The University of Texas Permian Basin, College of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή και η ιστορία μας

Από πού ήρθαμε, πού πηγαίνουμε

Η αποστολή μας

Ως περιφερειακό, ολοκληρωμένο ίδρυμα, το Permian Basin του Πανεπιστημίου του Τέξας εξυπηρετεί μια διαφορετική κοινότητα φοιτητών από την περιοχή, το κράτος και όχι μόνο. Μέσα από την αριστεία στη διδασκαλία, τη μάθηση, την έρευνα και τη δημόσια υπηρεσία με επίκεντρο τους μαθητές, το Πανεπιστήμιο καλλιεργεί αφοσιωμένους πολίτες και επηρεάζει τη ζωή.

Η ιστορία της λεκάνης UT Permian

Ξεκινήσαμε ως πείραμα. Το 1969, το νομοθετικό σώμα του Τέξας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πανεπιστήμιο «ανώτερου επιπέδου» στην Οδησσό, δηλαδή ένα κολέγιο που δέχθηκε μόνο κατώτερους, ηλικιωμένους και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 1973 το Πανεπιστήμιο άνοιξε για μαθήματα. Η κατασκευή δεν ήταν όμως πλήρης, έτσι οι 1.112 μαθητές σε αυτήν την πρώτη τάξη σπούδασαν σε προσωρινά κτίρια και ρυμουλκούμενα. Θα χρειαζόταν σχεδόν ένας χρόνος πριν ολοκληρωθούν οι μόνιμες εγκαταστάσεις της UT Permian Basin.

Γρήγορη προώθηση 18 χρόνια: Το νομοθετικό σώμα του Τέξας αποφάσισε για άλλη μια φορά να αλλάξει την πορεία του UTPB ψηφίζοντας ένα νομοσχέδιο που μετέτρεψε το σχολείο σε ένα τετραετές ίδρυμα. Το πρώτο μάθημα πρωτοεμφανιζόμενου - γνωστό στην πανεπιστημιούπολη ήταν το Pioneer Freshmen - εντάχθηκε το φθινόπωρο του 1991.

Από τα ταπεινά, πειραματικά ξεκίνημά μας, το UT Permian Basin έχει αναπτυχθεί σχεδόν σε κάθε κατεύθυνση.

Κανένα σχολείο δεν είναι σαν το UT Permian Basin. Ίσως γι 'αυτό κανένα σχολείο δεν έχει ιστορία σαν τη δική μας.

Μαζί, είμαστε γεράκια.

136964_pexels-photo-2422293.jpeg

Σχετικά με τη λεκάνη Permian

Όπου η παλιά δύση συναντά τον νέο αιώνα

Δεν υπάρχει μέρος σαν τη λεκάνη Permian - μια άγρια, άθικτη ομορφιά γεμάτη με τσέπες σύγχρονης ανάπτυξης. Το Rugged συναντά το West Texas chic.

Αγαπάμε τον απέραντο γαλάζιο ουρανό μας, αλλά γνωρίζουμε ότι το Δυτικό Τέξας είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Το Permian Basin φιλοξενεί ευγενικούς, εργατικούς, αισιόδοξους ανθρώπους που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ έναν ξένο.

Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε το δικό σας μέλλον, αυτό είναι όπου ανήκετε.

Σχετικά με τη λεκάνη

Μια «λεκάνη» είναι ένας απλός γεωλογικός όρος για μια βουτιά ή κατάθλιψη στην επιφάνεια της γης - συνήθως προκαλείται από διάβρωση πάνω από το έδαφος και σεισμούς βαθιά από κάτω. Συνολικά, η λεκάνη Permian καλύπτει 75.000 τετραγωνικά μίλια - καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες λεκάνες της Βόρειας Αμερικής.

Αλλά αυτή είναι η γεωλογία. Από την προοπτική του λαϊκού, η λεκάνη Permian είναι πραγματικά μια εκπληκτική έκταση αμερικανικής γης με μοναδική ομορφιά. Νιώθεις σαν να μπορείς να δεις τη γη να συναντά τον ουρανό στο βάθος.

Η λεκάνη Permian έχει κάτι για όλους.

Οδησσός και Midland: Urban Country

Για γενιές, άνθρωποι από όλο τον κόσμο έφτασαν στο Δυτικό Τέξας αναζητώντας ελευθερία, περιπέτεια και περιουσία στις πετρελαιοπηγές. Οι πόλεις που έχτισαν έχουν αναπτυχθεί προς τα πάνω και προς τα έξω, δημιουργώντας σύγχρονα αστικά κέντρα διακεκομμένα κατά μήκος της λεκάνης Permian - συμπεριλαμβανομένων των δύο που το UTPB καλεί σπίτι.

Το σπίτι της κεντρικής πανεπιστημιούπολης του UT Permian Basin, η Οδησσός είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του Δυτικού Τέξας. Μια διαφορετική πόλη με πλούσια ιστορία που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1880, η Οδησσός έχει υποστεί σημαντικές μεταμορφώσεις τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Πριν από λίγο καιρό, το περιοδικό Forbes κατέταξε την Οδησσό ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μικρές πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και μόλις 15 λεπτά μακριά βρίσκεται το Midland. Η πανεπιστημιούπολη Midland της UTPB φιλοξενεί τις σχολές μουσικής και μηχανικής μας και το Κέντρο Ενέργειας και Οικονομικής Διαφοροποίησης. Ως το σπίτι των πρώην Προέδρων George HW Bush και George W. Bush και μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες - όπως οι Chevron και Concho - τα Midland και Odessa προσφέρουν ένα βάθος κύρους και ευκαιριών που λίγες κοινότητες μπορούν να ταιριάξουν.

Καθισμένος πάνω στο μέλλον της ενέργειας

Στις αρχές του 21ου αιώνα, η λεκάνη Permian - η οποία κάποτε ήταν η πηγή τεράστιου εφοδιασμού με πετρέλαιο - φάνηκε να εξασθενεί σε σημασία.

Αλλά οι νέες τεχνολογίες αποκάλυψαν το αντίθετο: Υπήρχε περισσότερο πετρέλαιο παγιδευμένο στο έδαφος κάτω από τη λεκάνη Permian από ό, τι θα μπορούσε κανείς να μαντέψει. Χάρη στις εξελίξεις στην εξερεύνηση ενέργειας, η λεκάνη Permian ονομάστηκε γρήγορα το μεγαλύτερο απόθεμα πετρελαίου στον πλανήτη. Η αυλή μας αναμένεται να τροφοδοτήσει τις αμερικανικές και παγκόσμιες οικονομίες για τουλάχιστον τις επόμενες δύο δεκαετίες.

Με αυτήν την ανακάλυψη, ο λαιμός του δάσους μας έχει δει μια έκρηξη στην οικονομική δραστηριότητα. Διότι, καθώς όλο και περισσότερη ενέργεια προέρχεται, άλλες βιομηχανίες εμφανίστηκαν δίπλα της - συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων και της χρηματοδότησης, της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης, των κατασκευών, της ψηφιακής τεχνολογίας, των μεταφορών και του δημόσιου τομέα.

Με άλλα λόγια, η τελευταία «έκρηξη του πετρελαίου» προκάλεσε μια μεγαλύτερη «οικονομική άνθηση» που ήδη αποδίδει μεγάλα μερίσματα στους φοιτητές και τους επαγγελματίες που εκμεταλλεύονται αυτήν την ευκαιρία μια φορά στη γενιά.

Η Ακαδημαϊκή Καρδιά του Δυτικού Τέξας

Δεν καυχιόμαστε όταν αποκαλούμε UT Permian Basin την «ακαδημαϊκή καρδιά του Δυτικού Τέξας». Αλλά είμαστε σίγουροι ότι είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα.

Διότι κάθε μέρα, βοηθάμε μερικούς από τους καλύτερους μαθητές του κόσμου να αξιοποιήσουν τα πάθη τους και να σχεδιάσουν την προσοδοφόρα καριέρα τους. Παίρνουμε μια σύγχρονη εκπαίδευση με προσιτό κόστος. Και φτάνουμε σε καινοτόμους τρόπους για να παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη, διαφορετική και εντελώς διασκεδαστική εμπειρία στο κολέγιο οπουδήποτε.

Ελπίζουμε να συμμετάσχετε μαζί μας.

136965_pexels-photo-1595391.jpeg

Πιστοποιήσεις και βαθμολογίες

Το πτυχίο σας είναι νόμιμο.

Η πανεπιστημιακή λεκάνη του Πανεπιστημίου του Τέξας είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή κολλεγίων της Νότιας Ένωσης κολλεγίων και σχολείων για την απονομή απολυτηρίου και μεταπτυχιακών τίτλων.

Κολλέγιο Επιχειρήσεων

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων - Ο Σύνδεσμος για την Προώθηση των Συλλογικών Σχολών Επιχειρήσεων (AACSB)

136966_pexels-photo-1438072.jpeg

Το όραμά μας

Παρόλο που δεν ξεχνάμε ποτέ το γεγονός ότι ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε την περιοχή της λεκάνης Permian, επιδιώκουμε να προωθήσουμε τα προγράμματα αποφοίτων και μεταπτυχιακών σπουδών μέσω συνεχούς βελτίωσης σε ένα επίπεδο που οι μαθητές πέρα από την περιοχή θα μας βλέπουν ως μια βιώσιμη εκπαιδευτική επιλογή.

Η αποστολή μας

Η αποστολή του Κολλεγίου Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Τέξας της λεκάνης Permian είναι να προσφέρει τόσο προπτυχιακά όσο και μεταπτυχιακά εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας και να εξελίσσονται με την συνεχώς μεταβαλλόμενη οικονομία μας. να προωθήσουν την επιτυχία των μαθητών μας στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία · να προωθήσουμε την αριστεία της κοινότητας των μελετητών στη διδασκαλία, τις πνευματικές συνεισφορές και τις υπηρεσίες · και να προωθήσουμε την οικονομική, ενεργειακή και τεχνολογική ανάπτυξη στην περιοχή μας.

Διαπίστευση

Το College of Business είναι διαπιστευμένο από αυτούς τους οργανισμούς:

  1. SACS (Νότια ένωση κολλεγίων και σχολείων). Αυτό είναι το περιφερειακό όργανο διαπίστευσης του πανεπιστημίου.
  2. AACSB (Σύνδεση για την προαγωγή των συλλογικών σχολών επιχειρήσεων). Αυτό είναι το όργανο διαπίστευσης του επιχειρηματικού προγράμματος. Ισχύει για προγράμματα λογιστικής, χρηματοδότησης, διαχείρισης, μάρκετινγκ και επιχειρηματικού πλοιάρχου. Θεωρείται η κορυφαία υπηρεσία διαπίστευσης στον πλανήτη.

Το College of Business έχει ένα ενεργό κεφάλαιο της Beta Gamma Sigma, International Honor Society. Ένας φοιτητής πρέπει να είναι στο κορυφαίο 10% των τάξεων κατώτερου, ανώτερου ή μεταπτυχιακού για να είναι επιλέξιμος για εισαγωγή. Οι επιλέξιμοι μαθητές εντάσσονται στο Beta Gamma Sigma την άνοιξη κάθε ακαδημαϊκού έτους.

Τοποθεσίες

Odessa

Address
College of Business,
University of Texas of the Permian Basin,
4901 East University

79762 Odessa, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη