Sacred Heart University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πιστεύουμε στη δύναμη των ονείρων σας.

Η πραγματική αξία της Ιερής Καρδιάς εμπειρία σας δεν θα μετρηθεί από τα γεγονότα που σας ή δεξιότητες που αποκτούν διδάξει, ενώ είστε εδώ. Δεν θα είναι κάτι που σας δίνουμε.

Στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου σε Fairfield, CT πιστεύουμε ότι η έρευνα, που επιδιώκουν τη γνώση και ευφυή προβληματισμό - τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας - να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές. Σας προκαλούμε να είναι ατρόμητος στην περιέργειά σας και θαρραλέα στην υπηρεσία σας σε άλλους.

Είμαστε παθιασμένοι με το ρόλο που παίζουμε στη βοήθεια σας να αποκαλύψει τις πραγματικές δυνατότητές σας. Η ανακάλυψη του δικού σας ταλέντα, τις ικανότητες, τις δυνάμεις, το χαρακτήρα και τα όνειρα είναι το πιο πολύτιμο αποτέλεσμα προσπαθούμε για την ως εκπαιδευτές και μέντορες.

Είναι αυτό που μας δίνετε.

Πιστεύουμε Ευκαιρία είναι ανεκτίμητη.

Απόδοση των επενδύσεων

Επιστροφή στην Ποιότητα

Ιερή Καρδιά έχει από καιρό αναγνωριστεί ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της χώρας. SHU κατατάσσεται μεταξύ των "Best 377 κολέγια" της επισκόπησης του Πρίνστον και το "Best 294 Business Schools" με κατάταξη top-tier στο US News & World Report για τα τελευταία δέκα χρόνια. Επιπλέον, το διάσημο Ίδρυμα Lilly χορηγία πρόσφατα ένα εθνικό φόρουμ για άλλες σχολές για να μάθουν από το βραβευμένο πρόγραμμα σπουδών πυρήνα του Shu, το ανθρώπινο ταξίδι, και πώς θα μπορούσε να βρει μιμητές και αλλού. Έχει αναγνωριστεί από την αμερικανική ένωση των κολλεγίων και πανεπιστημίων (AAC & U) ως εθνικός ηγέτης στην υψηλής ποιότητας προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.

Επιστροφή στην Ακαδημαϊκή Αριστεία

Οι εργοδότες και οι σχολές να εκτιμήσουν την αξία και την αυστηρότητα της εκπαίδευσης Ιερής Καρδιάς, και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Jack μας College of Business - που ονομάστηκε για το θρυλικό πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της General Electric - είναι διαπιστευμένο από AACSB International, μιας ονομασίας επιτευχθεί με λιγότερο από το 5 τοις εκατό των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. SHU είναι κορυφαίος ανεξάρτητος εκπαιδευτικός των εκπαιδευτικών και των διοικητικών υπαλλήλων του κράτους, και δύο διδακτορικά προγράμματα της - Φυσικοθεραπεία και στη Νοσηλευτική Πρακτική - κερδίζουν κορυφή βαθμούς από τη διαπίστευση όσο και οι μαθητές. Ακαδημαϊκά προγράμματα συνεχίσει να αυξάνεται για να καλύψει τις ανάγκες μιας ταχέως μεταβαλλόμενη οικονομία, με τέτοιες προσθήκες ως μάστερ στην επικοινωνία και σε μια γιατρός της Διοίκησης Επιχειρήσεων (DBA) στα Χρηματοοικονομικά

Επιστροφή στις σχέσεις

Μια δέσμευση για την προσωπική προσοχή έχει διακριθεί καιρό μια εκπαίδευση SHU. Ένας φοιτητής στην αναλογία διδασκόντων του 15 προς 1, το μέσο μέγεθος της τάξης των 22 μαθητές και ένα πρόγραμμα παροχής συμβουλών αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο καινούριο ακαδημαϊκής είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους ΔΕΠ και το προσωπικό μας προσωπικά συνδεθείτε με τους μαθητές και να ενισχύσει την επιτυχία τους. SHU προσφέρει επίσης καινοτόμα κοινότητες που ζουν μάθησης όπου οι μαθητές απολαμβάνουν όλα τα συνήθη πλεονεκτήματα της ζωής στην πανεπιστημιούπολη σε μια αίθουσα κατοικία, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της που ζουν ανάμεσα σε μια ομάδα που μοιράζεται την ακαδημαϊκή τους στόχους και τα συμφέροντα. Και, μαθήματα εμπειρία από πρώτο έτος μας καλύπτει μια ποικιλία κλάδων σε θέματα που είναι συναρπαστικό και είναι σχετικές με τη ζωή των μαθητών μας. Αυτές είναι μικρές τάξεις που απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο συμμετοχής που ενισχύουν μαθητή σε μαθητή και φοιτητή στις σχέσεις καθηγητή παράλληλα με την ανάπτυξη γραφής των μαθητών και προφορικές δεξιότητες παρουσίασης.

Επιστροφή στην επιτυχία

Ακόμη και σε μια δύσκολη οικονομία, SHU μαθητές είναι άκρως επιτυχημένη μετά την αποφοίτησή του, με το 99% της απασχόλησης εξασφάλιση ή / και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης. Όπως πολλοί ως 39% των αποφοίτων μας να συνεχίσουν άμεσα για να αποφοιτήσουν σχολείο για να λάβουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πτυχία τους.

Ποια σχήματα που είμαστε ως ένα πανεπιστήμιο και οι οποίοι θα γίνουμε;

Πιστεύουμε ότι εσκεμμένο πίστη μας, αμείλικτη επιδίωξη και την αγκαλιά της πνευματικής ανταλλαγής μας και τη δέσμευσή μας για την παθιασμένη εξυπηρέτηση είναι τα βασικά στοιχεία της Ιερής Καρδιάς Πανεπιστήμιο ως θεσμός και ως κοινότητα. Στον πυρήνα μας, παραμένουμε συγκεντρωμένοι στη διατήρηση και μετάδοση των φιλελεύθερων τεχνών και των Καθολικών πνευματική παράδοση.

Αυτές οι αξίες μας υποχρεώνουν ως εκπαιδευτικοί και επιστήμονες να δημιουργήσουν συνεχώς πιο ποικιλόμορφη και προκλητική προγράμματα, πρακτική άσκηση και ευκαιρίες για τους μαθητές μας και για τους εαυτούς μας που βασίζονται στην αναζήτηση της αλήθειας και της γνώσης.

Η πίστη μας στο απεριόριστες δυνατότητες του κάθε μέλους της κοινότητας Ιερής Καρδιάς μας οδήγησε να συνεχίσει τίποτα λιγότερο από την αδιάλλακτη ακεραιότητα, θαρραλέα ηγεσία και τη συνολική αριστείας από τους μαθητές μας, τους αποφοίτους, καθηγητές και το προσωπικό.

αταλάντευτη πίστη μας στην αξιοπρέπεια και την αξία του κάθε ανθρώπου μας emboldens να γίνουν ατρόμητος στην πνευματική μας ανακάλυψη, έρευνα, κατανόηση και ανεκτικότητα ενός σύμπαντος των ιδεών, την ηθική, τα προβλήματα, τις διαφορές και τις ομοιότητες.

Μαζί ζούμε, να μάθουν, να αναπτυχθούν και να χρησιμεύσει ως άτομα που ενσαρκώνουν με πάθος τις αξίες της Ιερής Καρδιάς του Πανεπιστημίου στην πνευματική μας, την προσωπική, επαγγελματική και πνευματική ζωή.

Είμαστε πρωτοπόροι για το κοινό καλό. Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό μας, για τους άλλους, την κοινότητά μας και τον κόσμο μας.

Περισσότερα από την γνώση των γεγονότων, τις δεξιότητες και την πειθαρχία.

Ως ακαδημαϊκοί και μέντορες, είμαστε παθιασμένοι με την παροχή στους φοιτητές μας με την εκπαίδευση των ασυμβίβαστη ποιότητα και την ευκαιρία.

Ως Πανεπιστήμιο, είμαστε αμείλικτοι στην ενημέρωση, επιβεβαιώνοντας και αμφισβητώντας τους μαθητές μας σε υποτροφία, την ηγεσία και την υπηρεσία τους.

Έχουμε μεγαλώσει από μια κατηγορία λιγότερους από 200 προπτυχιακοί φοιτητές σε ένα διακεκριμένο διεθνή κοινότητα μάθησης περιλαμβάνει τα πάντα:

πανεπιστημιουπόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη
Πάνω από 8.200 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές
645+ μέλη ΔΕΠ
70 + προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα
18 εθνικές κοινωνίες τιμή

Στην Ιερή Καρδιά, έχουμε δεσμευτεί να στοχαστικοί, τη στρατηγική ανάπτυξης. Έχουμε κάνει δραματική πρόοδο στην επέκταση των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του Πανεπιστημίου, προσθέτοντας άκρως credentialed και έμπειρους καθηγητές και αύξηση των επιπέδων των επιδόσεων των μαθητών.

Το Πανεπιστήμιο Στρατηγικό Σχέδιο θέτει μια τολμηρή, ολοκληρωμένη και προσανατολισμένη στη δράση όραμα της Ιερής Καρδιάς Πανεπιστήμιο ως θεσμός που προσελκύει και καλλιεργεί την ακαδημαϊκή αριστεία και την επίτευξη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Health Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master of Science: διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 15 - 24 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Μεταπτυχιακό Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου της Επιστήμης στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (MS in HRM) βοηθά τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις προηγμένες ποσοτική δεξιότητες και στον πραγματικό κόσμο της γνώσης που χρειάζεται για να συμβάλει σε υψηλότερα επίπεδα. [+]

Να εξοικειωθούν με τα κράτη μέλη μας στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού:

«Οι άνθρωποί μας είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο."

Είναι ένα μήνυμα ακούγεται δυνατά και καθαρά από τις υψηλότερες βαθμίδες από τους κορυφαίους οργανισμούς σήμερα. Για εκτελεστικό ηγέτες, προσέλκυση και διατήρηση κορυφαία ταλέντα εξαρτάται από έχοντας ένα εξαιρετικά προσόντα και αποτελεσματικός διαχειριστής ανθρώπινου δυναμικού στη θέση του. Μετά από όλα, ο ρόλος του ηγέτη ΥΕ εξελίσσεται σε εκείνη ενός σφιχτά ενσωματωμένη επιχειρηματικό εταίρο - κάποιος που μπορεί να χτίσει μια ισχυρή δεξαμενή ταλέντων που παράγει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.... [-]


Master of Science: εφαρμοσμένη ψυχολογία

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 8 εβδομάδες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Το Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (MSAP) στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) θα σας διδάξει πώς να εφαρμόσει την επιστήμη της ανθρώπινης συμπεριφοράς για να λύσει πρακτικά προβλήματα του πραγματικού κόσμου μέσα από ένα μοναδικό σύστημα παράδοσης των υβριδικών μαθημάτων οκτώ εβδομάδων. [+]

Το Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (MSAP) στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) θα σας διδάξει πώς να εφαρμόσει την επιστήμη της ανθρώπινης συμπεριφοράς για να λύσει πρακτικά προβλήματα του πραγματικού κόσμου μέσα από ένα μοναδικό σύστημα παράδοσης των υβριδικών μαθημάτων οκτώ εβδομάδων. βραδινά μαθήματα θα προσφέρονται στο Fairfield πανεπιστημιούπολη μας με συναντήσεις τάξη συμπλήρωση συζήτηση σε απευθείας σύνδεση. Θα ολοκληρωθεί η όλη βαθμό σε ένα ημερολογιακό έτος από τη λήψη δύο μαθήματα ανά οκτώ εβδομάδων συνόδου.... [-]


Master of Science: χημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield

δημοφιλή μας χτίστηκε προς τα αποτελέσματα το πρόγραμμα προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιδιώκουν να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό, προχωρημένο βαθμό και να επωφεληθούν από ιδανική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση Ιερή Καρδιά από πολλά από τα κορυφαία φαρμακευτικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις της χώρας. [+]

Από την ανακάλυψη φαρμάκων για τη νανοτεχνολογία, συναρπαστικές ευκαιρίες αφθονούν στο δυναμικό τομέα της χημείας. Να παρέχει μια αποτελεσματική εμπειρία μάθησης, σχετικών μαθημάτων στην τάξη αναμιγνύεται με τα χέρια-για το έργο του εργαστηρίου που πραγματοποιείται στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) state-of-the-art εγκαταστάσεις, τα οποία διαθέτουν μερικά από τα πιο προηγμένα όργανα. ... [-]


Master of Science: χρηματοδότηση και διαχείριση επενδύσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield

(SHU) Μεταπτυχιακό Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου της Επιστήμης στη Χρηματοοικονομική και Διαχείρισης Επενδύσεων (MSFIM) προετοιμάζει τους μαθητές για την επιβράβευση της σταδιοδρομίας στην ανάλυση επενδύσεων, διαχείρισης πλούτου και διαχείρισης χαρτοφυλακίου. [+]

SHU MSFIM Μαθηματικά / Finance στρατόπεδο | 22 Αυγ έως 2 Σεπ, 2016 Όλες οι εισερχόμενοι φοιτητές MSFIM συνιστάται να παρακολουθήσουν δύο εβδομάδες Μαθηματικά / Finance στρατόπεδο μας, τον Αύγουστο του πριν ξεκινήσει μαθήματα για το Φθινόπωρο 16. Προσφέρουμε WGB 603 ως προϋπόθεση κατά τη διάρκεια της τακτικής εξάμηνο Πτώση οποίο καλύπτει παρόμοιο υλικό. Τα Μαθηματικά / Finance Camp είναι συνήθως μακράς δύο εβδομάδες (τέσσερις ημέρες / εβδομάδα) και κρατείται από τον Αύγουστο του 22 και 2 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την έναρξη του εξαμήνου Φθινόπωρο.... [-]


Master of Science: ψηφιακού μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 15 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Το Master of Science in Digital Marketing (MSDM) προετοιμάζει τους μαθητές για την κάλυψη των εκθετικά αυξανόμενη ζήτηση για υποψηφίους εργασίας ειδίκευση στις ψηφιακές τομείς του μάρκετινγκ. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα καλύπτει ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ, τις τακτικές και τα εργαλεία που βασίζεται σε μια διπλή θεμέλιο της στρατηγικής μάρκετινγκ, καθώς και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και το σχεδιασμό. [+]

Το Master of Science in Digital Marketing (MSDM) προετοιμάζει τους μαθητές για την κάλυψη των εκθετικά αυξανόμενη ζήτηση για υποψηφίους εργασίας ειδίκευση στις ψηφιακές τομείς του μάρκετινγκ. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα καλύπτει ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ, τις τακτικές και τα εργαλεία που βασίζεται σε μια διπλή θεμέλιο της στρατηγικής μάρκετινγκ, καθώς και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και το σχεδιασμό. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να ολοκληρώσει το ψηφιακό πρόγραμμα πιστοποιητικό κυκλοφορίας 12-πίστωση που μπορεί να εφαρμοστεί σε βαθμό του πλοιάρχου. ... [-]


πλοίαρχος της επιστήμης: την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield

Σε αυτό το δυναμικό πρόγραμμα, θα αποκτήσουν μια ευρεία γνώση της δικτύωσης και της ασφάλειας των δικτύων και να μάθουν για την αντιμετώπιση προληπτικά συνεχώς μεταβαλλόμενες απειλές για την ασφάλεια και τις τεχνικές διείσδυσης. [+]

Καταπολεμηθούν οι κυβερνοεπιθέσεις. Υπερασπιστεί έναντι μελλοντικών Ones.

Με αυξημένη εξάρτηση από τον κυβερνοχώρο για τα πάντα, από τις επικοινωνίες με την εθνική άμυνα έρχεται μεγαλύτερη ευπάθεια. Hackers, διακοπές του δικτύου, οι ιοί και οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο κάνει πολύ περισσότερα από ό, τι ταλαιπωρία μεμονωμένους χρήστες. Δεν θέτουν σε κίνδυνο την εταιρική εμπορικά μυστικά, παραβίαση της εθνικής ασφάλειας και καταπνίγουν ηλεκτρονικού εμπορίου, με αποτέλεσμα την ανείπωτη χαμένα έσοδα.... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master of Arts: αθλήματα επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης προσφορές

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Με την ακαδημαϊκή / επαγγελματική κομμάτια στο Sports Broadcasting και αθλητικός Επικοινωνιών και προωθήσεις, το Master of Arts in Sports Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι ειδικά σχεδιασμένο από την παράδοση ανθρωπιστικών για να επιδείξει την παραγωγή πολυμέσων και να επωφεληθούμε από ιδανική γεωγραφική θέση Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου, στην καρδιά των ΗΠΑ αθλήματα βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης. [+]

Ο Master of Arts in Sports Επικοινωνίας και ΜΜΕ (SCM) πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για τις μυριάδες των ευθυνών του επαγγέλματος αθλητικών μέσων του 21ου αιώνα. SCM οι μαθητές μαθαίνουν οι προηγμένες επαγγελματικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε μια ποικιλία από πλατφόρμες αθλητικών μέσων.

SCM προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές διαδρομή στον αθλητισμό μετάδοση (SB) και αθλητικές επικοινωνίας και προώθησης (ΑΚΕ). Κάθε κομμάτι θα σας διδάξει πώς να σχεδιάσουν, να δημιουργήσουν και να διανείμουν παραγωγές πολυμέσων για τη δημοσίευση και μετάδοση.... [-]


Master of Arts: Ανακοίνωση - corp comm & pr

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 48 εβδομάδες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Σχεδιασμένο από τους ηγέτες στον τομέα και τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής μας, MACOMM συνδυάζει τάξη μάθηση με την ανάπτυξη δεξιοτήτων hands-on και επαγγελματικές ευκαιρίες για να προετοιμάσει τους μαθητές για την επιτυχία στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης. [+]

Γίνετε Δάσκαλος Communicator

Ισχυρό ιστορίες χρειάζεται ισχυρό παραμυθάδες. Με συγκεντρώσεις σε εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων (CCPR), μετάδοσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας (BDJ) και την παραγωγή ψηφιακών πολυμέσων (DMP) του προγράμματος του πλοιάρχου στην επικοινωνία (MACOMM) στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου θέσεις τους μαθητές του να ξεχωρίζει ως καινοτόμο παραμυθάδες και τους δημιουργούς περιεχομένου στη σημερινή βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης.... [-]


Master of Arts: διδασκαλία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 30 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) Farrington Διδασκαλείο προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί σε ένα Master of Arts στη Διδασκαλία (ΜΑΤ) για όσους είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι στο Κονέκτικατ. Σχεδιασμένο για το δάσκαλο της τάξης, η MAT βασίζεται δεξιοτήτων σε τομείς όπως η διδασκαλία στην τάξη, την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και διαχείρισης της τάξης. [+]

Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) Farrington Διδασκαλείο προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί σε ένα Master of Arts στη Διδασκαλία (ΜΑΤ) για όσους είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι στο Κονέκτικατ. Σχεδιασμένο για το δάσκαλο της τάξης, η MAT βασίζεται δεξιοτήτων σε τομείς όπως η διδασκαλία στην τάξη, την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και διαχείρισης της τάξης.

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΏΝ

πτυχιακό πρόγραμμα αυτού του πλοιάρχου απαιτεί την ολοκλήρωση των 33-36 διδακτικές ώρες των μαθημάτων. Μαθήματα μπορούν να λαμβάνονται με πλήρη ή μερική απασχόληση. Τα μαθήματα προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της εργάσιμης μέρας βράδια με μερικά μαθήματα που προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1,5 χρόνια πλήρους φοίτησης. ... [-]