Saint Peter’s University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

futurealumniΤι συμβαίνει όταν βάζετε μία από τις μεγαλύτερες οργανώσεις της διδασκαλίας του κόσμου δίπλα σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου; Μπορείτε να πάρετε το Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου, ένα ίδρυμα Jesuit της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης λίγα μόλις λεπτά από την πόλη της Νέας Υόρκης, ένα παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού, της ψυχαγωγίας, των επιχειρήσεων - και την επαγγελματική και ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Του Αγίου Πέτρου είναι ένα από τα 28 Ιησουιτών κολέγια και πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ιδρύθηκε με την ίδια παράδοση, όπως το Πανεπιστήμιο Georgetown και το Boston College. Ιδρύθηκε το 1872, το Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου συνδυάζει μια μοναδική εμπειρία μάθησης που διαμορφώνεται από αυστηρή ακαδημαϊκούς, πρακτική που παρέχουν εμπειρία του πραγματικού κόσμου, κοινωνική υπηρεσία, και μια πραγματική, φροντίδα κοινότητα που υποστηρίζει έχετε καιρό μετά την αποφοίτηση.

Με ένα προπτυχιακό αναλογία φοιτητών-διδασκόντων του 12-σε-1 και ένα αστρικό σχολή δεσμευτεί για την επιτυχία σας, προσφορές του Αγίου Πέτρου πάνω από 50 προπτυχιακούς ταγματάρχες, καθώς και το επίπεδο μάστερ και διδακτορικό προγράμματα. Είμαστε αρκετά μικρή για να ξέρετε από το όνομα και αρκετά μεγάλη για να φέρει τον κόσμο στην πόρτα σας.

Η αποστολή μας

Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου, εμπνευσμένο από Ιησουιτών της, Καθολική ταυτότητα, δέσμευση για την προσωπική φροντίδα και γείωση στις φιλελεύθερες τέχνες, εκπαιδεύει μια ποικιλόμορφη κοινότητα των εκπαιδευομένων σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και επαγγελματικά προγράμματα για να υπερέχουν διανοητικά, οδηγούν ηθικά, εξυπηρετούν ευσπλαχνικά και την προώθηση της δικαιοσύνης στην μας συνεχώς μεταβαλλόμενο αστικό και παγκόσμιο περιβάλλον.

Πρώτες μέρες του Κολλεγίου του Αγίου Πέτρου

Κολλέγιο του Αγίου Πέτρου, ο Ιησουΐτης College of New Jersey, ιδρύθηκε ως ένα φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών για τους άνδρες το 1872. Όταν τα μαθήματα ξεκίνησαν για πρώτη φορά στο Jersey City, στις 2 Σεπτεμβρίου, 1878 εβδομήντα ενός φοιτητών που εγγράφονται αρχικά στο προπαρασκευαστικό τμήμα.

oldcampΟ αριθμός αυτός αυξήθηκε σε εκατόν είκοσι τρία από τα τέλη του έτους. Μπορούν ηλικίας 10 έως 15, και, συνεπώς, κανένας από αυτούς δεν είχαν κάνει τη δουλειά κολλέγιο-επίπεδο. Καθώς όλο και περισσότεροι φοιτητές έφτασαν, άρχισαν οι εργασίες για ένα νέο σχολικό κτίριο στην Μεγάλη οδό το 1899 (φωτογραφία δεξιά).Μέχρι το 1900, η ​​Ακαδημία είχε χορηγήσει 63 πτυχία Bachelor και 26 βαθμούς Master. Πέντε χρόνια αργότερα, το Κολέγιο και Λύκειο του Αγίου Πέτρου, αν και βρίσκεται στο ίδιο κτίριο, ήταν διαφορετικές ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Από το 1918 έως το 1930, η Ακαδημία έκλεισε λόγω των επιπτώσεων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και επειδή Ιησουιτών ανωτέρους θέλησε να επικεντρωθεί το ανθρώπινο δυναμικό τους σε άλλα κολέγια στην Ανατολική Ακτή. Όπως σημειώνεται στην επετηρίδα College, "Οι αίθουσες πήγαν άδειο. Η σχολή έκλεισε markbooks τους, και έφυγε για τα πεδία των μαχών. "

Μια νέα αρχή

Αγίου Πέτρου ξανάνοιξε το 1930 στον τέταρτο όροφο του Εμπορικού Επιμελητηρίου κτίριο στο κέντρο Jersey City, και οι γυναίκες έγιναν δεκτοί στην Απογευματινή Συνεδρία για πρώτη φορά. Robert I. Gannon, SJ, ήταν Dean.

Με την εκ νέου γέννηση του Αγίου Πέτρου, το 1930, αναθ Gannon που ονομάζεται The Peacock την επίσημη μασκότ της Ακαδημίας, γεγονός που αντικατοπτρίζει το πνεύμα της «ανάσταση και την αιώνια ζωή." Το παγώνι δένει επίσης το συλλογικό σώμα στην καθίζηση του Jersey City, που αρχικά ονομαζόταν "Pavonia," ή "Land of the Peacock." Αιδεσιμότατος Gannon εισήγαγε έξι νέα μέλη ΔΕΠ των Ιησουιτών, που έφερε μια νέα ώθηση και προοπτική στην College, τονίζοντας, όπως οι προκάτοχοί τους είχαν κάνει, μια ισχυρή Καθολική πρόγραμμα φιλελεύθερες τέχνες, το σήμα κατατεθέν της η εκπαίδευση των Ιησουιτών. Μέχρι το 1933, η Ακαδημία είχε κάνει σοβαρές προσπάθειες να μετακινηθούν από το κέντρο Τζέρσεϊ Σίτι με σημερινή του θέση για την πρώην Edward Νέοι περιουσίας.

Το 1936, η Ακαδημία μεταφέρθηκε στη σημερινή του θέση στη λεωφόρο Κένεντι στο Jersey City. Οι αλλαγές έγιναν σταδιακά στη νέα πανεπιστημιούπολη (μεταξύ άλλων κτιρίων, McDermott Hall, Dinneen Hall, το κέντρο αναψυχής Yanitelli, και Whelan Hall ξεκίνησαν το 1949, 1956, 1973, και 1992, αντίστοιχα).

Ανάπτυξη και επέκταση

Αγίου Πέτρου επίσημα έγινε πλήρως μικτής εκπαίδευσης το 1966, όταν οι γυναίκες είχαν εισαχθεί στην Ημέρα Σύνοδο, αν και 35 γυναίκες είχαν πράγματι εγγράφονται στο 1944, προκειμένου να διατηρηθεί η Ακαδημία κατεχόμενα κατά τη διάρκεια δύσκολες οικονομικές περιόδους.

Το 1975 του Αγίου Πέτρου δημιουργήσει μια πανεπιστημιούπολη υποκατάστημα, ένα «κολέγιο για τους ενήλικες," στο Englewood Cliffs, New Jersey, και άρχισε να εργάζεται για τη βελτίωση της πανεπιστημιούπολης Jersey City, με ανακαινίσεις που περιελάμβαναν τη μετατροπή του χόρτου quad στο σκυρόδεμα quad στην πανεπιστημιούπολη σήμερα .

Το Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της στον τομέα της εκπαίδευσης το 1980. Επίσης, το 1980, του Αγίου Πέτρου καλωσόρισε τους φοιτητές που διαμένουν στην πανεπιστημιούπολη για πρώτη φορά.

Η δεκαετία του 1990 αποδείχθηκε μια δεκαετία επέκτασης και ανάπτυξης, με δραματικές αυξήσεις στην εγγραφή και την προσθήκη περισσότερων αίθουσες διαμονής για να φιλοξενήσει την αυξανόμενη φοιτητικού σώματος.

Κολλέγιο του Αγίου Πέτρου γιόρτασε 130η επέτειο της το 2002.

Στις 17 Αυγούστου, το 2012, Κολλέγιο του Αγίου Πέτρου επίσημα έγινε γνωστό ως το Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου.

Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου

newcampΠανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου παραμένει πιστή στη δέσμευσή της στην αποστολή εκπαίδευσης της Κοινωνίας του Ιησού. Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου, εμπνευσμένο από Ιησουιτών της, Καθολική ταυτότητα, δέσμευση για την προσωπική φροντίδα και γείωση στις φιλελεύθερες τέχνες, εκπαιδεύει μια ποικιλόμορφη κοινότητα των εκπαιδευομένων σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και επαγγελματικά προγράμματα για να υπερέχουν διανοητικά, οδηγούν ηθικά, εξυπηρετούν ευσπλαχνικά και την προώθηση της δικαιοσύνης στην μας συνεχώς μεταβαλλόμενο αστικό και παγκόσμιο περιβάλλον.Σήμερα, ο Πρόεδρος Eugene J. Cornacchia οδηγεί το Πανεπιστήμιο και μετά προς ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου είναι ένα ορόσημο στο Kennedy Boulevard στο Jersey City, και προσφέρει επίσης αρκετές περιοχές εκτός της πανεπιστημιούπολης για ενήλικες προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

grad01

Διαπίστευση

Saint Peters Πανεπιστήμιο διαπιστεύσεις περιλαμβάνουν:

  • Η Μέση μέλη της Επιτροπής για την Ανώτατη Εκπαίδευση
  • Η Επιτροπή στις συλλογικό Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης (Bachelor of Science, Master of Science, και διδακτορικά προγράμματα Νοσηλευτικής)
  • Διεθνής Συνέλευση για Collegiate Business Εκπαίδευση (Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Master of Science στη Λογιστική, Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διεθνών Επιχειρήσεων, Marketing και Λογιστικής)
  • Το Συμβούλιο Διαπίστευσης Εκπαίδευσης Καθηγητών (Teacher Προετοιμασία Πρόγραμμα)
  • Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου έχει εγκριθεί από το κράτος Τμήμα του Νιου Τζέρσεϋ εκπαίδευσης για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών.
  • Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου έχει απονεμηθεί το καθεστώς της υποψήφιας για τη Διαπίστευση από τη Διεθνή Συνέλευση για Collegiate Business Εκπαίδευσης (IACBE) που βρίσκεται στο 11374 Strang Γραμμή Road στο Lenexa, Κάνσας, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science στη Λογιστική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Jersey City Englewood Cliffs +1 περισσότερα

Η MS σε Λογιστική είναι ένα πρόγραμμα 30 ωρών πιστωτικών παρέχοντας στα άτομα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να συμβαδίσει με τις αλλαγές στην πρακτική της λογιστικής. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η εστίαση της για τη διαχείριση κινδύνων και ζητήματα συμμόρφωσης, προετοιμασία των ατόμων για τα αυξανόμενη πολυπλοκότητα του επιχειρηματικού κόσμου. [+]

Η MS σε Λογιστική είναι ένα πρόγραμμα 30 ωρών πιστωτικών παρέχοντας στα άτομα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να συμβαδίσει με τις αλλαγές στην πρακτική της λογιστικής. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η εστίαση της για τη διαχείριση κινδύνων και ζητήματα συμμόρφωσης, προετοιμασία των ατόμων για τα αυξανόμενη πολυπλοκότητα του επιχειρηματικού κόσμου. Πολλά κράτη απαιτούν 150 συνολικές πιστώσεις για να καθίσει για τις εξετάσεις CPA. Αυτός ο βαθμός, μαζί με μια 120 πιστωτικό ωρών πτυχίο λογιστικής, πληροί τις ώρες σπουδών που απαιτείται για να καθίσει για τις εξετάσεις. Η συνδυασμένη MSA και MBA διευρύνει την ίδρυσή του μαθητή να περιλαμβάνουν τη λογιστική, τη διαχείριση του κινδύνου, και το θεμέλιο της συμμόρφωσης προς το εύρος των γνώσεων που αποκτώνται στο πλαίσιο του προγράμματος MBA. Αξία της MS στη Λογιστική Πτυχίο Οι εργοδότες και λογιστικά γραφεία που αναζητούν αποφοίτους που κατανοούν δόλια χρηματοοικονομικής πληροφόρησης, αδύναμη εσωτερικούς ελέγχους, την εταιρική αδικοπραγία, ηθικά πρότυπα και τις νομικές απαιτήσεις. Οι απόφοιτοι μπορούν να συμβάλουν στην ενίσχυση των πρακτικών οικονομικής διαχείρισης κινδύνων εκθέσεων και των εργοδοτών τους ή των πελατών τους. Η MS σε Λογιστική προετοιμάζει τους υποψηφίους να κατανοήσουν: Ανακριβείς ή δόλια Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης. Στρατηγικές για τη μείωση σημαντικά σφάλματα στις οικονομικές εκθέσεις. Εσωτερικού Ελέγχου και Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Η πρόληψη, τον εντοπισμό και την αποτροπή μη συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και τις πολιτικές. Αναλυτικές ικανότητες. Επίλυση προβλημάτων και δεξιότητες κρίση για τη βελτίωση της χρηματοοικονομικής πληροφόρησης και διαχείρισης κινδύνων. Ηθική και νομική ευθύνη. Ένταξη των ηθικών αξιών στις διαδικασίες για τη μείωση καταγγελίες για ατασθαλίες και τον κίνδυνο των αγωγών. Διδακτέα ύλη Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν 30 μονάδες με ελάχιστο ΣΔΣ του 3,0. Μια πολύ έξι (6) πιστώσεις της αντίστοιχης εργασίας φυσικά μπορούν να γίνονται δεκτά για μεταφορά από διαπιστευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα των επιχειρήσεων υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος επιτύχει προβιβάσιμο βαθμό που να είναι αποδεκτή Αγίου Πέτρου. Credit Transfer είναι μόνο δικαίωμα, και όχι την υποχρέωση του Πανεπιστημίου. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις που χορηγούνται για προπτυχιακά μαθήματα. MSA Βαθμός: 30 πόντους Μαθήματα Κορμού: 15 μονάδες Διαχείρισης Κινδύνων: 9 μονάδες Open Μαθήματα: 6 Credits Μαθήματα Κορμού (15 credits) Αυτά τα μαθήματα παρέχουν τα θεμέλια για την MS στη Λογιστική. Συνιστάται ιδιαίτερα ότι ένας σπουδαστής παρακολουθεί αυτά τα μαθήματα με τη σειρά. AC-501 Διοικητική Λογιστική 3 AC-520 Χρηματοοικονομική Λογιστική 3 AC-530 Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Μια Φορολογία Φυσικά υποκαθίσταται, εάν ο φοιτητής δεν έλαβε την πορεία σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο. 3 AC-541 Εσωτερικού Ελέγχου και Κανονιστικής Συμμόρφωσης Sarbanes Oxley 3 AC-543 Ιατροδικαστική Λογιστική και Εσωτερικού Ελέγχου 3 Σύνολο Συντελεστές 15 Διαχείριση Κινδύνων Επιχειρήσεων Μαθήματα (9 ΔΜ) Τα μαθήματα αυτά παρέχουν το πρόγραμμα επιπλέον βάθος πέρα ​​από τη συγκέντρωση των λογιστικών. Επιλέξτε τρία από τα ακόλουθα μαθήματα 9 GB-517 Επιχειρηματικής Ηθικής GB-626 Business Systems Διακοπή Διαχείρισης Κινδύνων GB-629 Enterprise GB-630 Στρατηγική Διαχείρισης Κινδύνων Διαχείριση GB-631 Risk and Insurance Open Μαθήματα (6 ΔΜ) Τα μαθήματα αυτά παρέχουν το πρόγραμμα επιπλέον βάθος και το εύρος και μπορεί να επιλεγεί από τα μαθήματα επισημανθεί AC, CS, ΕΚ, FN, ή GB. Αγίου Πέτρου μπορεί να υποκαταστήσει τα μαθήματα, όπου ο υποψήφιος έχει ήδη καλύψει το υλικό σε μια σειρά μαθημάτων κολλεγίων επίπεδο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό. Όποια και αν είναι το φόντο, ο υποψήφιος πρέπει να ολοκληρώσει 30 credits μεταπτυχιακό επίπεδο του Αγίου Πέτρου με ένα ελάχιστο σωρευτικό μέσο βαθμό 3,0. Ο υποψήφιος ο οποίος έχει ένα MBA από άλλο ίδρυμα μπορεί να ολοκληρώσει το MS στο πρόγραμμα σπουδών Λογιστικής σε 24 credits ως 6 πιστώσεις θα καταργηθεί κατά την κρίση του Διευθυντή Προγράμματος. [-]

Master Of Science στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Jersey City

Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου έχει την κατάρτιση του προγράμματος πτυχίο νέο Master στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Η 30-πιστωτικό, το πρόγραμμα 10-μάθημα θα σας δώσει τις προηγμένες δεξιότητες που χρειάζεστε για να προστατεύσει και να υπερασπιστεί τα συστήματα πληροφοριών από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Τα μεταπτυχιακά μαθήματα την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο θα πρέπει να διδάσκεται το βράδυ στην πανεπιστημιούπολη Jersey City. Κάθε τάξη θα είναι 2 ½ ώρες και θα συναντηθεί μία φορά την εβδομάδα. [+]

Νέο Έναρξη του Φθινόπωρο 2016 Εξάμηνο Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου έχει την κατάρτιση του προγράμματος πτυχίο νέο Master στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Η 30-πιστωτικό, το πρόγραμμα 10-μάθημα θα σας δώσει τις προηγμένες δεξιότητες που χρειάζεστε για να προστατεύσει και να υπερασπιστεί τα συστήματα πληροφοριών από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Τα μεταπτυχιακά μαθήματα την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο θα πρέπει να διδάσκεται το βράδυ στην πανεπιστημιούπολη Jersey City. Κάθε τάξη θα είναι 2 ½ ώρες και θα συναντηθεί μία φορά την εβδομάδα. Η ανάγκη για τους επαγγελματίες ασφάλεια στον κυβερνοχώρο Cyber ​​Security είναι μία από τις πιο σοβαρές προκλήσεις της οικονομικής και εθνικής ασφάλειας που αντιμετωπίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και την παγκόσμια οικονομία. Με κάθε βιομηχανία εξαρτάται όλο και περισσότερο σε ψηφιακά δεδομένα, τη διασφάλιση των δεδομένων και την προστασία από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο είναι κρίσιμη. Ο αριθμός των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο αυξάνεται και η πολυπλοκότητα των επιθέσεων είναι σε εξέλιξη. Υπάρχει έλλειψη των επαγγελματιών που μπορούν να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν συστήματα ασφαλείας για την προστασία της τεχνολογίας των πληροφοριών περιουσιακών στοιχείων ενός οργανισμού, συμπεριλαμβανομένων των υποδομών ζωτικής σημασίας ΗΠΑ. Η αγορά εργασίας για τους άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες Cyber ​​Security επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς. Το Master of Science στο πρόγραμμα Cyber ​​Security έχει σχεδιαστεί για να παρέχουν μεταπτυχιακούς φοιτητές με τις απαραίτητες γνώσεις και τα χέρια-για την εκπαίδευση στον τομέα της αρχιτεκτονικής υπολογιστών, δικτύων και εγκληματολογίας στον κυβερνοχώρο / υπολογιστή για τον εντοπισμό και ασφαλή συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου θα θέσπιση Κέντρο ασφαλείας στον κυβερνοχώρο στην πανεπιστημιούπολη Τζέρσεϊ Σίτι για την έναρξη της Φθινόπωρο 2016 εξάμηνο. Αυτό το Κέντρο θα παρέχει ένα δυναμικό περιβάλλον για τους μαθητές να πάρουν στα χέρια-για την εκπαίδευση σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και ψηφιακή πακέτα εγκληματολογίας λογισμικού και πακέτων εργαλείων. Οι μαθητές θα μάθουν για το λογισμικό και τα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προστασία του περιβάλλοντος συστημάτων πληροφορικής ενός οργανισμού και να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που έχουν παραβιάσει έναν οργανισμό και σε κίνδυνο τα δεδομένα του. Μοναδική τοποθεσία Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου έχει την τύχη να βρίσκεται στην καρδιά του Jersey City, το οποίο φιλοξενεί οικονομικών κολοσσών όπως η Goldman Sachs και η JP Morgan Chase, στην οικονομική ζώνη της. Η οικονομική περιοχή της πόλης της Νέας Υόρκης συμβαίνει επίσης να είναι λεπτά χάρη σε μια πληθώρα μαζικής μεταφοράς που καθιστούν πολύ εύκολο να ταξιδεύουν μεταξύ Jersey City και τη Νέα Υόρκη. Αυτό δίνει στους φοιτητές μας τη δυνατότητα να βιώσουν ό, τι και οι δύο πόλεις έχουν να προσφέρουν από την πλευρά των επιχειρήσεων, καθώς και ένα πολιτιστικό μία. γεγονότα πρόγραμμα Το Master of Science σε βαθμό Cyber ​​Security είναι ένα πρόγραμμα 30-ώρες πιστωτικές σχεδιαστεί για επαγγελματίες ή / και τους σπουδαστές που εργάζονται με πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών, τα μαθηματικά, μηχανική, φυσική, επιχειρήσεων, ή ποινικής δικαιοσύνης. Το πρόγραμμα είναι σε ευθυγράμμιση με τους μαθητές που επιθυμούν να αυξήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που σχετίζονται με τον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και τη διασφάλιση των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της εγκληματολογίας στον κυβερνοχώρο τους. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τα ακόλουθα μαθήματα: Ηθικά Hacking και Penetration Testing, Malware Ανάλυση και Άμυνας, το έγκλημα στον κυβερνοχώρο Έρευνα & Digital Forensics, του Disaster Recovery, και πολλά άλλα. Ο βαθμός θα δώσουν στους μαθητές τη γνώση και την πρακτική να κατανοήσουν κυβερνοχώρο απειλές για την ασφάλεια και τα τρωτά σημεία, και να είναι σε θέση να βοηθήσει στην υπεράσπιση συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών κατά των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Πληροφορικής και Πληροφορίας Επιστήμες με την ασφάλεια του υπολογιστή, διασφάλιση της πληροφορίας, τη βιομηχανία, και την εμπειρία της έρευνας / ανάπτυξης θα διδάξουν τα μαθήματα και να συμβουλεύει τους μαθητές. Μαθήματα Χειμερινό Εξάμηνο (πρώτο έτος) CY510 Cyber ​​Security & Διαχείρισης Κινδύνου 3 CY520 Cyber ​​Security Νομικά Θέματα & ηθικές ανησυχίες 3 CY530 Κρυπτογραφία 3 CY540 Διεθνή Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών 3 Εαρινό Εξάμηνο (πρώτο έτος) CY550 Mobile Computing και Wireless 3 CY610 Ηθικά Hacking και Penetration Testing 3 CY620 Malware Ανάλυση και Άμυνας 3 Χειμερινό Εξάμηνο (δεύτερο έτος) CY630 Disaster Recovery 3 CY640 Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Διερεύνηση & Digital Forensics 3 CY650 την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο Διπλωματική Εργασία 3 Σύνολο προγράμματος πιστώνει 30 Επεξεργασία εφαρμογή Οι αιτήσεις υποβάλλονται σε επεξεργασία σε κυλιόμενη βάση. Η διαδικασία επιλογής ολοκληρώνεται μέσα σε μία εβδομάδα από Πτυχιούχος Admissions τη λήψη όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 6 την Τρίτη Σεπτέμβριο. Πρακτική άσκηση και Θέσεις Εργασίας Ολοκλήρωση μιας Μεταπτυχιακό (τουλάχιστον 6 μήνες) που σχετίζονται με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι απαραίτητη για όλους τους φοιτητές, εκτός από: εκείνους που έχουν 3+ χρόνια επαγγελματικής επιχειρηματικής εργασιακής εμπειρίας τα άτομα με πλήρη απασχόληση κατά τη διάρκεια της διάρκειας του προγράμματος και εκείνοι που συμμετέχουν σε πρόγραμμα ανταλλαγής. Ο απόφοιτος πρακτική πρέπει να ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του μαθήματα. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το σύμβουλο προγράμματος Cyber ​​Security σας για να διαπιστώσετε αν είναι δυνατόν να ληφθεί μια παραίτηση. Για F-1 διεθνείς φοιτητές, προγραμμάτων σπουδών Πρακτική Άσκηση (CPT) απαιτείται άδεια πριν από την έναρξη ένα οικοτροφείο. Παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να μάθετε σχετικά με τη διαδικασία αδειοδότησης CPT. Μετά είναι οι πληροφορίες και συνδέσμους για πρακτική άσκηση και ευκαιρίες απασχόλησης: 1. Ξεκινήστε με την προετοιμασία ένα καλό βιογραφικό. Εξετάστε με σύμβουλο του προγράμματος Cyber ​​Security σας. 2. Επισκεφθείτε το University Center του Αγίου Πέτρου για την Καριέρα δέσμευσης και Βιωματική Μάθηση (Κιλ). Κιλ έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες για την επιτυχία της σταδιοδρομίας! Παρακαλείστε να κάνει το επόμενο βήμα και να εγγραφείτε στην εικονική μας Κέντρο Καριέρας ονομάζεται Σύνδεσμος SaintPeter του. SPLink έχει ειδικές λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να ξεκινήσετε: Ανακοινώσεις - Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εκδηλώσεις μας. Πρακτική άσκηση - Εφαρμόστε άμεσα σε τοπικό, εθνικό και διεθνές πρακτικής άσκησης. Θέσεις εργασίας - είναι μερικής απασχόλησης και των θέσεων πλήρους απασχόλησης αναρτώνται καθημερινά. RSVP Εκδήλωση - Εγγραφή για τα γεγονότα σε ένα απλό κλικ. E-Newsletter - Δημοσιεύθηκε μηνιαία στο γραμματοκιβώτιό του Αγίου Πέτρου σας. Καριέρα με απλότητα - Κατεβάστε το δωρεάν Mobile App. Συνδεδεμένη με το λογαριασμό SPLink σας όπου κι αν πάτε! Πηγαίνετε στο Κιλ - Dinneen Suite 101, για να κλείσετε ένα ραντεβού, για να δοθεί συνέχεια με έναν σύμβουλο που μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε στο σωστό δρόμο για να εξασφαλίσει ένα οικοτροφείο, πλήρους απασχόλησης, ή θέση μερικής απασχόλησης στη σημερινή αγορά εργασίας. Η Κιλ μπορεί να βοηθήσει με τα ακόλουθα: Συνέχιση της προετοιμασίας και επανεξέταση Συνέντευξη από τις δεξιότητες παρουσίαση γήπεδο ασανσέρ Δικτύωση Διαπραγματευτική προσφορά εργασίας σας Φόρεμα για την επιτυχία την επαγγελματική δεοντολογία 3.In Εκτός από τη συνεργασία με Κιλ προσωπικό και την ιστοσελίδα απόσπαση δουλειά τους, να αναζητήσουν ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και απασχόλησης για τις ακόλουθες τοποθεσίες στο πάνω μέρος της σελίδας: 4. Δίκτυο με τους συμμαθητές και να συμμετέχετε σε τοπικές τεχνολογίας των πληροφοριών και των χρηστών της ασφάλειας των πληροφοριών ομάδες: Meetup Νέα Υόρκη Ασφάλειας Πληροφοριών Open Networking User Group 5.Talk στο πρόγραμμα Cyber ​​Security σας σύμβουλο σχετικά με την πρακτική ευκαιρίες στο Κέντρο Ασφαλείας Πανεπιστήμιο Cyber ​​του Αγίου Πέτρου. [-]

Master Of Science στην επιστήμη των δεδομένων με συγκέντρωση στο Business Analytics

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 16 μήνες September 2017 Ηνωμένες Πολιτείες Jersey City +1 περισσότερα

Με την εκθετική αύξηση των Big Data κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η ανάγκη για Data επιστήμονες γίνεται όλο και πιο έντονη και επιτακτική. Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου προσφέρει τώρα μια αιχμή ακαδημαϊκό πρόγραμμα για την κάλυψη αυτών των απαιτήσεων και να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά των επιστημόνων δεδομένων. Το Master of Science στην Επιστήμη των δεδομένων με συγκέντρωση στο Business Analytics. [+]

Η ανάγκη για Data επιστήμονες Με την εκθετική αύξηση των Big Data κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η ανάγκη για Data επιστήμονες γίνεται όλο και πιο έντονη και επιτακτική. Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου προσφέρει τώρα μια αιχμή ακαδημαϊκό πρόγραμμα για την κάλυψη αυτών των απαιτήσεων και να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά των επιστημόνων δεδομένων. Το Master of Science στην Επιστήμη των δεδομένων με συγκέντρωση στο Business Analytics. Επιστήμη δεδομένων με έμφαση στις Business Analytics είναι η πειθαρχία που ενσωματώνει επιστημονικές μεθόδους από τις στατιστικές, η επιστήμη των υπολογιστών και τη διαχείριση επιχειρηματικών δεδομένων που βασίζεται για την εξαγωγή γνώσης από δεδομένα και τη λήψη αποφάσεων κίνησης. Το Master in Science πρόγραμμα σπουδών δεδομένων παρέχει στους φοιτητές με μια αυστηρή πορεία της μελέτης στο Big Τεχνολογίες δεδομένων, εφαρμογές και πρακτικές. Τα μαθήματα κυμαίνονται από τις θεωρίες, και τα εργαλεία για τις εφαρμογές. Οι μαθητές μαθαίνουν να χρησιμοποιούν εργαλεία όπως το R, SAS, και Weka. Μαθημάτων περιλαμβάνει στατιστικά στοιχεία, εξόρυξη δεδομένων και οπτικοποίησης, μηχανική μάθηση, προγνωστική μοντελοποίηση, ανάλυση αποφάσεων και βελτιστοποίησης και εφαρμογές στην επιχείρηση, το μάρκετινγκ, και των συστημάτων πληροφοριών με τη χρήση αυτών των εργαλείων. Το επιστέγασμα του προγράμματος είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα στο οποίο οι μαθητές εφαρμόζουν την αποκτήσει θεωρητικές γνώσεις στην επιστήμη των δεδομένων για την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων του πραγματικού κόσμου. Θα διερευνηθεί επίσης ηθικά και την ηγεσία εκτιμήσεις. γεγονότα πρόγραμμα Το πρόγραμμα Science Data αναπτύχθηκε για να ευθυγραμμίζεται με "καλύτερη πρακτική" σε έννοιες Big Data χρησιμοποιείται από την Oracle Corporation. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σφιχτή ολοκλήρωση με την πιο πρόσφατη Oracle Corporation προσεγγίσεις για τη διαχείριση της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων Big Data Analytics. Το πρόγραμμα του Αγίου Πέτρου αντιπροσωπεύει τις τρέχουσες σημεία αναφοράς της βιομηχανίας για την πρακτική εφαρμογή της επιστήμης των δεδομένων. Oracle Corporation θεωρείται ότι είναι το νούμερο ένα Big Data και την εταιρεία βάση δεδομένων στον κόσμο. Το Master of Science στην Επιστήμη των δεδομένων με συγκέντρωση στο πρόγραμμα Business Analytics είναι ένα 12 φυσικά / 36 πιστωτικές βαθμό και έχει σχεδιαστεί για την πλήρη και μερικής απασχόλησης φοιτητές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν σταδιοδρομία σε αναλυτική πεδία συγκεκριμένες για τη βιομηχανία. Μοναδική τοποθεσία Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου έχει την τύχη να βρίσκεται στην καρδιά του Jersey City, το οποίο φιλοξενεί οικονομικών κολοσσών όπως η Goldman Sachs και η JP Morgan Chase, στην οικονομική ζώνη της. Η οικονομική περιοχή της πόλης της Νέας Υόρκης συμβαίνει επίσης να είναι λεπτά χάρη σε μια πληθώρα μαζικής μεταφοράς που καθιστούν πολύ εύκολο να ταξιδεύουν μεταξύ Jersey City και τη Νέα Υόρκη. Αυτό δίνει στους φοιτητές μας τη δυνατότητα να βιώσουν ό, τι και οι δύο πόλεις έχουν να προσφέρουν από την πλευρά των επιχειρήσεων, καθώς και ένα πολιτιστικό μία. Μαθήματα Επίπεδο Ι DS510 Εισαγωγή στην Επιστήμη των δεδομένων 3 Ανάλυση DS520 δεδομένων και της απόφασης 3 Μοντελοποίηση DS530 Βάσεων Δεδομένων και Αποθήκες Δεδομένων 3 DS540 Στατιστική Προγραμματισμός 3 Επίπεδο II DS600 Data Mining 3 DS610 Big Data Analytics 3 Οπτικοποίηση DS620 δεδομένων 3 DS630 Machine Learning 3 DS640 Predictive Analytics και Πειραματική Μελέτη 3 DS650 δεδομένων Δίκαιο, Ηθική και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 3 DS660 ​​Business Analytics 3 DS670 Διπλωματική Εργασία: Business Analytics 3 Σύνολο προγράμματος πιστώνει 36 Στόχοι του προγράμματος Αναπτύξει σε βάθος κατανόηση των βασικών τεχνολογιών στα δεδομένα της επιστήμης και της Business Analytics: εξόρυξη δεδομένων, μηχανική μάθηση, τεχνικές απεικόνισης, προγνωστική μοντελοποίηση, και τις στατιστικές. ανάλυση του προβλήματος την πρακτική και τη λήψη αποφάσεων. Αποκτήσουν πρακτική, hands-on εμπειρία με τα στατιστικά στοιχεία γλώσσες προγραμματισμού και μεγάλα εργαλεία δεδομένων μέσω μαθημάτων και την εφαρμοσμένη έρευνα εμπειρίες. Στόχοι μάθησης Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το MS στην Επιστήμη των δεδομένων και Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Analytics θα είναι σε θέση να: Εφαρμόστε ποσοτικές τεχνικές μοντελοποίησης και ανάλυσης δεδομένων για την επίλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων του πραγματικού κόσμου, κοινοποιεί τις διαπιστώσεις και αποτελεσματικά να παρουσιάζει αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τεχνικές απεικόνισης δεδομένων. Αναγνωρίσει και να αναλύσει ηθικά ζητήματα σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με την πνευματική ιδιοκτησία, η ασφάλεια των δεδομένων, την ακεραιότητα, και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Εφαρμόστε ηθικές πρακτικές στις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες και να κάνουν καλά αιτιολογημένη ηθικών επιχειρήσεων και τη διαχείριση των δεδομένων αποφάσεις. Επίδειξη γνώσης των τεχνικών στατιστικής ανάλυσης των δεδομένων που χρησιμοποιούνται στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων. Εφαρμόζουν τις αρχές της επιστήμης των δεδομένων για την ανάλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων. Χρησιμοποιήστε το λογισμικό εξόρυξης δεδομένων για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων. Απασχολούν εργαλεία κοπής και τεχνολογιών αιχμής για την ανάλυση Big Data. Εφαρμογή αλγορίθμων για την κατασκευή νοημοσύνη των μηχανών. Επίδειξη της χρήσης της ομαδικής εργασίας, ηγετικές ικανότητες, τη λήψη αποφάσεων και τη θεωρία οργάνωσης. [-]

Βίντεο