Sacred Heart University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πιστεύουμε στη δύναμη των ονείρων σας.

Η πραγματική αξία της Ιερής Καρδιάς εμπειρία σας δεν θα μετρηθεί από τα γεγονότα που σας ή δεξιότητες που αποκτούν διδάξει, ενώ είστε εδώ. Δεν θα είναι κάτι που σας δίνουμε.

Στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου σε Fairfield, CT πιστεύουμε ότι η έρευνα, που επιδιώκουν τη γνώση και ευφυή προβληματισμό - τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας - να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές. Σας προκαλούμε να είναι ατρόμητος στην περιέργειά σας και θαρραλέα στην υπηρεσία σας σε άλλους.

Είμαστε παθιασμένοι με το ρόλο που παίζουμε στη βοήθεια σας να αποκαλύψει τις πραγματικές δυνατότητές σας. Η ανακάλυψη του δικού σας ταλέντα, τις ικανότητες, τις δυνάμεις, το χαρακτήρα και τα όνειρα είναι το πιο πολύτιμο αποτέλεσμα προσπαθούμε για την ως εκπαιδευτές και μέντορες.

Είναι αυτό που μας δίνετε.

Πιστεύουμε Ευκαιρία είναι ανεκτίμητη.

Απόδοση των επενδύσεων

Επιστροφή στην Ποιότητα

Ιερή Καρδιά έχει από καιρό αναγνωριστεί ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της χώρας. SHU κατατάσσεται μεταξύ των "Best 377 κολέγια" της επισκόπησης του Πρίνστον και το "Best 294 Business Schools" με κατάταξη top-tier στο US News & World Report για τα τελευταία δέκα χρόνια. Επιπλέον, το διάσημο Ίδρυμα Lilly χορηγία πρόσφατα ένα εθνικό φόρουμ για άλλες σχολές για να μάθουν από το βραβευμένο πρόγραμμα σπουδών πυρήνα του Shu, το ανθρώπινο ταξίδι, και πώς θα μπορούσε να βρει μιμητές και αλλού. Έχει αναγνωριστεί από την αμερικανική ένωση των κολλεγίων και πανεπιστημίων (AAC & U) ως εθνικός ηγέτης στην υψηλής ποιότητας προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.

Επιστροφή στην Ακαδημαϊκή Αριστεία

Οι εργοδότες και οι σχολές να εκτιμήσουν την αξία και την αυστηρότητα της εκπαίδευσης Ιερής Καρδιάς, και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Jack μας College of Business - που ονομάστηκε για το θρυλικό πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της General Electric - είναι διαπιστευμένο από AACSB International, μιας ονομασίας επιτευχθεί με λιγότερο από το 5 τοις εκατό των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. SHU είναι κορυφαίος ανεξάρτητος εκπαιδευτικός των εκπαιδευτικών και των διοικητικών υπαλλήλων του κράτους, και δύο διδακτορικά προγράμματα της - Φυσικοθεραπεία και στη Νοσηλευτική Πρακτική - κερδίζουν κορυφή βαθμούς από τη διαπίστευση όσο και οι μαθητές. Ακαδημαϊκά προγράμματα συνεχίσει να αυξάνεται για να καλύψει τις ανάγκες μιας ταχέως μεταβαλλόμενη οικονομία, με τέτοιες προσθήκες ως μάστερ στην επικοινωνία και σε μια γιατρός της Διοίκησης Επιχειρήσεων (DBA) στα Χρηματοοικονομικά

Επιστροφή στις σχέσεις

Μια δέσμευση για την προσωπική προσοχή έχει διακριθεί καιρό μια εκπαίδευση SHU. Ένας φοιτητής στην αναλογία διδασκόντων του 15 προς 1, το μέσο μέγεθος της τάξης των 22 μαθητές και ένα πρόγραμμα παροχής συμβουλών αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο καινούριο ακαδημαϊκής είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους ΔΕΠ και το προσωπικό μας προσωπικά συνδεθείτε με τους μαθητές και να ενισχύσει την επιτυχία τους. SHU προσφέρει επίσης καινοτόμα κοινότητες που ζουν μάθησης όπου οι μαθητές απολαμβάνουν όλα τα συνήθη πλεονεκτήματα της ζωής στην πανεπιστημιούπολη σε μια αίθουσα κατοικία, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της που ζουν ανάμεσα σε μια ομάδα που μοιράζεται την ακαδημαϊκή τους στόχους και τα συμφέροντα. Και, μαθήματα εμπειρία από πρώτο έτος μας καλύπτει μια ποικιλία κλάδων σε θέματα που είναι συναρπαστικό και είναι σχετικές με τη ζωή των μαθητών μας. Αυτές είναι μικρές τάξεις που απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο συμμετοχής που ενισχύουν μαθητή σε μαθητή και φοιτητή στις σχέσεις καθηγητή παράλληλα με την ανάπτυξη γραφής των μαθητών και προφορικές δεξιότητες παρουσίασης.

Επιστροφή στην επιτυχία

Ακόμη και σε μια δύσκολη οικονομία, SHU μαθητές είναι άκρως επιτυχημένη μετά την αποφοίτησή του, με το 99% της απασχόλησης εξασφάλιση ή / και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης. Όπως πολλοί ως 39% των αποφοίτων μας να συνεχίσουν άμεσα για να αποφοιτήσουν σχολείο για να λάβουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πτυχία τους.

Ποια σχήματα που είμαστε ως ένα πανεπιστήμιο και οι οποίοι θα γίνουμε;

Πιστεύουμε ότι εσκεμμένο πίστη μας, αμείλικτη επιδίωξη και την αγκαλιά της πνευματικής ανταλλαγής μας και τη δέσμευσή μας για την παθιασμένη εξυπηρέτηση είναι τα βασικά στοιχεία της Ιερής Καρδιάς Πανεπιστήμιο ως θεσμός και ως κοινότητα. Στον πυρήνα μας, παραμένουμε συγκεντρωμένοι στη διατήρηση και μετάδοση των φιλελεύθερων τεχνών και των Καθολικών πνευματική παράδοση.

Αυτές οι αξίες μας υποχρεώνουν ως εκπαιδευτικοί και επιστήμονες να δημιουργήσουν συνεχώς πιο ποικιλόμορφη και προκλητική προγράμματα, πρακτική άσκηση και ευκαιρίες για τους μαθητές μας και για τους εαυτούς μας που βασίζονται στην αναζήτηση της αλήθειας και της γνώσης.

Η πίστη μας στο απεριόριστες δυνατότητες του κάθε μέλους της κοινότητας Ιερής Καρδιάς μας οδήγησε να συνεχίσει τίποτα λιγότερο από την αδιάλλακτη ακεραιότητα, θαρραλέα ηγεσία και τη συνολική αριστείας από τους μαθητές μας, τους αποφοίτους, καθηγητές και το προσωπικό.

αταλάντευτη πίστη μας στην αξιοπρέπεια και την αξία του κάθε ανθρώπου μας emboldens να γίνουν ατρόμητος στην πνευματική μας ανακάλυψη, έρευνα, κατανόηση και ανεκτικότητα ενός σύμπαντος των ιδεών, την ηθική, τα προβλήματα, τις διαφορές και τις ομοιότητες.

Μαζί ζούμε, να μάθουν, να αναπτυχθούν και να χρησιμεύσει ως άτομα που ενσαρκώνουν με πάθος τις αξίες της Ιερής Καρδιάς του Πανεπιστημίου στην πνευματική μας, την προσωπική, επαγγελματική και πνευματική ζωή.

Είμαστε πρωτοπόροι για το κοινό καλό. Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό μας, για τους άλλους, την κοινότητά μας και τον κόσμο μας.

Περισσότερα από την γνώση των γεγονότων, τις δεξιότητες και την πειθαρχία.

Ως ακαδημαϊκοί και μέντορες, είμαστε παθιασμένοι με την παροχή στους φοιτητές μας με την εκπαίδευση των ασυμβίβαστη ποιότητα και την ευκαιρία.

Ως Πανεπιστήμιο, είμαστε αμείλικτοι στην ενημέρωση, επιβεβαιώνοντας και αμφισβητώντας τους μαθητές μας σε υποτροφία, την ηγεσία και την υπηρεσία τους.

Έχουμε μεγαλώσει από μια κατηγορία λιγότερους από 200 προπτυχιακοί φοιτητές σε ένα διακεκριμένο διεθνή κοινότητα μάθησης περιλαμβάνει τα πάντα:

πανεπιστημιουπόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη Πάνω από 8.200 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές 645+ μέλη ΔΕΠ 70 + προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα 18 εθνικές κοινωνίες τιμή

Στην Ιερή Καρδιά, έχουμε δεσμευτεί να στοχαστικοί, τη στρατηγική ανάπτυξης. Έχουμε κάνει δραματική πρόοδο στην επέκταση των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του Πανεπιστημίου, προσθέτοντας άκρως credentialed και έμπειρους καθηγητές και αύξηση των επιπέδων των επιδόσεων των μαθητών.

Το Πανεπιστήμιο Στρατηγικό Σχέδιο θέτει μια τολμηρή, ολοκληρωμένη και προσανατολισμένη στη δράση όραμα της Ιερής Καρδιάς Πανεπιστήμιο ως θεσμός που προσελκύει και καλλιεργεί την ακαδημαϊκή αριστεία και την επίτευξη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Arts: αθλήματα επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης προσφορές

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Με την ακαδημαϊκή / επαγγελματική κομμάτια στο Sports Broadcasting και αθλητικός Επικοινωνιών και προωθήσεις, το Master of Arts in Sports Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι ειδικά σχεδιασμένο από την παράδοση ανθρωπιστικών για να επιδείξει την παραγωγή πολυμέσων και να επωφεληθούμε από ιδανική γεωγραφική θέση Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου, στην καρδιά των ΗΠΑ αθλήματα βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης. [+]

Ο Master of Arts in Sports Επικοινωνίας και ΜΜΕ (SCM) πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για τις μυριάδες των ευθυνών του επαγγέλματος αθλητικών μέσων του 21ου αιώνα. SCM οι μαθητές μαθαίνουν οι προηγμένες επαγγελματικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε μια ποικιλία από πλατφόρμες αθλητικών μέσων. SCM προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές διαδρομή στον αθλητισμό μετάδοση (SB) και αθλητικές επικοινωνίας και προώθησης (ΑΚΕ). Κάθε κομμάτι θα σας διδάξει πώς να σχεδιάσουν, να δημιουργήσουν και να διανείμουν παραγωγές πολυμέσων για τη δημοσίευση και μετάδοση. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές στο πρόγραμμα SCM θα αποκτήσουν τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες για να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στον ψηφιακό κόσμο των αθλητικών επικοινωνιών και των αθλητικών μεταδόσεων, ενώ αναπτύσσει ένα θεωρητικό, αισθητική και ιστορική κατανόηση των πεδίων επαγγελματικής επικοινωνίας. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σπορ επικοινωνία απαιτείται για την ολοκλήρωση του προγράμματος SCM, και ενθαρρύνουμε όλα τα κίνητρα για μάθηση από κάθε προπτυχιακό σημαντικές ή καριέρα να ισχύουν. ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ SCM: Να αποκτήσουν τις κοινωνικές, καλλιτεχνικές και τεχνικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία επαγγελματικών σχεδίων επικοινωνίας πολυμέσων και παρουσιάσεις. Να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις τεχνικές που απαιτούνται για την επιτυχία στην αγορά εργασίας αθλητικά μέσα ενημέρωσης σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της αποτελεσματικής επικοινωνίας, επάρκειας με τη βιομηχανία πρότυπο ψηφιακών τεχνολογιών, η ομαδική εργασία και δεξιότητες επίλυσης προβλήματος. Συνεργαστείτε με επαγγελματίες του αθλητισμού μέσα μαζικής ενημέρωσης τόσο εντός όσο και εκτός του πανεπιστημίου μέσα στην τάξη την εργασία, πρακτική άσκηση και πρακτική άσκηση εμπειρίες. Κατανοήσουν τη σχέση των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τη... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science: διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 15 - 24 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Μεταπτυχιακό Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου της Επιστήμης στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (MS in HRM) βοηθά τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις προηγμένες ποσοτική δεξιότητες και στον πραγματικό κόσμο της γνώσης που χρειάζεται για να συμβάλει σε υψηλότερα επίπεδα. [+]

Να εξοικειωθούν με τα κράτη μέλη μας στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού: «Οι άνθρωποί μας είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο." Είναι ένα μήνυμα ακούγεται δυνατά και καθαρά από τις υψηλότερες βαθμίδες από τους κορυφαίους οργανισμούς σήμερα. Για εκτελεστικό ηγέτες, προσέλκυση και διατήρηση κορυφαία ταλέντα εξαρτάται από έχοντας ένα εξαιρετικά προσόντα και αποτελεσματικός διαχειριστής ανθρώπινου δυναμικού στη θέση του. Μετά από όλα, ο ρόλος του ηγέτη ΥΕ εξελίσσεται σε εκείνη ενός σφιχτά ενσωματωμένη επιχειρηματικό εταίρο - κάποιος που μπορεί να χτίσει μια ισχυρή δεξαμενή ταλέντων που παράγει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. "HR έχει μόλις πήρε να είναι τόσο σημαντική όσο και οποιαδήποτε άλλη λειτουργία σε μια εταιρεία. Στην πραγματικότητα, γιατί δεν θα HR είναι εξίσου σημαντική με τη χρηματοδότηση; Μετά από όλα, αν καταφέρει μια ομάδα μπέιζμπολ, θα μπορείτε να ακούσετε πιο στενά με το λογιστή της ομάδας ή του διευθυντή του προσωπικού παίκτη; Τόσο ο λογιστής και ο διευθυντής του προσωπικού παίκτης ανήκει, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, στο τραπέζι όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις. "- Jack Welch από το" Winning " Δάσκαλος Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου της Επιστήμης στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (MS in HRM) βοηθά τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις προηγμένες ποσοτική δεξιότητες και πραγματικό κόσμο της γνώσης που χρειάζεται για να συμβάλει στα υψηλότερα επίπεδα. Οι απόφοιτοι προετοιμάζονται για καριέρα ως διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού και των διευθυντών -. Θέσεις υψηλής ανάπτυξης που αναμένεται να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία * * Γραφείο Στατιστικών Εργασίας, αμερικανικό υπουργείο Εργασίας, Επαγγελματικών Outlook Handbook, 2012-13 Edition. Σκάψει βαθύτερα στο Πτυχίο Ανθρώπινου Δυναμικού: Η... [-]

Master Of Science: εφαρμοσμένη ψυχολογία

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 8 εβδομάδες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Το Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (MSAP) στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) θα σας διδάξει πώς να εφαρμόσει την επιστήμη της ανθρώπινης συμπεριφοράς για να λύσει πρακτικά προβλήματα του πραγματικού κόσμου μέσα από ένα μοναδικό σύστημα παράδοσης των υβριδικών μαθημάτων οκτώ εβδομάδων. [+]

Το Master of Science στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (MSAP) στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) θα σας διδάξει πώς να εφαρμόσει την επιστήμη της ανθρώπινης συμπεριφοράς για να λύσει πρακτικά προβλήματα του πραγματικού κόσμου μέσα από ένα μοναδικό σύστημα παράδοσης των υβριδικών μαθημάτων οκτώ εβδομάδων. βραδινά μαθήματα θα προσφέρονται στο Fairfield πανεπιστημιούπολη μας με συναντήσεις τάξη συμπλήρωση συζήτηση σε απευθείας σύνδεση. Θα ολοκληρωθεί η όλη βαθμό σε ένα ημερολογιακό έτος από τη λήψη δύο μαθήματα ανά οκτώ εβδομάδων συνόδου. Επιλογές του προγράμματος: Εκτός από τα απαιτούμενα μαθήματα κορμού, όλοι οι μαθητές λαμβάνουν μια σειρά τεσσάρων πιάτων σε ένα συγκεκριμένο τομέα εξειδίκευσης. Βιομηχανική / οργανωτική ψυχολογία κοινοτική ψυχολογία Οι φοιτητές μπορούν επίσης να ξεκινήσει μια 12-πιστωτικό πιστοποιητικό σε έναν από αυτούς τους δύο τομείς ειδικότητας που μπορεί αργότερα να εφαρμοστεί σε βαθμό του πλοιάρχου ως συγκέντρωση. Με ισχυρή την ίδρυσή της στις ερευνητικές μεθόδους και ποσοτική λογική και πολλές συνδέσεις της με φορείς της κοινότητας, τα σχολεία και τις επιχειρήσεις, το πρόγραμμα αυτό παρέχει εξαιρετική προετοιμασία για μια ευρεία ποικιλία της σταδιοδρομίας στη σημερινή οικονομία που βασίζονται σε δεδομένα. Οι μαθητές είναι ιδιαίτερα καλά προετοιμασμένη για μια ποικιλία από ηγετικές θέσεις στην κυβέρνηση, την κοινότητα, την εταιρική ρυθμίσεις και διδακτορική εργασία. Το πρόγραμμα στηρίζεται σε ένα μοντέλο επιστήμονας-επαγγελματίας στο οποίο οι μαθητές να αποκτήσουν μια σταθερή βάση στην επιστήμη της ψυχολογίας και να μάθουν να εφαρμόζουν αυτή τη γνώση και δεξιότητες που να του πραγματικού κόσμου πρακτικά προβλήματα. Συνεπής με τη συνολική αποστολή του Πανεπιστημίου, η εξέταση των ηθικών ζητημάτων, την ανθρώπινη... [-]

Master Of Science: χημεία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield

δημοφιλή μας χτίστηκε προς τα αποτελέσματα το πρόγραμμα προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιδιώκουν να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό, προχωρημένο βαθμό και να επωφεληθούν από ιδανική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση Ιερή Καρδιά από πολλά από τα κορυφαία φαρμακευτικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις της χώρας. [+]

Από την ανακάλυψη φαρμάκων για τη νανοτεχνολογία, συναρπαστικές ευκαιρίες αφθονούν στο δυναμικό τομέα της χημείας. Να παρέχει μια αποτελεσματική εμπειρία μάθησης, σχετικών μαθημάτων στην τάξη αναμιγνύεται με τα χέρια-για το έργο του εργαστηρίου που πραγματοποιείται στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) state-of-the-art εγκαταστάσεις, τα οποία διαθέτουν μερικά από τα πιο προηγμένα όργανα. δημοφιλή μας χτίστηκε προς τα αποτελέσματα το πρόγραμμα προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιδιώκουν να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό, προχωρημένο βαθμό και να επωφεληθούν από ιδανική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση Ιερή Καρδιά από πολλά από τα κορυφαία φαρμακευτικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις της χώρας. Αυτός ο βαθμός προετοιμάζει τους μαθητές να ακολουθήσουν μια Ph.D. πρόγραμμα. Πολλοί μεταπτυχιακοί φοιτητές παρακολουθούν SHU που επιδιώκουν το πτυχίο τους, ενώ εργάζονται, έτσι τα μεταπτυχιακά μαθήματα προσφέρονται το βράδυ και τα Σάββατα. Πλήρης απασχόληση φοιτητές θα ολοκληρώσει το πτυχίο τους σε τέσσερα εξάμηνα (δύο έτη). Επιπλέον, το πρόγραμμα μεταπτυχιακών χημεία SHU επιτρέπει στους φοιτητές που έχουν πτυχίο σε ένα επιστημονικό πεδίο, εκτός από τη χημεία για να ληφθεί μια MS στη χημεία. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί προϋπόθεση μαθημάτων όπως καθορίζεται από το Τμήμα Χημείας. LABS, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Οκτώ κατάσταση των εργαστηρίων χημείας τέχνης εξυπηρετούν τις ανάγκες της βιοχημείας, αναλυτική, βιολογική και φυσική έρευνα χημεία. εγκαταστάσεων ηλεκτρονικού υπολογιστή Υπάρχουν σταθμοί μοριακής μοντελοποίησης, και ένας διακομιστής χημεία παρέχει άδεια λογισμικού για τη χρήση των σπουδαστών. Επιλέξτε μία από τις τρεις συγκεντρώσεις Γενική Χημεία: Διατριβή ή μη Διατριβή Track Μοριακής Βιοχημείας: Μη Διατριβή Track Chem-Βιοπληροφορική: Track Μη Διατριβή 1.... [-]

Master Of Science: χρηματοδότηση και διαχείριση επενδύσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield

(SHU) Μεταπτυχιακό Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου της Επιστήμης στη Χρηματοοικονομική και Διαχείρισης Επενδύσεων (MSFIM) προετοιμάζει τους μαθητές για την επιβράβευση της σταδιοδρομίας στην ανάλυση επενδύσεων, διαχείρισης πλούτου και διαχείρισης χαρτοφυλακίου. [+]

SHU MSFIM Μαθηματικά / Finance στρατόπεδο | 22 Αυγ έως 2 Σεπ, 2016 Όλες οι εισερχόμενοι φοιτητές MSFIM συνιστάται να παρακολουθήσουν δύο εβδομάδες Μαθηματικά / Finance στρατόπεδο μας, τον Αύγουστο του πριν ξεκινήσει μαθήματα για το Φθινόπωρο 16. Προσφέρουμε WGB 603 ως προϋπόθεση κατά τη διάρκεια της τακτικής εξάμηνο Πτώση οποίο καλύπτει παρόμοιο υλικό. Τα Μαθηματικά / Finance Camp είναι συνήθως μακράς δύο εβδομάδες (τέσσερις ημέρες / εβδομάδα) και κρατείται από τον Αύγουστο του 22 και 2 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την έναρξη του εξαμήνου Φθινόπωρο. (SHU) Μεταπτυχιακό Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου της Επιστήμης στη Χρηματοοικονομική και Διαχείρισης Επενδύσεων (MSFIM) προετοιμάζει τους μαθητές για την επιβράβευση της σταδιοδρομίας στην ανάλυση επενδύσεων, διαχείρισης πλούτου και διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Οικονομικών εξελίσσεται και μια όλο και μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στην ποσοτική ανάλυση. Από την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων και την ανάπτυξη προϊόντων για τη διαχείριση του κινδύνου, επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα σημερινή απαιτούν προηγμένο τεχνική κατάρτιση. Αυτές οι ενισχυμένες ποσοτικές απαιτήσεις, σε συνδυασμό με τις μεταβαλλόμενες οικονομικές νόμους και κανονισμούς, έχουν αυξήσει τη ζήτηση για υποψηφίους με πρωτοποριακές γνώσεις της θεωρίας των επενδύσεων, τα μαθηματικά, τις στατιστικές και ανάλυση έντασης δεδομένων, καθώς και ισχυρές γραπτές και προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας. Η AACSB-accrediated Jack Welch College of Business προσφέρει την MSFIM να καλύψει αυτή την αυξανόμενη ζήτηση. ΜΑΘΗΣΙΑΚΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ: Να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της θεωρίας της διαχείρισης επενδύσεων τεχνικές πλοίαρχος αποτίμησης, διαχείριση χαρτοφυλακίου και τη διαχείριση του κινδύνου Μάθετε πώς να αναπτύξει λύσεις πελάτη σε θέματα επενδύσεων και τη διαχείριση των κινδύνων μέσω μελετών περιπτώσεων, πρακτική... [-]

Master Of Science: ψηφιακού μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 15 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Το Master of Science in Digital Marketing (MSDM) προετοιμάζει τους μαθητές για την κάλυψη των εκθετικά αυξανόμενη ζήτηση για υποψηφίους εργασίας ειδίκευση στις ψηφιακές τομείς του μάρκετινγκ. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα καλύπτει ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ, τις τακτικές και τα εργαλεία που βασίζεται σε μια διπλή θεμέλιο της στρατηγικής μάρκετινγκ, καθώς και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και το σχεδιασμό. [+]

Το Master of Science in Digital Marketing (MSDM) προετοιμάζει τους μαθητές για την κάλυψη των εκθετικά αυξανόμενη ζήτηση για υποψηφίους εργασίας ειδίκευση στις ψηφιακές τομείς του μάρκετινγκ. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα καλύπτει ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ, τις τακτικές και τα εργαλεία που βασίζεται σε μια διπλή θεμέλιο της στρατηγικής μάρκετινγκ, καθώς και την ανάπτυξη ιστοσελίδων και το σχεδιασμό. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να ολοκληρώσει το ψηφιακό πρόγραμμα πιστοποιητικό κυκλοφορίας 12-πίστωση που μπορεί να εφαρμοστεί σε βαθμό του πλοιάρχου. Marketing έχει πάει Digital. Έχετε; Ψηφιακή φοιτητής Μάρκετινγκ στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου Marketing έχει περάσει στην ψηφιακή εποχή. Μέχρι το 2016, ψηφιακές δαπάνες μάρκετινγκ αναμένεται να αναρριχηθεί σε 77 δις $ και θα αντιπροσωπεύουν το 35 τοις εκατό του συνόλου των διαφημιστικών δαπανών. * Η ανάπτυξη στον ψηφιακό χώρο είναι μια τάση που είναι συλλογή μόνο περισσότερο ατμό. Πολλές εταιρείες αναζητούν δημιουργικά με διαδραστική εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση ανταποκρίνεται ιστοσελίδες και εφαρμογές και να αναπτύξουν ή ψηφιακών στρατηγικών τελειοποιήσουν. Μεγαλύτερη αισιοδοξία για το συνολικό επιχειρηματικό τοπίο έχει οδηγήσει σε μεγαλύτερους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ. Με περισσότερα διαθέσιμα χρήματα για νέα έργα, ιδιαίτερα ψηφιακές πρωτοβουλίες μάρκετινγκ, τόσο άτομα που αναζητούν εργασία πλήρους απασχόλησης και τους ελεύθερους επαγγελματίες σε αυτόν τον χώρο βρίσκουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Σύμφωνα με την έκθεση Μισθός Έρευνα του Ομίλου Creative, οι προοπτικές απασχόλησης για ψηφιακό μάρκετινγκ είναι θετικά με τα ποσοστά προσλήψεων και τα ποσοστά των μισθών σε άνοδο. * Πηγή: Forrester Research Α.Ε. Μια πιο προσεκτική ματιά στο Digital Marketing Βαθμός Ψηφιακή φοιτητής Μάρκετινγκ στην Ιερή Καρδιά UniversityOur μεταπτυχιακούς... [-]

πλοίαρχος της επιστήμης: την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield

Σε αυτό το δυναμικό πρόγραμμα, θα αποκτήσουν μια ευρεία γνώση της δικτύωσης και της ασφάλειας των δικτύων και να μάθουν για την αντιμετώπιση προληπτικά συνεχώς μεταβαλλόμενες απειλές για την ασφάλεια και τις τεχνικές διείσδυσης. [+]

Καταπολεμηθούν οι κυβερνοεπιθέσεις. Υπερασπιστεί έναντι μελλοντικών Ones. Με αυξημένη εξάρτηση από τον κυβερνοχώρο για τα πάντα, από τις επικοινωνίες με την εθνική άμυνα έρχεται μεγαλύτερη ευπάθεια. Hackers, διακοπές του δικτύου, οι ιοί και οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο κάνει πολύ περισσότερα από ό, τι ταλαιπωρία μεμονωμένους χρήστες. Δεν θέτουν σε κίνδυνο την εταιρική εμπορικά μυστικά, παραβίαση της εθνικής ασφάλειας και καταπνίγουν ηλεκτρονικού εμπορίου, με αποτέλεσμα την ανείπωτη χαμένα έσοδα. Η αύξηση των απειλών στον κυβερνοχώρο έχει δημιουργήσει άνευ προηγουμένου ζήτηση για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ειδικούς, τα άτομα που μπορούν να εφαρμόσουν με δεξιοτεχνία αναλυτικά πλαίσια και εργαλεία για την πρόληψη, τον εντοπισμό, τη διεύθυνση και να ανακάμψει από συμβάντα στον κυβερνοχώρο και παραβιάσεις της ασφάλειας. Για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτού του έκρηξη της ζήτησης στον τομέα αυτό ευημερούν, Ιερή Καρδιά University προσφέρει το Master of Science σε βαθμό Cybersecurity. Μεγαλύτερη υιοθέτηση του cloud computing, τα κέντρα δεδομένων και συσκευές ασύρματης επικοινωνίας είναι επίσης αυξάνουν τη ζήτηση για ειδικούς στον κυβερνοχώρο. Στην πραγματικότητα, η βιομηχανία της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο αναμένεται να αυξηθεί 37 τοις εκατό μέχρι το 2020, ταχύτερα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα σε κάθε τομέα. (Πηγή: Bureau of Labor Statistics, το Outlook Handbook στους χώρους εργασίας, 2014-15) Γιατί η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο; Σε αυτό το δυναμικό πρόγραμμα, θα αποκτήσουν μια ευρεία γνώση της δικτύωσης και της ασφάλειας των δικτύων και να μάθουν για την αντιμετώπιση προληπτικά συνεχώς μεταβαλλόμενες απειλές για την ασφάλεια και τις τεχνικές διείσδυσης. Πιο συγκεκριμένα, θα: Εξερευνήστε νέα προϊόντα και εφαρμογές που... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master Of Arts: Ανακοίνωση - Corp Comm & Pr

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 48 εβδομάδες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Σχεδιασμένο από τους ηγέτες στον τομέα και τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής μας, MACOMM συνδυάζει τάξη μάθηση με την ανάπτυξη δεξιοτήτων hands-on και επαγγελματικές ευκαιρίες για να προετοιμάσει τους μαθητές για την επιτυχία στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης. [+]

Γίνετε Δάσκαλος Communicator Ισχυρό ιστορίες χρειάζεται ισχυρό παραμυθάδες. Με συγκεντρώσεις σε εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων (CCPR), μετάδοσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας (BDJ) και την παραγωγή ψηφιακών πολυμέσων (DMP) του προγράμματος του πλοιάρχου στην επικοινωνία (MACOMM) στην Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου θέσεις τους μαθητές του να ξεχωρίζει ως καινοτόμο παραμυθάδες και τους δημιουργούς περιεχομένου στη σημερινή βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης. Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Ψηφιακή Παραγωγή Πολυμέσων Broadcast και Ψηφιακή Δημοσιογραφία Σχεδιασμένο από τους ηγέτες στον τομέα και τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής μας, MACOMM συνδυάζει τάξη μάθηση με την ανάπτυξη δεξιοτήτων hands-on και επαγγελματικές ευκαιρίες για να προετοιμάσει τους μαθητές για την επιτυχία στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε έξι ενότητες των οκτώ εβδομάδων που προσφέρουν στους σπουδαστές ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένα για τα συμφέροντά τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κυριαρχήσει την τέχνη τους, ενώ κερδίζει εμπειρία στον κλάδο. φοιτητές πλήρους φοίτησης τελειώσει σε ένα χρόνο τη λήψη δύο μαθήματα ανά μονάδα ενώ οι μαθητές με μερική απασχόληση εγγραφούν σε μία τάξη ανά μονάδα. Στο πρόγραμμα MACOMM, οι μαθητές επικεντρώνονται στην αφήγηση νόημα ιστορίες που αντηχούν με στόχο το κοινό τους μέσα από τη μελέτη των δημοσίων σχέσεων, εταιρικής επικοινωνίας, της δημοσιογραφίας και παραγωγής πολυμέσων. CCPR μαθήματα επικεντρώνονται στα θεμέλια της εταιρικής επωνυμίας, σχέσεις με τα ΜΜΕ, τα social media και το σχεδιασμό γεγονότος, ενώ DMJ και DMP μαθήματα επικεντρώνονται στην υποβολή εκθέσεων, εγγραφή βίντεο και ήχου, μοντάζ, και την παραγωγή. Όλοι οι μαθητές MACOMM μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά μέσα... [-]

Master Of Arts: διδασκαλία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 30 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Fairfield +1 περισσότερα

Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) Farrington Διδασκαλείο προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί σε ένα Master of Arts στη Διδασκαλία (ΜΑΤ) για όσους είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι στο Κονέκτικατ. Σχεδιασμένο για το δάσκαλο της τάξης, η MAT βασίζεται δεξιοτήτων σε τομείς όπως η διδασκαλία στην τάξη, την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και διαχείρισης της τάξης. [+]

Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου (SHU) Farrington Διδασκαλείο προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί σε ένα Master of Arts στη Διδασκαλία (ΜΑΤ) για όσους είναι πιστοποιημένοι δάσκαλοι στο Κονέκτικατ. Σχεδιασμένο για το δάσκαλο της τάξης, η MAT βασίζεται δεξιοτήτων σε τομείς όπως η διδασκαλία στην τάξη, την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και διαχείρισης της τάξης. ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΏΝ πτυχιακό πρόγραμμα αυτού του πλοιάρχου απαιτεί την ολοκλήρωση των 33-36 διδακτικές ώρες των μαθημάτων. Μαθήματα μπορούν να λαμβάνονται με πλήρη ή μερική απασχόληση. Τα μαθήματα προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της εργάσιμης μέρας βράδια με μερικά μαθήματα που προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1,5 χρόνια πλήρους φοίτησης. Μερική απασχόληση φοιτητών λαμβάνουν συνήθως 2 έως 2,5 έτη σπουδών να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις τους πορεία. Όσοι έλαβαν αρχικό πιστοποιητικό διδασκαλίας τους μέσω της Ιερής Καρδιάς του Πανεπιστημίου μπορεί να λάβει πίστωση για κάποια μαθήματα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δάσκαλο υποψηφίους ΜΑΤ να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία σε δίδακτρα που καταβάλλονται, με πλήρες ωράριο πρόγραμμα πρακτικής μας με την οποία συνεργαζόμαστε με πολλές σχολικές περιοχές στην περιοχή. Οι ασκούμενοι τοποθετούνται σε ένα σχολικό σύστημα για ένα χρόνο για να χρησιμεύσει ως εκπαιδευτικό βοηθοί, και παράλληλα να συνεχίζει τις σπουδές τους σε βραδινά μαθήματα. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν το έτος-μακρά πρακτική άσκηση θα λάβουν το ισοδύναμο των 30 πιστώσεις των μεταπτυχιακών διδάκτρων που εφαρμόζονται στο λογαριασμό τους φοιτητής Ιερή Καρδιά του Πανεπιστημίου. FARRINGTON COLLEGE OF EDUCATION Το Farrington Κολέγιο της Παιδείας στο SHU ασχολείται με την προετοιμασία τους άνδρες και τις γυναίκες να ζήσουν και... [-]