Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλωσορίσατε στο Κολλέγιο Αθλητισμού και Ανθρώπινης Δυναμικής David B. Falk! Το Falk College συγκεντρώνει τα επαγγελματικά προγράμματα του Πανεπιστημίου των Συρακουσών στην Ανθρώπινη Ανάπτυξη και την Επιστήμη της Οικογένειας, τις Μελέτες Τροφίμων, τον Γάμο

Η αποστολή του Falk College είναι να παρέχει εκπαιδευτική αριστεία και ηγεσία στους τομείς σπουδών του μέσω της υποτροφίας, της πρακτικής, της συμμετοχής του πολίτη, της υπεράσπισης και των επιχειρηματικών προσπαθειών για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας ατόμων όλων των ηλικιών, των οικογενειών τους και των κοινοτήτων τους το πλαίσιο των αρχών της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Η ομάδα ηγεσίας της Ακαδημίας συνεργάζεται στενά με τον Dean του Falk College, Diane Lyden Murphy και περιλαμβάνει:

  • Eileen Lantier, Ανώτερος Συντονιστής Κοσμήτορας, Ακαδημαϊκές Υποθέσεις
  • James Byrne, βοηθός κοσμήτορας, φοιτητικές υπηρεσίες
  • Deborah J. Monahan, Αναπληρωτής Κοσμήτορας, Έρευνα
  • Felicia Otero, Διευθυντής Εισαγωγής

Το Γραφείο Εισαγωγής βρίσκεται στο 340 White Hall και μπορεί να φτάσει στο 315-443-5555 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ακαδημαϊκά προγράμματα, υπηρεσίες και όλες τις άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με το Κολλέγιο.

Ποιοι είμαστε

Το κολλέγιο Falk στο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών μοιράζεται μια κληρονομιά που εκτείνεται σε έναν αιώνα. Τα κολέγια και τα σχολεία που ήρθαν μπροστά μας έχουν πλέξει τις αξίες της ανθρώπινης σύνδεσης, της κοινωνικής εξυπηρέτησης και της κοινωνικής δικαιοσύνης στην ίδια την καρδιά του Falk College, συμπεριλαμβανομένου του Home Economics, της Ανθρώπινης Ανάπτυξης, των Επαγγελμάτων Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και Υγείας, της Οικολογίας του Ανθρώπου, Σχολή Κοινωνικής Εργασίας. Αυτές οι ίδιες αξίες διαμορφώνουν και καθοδηγούν σήμερα το Κολέγιο.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συμμεριζόμαστε την αιώνια επίδραση που έχουν οι εν λόγω συλλογικοί αποφοίτοι στον κόσμο, παράλληλα με τους συναδέλφους τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου της Συρακουσών τα χρόνια. Μαζί έχουν ανακουφιστεί σε περιόδους ανάγκης, αλλαγή σε περιόδους αδικίας και ανακάλυψη σε περιόδους αβεβαιότητας - τα ίδια ακριβώς πράγματα που οι σπουδαστές μας ονειρεύονται και προσπαθούν να είναι. Χάρη στους αποφοίτους που άνοιξαν το δρόμο για αυτούς, η καλή δουλειά συνεχίζεται.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι και τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα έχουν διαμορφωθεί από προγράμματα που ήρθαν μπροστά τους: η διαχείριση του αθλητισμού προέρχεται από τις βασικές επιχειρηματικές μελέτες καταναλωτών, τη διαχείριση μάρκετινγκ, το λιανικό εμπόριο. ότι η διατροφή, η επιστήμη της διατροφής και οι μελέτες τροφίμων επωφελούνται από προγράμματα όπως το συντονισμένο πρόγραμμα διατροφής, τη διαχείριση των συστημάτων διατροφής, το εστιατόριο

Το 2011, ο David B. Falk '72 και ο Rhonda S. Falk '74 έκαναν ένα γενναιόδωρο δώρο στο Κολλέγιο της Ανθρώπινης Οικολογίας και, ως εκ τούτου, μετονομάστηκε σε Δίπλωμα Β. Falk College of Sport and Human Dynamics. Και αυτό οφείλεται σε αυτή την πολύτιμη κληρονομιά της ακαδημαϊκής ποικιλομορφίας που οι φοιτητές του Falk σήμερα ασχολούνται με διεπιστημονική εργασία στην τάξη, στην έρευνα και στην κοινότητα. Πράγματι, αληθινά στις ρίζες του, το Falk College είναι γνωστό για την πρωτοποριακή δουλειά του σε αυτά τα περιβάλλοντα και για την εμπλοκή σε διαφορετικές προοπτικές προς όφελος του μέλλοντός μας. Και οι σπουδαστές, οι καθηγητές, το προσωπικό και οι απόφοιτοι όλων των σημείων της ιστορίας μας μπορούν να γιορτάσουν μαζί την επιτυχία αυτή.

Καθώς βλέπουμε το μέλλον, είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τη συλλογική μας επίπτωση να συνεχιστεί. Ελπίζουμε ότι θα μοιραστείτε κάθε στιγμή καθώς συνεχίζουμε να γράφουμε την κληρονομιά μας για την εκπαίδευση του πνεύματος της υπηρεσίας που καλύπτει τις γενιές.

Τοποθεσίες

Συρακούσαι

Address
Falk College | 150 Crouse Drive, 340 White Hall, Syracuse, NY 13244
13244 Συρακούσαι, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας