Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τον Stevens

Επτά χιλιάδες μαθητές, 300 διδάσκοντες. Ένα κόσμημα μιας πανεπιστημιούπολης, δίπλα σε μια εκπληκτική πόλη, σε μια πόλη 3 κολεγίων κορυφαία. Αμέτρητες ιδέες. Άπειρες ερωτήσεις. Και απαντήσεις που έχουν σημασία. Αυτός είναι ο Stevens.

Παθιασμένος για την (Im) δυνατή

Στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Stevens, το αδύνατο γίνεται δυνατό. Παίρνουμε τη σπίθα μιας ιδέας και την κάνουμε πραγματική.

Οι μαθητές μας συνεργάζονται σε διεπιστημονικές ομάδες για τη δημιουργία νέων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών. Η σχολή μας παράγει πρωτοποριακή έρευνα που επιτρέπει τον καλύτερο σχεδιασμό και πολιτική. βελτιώνει την υγειονομική περίθαλψη και τη θεραπεία · ενισχύει την κατανόηση των κρίσιμων ζητημάτων. μοιράζεται χρήσιμη γνώση. και κάνει τη ζωή ασφαλέστερη, ασφαλέστερη και πιο άνετη. Οι συνεργάτες μας στον κλάδο συνεργάζονται μαζί μας για τη μετατροπή των επιχειρήσεων, τη δημιουργία του μέλλοντος και την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων.

Σε μια καταπράσινη πανεπιστημιούπολη, ακριβώς στο σωστό μέγεθος και ακριβώς απέναντι από τον ποταμό από τη Νέα Υόρκη, διδάσκουμε τις επόμενες γενιές ηγέτες και στοχαστές - τους ονειροπόλους και τους δράστες - να εξερευνήσουν με το μυαλό τους αλλά και να ακολουθήσουν την καρδιά τους. Τους διδάσκουμε να καινοτομούν, να προβλέπουν, να συνεργάζονται. Τους προετοιμάζουμε για επαγγελματική σταδιοδρομία και για περαιτέρω εκπαίδευση, προετοιμάζουμε τους για να φθάσουν και να ευδοκιμήσουν στον πραγματικό κόσμο. Και αυτοί ευδοκιμούν θεαματικά.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgΦωτογραφίες εκκίνησης / Pexels

Η διαφορά Stevens

Η εκπαίδευση του Stevens είναι μοναδική. Προβάλλουμε και προετοιμάζουμε τους μαθητές με τρόπους που ποτέ δεν ήξεραν πιθανές. Διδάσκουμε πώς, μέσω της συνεργασίας, πραγματοποιούνται τα μεγαλύτερα κέρδη. Μέχρι τη στιγμή που οι απόφοιτοι έχουν περάσει από τις πόρτες μας, έχουν βιώσει την ομαδική εργασία, τη διαχείριση του έργου, τη φασαρία και την ελπίδα. Και είναι έτοιμοι να επιτύχουν τα μελλοντικά οράματα που πάντα οραματίστηκαν.

Το όραμα να επιτύχει

Ο πρόεδρος του Stevens, Nariman Farvardin, έχει υπηρετήσει στο πανεπιστήμιο από τον Ιούλιο του 2011. Συνεργασία με το υπουργικό του συμβούλιο, το Διοικητικό Συμβούλιο Stevens και συμβουλευτικό Συμβούλιο Ηγεσίας, καθοδηγούμενο από ένα λεπτομερές Στρατηγικό Σχέδιο 10 ετών, αντανακλά τις δεσμεύσεις του Stevens για συνεργασία, τη μόχλευση της τεχνολογίας για την επίλυση των πιο πιεστικών προκλήσεων της κοινωνίας.

Μια εκπαίδευση σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη

Ο μοναδικός συνδυασμός της τεχνολογικής εκπαίδευσης του Stevens και των εφαρμοσμένων μαθησιακών ευκαιριών προετοιμάζει τους μαθητές μας για τον πραγματικό κόσμο - και οι υπάλληλοι σημειώνουν. Προσφέρουμε μαθήματα επιχειρηματικότητας στους πρώτους φοιτητές. μια ευρεία επιλογή διεπιστημονικών μεγάλων εταιρειών. και απαράμιλλη πρόσβαση σε υψηλά κατατασσόμενα πρακτικά και συνεταιριστική εκπαίδευση. Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι του Stevens συμμετέχουν επίσης σε έργα που καλύπτουν ολόκληρο το έτος.

Λεπτά από το Μανχάταν

Το Stevens βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία, σε μια κορυφαία 3 πόλη κολλεγίων (Hoboken) και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ποταμό Hudson από τη Νέα Υόρκη - τον οικονομικό και πολιτιστικό κόμβο του κόσμου και ένα αυξανόμενο κέντρο τεχνολογικής καινοτομίας. Μια πανεπιστημιούπολη 55 στρεμμάτων, μόλις λίγα λεπτά από την πόλη με το τρένο, το λεωφορείο ή το πορθμείο; Τώρα αυτή είναι η πρόσβαση στην ευκαιρία.

Έρευνα που κάνει τη διαφορά

Πλημμύρες. Τυφώνας. Η ασθένεια Αλτσχάϊμερ. Καρκίνος του μαστού. Οι χάκερ. Οι ερευνητές του Stevens αντιμετωπίζουν τις δύσκολες ερωτήσεις, δοκιμάζουν τις νέες προσεγγίσεις, κάνουν τα επιπλέον βήματα και αναπτύσσουν τις πραγματικές εφαρμογές που κάνουν τη σημαντική διαφορά - σώζοντας ζωές, προστατεύοντας την ιδιωτικότητα, βοηθώντας τους ανθρώπους να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις και εξασφαλίζοντας ασφαλέστερα, υγιέστερα, ασφαλέστερα κόσμος.

Ιδρυτικοί ερευνητικοί πυλώνες

Ο Stevens εκτελεί έρευνα αιχμής σε μια μεγάλη ποικιλία κρίσιμων κλάδων. Το πανεπιστήμιο επέλεξε να ασκήσει ιδιαίτερη έρευνά του σε έξι ειδικούς θεμελιώδεις πυλώνες στους οποίους ο Stevens κατέχει σήμερα κορυφαία τεχνογνωσία.

Η εργασία σε αυτούς τους στρατηγικούς τομείς θα είναι καθοριστικής σημασίας για τον εθνικό και παγκόσμιο σχεδιασμό, τη διακυβέρνηση, την ανάπτυξη υποδομών και τεχνολογίας - καθώς και την περιφερειακή, εθνική και διεθνή ασφάλεια, ασφάλεια και ευημερία. Ως εκ τούτου, ο Stevens θα προσελκύσει διάφορους συνεργάτες σε ακαδημαϊκούς, βιομηχανικούς και κυβερνητικούς τομείς σε δυναμικές συνεργασίες σε αυτούς τους συγκεκριμένους τομείς. Μέσω αυτής της διεπιστημονικής ερευνητικής συνεργασίας και των εξωτερικών συνεργασιών, το πανεπιστήμιο θα συνεχίσει να μεγιστοποιεί τις κοινωνικές του επιπτώσεις σε αυτούς τους τομείς.

Τεχνητή Νοημοσύνη, Μηχανική Μάθηση

Ο Stevens διεξάγει έρευνα στον τομέα της τεχνολογίας της πληροφορίας, την εκμάθηση μηχανών και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, με εφαρμογές στον κωδικό πρόσβασης, την ασφάλεια των συσκευών και του δικτύου, την υγειονομική περίθαλψη, τα οικονομικά δεδομένα και την ασφάλεια της πατρίδας, μεταξύ άλλων τομέων.

Βιοϊατρική Τεχνολογία, Υγειονομική περίθαλψη

Μέσω του διεπιστημονικού μας Κέντρου για την Καινοτομία της Υγείας (CHI), ο Stevens εργάζεται σε βασικούς ερευνητικούς τομείς για το μέλλον των ασθενών παγκοσμίως.

Σύνθετα συστήματα

Powered by the Center for Complex Systems

Επιστήμη Δεδομένων και Πληροφοριακά Συστήματα

Οι επιστήμονες δεδομένων του Stevens διερευνούν και εκτοξεύουν την έκρηξη μεγάλων δεδομένων που παράγονται από συσκευές και αναλυτικά στοιχεία, παράγοντας νέες ιδέες και τεχνολογίες λήψης αποφάσεων.

Χρηματοοικονομικά συστήματα

Με την υποστήριξη του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος Hanlon Center, ενός σύγχρονου χρηματοοικονομικού ερευνητικού και διδακτικού μηχανισμού, η έρευνα του Stevens αγγίζει όλες τις πτυχές της χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης, της μεταδοτικότητας και της επενδυτικής στρατηγικής.

Ελαστικότητα

Ο Stevens είναι διεθνής ηγέτης στην έρευνα για την αντοχή στις παράκτιες και αστικές περιοχές, οδηγώντας μελέτη και συζήτηση για την προστασία των παράκτιων κοινοτήτων από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Εκτελούμε επίσης σημαντική έρευνα αειφορίας και ενέργειας.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Ηγεσία

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Stevens είναι ένα ιδιωτικό ερευνητικό ίδρυμα κοινής εκπαίδευσης. Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Stevens δημιουργήθηκε με πράξη του νόμου του Νιου Τζέρσεϋ το 1870 και λειτουργεί ως απαλλασσόμενος από τον φόρο οργανισμός σύμφωνα με το άρθρο 501 (γ) (3) του Κώδικα Εσωτερικού Εισοδήματος. Ως ιδιωτικό ίδρυμα, ο Stevens διοικείται από το Διοικητικό του Συμβούλιο, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τους Κανόνες του Πανεπιστημίου και από τον Πρόεδρό του.

Διακυβέρνηση

Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Trustees of Stevens, ως ιδιωτικό πανεπιστήμιο, λειτουργεί σύμφωνα με το Καταστατικό του και τους νόμους και τις πολιτικές και τις διαδικασίες που υιοθετεί το θεσμικό όργανο από καιρό σε καιρό. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδριάζει σε τακτική βάση και διατηρεί μια δομή επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου που περιγράφεται στους Κανονισμούς και τους Χάρτες για κάθε επιτροπή. Η Βιβλιοθήκη Πολιτικής είναι ένα αποθετήριο πολλών από τις πολιτικές που υιοθετεί το θεσμικό όργανο και ενημερώνεται σε τακτική βάση.

Stevens Ηγεσία

Διορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Stevens είναι υπεύθυνος για την εποπτεία όλων των πανεπιστημιακών υποθέσεων και για την επίβλεψη της προόδου προς τους στρατηγικούς στόχους του πανεπιστημίου. Ο πρόεδρος συνεργάζεται στενά με τον πρόποδα, ο οποίος επιβλέπει όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα και αναλαμβάνει τις ευθύνες του προέδρου υπό την απουσία του προέδρου και τους αντιπροέδρους που οδηγούν σημαντικές διοικητικές διαιρέσεις στο πανεπιστήμιο.

Πέρα από την τάξη

Η εμπειρία των σπουδαστών Stevens διαρκεί πολύ περισσότερο από την ώρα της τάξης και την έρευνα στο εργαστήριο. Το πανεπιστήμιο προσφέρει την ομάδα και τον εσωτερικό ψυχαγωγικό αθλητισμό. περισσότερα από 100 συλλόγους σπουδαστών. ένα κανονικό πρόγραμμα σκηνικών, μουσικής και άλλων τεχνών. και πολλές άλλες ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργίας κοινότητας και νέας φιλίας.

Αύξηση του παιχνιδιού τους

Οι μαθητές-αθλητές Stevens αψηφούν μονοδιάστατα στερεότυπα και ευδοκιμούν στον ανταγωνισμό. Συνδυάζοντας το smarts, το χαρακτήρα και το τρίξιμο, ανταγωνίζονται στα υψηλότερα επίπεδα σε 26 αθλητικά γεγονότα, συγκεντρώνοντας ατομικά και ομαδικά πρωταθλήματα NCAA.

Λαμβάνοντας ένα τόξο

Δραματικό θέατρο που μιλάει για την ανθρώπινη κατάσταση. Το Broadway στυλ δείχνει ότι άρει τα πνεύματά μας. Μουσικά σύνολα που κάνουν τις καρδιές μας να τραγουδούν. Στον Stevens, πιστεύουμε ότι η ικανότητα δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων συνδέεται με ένα πάθος για τις τέχνες. Και οι πολυτάλαντες γυναίκες και άντρες του Στίβενς που διερευνούν ατρόμητα τις καλλιτεχνικές δυνατότητες ενσωματώνουν αυτή τη δημιουργική ενέργεια.

Αλλαγή αντιπροσώπων

Ισότητα εισοδήματος. Περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Οι μαθητές του Stevens δεν είναι ικανοποιημένοι να καθίσουν στο περιθώριο. Αγκαλιάζοντας τους ρόλους του πολίτη και του ηγέτη, είναι κατασκευαστές αλλαγών που προτίθενται να κάνουν τη διαφορά στην ευρύτερη κοινότητα στην οποία ζουν.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Λίγοι διαχειριστές συνδυάζουν την επιχειρηματική διάνοια με την τεχνογνωσία για να καθοδηγήσουν την οργάνωσή τους σε μια ψηφιακή εποχή, όπου η αξία δημιουργείται μέσω της ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Λίγοι διαχειριστές συνδυάζουν την επιχειρηματική διάνοια με την τεχνογνωσία για να καθοδηγήσουν την οργάνωσή τους σε μια ψηφιακή εποχή, όπου η αξία δημιουργείται μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, της βαθιάς μάθησης και των προγνωστικών αναλύσεων.

Η επιχειρηματική ευφυΐα

Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει τις έννοιες στο προσκήνιο της επανάστασης δεδομένων - μηχανική μάθηση, επεξεργασία γλωσσών, εξόρυξη ιστού, βελτιστοποίηση και αναλύσεις κινδύνου. Οι κλάσεις διερευνούν τις βασικές επιχειρησιακές έννοιες ενώ πηγαίνουν πέρα από τα βασικά σε R, SAS, Hadoop, Python και Sparc. Το πρόγραμμα κορυφώνεται με μια εμπειρία capstone στην οποία θα εργαστείτε σε ένα έργο, χρησιμοποιώντας πραγματικά δεδομένα, υπό την καθοδήγηση ενός μέντορα βιομηχανίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hoboken
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Μάθετε τις θεωρητικές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ανάλυση μεγάλων δεδομένων για λειτουργική εφαρμογή στις επιχειρήσεις και την τεχν ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μάθετε τις θεωρητικές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ανάλυση μεγάλων δεδομένων για λειτουργική εφαρμογή στις επιχειρήσεις και την τεχνολογία.

Η ζήτηση για επιστήμονες δεδομένων, οι οποίοι μπορούν να συλλέξουν πληροφορίες από τον πλούτο των πληροφοριών που διατίθενται μέσω σύγχρονων τεχνολογιών για να βοηθήσουν στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων, αυξάνεται. Το πρόγραμμα Master's Science Science στο Stevens ενσαρκώνει τις θεωρητικές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της σύγχρονης συλλογής, εξερεύνησης, ανάλυσης και μοντελοποίησης δεδομένων μαζί με τις συναφείς προκλήσεις που σχετίζονται με την εξαγωγή συμπερασμάτων και την πρόβλεψη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hoboken
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Αποκτήστε έναν βαθμό σε ζήτηση σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα. Το πρόγραμμα Master's Cyber Security στο Stevens σχεδιάστηκε ειδικά για να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αποκτήστε έναν βαθμό σε ζήτηση σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα. Το πρόγραμμα Master's Cyber Security στο Stevens σχεδιάστηκε ειδικά για να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές για επαγγελματική σταδιοδρομία, προστατεύοντας τις πολύπλοκες πληροφοριακές μας υποδομές στην κυβέρνηση και τη βιομηχανία.

Το πρόγραμμα μάστερ για τον κυβερνοχώρο έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες ασφαλείας που επιζητούν μια εις βάθος κατανόηση των τεχνικών γνώσεων που σχετίζονται με την ασφάλεια των πληροφοριών καθώς και εκτίμηση των οργανωτικών, κοινωνικών, διοικητικών και νομικών πτυχών της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hoboken
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Αποκτήστε ισχυρές δεξιότητες τόσο στην κατασκευαστική μηχανική όσο και στη διοίκηση επιχειρήσεων και προετοιμαστείτε για να οδηγήσετε μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αποκτήστε ισχυρές δεξιότητες τόσο στην κατασκευαστική μηχανική όσο και στη διοίκηση επιχειρήσεων και προετοιμαστείτε για να οδηγήσετε μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα Μάστερ Τεχνικής και Διαχείριση Μάστερ έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την τεχνική κατάρτιση και να αναπτύξει δεξιότητες στη διαχείριση των δαπανών, των χρονικών περιορισμών, της ποιότητας και των ελέγχων ασφάλειας, προετοιμάζοντας τους μαθητές να ηγηθούν παγκόσμιων κατασκευαστικών έργων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hoboken
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Πάρτε το γρήγορο δρόμο για να κάνετε μια επίδραση σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα πεδία του σήμερα με ένα μεταπτυχιακό στη μηχανική μάθηση. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Πάρτε το γρήγορο δρόμο για να κάνετε μια επίδραση σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα πεδία του σήμερα με ένα μεταπτυχιακό στη μηχανική μάθηση.

Το πρόγραμμα μάστερ μηχανής μάθησης καθορίζει τα θεωρητικά και πρακτικά θεμέλια που είναι απαραίτητα για να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προόδου στην επόμενη τεχνολογική επανάσταση. Οι προόδους που έγιναν στη μηχανική μάθηση και στις σχετικές επιστήμες θα αγγίξουν σύντομα κάθε τεχνολογία, κάνοντας ένα προηγμένο πτυχίο απαραίτητο πλεονέκτημα για μια επιτυχημένη καριέρα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hoboken
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού μηχανικού στο Stevens σας προσφέρει ένα πλεονέκτημα σε ένα ολοένα και πιο ανταγωνιστικό επάγγελμα, όπου η γνώση της έρευνας, του σχεδιασμού ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Δημιουργήστε το μέλλον σε ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για να προωθήσετε την επιτυχία σας.

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού μηχανικού στο Stevens σας προσφέρει ένα πλεονέκτημα σε ένα ολοένα και πιο ανταγωνιστικό επάγγελμα, όπου η γνώση της έρευνας, του σχεδιασμού, της παραγωγής και των δοκιμαστικών δεξιοτήτων είναι εξίσου σημαντική με την επόμενη μεγάλη ιδέα.

Αυτό το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε τεχνικές που επιτρέπουν τη συνεπή δημιουργία προϊόντων μέσω επιστημονικής κατανόησης των υλικών μηχανικής και των διαδικασιών παραγωγής και σας προετοιμάζει να λύσετε σύνθετα προβλήματα μηχανικής, να τοποθετήσετε τις αναδυόμενες τεχνολογίες, να οδηγήσετε την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας, να διαχειριστείτε έργα και να διατηρήσετε αυστηρά πρότυπα σε μια συνεχώς εξελισσόμενη οικονομία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hoboken
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Ο Stevens διασχίζει νέα σύνορα στην τεχνητή νοημοσύνη προσφέροντας ένα από τα πρώτα μεταπτυχιακά προγράμματα στη χώρα για να εξερευνήσει εφαρμογές AI για μηχανική. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο Stevens διασχίζει νέα σύνορα στην τεχνητή νοημοσύνη προσφέροντας ένα από τα πρώτα μεταπτυχιακά προγράμματα στη χώρα για να εξερευνήσει εφαρμογές AI για μηχανική.

Στο εφαρμοσμένο πρόγραμμα μάστερ τεχνητής νοημοσύνης, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές αναπτύσσουν ένα ισχυρό υπόβαθρο στα θεωρητικά θεμέλια και την ανάπτυξη αλγορίθμων στην τεχνητή νοημοσύνη και τη βαθιά εκμάθηση με πλήρη κατανόηση μιας ποικιλίας εφαρμογών μηχανικής. Οι μαθητές θα μάθουν ένα συνδυασμό δεξιοτήτων λογισμικού και υλικού που ισχύουν σε πολλούς τομείς μηχανικής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hoboken
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Γίνετε ένας εξειδικευμένος εμπειρογνώμονας με τεχνογνωσία αιχμής και ισχυρές επαγγελματικές συνδέσεις. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑΜηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών

Γίνετε ένας εξειδικευμένος εμπειρογνώμονας με τεχνογνωσία αιχμής και ισχυρές επαγγελματικές συνδέσεις.

Το πρόγραμμα μάστερ μηχανολογίας προετοιμάζει τους σπουδαστές για εξειδίκευση σε συστήματα υπολογιστών, σε πραγματικό χρόνο και ενσωματωμένα συστήματα, επικοινωνίες δεδομένων και δίκτυα, σχεδιασμό ψηφιακού συστήματος, επεξεργασία εικόνας και πολυμέσα, συστήματα πληροφοριών, ασφάλεια συστημάτων πληροφοριών και έξυπνα συστήματα. Το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους μαθητές για σταδιοδρομία στον τομέα της πληροφορικής που απαιτεί προηγμένες και εξειδικευμένες γνώσεις. Μέχρι το τέλος, θα έχετε εντυπωσιακά επιτεύγματα στην ανάπτυξη υλικού και λογισμικού κάτω από τη ζώνη σας - καθώς και την άκρως αξιόλογη φήμη ενός πτυχίου μηχανικού Stevens.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hoboken
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Οι ηγέτες ικανών συστημάτων, με τις τεχνικές γνώσεις για τον σχεδιασμό συστημάτων αιχμής και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργήσουν, και τη διατήρησή τους σε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι ηγέτες ικανών συστημάτων, με τις τεχνικές γνώσεις για τον σχεδιασμό συστημάτων αιχμής και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργήσουν, και τη διατήρησή τους σε ένα ολοένα και πιο πολύπλοκο, παγκοσμίως διασυνδεδεμένο επιχειρηματικό και πολιτικό περιβάλλον, είναι σε ζήτηση στον 21ο αιώνα.

Ως ο μεγαλύτερος πάροχος της εκπαίδευσης μηχανικών συστημάτων στην αμερικανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση και σε βιομηχανίες παγκοσμίως, το Master of Engineering στη μηχανική συστημάτων από τη Σχολή Συστημάτων και Επιχειρήσεων διδάσκει τις πολυεπιστημονικές δεξιότητες και προσεγγίσεις που απαιτούνται για την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό και τη διαχείριση πολύπλοκων τεχνικών συστημάτων και διαδικασιών κατά τη διάρκεια των κύκλων ζωής τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hoboken
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Ο πλοίαρχος στον τομέα της μηχανικής λογισμικού σχεδιάζει να κατασκευάσει αξιόπιστα, ανταποκρινόμενα, ασφαλή και ασφαλή λογισμικά συστήματα που μεταφέρουν τη βιομηχανία κ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο πλοίαρχος στον τομέα της μηχανικής λογισμικού σχεδιάζει να κατασκευάσει αξιόπιστα, ανταποκρινόμενα, ασφαλή και ασφαλή λογισμικά συστήματα που μεταφέρουν τη βιομηχανία και την κοινωνία προς τα εμπρός σε έναν όλο και περισσότερο διασυνδεδεμένο κόσμο. Στο πρόγραμμα μηχανικής λογισμικού, θα μάθετε για τη διαδικασία του κύκλου ζωής και πώς να δημιουργείτε βιώσιμα προϊόντα. Θα αποκτήσετε σύνολα δεξιοτήτων για το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη δοκιμή και τη συντήρηση συστημάτων λογισμικού και τη διαχείριση έργων λογισμικού με βέλτιστη αποτελεσματικότητα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hoboken
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες