Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Κολέγιο Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Σαν Χοσέ!

Αυτός είναι ένας τόπος όπου όλοι οι σπουδαστές της επιστήμης, συμπεριλαμβανομένων των ερευνητών, των δασκάλων σε όλα τα επίπεδα και των πανεπιστημιακών προπτυχιακών και αποφοίτων, συναντώνται για να ανακαλύψουν και να καινοτομήσουν.

Plants in beakerschuttersnap / Unsplash

Τμήμα Αποστολών Βιολογικών Επιστημών

Ως ηγέτες στην εκπαίδευση ενός άρτια καταρτισμένου και ποικίλου επιστημονικού εργατικού δυναμικού, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια δυναμική εκπαιδευτική εμπειρία, εμπλέκοντας τους μαθητές σε πρακτικές μάθησης που βασίζονται στην έρευνα, στον πάγκο και στον τομέα. Μέσω αυτών των εμπειριών, οι μαθητές μας θα αποκτήσουν μια εννοιολογική και βιωματική κατανόηση των βιολογικών επιστημών που εκτείνονται από μόρια σε οικοσυστήματα

Στόχοι του Προγράμματος μας

  • Σερβίρουμε τον διαφορετικό φοιτητικό πληθυσμό της περιοχής μας.
  • Εκπαιδεύστε τους σπουδαστές ώστε να είναι ευφυείς και τεχνολογικά καταρτισμένοι.
  • Παρέχετε στους φοιτητές εντατικές, αυστηρές εργαστηριακές και επιτόπιες εμπειρίες στο πλαίσιο της κανονικής τους διδασκαλίας.
  • Δημιουργήστε εξατομικευμένες ευκαιρίες καθοδήγησης και σύγχρονες μαθησιακές εμπειρίες στο πλαίσιο των ερευνητικών μας προγραμμάτων.
  • Ενισχύστε τη δημιουργικότητα, την καλή θεωρητική θεμελίωση και τη δυνατότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης.
  • Συμβάλλετε ουσιαστικά στην επιστημονική κοινότητα μέσω των ερευνητικών μας προσπαθειών και των προσπαθειών των φοιτητών μας.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

San Jose State University - Department of Biological Sciences

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Βιοτεχνολογίας (MBT) ιδρύθηκε το 2003 στο Τμήμα Βιολογικών Επιστημών στο κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Χοσέ με τη βοήθεια επιχορήγησης α ... [+]

Συμμετοχή στο μέλλον της βιοτεχνολογίας

Επίσημο πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών:

Επιτύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.Προσθέστε αξία στον οργανισμό σας και προωθήστε την καριέρα σας.Νυχτερινά μαθήματα για τον επαγγελματία.Κορυφαίοι επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί εκπαιδευτές με πραγματική εμπειρία.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Βιοτεχνολογίας (MBT) ιδρύθηκε το 2003 στο Τμήμα Βιολογικών Επιστημών στο κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Χοσέ με τη βοήθεια επιχορήγησης από το Ίδρυμα Sloan. Το πρόγραμμα ΜΒΤ ενσωματώνει προηγμένη, πρακτική εκπαίδευση σε εργαστηριακές βιοτεχνολογίες με μαθήματα επιχειρηματικών επιπέδων MBA από το College of Business. Το Τμήμα Βιολογικών Επιστημών θεωρείται ιδιαίτερα στο Silicon Valley για την παροχή εξαιρετικής εργαστηριακής κατάρτισης και το College of Business κατατάσσεται στο 15% των Επιχειρηματικών Σχολών της χώρας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Σαν Χοσέ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
21 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

SJSU - We Are Spartans