία σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας και των μέσων ενημέρωσης της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών, δημοσίων σχέσεων, εταιρικής επικοινωνίας, της δημοσιογραφίας, των εκδόσεων, web design και την ανάπτυξη και την παραγωγή ψηφιακών πολυμέσων. Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Laptop Πλήρης απασχόληση μεταπτυχιακών MACOMM οι μαθητές θα λάβουν το MacBook Pro φορητούς υπολογιστές τρέχει το πιο πρόσφατο λογισμικό της Apple και της Adobe, και μαθημάτων τους θα διαθέτουν εκτεταμένες εργασίες για αυτές τις κινητές πλατφόρμες παραγωγής πολυμέσων, οι οποίες έχουν γίνει το πρότυπο της βιομηχανίας. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στην παραγωγή των μέσων ενημέρωσης ή επικοινωνίας μαθημάτων απαιτείται για την ολοκλήρωση του Προγράμματος MACOMM, και ενθαρρύνουμε όλα τα κίνητρα για μάθηση από κάθε προπτυχιακό σημαντικές ή καριέρα να ισχύουν. Δεκτές οι μαθητές θα λάβουν ένα online έρευνα προ-αξιολόγησης και, εάν είναι απαραίτητο, θα παρακολουθήσουν τα κατάλληλα εργαστήρια κατάρτισης MACOMM να εξασφαλίσει την επιτυχία τους στο πρόγραμμα. Τα ακόλουθα έγγραφα πρέπει να υποβάλλονται και θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την εφαρμογή: Online Αίτηση $ 60 μη επιστρεπτέα τέλος αίτησης Πτυχίο από διαπιστευμένο φορέα Επίσημη μεταγραφές όλων των προπτυχιακών ιδρύματα παρακολούθησαν. Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου φοιτητές και αποφοίτους μπορεί να επιτρέψει στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Admissions να αποκτήσουν επίσημη μεταγραφές SHU τους για λογαριασμό τους Προσωπική δήλωση -a μονοσέλιδη δήλωση που περιγράφει τους στόχους σταδιοδρομίας και τους λόγους για το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα Δύο συστατικές επιστολές επαγγελματικό βιογραφικό [-]

Master Of Arts: διδασκαλία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 30 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) Farrington Διδασκαλείο προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί σε ένα Master of Arts στη Διδασκαλία (ΜΑΤ) για όσους είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι στο Κονέκτικατ. Σχεδιασμένο για το δάσκαλο της τάξης, η MAT βασίζεται δεξιοτήτων σε τομείς όπως η διδασκαλία στην τάξη, την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και διαχείρισης της τάξης. [+]

Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) Farrington Διδασκαλείο προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί σε ένα Master of Arts στη Διδασκαλία (ΜΑΤ) για όσους είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι στο Κονέκτικατ. Σχεδιασμένο για το δάσκαλο της τάξης, η MAT βασίζεται δεξιοτήτων σε τομείς όπως η διδασκαλία στην τάξη, την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και διαχείρισης της τάξης. ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΏΝ πτυχιακό πρόγραμμα αυτού του πλοιάρχου απαιτεί την ολοκλήρωση των 33-36 διδακτικές ώρες των μαθημάτων. Μαθήματα μπορούν να λαμβάνονται με πλήρη ή μερική απασχόληση. Τα μαθήματα προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της εργάσιμης μέρας βράδια με μερικά μαθήματα που προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1,5 χρόνια πλήρους φοίτησης. Μερική απασχόληση φοιτητών λαμβάνουν συνήθως 2 έως 2,5 έτη σπουδών να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις τους πορεία. Όσοι έλαβαν αρχικό πιστοποιητικό διδασκαλίας τους μέσω της Ιερής Καρδιάς του Πανεπιστημίου μπορεί να λάβει πίστωση για κάποια μαθήματα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δάσκαλο υποψηφίους ΜΑΤ να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία σε δίδακτρα που καταβάλλονται, με πλήρες ωράριο πρόγραμμα πρακτικής μας με την οποία συνεργαζόμαστε με πολλές σχολικές περιοχές στην περιοχή. Οι ασκούμενοι τοποθετούνται σε ένα σχολικό σύστημα για ένα χρόνο για να χρησιμεύσει ως εκπαιδευτικό βοηθοί, και παράλληλα να συνεχίζει τις σπουδές τους σε βραδινά μαθήματα. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν το έτος-μακρά πρακτική άσκηση θα λάβουν το ισοδύναμο των 30 πιστώσεις των μεταπτυχιακών διδάκτρων που εφαρμόζονται στο λογαριασμό τους φοιτητής Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου. FARRINGTON COLLEGE OF EDUCATION Το Farrington Κολέγιο της Παιδείας στο SHU ασχολείται με την προετοιμασία τους άνδρες και τις γυναίκες να ζήσουν και να κάνουν τις εισφορές τους στην ανθρώπινη κοινότητα, μέσω της προώθησης μιας κουλτούρας αριστείας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. Long αναγνωρίζεται ως ηγέτης στον τομέα της εκπαίδευσης, η Farrington Διδασκαλείο καλύπτει πολλές από τις κρίσιμες ανάγκες σε έθνη σχολεία μας. Ασχολούνται και γνώστες των μελών ΔΕΠ βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς σε ολόκληρη την πολιτεία να ακονίσει τις δεξιότητές τους στη διδασκαλία στοιχειώδη εκπαίδευση και δευτεροβάθμια θέματα των μαθηματικών, της επιστήμης, αγγλικά, ισπανικά και κοινωνικών σπουδών σε ένα εξαιρετικά ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού. Καθηγητές είναι ηγέτες στη δημιουργία νέων σχολείων, όπως το Discovery Μαγνήτης σχολείο και την Fairchild-Wheeler Intra-περιοχή Γυμνάσιο, το οποίο παρέχει πρόγραμμα σπουδών αιχμής στους τομείς STEM σε φοιτητές από Μπρίτζπορτ και στα γύρω προάστια. Τα προγράμματά μας στην εκπαιδευτική ηγεσία προετοιμάσει ένα δίκτυο διαχειριστές οι οποίοι είναι καλά τοποθετημένο σε όλη Κονέκτικατ. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Για να ολοκληρωθεί η αίτηση για το πρόγραμμα ΜΑΤ, οι αιτούντες πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα: Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση: http://apply.sacredheart.edu Nonrefundable τέλος αίτησης Επίσημη μεταγραφές από όλα τα κολέγια και τα πανεπιστήμια που έχετε παρακολουθήσει. SHU φοιτητές και αποφοίτους μπορεί να επιτρέψει στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Admissions να αποκτήσουν επίσημη μεταγραφές SHU τους για λογαριασμό τους. Επικοινωνήστε μαζί Πτυχιούχος Admissions για μια φόρμα εξουσιοδότησης. Δύο συστατικές επιστολές Βιογραφικό Σημείωμα Υπεγράφη αιτούντα δήλωση της κατανόησης Αντίγραφο της επίσημης τρέχουσας πιστοποίηση των εκπαιδευτικών Πρόγραμμα σπουδών Απόδειξη έλεγχο του ιστορικού τους αιτούντες ΜΑΤ οι οποίοι δεν έχουν πιστοποιηθεί για να διδάξουν πρέπει να πληρούν πρόσθετες απαιτήσεις εισδοχής, συμπεριλαμβανομένου ενός σωρευτική προπτυχιακό ΣΔΣ του 2,67 (σε κλίμακα 4.0), περνώντας σκορ στο τεστ για τις εξετάσεις Praxis πυρήνα ή μια επίσημη παραίτηση και την υποβολή ένα δοκίμιο που εξηγεί τους λόγους για την εισαγωγή του πτυχιακό πρόγραμμα ΜΑΤ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΒΟΉΘΕΙΑ: φοιτητικά δάνεια, αναβαλλόμενους σχέδια πληρωμής και μια ποικιλία από άλλα προγράμματα είναι διαθέσιμα μέσω του Γραφείου Φοιτητικής οικονομικής βοήθειας στο 203-371-7980. [-]

Επικοινωνία

Sacred Heart University

Διεύθυνση Park Avenue 5151
Fairfield 06825, United States
Ιστοσελίδα http://www.sacredheart.edu/
Τηλέφωνο +1 203-371-7999