Temple University College of Engineering

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μηχανική μετασχηματισμός

Η Τεχνική του Ναού υπόκειται σε μεγάλες αλλαγές. Στον 12ο και τον Norris, έχουμε εξελιχθεί εδώ και αρκετό καιρό. Ως κολέγιο, έχουμε αυξηθεί σε περισσότερους από 2.100 φοιτητές και πάντα υποβάλλονται σε αλλαγές για τον εκσυγχρονισμό του προγράμματος σπουδών μας. Οι εγκαταστάσεις μας συνεχίζουν να εξελίσσονται για να προσφέρουν σύγχρονους, αποτελεσματικούς και συνεργατικούς χώρους σχεδιασμένους ειδικά για μηχανικούς.

Η πρώτη από τις δύο φάσεις των ανακαινίσεων ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 και ολοκληρώθηκε εγκαίρως για την έναρξη του εξαμήνου του φθινοπώρου. Μετέτρεψε τον χώρο του πρώτου ορόφου από έναν κενό κενό χώρο σε ένα ευέλικτο εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών με εκτεταμένη τεχνολογία και αρθρωτά έπιπλα.

121071_COE-Building-27.jpg

Καθώς μπαίνουμε σε αυτό το νέο εξάμηνο, το κτίριο συνεχίζει και το δικό του μετασχηματισμό στη δεύτερη φάση των ανακαινίσεων: τη Βιβλιοθήκη Επιστημών και Τεχνολογίας (SEL) του δεύτερου ορόφου. Οι αναβαθμίσεις θα περιλαμβάνουν νέα τεχνολογία και εξοπλισμό, σταθμούς εικονικής πραγματικότητας, checkout εργαλείων, μικροσκοπικό ντουλαπάκι, τρισδιάστατη εκτύπωση και φωτεινό πρωτότυπο χώρο, εναέρια ρομποτικά πεδία, νεροχύτες, γειωμένους ηλεκτρονικούς σταθμούς, νέο εξοπλισμό A / V και κοπτήρες PCB .

Αυτοί οι χώροι θα προσφέρουν επίσης modular έπιπλα για να μετατραπούν σε ένα συνεργατικό χώρο συνάντησης, καθώς και χώρο αποθήκευσης για συνεχή εργασία σπουδαστών όπως τα έργα Senior Design.

Επιπλέον, ένας εργαστηριακός χώρος διδασκαλίας στο δωμάτιο 502 έχει επίσης υποστεί σημαντική ανακαίνιση. Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν επιπλέον χωρητικότητα καθισμάτων παράλληλα με την έξυπνη τεχνολογία διδασκαλίας, χημικά ανθεκτικά δάπεδα και πάγκους εργασίας και πολλά άλλα.

STEM-Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική

Ο δρόμος προς αυτήν την παγκόσμια οικονομία ξεκινάει εδώ στη Βόρεια Φιλαδέλφεια.121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Το College of Engineering υποστηρίζει την αυστηρή εκπαίδευση STEM και πιστεύει ότι όλοι οι σπουδαστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια εκπαίδευση σε τομέα STEM πρέπει να είναι σε θέση να το κάνουν. Το Κέντρο για την Περιεκτική Ανταγωνιστικότητα, το οποίο στεγάζεται στο Κολλέγιο, χρηματοδοτεί περιφερειακές πρωτοβουλίες και προγράμματα στον τομέα της μηχανικής για τα σχολεία της Φιλαδέλφειας, ενώ το Κολέγιο διοργανώνει επίσης προγράμματα μηχανικής για το καλοκαίρι. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους η Temple Engineering εργάζεται για να εξαπλωθεί ο λόγος των επιτυχιών που φέρνουν τα πεδία STEM στη νεολαία και την κοινότητα.

Μήνυμα του Dean

Είναι με την τεράστια υπερηφάνεια που υπηρετώ ως Dean του Κολλεγίου της Μηχανικής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της συνεχιζόμενης ανάπτυξης και ευκαιριών για το κολλέγιο και τους μαθητές μας.

Μαζί με την αύξηση των βαθμολογιών, το Κολλέγιο βασίζεται στη φήμη μας να παρέχει μια σπουδαία εκπαίδευση μέσα από την έρευνα των συνεργατικών σχολών, τη βιωματική μάθηση, το αναπτυσσόμενο δίκτυο αποφοίτων μας και τα καινοτόμα έργα Senior Design. Από μικροσκοπικές τεχνολογίες ιατρικών συσκευών μέχρι ανατίναξη της ιονόσφαιρας ή φροντίδα του πλανήτη μας εδώ στο σπίτι, οι μηχανικοί του ναού είναι πραγματικά οι αρχιτέκτονες του μέλλοντος.

Αξιοσημείωτα πράγματα πηγαίνουν κάθε μέρα μέσα και γύρω από το κτίριο μας στην οδό Norris. Ο εξωτερικός κόσμος θα απαιτεί πάντα περισσότερους μηχανικούς και θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε ότι οι κουκουβάγιες μας δεν μπορούν μόνο να προχωρήσουν σε αυτόν τον κόσμο αλλά να το οδηγήσουν.

Ανυπομονώ να συνεχίσω να υπηρετώ και να ενισχύω αυτό το Κολλέγιο, καθώς συνεχίζουμε στην τροχιά μας με σπουδαία επιτεύγματα. Ελπίζουμε να συμμετάσχετε μαζί μας.

Keya Sadeghipour

πρύτανης

Κολλέγιο Τεχνών του Ναού

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

Διαπίστευση

Είμαστε ένα μελλοντικό ερευνητικό ίδρυμα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση αναγνωρισμένη από την ABET.

Τα Προγράμματα Μηχανικής των Επιστημών της Επιστήμης (CE, EE, EE / Computer, ME) είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ABET. Το Κολλέγιο είναι ενθουσιασμένο να ανακοινώσει ότι τα προγράμματα Βιοϊατρικής και Μηχανικής έχουν επανεξεταστεί και εγκριθεί για τη διαπίστευση της ABET. Το Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Μηχανικής θα επιδιώξει τη διαπίστευση κατά την επόμενη αναθεώρηση αφού αποφοιτήσει τους πρώτους φοιτητές από το πρόγραμμα.

Τα Προγράμματα Επιστήμης Τεχνικής Τεχνολογίας (CET, ET) είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Τεχνικής Τεχνολογικής Διαπίστευσης της ABET.

Οι σπουδαστές θα πρέπει να είναι περήφανοι να επιλέξουν ένα πρόγραμμα διαπιστευμένο από το ABET. Η διαπίστευση σημαίνει ότι η εκπαίδευσή σας πληροί το παγκόσμιο πρότυπο για την τεχνική εκπαίδευση στο επάγγελμά σας. Είτε σπουδάζετε εφαρμοσμένη επιστήμη, πληροφορική, μηχανική ή τεχνολογία, η διαπίστευση ABET είναι ένας σημαντικός δείκτης της δέσμευσης του προγράμματος σας για την ποιότητα και μπορεί να είναι ένα κλειδί για το επαγγελματικό μέλλον σας.

Τοποθεσίες

Φιλαδέλφεια

Address
1947 N. 12TH STREET
Φιλαδέλφεια, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη