Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τι συμβαίνει όταν βάζετε μία από τις μεγαλύτερες οργανώσεις της διδασκαλίας του κόσμου δίπλα σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου; Μπορείτε να πάρετε το Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου, ένα ίδρυμα Jesuit της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης λίγα μόλις λεπτά από την πόλη της Νέας Υόρκης, ένα παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού, της ψυχαγωγίας, των επιχειρήσεων - και την επαγγελματική και ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Του Αγίου Πέτρου είναι ένα από τα 28 Ιησουιτών κολέγια και πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ιδρύθηκε με την ίδια παράδοση, όπως το Πανεπιστήμιο Georgetown και το Boston College. Ιδρύθηκε το 1872, το Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου συνδυάζει μια μοναδική εμπειρία μάθησης που διαμορφώνεται από αυστηρή ακαδημαϊκούς, πρακτική που παρέχουν εμπειρία του πραγματικού κόσμου, κοινωνική υπηρεσία, και μια πραγματική, φροντίδα κοινότητα που υποστηρίζει έχετε καιρό μετά την αποφοίτηση.

Με ένα προπτυχιακό αναλογία φοιτητών-διδασκόντων του 12-σε-1 και ένα αστρικό σχολή δεσμευτεί για την επιτυχία σας, προσφορές του Αγίου Πέτρου πάνω από 50 προπτυχιακούς ταγματάρχες, καθώς και το επίπεδο μάστερ και διδακτορικό προγράμματα. Είμαστε αρκετά μικρή για να ξέρετε από το όνομα και αρκετά μεγάλη για να φέρει τον κόσμο στην πόρτα σας.

Η αποστολή μας

Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου, εμπνευσμένο από Ιησουιτών της, Καθολική ταυτότητα, δέσμευση για την προσωπική φροντίδα και γείωση στις φιλελεύθερες τέχνες, εκπαιδεύει μια ποικιλόμορφη κοινότητα των εκπαιδευομένων σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και επαγγελματικά προγράμματα για να υπερέχουν διανοητικά, οδηγούν ηθικά, εξυπηρετούν ευσπλαχνικά και την προώθηση της δικαιοσύνης στην μας συνεχώς μεταβαλλόμενο αστικό και παγκόσμιο περιβάλλον.

Πρώτες μέρες του Κολλεγίου του Αγίου Πέτρου

Κολλέγιο του Αγίου Πέτρου, ο Ιησουΐτης College of New Jersey, ιδρύθηκε ως ένα φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών για τους άνδρες το 1872. Όταν τα μαθήματα ξεκίνησαν για πρώτη φορά στο Jersey City, στις 2 Σεπτεμβρίου, 1878 εβδομήντα ενός φοιτητών που εγγράφονται αρχικά στο προπαρασκευαστικό τμήμα.

Ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε εκατόν είκοσι τρία από τα τέλη του έτους. Μπορούν ηλικίας 10 έως 15, και, συνεπώς, κανένας από αυτούς δεν είχαν κάνει τη δουλειά κολλέγιο-επίπεδο. Καθώς όλο και περισσότεροι φοιτητές έφτασαν, άρχισαν οι εργασίες για ένα νέο σχολικό κτίριο στην Μεγάλη οδό το 1899 (φωτογραφία δεξιά).

Μέχρι το 1900, η ​​Ακαδημία είχε χορηγήσει 63 πτυχία Bachelor και 26 βαθμούς Master. Πέντε χρόνια αργότερα, το Κολέγιο και Λύκειο του Αγίου Πέτρου, αν και βρίσκεται στο ίδιο κτίριο, ήταν διαφορετικές ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Από το 1918 έως το 1930, η Ακαδημία έκλεισε λόγω των επιπτώσεων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και επειδή Ιησουιτών ανωτέρους θέλησε να επικεντρωθεί το ανθρώπινο δυναμικό τους σε άλλα κολέγια στην Ανατολική Ακτή. Όπως σημειώνεται στην επετηρίδα College, "Οι αίθουσες πήγαν άδειο. Η σχολή έκλεισε markbooks τους, και έφυγε για τα πεδία των μαχών. "

Μια νέα αρχή

Αγίου Πέτρου ξανάνοιξε το 1930 στον τέταρτο όροφο του Εμπορικού Επιμελητηρίου κτίριο στο κέντρο Jersey City, και οι γυναίκες έγιναν δεκτοί στην Απογευματινή Συνεδρία για πρώτη φορά. Robert I. Gannon, SJ, ήταν Dean.

Με την εκ νέου γέννηση του Αγίου Πέτρου, το 1930, αναθ Gannon που ονομάζεται The Peacock την επίσημη μασκότ της Ακαδημίας, γεγονός που αντικατοπτρίζει το πνεύμα της «ανάσταση και την αιώνια ζωή." Το παγώνι δένει επίσης το συλλογικό σώμα στην καθίζηση του Jersey City, που αρχικά ονομαζόταν "Pavonia," ή "Land of the Peacock." Αιδεσιμότατος Gannon εισήγαγε έξι νέα μέλη ΔΕΠ των Ιησουιτών, που έφερε μια νέα ώθηση και προοπτική στην College, τονίζοντας, όπως οι προκάτοχοί τους είχαν κάνει, μια ισχυρή Καθολική πρόγραμμα φιλελεύθερες τέχνες, το σήμα κατατεθέν της η εκπαίδευση των Ιησουιτών. Μέχρι το 1933, η Ακαδημία είχε κάνει σοβαρές προσπάθειες να μετακινηθούν από το κέντρο Τζέρσεϊ Σίτι με σημερινή του θέση για την πρώην Edward Νέοι περιουσίας.

Το 1936, η Ακαδημία μεταφέρθηκε στη σημερινή του θέση στη λεωφόρο Κένεντι στο Jersey City. Οι αλλαγές έγιναν σταδιακά στη νέα πανεπιστημιούπολη (μεταξύ άλλων κτιρίων, McDermott Hall, Dinneen Hall, το κέντρο αναψυχής Yanitelli, και Whelan Hall ξεκίνησαν το 1949, 1956, 1973, και 1992, αντίστοιχα).

Ανάπτυξη και επέκταση

Αγίου Πέτρου επίσημα έγινε πλήρως μικτής εκπαίδευσης το 1966, όταν οι γυναίκες είχαν εισαχθεί στην Ημέρα Σύνοδο, αν και 35 γυναίκες είχαν πράγματι εγγράφονται στο 1944, προκειμένου να διατηρηθεί η Ακαδημία κατεχόμενα κατά τη διάρκεια δύσκολες οικονομικές περιόδους.

Το 1975 του Αγίου Πέτρου δημιουργήσει μια πανεπιστημιούπολη υποκατάστημα, ένα «κολέγιο για τους ενήλικες," στο Englewood Cliffs, New Jersey, και άρχισε να εργάζεται για τη βελτίωση της πανεπιστημιούπολης Jersey City, με ανακαινίσεις που περιελάμβαναν τη μετατροπή του χόρτου quad στο σκυρόδεμα quad στην πανεπιστημιούπολη σήμερα .

Το Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της στον τομέα της εκπαίδευσης το 1980. Επίσης, το 1980, του Αγίου Πέτρου καλωσόρισε τους φοιτητές που διαμένουν στην πανεπιστημιούπολη για πρώτη φορά.

Η δεκαετία του 1990 αποδείχθηκε μια δεκαετία επέκτασης και ανάπτυξης, με δραματικές αυξήσεις στην εγγραφή και την προσθήκη περισσότερων αίθουσες διαμονής για να φιλοξενήσει την αυξανόμενη φοιτητικού σώματος.

Κολλέγιο του Αγίου Πέτρου γιόρτασε 130η επέτειο της το 2002.

Στις 17 Αυγούστου, το 2012, Κολλέγιο του Αγίου Πέτρου επίσημα έγινε γνωστό ως το Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου.

Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου

Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου παραμένει πιστή στη δέσμευσή της στην αποστολή εκπαίδευσης της Κοινωνίας του Ιησού. Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου, εμπνευσμένο από Ιησουιτών της, Καθολική ταυτότητα, δέσμευση για την προσωπική φροντίδα και γείωση στις φιλελεύθερες τέχνες, εκπαιδεύει μια ποικιλόμορφη κοινότητα των εκπαιδευομένων σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και επαγγελματικά προγράμματα για να υπερέχουν διανοητικά, οδηγούν ηθικά, εξυπηρετούν ευσπλαχνικά και την προώθηση της δικαιοσύνης στην μας συνεχώς μεταβαλλόμενο αστικό και παγκόσμιο περιβάλλον.

Σήμερα, ο Πρόεδρος Eugene J. Cornacchia οδηγεί το Πανεπιστήμιο και μετά προς ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου είναι ένα ορόσημο στο Kennedy Boulevard στο Jersey City, και προσφέρει επίσης αρκετές περιοχές εκτός της πανεπιστημιούπολης για ενήλικες προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Διαπίστευση

Saint Peters Πανεπιστήμιο διαπιστεύσεις περιλαμβάνουν:

Η Μέση μέλη της Επιτροπής για την Ανώτατη Εκπαίδευση
Η Επιτροπή στις συλλογικό Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης (Bachelor of Science, Master of Science, και διδακτορικά προγράμματα Νοσηλευτικής)
Διεθνής Συνέλευση για Collegiate Business Εκπαίδευση (Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Master of Science στη Λογιστική, Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διεθνών Επιχειρήσεων, Marketing και Λογιστικής)
Το Συμβούλιο Διαπίστευσης Εκπαίδευσης Καθηγητών (Teacher Προετοιμασία Πρόγραμμα)
Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου έχει εγκριθεί από το κράτος Τμήμα του Νιου Τζέρσεϋ εκπαίδευσης για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών.
Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου έχει απονεμηθεί το καθεστώς της υποψήφιας για τη Διαπίστευση από τη Διεθνή Συνέλευση για Collegiate Business Εκπαίδευσης (IACBE) που βρίσκεται στο 11374 Strang Γραμμή Road στο Lenexa, Κάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Saint Peter’s University

Η MS σε Λογιστική είναι ένα πρόγραμμα 30 ωρών πιστωτικών παρέχοντας στα άτομα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να συμβαδίσει με τις αλλαγές στην πρακ ... [+]

Η MS σε Λογιστική είναι ένα πρόγραμμα 30 ωρών πιστωτικών παρέχοντας στα άτομα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να συμβαδίσει με τις αλλαγές στην πρακτική της λογιστικής. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η εστίαση της για τη διαχείριση κινδύνων και ζητήματα συμμόρφωσης, προετοιμασία των ατόμων για τα αυξανόμενη πολυπλοκότητα του επιχειρηματικού κόσμου. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Saint Peter’s University

Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου έχει την κατάρτιση του προγράμματος πτυχίο νέο Master στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Η 30-πιστωτικό, το πρόγραμμα 10-μάθημα θα σας δώσει τι ... [+]

Νέο Έναρξη του Φθινόπωρο 2016 Εξάμηνο

Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου έχει την κατάρτιση του προγράμματος πτυχίο νέο Master στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Η 30-πιστωτικό, το πρόγραμμα 10-μάθημα θα σας δώσει τις προηγμένες δεξιότητες που χρειάζεστε για να προστατεύσει και να υπερασπιστεί τα συστήματα πληροφοριών από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Τα μεταπτυχιακά μαθήματα την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο θα πρέπει να διδάσκεται το βράδυ στην πανεπιστημιούπολη Jersey City. Κάθε τάξη θα είναι 2 ½ ώρες και θα συναντηθεί μία φορά την εβδομάδα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Saint Peter’s University

Με την εκθετική αύξηση των Big Data κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η ανάγκη για Data επιστήμονες γίνεται όλο και πιο έντονη και επιτακτική. Πανεπιστήμιο του Αγίου ... [+]

Η ανάγκη για Data επιστήμονες

Με την εκθετική αύξηση των Big Data κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η ανάγκη για Data επιστήμονες γίνεται όλο και πιο έντονη και επιτακτική. Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου προσφέρει τώρα μια αιχμή ακαδημαϊκό πρόγραμμα για την κάλυψη αυτών των απαιτήσεων και να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά των επιστημόνων δεδομένων. Το Master of Science στην Επιστήμη των δεδομένων με συγκέντρωση στο Business Analytics. Επιστήμη δεδομένων με έμφαση στις Business Analytics είναι η πειθαρχία που ενσωματώνει επιστημονικές μεθόδους από τις στατιστικές, η επιστήμη των υπολογιστών και τη διαχείριση επιχειρηματικών δεδομένων που βασίζεται για την εξαγωγή γνώσης από δεδομένα και τη λήψη αποφάσεων κίνησης. Το Master in Science πρόγραμμα σπουδών δεδομένων παρέχει στους φοιτητές με μια αυστηρή πορεία της μελέτης στο Big Τεχνολογίες δεδομένων, εφαρμογές και πρακτικές. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jersey City Englewood Cliffs
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
16 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά