Temple University College of Education

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Κολλέγιο Εκπαίδευσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της Βόρειας Φιλαδέλφειας με σχολεία πόλεων, πληθυσμούς μαθητών και δασκάλων στο κατώφλι μας. Η εξέχουσα τοποθεσία μας παρέχει τους πόρους και τις ευκαιρίες ενός μεγάλου, ποικίλου και ζωντανού αστικού κέντρου. Συνεχίζοντας την αποστολή μας, να ενδυναμώσουμε τα παιδιά και τις κοινότητές τους μέσω της εκπαίδευσης, εξυπηρετούμε τις γειτονιές μας, την πόλη της Φιλαδέλφειας, καθώς και σχολεία και σχολικές περιοχές σε όλη την περιοχή και το έθνος.

Στην εκτεταμένη αστική πανεπιστημιούπολη μας, στα γύρω σχολεία γειτονιάς και σε όλη την πόλη, εκπαιδεύουμε εκπαιδευτικούς και ηγέτες σχολείων που έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να προσεγγίσουν όλα τα παιδιά μας. Με γνώμονα την πιο πρόσφατη έρευνα και την εκτεταμένη βάση δεδομένων βέλτιστων πρακτικών μας, δημιουργούμε νέα μοντέλα διδασκαλίας και μάθησης που επιτρέπουν στους πτυχιούχους μας να πετύχουν και να οδηγήσουν το κίνημα για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών επιτευγμάτων σε εθνικό επίπεδο. Οι απόφοιτοί μας είναι επιλυτές προβλημάτων, καινοτόμοι και δημιουργικοί στοχαστές. Συζητούν τις ιδέες αφηρημένα και μετά τις εφαρμόζουν με πρακτικούς τρόπους για να αντιμετωπίσουν τις συγκεκριμένες καταστάσεις που προκαλούν καθημερινά τους εκπαιδευτικούς. Δεσμεύονται, όπως κάνει το κολέγιο, στην εκπαίδευση μακροπρόθεσμα, στη δια βίου μάθηση, στη χρήση των νεότερων εργαλείων για την προετοιμασία των μαθητών όχι μόνο για το παρόν αλλά και για έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο και περίπλοκο κόσμο.

Η σχολή μας παρέχει τα θεμέλια της έρευνας και της γνώσης που απαιτούν οι μαθητές και οι επόπτες μας στον τομέα να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των παιδιών και των σχολείων σήμερα. Η κατανόησή τους και οι νέες πληροφορίες που δημιουργούν ενημερώνουν τη λήψη αποφάσεων στα υψηλότερα επίπεδα και παρέχουν στους εκπαιδευτικούς και στο σχολικό προσωπικό τα εργαλεία που χρειάζονται για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής πρακτικής.

Μέγεθος και πεδίο εφαρμογής

Το Κολλέγιο Εκπαίδευσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης υποστηρίζει έναν ποικίλο και ενεργό φοιτητικό πληθυσμό. Οι προπτυχιακοί κύριοι προετοιμάζονται κυρίως να γίνουν δάσκαλοι, αν και ορισμένοι αναμένουν να συμπληρώσουν άλλους ρόλους σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο προετοιμάζουν τους μαθητές για διδασκαλία και επίσης για καριέρα ως διαχειριστές σχολείου, σύμβουλοι, σχολικοί ψυχολόγοι, ερευνητές, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και καθηγητές εκπαίδευσης.

Το κολέγιο οργανώνεται σε τρία τμήματα: Διδασκαλία & Μάθηση, Πολιτική, Οργανωτικές & Ηγετικές μελέτες και Ψυχολογικές Σπουδές στην Εκπαίδευση. Επί του παρόντος, το κολέγιο προσφέρει ανεξάρτητα ή σε συνεργασία με άλλα σχολεία ή τμήματα πολλούς τομείς συγκέντρωσης που ενδέχεται να οδηγήσουν σε πιστοποίηση από την πολιτεία της Πενσυλβανίας. Εκτός από την επιδίωξη πιστοποίησης ως μέρος του κανονικού προπτυχιακού προγράμματος, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν ένα πενταετές πρόγραμμα, το οποίο τους επιτρέπει να κερδίσουν BA σε μια περιοχή περιεχομένου και ένα MEd σε πέντε χρόνια. Οι μαθητές που έχουν ήδη αποκτήσει BA μπορούν να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα πιστοποίησης μεταπτυχιακών σπουδών ανεξάρτητα ή ως μέρος ενός προγράμματος μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου.

Αφιέρωση στην εξάσκηση

Όλα τα προγράμματα στο κολέγιο δίνουν έμφαση στην κλινική εμπειρία και την πρακτική ως πρωταρχικό μέσο εκμάθησης για το επάγγελμα και απόκτησης των απαραίτητων δεξιοτήτων και ικανοτήτων. Όλοι οι προ-υπηρεσιακοί δάσκαλοι και οι ασκούμενοι στους περισσότερους άλλους τομείς περνούν χρόνο στο δίκτυο συνεργαζόμενων σχολείων με τα οποία έχουμε ειδικές σχέσεις. Η δέσμευσή μας για βελτίωση της εκπαιδευτικής πρακτικής σε τοπικό επίπεδο περιλαμβάνει:

πολυάριθμα συνεργατικά έργα με τη Σχολική Περιφέρεια της Φιλαδέλφειας και άλλες σχολικές περιοχές που περιβάλλουν το Ambler Campus για να παρέχουν συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη και ευκαιρίες για προηγμένη εκπαίδευση σε εκπαιδευτικούς και διαχειριστές.

υψηλά πρότυπα για την είσοδο και την ολοκλήρωση των προγραμμάτων πιστοποίησης προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι απόφοιτοι είναι καλά προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση των αναγκών των διαφορετικών φοιτητών ·

έκθεση σε διαφορετικούς πολιτισμούς και κοινότητες σκέψης μέσω μαθημάτων στις τέχνες και τις επιστήμες, καθώς και προσεκτικά στοχοθετημένες τοποθετήσεις για να επιτρέψουν στους νέους επαγγελματίες να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά με τις κοινότητες που θα εξυπηρετήσουν ·

έρευνα με στόχο τη βελτίωση της επαγγελματικής πρακτικής και την αύξηση των επιτευγμάτων των μαθητών ·

ειδικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες προσωπικού των σχολείων στην περιοχή και να παρέχουν επαγγελματικές ευκαιρίες για αποφοίτους, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων πιστοποίησης σε δύσκολους τομείς όπως μαθηματικά, επιστήμες, ισπανικά και ειδική εκπαίδευση.

Τοποθεσίες

Φιλαδέλφεια

Address
Cecil B. Moore Avenue,1301
19122 Φιλαδέλφεια, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη