Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Simmons School of Management βρίσκεται στη Βοστώνη, Μασαχουσέτη, και προσφέρει τρία επιχειρηματικά προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου: το MBA, MBA Υγείας και Masters of Science στη διαχείριση των προγραμμάτων. Είναι το κορυφαίο κέντρο για την καινοτόμο διδασκαλία, την έρευνα και συζήτηση σχετικά με τις γυναίκες, την ηγεσία και τη διαχείριση.

Ο Simmons MBA προσφέρεται σε μια επιταχυνόμενη 16 μηνών μορφή πλήρους ή τριετή μορφή μερικής απασχόλησης. Simmons School of Management προσφέρει το μοναδικό AACSB διαπιστευμένο πρόγραμμα MBA έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για γυναίκες, και το πρόγραμμα έχει Κατατάχθηκε # 1 σε ευκαιρίες για τις γυναίκες από την αναθεώρηση Princeton για 5 συναπτά έτη.

Ο Simmons Υγείας MBA είναι τόσο AACSB διαπιστευμένο και CAHME, και εκπαιδεύει άνδρες και γυναίκες για την ηγεσία της υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό στρατηγικά σχεδιασμένες τριετές πρόγραμμα ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα της αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο μας Πρόγραμμα MBA με την τεχνογνωσία της σχολής μας, την υγειονομική περίθαλψη και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα σπουδών της υγειονομικής περίθαλψης.

Ο Simmons Masters of Science στο πρόγραμμα Διοίκηση έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους άνδρες και τις γυναίκες από ένα διαφορετικό σύνολο των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών κλάδων για την διαχείριση και την ηγεσία επιτυχία στη σημερινή ανταγωνιστική παγκόσμια οικονομία. Η παρακολούθηση μαθημάτων θα αποτελέσει μια σουίτα του επιπέδου θεμελίωσης των επιχειρήσεων μαθήματα που παρέχουν τις βασικές γνώσεις των επιχειρήσεων και γνώση στον τομέα της διαχείρισης.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Simmons College, Simmons School of Management

Ο νεοσύστατος Masters of Science in Management (MSM) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές από ένα ευρύ σύνολο από ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα γ ... [+]

Ο νεοσύστατος Masters of Science in Management (MSM) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές από ένα ευρύ σύνολο από ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα για τη διαχείριση και την επιτυχία ηγεσίας στη σημερινή ανταγωνιστική παγκόσμια οικονομία. Το πρόγραμμα προκαλεί τους μαθητές, παρέχοντας μια σταθερή βάση των επιχειρήσεων και την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισης απαραίτητη για διάφορους τομείς.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Βοστώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά