Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1870, Αγίου Ιωάννη είναι μια καθολική και Vincentian πανεπιστήμιο ότι προετοιμάζει τους μαθητές για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στη σημερινή παγκόσμια κοινωνία. Το Princeton Review και άλλες κορυφαίες ταξινομήσεις αναγνωρίζει σταθερά εξαιρετική ακαδημαϊκοί του Πανεπιστημίου, δυναμική ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και των εθελοντών, να επικεντρωθούν σε φοιτητική ζωή, και συναρπαστικό σπουδές στο εξωτερικό προσφορές. ποιότητας πηγές μας από ένα θεσμικό όραμα της αριστείας και της παροχής υπηρεσιών. Οι φοιτητές προέρχονται από σχεδόν 50 κράτη και σχεδόν 120 χώρες του εξωτερικού για να συνεχίσει πάνω από 100 συνεργάτη, πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα στις τέχνες, τις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση, το δίκαιο, φαρμακείο, τις επιστήμες, και εξειδικευμένα επαγγελματικά προγράμματα. Η Red Storm είναι μια άλλη μεγάλη κλήρωση, που ενσωματώνει 107-year-old μας παράδοση των ανδρών και τον αθλητισμό των γυναικών. Του Αγίου Ιωάννη έχει τρεις κατοικίες πανεπιστημιουπόλεις Νέα Υόρκη? ένα ακαδημαϊκό κέντρο στο Oakdale, NY? διεθνείς πανεπιστημιουπόλεις στη Ρώμη, Ιταλία, και το Παρίσι, Γαλλία? και σπουδές στο εξωτερικό θέσεις στη Σεβίλλη της Ισπανίας, και σε όλο τον κόσμο. Σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα της εμπειρίας του Αγίου Ιωάννη.

Αγίου Ιωάννη είναι καθολικός, Vincentian, ο Μητροπολίτης, και Παγκόσμια

Ως ένα πανεπιστήμιο,

δεσμευόμαστε για την ακαδημαϊκή αριστεία και την επιδίωξη της σοφίας, που ρέει από την ελεύθερη έρευνα, θρησκευτικές αξίες και την ανθρώπινη εμπειρία. Προσπαθούμε να διατηρήσει και να ενισχύσει μια ατμόσφαιρα στην οποία ακαδημαϊκής έρευνας, ευφάνταστη μεθοδολογία, την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, και ένας ενθουσιώδης αναζήτηση της αλήθειας χρησιμεύσει ως βάση μια ζωτικής σημασίας διαδικασία διδασκαλίας-μάθησης και την ανάπτυξη της δια βίου μάθησης. βασικό πρόγραμμα σπουδών μας στις φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες έχει ως στόχο να εμπλουτίσουν τη ζωή, καθώς και τα επαγγέλματα και χρησιμεύει για να ενοποιήσει το προπτυχιακό εμπειρία. Πτυχιούχος και επαγγελματικές σχολές εκφράσει τη δέσμευσή μας για την έρευνα, αυστηρές προδιαγραφές και καινοτόμο εφαρμογή της γνώσης. Στόχος μας είναι όχι μόνο να είναι άριστοι επαγγελματίες με την ικανότητα να αναλύουν και να αρθρώσει με σαφήνεια τι είναι, αλλά και να αναπτύξει τις ηθικές και αισθητικές αξίες να φανταστεί κανείς και να βοηθήσει να συνειδητοποιήσουν το τι θα μπορούσε να είναι.

Αγίου Ιωάννη είναι ένα Καθολικό Πανεπιστήμιο,

ιδρύθηκε το 1870 ως απάντηση στην πρόσκληση του πρώτου Επισκόπου της Μπρούκλιν, John Loughlin, για να παρέχει τη νεολαία της πόλης με μια πνευματική και ηθική εκπαίδευση. Έχουμε αγκαλιάσει τις ιουδαιο-χριστιανικά ιδεώδη του σεβασμού για τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του κάθε ατόμου και την ευθύνη κάθε ατόμου για τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα σχέδια για τη ζωή και τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού, όπως ενσωματώνονται στις παραδόσεις και τις πρακτικές της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Η κοινότητά μας, η οποία αποτελείται από τα μέλη πολλών θρησκειών, επιδιώκει μια διαφάνεια που είναι "εξ ολοκλήρου απευθύνεται σε όλους ότι είναι αλήθεια, το μόνο που αξίζει το σεβασμό, όλα αυτά είναι ειλικρινής, αγνή, αξιοθαύμαστη, αξιοπρεπή, ενάρετος, ή άξια επαίνου» (Φιλιππησίους 4: 8). Έτσι, το Πανεπιστήμιο είναι ένας τόπος όπου η Εκκλησία εκφράζει τον εαυτό της και τον κόσμο, καθώς εμπλέκεται σε διάλογο με τις άλλες θρησκευτικές παραδόσεις.

Αγίου Ιωάννη είναι ένα πανεπιστήμιο Vincentian,

εμπνευσμένο από τη συμπόνια και ζήλο Αγίου Βικεντίου de Παύλου για την υπηρεσία. Προσπαθούμε να παρέχουν άριστη εκπαίδευση για όλους τους ανθρώπους, ειδικά εκείνοι που στερούνται οικονομικών, φυσικών ή κοινωνικών πλεονεκτημάτων. προγράμματα υπηρεσιών της Κοινότητας συνδυάζονται με στοχαστική μάθηση να διευρύνει την εμπειρία στην τάξη. Όπου είναι δυνατόν, αφιερώνουμε την πνευματική και σωματική τους πόρους μας για να αναζητήσετε τις αιτίες της φτώχειας και της κοινωνικής αδικίας και να ενθαρρύνουν λύσεις που είναι προσαρμόσιμες, αποτελεσματικό και συγκεκριμένο. Στην παράδοση Vincentian, επιδιώκουμε να προωθήσει μια κοσμοθεωρία και την περαιτέρω προσπάθειες για την παγκόσμια αρμονία και την ανάπτυξη, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα στην οποία όλοι μπορούν να ρουφήξουν και να ενσαρκώνουν το πνεύμα του συμπονετική ανησυχία για τους άλλους τόσο χαρακτηριστικό του Vincent.

Αγίου Ιωάννη είναι μια μητροπολιτική και παγκόσμιο πανεπιστήμιο.

Ως Metropolitan University, θα επωφεληθούν από την πολιτιστική ποικιλομορφία της Νέας Υόρκης, πνευματική και καλλιτεχνική τους πόρους της, και μοναδική επαγγελματική εκπαιδευτικές ευκαιρίες της. Με αυτόν τον πλούτο έρχεται η ευθύνη. Ενθαρρύνουμε τη μητροπολιτική κοινότητα να χρησιμοποιήσουμε τους πόρους μας για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του. Ως παγκόσμιο πανεπιστήμιο, είμαστε μία από τις πιο διαφορετικά ιδρύματα του έθνους μας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εμπλουτισμένο με ένα μείγμα των πολιτισμών, η οποία συμπληρώνει μια διεθνοποιημένη πρόγραμμα σπουδών. Μέσα από τη συνεργασία με άλλα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, σπουδές στο εξωτερικό ευκαιρίες και online μαθήματα και βαθμούς, προβολής μας καλύπτει όλον τον πλανήτη. Στην εκπαίδευση των φοιτητών δεσμευόμαστε να προωθήσει αυτές τις ιδιότητες που απαιτούνται για τους αποφοίτους μας να γίνουν αποτελεσματικοί ηγέτες και υπεύθυνοι πολίτες σε μια ζωντανή πόλη και δυναμικό κόσμο.

Αλήθεια

Γνώση σε συμφωνία με την πραγματικότητα, η συμπεριφορά πιστοί σε ηθικά πρότυπα. Αγίου Ιωάννη επιβεβαιώνει την τριπλή αποστολή του πανεπιστημίου για να αναζητήσει την αλήθεια μέσα από την έρευνα, για να διαδώσει μέσω της διδασκαλίας και να ενεργήσει σε αυτό. Οι τιμές Πανεπιστήμιο και αξιοποιεί τις προοπτικές των διαφορετικών πολιτισμών να βοηθήσει τα μέλη της στην αναζήτηση της αλήθειας και την ανάπτυξη ηθικά πρότυπα, ενώ επιβεβαιώνοντας την ιουδαιο-χριστιανική παράδοση.

Αγάπη

Εστίαση και επέκταση μυαλά και τις καρδιές να γαλουχήσει τις δικές του και ένα άλλο είναι καλό. Η αγάπη εκφράζεται στην πανεπιστημιακή κοινότητα δεν είναι ένα συναίσθημα, αλλά μια δράση για την εταιρική καλή εκδηλώνεται μέσα από το χρόνο, το ταλέντο και την ενέργεια των μελών της. Πρόκειται για μια υπεύθυνη αφοσίωση για να αξιοποιήσει τους διαθέσιμους πόρους και να μετατρέψει τους προς καλό της ανθρωπότητας.

Σεβασμός

Συνειδητοποίηση και εκτίμηση για όλα τα άτομα. Μια ευγενική υπόψη για όλους τους ανθρώπους των οποίων αγκαλιάζει την ποικιλομορφία και τα κοινά στη μάθηση, τη διδασκαλία και την υπηρεσία σε άλλους εντός της κοινότητας του Πανεπιστημίου και πέρα.

Ευκαιρία

Συνθήκες ευνοϊκές για την εξυπηρέτηση άλλων και την προετοιμασία εαυτό του για μια ικανοποιητική ζωή. Καθοδηγούμενη από τις κεντρικές τη δέσμευσή της για την ισότητα, τη δικαιοσύνη και τη χριστιανική ηθική, το Πανεπιστήμιο διαθέτει σε όλα τα μέλη της τους πόρους της για να συνεχίσει ατομικών και συλλογικών τους συμφερόντων.

Αριστείας

Η προσπάθεια, την καλλιέργεια, ποτέ δεν είναι ικανοποιημένοι. Του Αγίου Ιωάννη Κοινότητας εξουσιοδοτεί και εμπνέει τους μαθητές, προσωπικό, καθηγητές και διοίκηση για να πετύχει σε προγράμματα τα οποία τους βοηθούν σε κάθε τομέα της επίτευγμα.

Υπηρεσία

Βικεντιανός πνευματικότητα σε δράση, μια απάντηση στο κάλεσμα του Θεού για να δώσει από τον εαυτό μας. υποχρέωση και δέσμευση για την υπηρεσία μας βρίσκονται όχι μόνο στην ενεργή συμπόνια μας, ως θεσμικό όργανο, αλλά στην καλλιέργεια αυτών των προτεραιοτήτων και αξιών στα μέλη της κοινότητάς μας. Έχουμε δεσμευτεί σε μια ζωή επιστασίας ως επιστάτης του Θεού-δεδομένου ταλέντα, τους πόρους και τη γνώση, και φροντίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των άλλων.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

St. John's University

Το Master of Science στη Λογιστική (MSA) από το The Peter J. Tobin College of Business έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες να κατανοήσουν τη λειτουργία της ... [+]

Ο Master of Science στη Λογιστική (MSA) Από το Peter J. Tobin College of Business έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες να κατανοήσουν τη λειτουργία της λογιστικής εντός της παγκόσμιας αγοράς και σχετίζονται με εξελιγμένα θεωρητικές έννοιες για πρακτικά προβλήματα. Η ζήτηση για ειδικούς στον τομέα της λογιστικής έχει επιταχυνθεί δραματικά, καθώς οι δημοσιονομικοί κανονισμοί έχουν εξελιχθεί και θα συνεχίσει να αυξάνεται ως εταιρείες προσπαθούν να γίνουν πιο διαφανείς. Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι έτοιμοι να αξιοποιήσουν την εκπαίδευση και τις δεξιότητές τους να γίνουν επαγγελματίες της λογιστικής στο μέλλον.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York New York Mills Ιταλία Rome Γαλλία Paris  + 3 Περισσότερα
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
St. John's University

Αυτά τα ερευνητικά και τα πρότυπα με βάση τα μεταπτυχιακά προγράμματα προετοιμαστούν οι επαγγελματίες, ικανοί, τη φροντίδα και την πολυπολιτισμική τους εκπαιδευτικούς της ... [+]

Αυτά τα ερευνητικά και τα πρότυπα με βάση τα μεταπτυχιακά προγράμματα προετοιμαστούν οι επαγγελματίες, ικανοί, φροντίδα και πολυπολιτισμική εκπαιδευτικούς Σπουδαστές της Αγγλικής γλώσσας (πήχεις). Ο Πτυχίο Master of Science στη Διδασκαλία της Αγγλικής σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) προσφέρει δύο κομμάτια, για τα άτομα με και χωρίς Πολιτεία της Νέας Υόρκης Πιστοποίησης.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες New York Ιταλία Rome Γαλλία Paris New York Mills  + 3 Περισσότερα
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
St. John's University

Μια Σχολή Κτίριο Leader (ΑΒΟ) πτυχίο Master of Science ή Advanced Certificate στην Εκπαιδευτική Διοίκηση παρέχει ένα πνευματικό περιβάλλον που επιτρέπει στους μαθητές να ... [+]

Α Σχολή Κτίριο Leader (ΑΒΟ) Master of Science πτυχίο ή Advanced Certificate στην Εκπαιδευτική Διοίκηση παρέχει ένα πνευματικό περιβάλλον που επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν τις υπάρχουσες γνώσεις και την ανάπτυξη νέων γνώσεων, πρακτικών και δεξιοτήτων στους τομείς της διοίκησης, αξιολόγησης, και το πρόγραμμα σπουδών. Οι απόφοιτοι αυτού του καινοτόμου προγράμματος κερδίσει την πιστοποίηση της Νέας Υόρκης για να γίνει ηγέτης σχολικό κτίριο. Ο βαθμός περιλαμβάνει μια συγκέντρωση αντικείμενο που μπορούν να λάβουν οι εκπαιδευτικοί τόσο για μόνιμη πιστοποίηση διδασκαλίας και buildinglevel πιστοποίησης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Ιταλία Rome Γαλλία Paris New York Mills  + 3 Περισσότερα
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
St. John's University

Predictive analytics ισχύει ισχυρές τεχνικές στατιστικής και την εξόρυξη δεδομένων σε μεγάλα σύνολα δεδομένων, προκειμένου να προκύψουν χρήσιμες πληροφορίες, αναγνώριση π ... [+]

Predictive analytics ισχύει ισχυρές τεχνικές στατιστικής και την εξόρυξη δεδομένων σε μεγάλα σύνολα δεδομένων, προκειμένου να προκύψουν χρήσιμες πληροφορίες, αναγνώριση προτύπων και τάσεων, και να οικοδομήσουν τα μοντέλα για να προβλέψει τα μελλοντικά γεγονότα. Εφαρμογές από αυτές τις τεχνικές είναι τώρα μετατροπή λήψης αποφάσεων σε όλη την επιχείρηση, την κυβέρνηση, την υγειονομική περίθαλψη, και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Η ζήτηση για επαγγελματίες γνώστες σε αυτόν τον τομέα αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία τα επόμενα χρόνια. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Ιταλία Rome Γαλλία Paris New York Mills  + 3 Περισσότερα
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

St. John's University

Το πρόγραμμα Master of Arts στην Κυβέρνηση και Πολιτική στο Πανεπιστήμιο του St. John συνδυάζει την αυστηρή ακαδημαϊκή μελέτη με την ευκαιρία να αναπτύξουν πολύτιμες πρακ ... [+]

Ο Πρόγραμμα Master of Arts στην Κυβέρνηση και Πολιτική στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωάννη συνδυάζει την αυστηρή ακαδημαϊκή μελέτη με την ευκαιρία να αναπτύξουν πολύτιμες πρακτικές δεξιότητες που είναι ιδιαίτερα ελκυστική σε ένα ευρύ φάσμα των εργοδοτών σε ολόκληρο τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Θα επωφεληθούν από μικρά μεγέθη τάξη μας, ατομική προσοχή από διακεκριμένους σχολή μας, και την ευελιξία να αναπτύξει το εύρος και το βάθος στο χώρο της κυβέρνησης και της πολιτικής. Θα γίνει ένας εμπειρογνώμονας στη σύνθεση σλιπ και τις εκθέσεις της πολιτικής? τη σύνταξη και την αξιολόγηση των προτάσεων έργων, τα ψηφίσματα και τις δημόσιες δηλώσεις? και ολοκληρώνοντας σε βάθος αξιολογήσεις των εγχώριων και ξένων γεγονότων και τάσεων. Το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για μια σειρά από ευκαιρίες στις αστικές ή ξένες υπηρεσίες, τις θέσεις των πολιτικών και διοικητικών ευθυνών στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, σταδιοδρομία στον τομέα της εκπαίδευσης, ή για περαιτέρω μελέτη ως διδακτορικό ή νόμο φοιτητής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Ιταλία Rome Γαλλία Paris New York Mills  + 3 Περισσότερα
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Define Yourself @ St. John's University, Visit Us Today