Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιστορία του Πανεπιστημίου της Σόφιας

Πανεπιστήμιο της Σόφιας έχει δημιουργήσει η ίδια στα θεμέλια της μετασχηματιστικής, διαπροσωπική εκπαίδευση από το 1975. Η Σόφια έχει αλλάξει και μεγαλώσει στην εποχή του ως πανεπιστημιακός και ενθαρρύνει τους μαθητές του να κάνουν το ίδιο. Σας προσκαλούμε να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά σε διακεκριμένο παρελθόν μας για να μάθετε περισσότερα για την πρώτη μας πατημασιές ως σχολείο.

Η μεταμορφωτική Transpersonal Εκπαίδευση Από το 1975

Πανεπιστήμιο της Σόφιας, στο παρελθόν το Ινστιτούτο διαπροσωπική ψυχολογία, ιδρύθηκε το 1975 από τον Dr. Robert Frager ως απάντηση στην αυξανόμενη ανάγκη για μια αλλαγή στην παιδαγωγική της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ως απόφοιτος του Χάρβαρντ, Frager είχαν βιώσει από πρώτο χέρι τη συμβατική προσέγγιση στη μελέτη της ψυχολογίας και βρήκε να λείπουν και συχνά κατακερματισμένη.

Ειδικότερα, ο Δρ Εκπαιδευτικό ιδανικό Frager του παρέπεμπε πίσω στην αρχαία Ελληνική σύστημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε την πεποίθηση ότι η εκπαίδευση πρέπει να λαμβάνει υπόψη όλες τις πτυχές της ανθρώπινης εμπειρίας. Με αυτό το ιδανικό κατά νου, έθεσε ως στόχο να δημιουργήσει ένα σχολείο της ψυχολογίας που θα προετοιμάσει πλήρως τους ψυχολόγους να κατανοήσει την ανθρώπινη φύση από μια προσέγγιση που ξεπερνά την παθολογική και περιλαμβάνει ολόκληρο το ανθρώπινο ον στο πλαίσιο του πολιτισμού, τη σωματική υγεία, ψυχική υγεία, και πνευματική υγεία. Σήμερα, το Πανεπιστήμιο της Σόφιας συνεχίζει να προσθέσει νέα προγράμματα για να διευρύνει το ενδιαφέρον της με την εφαρμογή διαπροσωπική τιμές για την έρευνα, την εκπαίδευση, την τεχνολογία και τη μηχανική.

Τι είναι η διαπροσωπική;

Πανεπιστήμιο της Σόφιας έχει μακρά διερευνηθούν τα όρια της ψυχολογίας και πνευματικότητας για την καλυτέρευση της ανθρωπότητας και τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Διαπροσωπική ψυχολογία είναι μια ψυχολογία πλήρες φάσμα που μελετά μια συνέχεια της ανθρώπινης εμπειρίας και της συμπεριφοράς που κυμαίνονται από σοβαρή δυσλειτουργία, ψυχική και συναισθηματική ασθένεια στο ένα άκρο, σε ό, τι γενικά θεωρείται "φυσιολογικό", υγιεινή συμπεριφορά στο άλλο άκρο και διάφορους βαθμούς της κανονικής και η αδυναμία προσαρμογής στο μεταξύ - και στη συνέχεια πηγαίνει πέρα ​​από αυτήν, προσθέτοντας ένα σοβαρό επιστημονικό ενδιαφέρον για τις επικείμενες και υπερβατική διάσταση της ανθρώπινης εμπειρίας: το εξαιρετικό ανθρώπινο λειτουργίας, εμπειρίες, παραστάσεις και τα επιτεύγματα, αληθινή ιδιοφυΐα, τη φύση και το νόημα της βαθιά θρησκευτική και μυστικιστικές εμπειρίες, μη συνήθεις καταστάσεις συνείδησης, και πώς μπορούμε να προωθήσει την εκπλήρωση της βαθύτατης δυνατότητές μας ως ανθρώπινα όντα.

Transpersonal ψυχολόγοι εργάζονται από διάφορους κλάδους και να βασιστεί σε στοιχεία που προέκυψαν από όχι μόνο στους διάφορους τομείς της ψυχολογίας, αλλά και οι επιστήμες της γνώσης, συνείδησης, και το παραφυσικό? Η φιλοσοφία? κοινωνική και πολιτισμική θεωρία? αναπόσπαστο θεωρίες και πρακτικές για την υγεία? ποίηση, τη λογοτεχνία, τις τέχνες και? και, πνευματική και τη σοφία παραδόσεις του κόσμου.

Transpersonal Πρωτοπόροι

Μαίρη Calkins

Μαρία Calkins ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας και έγινε δεκτό το διδακτορικό της από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, λόγω του φύλου της. Αυτά τα δύο γεγονότα βοήθησαν να ανοίξει ένα δρόμο για το μέλλον των γυναικών ψυχολόγους και ανακινήστε τα εμπόδια λόγω φύλου στην ψυχολογία.

Aldous Huxley

Aldous Huxley, ένα από τα μεγάλα σύγχρονα στοχαστές, φιλόσοφοι και κοινωνική σχολιαστές του 20ου αιώνα, συχνά χαιρετίστηκε ως μια εμπνευσμένη φιγούρα του Κινήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και η μετέπειτα εξέλιξη του διαπροσωπική ψυχολογία.

Abraham Maslow

Abraham Maslow είναι ένας από τους ιδρυτές της ανθρωποκεντρικής ψυχολογίας και διαπροσωπική ψυχολογία. Πίστευε ότι η ακριβής και βιώσιμη θεωρία της προσωπικότητας πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο τα βάθη, αλλά επίσης τα ύψη που ο καθένας είναι σε θέση να επιτύχει.

William James

Για William James, ψυχολογία οριοθετείται από τη βιολογία από τη μία πλευρά και τη φιλοσοφία από την άλλη? θα απευθύνεται σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης εμπειρίας. James βοήθησε εισαγάγει ψυχολογία στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη διδασκαλία της πρώτης πορεία και την ίδρυση του πρώτου εργαστηρίου.

Carl Jung

Carl Jung είναι ένα από τα πιο σημαντικά, πιο σύνθετο και πιο αμφιλεγόμενο ψυχολογικό θεωρητικοί. Γιουνγκιανήςψυχολογίας επικεντρώνεται στην ίδρυση και την ενίσχυση της σχέσης μεταξύ συνειδητού και ασυνείδητου διαδικασίες.

Carl Rogers

Carl Rogers ήταν ένας από τους ιδρυτές της ανθρωποκεντρικής ψυχολογίας των οποίων οι εισφορές συνεχίζουν να έχουν απήχηση σε όλο το πεδίο. Θεωρία και την πρακτική του άλλαζε το αυταρχικό μοντέλο του θεραπευτή ηγεσία ψυχοθεραπεία προς την κατεύθυνση μιας πελατοκεντρικής πρακτικής.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Sofia University

Το Master of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας παρέχει στους φοιτητές με ένα ευρύ υπόβαθρο στην ανάπτυξη λογισμικού και άλλες βασικές ειδι ... [+]

Μεταπτυχιακό Επιστήμης Υπολογιστών

Το Master of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας παρέχει στους φοιτητές με ένα ευρύ υπόβαθρο στην ανάπτυξη λογισμικού και άλλες βασικές ειδικότητες της επιστήμης των υπολογιστών. Επίσης, δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε θεμελιακή και εφαρμόζεται θέματα. Βρίσκεται στο Palo Alto, η καρδιά της Σίλικον Βάλεϊ μόλις λεπτά μακριά από τις κορυφαίες εταιρείες όπως το Google, η Apple, η HP και το Facebook παρέχει στους φοιτητές με ένα περιβάλλον πλούσιο σε ευκαιρίες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Παλό Άλτο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Sofia University

Μεταπτυχιακό Πανεπιστημίου της Σόφιας of Arts στην διαπροσωπική ψυχολογία (MATP) βαθμός είναι ένα διετές στις πανεπιστημιουπόλεις πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για να σας ε ... [+]

On-Campus Πρόγραμμα

Μεταπτυχιακό Πανεπιστημίου της Σόφιας of Arts στην διαπροσωπική ψυχολογία (MATP) βαθμός είναι ένα διετές στις πανεπιστημιουπόλεις πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για να σας επιτρέψει να συμμετάσχουν στη δική σας προσωπική ανάπτυξη, ενώ την προετοιμασία για τη μελέτη διδακτορικού επιπέδου και επαγγελματικές εφαρμογές της υπερπροσωπικής πρακτικές και αρχές. Εάν είστε αυτενέργεια μαθητή ο οποίος καταπιάνεται με τις προκλήσεις της εποχής μας και επιδιώκει να κάνει θετική αλλαγή στον κόσμο, αυτό το πρόγραμμα είναι για εσάς. Μετασχηματιστική μάθηση είναι το θεμέλιο του προγράμματος, καθώς και τους αποφοίτους μας να χρησιμεύσουν ως παράγοντες αλλαγής, θεραπευτές, και διαπροσωπική μελετητές. Αυτή η ζωή-μετασχηματίζοντας πρόγραμμα διδάσκεται από κορυφαίους καθηγητές στη διαπροσωπική ψυχολογία που υπηρετούν ως σύμβουλοι και οδηγοί τόσο στην τάξη και τις ρυθμίσεις της έρευνας. Σχολή μας δημοσιεύει σε διάφορους τομείς της έρευνας, όπως είναι το εξαιρετικό ανθρώπινο εμπειρίες, στις μελέτες της συνείδησης, η δημιουργικότητα, η συγκριτική θρησκειών, και τη διασύνδεση των πολιτισμικών σπουδών και διαπροσωπική ψυχολογία. Διακριτικό μας ισορροπία επιστημονική μελέτη, βιωματική μάθηση και την επαγγελματική ανάπτυξη χρησιμεύει για να σας υποστηρίξει στην εύρεση τρόπων για την μεταμορφωτική έννοιες και πρακτικές στον κόσμο για να προωθήσει την κοινωνική αλλαγή και την επούλωση σε μια ποικιλία ρυθμίσεων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Παλό Άλτο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Sofia University

Masters της Σόφιας στη Συμβουλευτική Ψυχολογία πρόγραμμα σπουδών ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των εκπαιδευτικών και των προ-βαθμού κλινική εκπαίδευση για την Άδεια Γάμο ... [+]

Με ένα Μάστερ στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Σόφιας, θα έχετε την εκπαίδευση και την κατάρτιση προ-βαθμού να συνεχίσει licensure ως ειδικός κλινικός ολόκληρο το πρόσωπο προσεγγίσεις για την υγεία και τη θεραπεία. Επιπλέον, θα μάθετε να φροντίζετε για τη δική σας ανάπτυξη και την ευημερία σε ένα υποστηρικτικό, συνεργατική ατμόσφαιρα.

Highlights του προγράμματος

... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Παλό Άλτο
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Sofia 40 Years History

The Transpersonal Worldview - Sofia University USA