Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μηχανική μετασχηματισμός

Η Τεχνική του Ναού υπόκειται σε μεγάλες αλλαγές. Στον 12ο και τον Norris, έχουμε εξελιχθεί εδώ και αρκετό καιρό. Ως κολέγιο, έχουμε αυξηθεί σε περισσότερους από 2.100 φοιτητές και πάντα υποβάλλονται σε αλλαγές για τον εκσυγχρονισμό του προγράμματος σπουδών μας. Οι εγκαταστάσεις μας συνεχίζουν να εξελίσσονται για να προσφέρουν σύγχρονους, αποτελεσματικούς και συνεργατικούς χώρους σχεδιασμένους ειδικά για μηχανικούς.

Η πρώτη από τις δύο φάσεις των ανακαινίσεων ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 και ολοκληρώθηκε εγκαίρως για την έναρξη του εξαμήνου του φθινοπώρου. Μετέτρεψε τον χώρο του πρώτου ορόφου από έναν κενό κενό χώρο σε ένα ευέλικτο εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών με εκτεταμένη τεχνολογία και αρθρωτά έπιπλα.

121071_COE-Building-27.jpg

Καθώς μπαίνουμε σε αυτό το νέο εξάμηνο, το κτίριο συνεχίζει και το δικό του μετασχηματισμό στη δεύτερη φάση των ανακαινίσεων: τη Βιβλιοθήκη Επιστημών και Τεχνολογίας (SEL) του δεύτερου ορόφου. Οι αναβαθμίσεις θα περιλαμβάνουν νέα τεχνολογία και εξοπλισμό, σταθμούς εικονικής πραγματικότητας, checkout εργαλείων, μικροσκοπικό ντουλαπάκι, τρισδιάστατη εκτύπωση και φωτεινό πρωτότυπο χώρο, εναέρια ρομποτικά πεδία, νεροχύτες, γειωμένους ηλεκτρονικούς σταθμούς, νέο εξοπλισμό A / V και κοπτήρες PCB .

Αυτοί οι χώροι θα προσφέρουν επίσης modular έπιπλα για να μετατραπούν σε ένα συνεργατικό χώρο συνάντησης, καθώς και χώρο αποθήκευσης για συνεχή εργασία σπουδαστών όπως τα έργα Senior Design.

Επιπλέον, ένας εργαστηριακός χώρος διδασκαλίας στο δωμάτιο 502 έχει επίσης υποστεί σημαντική ανακαίνιση. Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν επιπλέον χωρητικότητα καθισμάτων παράλληλα με την έξυπνη τεχνολογία διδασκαλίας, χημικά ανθεκτικά δάπεδα και πάγκους εργασίας και πολλά άλλα.

STEM-Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική

Ο δρόμος προς αυτήν την παγκόσμια οικονομία ξεκινάει εδώ στη Βόρεια Φιλαδέλφεια.121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Το College of Engineering υποστηρίζει την αυστηρή εκπαίδευση STEM και πιστεύει ότι όλοι οι σπουδαστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια εκπαίδευση σε τομέα STEM πρέπει να είναι σε θέση να το κάνουν. Το Κέντρο για την Περιεκτική Ανταγωνιστικότητα, το οποίο στεγάζεται στο Κολλέγιο, χρηματοδοτεί περιφερειακές πρωτοβουλίες και προγράμματα στον τομέα της μηχανικής για τα σχολεία της Φιλαδέλφειας, ενώ το Κολέγιο διοργανώνει επίσης προγράμματα μηχανικής για το καλοκαίρι. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους η Temple Engineering εργάζεται για να εξαπλωθεί ο λόγος των επιτυχιών που φέρνουν τα πεδία STEM στη νεολαία και την κοινότητα.

Μήνυμα του Dean

Είναι με την τεράστια υπερηφάνεια που υπηρετώ ως Dean του Κολλεγίου της Μηχανικής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της συνεχιζόμενης ανάπτυξης και ευκαιριών για το κολλέγιο και τους μαθητές μας.

Μαζί με την αύξηση των βαθμολογιών, το Κολλέγιο βασίζεται στη φήμη μας να παρέχει μια σπουδαία εκπαίδευση μέσα από την έρευνα των συνεργατικών σχολών, τη βιωματική μάθηση, το αναπτυσσόμενο δίκτυο αποφοίτων μας και τα καινοτόμα έργα Senior Design. Από μικροσκοπικές τεχνολογίες ιατρικών συσκευών μέχρι ανατίναξη της ιονόσφαιρας ή φροντίδα του πλανήτη μας εδώ στο σπίτι, οι μηχανικοί του ναού είναι πραγματικά οι αρχιτέκτονες του μέλλοντος.

Αξιοσημείωτα πράγματα πηγαίνουν κάθε μέρα μέσα και γύρω από το κτίριο μας στην οδό Norris. Ο εξωτερικός κόσμος θα απαιτεί πάντα περισσότερους μηχανικούς και θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε ότι οι κουκουβάγιες μας δεν μπορούν μόνο να προχωρήσουν σε αυτόν τον κόσμο αλλά να το οδηγήσουν.

Ανυπομονώ να συνεχίσω να υπηρετώ και να ενισχύω αυτό το Κολλέγιο, καθώς συνεχίζουμε στην τροχιά μας με σπουδαία επιτεύγματα. Ελπίζουμε να συμμετάσχετε μαζί μας.

Keya Sadeghipour

πρύτανης

Κολλέγιο Τεχνών του Ναού

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

Διαπίστευση

Είμαστε ένα μελλοντικό ερευνητικό ίδρυμα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση αναγνωρισμένη από την ABET.

Τα Προγράμματα Μηχανικής των Επιστημών της Επιστήμης (CE, EE, EE / Computer, ME) είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ABET. Το Κολλέγιο είναι ενθουσιασμένο να ανακοινώσει ότι τα προγράμματα Βιοϊατρικής και Μηχανικής έχουν επανεξεταστεί και εγκριθεί για τη διαπίστευση της ABET. Το Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Μηχανικής θα επιδιώξει τη διαπίστευση κατά την επόμενη αναθεώρηση αφού αποφοιτήσει τους πρώτους φοιτητές από το πρόγραμμα.

Τα Προγράμματα Επιστήμης Τεχνικής Τεχνολογίας (CET, ET) είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Τεχνικής Τεχνολογικής Διαπίστευσης της ABET.

Οι σπουδαστές θα πρέπει να είναι περήφανοι να επιλέξουν ένα πρόγραμμα διαπιστευμένο από το ABET. Η διαπίστευση σημαίνει ότι η εκπαίδευσή σας πληροί το παγκόσμιο πρότυπο για την τεχνική εκπαίδευση στο επάγγελμά σας. Είτε σπουδάζετε εφαρμοσμένη επιστήμη, πληροφορική, μηχανική ή τεχνολογία, η διαπίστευση ABET είναι ένας σημαντικός δείκτης της δέσμευσης του προγράμματος σας για την ποιότητα και μπορεί να είναι ένα κλειδί για το επαγγελματικό μέλλον σας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Temple University College of Engineering

Κερδίστε μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Κολλέγιο Τεχνών του Temple University για να προστατεύσετε τα κυβερνο-φυσικά συστήματα και την ολοκληρωμένη υποδομή υλικού και λογισμ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κερδίστε μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Κολλέγιο Τεχνών του Temple University για να προστατεύσετε τα κυβερνο-φυσικά συστήματα και την ολοκληρωμένη υποδομή υλικού και λογισμικού που λειτουργούν δικτυωμένους υπολογιστές, συστήματα ελέγχου και ασφαλείας για αυτοματοποιημένα συστήματα, έξυπνες μηχανές και το Διαδίκτυο των πραγμάτων.

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι απαιτούμενα μαθήματα (18 μονάδες) και τέσσερα μαθήματα (12 μονάδες) που προσαρμόζονται στα ενδιαφέροντα σας, για συνολικά 30 μονάδες. Ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης ή ανώτερης βαθμίδας παρέχει πρακτική εφαρμοσμένη εμπειρία στο πρόγραμμα. Τα βασικά μαθήματα περιλαμβάνουν... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Temple University College of Engineering

Κερδίστε ένα Master of Science στη Βιοτεχνολογία και ακολουθήστε διεπιστημονική έρευνα σε ειδικευμένους τομείς βιοϊατρικής έρευνας. Αναπτύξτε την εμπειρία που θα προωθήσε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κερδίστε ένα Master of Science στη Βιοτεχνολογία και ακολουθήστε διεπιστημονική έρευνα σε ειδικευμένους τομείς βιοϊατρικής έρευνας. Αναπτύξτε την εμπειρία που θα προωθήσει την καριέρα σας, θα σας βοηθήσει να μεταβαίνετε στο πεδίο ή να σας προετοιμάσει για διδακτορική διατριβή.

Η Bioengineering επικεντρώνεται στην εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας για την επίλυση πολύπλοκων βιολογικών προβλημάτων. Μέσω αυτού του προγράμματος μάστερ, θα αποκτήσετε τα διαπιστευτήρια για να διεκδικήσετε την ιδιότητα του εμπειρογνώμονα σε τομείς που κυμαίνονται από τη μηχανική ιστών έως τη βιομηχανική και τη βιοηλεκτρονική.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Temple University College of Engineering

Κερδίστε το Master of Science στη Διαχείριση Μηχανικών και προχωρήστε από το μέλος της ομάδας μηχανικών σε έναν αρχηγό ομάδας μηχανικών. Αυτό το διεπιστημονικό μεταπτυχια ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κερδίστε το Master of Science στη Διαχείριση Μηχανικών και προχωρήστε από το μέλος της ομάδας μηχανικών σε έναν αρχηγό ομάδας μηχανικών. Αυτό το διεπιστημονικό μεταπτυχιακό δίπλωμα συνδυάζει το μάθημα των μαθημάτων από το College of Engineering και το Fox School of Business. Διδασμένος από στελέχη και εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει το επιχειρηματικό πνεύμα που θα οδηγήσει την άνοδό σας μέσα από τις εταιρικές τάξεις ή θα ξεκινήσει με επιτυχία το δικό σας εγχείρημα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Temple University College of Engineering

Μάστερ τη μηχανική των τεχνητών και φυσικών διαδικασιών μηχανικής, και να μάθουν να καθοδηγούν ένα προϊόν από μια ιδέα στην αγορά στο μηχανολογικό μάστερ της επιστήμης στ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μάστερ τη μηχανική των τεχνητών και φυσικών διαδικασιών μηχανικής, και να μάθουν να καθοδηγούν ένα προϊόν από μια ιδέα στην αγορά στο μηχανολογικό μάστερ της επιστήμης στο κολλέγιο της μηχανικής. Αποκτήστε μια προηγμένη κατανόηση των τεχνικών εννοιών από τη μηχανική στην εναλλακτική και ανανεώσιμη ενέργεια για την τεχνολογία υλικών. Θα αναπτύξετε επίσης μια εργασιακή γνώση των υλικών και της τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται στη μηχανολογία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Temple University College of Engineering

Το Master of Science των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είναι ένα διεπιστημονικό, πρακτικά προσανατολισμένο πρόγραμμα στο College of Engineering. Επωφεληθείτε από τις πρακτικές ε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Master of Science των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είναι ένα διεπιστημονικό, πρακτικά προσανατολισμένο πρόγραμμα στο College of Engineering. Επωφεληθείτε από τις πρακτικές ευκαιρίες έρευνας και διερευνήστε τους μηχανισμούς που υποστηρίζουν τον τεχνολογικό ιστό της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών και του Διαδικτύου.

Ως φοιτητής πλοίαρχος, θα απολαύσετε ένα ευέλικτο φάσμα μαθημάτων με πολλές ευκαιρίες για μαθήματα που ταιριάζουν στα συγκεκριμένα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Συνεργαστείτε στενά με έναν σύμβουλο για να γράψετε μια εξατομικευμένη πορεία μέσω του προγράμματος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Temple University College of Engineering

Κατανοήστε και να ερμηνεύσετε τη δυναμική των ανθρωπογενών και φυσικών ρύπων, των περιβαλλοντικών συστημάτων και της βιωσιμότητας των φυσικών πόρων στο πρόγραμμα Master o ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κατανοήστε και να ερμηνεύσετε τη δυναμική των ανθρωπογενών και φυσικών ρύπων, των περιβαλλοντικών συστημάτων και της βιωσιμότητας των φυσικών πόρων στο πρόγραμμα Master of Science (MS) στο Engineering College στο Temple University. Προετοιμαστείτε για την εκτέλεση έργων που διαμορφώνουν τη ροή, τη χρήση και τη διάθεση πόρων για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν το κλίμα, το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα. Συνδυάστε την εκμάθηση στην τάξη με την έρευνα και την πρακτική εργασία για μια ισχυρή εκπαιδευτική εμπειρία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Temple University College of Engineering

Στο Master of Science στον Πολιτικό Μηχανικό στο College of Engineering του Temple University θα κατακτήσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατασκευή και τη συντήρ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο Master of Science στον Πολιτικό Μηχανικό στο College of Engineering του Temple University θα κατακτήσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατασκευή και τη συντήρηση της υποδομής του σύγχρονου κόσμου - συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων, των γεφυρών, των καναλιών, των φραγμάτων, των αυτοκινητοδρόμων, των οδών και των σηράγγων - και να αναπτύξει επίσης τις δεξιότητες γεωτεχνικής και δομικής ανάλυσης που απαιτούνται για την υπεύθυνη μηχανική.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Temple University College of Engineering

Address
1947 N. 12TH STREET
Φιλαδέλφεια, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες