Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Σχετικά με εμάς

Ιδρύθηκε το 1928, το κολλέγιο Lucas και το Graduate School of Business είναι διαπιστευμένο από το 1967 από την AACSB International, τον κορυφαίο φορέα διαπίστευσης στον κόσμο για τις σχολές επιχειρήσεων. Είμαστε ο μεγαλύτερος συνεργάτης των αποφοίτων επιχειρήσεων στο Silicon Valley και ένας σημαντικός συνεισφέρων σε αυτό που είναι σήμερα η κοιλάδα. Όπως το Πανεπιστήμιο όπου στεγάζεται, το The Lucas College και η Graduate School of Business αντικατοπτρίζουν τη ζωντανή, πολυπολιτισμική και παγκόσμια ατμόσφαιρα της Silicon Valley. Με περισσότερα από 175 καθηγητές και 5.000 φοιτητές, το κολλέγιο μας προσφέρει στους σπουδαστές παγκόσμιες ευκαιρίες, διατηρώντας ισχυρούς δεσμούς με τις εταιρείες της Silicon Valley.

Μέσα από τα προπτυχιακά μας σχολεία και τμήματα, παρέχουμε δεκατρείς επιχειρηματικές συγκεντρώσεις και η μεταπτυχιακή μας εκπαίδευση παρέχει προηγμένα πτυχία και πιστοποιητικά στον τομέα των επιχειρήσεων, της λογιστικής, της φορολογίας και της διαχείρισης των μεταφορών. Τα Κέντρα και τα Ινστιτούτα μας προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες στους σπουδαστές να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον τομέα των φορολογικών, λογιστικών, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, διαχείρισης επιχειρήσεων, παγκόσμιας ηγεσίας, επιχειρηματικότητας και άλλων. Άλλα βραβευμένα προγράμματα ολοκληρώνουν τη φοιτητική εμπειρία της LCoB δημιουργώντας μια εξαιρετική κοινότητα μάθησης Powering Silicon Valley και πέραν αυτής.

Lucas College και Graduate School of Business - Ενεργειακή Silicon Valley

Παρέχουμε τους πόρους, τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες για τους φοιτητές να πετύχουν στην Silicon Valley - μια από τις πιο ευημερούσες, ανταγωνιστικές και καινοτόμες οικονομικές περιοχές στον κόσμο και πέρα από αυτό.

Συνδυάζοντας την πολυπολιτισμική, παγκόσμια προοπτική με το ιστορικό υπόβαθρο της τεχνολογικής καινοτομίας της Silicon Valley, τα προγράμματα μας αντανακλούν την αξιέπαινη τοπική κληρονομιά μας. Με πάνω από το 80% των σπουδαστών μας που εργάζονται στην κοιλάδα, οι φοιτητές και οι αποφοίτους μας είναι πραγματικά Powering Silicon Valley.

Το Lucas College of Business προσφέρει στους σπουδαστές σημαντικές επιλογές για τον τομέα σπουδών τους με δεκατρείς επιχειρηματικές συγκεντρώσεις. Το Κέντρο επιτυχίας σπουδαστών Jack Holland προσφέρει εξατομικευμένη προσοχή για να βοηθήσει τους μαθητές να περιηγηθούν στις εκπαιδευτικές επιλογές τους και στη σταδιοδρομία τους.

Τα κέντρα και ινστιτούτα παγκόσμιας κλάσης υποστηρίζουν την εμπειρία των σπουδαστών με την ενισχυμένη εκπαίδευση και τη δικτύωση με υψηλού επιπέδου, τοπικούς επαγγελματίες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Οι απαράμιλλοι μαθηματικοί πόροι, όπως το Πρόγραμμα Honor's του Gary J. Sbona, το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Thompson και η φημισμένη σχολή μας παρέχουν τους πόρους και το περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές μπορούν να εξερευνήσουν επαγγελματικές προοπτικές και να επωφεληθούν από τη μοναδική βιωματική μάθηση.

Αποστολή

LCoB Όραμα, αποστολή και αξίες. Ως το μεγαλύτερο και παλαιότερο δημόσιο πανεπιστήμιο της Silicon Valley, το κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Χοσέ έχει εξυπηρετήσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες της κοινότητας και της παγκόσμιας αγοράς από το 1857. Ιδρύθηκε το 1928, το College of Business έχει διαπιστευθεί από το 1967 από την AACSB International, φορέα διαπίστευσης για τις σχολές επιχειρήσεων. Είμαστε ο μεγαλύτερος πάροχος αποφοίτων επιχειρήσεων στο Silicon Valley και ένας σημαντικός συνεργάτης σε αυτό που είναι σήμερα η κοιλάδα.

Οραμα. Το Κολλέγιο μας εξουσιάζει την Silicon Valley εξυπηρετώντας τις παγκόσμιες και ποικίλες απαιτήσεις αυτού του δυναμικού και καινοτόμου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Παρέχουμε μια εκπαίδευση του 21ου αιώνα που θα επιτρέψει την επιτυχία των φοιτητών μας, των εργοδοτών μας και της κοινότητας.

Αποστολή. Είμαστε ο θεσμός της ευκαιρίας στο Silicon Valley, εκπαιδεύοντας τους μελλοντικούς ηγέτες μέσω της εμπειρικής μάθησης και της ανάπτυξης του χαρακτήρα σε μια παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα και διεξάγοντας έρευνα που συμβάλλει στην επιχειρηματική θεωρία, πρακτική και εκπαίδευση.

Βασικές αξίες

 • Αριστεία - Βασιζόμαστε σε πρότυπα αριστείας στη διδασκαλία, την έρευνα και την υπηρεσία
 • Ηθική - Ορίζουμε τα υψηλότερα πρότυπα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής συμπεριφοράς για να ενθαρρύνουμε την κοινωνική ευθύνη
 • Επιχειρηματικότητα - Προωθούμε μια κουλτούρα καινοτομίας και δημιουργικότητας
 • Συμμετοχή - Δημιουργούμε μια κουλτούρα που εκτιμά την ποικιλομορφία, την ανοικτή επικοινωνία και τη συνεργασία

Επιπτώσεις της αποστολής μας

 • Ίδρυμα ευκαιριών - Προσφέρουμε μια ποιοτική εκπαίδευση υψηλής αξίας που δίνει τη δυνατότητα σε σπουδαστές εργασίας και πλήρους φοίτησης, όλων των ηλικιών και διαφορετικό υπόβαθρο, να μεταμορφώνουν τη ζωή τους.
 • Η Silicon Valley επικεντρώνεται - ενσωματώνουμε την εμπειρία της Silicon Valley στα προγράμματά μας, την έρευνα, τη συμμετοχή των σπουδαστών και τις σχέσεις της κοινότητας προσφέροντας αξία στην περιοχή της Silicon Valley και πέραν αυτής.
 • Βιωματική μάθηση των σπουδαστών - Εκπαιδεύουμε τους μαθητές χρησιμοποιώντας καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους και βιωματική μάθηση, μέσα από τη συνεργασία με τις τοπικές και παγκόσμιες επιχειρήσεις και κοινότητες, την επαγγελματική ανάπτυξη και τις διαπολιτισμικές εμπειρίες.
 • Εκπαίδευση του 21ου αιώνα - Δημιουργούμε ένα μαθησιακό περιβάλλον με μεσολάβηση της τεχνολογίας και συνεχώς βελτιώνουμε και αναπτύσσουμε προγράμματα που εμπλέκονται, επηρεάζουν και προσθέτουν αξία τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στην κοινωνία.
 • Ηγεσία σε μια παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα - Παρέχουμε μια δεξαμενή ταλέντων, ηγεσία ιδεών και δέσμευση επιχειρηματικής κοινότητας μέσω των ιδρυμάτων και των κέντρων αριστείας που υποστηρίζουν την ανάπτυξη της Silicon Valley στην παγκόσμια αγορά.
 • Έρευνα - Η ποικιλόμορφη σχολή επικεντρώνεται στην έρευνα και την επαγγελματική δέσμευση που επηρεάζει τη θεωρία και την πρακτική των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης στη Silicon Valley και πέραν αυτής.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Το Master of Science στη Διαχείριση Μεταφορών (MSTM) είναι ένα πλήρως διαπιστευμένο, 30 μονάδων πρόγραμμα που διαρκεί δυόμισι ή τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί ως φοιτητής ... [+]

Σχετικά με

Το Master of Science στη Διαχείριση Μεταφορών (MSTM) είναι ένα πλήρως διαπιστευμένο, 30 μονάδων πρόγραμμα που διαρκεί δυόμισι ή τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί ως φοιτητής μερικής απασχόλησης. Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από έξι απαιτούμενα μαθήματα, δύο μαθήματα επιλογής, και μια εμπειρία δύο κορυφών κορυφαία.

Το πρόγραμμα σπουδών καθοδηγείται από εθνικά αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς οι οποίοι είναι ακαδημαϊκοί ή βιομηχανικοί εμπειρογνώμονες. Το MSTM είναι πλήρως διαπιστευμένο από τον Σύνδεσμο σε Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Τα μαθήματα γίνονται τα βράδια της εβδομάδας, επιτρέποντας στους μαθητές να εργάζονται με πλήρη απασχόληση ενώ κερδίζουν τα πτυχία τους. Οι μαθητές λαμβάνουν συνήθως ένα μάθημα κάθε φορά, μία νύχτα την εβδομάδα, για κάθε συνεδρία δέκα τάξεων, για συνολικά τέσσερις τάξεις ανά έτος. Οι τάξεις παρέχονται μέσω αμφίδρομης τηλεδιάσκεψης, που συμπληρώνεται από διαδικτυακά μαθήματα. Οι μαθητές παρακολουθούν μαθήματα σε προσωπικό επίπεδο σε τοποθεσίες σε όλη την Καλιφόρνια ή μέσω διαδικτυακής τηλεδιάσκεψης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Jose Santa Clara
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
24 - 36 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Αν σκοπεύετε να γίνετε CPA και θέλετε να ζήσετε και να εργαστείτε ως επαγγελματίας λογιστής στη Silicon Valley, δεν θα βρείτε ένα καλύτερο πρόγραμμα από το δικό μας. Το π ... [+]

Σχετικά με

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια καριέρα; Είστε επαγγελματίας ή προπτυχιακός που χρειάζεται 30 μονάδες για πιστοποίηση CPA; Θαυμάσια νέα! Προηγουμένως σχεδιασμένο για φοιτητές με ελάχιστα ή καθόλου λογιστικά υπόβαθρα, ο Δίπλωμα Ειδίκευσης Master of Science στο λογιστικό πτυχίο μας καλωσορίζει τώρα και ο καθένας με λογιστικό προπτυχιακό τίτλο.

Το πρόγραμμά μας MSA είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα που εκτελείται στη Βόρεια Καλιφόρνια. Είμαστε μια εξαιρετικά καλή εφαρμογή εάν θέλετε να ζήσετε και να εργαστείτε ως επαγγελματίας λογιστής στη Silicon Valley.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Jose Santa Clara
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Έχοντας "MST" μετά το όνομά σας είναι μια μεγάλη διάκριση στον κόσμο των φόρων. Δείχνει ότι είστε πολύ έμπειρος στον τομέα της φορολογίας, ειδικευμένος στη φορολογική έρε ... [+]

Σχετικά με

Έχοντας "MST" μετά το όνομά σας είναι μια μεγάλη διάκριση στον κόσμο των φόρων. Δείχνει ότι είστε πολύ έμπειρος στον τομέα της φορολογίας, ειδικευμένος στη φορολογική έρευνα και ικανός να ασχοληθεί έξυπνα με την πολυπλοκότητα των σημερινών φορολογικών κανόνων. MST είναι ένα πρόγραμμα 30 μονάδων που σας επιτρέπει να εγγραφείτε σε πλήρη απασχόληση και να ολοκληρώσετε το πτυχίο σε 12 μήνες ή μερικής απασχόλησης και να τελειώσει σε 24-36 μήνες. Και μιλάμε για ευέλικτο, τα μαθήματα μας είναι προγραμματισμένα να εργαστούν γύρω από την πολυάσχολη φορολογική περίοδο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Jose Santa Clara
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 - 36 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
One Washington Square San Jose, CA
95192 San Jose, California, Ηνωμένες Πολιτείες
Address
2933 Bunker Hill Lane, Suite 120
95054 Santa Clara, California, Ηνωμένες Πολιτείες