Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τον Stevens

Επτά χιλιάδες μαθητές, 300 διδάσκοντες. Ένα κόσμημα μιας πανεπιστημιούπολης, δίπλα σε μια εκπληκτική πόλη, σε μια πόλη 3 κολεγίων κορυφαία. Αμέτρητες ιδέες. Άπειρες ερωτήσεις. Και απαντήσεις που έχουν σημασία. Αυτός είναι ο Stevens.

Παθιασμένος για την (Im) δυνατή

Στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Stevens, το αδύνατο γίνεται δυνατό. Παίρνουμε τη σπίθα μιας ιδέας και την κάνουμε πραγματική.

Οι μαθητές μας συνεργάζονται σε διεπιστημονικές ομάδες για τη δημιουργία νέων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών. Η σχολή μας παράγει πρωτοποριακή έρευνα που επιτρέπει τον καλύτερο σχεδιασμό και πολιτική. βελτιώνει την υγειονομική περίθαλψη και τη θεραπεία · ενισχύει την κατανόηση των κρίσιμων ζητημάτων. μοιράζεται χρήσιμη γνώση. και κάνει τη ζωή ασφαλέστερη, ασφαλέστερη και πιο άνετη. Οι συνεργάτες μας στον κλάδο συνεργάζονται μαζί μας για τη μετατροπή των επιχειρήσεων, τη δημιουργία του μέλλοντος και την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων.

Σε μια καταπράσινη πανεπιστημιούπολη, ακριβώς στο σωστό μέγεθος και ακριβώς απέναντι από τον ποταμό από τη Νέα Υόρκη, διδάσκουμε τις επόμενες γενιές ηγέτες και στοχαστές - τους ονειροπόλους και τους δράστες - να εξερευνήσουν με το μυαλό τους αλλά και να ακολουθήσουν την καρδιά τους. Τους διδάσκουμε να καινοτομούν, να προβλέπουν, να συνεργάζονται. Τους προετοιμάζουμε για επαγγελματική σταδιοδρομία και για περαιτέρω εκπαίδευση, προετοιμάζουμε τους για να φθάσουν και να ευδοκιμήσουν στον πραγματικό κόσμο. Και αυτοί ευδοκιμούν θεαματικά.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgΦωτογραφίες εκκίνησης / Pexels

Η διαφορά Stevens

Η εκπαίδευση του Stevens είναι μοναδική. Προβάλλουμε και προετοιμάζουμε τους μαθητές με τρόπους που ποτέ δεν ήξεραν πιθανές. Διδάσκουμε πώς, μέσω της συνεργασίας, πραγματοποιούνται τα μεγαλύτερα κέρδη. Μέχρι τη στιγμή που οι απόφοιτοι έχουν περάσει από τις πόρτες μας, έχουν βιώσει την ομαδική εργασία, τη διαχείριση του έργου, τη φασαρία και την ελπίδα. Και είναι έτοιμοι να επιτύχουν τα μελλοντικά οράματα που πάντα οραματίστηκαν.

Το όραμα να επιτύχει

Ο πρόεδρος του Stevens, Nariman Farvardin, έχει υπηρετήσει στο πανεπιστήμιο από τον Ιούλιο του 2011. Συνεργασία με το υπουργικό του συμβούλιο, το Διοικητικό Συμβούλιο Stevens και συμβουλευτικό Συμβούλιο Ηγεσίας, καθοδηγούμενο από ένα λεπτομερές Στρατηγικό Σχέδιο 10 ετών, αντανακλά τις δεσμεύσεις του Stevens για συνεργασία, τη μόχλευση της τεχνολογίας για την επίλυση των πιο πιεστικών προκλήσεων της κοινωνίας.

Μια εκπαίδευση σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη

Ο μοναδικός συνδυασμός της τεχνολογικής εκπαίδευσης του Stevens και των εφαρμοσμένων μαθησιακών ευκαιριών προετοιμάζει τους μαθητές μας για τον πραγματικό κόσμο - και οι υπάλληλοι σημειώνουν. Προσφέρουμε μαθήματα επιχειρηματικότητας στους πρώτους φοιτητές. μια ευρεία επιλογή διεπιστημονικών μεγάλων εταιρειών. και απαράμιλλη πρόσβαση σε υψηλά κατατασσόμενα πρακτικά και συνεταιριστική εκπαίδευση. Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι του Stevens συμμετέχουν επίσης σε έργα που καλύπτουν ολόκληρο το έτος.

Λεπτά από το Μανχάταν

Το Stevens βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία, σε μια κορυφαία 3 πόλη κολλεγίων (Hoboken) και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ποταμό Hudson από τη Νέα Υόρκη - τον οικονομικό και πολιτιστικό κόμβο του κόσμου και ένα αυξανόμενο κέντρο τεχνολογικής καινοτομίας. Μια πανεπιστημιούπολη 55 στρεμμάτων, μόλις λίγα λεπτά από την πόλη με το τρένο, το λεωφορείο ή το πορθμείο; Τώρα αυτή είναι η πρόσβαση στην ευκαιρία.

Έρευνα που κάνει τη διαφορά

Πλημμύρες. Τυφώνας. Η ασθένεια Αλτσχάϊμερ. Καρκίνος του μαστού. Οι χάκερ. Οι ερευνητές του Stevens αντιμετωπίζουν τις δύσκολες ερωτήσεις, δοκιμάζουν τις νέες προσεγγίσεις, κάνουν τα επιπλέον βήματα και αναπτύσσουν τις πραγματικές εφαρμογές που κάνουν τη σημαντική διαφορά - σώζοντας ζωές, προστατεύοντας την ιδιωτικότητα, βοηθώντας τους ανθρώπους να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις και εξασφαλίζοντας ασφαλέστερα, υγιέστερα, ασφαλέστερα κόσμος.

Ιδρυτικοί ερευνητικοί πυλώνες

Ο Stevens εκτελεί έρευνα αιχμής σε μια μεγάλη ποικιλία κρίσιμων κλάδων. Το πανεπιστήμιο επέλεξε να ασκήσει ιδιαίτερη έρευνά του σε έξι ειδικούς θεμελιώδεις πυλώνες στους οποίους ο Stevens κατέχει σήμερα κορυφαία τεχνογνωσία.

Η εργασία σε αυτούς τους στρατηγικούς τομείς θα είναι καθοριστικής σημασίας για τον εθνικό και παγκόσμιο σχεδιασμό, τη διακυβέρνηση, την ανάπτυξη υποδομών και τεχνολογίας - καθώς και την περιφερειακή, εθνική και διεθνή ασφάλεια, ασφάλεια και ευημερία. Ως εκ τούτου, ο Stevens θα προσελκύσει διάφορους συνεργάτες σε ακαδημαϊκούς, βιομηχανικούς και κυβερνητικούς τομείς σε δυναμικές συνεργασίες σε αυτούς τους συγκεκριμένους τομείς. Μέσω αυτής της διεπιστημονικής ερευνητικής συνεργασίας και των εξωτερικών συνεργασιών, το πανεπιστήμιο θα συνεχίσει να μεγιστοποιεί τις κοινωνικές του επιπτώσεις σε αυτούς τους τομείς.

Τεχνητή Νοημοσύνη, Μηχανική Μάθηση

Ο Stevens διεξάγει έρευνα στον τομέα της τεχνολογίας της πληροφορίας, την εκμάθηση μηχανών και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, με εφαρμογές στον κωδικό πρόσβασης, την ασφάλεια των συσκευών και του δικτύου, την υγειονομική περίθαλψη, τα οικονομικά δεδομένα και την ασφάλεια της πατρίδας, μεταξύ άλλων τομέων.

Βιοϊατρική Τεχνολογία, Υγειονομική περίθαλψη

Μέσω του διεπιστημονικού μας Κέντρου για την Καινοτομία της Υγείας (CHI), ο Stevens εργάζεται σε βασικούς ερευνητικούς τομείς για το μέλλον των ασθενών παγκοσμίως.

Σύνθετα συστήματα

Powered by the Center for Complex Systems

Επιστήμη Δεδομένων και Πληροφοριακά Συστήματα

Οι επιστήμονες δεδομένων του Stevens διερευνούν και εκτοξεύουν την έκρηξη μεγάλων δεδομένων που παράγονται από συσκευές και αναλυτικά στοιχεία, παράγοντας νέες ιδέες και τεχνολογίες λήψης αποφάσεων.

Χρηματοοικονομικά συστήματα

Με την υποστήριξη του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος Hanlon Center, ενός σύγχρονου χρηματοοικονομικού ερευνητικού και διδακτικού μηχανισμού, η έρευνα του Stevens αγγίζει όλες τις πτυχές της χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης, της μεταδοτικότητας και της επενδυτικής στρατηγικής.

Ελαστικότητα

Ο Stevens είναι διεθνής ηγέτης στην έρευνα για την αντοχή στις παράκτιες και αστικές περιοχές, οδηγώντας μελέτη και συζήτηση για την προστασία των παράκτιων κοινοτήτων από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Εκτελούμε επίσης σημαντική έρευνα αειφορίας και ενέργειας.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Ηγεσία

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Stevens είναι ένα ιδιωτικό ερευνητικό ίδρυμα κοινής εκπαίδευσης. Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Stevens δημιουργήθηκε με πράξη του νόμου του Νιου Τζέρσεϋ το 1870 και λειτουργεί ως απαλλασσόμενος από τον φόρο οργανισμός σύμφωνα με το άρθρο 501 (γ) (3) του Κώδικα Εσωτερικού Εισοδήματος. Ως ιδιωτικό ίδρυμα, ο Stevens διοικείται από το Διοικητικό του Συμβούλιο, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τους Κανόνες του Πανεπιστημίου και από τον Πρόεδρό του.

Διακυβέρνηση

Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Trustees of Stevens, ως ιδιωτικό πανεπιστήμιο, λειτουργεί σύμφωνα με το Καταστατικό του και τους νόμους και τις πολιτικές και τις διαδικασίες που υιοθετεί το θεσμικό όργανο από καιρό σε καιρό. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδριάζει σε τακτική βάση και διατηρεί μια δομή επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου που περιγράφεται στους Κανονισμούς και τους Χάρτες για κάθε επιτροπή. Η Βιβλιοθήκη Πολιτικής είναι ένα αποθετήριο πολλών από τις πολιτικές που υιοθετεί το θεσμικό όργανο και ενημερώνεται σε τακτική βάση.

Stevens Ηγεσία

Διορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Stevens είναι υπεύθυνος για την εποπτεία όλων των πανεπιστημιακών υποθέσεων και για την επίβλεψη της προόδου προς τους στρατηγικούς στόχους του πανεπιστημίου. Ο πρόεδρος συνεργάζεται στενά με τον πρόποδα, ο οποίος επιβλέπει όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα και αναλαμβάνει τις ευθύνες του προέδρου υπό την απουσία του προέδρου και τους αντιπροέδρους που οδηγούν σημαντικές διοικητικές διαιρέσεις στο πανεπιστήμιο.

Πέρα από την τάξη

Η εμπειρία των σπουδαστών Stevens διαρκεί πολύ περισσότερο από την ώρα της τάξης και την έρευνα στο εργαστήριο. Το πανεπιστήμιο προσφέρει την ομάδα και τον εσωτερικό ψυχαγωγικό αθλητισμό. περισσότερα από 100 συλλόγους σπουδαστών. ένα κανονικό πρόγραμμα σκηνικών, μουσικής και άλλων τεχνών. και πολλές άλλες ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργίας κοινότητας και νέας φιλίας.

Αύξηση του παιχνιδιού τους

Οι μαθητές-αθλητές Stevens αψηφούν μονοδιάστατα στερεότυπα και ευδοκιμούν στον ανταγωνισμό. Συνδυάζοντας το smarts, το χαρακτήρα και το τρίξιμο, ανταγωνίζονται στα υψηλότερα επίπεδα σε 26 αθλητικά γεγονότα, συγκεντρώνοντας ατομικά και ομαδικά πρωταθλήματα NCAA.

Λαμβάνοντας ένα τόξο

Δραματικό θέατρο που μιλάει για την ανθρώπινη κατάσταση. Το Broadway στυλ δείχνει ότι άρει τα πνεύματά μας. Μουσικά σύνολα που κάνουν τις καρδιές μας να τραγουδούν. Στον Stevens, πιστεύουμε ότι η ικανότητα δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων συνδέεται με ένα πάθος για τις τέχνες. Και οι πολυτάλαντες γυναίκες και άντρες του Στίβενς που διερευνούν ατρόμητα τις καλλιτεχνικές δυνατότητες ενσωματώνουν αυτή τη δημιουργική ενέργεια.

Αλλαγή αντιπροσώπων

Ισότητα εισοδήματος. Περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Οι μαθητές του Stevens δεν είναι ικανοποιημένοι να καθίσουν στο περιθώριο. Αγκαλιάζοντας τους ρόλους του πολίτη και του ηγέτη, είναι κατασκευαστές αλλαγών που προτίθενται να κάνουν τη διαφορά στην ευρύτερη κοινότητα στην οποία ζουν.

Τοποθεσίες

Hoboken

Address
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη