The Chicago School of Professional Psychology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Chicago Σχολή Επαγγελματικής Ψυχολογίας (TCSPP) είναι ένας μη κερδοσκοπικός, διαπιστευμένο φορέα με περισσότερους από 4.300 φοιτητές σε πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα (Σικάγο, Νότια Καλιφόρνια και την Ουάσιγκτον, DC) και σε απευθείας σύνδεση. TCSPP υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα της ψυχολογίας και των συναφών επιστημών της συμπεριφοράς από το 1979. TCSPP προσφέρει περισσότερα από 20 προγράμματα σπουδών και έναν πλούτο των ευκαιριών για διεθνείς εμπειρίες.

Κεντρικό ρόλο σε μετασχηματιστική επίδραση μας στους μαθητές, τις κοινότητές τους, και την πρακτική της ψυχολογίας είναι Η ασχολούνται με επαγγελματικό μοντέλο της Εκπαίδευσης. Αυτή η πρωτοποριακή προσέγγιση για την κατάρτιση αξιοποιεί το ταλέντο και την πείρα των επαγγελματιών του διδακτικού προσωπικού, οι οποίοι εργάζονται με Κοινοτικής Συνεργασίας και Εφαρμοσμένης Επαγγελματικής Πρακτικής ομάδες μας να παρέχει στους φοιτητές ένα πλούσιο φάσμα της κλινικής κατάρτισης σε ένα ευρύ φάσμα των ρυθμίσεων κοινότητας. Στην πραγματικότητα, το σχολείο ήταν η πρώτη του είδους της που θα ονομαστεί προς τον Πρόεδρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης Υπηρεσία της Κοινότητας Πρωτιές για την ηγετική της θέση στην εξυπηρέτηση και τη συμμετοχή στα κοινά.

Οι απόφοιτοί μας προκύψει με απαράμιλλη δεξιότητες, και είναι έτοιμη να κάνει πολυπόθητη αλλαγές στις κοινότητες που εξυπηρετούν. Εργάζονται σε όλο τον κόσμο σε νοσοκομεία, σχολεία, κοινοτικά κέντρα, φορείς, ΜΚΟ, ιδιωτικό ιατρείο, και αλλού. Οι απόφοιτοί μας δένουν μια εξελιγμένη κατανόηση της ανθρώπινης εμπειρίας με υψηλής ποιότητας πρακτική σε τομείς όπως η παιδική και εφηβική ψυχολογία, Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς, Κλινική Ψυχολογία, Δικαστική Ψυχολογία, Διεθνείς Ψυχολογία, και πολλά άλλα.

Η Σχολή του Σικάγου είναι διαπιστευμένος σε περιφερειακό επίπεδο από τη Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων Senior College και το Πανεπιστήμιο της Επιτροπής (WSCUC) και είναι ενεργό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Σχολών και Προγραμμάτων Επαγγελματικής Ψυχολογίας-το οποίο έχει αναγνωρίσει Σχολής του Σικάγου για τη διακεκριμένη υπηρεσία του και εξαιρετική συνεισφορά στην πολιτιστική πολυμορφία και την υπεράσπιση.

Γιατί εμάς?

Ξεχωρίστε

Στο Chicago Σχολή Επαγγελματικής Ψυχολογίας, η εκπαίδευση δεν είναι μόνο για θεωρία έχει τις ρίζες του σε μια δέσμευση για την καινοτομία, την υπηρεσία, και της κοινότητας. επαγγελματία σχολή μας ενσωματώσουν τη μάθηση στην τάξη με τη σχετική, ισχύουν τα παραδείγματα από τις δικές τους εμπειρίες στον τομέα, παρέχοντας στους φοιτητές με πολύτιμες δεξιότητες που μπορούν να φέρουν μαζί τους καθ 'όλη τη σταδιοδρομία τους. Οι απόφοιτοι βγει έτοιμοι να κάνουν θετικές αλλαγές σε διάφορες κοινότητες και οργανώσεις σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ασχολούνται Professional Μοντέλο Παιδείας

Το μοναδικό μοντέλο της εκπαίδευσης παρέχει στους φοιτητές με ένα πλούσιο φάσμα της πρακτικής εμπειρίας και να τους βοηθά στην ανάπτυξη μιας περιεκτικής προσέγγισης για την πρακτική και την έρευνα.

Εκπαίδευση με χέρια

Μέσα από επιτόπια έρευνα και πρακτική άσκηση ευκαιρίες της Σχολής του Σικάγου, οι μαθητές πέρασε πάνω από 1.200.000 ώρες που εξυπηρετούν την παγκόσμια κοινότητά μας το 2014 και μόνο.

Η ζωη ΑΛΛΑΖΕΙ

Για πολλούς πτυχιούχους, σε συνεργασία με στρώματα του πληθυσμού είναι μια ζωή-μεταβαλλόμενη εμπειρία που φέρουν μαζί τους καθ 'όλη τη σταδιοδρομία τους και για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Διεθνής

Με 20 παγκόσμια ακαδημαϊκή εταίρους, προσφέρουμε πολλά διεθνή και σπουδών στο εξωτερικό εμπειρίες, βοηθώντας τους μαθητές να αναπτύξουν μια παγκόσμια προοπτική για διάφορους τομείς σταδιοδρομίας.

Την επιτυχία των φοιτητών

Με πτυχία που κυμαίνονται από Οργανωτική Ηγεσία στην Κλινική Ψυχολογία, οι απόφοιτοι μας έχουν την εξουσία να μετατρέψει τα πάθη τους σε επιτυχημένες επαγγέλματα.

Http://www.thechicagoschool.edu/why-us/accreditation/

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη BAs » Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) - OnlineStudies » Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) - HealthcareStudies »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma συμβουλευτική ψυχολογία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago Los Angeles Irvine Washington DC +3 περισσότερα

Οι φοιτητές στο MA στο πρόγραμμα ψυχολογίας συμβουλευτικής λαμβάνουν ένα σταθερό υπόβαθρο στις αρχές και τις πρακτικές της κλινικής ψυχολογίας. Θα αναπτύξουν βασικές διαγνωστικές, θεραπευτικές και δεξιότητες συμβουλών που απαιτούνται για μια ευρεία ποικιλία των κλινικών πληθυσμών και συναισθηματικές και ψυχολογικές συνθήκες. [+]

ma συμβουλευτική ψυχολογία

Οι φοιτητές στο MA στο πρόγραμμα ψυχολογίας συμβουλευτικής λαμβάνουν ένα σταθερό υπόβαθρο στις αρχές και τις πρακτικές της κλινικής ψυχολογίας. Θα αναπτύξουν βασικές διαγνωστικές, θεραπευτικές και δεξιότητες συμβουλών που απαιτούνται για μια ευρεία ποικιλία των κλινικών πληθυσμών και συναισθηματικές και ψυχολογικές συνθήκες. Το πρόγραμμα σπουδών διδάσκει στους μαθητές την ηθική και επαγγελματική κατευθυντήριες γραμμές των υπηρεσιών παροχής συμβουλών και της κλινικής πρακτικής ψυχολογίας σε σχέση με την ανάπτυξη σε βάθος γνώση των θεωρητικών πλαισίων και επιστημονικές βάσεις. Θα μάθουν επίσης τη σημασία της κατανόησης του τρόπου με τον οποίο η ποικιλομορφία και οι πολιτισμικές διαφορές ή ζητήματα έχουν αντίκτυπο στον τομέα της ψυχικής υγείας. Το πρόγραμμα Συμβουλευτικής Ψυχολογίας MA παρέχει πρακτική εργασία και πολυπολιτισμική εκπαίδευση, τα οποία είναι ενσωματωμένα σε όλο το υλικό του προγράμματος. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία συγκεντρώσεων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ή τις επιθυμίες των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών στόχων τους. Το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους πτυχιούχους για την άδεια στην περιφέρεια Columbia, Maryland, Virginia, και Delaware με την ενσωμάτωση των οκτώ περιοχών περιεχομένου που περιγράφονται από το Εθνικό Συμβούλιο των πιστοποιημένων συμβούλων.... [-]


Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Admission Operations
c/o The Chicago School of Professional Psychology
350 N Orleans, Suite 1050

Chicago, Illinois, IL, 60654-1822 US
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διεύθυνση τοποθεσίας
Downtown Chicago
325 N Wells

Chicago, Illinois, IL, 60654-1822 US
Διεύθυνση τοποθεσίας
Downtown Los Angeles
617 W. 7th St.

Los Angeles, Καλιφόρνια, CA, 90017 US
Διεύθυνση τοποθεσίας
University Plaza, Irvine
4199 Campus Dr., Suite 400

Irvine, Καλιφόρνια, CA, 92612 US
Διεύθυνση τοποθεσίας
Downtown Washington, D.C.
901 15th Street NW

Washington DC, Washington, D.C., 20005 US