Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής, Που ιδρύθηκε το 1887 από τους Καθολικούς επισκόπους των ΗΠΑ με την υποστήριξη του Πάπα Λέοντα ΙΓ, είναι το εθνικό πανεπιστήμιο της Καθολικής Εκκλησίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε ως ένα μεταπτυχιακό ερευνητικό κέντρο, το Πανεπιστήμιο άρχισε να προσφέρει προπτυχιακές σπουδές το 1904 και σήμερα είναι το σπίτι σε 12 σχολεία και 21 ερευνητικές εγκαταστάσεις. Καθολικό Πανεπιστήμιο είναι το μοναδικό αμερικανικό πανεπιστήμιο με εκκλησιαστικές σχολές χορήγηση κανονικών βαθμούς σε τρεις κλάδους. Καταπράσινο 180-στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου, που βρίσκεται ακριβώς βόρεια από το Καπιτώλιο, Επιτρέπει στους μαθητές την εύκολη πρόσβαση στο ευρύ φάσμα των εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και πολιτικών δυνατοτήτων που Washington, DC έχει να προσφέρει.

Δήλωση αποστολής Δεδομένου ότι το κρατικό πανεπιστήμιο της Καθολικής Εκκλησίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ιδρύθηκε και χρηματοδοτείται από τους επισκόπους της χώρας με την έγκριση της Αγίας Έδρας, το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής, έχει δεσμευτεί να είναι μια ολοκληρωμένη Καθολική και αμερικανικό ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πιστός με τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού, όπως παραδόθηκε στις από την Εκκλησία. Αφιερωμένο στην προώθηση του διαλόγου ανάμεσα στην πίστη και τη λογική, το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής, επιδιώκει να ανακαλύψει και να μεταδώσει την αλήθεια μέσω της αριστείας στη διδασκαλία και την έρευνα, όλα στην υπηρεσία της Εκκλησίας, το έθνος και τον κόσμο.

Στόχοι του Πανεπιστημίου Το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής είναι μια κοινότητα επιστημόνων, τόσο καθηγητές και φοιτητές, που πέρα ​​να ανακαλύψουν, να διατηρήσει και να μεταδώσει την αλήθεια σε όλες τις μορφές της, με ιδιαίτερη αναφορά στις ανάγκες και τις δυνατότητες του έθνους. Ως ένα πανεπιστήμιο, είναι ουσιαστικά μια ελεύθερη και αυτόνομη κέντρο μελέτης και ενός οργανισμού που εξυπηρετεί τις ανάγκες της ανθρώπινης κοινωνίας. Χαιρετίζει τη συνεργασία όλων των μελετητών της καλής θέλησης που, μέσα από τη διαδικασία της μελέτης και προβληματισμού, συμβάλλουν στην επίτευξη αυτών των στόχων σε μια ατμόσφαιρα της ακαδημαϊκής ικανότητας όπου η ελευθερία ενισχύεται και όπου ο μόνος περιορισμός κατά την αλήθεια είναι η ίδια η αλήθεια.

Ως καθολικό πανεπιστήμιο, που επιθυμεί να καλλιεργήσει και να μεταδώσει την κατανόηση της χριστιανικής πίστης στα πλαίσια όλων των μορφών της ανθρώπινης έρευνας και αξιών. Επιδιώκει να εξασφαλίσει, σε ένα θεσμικό τρόπο, την κατάλληλη πνευματική και ακαδημαϊκή μάρτυρας σε χριστιανική έμπνευση, στα άτομα και στην κοινωνία, και να παρέχει ένα μέρος για την περαιτέρω μελέτη, υπό το φως της χριστιανικής πίστης, από την αυξανόμενη θησαυρό της ανθρώπινης γνώσης.

Ως μέλος της Αμερικανικής ακαδημαϊκής κοινότητας, δέχεται τα πρότυπα και τις διαδικασίες των αμερικανικών θεσμών και επιδιώκει να επιτύχει διάκριση εντός του ακαδημαϊκού κόσμου.

Πιστοί στο χριστιανικό μήνυμα που έρχεται μέσα από την Εκκλησία και τους πιστούς της δικής του εθνικής παραδόσεις της, το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής, έχει μοναδικές αρμοδιότητες να είναι για την εξυπηρέτηση χριστιανική σκέψη και την εκπαίδευση στην καθολική κοινότητα, καθώς και να εξυπηρετήσει το έθνος και τον κόσμο .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

The Catholic University of America

... [+]

Αυτά τα καινοτόμα προγράμματα εφαρμόζονται σε διάφορες πτυχές της ανάπτυξης σε ιδιωτικό ή δημόσιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών πτυχών της αλληλεπίδρασης ανάμεσα στην πολιτική και την ανάπτυξη της οικονομικής πολιτικής, την οικονομική ανάπτυξη και την παγκόσμια υγεία, τα τρόφιμα και τη διατροφή, την ενέργεια και το περιβάλλον, η εκπαίδευση στις αναπτυσσόμενες χώρες, και Ανάπτυξη κοινότητας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Washington
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Catholic University of America

Integral οικονομική ανάπτυξη είναι μια προσέγγιση για την ανάπτυξη που αποσκοπεί στην ενίσχυση των πολιτικών και κοινωνικών θεσμών που απαιτούνται για την αειφόρο ανάπτυξ ... [+]

MA στην Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη της οικονομικής πολιτικής Δύο πενταετές πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης, με δυνατότητα μερικής απασχόλησης. Πρωτοπόροι η εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης για την πολιτική οικονομικής ανάπτυξης. Διδάσκει εφαρμοσμένη πολιτική και οικονομική τεχνικών σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ανάπτυξης. Τι είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση

Integral οικονομική ανάπτυξη είναι μια προσέγγιση για την ανάπτυξη που αποσκοπεί στην ενίσχυση των πολιτικών και κοινωνικών θεσμών που απαιτούνται για την αειφόρο ανάπτυξη? αυτό που έχει μια ολοκληρωμένη άποψη του ρόλου του ατόμου στην κοινωνία. Πρόκειται για μια προσέγγιση η οποία ανάπτυξης φορείς απαιτούν ολοένα και περισσότερο. Integral οικονομική ανάπτυξη, ιδωμένη από την προοπτική ολόκληρου του ανθρώπινου προσώπου, και το σύνολο της ανθρώπινης κοινότητας, βρίσκεται στο επίκεντρο των προγραμμάτων μας και την αποστολή του το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Washington
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Integral Economic Development

IEDM one year or two full of international experience

The Catholic University of America
Address
The Catholic University of America, 620 Michigan Ave., N.E.
DC 20064 Washington, District of Columbia, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 202-319-4289