Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Cooper Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης και της Τέχνης, που ιδρύθηκε το 1859, είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διακεκριμένους θεσμούς του έθνους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η οργάνωση, η κληρονομιά του Peter Cooper, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στο πολιτιστικό ιστό της αμερικανικής ζωής.

Ιδρύθηκε από βιομήχανος, εφευρέτης και φιλάνθρωπος Peter Cooper, Cooper Union σπίτια σχολεία της τέχνης, της αρχιτεκτονικής και της μηχανικής, καθώς και μια σχολή παγκόσμιας κλάσης των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Χάρη στην εξαιρετική ακαδημαϊκά προγράμματα στην αρχιτεκτονική, την τέχνη και την τεχνολογία, καθώς και Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, The Cooper Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης και Τέχνης προετοιμάζει ταλαντούχους μαθητές να κάνουν φωτισμένη συμβολή στην κοινωνία.

Το Κολέγιο παραδέχεται προπτυχιακούς αποκλειστικά σε αξιοκρατικά κριτήρια και τα βραβεία πλήρεις υποτροφίες σε όλους τους εγγεγραμμένους φοιτητές. Το ίδρυμα παρέχει στενή επαφή με ένα ξεχωριστό, δημιουργικό σχολές και ενισχύει την αυστηρή, ανθρωπιστική μάθηση, που ενισχύεται από τη διαδικασία του σχεδιασμού και προσαυξημένη κατά το αστικό περιβάλλον. Ιδρύθηκε το 1859 από τον Peter Cooper, βιομήχανος και φιλάνθρωπος, το Cooper Union προσφέρει δημόσια προγράμματα για την πολιτική, πολιτιστική και εφικτό εμπλουτισμό της Νέας Υόρκης.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

The Cooper Union

Το πρόγραμμα Master of πτυχίο μετά την επαγγελματική Αρχιτεκτονικής II ξεκίνησε το 2009 για να επεκτείνει το όραμα και την πνευματική αυστηρότητα του προπτυχιακού προγράμ ... [+]

Master of Architecture ΙΙ

ΤΟ MASTER ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ II ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014.

Εκτός από το υπάρχον πρόγραμμα σπουδών του Advanced Design Studio έργο που καταλήγει σε ένα έργο διατριβή σχεδιασμού της έρευνας, η Κριτική, Ιστορίας και Θεωρίας συγκέντρωση θα προσφέρει ένα εντατικό μονοετές βύθιση στην κριτική, την ιστορία και τη θεωρία της αρχιτεκτονικής. Δίνεται έμφαση στις προσεγγίσεις για την αρχιτεκτονική ανάλυση και την ιστορία, το ρόλο και την επικαιρότητα της θεωρίας, καθώς και τις σχέσεις μεταξύ της θεωρίας και του σχεδιασμού. Σεμινάρια θα προσφέρουν στους φοιτητές την προετοιμασία για σταδιοδρομία στη δημοσιογραφία, τη διδασκαλία, και την ενδεχόμενη διδακτορικές σπουδές, με μια ευρεία κατανόηση των πολιτιστικών συνθηκών της αρχιτεκτονικής παραγωγής και συγκέντρωση στην αριστεία γραπτώς. Ανάλυση στούντιο παρέχουν μια βαθιά γνώση της επίσημης και προγραμματική ποικιλότητα της ιστορικής και σύγχρονης αρχιτεκτονικής, τη διαδικασία σχεδιασμού, καθώς και πιθανές κατευθύνσεις για νέες προσεγγίσεις προς τη θεωρία και την πρακτική. Ένα απαιτούμενο έμφαση στην πολεοδομία ή Τεχνολογίες της Αντιπροσωπείας επιτρέπει τη βαθύτερη έρευνα σε συγκεκριμένες περιοχές του ιστορικού ή σύγχρονης αρχιτεκτονικής θεωρίας. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Cooper Union

... [+]

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες New York
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά